HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Totale staatscensuur: Duitsland sinds 1 oktober een tweede Noord Korea, EU zal volgen

Overheden richten zich vooral tegen islamofobie, maar nauwelijks tegen antisemitisme en Europeanenhaat – Haatcolumn van bekende linkse moslimschrijver ‘Duitsers, schaf jezelf af!’ mag gewoon blijven staan

Journalist Michael Stürzenberger werd veroordeeld tot 6 maanden voorwaardelijk omdat hij deze historische foto van het pact tussen de Nazi’s en de islam om de Joden uit te roeien op zijn Facebook had geplaatst.

Naar de korte periode waarin de mensheid vrij en onbeperkt zijn mening op het internet kon uiten, zal in de toekomst nog lang naar terugverlangd worden. Aan een tijdperk van een jaar of 25 met echt vrije digitale communicatie, open meningen en onverbloemde feiten wordt nu in snel tempo een definitief einde gemaakt. Op het Duitse internet heerst sinds 1 oktober een strenge staatscensuur die bijna te vergelijken valt met Noord Korea. In Berlijn maakt het regime Merkel er geen geheim van deze censuur in de hele EU te willen toepassen. Daarmee zal alle kritiek op de heersende politieke kaste in Europa keihard en permanent de mond worden gesnoerd.

 

Sinds 1 oktober zijn sociale media zoals Facebook, Twitter en YouTube verplicht om de nieuwe Duitse censuurwetten uit te voeren. Alle berichten en commentaren die de staat als laster, smaad, haat of opruiing beschouwt moeten binnen 24 uur worden verwijderd, ongeacht of de feiten nu kloppen of niet. Op weigeren mee te werken staat een maximale boete van € 50 miljoen.

Gedachtenpolitie: Straf voor plaatsen historische foto

De nieuwe gedachtenpolitie van de staat, geleid door extreemlinkse activisten, bepalen vanaf nu welke meningen politiek-correct genoeg zijn om op internet te mogen blijven staan. Journalist Michael Stürzenberger was één van de eerste slachtoffers: hij kreeg 6 maanden voorwaardelijk voor het plaatsen op zijn Facebook van de beruchte foto uit 1941 waarop de islamitische Grote Mufti van Jeruzalem, Haj Amin al-Husseini, de hand schudt van een hoge Nazi officier. Tegenwoordig is het weergeven van onomstreden pijnlijke historische feiten –namelijk het pact tussen de Nazi’s en de moslims om de Joden uit te roeien- al voldoende om aangeklaagd te worden wegens ‘belediging van de islam’.

De EU heeft net als Duitsland vergelijkbare ‘gedragsregels’ voor het internet, maar die zijn nog vrijwillig. EU-commissaris van Justitie Vera Jourova verklaarde onlangs dat ze er mogelijk toe overgaat om deze regels, waarmee ‘haatspraak’ moet worden bestreden, verplicht te stellen.

EU geeft wel podium aan Arabische terroristen

Diezelfde EU had er vorige maand geen problemen mee om de veroordeelde Arabische terrorist Leila Khaled, lid van de Palestijnse terreurorganisatie PFLP, toe te laten op een conferentie over ‘de rol van vrouwen in de Palestijnse strijd’ (tegen Israël). Deze conferentie was onder andere georganiseerd door het linksgroene blok in het Europese Parlement.

Ook in Groot Brittannië kondigde premier Theresa May een keiharde aanpak van ‘alle extremistische ideologieën die haat prediken, verdeeldheid zaaien en onze gemeenschappelijke menselijkheid ondermijnen.’ In realiteit is virtueel al het terrorisme islamitisch, en is het vrijwel uitsluitend de islam die onder de eigen gelederen verdeeldheid en haat tegen het ongelovige Westen predikt.

Uitgerekend volgelingen van deze specifieke religieuze haatideologie lijken te zijn uitgezonderd van de nieuwe staatscensuur in Europa. Zo weigert de Britse regering de politieke tak van de islamitische terreurorganisatie Hezbollah, die openlijk heel Israël wil vernietigen, te verbannen. De Zuid Afrikaanse moslim haatprediker Ebrahim Bham, ooit werkzaam voor de Taliban, werd zelfs tot de koningin en het parlement toegelaten, en mocht zijn Jodenhaat vrijelijk op een grote ‘Palestina Expo’ in Londen uiten.

Net als de Duitsers treden de Britten steeds harder op tegen critici van de islam en de islamisering van Europa. Tegelijkertijd werd vorig jaar slechts 1,9% van alle geregistreerde haatmisdrijven tegen Joden vervolgd. Een duidelijkere uitnodiging om hiermee door te gaan kan een overheid nauwelijks geven.

‘Smerige aardappelcultuur, schaf jezelf af!’

In Duitsland is het nog erger. Daar kan de bekende extreemlinkse TAZ (Tageszeitung) columniste Hengameh Yaghoobifarah ongehinderd haar haat tegen de autochtone Duitse bevolking blijven verspreiden. In haar recente column getiteld ‘Duitsers, schaf jezelf af!’ schold ze onze Oosterburen uit voor ‘aardappels’ met een ‘smerige cultuur’, en eiste ze de invoering van speciale islamitische feestdagen, halalvlees in alle kantines, en zelfs aparte toiletten voor moslims. ‘En als Duitsland over 4 jaar niet meer bestaat, is er ook geen AfD meer om op te stemmen.’ (2)

Alles wat in Duitsland niet op zijn minst ‘links van het midden is’, is tegenwoordig ‘extreem rechts’ en ‘racistisch’. ‘Merkel is weer thuis in haar stalinistische DDR,’ schrijft Hans Mundi op Jouwatch. ‘Getroffen door deze censuurgolf is bijna uitsluitend het groeiende leger regerings- en systeemcritici, dus iedereen die tegen de dictatuur van de politiek correcte mainstream, die door Merkel extreem werd versterkt, ingaat.’ (3)

Afgelopen weekend publiceerde Welt am Sonntag officiële cijfers waaruit bleek dat het aantal onderzochte, aan terrorisme verbonden zaken in 2016 één jaar tijd is gestegen van 240 naar 900. In 2013 ging het in totaal maar om 80 gevallen. De inlichtingendiensten schatten dat er al zeker 24.400 islamisten in het land zijn. (7)

Hard tegen islamofobie, amper tegen antisemitisme en jihadisten

De Duitse, Britse, Franse en Zweedse overheden richten zich dus vooral tegen ‘islamofobie’, maar doen amper iets aan het omgekeerde. Londen, dat zijn eerste moslim burgemeester heeft, is een campagne begonnen waarmee speciaal moslims worden aangemoedigd om ‘hate crimes’ te rapporteren.

Burgemeester Sadiq Khans politie- en misdaadafdeling trok vorig jaar bijna € 2 miljoen uit om ‘islamofobie’ te bestrijden. Tegelijkertijd verklaarde hij dat de gemeente ‘geen geld’ heeft om de 200 bekendste jihadisten in Londen –van de al 400 die uit Syrië en Irak naar de Britse hoofdstad zijn teruggekeerd- in de gaten te houden. (1)

Cultuurverrijking gaat eindeloos door...

Ondertussen blijven de vele islamitische cultuurverrijkende voorbeelden die we de afgelopen jaren al gaven zich opstapelen. Een 25 jarige illegale Soedanese migrant wist met 7 valse identiteiten € 21.700,- aan uitkeringen op te strijken. Gepakt, maar zijn straf? 200 uur maatschappelijke dienstverlening. Alleen al in Niedersachsen zijn er meer dan 300 asielzoekers betrapt op het op vergelijkbare wijze stelen van de samenleving. (4)

In Berlijn moest een speciale middelbare school voor migrantenkinderen al na 6 weken zijn deuren sluiten vanwege een totaal gebrek aan discipline, gewelds- en drugsdelicten, en zelfs prostitutie. De school was een idee van een immer naïeve sociaaldemocratische politicus, SPD ‘gezinssenator’ Sandra Scheeres, om de ‘integratie’ te bevorderen. Sowieso kwamen van de eerste 100 moslim’studenten’ er maar 50 opdagen. Kosten van het zoveelste grandioos mislukte integratieproject? Een half miljoen. (5)

Berichten over veel ergere zaken, zoals misdaden en moorden, zijn er inmiddels ook dagelijks. Hamburg reageerde geschokt toen een 25 jarige Pakistaanse moslimmigrant gisterenavond zijn 2 jarige dochtertje de keel doorsneed. Een rechercheur zei dat hij ‘een slachthuis’ aantrof. De nog altijd voortvluchtige man zou boos geweest zijn op zijn vrouw omdat die aangifte had gedaan vanwege bedreiging (6).

 

Xander

(1) Gatestone Institute
(2) Journalistenwatch
(3) Journalistenwatch
(4) Anonymous
(5) Anonymous
(6) Anonymous
(7) Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Doordenker op 24-10-2017 15:31

Waarop wachten de linkse politiekers om het #1 haatboek ter wereld, de koran, te verbieden en al diegenen bij wie men dit haatboek aantreft of die er uit citeren te straffen op basis van deze nieuwe censuurwetten?

JP op 24-10-2017 15:40

Het wordt tijd om de stencil-machine van zolder te halen en weer gebruiksklaar te maken. En aanplak biljetten ouderwets te verspreiden a la "Loesje".

JP op 24-10-2017 16:02

Poroshenko plaatst een foto op sociaal media van Nazi's die Joden deporteren. Dit, om een vergelijk te maken met Oekrainers die volgens hem naar Siberie gestuurd zouden worden. 

Rienus op 24-10-2017 16:28

Tegen zulke verdraaiingen van feiten is niets te doen. Ja een paar guillotines uit het vet halen, maar de zombie medeburgers waar ik tussen woon hebben niets in de gaten. Mijn voorspelling dat Europa binnen 10 jaar in een kaalgevreten dictatorieel derde wereldeel is verworden wil ik wel bijstellen hoor. Maak er 5 jaar van op die manier.

Tom Hendrix op 24-10-2017 16:32

Geheel eens met het artikel. Laat ik het daar maar bij laten.

agape op 24-10-2017 16:48

Hoe erger het wordt in deze wereld, hoe dichter Zijn komst nabij is. Daarom "zoek ik de dingen dingen die boven zijn, waar Christus is". Dat is het enige wat rust geeft.

Grietje op 24-10-2017 16:54

Dorpje in de Achterhoek: asielzoeker woont met zijn vrouw (en kinderen) in een op onze kosten met voorrang verkregen huurwoning plus op onze kosten gekregen inrichting. Nederlanders komen dus achteraan bij toewijzing woning, laat staan gratis te krijgen inrichting. Vrouw asielzoeker verdwijnt plotseling naar ???, vanzelfsprekend met uitkering(en). Klaarblijkelijk was dit de 'gezinshereniging'. Asielzoeker richt een wiethandeltje in zijn woning op, maar wordt gepakt. Asielzoeker na korte tijd weer vrij en neemt wraak op de buurtbewoners door autobanden lek te prikken. Asielzoeker daarvoor paar dagen geleden opgepakt (en zal nu ook al wel weer vrij zijn). Leve de cultuurverrijking !! Op naar het volgende hoofdstuk. En als er weer verkiezingen komen: ach... u weet het onderhand wel.

Shadow1100 op 24-10-2017 17:17

Ene meneer A. Hitler zei al dat je de mensen stukje bij beetje de vrijheid kunt ontnemen zonder dat ze dat merken tot het moment dat het niet meer teruggedraaid kan worden. We hebben al ingeleverd: zwarte Piet = gekleurde Piet; Paasfeest = Voorjaarsfeest; Allochtonen = mensen met een migratie achtergrond(stand); Mannen en vrouwen = Genderneutrale mensen; Negerzoenen en ga zo maar door. De sharia is in opkomst. Luister en huiver........

Marco Huybrechts op 24-10-2017 17:29

Ongehoord dat deze michael sturzenberger 6 maanden voorwaardelijk krijgt. Het is toch een echte foto en een echt nieuwsfeit? Zover ik de feiten kan checken wel. Erg erg vreemd dat hier zo een veroordeling uit volgt. Best wel schandalig als je het mij vraagt.

Wat betreft de zwarte piet discussie en kritisch zijn naar de islam zonder voor islamofoob, fascist en rascist te worden uitgemaakt. Prima dat er aandacht is voor eventuele discriminatie van de witte sinterklaas en de zwarte pieten. Echter besteed dan ook wat aandacht aan de islamitische segregatie en de vrijheid van godsdienst en de gender neutraliteits discussie. Het begint allemaal met elkaar te botsen. Geen aandacht voor islamitische afscheiding en discriminatie van vrouwen maar wel aandacht besteden aan de vermeende discriminatie in de zwarte pieten discussie. Dit zet uiteraard kwaad bloed.

Verder zou ik het heel gezond vinden om een discussie te hebben over godsdienstvrijheid (geloofsbeleidenis op verschillende scholen bijv christelijke en islamitische scholen) en de afscheidende apartheidswerking hiervan. Dit feit botst toch best wel met diegenen die voor gendervrije kleding en unisex toiletten zijn (dit zijn toiletten gebruikt door man en vrouw)

Nu wordt mij steeds duidelijker dat er rare dingen staan in de koran. Herstel. Bijzonder rare ongrondwettelijke dingen.

Kunnen we dit soort passages ook vinden in de door de rooms katholieke kerk bijeengevoegde bijbel? Of het oude testament? 

Zo ja? Kunnen deze boeken dan ook als ongrondwettelijk bestemeld worden? En moet daar dan ook voorwaardelijke gevangenisstraf opstaan net als de ten onrechte veroordele michael sturzenberger?

Johannes op 24-10-2017 17:33

We kunnen allemaal ach en wee roepen, vergeet echter niet dat het ook wel eens God's oordeel kan zijn over het ontkerstening van Europa. Wat gebeurde er in Israel toen zij afgoden gingen dienen? Juist er kwamen vreemde volkeren die Israel verstrooiden? zij kregen andere heersers. Niet zo gek dus dat ook hier het licht uitgaat. De boel gaat niet meer teruggedraaid kunnen worden. Het eenigste wat je te doen staat is dicht bij Jezus Christus te leven en niet gel;ijkvormig met deze wereld te worden. En in de individuele gevallen zal God uitkomst bieden. Maar dat het een ruige rit zal worden staat wel vast. 

Koddebeier op 24-10-2017 18:41

Het wordt tijd voor een Neurenberg2 tribunaal voor politici.

rescue op 24-10-2017 18:48

Blijf bij de Heer en verspreid gewoon het evangelie via de ouderwetse traktaten. Dat is onze opdracht totdat Hij komt en die komst kunnen de nieuwe heidenen niet tegenhouden en zo blijf je ze dwarsbomen.

Tom Hendrix op 24-10-2017 19:10

@Johannes: 17.33. uur. Dat ben ik helemaal met U eens, Johannas. Maranatha Here Jezus, ik verwacht U..

Qvic op 24-10-2017 19:25

Links is toch al goed om de ware geschiedenis te verlochelen en zo te verdraaien dat het enkel gebruikbaar voor hen wordt. Maar wie heeft hen het recht gegeven om zo te reageren en te handelen voor iedereen die niet zo als hen zijn. Die niet poliek correct zijn, maar met heldere en verstaanbare feiten hun mening verkondigen. Met deze tweedracht binnen de europese landen zal niet iedereen zich bij neer leggen en hun mond laten snoeren. 

Reinaert de Vos op 24-10-2017 19:44

We zijn verraden en verkocht door de mensen die ons eigenlijk zouden moeten vertegenwoordigen en beschermen het is gebeurd afgelopen klaar.

Gladiator op 24-10-2017 20:25

Houd u aan de siteregels en uw postings worden gepubliceerd. Mod.

Gladiator

ron op 24-10-2017 20:51

 Alle berichten en commentaren die de staat als laster, smaad, haat of opruiing beschouwt moeten binnen 24 uur worden verwijderd

Dus moet men alles wat met koran te maken heeft blokkeren.

Het is de enige godsdienst die zo onverdraagzaamen haatdragend is tegen anders denkenden.

Alleen politiek correcte idioten willen het niet zien.In Belgie zijn het vooral de Groene en socialistische partij met als scherprechter CD&V.

CD&V vooral om de rituele(saddistische)slachtingen te vergoeilijken.

weesie op 24-10-2017 21:14

Toch blijven de Nederlanders stemmen op VVD D66 CDA (wat geen vlees of vis is) en groenlinks.Als het te laat is dan moet een ander de kastanjes uit het vuur halen. Ik ben inmiddels imuun geworden van het stemgedrag van de mensen.

erik op 24-10-2017 22:31

Er is straks maar 1 echt democratisch land ter wereld, kijk maar:

https://youtu.be/v9FPNRUbykQ

Qromwel op 25-10-2017 00:00

Maar weten, beseffen is beter, de Duitsers dit? Wat ervaren zij ervan? 

Mark S. op 25-10-2017 00:07

En weer richt Duitsland het hele continent Europa ten gronde. En weer zijn de Joden als eerste het doelwit.

De oude nazi ideologien worden in een nieuw moslimjasje gestoken en zijn haast onherkenbaar vanwege een dun laagje dat tolerantie wordt genoemd. Tolerant zijn voor de islam. Maar onder de vermomming gaat het monster schuil. De nazi ideologie wordt verruild voor de moslimideologie. Maar is allebei even erg want beiden zijn uit op de totale vernietiging van de Joden en de overige vijanden van de ideologie. Wie zich niet onderwerpt is de vijand en moet worden vernietigd.

De islam heeft een grote, militante onderwerpingsdrang. Dat zie je al vanaf de tijd van de grondlegger van de islam, Mohammed, tot en met heden.

Bundy op 25-10-2017 03:04

Het is echt niet zo dat de Europese of Haagsche politici dit niet weten ,  zij kijken opzettelijk in ruil voor hun salaris de andere kant op .          De geheime agenda wil éen nieuwe wereldreligie o.l.v. de antichrist .   Over het vernietigen van de Europeaan en het grootste Christelijke gebied  n.m. Europa zou u dit artikel moeten lezen , alles is kwade opzet .  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&Itemid=71 

Tom Hendrix op 25-10-2017 08:32

@ Mark S: 00.07. uur. Mee eens Mark. Tja, wat kan er nog gedaan worden hiertegen?

texel op 25-10-2017 09:35

Duitsland wordt inderdaad een heel eng land. Vriendin van mijn zoon woont daar en is boekhoudster. Vorige week kregen ze een "inval"van de politie op het kantoor wegens vermoedelijke zaken met motorbende leden ( onterecht). De medewerksters, medewerkers werden met geladen geweren bedreigd, de deuren waren meteen ingetrapt en alles werd op een zeer geweldadige manier door de politie gedaan, 2 vrouwen waren zo geschokt dat ze medische hulp nodig hadden. Enorme puinhoop in het kantoor, alles gewoon voor een aanname. Ze wil dolgraag naar nedrl verhuizen, Duitsland gaat echt ten onder.

Gorghel op 25-10-2017 12:26

Waarom keuren de rechters discriminerende wetten goed?

Rosalie op 25-10-2017 12:35

Wat je ziet is dat degenen die het hardst schreeuwen , en de grootste mond hebben , krijgen wat ze willen. Het is net een schoolklas waar een leraar geen orde kan houden en die dan maar de grootste mond beloont om maar populair te blijven. Hier zijn de " Gutmenschen " / de politiek correcten die buigen voor de dwang van de Islam. En ik lees hier ook vaak dat mensen op de verkeerde partijen hebben gestemd maar de vraag is : wat maakt het uit ? Brussel bepaalt. 

Ike op 25-10-2017 13:47

@Atina op 24-10-2017 23:53

In het Romeinse rijk was er eerst geen staatsreligie. Nadat een Romeinse keizer zich benoemt had tot hoofd van de kerk werd de Christelijke kerk erkent en tot staatsgodsdienst verheven. De Bijbelse verhalen werden aangepast en zo ontstond de katholieke kerk die naderhand uitrolde over de hele wereld. Later splitse delen van de katholieke kerk zich af en kwamen de anglicaanse kerk, de hervormde kerk en de gereformeerde kerk tot stand.

Voor het Romeinse rijk en tegelijkertijd waren er andere ook andere rijken en religies die het niet zo ver hebben geschopt. Vele rijken zijn verslagen door de Romeinen, andere zijn geintergreerd en weer andere zijn geintergreerd in andere rijken.

De bijbel is vele malen herschreven naar de dan geldende normen en waarden. Bij de Joden geld hetzelfde voor vele stromingen die verschillende verzies en bijlagen van het oude testament aanhangen. De koran is de basis van de islam, maar verschillende stromingen hangen verschillende andere geschriften ernaast en zien verschillende mensen anders in hun leer en interpreteren dingen ook anders.

SEO op 25-10-2017 14:08

Vanavond preview op Rutte III met 'Dumb Dumber' om 830h! Boete??

Flo op 26-10-2017 07:10

330.000 huishoudens zitten momenteel zonder electric,omdat ze het niet meer kunnen betalen, en Angela maar roepen ,wir schaffen das. .De onvrede groeit daar sneller als menigeen denkt .

Infidel4U op 26-10-2017 09:44

Haj Amin al-Husseini heeft grote invloed gehad op de uitvoering van de Holocaust. Niet alleen Duitsland en regressief links ontkennen deze collusie, zelfs "kwaliteitskranten" als NRC Handelsblad en Trouw proberen de rol van deze mufti te bagatelliseren.. Er was niet voor niets een moslimbrigade ban 25.000 man (door de mufti geregeld in Bosnië...Die arme Bosniërs...) binnen de "multiculturele SS", om met de woorden van Wiel Lenders, directeur van het Nijmeegse Bevrijdingsmuseum te spreken... (Gelderlander 3/10/17) Alleen al dat Michael Stürzenberger voor het weergeven van feiten wordt vervolgd is helaas een bevestiging dat Duitsland afglijdt naar een regressief linkse dictatuur. Lees dit interview met een voormalig lid van de "Facebook-politie" maar eens...  http://politiek.tpo.nl/2017/10/22/facebook-insider-onthult-geheime-dienst-slechte-film-om-rechts-weg-pesten/ 

Infidel4U op 26-10-2017 09:53

Op Gates of Vienna staat een video van Michael Stürzenberger waarin hij een en ander uitlegt.. Het Duitse OM is trouwens in hoger beroep gegaan tegen de uitspraak van de rechter omdat ze de straf niet zwaar genoeg vindt. De regressief linkse dictatuur krijgt steeds meer momentum... 

Luca op 26-10-2017 10:45

De Marokkaans-Nederlandse Amaouch, die predikte in Dison bij Verviers, werd in oktober vorig jaar ons land uitgezet omdat hij zich liet opmerken als haat-imam. Ook zijn zoon kwam in opspraak toen hij in een filmpje opriep om christenen te vermoorden

Brother_P op 20-11-2017 15:26

Het verbaast me niets: Duitsland. Ze hebben 2 wereldoorlogen veroorzaakt.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl