HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Islamisering Europa: Concerten in Zweden afgelast of alleen nog maar voor vrouwen

Cultuurverrijkers veroorzaken schurftepidemie op scholen in Bonn, medicijnen zijn op vanwege enorm gestegen vraag – Londen: 17 jarig meisje in één uur 3 keer aangerand door migranten; Birmingham: 15 jarig meisje twee keer verkracht door migranten op treinstation

 
Dankzij islam terug naar de Middeleeuwen: concerten en festivals waar mannen/jongens en vrouwen/meisjes gezamenlijk van genieten, zijn in Zweden niet of nauwelijks meer mogelijk. (Foto: WikiMedia (10)).

Terwijl in het regeerakkoord van Rutte III het woord islam niet één keer wordt genoemd, gaat de islamisering van Europa in onverminderd hoog tempo verder. Bij (pop)concerten in Zweden zijn de afgelopen jaren zóveel vrouwen en meisjes aangerand of verkracht door migranten, dat voor het komende jaar tal van jaarlijkse concerten zijn afgelast, óf alleen nog maar voor vrouwen toegankelijk zijn. Oftewel: overeenkomstig met de door de islam geëiste scheiding van de seksen. In de Duitse stad Chemnitz werden politieagenten door Arabische migranten aangevallen en mishandeld toen ze ingrepen nadat de cultuurverrijkers twee meisjes van 14 en 16 meerdere malen probeerden aan te randen.

 

Zoals bekend staat het linkse ‘multiculti’ Zweden dankzij massa immigratie uit Afrika en het Midden Oosten al jarenlang wereldwijd op de 2e plaats van landen waar percentueel het meeste vrouwen worden verkracht. Het land telt inmiddels meer dan 60 islamitische ‘no go’ zones, waar de politie steeds vaker geen enkele controle meer over heeft en gedurende avond- en nachtelijke uren niet eens meer durft te komen.

Sharia compliant: Concerten en festival afgelast of alleen voor vrouwen

Het aantal aanrandingen, verkrachtingen en mishandelingen door migranten tijdens concerten en andere festivals is door de immigratiegolf dermate geëxplodeerd, dat het bijna onmogelijk is geworden om hier nog gemengd publiek toe te laten, iets dat decennialang volkomen normaal was. Omdat de Zweedse autoriteiten nog steeds extreem politiek-correct zijn en geen enkel onderscheid mogen maken tussen daders van Zweedse of buitenlandse afkomst, wordt nu steeds vaker voor de ‘Sharia oplossing’ gekozen door de seksen totaal te scheiden.

Volgend jaar wordt in de zomer het eerste festival georganiseerd (het Statement Festival) waar uitsluitend vrouwen worden toegelaten. De organisatoren wijzen als oorzaak de vele aanrandingen en verkrachtingen door migranten aan. Het Bravalla Festival in Norrköping, waar jaarlijks zo’n 50.000 mensen op afkomen en daarmee het grootste festival van het land is, werd om dezelfde reden afgelast. Ook het Emmaboda Festival heeft daarom aangekondigd dat de happening van 2017 de laatste is geweest. (1)

Maar hoe gaan de linkse en liberale gutmenschen reageren als mannen zich toch bij exclusieve vrouwenfestivals melden, en beweren dat ze ‘transgender’ of ‘genderneutraal’ zijn (zoals ook ‘ons’ nieuwe kabinet (8)), of zich ‘vrouw’ voelen? Dan zou het volgens de nieuwste regels en voorstellen ‘discriminatie’ zijn om hen de toegang te weigeren. We zien de eerste demonstraties van feministen, die gaan eisen dat deze ‘vrouwen’ alsnog worden toegelaten, al komen.

Agenten aangevallen na poging aanranding meisjes door migranten te stoppen

Ook Duitsland zinkt dankzij massa immigratie langzaam maar zeker weg in een poel van criminaliteit en chaos. Drie Arabische migranten uit Irak, Afghanistan en Syrië drongen zich in de binnenstad van Chemnitz aan twee meisjes van 14 en 16 op. Die vluchtten in de tram, maar de migranten achtervolgden hen daar en gingen daar vrolijk door het betasten (dus aanranden) van de meisjes.

Twee agenten in burger in de tram grepen in, maar werden vervolgens bespuugd en mishandeld door de daders. Eén van de agenten moest daarvoor later in het ziekenhuis worden behandeld. Toen de Arabische jongens uitstapten, wisten de agenten één van hen vast te pakken. De anderen bekogelden hen echter met stenen, waardoor de agenten een bus in moesten vluchten. (2)

Een in Duitsland geboren zoon van Pakistaanse ouders pleitte er afgelopen week tijdens een WRD TV-talkshow voor om migranten die seksuele misdrijven begaan volgens de wet te gaan bestraffen, en niet meer massaal te laten lopen. Volgens hem is de ‘lakse justitie’ er zo mede schuldig aan dat autochtone Duitsers bang worden voor Arabieren en een hekel aan hen krijgen. (9)

Schurftepidemie in Bonn

Enkele van de talrijke verrijkingen die migranten met zich mee naar Europa nemen zijn meer dan 50 soorten infectieziekten, zoals een agressieve en zeer besmettelijke vorm van schurft, waar een groot aantal scholen in Bonn inmiddels meerdere malen door getroffen zijn. Er zijn inmiddels zoveel geïnfecteerden, dat een complete afdeling in een ziekenhuis moest worden gesloten omdat ook enkele verplegers waren besmet. Tot overmaat van ramp zijn de medicijnen tegen schurft vanwege de enorm gestegen vraag zo goed als op. (3)(4)

Scholen presteren veel slechter

Een ander –officieel natuurlijk niet erkend- gevolg van de massa immigratie is dat het kennisniveau op Duitse scholen vooral in de steden – waar veel klassen al voor de helft of meer uit migrantenkinderen bestaan- in luttele jaren gigantisch is gedaald, en er gemiddeld veel minder goed wordt gepresteerd (7). Omdat er steeds slechter Duits wordt gesproken en geschreven, hebben linkse politici al voorgesteld om Duitse leerlingen verplicht Arabisch en Perzisch te laten leren.

Britse meisjes aangerand en verkracht

Terwijl ze naar huis wandelde werd een 17 jarig meisje in Oost Londen in een tijdbestek van een uur drie keer op volgens de politie ernstige wijze aangerand door in totaal vijf mannen. CCTV beelden laten de inmiddels bekende afkomst van een paar van de daders zien. Na het geweld zagen voorbijgangers het mishandelde meisje op straat liggen. (5)

Op een treinstation in Birmingham werd een 15 jarige meisje tot twee keer toe verkracht, eerst op het station zelf, en daarna door een andere man aan wie ze buiten het station om hulp vroeg. Beide daders hadden een ‘Aziatisch’ uiterlijk, zoals de beveiligingscamera’s laten zien en ook de politie bevestigde. (6)

Met andere woorden: de zowel sluipende als openlijke islamisering van onze samenleving rukt dagelijks verder op, en zal ons continent bij ongewijzigd beleid –zoals ook Rutte III hier ondanks de deelname van twee zich christelijk noemende partijen helemaal niets aan wil gaan doen- al binnen een decennium onherkenbaar hebben veranderd.

 

Xander

(1) Unzensuriert
(2) Jouwatch
(3) Jouwatch
(4) Jouwatch
(5) Breitbart
(6) Independent
(7) Epoch Times
(8) The Post Online
(9) Epoch Times

(10) Foto: ville de Barcarès / Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

Zie ook o.a.:

13-10: Hongaarse premier waarschuwt Europa voor toekomstige christenvervolgingen
12-10: Welt en Spiegel: Meeste Duitse vrouwen inmiddels bang voor verkrachting door migrant
05-10: Professor Bono, Afrika expert: Migranten zijn niet arm en vluchten niet voor oorlog en honger
29-09: Top psychiater op TV: Migranten zijn niet te integreren en tijdbom onder samenleving

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

willy op 14-10-2017 16:00

Is dat nu niet schandalig? Het is toch niet aan de islam hoe wij ons leven moeten bepalen? In Europa is men te laf om een verkeerd woord over de islam te zeggen of je krijgt te organisatie voor mensenrechten en discriminatie op je dak . Gelukkig is ook rechts aan de winst in Oostenrijk het is duidelijk dat de mensen het niet blijven pikken . Binnenkort moeten we alle concerten maar annuleren om de veiligheid van de vrouwen te garanderen tegen radicale islamisten die vrouwen alleen maar zien als een lustobjekt . Ik denk dat de aanrandingen nog zullen toenemen. Maar je mag niet alle schuld op te islamisten steken in Oostende is een tijdje geleden een vrouw vermoord en toen ze dood was nog verkracht de dader? Een Oostblokker een jonge Roemeen die uren rond het lijk van de jonge vrouw bleef lopen zo is hij tenslotte tegen de lamp gelopen . Shalom

Helgoland op 14-10-2017 16:05

Zelfs de NOS bericht er nu over: https://nos.nl/artikel/2197840-de-zweedse-probleemwijken-waar-de-politie-wordt-bekogeld-met-granaten.html

Dirk op 14-10-2017 16:14

Vreemd dat zulk nieuws niet over de grens gaat. Normaal zit er overal een mol. En uw bron van informatie is troebel.

Zou dit fake news zijn.

Nieuw Begin op 14-10-2017 16:34

De staatsomroep ging naar Zweden om een reportage te maken maar het gekke is...er is geen Zweed te zien:

 

https://www.geenstijl.nl/5138966/nos-ging-naar-zweden-maar-kwam-geen-zweed-tegen/#comments

Eelke Piers op 14-10-2017 16:37

Het lezen echt waard.

http://www.novini.nl/we-knuffelen-radicalisten-jihad/

Nieuw Begin op 14-10-2017 16:39

Een Zweedse docu over het falen van immigratie ( 1 uur, Engels, ook van de site van gs maar ook via youtibe te zien)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=z7mLP5ioBQs

JP op 14-10-2017 16:59

Zijn daar geen autochtone "kerels" in de buurt? Grrrr Het is hoog tijd om burgerwachten te organiseren.

Tom Hendrix op 14-10-2017 17:01

Madam Merkel, bedankt, dat U deze massa-immigratie analoog aan;  "het Coudenhove-Kalergi plan", zo voortreffelijk heeft gesteund. De gevolgen zien we nu dag aan dag. U, madam Merkel, "heeft bloed aan uw handen". Dat U nog gerust durft te gaan slapen, daar begrijp ik dus niets van. Zweden is ons voorland, en als het zo doorgaat, wordt het in heel Europa zo. Dat is slechts maar mijn mening hoor.

Willem op 14-10-2017 17:22

Er is toch wel degelijk een oplossing.

Een ander geluid op 14-10-2017 17:33

In Polen schijnen onlangs ongeveer 1 miljoen mensen gebeden te hebben tegen de islamisering van Europa. Aan de Poolse grenzen werd in 320 kerken en 4000 "gebedszones" de Rozenkrans gebeden om God bescherming te vragen voor de Poolse en Europese grenzen.

Dat is andere koek dan Merkel en consorten.

http://www.breitbart.com/london/2017/09/27/million-christians-pray-rosary-poland-border-commemorating-defeat-islam/

https://www.nytimes.com/2017/10/07/world/europe/poland-rosary-border-prayer.html

vijgeboom op 14-10-2017 18:00

Tjah, economisch het het Zweden goed af en dan denken mensen de ware God niet meer nodig te hebben en zeggen dan:; doei God, en dan keert God zijn gezicht ook gedeeltelijk weg en maakt het ruimte vrij voor Satan en zijn trawanten. Dat zijn we in Duitsland, Engeland, Nederland , Frankrijk en wel meer landen. Maar laten we blijven bidden tot Christus dat ons land bespaard mag blijven en uiteraard voor ieder land bidden en ieder mens dat hij of zij tot Christus wil komen en dat de geest zoveel mogelijk uitgestrort aan mensen die nog niks van Jezus willen weten.

Hongarije kent haar geschiedenis en Orban is goed bezig, wellicht zal die ook wel eens foutjes maken maar zij weten wat het is om Islam te hebben gezien hun geschiedenis. 

Maar ons land met dat rare politieke stelsel wat ook nog eens onder de toren van babel valt van Europa zal de gevolgen moeten dragen.

Bedankt Atheisten en agnosten voor de gevolgen die we nu zien en het zal nog erger en erger gaan worden.

Maar blijf volharden mensen want de Koning komt.

Eelke Piers op 14-10-2017 19:03

@ JP op 14-10-2017 16:59

In onze westerde wereld zijn Ridders zeer schaars geworden.

xxx op 14-10-2017 19:04

We laten het zelf toe. Waarom praten de christelijke regeringspartijen er niet over?

Gladiator op 14-10-2017 19:09

Tja, wat zal ik er nu van zeggen cq denken.....de docu gemaakt door de staatsomroep zoals hierboven aangegeven geeft uitsluitend huiveringwekkende feiten weer, bijvoorbeeld op een school in Malmö met 1000 leerlingen waarvan 2 (ja u leest het goed), van Zweedse orgine!

Politie met handgranaten bekogelt, wie doet je wat, verkrachtingen aan de orde van de dag.

En @ JP om 16.59, autochtone kerels zullen er zat zijn, maar die zijn werken nietwaar!!! En als ze er al zijn, weinig kans dat ze ook maar iets zullen doen, wie wil zich in zo'n wespennest mengen. Daarbij, indien politie dan Zweed de sigaar. Allochtoon heeft vrijstelling van de wetboeken!!

@Tom om 17.01, Madam Merkel zal dit hier niet lezen en als.....tja, ze zal er zich niets van aantrekken net zoals onze poppentheaterspelers uit het Haagse Rovershol.

@Willem om 17.22, "er is wel degelijk een oplossing", oh ja, vertel!!!!! I'm your Man!!

Maar, we hebben alle geluk van de wereld dat dit wat er in Zweden, Engeland, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, België, Italië, Spanje, enz, Niet in Nederland kan gebeuren met zo'n geweldige mensen aan het roer in den Haag.

En wij staan erbij en kijken ernaar net zoals we on de ene wet na de andere wet door onze strot laten duwen, alsmede een onterechte en ordinaire BTW verhoging, afschaffing van het referendum wat toch al dood en begraven was en en en en en en.....

Mensen, als we nu niets gaan doen tegen deze vuile rovers dan geloof me maar dat het te laat is binnen 1 tot 2 jaar. De weg is al vreselijk moeilijk maar dan is het over en sluiten.

Fijn weekend verder!!!!!

Gladiator 

Eelke Piers op 14-10-2017 20:11

@ xxx op 14-10-2017 19:04

Omdat de Christelijke partijen zich eerst tot de leer van Christus moeten bekeren en minder om luxe baantje met een riant pensioen verlegen moeten zitten.

Doordenker op 14-10-2017 20:13

De domme linkse kiezers en 'do-gooders' (gutmenschen) krijgen duidelijk waarvoor ze gekozen hebben.

Het gemiddelde IQ van immigranten afkomstig uit Afrika ligt tussen en 60 en 80 punten. Dat is 20 tot 40 punten lager dan het IQ van de gemiddelde Noord-Europeaan.

Het is duidelijk dat het grootste gedeelte van deze immiganten zelfs niet over de vereiste minimale intellectuele capaciteit beschikt om een vak te kunnen leren waarmee ze onze Westerse maatschappij zouden kunnen 'verrijken' in pllaats van - zolang het nog kan - aan de geld-infuus van de belastingbetalers te liggen

Vermits het over leven en werken in een Westerse maatschappij gaat, dient uiteraard het Westers IQ systeem voor de bepaling van hun (intellectuele) vaardigheden en mogelijkheden van toepassing te zijn en niet een zogenaamde alternatieve manier van IQ bepaling die meer aangepast is aan eventuele capaciteiten van immigranten om te (over)leven in de jungle, woenstijn, enz.

Mart op 14-10-2017 20:17

Jullie gaan er Niets aan doen,Nu niet en morgen ook niet.Te laf en te zelfingenomen.Mart Brasil.

Luca op 14-10-2017 21:21

Lees net op het VRT nieuws in België dat iemand van de CDU voorgesteld heeft om de islam feestdagen te laten erkennen als wettelijke feestdagen...onze zogenaamd christelijke partijen zijn prostituees en zelfs openlijk.... begrijp het niet meer....

Br@m op 14-10-2017 22:58

Denken politici alléén maar aan het pluche en hun carrière ?! Denken ze niet aan de toekomst van hun kinderen en kleinkinderen ?

Qromwel op 14-10-2017 23:40

Waardeloze agenten!

Albatros op 15-10-2017 00:32

Dirk op 14-10-2017 16:14

Volgens mij is úw denkwijze een beetje troebel, lees bovenstaande linkjes eens zou ik zeggen en zet uw policor-bril eens af.

Henk op 15-10-2017 07:43

Ik zie het steeds erger worden om mij heen.

wat te doen

vluchten

bevriezen

vechten?

de eerste 2 zijn geen reële optie.

Tom Hendrix op 15-10-2017 07:45

@vijgenboom: 18.00. uur, op 14/10.  Inderdaad volhardend blijven in het geloof in Christus, maar wel het kwade benoemen, beste vijgenboom.

@Gladiator: 19.09. uur. Eens met uw reactie, zover is het helaas gekomen.

DG op 15-10-2017 08:10

Toch zwichten voor teroristen en de islam, ondanks de belofte. Laat het leger ingrijpen en deze weer terugsturen naar hun eigen land.

rexmundi op 15-10-2017 10:17

Als oud marinier heb ik altijd geleert,eerst schieten en dan vragen stellen, als het nog mogelijk is.

Qromwel op 15-10-2017 12:29

Dirk op 14-10-2017 16:14: Komt vaak voor: Nieuws dat strijdig is met de eigen ideologie wordt verworpen. Objectiviteit is ver te zoeken.

Oma op 15-10-2017 13:09

Zolang het autochtone volk zélf niet reageert en ingrijpt als ze getuige zijn van deze smerige verkrachtingen en aanrandingen, blijft de politiek opzettelijk blind. Pas als de burgers zelf ingrijpen, massaal, als ze iets zien dat niet door de beugel kan ipv op de loop gaan, bang dat ze delen in de klappen als ze zich bemoeien, dan pas kan de politiek gedwongen worden maatregelen te nemen! Wij, als volk, hebben die macht door aantal: niet aan de zijkant blijven staan, niet enkel foto's nemen of video via iPhones maar erop vliegen met zn allen!

Ik zal alvast niet en nooit afzijdig blijven als ik zie dat een meisje/vrouw lastig gevallen wordt, mijn woede zal dan voldoende afschrikken, zeker weten want ik heb het nog meegemaakt, dan weten ze niet hoe snel ze zich uit de voeten moeten maken, die laffe ratten. Dát is de enige manier om zulk ongedierte duidelijk te maken wat onaanvaardbaar gedrag is in onze maatschappij want van politie en het krom gerecht moeten we niks verwachten, we zullen het zelf moeten doen, met zn állen!!

In NL is een petitie opgestart tegen de falende justitie: wat weten jullie daarvan? Hoog tijd dat dit overal gebeurt want zelfs terroristen worden niet gestraft, elke criminaliteit/misdaad begaan door moslims wordt toegestaan zonder te bestraffen, niemand kan dit nog ontkennen!!!

In het nieuws: jongen van 13 jaar wordt na school aangevallen door 3 laffe allochtonen/moslims - 'daders onbekend' politie is ernaar op zoek en vraagt getuigen.......In borgerokko heeft de politie gisteren een toeterende colonne auto’s klemgereden. "Het ging om een trouwstoet die het niet zo nauw nam met de verkeersregels. Zo’n gedrag is onverantwoord in het verkeer”, verklaarde de Antwerpse politie achteraf. “Er zijn een aantal ploegen gestuurd om in gesprek te gaan met de bestuurder in de trouwstoet, maar de groep gaf geen gevolg aan de vraag van de politie om zich verantwoordelijk te gedragen in het verkeer."

WTF???? Eender wélke Bélg/autochtoon krijgt zonder pardon een bekeuring/boete én terechtwijzing maar met dit respectloze, migranten crapuul gaan ze in gesprék, enkel omdat het weer moslims zijn?!

Kun je je dát voorstellen??? Politie die gaat vrágen om de wet te respecteren, om zich alstublieft aan de wét te houden??? Hallucinant hoever het reeds gekomen is met dat verfoeilijke gepamper van moslims!!

SEO op 15-10-2017 14:08

Islamverbod! Btw morgen start de burgeroorlog tussen Spanje en Catalonië.

SEO op 15-10-2017 14:11

@Bram. Rutte en Merkel en Macron etc hébben geen kinderen.

Gorghel op 15-10-2017 14:14
xxx op 14-10-2017 19:04

We laten het zelf toe. Waarom praten de christelijke regeringspartijen er niet over?

=======================================

Omdat, naar mijn mening, de christenen (kerken) meer geinteresseerd zijn in het brandmerken van Hindoes bijv. als afgodenaanbidders en beeldenaanbidders dan het zien waar het werkelijke gevaar vandaan komt. Hindoes hebben geen bekeringsplicht en bekeren dus zelden (alleen wanneer iemand er zelf om verzoekt). Toch worden ze als een gevaar gezien en die andere groep niet. Vreemd. Christenen (kerkleiders) moeten eens goed nadenken hierover.

Daniel op 15-10-2017 14:17

Men heeft echt werkelijk geen enkel idee wie de echte vijand is. Zo goed heeft deze vijand, deze parasiet, haar propaganda en conditionering volvoerd en zich verborgen achter leugens, desinformatie en controle van regeringen, bankensysteem en media. Ook al zou keihard bewijs geleverd worden dat deze parasiet identificeert, dan nog zal men ontkennen vanwege een bijna onoverwinnelijke vorm van cognitieve dissonantie die uit deze propaganda en conditionering is voortgevloeid. 

anora op 15-10-2017 18:43

Het voorspel hiervan was er een aantal jaren, het kon niet anders leiden dan tot dit! Logisch gevolg van niet ingrijpen bij de (eerste) tekenen.

Luca op 15-10-2017 19:19
Martin Schulz zu muslimischen Feiertagen in Deutschland: "Man muss darüber nachdenken"
Aktualisiert am 14.10.2017, 14:36 Uhr

Muslimische Feiertage in Deutschland? Während Innenminister Thomas de Maizière für diesen Vorschlag von Parteikollegen heftig einstecken muss, stößt seine Idee bei der SPD auf offene Ohren.

Wardje op 16-10-2017 00:06

Een ander geluid op 14-10-2017 17:33  In Oostenrijk is in de vijftiger jaren een soortgelijke actie geweest om het land te sparen voor verdere bezetting door de Sovjets.  Honderdduizenden ginge bidden de straat op,  inclusief de toenmalige president en een belangrijke minister.

Kort daarna: wat nóoit was gebeurd, niet door dwang maar in onderhandelingen  trok Stalin zijn troepen terug. Oostenrijk werd het lot van Oost-Duitsland bespaard. Het doet mij denken aan de geest van de massabeweging in o.a. Leipzig vóor die Wende eind jaren '80.

Een ander geluid op 17-10-2017 14:40

Wardje op 16-10-2017 00:06

Ik zie het net als u. Mooi bewijs, dat Geloof bergen kan verzetten !

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl