HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Rutte-III bevat twee bewindslieden met dubieuze pro-islam standpunten

D66 minister, die thuis een grote foto van Yasser Arafat heeft hangen, noemt eigen kinderen ‘Palestijns’

Het vandaag beëdigde kabinet Rutte III bevat twee bewindslieden, CDA minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid en D66 minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Sigrid Kaag, die er op zijn minst enkele dubieuze pro-islam standpunten op nahouden, waardoor er gerede twijfel is of zij wel de juiste mensen op deze belangrijke posten zijn. Grapperhaus is bijvoorbeeld voorstander van het terugnemen van jihadisten die in Syrië terreurdaden hebben gepleegd, en Kaag heeft er nooit een geheim van gemaakt een grote bewonderaar van de Palestijnse aartsterrorist Yasser Arafat te zijn. Ze is destijds zelfs getrouwd met een vertrouweling van Arafat, en heeft dit feit ook nog eens voor de Nederlandse overheid verborgen gehouden.

 

PVV leider Geert Wilders vroeg gisteren de Tweede Kamer vergeefs om steun voor een debat om te voorkomen dat Grapperhaus tot minister van Justitie en Veiligheid zou worden benoemd. ‘Als je jihadisten wil laten terugkeren naar Nederland, ze wil knuffelen en met ze in debat wil gaan en ze vervolgens genade wil geven, ben je eerder een probleem voor onze nationale veiligheid dan dat je beloond moet worden voor dat soort ideeën om minister van Justitie te worden,’ betoogde Wilders. (1)

Vereerder van Yasser Arafat

De benoeming van D66’er Sigrid Kaag op Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking is mogelijk nog veel problematischer. Kaag moest nota bene eerder het ministerie van BuZa gedwongen verlaten omdat zij haar huwelijk met een vertrouweling van de Palestijnse terreurleider Yasser Arafat –van wie ze thuis een grote foto van in haar woonkamer heeft hangen- geheim had gehouden.

Haar kinderen, die op social media moslimterroristen zoals Marwan Barghouti ‘liken’, noemt ze ‘Palestijns’. Verder vindt ze (moslim)immigratie ‘een verrijking voor de Nederlandse samenleving’, en is ze trots op haar ‘goede banden’ met de Shi’itische terreurbeweging Hezbollah, die openlijk als hoofddoel de vernietiging van Israël heeft. (2)

Mogelijk dat Kaag mede om deze redenen geen minister van Buitenlandse Zaken werd, zoals veel ‘Binnenhof watchers’ hadden verwacht.

Het kabinet Rutte III bevat dus minimaal twee bewindslieden op belangrijke posten die de dreiging van het islamitische terrorisme totaal niet serieus nemen, en zelfs voorstanders zijn van de huidige immigratiegolf uit islamitische landen – en dat in een tijd waarin we als samenleving nog hooguit een paar jaar hebben om deze trend alsnog tegen te houden en om te keren.

 


Xander

(1) PVVpers (/YouTube)
(2) Likud.nl
(3) Afbeelding: WikiMedia / Mohammad Ali Marizad / tasnimnews.com  / Creative Commons Attribution 4.0 International License

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

ohje op 26-10-2017 15:37

Het volk zal hun rekening nog moeten betalen.

Geen mdeleden ik heb.,

van buiten op 26-10-2017 15:50

Het zal niet lang duren voor het weer uit elkaar valt, zij hebben de tijd tegen, het putje is aan het open gaan, wereldwijd, we krijgen zware tijden en het weer zit niet mee.

Tom Hendrix op 26-10-2017 16:08

Ik hoop van harte dat Rutte III, de Kerst niet haalt. Wat een rariteitenkabinet, "noch vlees, noch visch". Tenminste is dat mijn mening.

SEO op 26-10-2017 16:26

Nederlands volk, als u straks  eindel

SEO op 26-10-2017 16:30

En vergeet de abortusgenocide, censuurwetten en lijkenpikkerij niet.

Nederland u was gewaarschuwd. Nu gaat u de kelk tot op de bodem leegdrinken. 

SEO op 26-10-2017 16:31

En allemaal met steun van de 'Christen' Unie!

Shadow1100 op 26-10-2017 16:36

Druppeltje voor druppeltje...........

Janszn op 26-10-2017 16:41

Volk, haal de slaap uit die ogen, sta op tegen de EU en haar islamisering!

Infidel4U op 26-10-2017 16:48

De islamisering van het Westen is ip stoom. Liegbeest Rutte heeft, net als Zijlstra overigens, geen enkel oog voor het landsbelang en wil alléén zijn geliefde VVD als 'merk' verder uitbouwen. Zie het boekje van Ybeltje Bergmoes, met daarin precies beschreven hoe de VVD fractie functioneert...

Qvic op 26-10-2017 17:10

Rutte III staat voor vernietiging van alle rechten en vrijheden van de autochtonen Nederlanders en voor zo snel mogelijke totale islamisering van Nederland, dat is hun opdracht. Nu ze beëdigd zijn hebben zij geen enkele boodschap meer aan de bevolking, want zij zijn nu in dienst getreden bij het koningshuis. Enkel dat huis vertegenwoordigen zij nu. Deze monarchie is nog nooit democratisch geweest en noemen het volk niet voor niets dom stemvee.

Rienus op 26-10-2017 17:17

Naar mijn mening bestaat een groot deel van de Nederlandse bevolking uit rariteiten. Om zulke stemmen uit te brengen waardoor je dit als resultaat krijgt dan ben je niet goed bij je hoofd hoor.

floyd op 26-10-2017 17:35

tijden zullen heel snel veranderen eind dit jaar wie nu denkt alles te hebben zal uiteindelijk met niets komen te staan 

Tom Hendrix op 26-10-2017 17:44

@Rienus: 17.17. uur. Ik begrijp U volkomen, Rienus.

Johan op 26-10-2017 18:36

Die twee bewindslieden zijn dus in feite de paarden Troje die we hebben binnengehaald...

Wim op 26-10-2017 19:39

Onderzoek door de politie in de salafistische scene in Berlijn leidde tot de ontdekking van een wapendepot. Kunnen we nu eindelijk consequenties verwachten? Vermoedelijk veeleer nie

Afgelopen nacht voerde de politie van Berlijn in het kader van het onderzoek tegen een 40-jarige radicale islamiet (met een Duits staatsburgerschap) op vier plaatsen in de districten Reinickendorf en Charlottenburg-Wilmersdorf huiszoekingen uit. Daarbij werden wapens, wapenonderdelen en een enorme hoeveelheid munitie gevonden, zoals de politie meedeelde.

Men zou hem op het spoor zijn gekomen, omdat er bij onderzoek “in een andere zaak” aanwijzingen waren volgens welke de moslim toegang had tot vuurwapens en zelfs oorlogswapens. Omdat men er van uitging dat deze ook voor aanslagen gebruikt kunnen worden, trok de procureur-generaal het onderzoek naar zich toe. Aanwijzingen op een “toegenomen bereidheid tot het gebruik van geweld” zouden er uiteindelijk toe geleid hebben dat besloten werd tot de arrestatie van de man. Men zou echter geen concrete plannen voor aanslagen hebben gevonden.

Opnieuw blijkt weer eens dat criminelen en radicale islamieten probleemloos aan illegale vuurwapens en zelfs oorlogswapens en voldoende munitie kunnen komen. De bewering dat men “geen concrete plannen voor aanslagen” zou hebben gevonden, doet niets af aan het feit dat deze wapens voor dit doel opgeslagen werden. Je schaft niet zomaar voor de lol – zeker niet als radicale islamiet – zulke wapens aan.

Nu is het de vraag: wat gebeurt er nu? Waarschijnlijk niet veel. Liever observeert men de radicaalislamitische scene in Duitsland dan zulke radicale objecten vierkant het land weer uit te gooien. Voor zo´n gevaarlijke ideologie kan en mag er geen plaats zijn in Duitsland. Maar liever verhindert men het vicevoorzitterschap van het Duitse parlement van een AfD-politicus, omdat die juist zulke radicale elementen van de islam bekritiseert.

Zie website van, E.J.Bron (www.ejbron.wordpress.com

Tweede Nieuwsbericht

Moslim roept alle vluchtelingen op om naar Europa te gaan!
26 oktober 2017
Jouwatch Collage: Pictogramvluchtelingen lopen naar Europa
 

De ene of de andere kan nog steeds de film "Der Marsch" van 1990 onthouden. Het Britse drama op dat moment liet een Afrikaansman zien die besliste om naar Europa te gaan als klimaatvluchteling om daar te wonen. Slechts een paar van hen gaan met hem, gevolgd door honderden, dan duizenden, en als ze aan de buitenste grenzen van Europa komen, zijn er miljoenen mensen die hun toekomst op het oude continent zien.In Facebook en Youtube is een gesprek sinds gisteren verspreid, dat is gericht op alle vluchtelingen in Griekenland. Ze gaan op pedes naar Noord-Europa.

De film toont een horror scenario, dat uiteindelijk Europa verliest. Om humanitaire redenen eindigt de film met de westerse naties waardoor het westen wordt overschreden. Sinds Merkel's beslissing om de grenzen te openen, is de film al meerdere malen uitgewezen sinds de aanval op de Hongaarse grens in 2015 al herinnerde aan scènes in de film.

"De mars" begint op 15.11.2017 in Griekenland

Op Facebook verscheen gisteren een oproep, dat door een gebruiker in meerdere Facebook-groepen is geplaatst, die meer dan 70.000 leden heeft. Nogmaals, het gaat om Arabischsprekende groepen waarin onder meer echte ziektekostenverzekeringskaarten, verblijfsvergunningen en paspoorten worden verhandeld.

De oproep voor de mars is sindsdien viraal en verspreidt zich in het net in wind touwtjes.

Screenshot van 26.10.17: Geheime Facebook-groep met de gepubliceerde oproep voor maart op Europa

Dit wordt gevolgd door een vertaling van de post van Omar Alagha , geplaatst op 25.10.2017 in een geheime faceboekgroep:

"Aan iedereen die aan de orde is gesteld

Vluchtelingen uit alle naties, komen op 15 november 2017 naar Salonica naar Pidgeon Square en verzamelen u in Griekenland.

Net zoals het de wil van Allah is, zullen we samen te voet naar Noord-Europa gaan. De weg zal door Macedonië leiden en Allah begeleidt ons op onze mars.

Ik roep alle vluchtelingen op de Griekse eilanden aan om tijdig te vertrekken naar Salonica. Mag Allah ons zegenen.

Deel dit gesprek zo vaak als mogelijk.

Veel succes! "

Omar Alagha heeft ook een video op Youtube uitgegeven, die al door Youtube is verwijderd. https://www.youtube.com/watch?v=n9zsD5RAy_k)

De video wordt echter gepresenteerd voor het Editorial Team van JouWatch en de authenticiteit is bevestigd door Arabische sprekende experts.

Le Nantais op 26-10-2017 20:02

Het énige -bewezen- 'wonderwapen' tegen de islamisering is het Rozenkransgebed. Massale gebeden! Immers, alléén de hemel is nog in staat om de islamisering tegen te houden. Voorbeeld: kijk naar Polen!Door het gebed is Europa (in de geschiedenis) al meerdere malen behoed geworden voor de islamitische overheersing.

Maar ja, als men God  niet meer Wil.... als men alléén maar vertrouwt op eigen kracht, dan ziet de toekomst er Inktzwart uit.

SEO op 26-10-2017 20:36

@ le nantais. Heeeelemaal juist. 

mientjei op 26-10-2017 21:09

Wordt het geen tijd dat ze hoofddoekjes verplicht stellen in de tweede kamer?

bah bah en nog eens bah, ben er ziek van

Wim op 26-10-2017 22:05

Degene die blind zijn en acheraf zichzelf schuldig vinden, als het onomkeerbaar is geworden en tegelijk ook en zware tol zal eisen, omdat het zo vredeliefend bedoeld was. Achteraf wordt men wakker in nachtmerrie, als het al te laat is, en achteraf het zelf aan de lijve ondervinden en niet in droomwereld bevinden, door de naïviteit van hun zogenaamde echte werkelijkheid niet echt kunnen bevatten. Hebben en groot warm hard en vredelievend gedachten hebben altijd achteraf schulgevoelens, maar tegenover hun zelf en opnieuw niet verder kijken tegenover de burgers of maatschappelijk belang, waar het eigenlijk ook om gaat en kortzichtigheid alom opnieuw aanwezig is. Dit is mij inziens ook de echte reden, dat bepaalde mensen het echt positief willen blijven kijken, wegens gebrek van inzicht van de echte wereld en cultuur en geloof. Stel voor dat men zelf eens naar Afrikaans moslim land of andere, waar extra moslim beleid zelf eens dient te beleven en paar maanden verblijven, dat zou mogelijk de ogen openen. Dit is noodzaakelijk om eigen ervaringen vele malen realisters zijn, dan droom wereld te creëren, die en Utopie is. Heb het ook niet direct naar de alochtone moslims te kijken, maar vooral de immigratie moslims en hier ook misverstanden wil vermijden, maar die volgen wel nadien wel, wegens het noodzaekelijk zal worden. laat hopen dat het zover niet komt, maar geloof er niet echt in, in die droomwereld die zo prachtig zou kunnen zijn.

Eigenlijk hoeft men ook niet meer zover te reizen, wegens er al moslim gemeenschappen in eigen land al volledig de koran moeten beleiden of zelf uit vrije wil ook niet uitsluit. Momenteel zijn er al bepaalde plaatsen in steden, waar en eigen streng koran beleid gevoerd wordt, met hun eigen koran regels, zover is het al. Heb dit via Nederlandse documentaire gezien, hoever dit al gevordered is. Dit is gemeenschap buiten de algemene wettelijke regels van Nederland, en dit zal zich nog verder verspreiden, tot hun doel bereikt is. Dit is al vb. maar nog niet voldoende zichtbaar, kijk naar de vorige verzonden berichten, want het wordt nog beter voor de droomers onder ons. Zij gelukkig in de toekomst, voor de andere warme moslim cultuur waar ik niet in geloof en helemaal niet onze waarde worden gerespecteerd, dat is mij al langer duidelijk geworden, welke kant het opgaat. Kom hier nog op terug, hoe de werkelijke waarde van moslim wordt bekeken, maar nooit in vraag wordt gesteld andersom. Probeer maar in Turkije als vb, moslimland maar eens probeert, om christelijke kerken te bouwen en u christelijk geloof te beleven. Dit is nog maar één vb, maar wel nooit deze vragen gesteld worden, want zijn toch zo vredelievend voor dromers, wel te verstaan. Hoe intellect men kan zijn, en hier nooit vragen over gesteld worden, is hier en mooi vb, van.

Opzender op 27-10-2017 00:49

Op de Rutte III propoganda tv zender Nos beweerde minister Kaag, dat wat zij twee jaar geleden beweerde (er moeten meer migranten naar Europa komen) nu twee jaar later niet meer van toepassing is. De huidige situatie is dermate verbeterd, dat we zelfs overeenkomstig de migratiestromen kunnen beperken. Zo is er inmiddels meer geld om de situatie in de regio aldaar te helpen verbeteren, de migratiestromen zijn al aanzienlijk kleiner en er kunnen afspraken over de migratie stromen gemaakt worden. Je vraagt je af waarom die duurbetaalde minister Kaag (D66) nog nodig is.........

Er is overigens al een nieuwe dreiging in de maak, waarbij de autochtone Europeanen lijdzaam moeten toezien hoe de (gedwongen) omvolking alsnog zal moeten plaatsvinden: door de klimaatverandering komen er 60 miljoen vluchtelingen deze kant op......

Wat voor effect zou het aantal nog steeds groeiende aantal vliegbewegingen vanaf bijvoorbeeld Schiphol op het klimaat hebben? O, nee dat willen we niet weten.

Rom op 27-10-2017 02:17

Nederland:een volk zonder gezicht!Een regering die collaboreert en een volk dat weg kijkt.Gaat de geschiedenis zich herhalen in dit land?Dan heb ik maar één advies voor mijn Joodse landgenoten:Zie dat je hier wegkomt.In Israel ben je veilig!

Tom Hendrix op 27-10-2017 07:01

@Rom: 02.17. uur. Beste Rom, geheel met U eens. Shalom Israël! En jammer, dat het zover gekomen is.

Qromwel op 27-10-2017 08:06

3 Van de 4 onderhandelaars blijven in de 2e Kamer als fractievoorzitters van hun partijen. Benieuwd of het hen zal lukken iedereen aan boord te houden. Er hoeft maar Dat te gebeuren of Rutte III verliest z'n meerderheid in de 2e Kamer. Wat Dat betreft is mijn hoop gevestigd op de CU en/of een dissidente VVDer.

Qromwel op 27-10-2017 09:31

han op 26-10-2017 18:36: Één ervan noemt zich christen democraat.

Helgoland op 27-10-2017 11:38

Het Ministerie van Veiligheid en Justitie (voorheen het Ministerie van Justitie), gaat onder Rutte III voortaan het Ministerie van Justitie en Veilgheid heten.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Ministerie_van_Justitie_en_Veiligheid

Die naamswijziging kost weliswaar de nodige miljoenen, maar dan heb je ook eindelijk de garantie -ahum- dat het met dit land weer helemaal goed gaat komen. 

Wim op 27-10-2017 11:41

Verwijderd, zie siteregels en auteursrechten. Mod. 

henk op 27-10-2017 11:48

https://www.trouw.nl/home/maxima-de-nederlandse-identiteit-bestaat-niet~ab494d4e/

25 september 2007

Dé Nederlandse identiteit bestaat volgens prinses Máxima niet. „Nederland is te veelzijdig om in één cliché te vatten.” Ze zei dit gisteren bij de presentatie van ’Identificatie met Nederland’, een rapport van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) over de wijze waarop burgers zich met Nederland identificeren.

=> hoe kon de spreekster dan zélf Nederlandse worden?

Henk op 27-10-2017 14:24

https://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/syrie-terreurgroep-is-executeert-aramese-christenen-in-al-qaryatayn

Oma op 27-10-2017 15:41

@Le Nantais: moslims schuiven ook alles af op allah, jij lijkt in hetzelfde bedje ziek...de ménsen, het volk zal zélf de handen uit de mouwen moeten steken om islamisering te stoppen, daar bemoeit 'God' zich niet mee, Hij heeft ons niet voor niks de onaantastbare, vrije wil gegeven om zélf keuzes te maken....

Misschien door eens te beginnen op straat klojo's aan te pakken die vrouwen lastigvallen of zelf ingrijpen als een bende arabische minderjarige meisjes anderen intimideren en terroriseren ipv als schapen weg te kijken?!

"In Brugge is een minderjarig meisje opgepakt dat lid zou zijn van de meisjesbende de ‘Zehbi’s’, die de laatste weken de stationsbuurt terroriseert. Het meisje is door de jeugdrechter geplaatst in een halfopen instelling. De feiten zijn gekwalificeerd als belaging en opzettelijke slagen en verwondingen."

Schandalig dat dan de directie van de school het lessenrooster ook nog op maat van dat crapuul gaat aanpassen zodat hun leerlingen 'veilig in de omgeving vh station kunnen komen' -  en pamperaars genoeg in het onderwijs!! Symptoombestrijding, alwéér en de oorzaken: minderjarig, onopgevoed  en hun ouders, laten ze met rust! Zich laten gijzelen door minderjarige kinderen...maar niet verwonderlijk: KTA en GO scholen, gemeenschapsonderwijs, heeft hier een kwalijke reputatie door de oververtegenwoordiging van zulke onopgevoede kinderen  dat daar hun schooltijd komt verdoen met storen van de lessen en andere kinderen in elkaar slaan.

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/lid-van-brugse-meisjesbende-opgepakt-onze-kinderen-durven-niet-alleen-naar-school~acb71f67/

Tel daarbij de slappe, kromme justitie op, die moslim criminelen telkens ongestraft laat lopen en dan weet je dat écht verzet zal moeten komen van de autochtone bevolking zelf. Zelfs op politie kan niet gerekend worden, 1. Die komen pas uit hun hol als er ophef ontstaat in de media zoals dit geval en 2 daar zitten ook reeds westers-hatende moslims tussen, binnengehaald onder het mom van diversiteit.

Dat in jullie regering de judassen openlijk ervoor uitkomen en op zulke sleutelposten worden gezet, bewijst de onwil tot behouden van onze cultuur, de medeplichtigheid aan de islamisering van ál de politieke gangsters die lak hebben aan de autochtone bevolking die hen betaalt....nét als in belziek en andere landen die onder de knoet zitten van de criminele eu dictators.

Het is wachten tot er een échte, europese autochtoon in de politiek opstaat die er ook genoeg van heeft en de beerput eu eens opentrekt want het is zeker dat de plannen van omvolking en genocide op europa geweten zijn door ál die politieke graaiers. Ga de straat op om kaag en grapperhaus uit de regering te gooien...waarom vraagt wilders de steun van het publiek niet via een referendum of hebben ze die mogelijkheid reeds dichtgetimmerd? Massaal protest opzetten en de regering overspoelen met mails?

Yerik op 27-10-2017 19:09

@ henk op 27-10-2017 11:48 Dat was één van de uitspraken die de vijanden van de Nederlandse taal en cultuur doen, om de slapende geesten rijp te maken voor nog meer 'vreemds' en nog minder 'eigens'. Jouw vraag : "... hoe kon de spreekster dan zélf Nederlandse worden?" kan worden beantwoord: dat heeft ze, evenals haar zeer snel verlopen toelating tot het Nederlands staatsburgerschap, geregeld met die duistere lieden  waarbij ze zich, gelet haar afkomst, zéér goed voelt. Ik stuur een foto mee, maar ik twijfel of die over komt. Mocht het wel lukken, als je naar dat gezicht kijkt weet je genoeg uit welke duistere bron dat komt.

 

 

mientjei op 28-10-2017 00:44

@

henk  11.48  Maxima heeft nog steeds 2 paspoorten dus 2 nationaliteiten, zelfs onze koningin geeft dat niet op  

natuurlijk kon ze het nederlandse volk niet in een chlisjee vatten, zo n uniek volk met unieke individuen, te mooi voor woorden

mientjei op 28-10-2017 01:04

Ho ho ho Oma 15.41   ik begrijp uw boosheid   Brugge nb  zo n mooie stsd   maar God en allah op een lijn stellen , dat kan echt

niet, God is Groot en  allah is dat helemaal niet  Jezus is liefde en mohammed de antichrist

mientjei op 28-10-2017 01:09

@ Johan 18.36  ja goed gezien  ben het met je eens

cefas op 28-10-2017 13:01

Heeft Kaag een dubbel paspoort? En hoe zit het met Arib, ook een dubbel paspoort? Je krijgt altijd een loyaliteitsprobleem. Kiezen anders wegwezen.

Tom Hendrix op 28-10-2017 15:04

@Oma: 15.41. uur, op 27/10. U zegt terecht; dat het volk zelf in actie dient te komen. Daar zit hem nu echter het grootste probleem, dat gebeurt niet. We zijn een zwak volk geworden als Nederlanders- ikzelf draag ook schuld daar aan- geen "jongens van "Jan de Witt", meer. Neen, geheel gehersenspoeld door het "staatsjournaal", en de linkse pers en media, zijn we massaal in slaap gesukkeld, en blijkbaar "zombies", geworden. Helaas zie ik daar geen verandering in komen, Oma. Helaas...pindakaas.

HE op 28-10-2017 15:40

Het volk krijgt de regering die ze verdienen. Dit gebeurt er dus met een volk dat  God verlaat. Smart op smart staat het te wachten.

Oma op 28-10-2017 16:04

@mientje: niet verkeerd begrijpen, hé...moslims misbruiken allah selektief als zondebok om hun verantwoordelijkheid van hun (mis)daden op af te kunnen schuiven...enkel bidden zonder zelf actie te ondernemen en verwachten dat God het dan maar moet oplossen is van hetzelfde: zonder zelf iets te doen zal er niks gebeuren...snappie?

Oma op 28-10-2017 17:04

@Tom: dan wordt het hoog tijd om wakker te worden en ons niet meer --- let op uw taalgebruik. Mod. Te beginnen in eigen omgeving: als omstaander ingrijpen!! Als men ziet dat iemand wordt aangevallen, beledigd of maakt niet uit: reagéren en niet onverschillig blijven...een grote mond opzetten doet wonderen want het zijn laffaards die blijven bezig tot er gereageerd wordt. Dát is de oorzaak dat dit blijft duren! En zoals dat gaat met schapen: als er eentje springt, volgt de rest...als iemand reageert, dan zal er bijval komen.Dát moeten wij gaan gebruiken en niet als angsthazen het hazepad kiezen! Samen sterk en vooralsnog zijn wij in de meerderheid, laten we dat dan ook gebruiken tegen tuig want op de politiek/politie/justitie kunnen we al niet meer rekenen - die maken zelfs van de slachtoffers daders!

in het geval van die arabische meisjesbende werd elders ook al een moeder aangevallen die haar dochter ter hulp kwam, ze hield er een gebroken neus aan over én een pv door de politie!!!! Waarom? Omdat ze degene, die haar dochter aanviel, bij het nekvel gegrepen had om haar dochter te beschermen! Voor zelfverdediging krijg je dus een proces verbaal, wij zouden ons dus moeten laten doodslaan door crimineel tuig en worden gestraft als we ons verdedigen, zovér is de waanzin al gedreven! Uiteraard kan niemand een reactie posten op dit artikel van de rioolkrant hln.

Henk op 29-10-2017 12:41

Yerik en Mientjei,

we zouden liever trots op de koninklijke familie willen zijn 

als Nederlanders

Tja

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl