HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Maleisië: Dit gebeurt er met een vrij land zodra moslims de meerderheid worden


Moskee in Maleisië (afbeelding: Getty Images (2)).

Een Duitser die al geruime tijd in Maleisië woont beschrijft wat er gebeurt met een vrij en pluralistisch land als wordt toegestaan dat de islamitische religie zich onbeperkt kan verspreiden, en moslims de meerderheid worden. Het is een scherpe en niet te negeren waarschuwing aan het adres van Europa en de Europeanen dat de islamisering van onze samenleving zo snel mogelijk moet worden gestopt en teruggedraaid, voordat het te laat is en onze (klein)kinderen in een islamistische dictatuur zullen moeten opgroeien.

 

Het begint altijd klein, zoals de eis om ‘gelijk behandeld’ te worden en bijvoorbeeld ook op het werk, zelfs bij de overheid, hoofddoekjes te mogen dragen. Die fase, waar Nederland nu in verkeert, is Maleisië al gepasseerd. Daar waarschuwen imams nu om op te letten welke kwasten u bij het verven gebruikt, want daar zouden varkensharen in kunnen zitten. Daar krijgen moslims te horen dat ze hun was niet in niet-islamitische wasserettes moeten laten doen, want daar kunnen hun kleren ‘besmet’ worden door aanraking met kleding van ongelovigen en hondenharen. Nieuw is dat moslims ook niet meer naar een niet-islamitische kapper mogen, want ook daar kunnen ze ‘besmet’ worden, en zo uit de gunst van Allah vallen.

‘Domheid en trots zijn uit hetzelfde hout gesneden’

Wereldwijd is al eeuwen dezelfde trend te zien: overal waar moslims een grote bevolkingsgroep worden, beginnen ze zich met hun honderden taboes en regeltjes van de samenleving af te scheiden. Via warrige denkconstructies worden niet-moslims en hun gewoonten als een steeds groter gevaar afgeschilderd, vooral omdat Allah hen dan wel eens zou kunnen verwerpen. Tegelijkertijd worden moslims op een almaar onaantastbaarder voetstuk geplaatst. Alleen zij volgen ‘de enige ware religie’, de rest is ongelovig. Oftewel: ‘Domheid en trots zijn uit hetzelfde hout gesneden’ (Oostenrijks spreekwoord).

Deze segregatie, de opdeling van de wereld in ‘halal’ en ‘haram’, waarbij ‘haram’ iedere dag steeds erger en slechter wordt, herbergt grote gevaren voor de mensheid. Als mensen die nooit een eigen mening hebben ontwikkeld –omdat ze dat niet mogen- geleerd wordt dat andere mensen en hun levensgewoonten een bedreiging voor hun zielenheil vormen, dat draagt dat namelijk niet bepaald bij aan de wereldvrede. Het is tevens de reden waarom verreweg de meeste moslimmigranten die nu naar Europa worden gehaald niet willen en kunnen integreren.

Gutmenschen verdedigen ‘het recht van de grote boze wolf’

‘Onze gutmenschen-meningsdictators zijn wereldvreemde ‘wishful thinking’ theoretici, die al het gezonde verstand hebben losgelaten,’  schrijft de Duitser. Zij verdedigen de ‘rechten van de grote boze wolf’ die Roodkapje wil opeten, en hebben veel sympathie voor de kwaadaardige stiefmoeder van Sneeuwwitje, omdat die wellicht een moeilijke jeugd heeft gehad. ‘Of niet, maar ze willen de arme stiefmoeder hoe dan ook helpen.’

Als in het moderne Maleisië, een nog gematigde islamitische staat, nu al wordt geleerd dat moslims alleen nog in moslimwasserijen mogen komen, met welke instelling en racistische ideeën komen dan al die miljoenen moslimmigranten uit Syrië, Irak, Iran, Jemen, Afghanistan, Pakistan, Soedan, Somalië, Ethiopië, Algerije, Nigeria, enzovoorts, naar Europa toe?

Alles is de wil van Allah

Deze denkwijze wordt perfect omschreven met een voorbeeld uit het dagelijkse leven:

‘In Maleisië spreek ik morgen om 10.00 af. Antwoord van mijn moslim vrienden: ‘als Allah het wil’. De meesten komen wanneer ze willen (of pas de volgende dag, of helemaal niet). Dan heeft ‘god’ dat zo gewild. Zo simpel kan het leven zijn. Nog een kind, waar ze eigenlijk geen geld voor hebben? Door god gewild. Geen zin naar het werk te gaan? Door god gewild. Kind uit het raam gevallen terwijl moeder de hele dag TV zit te kijken? Door god gewild. Had het kind niet moeten vallen, dan had Allah wel een manier gevonden om de moeder van de TV weg te lokken. Kind gestorven? Met gods wil maken we gewoon een nieuwe. Individualiteit en uniciteit staan bij Allah en zijn aanhangers niet hoog aangeschreven.’

Wat bezielt de Europese elite door Allah een handje te helpen?

De schrijver vraagt zich daarom vertwijfeld af wat er met de Europese elite aan de hand is. Allah wordt ‘een handje geholpen’ door miljoenen moslims hierheen te halen, naar landen die op ongeveer ieder terrein op zeer gespannen voet staan met wat de Koran gebiedt.

Maar ze komen hier, mogen met meerdere vrouwen getrouwd blijven, krijgen voor al die kinderen –bij wie dezelfde verachting en haat wordt ingestampt- torenhoge uitkeringen en toeslagen, en mogen ook nog eens op oneindig veel begrip rekenen als ze desondanks toch overgaan tot misdaad, geweld en terreur, omdat hun ‘profeet’ heeft bevolen dat dit het lot moet zijn van al die minderwaardige en slechte ongelovigen die weigeren zich te onderwerpen aan Allahs religie, en die door een andere levenswijze een grote bedreiging vormen voor de islam.

Gewone mensen wier individualiteit en eigen mening werd afgebroken

‘Overigens heb ik het hier niet (alleen) over terroristen, maar over mensen wier individualiteit werd afgebroken, die een eigen mening werd verboden, en die door islamitische Korangelovigen of Koranstudenten werden geïndoctrineerd. Er is menselijk verstand nodig om onze huidige politiek te analyseren en gepast te reageren om ons binnen- en buitenlands beleid nieuw vorm te geven... Over een paar weken is het Sinterklaas. Ik wens dat hij alle gutmenschen duidelijk maakt dat ze niet de nieuwe messias zijn, en dat hij alle teleurgestelde mensen een beetje gezond verstand schenkt.’


Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel en niet-commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Dago op 23-10-2017 16:39

Islam is de perfecte dictatuur om door een elite te worden gebruikt. Net zoals voorheen het Katholicisme door Europese koningen werd gebruikt om over het volk te kunnen regeren. Maar denk er wel om: het volk kiest voor deze partijen. Het is hun eiven verantwoordelijkheid.

Vrumt op 23-10-2017 16:47

Het is niet meer te stoppen!!!

http://www.elsevierweekblad.nl/opinie/blog/2017/10/islamisering-in-nederland-vanaf-1951-549345/

Rienus op 23-10-2017 16:55

Als ik de resultaten zie van de verkiezingen het afgelopen jaar verzeker ik iedereen dat het in Europa ook al een gepasseerd station is. De geschiedenis herhaalt zich met een kronkel gewoon weer. Grote groepen zien het gevaar niet. Blijven op partijen stemmen die binnen 10 jaar het eens zo vrije en welvarende Europa veranderd zullen hebben. En ik heb het beslist niet over veranderingen ten goede.

Tabris op 23-10-2017 17:26

De islam's oorsprong is uit een cultuur waar behalve een tent nooit wat opgebouwd en verbouwd werd. Alles werd geroofd en gestolen van omliggende stammen. Een van de pilaren waarop de islam gebaseert is, is pure hebzucht. Deze door hebzucht gemotiveerde mensen perfecte het roven stelen en moorden om met allah's goed vinden andermans bezittingen af te nemen. Dit was over de eeuwen zo lucratief dat ze een enorm deel van de wereld bevolking hebben kunnen inlijven. De mensen die een moraal hebben worden vermoord en diegen die geen moraal hebben bekeren zich tot de islam en zijn dikwijls de ergsten onder hen. Omdat moslims uit een cultuur komen dat alleen parasiteert en zich hoog boven andere mensen stelt breken ze elke cultuur dat ze veroveren of waar ze de meerderheid worden tot de grond af.

Op dit moment kun je dus al zien dat de moslims in Europa op een slinkse manier al jouw bezittingen aan het bestelen zijn namelijk door niet te werken en hun hand bij de sociale dienst op te houden. De westerse maatschappij wordt hierdoor langzaam maar zeker uitgehold.

Hierdoor moet jij dus jaar op jaar meer belasting betalen.

Er is maar een manier om deze door onze politiek corrupte "leiders" mogelijk gemaakte gelegalizeerde diefstal tegen te gaan en dat is door ze allemaal terug te sturen waar ze oorspronkelijk vandaan kwamen.

Patatje Oorlog op 23-10-2017 17:43

En het is Allah's wil dat het verderfelijke Westen zijn poorten van Troje geopend heeft en de moslims met miljoenen tegelijk naar binnen haalt en voorziet van gratis geld en huizen, het Westen dat graag op zijn knieën gaat en smeekt om spoedige onderwerping aan de wil van Allah. Het Westen dat zijn eigen legers heeft afgeschaft en poltieke tegenstanders van de welkomstcultuur kalltstelt. Allah is groot, zijn wil is voor iedereen duidelijk.

Marco Huybrechts op 23-10-2017 18:04

Hoe ouder ik wordt hoe meer ik me zorgen aan het maken ben over de islam ideologie. Laatst een stuk gelezen in een msm krant. Kindertjes in egypte worden geindoctrineerd. Waarover het ging weet ik niet meer maar het deed mij wel denken aan hoe de hitlerjugend vanaf de vroegste jeugd geindoctrineerd werd. Iets dat al zoveel generaties bestaat, laat zich niet ineens oplossen door een 2e of 3e generatie moslim-immigranten die in het westen opgroeien. Dat is namelijk wel de wens van de gutmenschen. Wat ik constateer is dat juist het verschil groter wordt en dat we er rekening mee moeten houden dat de 4e en 5e en daaropvolgende generaties misschien nog wel veel vatbaarder zullen zijn om aanslagen te plegen.

Nou ja, een gewaarschuwd man telt voor twee en een slimme meid is op haar toekomst voorbereid. Als het israelische toestanden worden in west-europa dan ben ik hier weg.

Alma op 23-10-2017 18:44

Ik betwijfel de laatste decennia allang dat de mensen niet gekozen hebben maar dat de elte de uitlsag al klaar heeft liggen, De stemming bijkleuren naar believe. Wie controleert de stemming. ER zijn 24 kies districhten welke ooit bij elkaar komen. En wie checkt dat? De overheid en doet dat naar believe. Ik geloof niet meer in de democrtaie. Die is alang verdwenen. Wij zijn de moderne slaven!!!!!

Tom Hendrix op 23-10-2017 18:45

Eens met het artikel. Tja, dit hebben we nu te danken aan politici, die in 1975 hebben ingestemd met: " De Resolutie van Straatsburg". En iedereen kan op 1 hand uittellen welke partijen hier voor hebben gestemd, wat Nederland betreft. En die zitten ook weer in Rutte III. Zo moeilijk is dat dus niet.

cor leonis op 23-10-2017 19:44

Wellicht oud nieuws, maar ik plaats het toch voor de zekerheid en voor degenen die het nog niet wisten.

http://worldunity.me/poetin-illuminati-is-van-plan-om-de-islam-te-gebruiken-om-wo3-te-starten/

Kamil op 23-10-2017 19:45

Inderdaad, hoe hun immaginaire Gods- figuur in de tribale Ismaëlitische oorsprong ook genoemd wordt, Hij is een verschoning voor alle kriminalteiten en intollerantie tegenover ‘denkenden’.  De regelgevernij waar nu ook onze samenleving van het avondland begint onder te kreunen, vindt zijn gelijke niet in de Ismaëlitiche en bij nader toezoen in de Isakietische doctrines. Finaal beroepen ze zich op de tot den treure herhaalde wens : ge zult zo talrijk zijn als de sterren aan de hemel en jullie zullen de wereld overheersen. Daar moet alles voor wijken, en daarvoor is alles geoorloofd. Kamil Souleimane.

John op 23-10-2017 19:52

@ Tabris je hebt gelijk, we weten dat de woorden roven stelen slachten bij een persoon hoort die door Jezus duidelijk geadresseerd wordt. Dit weekend kwam ik

op een site waarvan ik ontdekte dat deze beroemdheden allemaal hun ziel voor gold and glory hadden vekocht. In het filmpje op youtube het geheim van de geit

laat zien waarom dit allemaal gebeurt in Den Haag en waarom er niet geluisterd wordt naar het volk. Dit komt omdat Nederland God de rug heeft toegekeerd en

ja die ander was altijd een goede tweede.....Dingen komen nooit zomaar.

faraday op 23-10-2017 20:20

Citaat:

Wie in dit land geboren en getogen is, en van plan is er zijn hele leven door te brengen, is uiteraard een burger van dit land en het is een vreemde gedachte te menen dat men eigenlijk tot Turkije, Marokko of een land behoort waaraan men sporadisch een bezoek brengt.

En als ze volledig eerlijk willen zijn, moeten de imams aan de meisjes uitleggen dat God in de koran ook het volgende zegt: God heeft de man boven de vrouw bevoorrecht (Soera 4, 34); de vrouw mag alleen met haar man seksuele betrekkingen hebben, de man met een onbeperkt aantal vrouwen (S. 23, 1-6); de man kan zijn vrouw verstoten, het omgekeerde is niet mogelijk (65, 1); de vrouw krijgt de halve erfenis van de man (S. 4, 176); een getuigenis van een vrouw is maar half zoveel waard als dit van een man (S. 2, 282); de vrouw moet gehoorzaam zijn aan haar echtgenoot (S. 4, 34); bij blijvende ongehoorzaamheid moet de man zijn vrouw slaan (S. 4, 34).

Zo komen we tot de kern van dit hele debat. Deze ,,zeven discriminaties'' van de vrouw staan met een volstrekte duidelijkheid in de koran; maar even duidelijk is dat ze radicaal in strijd zijn met de Rechten van de Mens. Men kan van ons niet verwachten dat wij een godsdienst in onze tijd als respectabel beschouwen, wanneer hij deze zeven discriminaties in stand wenst te houden.

(E. Vermeersch-Filosoof)

vijgeboom op 23-10-2017 20:28

Ons politiek systeem laat het toe dat Nederland niet snel en effectief kan handelen. Dit evenredigheidsstelsel is achterhaalt en prut, daarnaast valt Nederland onder Brussel en is Nederland het flevoland van Europa. En daarom komt straks Gods regering met Jezus Christus als koning der koningen en dan zal alles eerlijker gaan en hoeven er niet om de 6 seconden iemand te sterven door honger. Want menselijke regeringen kunnen het niet of willen het niet. 

scorp op 23-10-2017 20:44

Tabris je hebt gelijk en Rienus ook. De bevolking heeft er weer voor gestemd om die horde binnen te halen en alles voor ze te betalen. Ik hoor het nu all in een paar jaar als ze ooit wakker worden zullen ze ons vertellen, als ze dat dan nog durven tedoen, dat ze het niet wisten en dat ze dat niet allemaal wilde en dat al de politieke mensen tegen ze gelogen hadden.

Als ze allemaal niet zo stom waren hadden ze dat al na de eerste verkiezing van Rutte enz kunnen weten. Maarja als je ze waar schuiwde was je een stommeling en een zak. Jammer hoor dat de bevolking niets van het verleden geleerd heeft.

ron op 23-10-2017 22:07

 Als ze volledig eerlijk willen zijn, moeten de imams aan de meisjes uitleggen dat God in de koran ook het volgende zegt: God heeft de man boven de vrouw bevoorrecht (Soera 4, 34); de vrouw mag alleen met haar man seksuele betrekkingen hebben, de man met een onbeperkt aantal vrouwen (S. 23, 1-6); de man kan zijn vrouw verstoten, het omgekeerde is niet mogelijk (65, 1); de vrouw krijgt de halve erfenis van de man (S. 4, 176); een getuigenis van een vrouw is maar half zoveel waard als dit van een man (S. 2, 282); de vrouw moet gehoorzaam zijn aan haar echtgenoot (S. 4, 34); bij blijvende ongehoorzaamheid moet de man zijn vrouw slaan (S. 4, 34).

Vrouwen moeten vooral Niet studeren maar kinderen baren.
Daarom wordt het onderwijsniveau in Belgie naar beneden bijgesteld want ouders moeten zich niet bezighouden met huiswerk,onderricht en het spreken van de moedertaal van het land waar ze verblijven of zouden moeten integreren want de mensen die er wonen zijn anders gelovigen of ongelovigen en dus Tweedehands burgers die men in het ergste geval(ongelovigen) zelfs mag doden.
Maar voor de rest mag dit zeer Discriminerend geloof verder verspreid worden, want voor de camera zijn ze zo lief meneer.
kanjer11 op 23-10-2017 22:11

Er is al zoveel fout in dit land. We gaan het zien in de ogen van Franciscus (de Anti-paus) die de Wereldreligie wil  installeren, inclusief alle religies op aarde, wat niks heeft v.w.b. het Christendom.

ron op 23-10-2017 22:20

Bij ons in de stad is de discrimintie duidelijk.

14% van de inwonenden zijn moslims.

55% van de sociale huisvesting(door  de gemeente gesubsidieerd) zijn moslims.

Eigen mensen kunnen wachten en worden door de politiek correcte politicigediscrimineerd.

NB wordt de burgemeester World Mayor Prize 2016 of beste burgemeester ter wereld.

Toeval ?

Derk op 23-10-2017 22:34

Vijgeboom, jouw conclusie is de uitleg in de kanttekeningen vd Scofield bijbel. Studeer aub verder en je zult versteld staan. Zie prof Walter Veith.

Qromwel op 23-10-2017 23:39

Ex-premier Mahathir zou ooit Soros er van bechuldigd hebben de Maleisische economie vernietigd te hebben. Bron: The Irrawaddy: Mahathir vs. Soros.

mientjei op 24-10-2017 03:04

Wandel in hrt Licht van de Heer

kernreactor op 24-10-2017 08:25

Het 'grote toelaten' is in de jaren 70 van de vorige eeuw afgedwongen door de Saoudi's. Zij hielden net zolang de oliekraan dicht totdat heel socialistisch Europa door de knieën ging, en toegaf aan de eisen om de poorten in Europa open te zetten voor imigratie en islamisering van de westerse samenl;eving, dat is waar we nu de zure vruchten van plukken. En gematigde islam bestaat niet, kijk maar wat er in 1979 in Perzié/Iran gebeurde, mensen die gematigd waren, werden met de dood bedreigd, meedoen of anders roetsjj koppie-af.

lieselot op 24-10-2017 09:07

De vrijdenkende mens begint een probleem te worden voor de wereldheersers. Als oplossing hebben ze bedacht, dat dit opgelost kan worden door de vrijdenkers te overspoelen met gelovige mensen. Dit zou een cultuur terug naar de Middeleeuwen kunnen brengen, daar waar iedereen geacht werd klakkeloos te gehoorzamen naar wet en godsdienst. Gezien Moslims zéér gehoorzaam zijn in naam van Allah, is dit het ideale volkje dat gebruikt kan worden om culturen te wijzigen, en zo tot het doel te komen: een gewillig werkvolk dat produceert / consumeert en zoet gehouden wordt met een strikt religieus regime. We gaan dus gewoon terug naar de Middeleeuwen...

karola op 24-10-2017 13:13

Ik heb ooit een jaar of 5 geleden een droom gehad ,in die droom werd duidelijk wat ons te 

wachten staat 7 jaren  van geweld hongersnood en nauurrampen en een moslimleider waar IS niks bij is.

De man die ons zal bervrijden en weer vrede zal brengen zal een koning zijn uit Engeland en zijn naam is

George,ja de zoon van Kate en Wlliam,ook heb ik dit ooit gelezen in een boek van Nostradamus.

jan op 24-10-2017 13:53

Ja onze kerken lopen leeg wij hebben God de rug toe gekeerd, en het gebeurd het zelfde als bij de zondvloed toen luisterde ook niemand. alleen een man die deed wat God van hem vroeg en redde hem en zijn familie. en wat doet God nu zoek het maar uit ongelovige de tien geboden hoeft niet meer wij doen wat wij willen, en daar licht de grondslag van het leven. ik zou zeggen geef niemand de schuld maar je zelf ga maar sporten tv kijken leuke dingen doen. maar Bidden en naar de kerk dat hoef niet meer. God zal zeggen je hebt er een mooie puinhoop van gmaakt. En zo is het altijd geweest luisterren doen wij niet

Daniel op 24-10-2017 16:19

@cor leonis op 23-10-2017 19:44

Dit zal echter niet gebeuren omdat voor die tijd alle religieuze denominaties door het politieke systeem zullen zijn vernietigd. De roep 'Ga uit van haar (het grote Babylon, ofwel de grote wereldomvattende religieuze hoer) opdat je geen deel hebt aan haar plagen', 'want Jhwh die haar heeft geoordeeld is sterk' roept het uit.  

Ike op 24-10-2017 17:30

Eigenlijk is het volgende een bevestiging dat SA betrokken is en wellicht als stroman word gebruikt bij het omverwerpen van Assad in Syrië, het maakt het ook enorm waarschijnlijk dat de NAVO en SA achter de aanval zaten met Sarin en ook verantwoordelijk zijn voor de genocide in Syrië;

http://www.blacklistednews.com/NSA_Document_Says_Saudi_Prince_Directly_Ordered_Coordinated_Attack_By_Syrian_Rebels_On_Damascus/61397/0/38/38/Y/M.html

Tom Hendrix op 24-10-2017 18:00

@mientjei: 03.04. uur. Geheel met U eens.

Hubert Luns op 25-10-2017 08:33

Als u de Moslim mentaliteit wil leren kennen raad ik u het boek aan uit de jaren negentig: De Ondergang van Nederland – Het Land van de Naïeve Dwazen. Dat heeft indertijd veel stof doen opwaaien en heeft jarenlang tot een stroom van commentaren gezorgd, die achteraan in het boek staan weergegeven en dat te dowloaden is bij:

https://www.scribd.com/document/126793000/Het-Land-van-de-Naieve-Dwazen-Mohammed-Rasoel

Het is een heel humoristisch en informatief boek.

Gorghel op 25-10-2017 12:38

De kleine Tamilminderheid in Maleisië voelt het dagelijks. Hun tempels worden vernield, mannen, vrouwen en kinderen worden zomaar als moslim ingeschreven en moeten zich dan verplicht bekeren tot de islam omdat er ergens staat dat ze moslims zijn enz. Dit gebeurt al jaren, maar niemand vindt het de moeite waard het op te nemen voor de niet-moslims in Maleisië. De Indiase moslimhaatprediker Zakir Naik - gezocht door justitie in India - is gevlucht naar Maleisië waar hij een veilig heenkomen heeft gevonden. Uiteraard beschermd door de Maleisische moslimstaat.

Ike op 25-10-2017 13:52

De Saudi's waren verantwoordelijk voor de aanval op het internationale vliegveld van Damascus volgens het volgebnde artikel;

http://www.blacklistednews.com/Bombshell_NSA_Memo%3A_Saudi_Arabia_Ordered_Attack_On_Damascus_International_Airport_With_US_Knowledge/61403/0/38/38/Y/M.html

NederViking op 25-10-2017 18:48

Maleisie is echt verschrikkelijk voor niet-islamieten, in de ene provincie is nog erger dan de ander.

Ik heb vlakbij gewerkt en van lokale chineese en indische collega's hoor ik dat je als niet-islamiet verschrikkelijk wordt gediscrimineerd.

De islamieten maken islamietische wetten tegen niet-islamitische culturen, religies, feesten, leef- en eetgewoontes.

Er zijn ook Nederlandse MSM die er gewoon over schrijven alsof het de normaalste zaak is.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/299759/islam-houdt-nederlandse-prins-rustig

In Indonesia is de islam nog verder:

Daar kan men kan als niet-islamiet toestemming krijgen om de niet-islamitische wet te volgen, maar dan moet er speciaal belasting betaald worden.

dimitrie op 25-10-2017 23:59

wat ik ook vaak zie,is dat veel kinderen en vooral onder de moslims zijn veels te dik.en ook hun moeders, en vaders,en ze blijven maar ongezonde voedsel eten,veel meel,veel olie.en dat gaat allemaal naar onze dokters en ziekenhuizen,dat kost ons ook weer miljoenen,misschien wel miljarden!

Oma op 27-10-2017 10:30

"Alles is de wil van Allah" tiens, dan toch alleen maar als het de moslims uitkomt!!! Als er moslims vermoord worden door terroristen, dan zijn anderen de schuld en zijn terroristen opeens 'slechte' moslims of moslims die de islam en koran niet kennen..dan verraden en verloochenen ze zelf hun 'moslimbroeders'!

Het opportunisme en de leugenachtigheid druipen ervan af.

Dat ze ongelovigen kunnen wijsmaken wat ze willen? Dat hun leugens en bedrog niet zichtbaar zijn voor normaal begaafde en intelligente mensen?!

Dan moeten ze ook niet komen jammeren dat ze gediscrimineerd worden: de wil van allah!

Dan moeten ze ook niet komen janken als ze geen hoofddoeken/boerka's mogen dragen: de wil van allah!!

Dan bestaat racisme ook niet want dan is ook dát de wil van allah!

Dan bestaat 'kansarm' ook niet: de wil van allah want anders zou allah wel zorgen dat ze kansen kregen!

Hetzelfde voor het moeten volgen/respecteren van onze wetten: de wil van allah!!!

Als ze allah als zondebok gebruiken om hun verantwoordelijkheden voor (mis)hun daden af te schuiven, dan geldt dat voor álles en niet alleen selectief als het in hun straatje past! Dan is allah ook verantwoordelijk als ze de bak invliegen voor hun misdaden, de doodstraf krijgen of gefolterd worden. Ze moeten dan ook niet rellen als een drugsdealer die inrijdt op politie wordt doodgeschoten of amok maken voor gelijk wát want dat was dan állemaal ook de wil van allah!

Uiterst gemakkelijk, zo een onzichtbare zondebok om eigen verantwoordelijkheid te ontlopen maar dan is allah ook verantwoordelijk voor álles!

Zwarte piet? De wil van allah, dus accepteer zwarte piet dan maar ipv te jammeren!!! Dit heet: verslaan met eigen wapens: 'de wil van allah' - laten wij daar ook eens gebruik van maken als middel om moslims mee rond de oren te meppen, het is tenslotte hun eigen, verwerpelijke strategie.

Wim op 30-10-2017 10:13

Wim, dit is nu al de 3e keer dat u hele stukken plakt van andere websites. Lees de siteregels inzake auteursrechten en schadeclaims. Uw post verwijderd. Mod.

Wim op 30-10-2017 12:57

Moslim relegie is macht tegenover de moslim vrouwen en andere relegies ook bewust willen domineren, of alleen koran wil laten gelden, tegen alle andere relegies en gelovige of ongeloven, en tegelijk hun recht toeeigenen. Daar- voor zelfs te moorden volgens de Koran hun geschriften zouden rechtvaardigen. De koran zou alles omvattende relegie moeten zijn, en alleen heerschappij willen verwezelijken, of het de enige waarheid zou zijn, en of de beste oplossing zou zijn, tegenover al de andere relegies in onze vrije wereld zou moeten verbannen moeten worden, tot zelfs de dood gerechtvaardigd is. Dit is al op voorhand grote onverdraagzaamheid creëren, en hier al duidelijk en groot onderscheid bewust willen maken, is het bewijs hoe verdraagzaamheid niet wordt getolereert. Tegen andere relegies of andere gelovige, maar in werkelijkheid hun opdringen ten kosten van andere relegie of ongelovige. De koran boeken zijn niet allemaal hetzelfde tekst of geloof, en hierdoor wel degelijk dubbel zinnigheid ver uit mekaar liggen, dit ook grote problemen in de hand worden veroorzaakt, tegenover ander relegies of ongeloven hun vijandig al opvoorhand opstellen, is ondertussen wel al vele malen bewezen en zich blijkbar verder verspreiden, maakt dit het echte grote problemen in de maatschappij bewust veroorzaakt worden, met wel en bepaald doel voorop wordt gesteld, en mij wel duidelijk is geworden.

Wim op 30-10-2017 23:24

Dit wordt niet voor eigen of commercïele doeleinden gebruikt of mis- bruikt, en U ook wel begrijp. De voorgaande nieuwsbericht van vorige week heeft zelf op zijn eigen website geen bezwaar vermeld, als zijn naam aan het artikel wel toegevoegd wordt. Ten slotte wordt het niet misbruikt en wordt het ook op andere openbare website bekend ge-maakt, onder zijn naam en hier copië van neem, om het op jullie web-site te zetten. Hopelijk ik hier ook iets meer duidelijkheid heb gebracht heb, en begrijp wel de bezorgdheid. Wens tegelijk wel aan toe te voegen, dat het totaal ook geen comercïele bedoeling is, en alleen maar en copië neem, om het op jullie website te verplaatsen. Ga er niet van uit, dat ik hier strafbare feiten pleeg, en ook helemaal niet mijn bedoeling is. Zou eerder denken, dat het voor zijn artikel verder wordt uitgedragen,via zijn website met zijn naam hier ook geen probleem mee heeft. Hier help ik hem hierbij, via en andere website en ga er niet vanuit, dat het straf-bare feiten pleeg, wegens het ook geen commercïele bedoelingen met gemoeit zijn. Indien ik mij volledig zou vergissen, zou ik dit graag vernemen, en tegelijk ook nog verder van andere website mij eerst wel verder informeren in de toekomst, om hier dan toch meer duidelijkheid te hebben, t.o.v. andere website, hoe de vork juist in de steel zit

Beste Wim de auteursrechten zijn streng en onlangs nog meer aangescherpt. Ook al heeft u goede bedoelingen en geen intentie tot misbruik of commercieleel oogmerk en vermeldt u de naam van de auteur erbij nochtans zijn er autersrechten en schadeclaims. Er zijn bedrijven die het hele internet langsgaan elk uur om schadeclaims te kunnen eisen.Het kan lang "goed" gaan maar ook als u een website heeft en u artikelen van anderen , zonder schriftelijke toestemming van de originele auteur, plaatst, kunt u zomaar een schadeclaim krijgen.

Het beste wat u kunt doen als u wilt wijzen op een artikel van een andere site, is met eigen woorden een introductie schrijven en voor meer informatie verwijzen naar de url van de betreffende website. Mvg. Mod.

Wim op 31-10-2017 10:43

Heb het begrepen en heb ook verder ginformeerd, via - Lees hier verder: https://www.charlotteslaw.nl/contact/

© Charlotte's Law   Blijkbaar is voor hun de wet de wet en verder geen dicussies of mening over wens, want tijd was voor haar en probleem, einde discusie. Het is mij nog al wat, of het is precies ik hier misbruik van maak en totaal geen schadelijke gevolgen zijn, omdat het ook totaal geen commerciïele bedoelingen zijn, en hier ook de wet totaal geen onderscheid zou maken, weet ik niet, maar zo lijkt het wel. Hij mag het alleen op zijn website gebruiken, en zich zijn eigen mening te willen weergeven, maar niet verder mag verspreiden, via onbekend persoon, omdat hem dat zou benadelen. Dan stel ik mij de vraag, wat is nu de schade en essentie van deze absurde wetgeving, die alleen zijn boodschap verder verpreid, zonder enige nadelige bedoelingen, of zou dit de vrije wereld en democratie inhouden en vertegenwoordigen. Ik ben mij ook bewust hoe dergelijke veralge-meende wetten, hun doel kunnen voorbij schieten is hier mooi vb. van en is ook en oprechte mening en ook hopelijk bij wet is toegestaan, hoop ik te minsten.


Kortom, de auteurswet bepaalt, en of u het nu onredelijk vindt of niet, is niet relevant, u voelt het enkel in uw portemonnee ! 

Aks u ergens een posting plaatst is het automatisch auteursrechtelijk beschermd of u moet erbij zetten  via een disclaimer dat het vrijelijk verspreid mag worden als originele tekst en dat het niet aangepast mag worden, of wel ? en of uw naam als auteur erbij gezet moet worden? Mod.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl