Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Professor Bono, Afrika expert: Migranten zijn niet arm en vluchten niet voor oorlog en honger

‘Afrika onderontwikkeld dankzij grootschalige corruptie’ – ‘De échte vluchtelingen blijven achter en komen niet naar Europa’ - ‘Mythe dat de EU Afrikaanse mannen ongelimiteerde welvaart aanbiedt, moet worden gestopt’

 
Wat iedereen al wist wordt nu ook door Afrika experts bevestigd: Afrikanen die het toch al goed hadden komen naar ‘luilekkerland’ Europa, terwijl de échte vluchtelingen achterblijven. (Foto: Getty Images (2)).

Professor Ana Bono, erkend Afrika expert en samenwerkend met diverse universiteiten en instituten, inclusief het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken, tevens auteur van meer dan 1600 artikelen en boeken over continent, heeft in haar thuisland Italië opzien gebaard door het door de media, politiek en asielindustrie verspreide beeld van ‘arme Afrikanen die op de vlucht zijn voor oorlog en honger’ compleet van tafel te vegen. Volgens haar zijn er in Afrika meer dan voldoende middelen om de verwachte enorme bevolkingsgroei op te vangen, maar is het continent nog steeds arm en onderontwikkeld door grootschalige corruptie.

 

De enorme migrantenstroom uit Afrika kwam op gang nadat Amerika en de NAVO besloten om het stabiele en welvarende Libië naar het stenen tijdperk te bombarderen, waardoor een belangrijke buffer, Muammar Gadaffi, van het veld werd geruimd, zo stelt ook Bono. In Libië werkten zo’n 1 miljoen gastarbeiders, die na de instorting van het land meestal niet naar huis, maar naar Europa gingen.

Grootschalige corruptie houdt ontwikkeling Afrika tegen

De professor zegt dat de enorme bevolkingsgroei in Afrika ‘niet noodzakelijk onhoudbaar’ is. Het continent heeft een schat aan natuurlijke hulpbronnen, maar die worden door alle Afrikaanse overheden heel slecht beheerd, waardoor landen die rijk aan olie zijn toch geraffineerde producten zoals benzine moeten importeren. De grootste reden voor de armoede en puinhoop in Afrika is volgens haar de wijd verspreide corruptie; een klein clubje aan de top behoudt alle rijkdom voor zichzelf, en laat de bevolking stikken.

Ergste land in dit opzicht is Nigeria, waar ‘corruptie een manier van leven’ is. Het land is de grootste olie exporteur van Afrika en heeft de tweede economie van het continent, en bezit een potentieel enorme welvaart die voor het grijpen ligt.

Migranten zijn niet arm en vluchten niet voor oorlog

Voor bijna alle Afrikaanse migranten die naar Italië worden gehaald geldt ‘dat er in bijna al hun thuislanden, zoals Nigeria, Ghana, Kameroen, Senegal, Ivoorkust, Sierra Leone, Mali, etc. geen oorlog is. Toch zijn de meesten afkomstig uit deze landen. De échte vluchtelingen, die vertrekken vanwege oorlogen, komen niet naar Italië. De cijfers bewijzen dit. Het andere complete fake verhaaltje is dat deze jonge mannen van tussen de 18 en 35 arm zijn. Dat zijn ze absoluut niet.’

Op de vraag van de interviewer hoe ze zoiets kan zeggen, antwoordt ze: ‘Hoe definieer je de Afrikaanse standaard van ‘arm’ als je 5000 tot 8000 dollar of euro hebt om naar Italië te gaan (de gemiddelde prijs die mensensmokkelaars per persoon vragen)? Wat deze jonge mannen in werkelijkheid doen is een investering, doorgaans met geld van hun families, om een beter leven in West Europa te beginnen. Zo simpel is het.’

Sociale zekerheid Italiaanse burgers wordt afgebroken voor migranten

‘Het probleem is dat ze weliswaar het makkelijkst te bereiken, maar verkeerde land kiezen, Italië, dat kampt met ernstige jeugdwerkloosheid die voorlopig niet minder zal worden. Jaarlijks verlaten zo’n 100.000 Italianen in dezelfde leeftijdsgroep van 18 tot 35 het land omdat ze er geen fatsoenlijke baan kunnen vinden. En dan krijg je ieder jaar nog véél meer jonge Afrikanen binnen die op zoek zijn naar werk?’

‘Al die mensen moeten worden gevoed, gekleed, gehuisvest, en jarenlang gratis gezondheidszorg en rechterlijke steun worden gegeven. Dat betekent dat de Italiaanse sociale zekerheid miljard euro’s moet uitgeven, wat zal worden weggehaald bij de Italiaanse burgers en legale inwoners.’

Asielindustrie verdient miljarden

Uitzettingsbevelen van afgewezen asielzoekers hebben volgens professor Bono geen enkele zin, zijn ineffectief ‘en slaan feitelijk nergens op’, omdat die mensen eerst vaak jarenlang alles hebben gekregen, en dan nu ineens de boodschap krijgen dat ze weg moeten. ‘Maar waarheen? Is het zo moeilijk voor te stellen dat die mensen gewoon in Italië (/ Europa) blijven, ondanks de belachelijke waarschuwing die ze krijgen om te vertrekken?’ De meesten van hen zullen dus een andere –vaak illegale- bron van inkomsten zoeken.

Waarom gaat de massa import van zulke enorme aantallen Afrikaanse mannen dan nog steeds door, ondanks het feit dat de gemiddelde Italiaan inmiddels heel goed weet dat het ‘arme vluchtelingen’ verhaaltje één groot bedrog is? Bono wijst erop dat de asielindustrie* er miljarden aan verdient (*waaronder zogenaamde ‘hulp’organisaties, waar argelozen Europeanen nog giften aan geven ook!). Alleen al Italië geeft dit jaar meer dan € 4,5 miljard aan deze nieuwe industrie uit.

‘Afrikanen hebben hier geen toekomst’

De enige manier om de migrantentsunami te stoppen is door te beginnen aan Afrikanen duidelijk te maken dat Europa niet het continent vol ongelimiteerde welvaart is voor iedereen die het maar wil hebben. ‘Zolang jonge Afrikanen in hun hoofd vasthouden aan deze mythe, is er geen hoop dat we kunnen voorkomen dat ze hier komen en vervolgens ervaren dat ze geen baan krijgen, zonder hun gezinnen zitten, en zonder dat ze iets weten over onze manier van leven. Kort gezegd: dat ze hier geen toekomst hebben.’x

 

Xander

(1) GEFIRA via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel en niet-commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

willy op 05-10-2017 14:43

Dat mag ook eens geschreven worden het is al bekend dat de meeste vluchtelingen geen arme luizen zijn , somigen kwamen zelfs per vliegtuig of trein die ze zelf betaalden velen hebben ook een eigen Iplone dat ook al niet goedkoop is. Dat ze voor oorlog niet vluchten weten we al, trouwens vele Syriers en Irakezen zijn niet direct meer in oorlog en kunnen in de meeste gebieden terug veilig hun land opbouwen toch blijven ze vluchten om wat dan nog? Men moet voor deze vluchtelingen de sociale voordelen afbouwen ze laten zich in een paar landen registreren en kunnen zo in verschillende landen geld verkrijgen waar de sociale zekerheid aan kapot gaat .Men moet stoppen om de vluchtelingen wijs te maken dat Europa het beloofde land is,ook hier neemt de armoede hand in hand toe.

Yerik op 05-10-2017 14:55

‘Zolang jonge Afrikanen in hun hoofd vasthouden aan deze mythe, is er geen hoop dat we kunnen voorkomen dat ze hier komen en vervolgens ervaren dat ze geen baan krijgen, zonder hun gezinnen zitten, en zonder dat ze iets weten over onze manier van leven. Kort gezegd: dat ze hier geen toekomst hebben.’M.a.w.: het is alleen afhankelijk van die 'vluchtelingen' dat ze naar luilekkerland Europa komen omdat daartegen niets te doen is? Het is een leugen, want als je bij voorkeur militaire grensbewaking met ruime geweldsbevoegdheid rondom Europa plaatst, is het zéker wel te vookomen. Hier schort het dus aan, want deze grensbewaking is er niet, puur om de reden dat 'onze' leiders (verraders) dat niet willen. De doelbewuste en weloverdachte opzet is dat de E.U. zich zal mengen met de bevolking van de samenwerkende Middellandse Zee Unie. Dat houdt in dat de islam àlle ruimte moet wordn gegeven, wat de gevolgen aan afbraak, verwildering, misdaad en stromen bloed, zweet en tranen ook maar moge zijn. En het ergste: het overgrote deel van de europeanen kiest hier voor...

Infidel4U op 05-10-2017 15:36

Het Van Coudenhove-Kalergi plan en de Resolutie van Straatsburg vormen de basis voor de sstrategie van omvolking van Europa. Het is dus in het belang van Brussel en de 'Europese leiders' (mag ik éven overgeven?) om géén rem op de massa-immigratie te zetten. Alles wat ze er ook over zeggen is een rookgordijn en afleiding om hun ware bedoelingen te verbergen... Maar goed, dat weten wij hier allemaal.

Shadow1100 op 05-10-2017 15:40

Het aantal mannes en vrouwen onder de autochtone én allochtone bevolking van Nederland is nagenoeg gelijk. Nu krijg je een gigantische instroom van alleen jonge mannen. Voor deze door Wilders genoemde testeronbommen zijn er dus geen vrouwen. Kijk naar Zweden. Vrouwen verven hun haar donker en durven niet meer alleen de straat op. Iedereen weet het en toch gaat Europa (Soros, elite, NWO) maar door met deze dwaze invoer. Europarabia gaat echt helemaal kapot en we laten het gewoon toe.

Ike op 05-10-2017 16:06

@Yerik op 05-10-2017 14:55

Daar ligt het probleem. Je zou volautomatische systemen aan je grens neer kunnen zetten, zonder mensen die iedereen neermaaien aan die grens of die er in de buurt komt, maar op een gegeven moment kan zelfs een volautomatisch system het niet aan of gaat het kapot of raakt het door de minutie heen of raken systemen oververhit of treed er een storing op. Elk systeem is te kraken. Met mensen bezwijken de mensen onder de druk en de aangerichte slachting bij een grens. Het is nooit te stoppen en wagenwijd openzetten is ook geen optie.

Ik ben tegen het verplaatsen van mensen. Dat we in de fase beland zijn, komt eerder doordat machthebbers 'te' beschaafd zijn geworden om het met hun blote handen het met elkaar uit te vechten in een kuil en toen ze dat nog wel deden er altijd iets was waarmee ze de regels konden omzeilen. Er is niks veranderd.

Rom op 05-10-2017 16:39

Corruptie is niet alleen in  Afrika.We zien dat ook op een steenworp afstand van ons vandaan.Namelijk Oost Europa.Arremoede en al je op belangrijke positie zit;wil je zo snel mogelijk "rijk"worden.Conclusie?Vicieuse cirkel!

SEO op 05-10-2017 16:47

Probleem is niet Afrika! Het is Merkel met: 'All can come!'

Yerik op 05-10-2017 17:21

@ Ike op 05-10-2017 16:06. Beslist niet dat ik zo maar iedereen met een mitrailleur zou willen neermaaien (denk bijv. aan jonge moeders met kinderen e.a.), maar voor oordeelskundig handelen aan de grenzen heb je mensen nodig. Mensen, die kunnen denken en handelen en die met de goede instelling en sterke wil zich geruggesteund weten door ruime bevoegdheden. En zouden er dan toch nog gelukzoekers doorkomen, dan dienen die verstoken te blijven van iedere vorm van hulp en onderhouding: vastzetten en na evt. straf terugsturen. Wil het land van afkomst hen niet ontvangen? Dan hebben zijzèlf na het afzetten op een vliegtuig of schip een probleem; niet wij. Je zou daarbij ook vervoersmaatschappijen verantwoordelijk kunnen stellen voor het binnenbrengen van mensen zonder papieren, 'vluchtelingen' e.d. door die vervoersmaatschappijen te beboeten en de mensen op hun kosten terug te doen brengen. E.e.a. geldt vanzelfsprekend niet voor de echte vluchtelingen, die met strakke regels nader omschreven dienen te worden.

cefas op 05-10-2017 17:26

CU en D 66 gaan extra (zgn) vluchtelingen uitnodigen om naar NL te komen! Welk een verkeerd signaal en welk een aanzuigende werking heeft dat. Ik wist al dat de CU was opgeschoven naar links, maar dat ze nu in het kamp zitten van D 66 is ontluisterend.

Jannus op 05-10-2017 17:37

Weten jullie niet welke functie de Afrikanen hebben, waarom ze hier komen?

Eelke Piers op 05-10-2017 18:14

De VN hanteerd in Afrika $1,25 per dag als dagloon. Hoe kun je hiervan $ 5000 bij elkaar sparen?

A. Verlof op 05-10-2017 18:28

Nooit Nooit maar ook Nooit meer ga ik Christen Unie stemmen....zzij helpen dit land onder het mom van gristelijk e hulp finaal naar de bliksem...ChristenUnie is Groenlinks/D66 met een evangelisch jasje aan geworden,,,voel me bedrogen door CU.

Willem op 05-10-2017 18:30

Jannus dat weet ik niet. Gaarne nadere informatie,

realist op 05-10-2017 18:34

Ze komen met leren jassen en dure handy,s die ik me niet kan permitteren. Maar de politieke partijen die aan t onderhandelenzijn, hebben uitgesproken dat zij er nog veeeeeel meer naar Nederland willen halen. Ze willen niet integreren, zijn te laag zoniet helemaal niet opgeleid en kunnen slechts geiten hoeden. Maar als ze al opgeleid zijn willen ze niet werken want met de uitkering die ze vanaf hun aankomst in de schoot geworpen krijgen zijn ze best tevreden. Wie mag ervoor opdraaien, juist wij. Dat dankzij het stemvee dat zich door Rutte en consorten wederom in de luren heeft laten leggen.

Traveller2016 op 05-10-2017 18:50

Jannus op 05-10-2017 17:37

Vertel maar, waarom komen ze?

Yerik op 05-10-2017 18:51

@ Jannus op 05-10-2017 17:37. "Weten jullie niet welke functie de Afrikanen hebben, waarom ze hier komen?" Geen idee!! Vertel...

Tabris op 05-10-2017 18:57

@Jannus op 05-10-2017 17:37

"Weten jullie niet welke functie de Afrikanen hebben, waarom ze hier komen?"

Ja Jannus, leg dat nu eens even uit want ik snap er geen barst van. Het gaat alle logica te boven.

Ik ben vreselijk benieuwd naar je antwoord en hopelijk niet een dat we al duizend keer gehoord hebben maar vanuit een nieuwe invalshoek.

Tom Hendrix op 05-10-2017 19:05

@Infidel4U: 15.36. uur. U heeft de juiste redenen genoemd, waardoor deze tsunami van "gelukzoekers", en moslims naar Europa zal blijven doorgaan. En onze politici, " van links tot rechts", helpen daar vrolijk aan mee.

Shadow1100 op 05-10-2017 19:12

Om het Europese Ras te versterken en inteelt tegen te gaan.

jean c op 05-10-2017 19:31

het is de sprinkhanenplaag uit exodus

Tabris op 05-10-2017 19:32

Antifa a fitna

Fitna betekent in het Arabisch een periode van chaos, evenzo de tijd van de apocalypse of beproeving.

Is dit toeval?

Rienus op 05-10-2017 19:33

De meeste mensen zijn helaas nogal dom en worden kennelijk erg graag belazerd. Het grootste probleem heb ik met egoïstische types als Lubbers and the likes die een misleidende boodschap brengen. Afrika wordt opgeofferd om de welvaart en economische groei in Europa te houden. Dergelijke mensen kunnen het idee dus niet loslaten dat Europa en vooral Amerika passé zijn.

loslaten en een ander groei gunnen inclusief het proces wat daarbij hoort is de enige weg. Krampachtig vasthouden aan oude ideëen zal alleen conflicten opleveren. Kennelijkmdenken een heleboel mensen dat dat een goed idee is.

Ike op 05-10-2017 20:37

@Yerik op 05-10-2017 17:21

Als jij de vrouwen en kinderen wel doorlaat, komen de mannen ook door gezinshereniging. Met mannen die meerdere vrouwen hebben, die voor de Nederlandse wet kunnen scheiden en zich dan weer herenigen met hun 2e vrouw en misschien later met drie vrouwen in Nederland wonen. Tja, want de Nederlandse wet is 1 ding voor hen, maar zij houden zich aan de wetten van hun eigen geloof. Wie ga je toelaten bij de grens en wie ga je weigeren? Ga je discrimineren op basis van geloof? Dan zegt iemand tijdens de eerste 2 jaar dat hij van dit geloof is en na die 2 jaar en zijn definitieve verblijfsvegunning keert hij weer terug naar zijn oude geloof. Als je gaat discrimineren of selecteren op bepaalde gronden, ga je eenzelfde intolerantie invoeren als de de landen hebben waar de 'vluchtelingen' vandaan komen, waarvan er velen met hun nieuwe definitieve verblijfsvergunning en gezin gewoon weer naartoe gaan tijdens hun vakantie. Als ze daar opgepakt worden voor publikaties in Nederland, moet onze Nederlandse ambassadeur voor deze Nederlander opkomen en moet ons ministerie van Buitenlandse Zaken de andere minister van Buitenlandse Zaken op het matje roepen om de arrestatie van deze Nederlander te bespreken en staat er in de kranten dat er een nederlander is gearresteerd in het land waar de voormlaige vluchteling vandaan kwam.

Heeft de man meerdere paspoorten, dan is hij verdacht aan de grens en wie moet er dan voor hem opkomen? De reden waarom mensen meerdere paspoorten hebben kan een zaak van onroerend goed zijn die als erfenis is verkregen of naderhand is aangekocht. Buitenlanders mogen vaak geen onroerend goed bezitten, tenzij er een bedrijf is dat in de lokale economie heeft geinvesteerd. Checked de man zich uit in Nederland met zijn Nederlandse paspoort en verblijft hij te lang in het buitenland dan dient de man met meerdere paspoorten zichzelf aan te melden voor de belastingdienst in het buitenland om te voorkomen dat hij daar voor belastingfraude opgepakt word omdat hij zijn inkomsten in het buitenland niet heeft opgegeven. Loopt hij nu elke paar maanden even de grens over om boodschappen te doen en gaat hij dan weer terug naar waar hij woont, dan is hij officieel een toerist en woont hij hier officieel niet, terwijl hij hier wel onderbetaald illegaal zou kunnen werken.

Ik zou nog wel een tijdje zo door kunnen gaan, maar het is een stuk gecompliceerder dan dat het lijkt en als jij zou willen kan je dat doen met welk land dan ook waar jij zou willen wonen. Als je maar zorgt dat je binnenkomt. Dat geld voor jou en voor mij en voor 'echte vluchtelingen'. In Frankrijk en de VS kunnen 'vreemden' hun nationaliteit verdienen door voor hun nieuwe vaderland te vechten. Op deze manier vechten er voor deze overheden ook soldaten aan het front in het buitenland en krijgen ze gevechtstraining en ervaring die 'echte vluchtelingen' kunnen overbrengen op hun medestanders van de oppositie in het land waar vandaan ze oorspronkelijk zijn gevlucht.

Zoals de Rusen in Syrie zeggen; 'Als ze een wapen hebben en ze behoren niet tot een regeringsonderdeel of bevriende fractie en ze schieten, schiet je ze neer'.

Wat zouden die strakke regels dan moeten zijn? Of kunnen we beter iedereen weigeren?

Moeten ze als frontsoldaat voor onze inlichtingendiemnsten vechten in IS Intelligence Services of Al Qaida (De database (van huurlingen))? Of moeten ze hun Nederlandersschap verdienen als grenssoldaat voor Nederland of Europa? Of nemen we alleen mensen aan van een bepaald geloof in het leger? (Zie hierboven hoeveel waarde dit heeft).

Ron op 05-10-2017 20:52

ChristenUnie wil meer asielparasieten zijn ze dom dan weten ze dan nog niet dat de moslims christenen vermoorden 

Of o jee dom van mij ze luisteren natuurlijk naar de paus die de voeten van de asielparasieten kust 

Pieter A Meijer op 05-10-2017 20:53

Shalom Jannes 17:37;

Neen. Maar......zeg het eens Jannus.

Wel weet ik,dat de Schepper na de spraakverwarring (torenbouw Babel); de Aarde heeft verdeelt en 69+1 volkeren hun gebieden heeft toegewezen.

De rest laat zich raden.

Tot later.

ohje op 05-10-2017 21:19

Wie zou niet heengaan waar melk en honing is.

De hier langer levende geeft en krijgt ......

Hahaha domheid boven wijsheid.

Yerik op 05-10-2017 21:53

@ Ike op 05-10-2017 20:37. Ik weet niet wat jij er allemaal gaat bijhalen, maar ik ga niet hele boekwerken schrijven. Ik schreef over het niet maar doodmitrailleren van iedereen: "... niet dat ik zo maar iedereen met een mitrailleur zou willen neermaaien (denk bijv. aan jonge moeders met kinderen e.a.) ... Dus wel vaders met jonge kinderen ?  Wie zouden er dan volgens u wel in aanmerking komen om door u neergemaaid te worden. Mod.

"Jij noemt onderscheid maken op basis van geloof kennelijk 'discriminatie'. Dit laatste woord wordt vooral gebruikt door de linkse meute als verdachtmaking voor andersdenkenden als zij iets niet op redelijkerwijs kunnen verdedigen. Weet jij wel wat 'discriminatie' is? Dat is het 'onterecht onderscheid maken en daarmee bevoorrechten, benadelen, uitsluiten of verplichten van een persoon of groep' of anders: 'In onderscheid met anderen onderscheid maken waarvoor geen rechtvaardigingsgrond aanwezig is.' Meteen het woord 'discriminatie' gebruiken komt bij mij dus simpel over, ook in jouw antwoord waardoor het mijn aandacht verliest. Nu toch nog antwoord op jouw vraag of ik zou willen 'discrimineren': neen.

Edoch...: onderscheid maken tussen beleiders van bijv. de Christelijke Godsdienst en de islamitische godsdienst is naar mijn volle overtuiging zowel gelet op het verschil van de teksten van beide belangrijkste geloofsboeken (Bijbel - koran) als ook gelet het verschil tussen de daden van beleiders van de Christelijke Godsdienst als de beleiders van de islamitische godsdienst, volkomen terecht en staat volledig op rechtvaardigingsgrond. Dit houdt in dat het weigeren van toelating van islamieten in onze landen, het verbieden van de islam en het bestrijden van de leer van de islam met onmiddellijke ingang zou moeten plaatsvinden. Maar in herhaling: dat doet men niet omdat men dat niet wil, wegens de doelbewust te bewerken "Umvolking" van Europa. En dat gaat door, ook al bewerken onze verraders stromen en stromen bloed en kost het miljoenen mensenlevens. Je weet hoe politici zijn... lees de geschiedenis maar. Maar de meeste mensen slapen nog...

Ernie van de Wal op 05-10-2017 23:21

Ike op 05-10-2017 16:06 

Uw zienswijze lijkt mij nogal fatalistisch. Begin met de NGO's uit de Middellandse zee te bannen. Laat Europese marineschepen de bootjes met dobbernegers terugslepen naar de havens waar ze vandaan kwamen. Het laatste stukje moeten ze dan zelf maar doen. Zet de migranten in een concentratiekamp, waar ze een beslist goede behandeling krijgen als ze willen terugkeren naar het land van herkomst, zet commando's in, die de mensensmokkelaars kalt stelt. Op die manier kan je deze ongebreidelde instroom minimaliseren. En de kosten per migrant. 

Yerik op 05-10-2017 23:21

@ moderator. U moet goed lezen in de strekking van het verhaal en niet de klemtoon fout leggen, in dit geval op het woord"iedereen". Uw vraag maakt mij verdacht...

Dit is wat u schrijft:

@ Ike op 05-10-2017 20:37. Ik weet niet wat jij er allemaal gaat bijhalen, maar ik ga niet hele boekwerken schrijven. Ik schreef over het niet maar doodmitrailleren van iedereen: "... niet dat ik zo maar iedereen met een mitrailleur zou willen neermaaien (denk bijv. aan jonge moeders met kinderen e.a.) ...

U geeft aan dat u echt niet zomaar iedereen zou neermaaien, (maar dat u dus selectief wil zijn) oa. geen jonge moeders met kinderen.

Dan moet u duidelijk maken wat u dan wel bedoelt. Mod.

Ike op 05-10-2017 23:31

@Yerik op 05-10-2017 21:53

Mijn punt is dat het niet tegen te houden en dat wij het omvolken niet kunnen stoppen en dat zowel mensen aan de linkerkant als mensen aan de rechterkant en mensen die zich 'Het Midden" noemen en religieuzen en niet religeieuzen het steunen. Ze zijn alleen in gebreke betreffende intelligentie in de zin dat ze de gevolgen onderschatten. Wanneer ze het willen tegenhouden, gaat het waarschijnlijk leiden tot genocides. Maar het huidige beleid leid ook tot genocides. Ik ben ook tegen genocides, maar ik zie ook geen einde komen aan de uitroeiingen en slachtpartijen en massamoorden. Ik vertrouw degenen niet die ons zouden moeten beschermen....

Qromwel op 05-10-2017 23:37

En dan hebben we wat van mij te zeggen.

'Al wie met ons mee wil gaan, die moet onze manieren verstaan.' Werd door de redactie van WUZ geweigerd.

Jannus op 05-10-2017 23:57

@

Tabris op 05-10-2017 18:57
De Afrikanen zijn de tweede kolonne die het werk gaan afmaken dat de moslims in opdracht van de Jezuïeten binnenkort gaan uitvoeren,naar aanleiding van het teken voor moslims. Dit teken is de Al Aksa tent in Jeruzalem. Het is de contra-reformatie op oorlogsgebied! Moord en beroving.
Ike op 06-10-2017 00:42

Rusland en SA hebben meerdere overeenkomsten gesloten bij een bezoek van de SA koning Salman aan Putin. Hierbij is onder meer de prijs van olie en gas ter sprake geweest en de problemen in Syrie. 'In een dramatische aankondiging heeft SA aangekondigd dat het S400 grond tegen luchtdoelraketsystemen zal bestellen in Rusland.....'

Dit betekent dat naast Turkije en Iran nu ook Saudi Arabie wapens gaat bestellen in Rusland en daarmee klant word van het Russische Militair Industrieel Complex.

http://www.zerohedge.com/news/2017-10-05/russia-saudi-arabia-sign-billons-energy-deals-during-historic-king-salman-visit

'In een overwachte wending hebben de twee landen ook besloten om samen te geaan werken op het gebied van nucleaire technology.'

Wil er iemand dat de meeste extremistische aanhangers van de Islam raketten, technology en nucleaire centrales krijgt? Een land dat zoveel mogelijk mensen probeert op te hangen als (door het Westen gesteunde) VN voorzitter van de mensenrechtencommissie.

Jannus op 06-10-2017 01:09

Anonymous - It's time you hear this... Het wordt tijd dat je dit hoort...(Operation Save Humanity)

Lees ook de commentaren onder de video op youtube

Bundy op 06-10-2017 01:51

Een leuke film over de gang van zaken in Afrika ;

You Tube : https://www.youtube.com/watch?v=8DPidBvkk9U

bert op 06-10-2017 03:33

heeft niemand van jullie die zgn erkende professor ana bono eens gegoogled ? Ik zou het eens even doen, dan kom je er al snel achter dat ze helemaal geen "internationaal erkende professor" is...verder de bronvermelding is van zeer twijfelachtige statuur...

Qromwel op 06-10-2017 09:25

Yerik op 05-10-2017 14:55: In omgekeerde vorm zoiets als de schietbevelen voor de VoPos in de vroegere DDR?

Qromwel op 06-10-2017 09:54

Qromwel op 05-10-2017 23:37: Moett zijn: ....ze wat van...........

Qromwel op 06-10-2017 10:27

Jannus op 05-10-2017 23:57: Maak u niet bezorgd, er is er Één onderweg, die orde op zaken zal stellen.

Rosalie op 06-10-2017 11:09

Nu zien ze Europa als het beloofde land. Nog even en het wordt het beroofde land,niet alleen financieel,maar ook naar normen en waarden. 

Ike op 06-10-2017 14:23

@bert op 06-10-2017 03:33

Iedereen kan Googlen naar een identiteit. Maar hoe weet je of niet een werkelijk erkend intelligente professor geen synoniem gebruikt? Daar kan je alleen achter komen als je er veel geld en tijd in steekt. Er kan ook gelogen worden met identiteiten. Jij zou theoretisch een valse verklaring kunnen afleggen over hoed incopetent een persoon is. Bij het opvragen van de Big Data van deze persoon, komt dit naarboven. Als genoeg mensen dit geloven accepteren zij dit als de waarheid, terwijl dit niet zo is. Het kan zelfs leiden tot moord of zelfmoord. Zelfs bij een Britse minister van Buitenlandse zaken.

De waarheid is een subjectief begrip en iets dat niet algemeen geaccepteerd is.

Qromwel op 06-10-2017 14:25

Bundy op 06-10-2017 01:51: Lord of War is pas nog op RTL8 geweest.

Jaantje op 07-10-2017 10:42

Bert: Anna(met dubbel n) Bono doceerde en onderzocht African history aan de universiteit in Turijn dat is een zeer oude en bekend staande universiteit(masteropleidingen). 

Berkeboom op 14-10-2017 15:02

Curupte is inderdaad een zeer groot probleem in Afrika(maar ook steeds meer bij ons in europa ) maar de cultuur van de islam is daarnaast zeker ook een belangrijke oorzaak dat heel wat moslimlanden en continenten zich nog altijd niet goed hebben ontwikkeld gelijk bij ons in het westen en die landen nog altijd deels in de middeleeuwen leven

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl