Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Hoge Britse militair-expert spreekt openlijk over oorlog met Rusland

Massale Amerikaanse militaire transporten naar Oost Europa blijven buiten het zicht van de media - ‘NAVO moet legers vrijelijk tussen lidstaten kunnen bewegen’

Lange treinen met vaak ongemerkte (Amerikaanse) tanks en pantserwagens rollen Oost Europa binnen. Waarom?

Terwijl het ene na het andere massale Amerikaanse legertransport buiten het zicht van de media in Europa arriveert, en duizenden tanks, pantserwagens en ander materieel via de weg of het spoor naar Oost Europa worden getransporteerd, heeft een hoge Britse militaire analist en adviseur van het gezaghebbende ‘Jane’s Defence Weekly’ gezegd dat het Westen feitelijk reeds in oorlog is met Rusland. Reuben F. Johnson riep met name de NAVO landen in het oosten dan ook op hun legers zo snel mogelijk te moderniseren. Het Pentagon heeft namelijk een nieuwe wereldoorlog gepland, een die ook en opnieuw op ons werelddeel zal worden uitgevochten, en die onze landen onherstelbaar verwoest zal achterlaten.

 

Johnson, die ook voor het Amerikaanse neocon propagandablad ‘Weekly Standard’ heeft geschreven, uitte in een interview met de Poolse online nieuwssite onet.pl forse kritiek op Polen, dat zich volgens hem ‘weigert te verdedigen’. Het ministerie van Defensie en de strijdkrachten hebben weliswaar allerlei moderniseringsplannen, maar maken geen enkele aanstalten om daar enige haast mee te maken.

‘Ja, we zijn in oorlog met Rusland’

En die haast is volgens Johnson wel noodzakelijk, want op de vraag of het Westen en daarmee ook Polen zich soms al in een oorlog met Rusland bevindt, antwoordt hij ‘Ja. Een deel van de experts spreken van een hybride oorlog. Daarentegen zou ik het een ‘next generation’ oorlog noemen, met alle aspecten uit de tijden van de Koude Oorlog, maar daarbij met een scala aan desinformatie die alle tot nu toe bekende grenzen overschrijdt.’

Die desinformatie komt in zijn ogen natuurlijk alleen maar uit Rusland. Het Kremlin zou de eigen onzekerheid in het defensiebeleid willen compenseren door de ‘zwakke punten van het Westen uit te buiten’, aldus Johnson.

‘NAVO moet legers vrijelijk kunnen bewegen’

Verder wil hij net als generaal Ben Hodges, de bevelhebber van de Amerikaanse strijdkrachten in Europa, dat de NAVO vrijelijk zijn legers tussen de lidstaten kan verplaatsen, zonder dat daar eerst toestemming van de desbetreffende landen voor nodig is. Ook zou de militaire leiding de macht moeten krijgen om het bevel tot de aanval te geven (!), iets waar nu eerst een politiek besluit voor nodig is.

De topanalist waarschuwt dat het gevaar van aan Russische aanval op Polen ‘zeer reëel’ is, en wijst erop dat Rusland inmiddels ‘aanvalt en simpelweg gebied inneemt, en dan zegt: oké, nu is dat gebied van ons. Of wij houden het, of er komt oorlog. Dat hebben we bijvoorbeeld in Oekraïne gezien.’

Inderdaad desinformatie, maar van het Westen

Een sterk staaltje desinformatie, want de echte feiten laten een heel ander beeld zien. Ten eerste kan er niet één gebied worden aangewezen waar het Russische leger is binnengevallen, laat staan een gebied wat het bezet houdt. De burgeroorlog in het oosten van Oekraïne, gericht tegen de Russisch sprekende bevolking, ontstond pas toen de CIA en de NAVO een staatsgreep tegen de democratisch gekozen regering in Kiev organiseerden, en deze vervingen door een illegaal pro-Westers marionettenregime.

Vervolgens besloot de bevolking van De Krim in een –volgens de OVSE volledig legaal verlopen- referendum bijna unaniem om zich bij Rusland aan te sluiten. Terugkeren is een beter woord, want het schiereiland behoort van oudsher bij Rusland, en werd in de tijd van de Sovjet Unie enkel kunstmatig (administratief) van Rusland losgemaakt. Desondanks wordt deze democratische terugkeer in het Westen valselijk een ‘annexatie’ genoemd.

We hoeven natuurlijk niet meer uit te leggen hoe er in de EU en ook in Nederland over de stem van het volk wordt gedacht. Diverse referenda werden genegeerd en in de prullenbak gegooid, en de uitgerekend de partij die ooit werd opgericht om de burgers meer zeggenschap te geven, D66, was nu de grootste pleitbezorger om dat referendum weer af te schaffen, enkel omdat de uitkomst van de tot nu toe gehouden volksraadplegingen hun globalistische (EU-superstaat) doelstellingen in de weg zou staan.

Rusland wil geen oorlog, maar samenwerking

Als het Kremlin überhaupt al plannen had om Oost Europa aan te vallen, dan had dat 5 tot 10 jaar geleden vrij eenvoudig gedaan kunnen worden. Bij de illegale oorlog tegen Libië bleek dat de kapot bezuinigde Europese strijdkrachten geen deuk meer in een pakje boter konden slaan, en volledig afhankelijk waren van Amerikaanse vuurkracht. Op basis van tientallen oorlogssimulaties concludeerden diverse topexperts de afgelopen jaren dat het Russische leger in hooguit 2 weken tijd zonder substantiële tegenstand Europa zou kunnen overlopen.

Geruchten over zo’n op handen zijnde aanval zijn er in de reguliere media regelmatig geweest, maar er werd –en wordt- nooit een spoortje van bewijs van geleverd. Wat wel onomstotelijk vaststaat is dat de Russen in al die jaren geen agressie, maar juist tal van toenaderingspogingen ondernamen, met de bedoeling om de onder president Obama sterk verkilde verhoudingen weer te ontdooien, en de samenwerking juist te intensiveren. Al die serieuze pogingen werden onder grote druk van Washington echter bijna allemaal door Europa afgewimpeld.

De echte agressors

‘Het Pentagon heeft namelijk een nieuwe wereldoorlog gepland, een die ook en opnieuw op ons werelddeel zal worden uitgevochten, en die onze landen onherstelbaar verwoest zal achterlaten,’ luidt de laatste zin van de eerste alinea. Dat mag sommigen nog steeds overdreven lijken, maar probeert u zich eens een moment in de positie van de Russen te verplaatsen.

De vele honderden massale Amerikaanse militaire transporten naar Oost Europa –vaak met ongemerkte tanks en pantserwagens, wat officieel verboden is (3)-, die regelmatig door burgerjournalisten worden gefilmd (/video 2 / video 3) laten zien dat de echte agressors niet in Moskou, maar in Brussel en Washington zitten. Tegen alle eerdere afspraken en beloften in vindt er een enorme Westerse militaire opbouw langs de Russische grenzen plaats. Dat de Russen daar uiteindelijk wel op moeten reageren, is niet meer dan logisch. Als de angst voor een aanval of invasie al terecht is, hebben de leiders in het Kremlin daar dan niet veel meer gegronde redenen toe dan wij?

 

Xander

(1) Anonymous
(2) Anonymous
(3) Anonymous


Zie ook o.a.:

16-09: Honderden Amerikaanse tanks en houwitsers in Polen gearriveerd (/ Russische professor internationale veiligheid acht beperkt militair conflict tussen NAVO en Rusland steeds waarschijnlijker)
29-08: National Defense Magazine: VS en EU houden rekening met beperkte kernoorlog in Europa
10-08: Grootste Britse kranten waarschuwen burgers voor kernoorlog
31-07: ‘Nieuwe sancties tegen Rusland net zo crimineel als Hitlers leugen over Poolse inval in 1939’ (/ Paul Craig Roberts: Er komt een oorlog aan)
01-07: Hackersgroep Anonymous waarschuwt voor plotselinge Derde Wereldoorlog (/ ‘De strijd zal zeer waarschijnlijk heftig, wreed en snel zijn, en wereldwijd grote verwoestingen aanrichten’)
13-05: ‘Rusland en China overtuigd dat VS kernaanval voorbereidt’ (/ ‘Russen en Chinezen geloven nu dat het een kwestie van zij of wij is’)
26-04: Hoge Britse en Russische officials dreigen elkaar met kernaanval

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Pagina12
wilma op 20-10-2017 14:20

De ratten voelen het net rondom zich dichterbij komen ze zitten in de val, en zoals er wordt gezegd een rat in het nauw doet rare sprongen!

willy op 20-10-2017 14:21

Rusland is al een tijdje aan het zoeken om normale diplomatieke betrekkingen te hebben met de Navo en het Westen maar dit lijkt niet wederzijds te zijn zoals uit het artikel blijkt. De VS zou zich miltair beter richten tegen Iran en Saoedi-arabie deze laatste is de grootste sponser van de wereld voor terrorisme en salafisme één van de ergste radicale islam. het is inderdaad waar dat de VS virtueel reeds in oorlog is met Rusland en laat ons hopen dat het daarbij blijft , nogmaals Rusland is niet onze vijand we zouden beter samenwerken om de grote wereldproblemen aan te kunnen !! Shalom

Twanneman op 20-10-2017 14:32

Poetin, s'werelds beste leider...

Ik zie zo'n oorlog nog lang niet komen omdat we dan allemaal gaan, waar ook ter wereld.

Denk eerder dat het bij Noord Korea losbarst, maar ook dat kan nog lang duren.

De eerste ramp zal het financiele systeem zijn dat in elkaar dondert, dat acht ik als het grootste gevaar.

rexm op 20-10-2017 14:50
Het is een tijdje stil geweest rondom Rusland, nu beginnen ze Rusland weer te jennen, vooral met die rambo’s van de VS voorop.
Het maakt voor de russen namelijk niets uit hoeveel troepen er komen in Europa, hoe meer, hoe liever voor de russen, zij zullen nooit een oorlog beginnen, maar als het moet zullen ze zich verdedigen, ze zijn instaat om Europa van de kaart te vegen en ze malen om de troepen van de VS/EU.
Het trieste is, dat de Europese bevolking het kind van de rekening wordt. 
De VS wil namelijk geen oorlog op hun eigen grond, kijk maar naar die klein man uit Noord-Korea, die heeft de VS schaakmat gezet.
cefas op 20-10-2017 15:03

Hoe dan ook, het zal plotseling en totaal onverwachts gebeuren. WO 3 welteverstaan.

Cale op 20-10-2017 15:20

Washington heeft al heel wat op haar geweten. Na WO2 was het de koude oorlog met de USSR die een paar maal bijna uit de hand is gelopen. Daarna de Koreaanse oorlog en Vietnam. Volledige destructie van die landen. Toen werd het Midden Oosten het doel. Hoeveel landen zijn er daar verwoest? Hoeveel levens heeft dit gekost? Oekraine en Syrie zijn momenteel aan de beurt. Kijk eens wat een puinhoop in die landen. Nu zijn wij, Europa, weer aan de beurd? Wordt het niet eens tijd dat we wakker worden en die Yanken de deur wijzen? Vooral Duitsland is volledig bezet door duizenden US militairen op zeer grote leger bases. Maar niemand wil dit als een bezetting zien, want de door Washington betaalde media en politici (zie Paul Craig Roberts) beweren dat de US ons beschermt tegen Rusland. Wat dus een leugen is. Beter een goede buur (Rusland, met haar goedkoop aardgas) dan een verre vriend (VS, met haar peperdure fracking gas).

Tieske op 20-10-2017 15:36

Rusland gaat geen grondoorlog voeren als het westen oorlog wil.

zal eerder een emp bom worden en met kernwapens.

rusland zal zich nooit gewonnen geven zonder totale vernietiging.

het westers financieel systeem is op zijn einde en zal overal ter wereld van diepe invloed zijn.

maar een militaire oorlog gaat er met Rusland niet komen.

Bundy op 20-10-2017 15:41

Helaas woon ik onder diverse vliegroutes die nu eenmaal niet logisch van A naar B lopen .

Daardoor zie ik al ongeveer vier jaar lang Amerikaanse vrachtvliegtuigen pal Oost vliegen , en op een andere koers weer terug de Atlantische Oceaan over .    Soms vliegen ze in convooi , zodat het ene vliegtuig de andere in de gaten kan houden , en soms worden ze begeleid door een F 16 .     Ook heb ik tot mijn verbijstering een klassieke Blackbird ( heel laag , maar is stratosferisch toestel ..)  over zien gaan , waarschijnlijk om precies op de grens van de Oekraïne te provoceren .                    Hier kun je nog het zware materieel wat via de Poolse haven van Gdansk arriveert bij optellen .              Ik schat het op een tienvoud van materiaal  hetgeen Napoleon en Hitler samen hebben ingezet .          Blijft er voor het Militair-Industriële complex eén probleempje over ; De Duitser hebben 17,3 Miljoen mannen onder de wapenen gehad .   Waar halen de moordenaars deze maal de jongetjes vandaan ?        Het dient uitsluitend de  dépopulatie-agenda ,  want in een conventionele oorlog wordt het Westen ( terecht ) weggevaagd .   Dus gaan ze naar mijn mening z.s.m over tot een atoomoorlog .                     De boze controleert d.mv. de overbekenden deze wereld , en voor de gelovigen moet de opname naderbij zijn dan ooit .      Hoop dat een ieder deze situatie wil uitleggen aan ongelovigen die daartoe een opening geven .                 

NL-Thadark op 20-10-2017 15:59

klopt inderdaad wat er staat. woon zelf in Venlo en er is een spoor waar alleen goederen overheen gaan (gaat over een industrieterrein). soms zie ik vroeg in ochtend grote treinen met veel leger materiaal hier overheen gaan. Dit spoor gaat na het industrieterrein direct naar duitsland en vandaar waarschijnlijk door naar de oosblok landen.

zal kijken of ik de volgende keer eens fot's gemaakt kan krijgen hiervan.

Tom Hendrix op 20-10-2017 16:00

@Willy: 14.21. uur. Geheel met U eens, Willy. Het zijn de lakeien en hun organisaties; te weten de eu(ssr)bilderberg, de plutocraten zoals Soros en Rothschild, en de illuminati, die demonische krachten dienen, om de mensheid te reduceren, en "volk tegen volk", op te zetten. Ik vertrouw enkel nog op Christus.

ohje op 20-10-2017 16:29

Wel grapig ano 2017 en mensen willen maar niet leren.

Ike op 20-10-2017 16:32

De mening van de Britse militair is vals nieuws. Men wil de economie laten groeien door hogere defensieuitgaven. Onze koopkracht zal hun een rotzorg wezen. Ht acute reële gevaar is de afwadering van de USD. Op Blacklistennews en op ZeroHedge is te lezen waarom Saddam en Gahdaffi het veld moesten ruimen. Dit was niet omdat ze zo wreed waren tegenover hun bevolking. Dit was niet omdat het Westen hun olie niet meer af wilde nemen. Het was omdat ze allebei niet meer betaald wilden krijgen in USD's.  Valuta's wiens waarde word gewaardeerd met edelmaten, zeldzame metalen en edelstenen, in tegenstelling tot de USD en Euro.

De dreiging is op dit moment veel groter vanwege de transformatie van de Roebel en de Chinese Yuan in valuta waarmee de transacties worden afgewikkeld en de zelfde dekking.

Je lacht je terbarste als je overal leest hoe groot de Amerikaanse defensiebegroting is in USD's en hoe de budgetten van China en Rusland en de NATO partners er een paar keer inpassen. In USD's. Ga je de USD echter afwaarderen en gaat de koers omlaag, dan worden alle andere landen opeens veel machtiger volgens dezelfde redenering.

De waarde van de USD is op dit moment gebasseerd op de prijs van olie, door het gebruik van de USD bij het afwikkelen van alle transacties in olie. Venezuele, Iran, Syrië, Rusland, China, Soedan willen deze USD niet meer.

In Brazilië, Venezuela, Iran, Irak, Syrië, Turkije, Rusland, Oekraïne, Wit Rusland, Jemen, Saoedie Arabië, Zuid Korea, Hongarije, Bulgarije, Polen en de Baltische staten probeert het Westen de regimes dusdanig te veranderen, dat het gebruik van de USD's en Euro's intact blijft. Elke verdere opbreking van de eenheid in de EU word verder bestreden omdat dit de valuta ondermijnt. Het valutawapen word daarentegen wel gebruikt tegen een mogelijke Catallaanse onafhankelijkheid. Net als dit is gebruikt bij een mogelijke uittreding van Griekenland dat alle schulden ermee wilde afwaarderen. Iets dat voor een forse afwaardering had gezorgd van de bankaandelen en daarmee had gezorgd voor een verhoging van de rentetarieven in het Westen.

Wat mensen nu zien, is dat de NATO al zijn oud materieel naar het front stuurd met Rusland. De prijs voor deze steun moet betaald worden door de frontlijnstaten met olie en gas of militaire basis. Polen levert basis en manschappen. Oekraïne moet schaliegas gaan leveren en levert nu manschappen en het zal ook in de toekomst moeten gaan zorgen voor een grotere produktie in hun landbouw en veeteelt.

Alle spanningen lopen op, maar men vergelijkt niet de wapensystemen op basis van effectieve slachtkracht. Dit is veel moeilijker volgens 'experts''. Maar een F35 mag niet te lang in de zon staan en de brandstoftrucks voor de F35's mogen ook niet te lang in de zon staan omdat anders de F35 motoren oververhit raken. Als ze 'Stealth' willen vliegen, kunnen z egeen extra brandstoftanks meedragen of extra wapens onder hun vleugels. Zelfs dan kunnen ze niet te laag onder radars doorvliegen, omdat hun motoren werken als grote stofzuigers die alles opzuigen waardoor de motoren uitvallen.

Om deze reden moeten er op Amerikaanse vliegdekschepen continue grote ploegen het hele dek afzoeken naar kleine steentjes of moertjes en boutjes, zodat de dure motoren niet uitvallen en de nieuwe en de oude jetfighters niet verloren gaan. Daarentegen landen goedkope Russische jetfighters op vliegvelden met losse kiezels en in de hitte ivan de woestijn en vervangen zij de motoren vaker dan de Amerikanen.

China produceert de meeste chips en ook chips voor de Amerikaanse defensieindustrie.  China heeft Russische oude systemen gemoderniseerd met die kennis van de Amerikanen. Amerika zaait graag verdeeldheid tussen Rusland en China, omdat het er niet aan moet denken dat deze landen veel verder gaan samenwerken. De Amerikaanse militaire top en inlichtingendiensten moeten er niet aan denken dat China met zijn goedkope arbeid en kennis van chips S500's gaat produceren aan de lopende band.

Het is relevant of er een Israelische F35 is neergehaald door de Russen met een oud S200 systeem of dat het een oude F16 is geweest, Voor de Amerikaanse legerleiding is het een teken dat het nog meer geld moet hebben voor de laatste updates. Maar de Russen moeten zichzelf kapot hebben gelachen. Omdat het ook een kwestie is van economische krachten. Kan je een F35 neerhalen met iets dat 200 keer goedkoper is of moet je het neerhalen met iets dat duurder is dan je kan betalen.

Beide partijen schieten nu hun oude voorraden munitie weg. De VS levert zijn oude troep aan SA en heeft dit gedaan aan Turkije. Zij leverden hun oude meuk waaronder TOW raketten aan ISIS en Al Nusrah (Al Qaida).

De Russen hebben veel oude systemen geleverd aan Syrië en Hezbollah. Israël leverde wapens aan ISIS bij de Golan.

De aanschaf van al die wapens zorgt weer voor een groei van de wapenindustrie en de economie. Wij moeten alleen meer belasting gaan betalen omdat iemand al deze wapens zal moeten gaan betalen. De top van de samenleving zal dit niet doen.

Trusts en belastingparadijzeb eb accountantskantoren helpen de multinationals en de elite en de politici (m.b.v. commissariaten) hierbij.

De genocides en de entnische zuiveringen die plaatsvinden treffen voornamelijk de gewone bevolking en de tegenstanders van dit beleid. Extremisten die de wapens oppakken worden ook handig gebruikt en gedood als frontsoldaten, Met onthoofdingen of chemische wapens. Phosfor granaten of Sarin, het maakt de NATO niks uit. Chloorvaten? Wie daar ook achter zit, het maakt ze ook niks uit. De economie groeit tenminste nog.

Na de oorlogen worden de landen wel weer opgebouwd. Met het geld van onze banken en het geld van de slecht betaalde vluchtelingen die toegelaten zijn tot in onze wijken die geld terug zullen sturen naar hun famillie.

Als er niet zoveel mensen bij omkwamen en verminkt werden, zou je er haast om kunnen lachen. Mijn wijk word in elk geval vernieuwd. Men komt weer met bouwplannen en er wonen. Irakezen, Oekrainiers. Een maand geleden hoorde ik zelfs een Aziaat zijn hond of zoon roepen met 'Jihad', 'Jihad'!

Wellicht dat diens buren ook willen verhuizen, maar waarheen als je eigen regering verantwoordelijk is voor dit beleid en je overal hetzelfde fascisme kan verwachten?

Een ander geluid op 20-10-2017 16:44

Grappig, dat in dit artikel opgemerkt wordt dat soldaten en militair materieel een herkenbare identificatie moeten voeren. Sterker nog, het ontbreken daarvan zou officieel verboden zijn.

Laat nou net de Krim overgenomen zijn door (Russische) soldaten zonder emblemen, of andere herkenningstekens, op hun uniform. Volledig anonieme soldaten, die niet zeiden uit welk land ze afkomstig waren en waarvan de Russische regering officieel ontkende, dat het Russische soldaten waren.

Ruim een jaar later zette heer Poetin al zijn Russische "regerings"-journalisten voor schut door doodleuk te zeggen, dat het wel degelijk zijn soldaten waren. Stonden al die regerings-papegaaien voor aap die dag na dag op aangeven c.q. bevel van Kremlin de wereld sprookjes verteld hadden.

Over desinformatie gesproken.......................

Hoeveel voorbeelden wil de ongelovige lezer nog meer ?

Ike op 20-10-2017 16:44

@Bundy op 20-10-2017 15:41

Dit is niet om elkaar in de gaten te houden, maar dit word geleerd bij de luchtmacht. Door de wervelingen rond de vleugeluiteinden vliegt men net als vogels in een v formatie om brandstof te besparen. Bij het vertrekken en het landen zie je dit niet. Je ziet alleen dat de vliegtuigen achter elkaar vertrekken en landen en eerst op een rijtje hoogte winnen, voordat ze in formatie gaan vliegen.

Burgerpiloten houden er niet van om dit te doen. Maar ook daar gebeurd dit, omdat veel piloten uit de luchtmacht komen in veel landen. Het vliegen van grote vrachtvliegtuigen of passagierstoestellen is voor hen zoiets als het rijden van een bus of vrachtwagen van A naar B. Vervelden en iets dat ze bijna blind kunnen doen met gebruik van de computer, tenzij de laatste het verkeerd doet of het vliegtuig word beinvloed van buitenaf.

Iedereen die Amerikaan of Europeaan wil worden, mag in het leger dienen en krijgt daarin een beperkte wapentraining. Dat is het kannonenvlees. Uiteindelijk kunnen alle werklozen kiezen. Of thuis rondhangen of vechten in het leger en dienen als kanonnenvlees. Op dit moment hebben ze natuurlijk vooral veel chauffeurs nodig die alle wapens bij de grens neerzetten en dan maken dat ze weer wegkomen en dan een volgende lading op de trein zetten en van de trein afhalen.........

Bambi op 20-10-2017 17:24

cefas op 20-10-2017 15:03

Daar ben ik vrij zeker van.Wat kunnen we anders nog verwachten.Alles draait erom.+ nog de parasieten erbij goed  bezig .....

hubo op 20-10-2017 17:37

Het is al meer dan 100 jaar hetzelfde liedje.En Napoleon trok trouwens ook al naar het oosten.In de jaren 80 had ik de indruk dat men erop uit was van midden europa opnieuw een strijdtoneel te maken.Na de val van de muur en het einde van de Sowjet Unie is het westen gewoon doorgegaan met het daadwerkelijk inlijven van oosteuropese landen en vroegere sowjet russische gebiedsdelen.Ik ben inderdaad ook geneigd te geloven dat er krachten zijn die nu daadwerkelijk toe willen slaan.Het enige wat we met zekerheid kunnen stellen is dat er diverse scenario's klaar liggen.De kans op internationale escalatie in Syrië lijkt nu afgenomen,maar Iran en Korea blijven ook potentiele conflicthaarden.Echt wat te halen,lijkt er overigens alleen maar in Rusland zelf te zijn.

Een ander geluid op 20-10-2017 17:46

Voorlopig hoeft Rusland zich géén zorgen te maken over de Navo aan zijn westgrenzen. Heel terecht zegt dit artikel letterlijk, "dat de kapotbezuinigde Europese strijdkrachten geen deuk meer in een pakje boter kunnen slaan". Ook volkomen terecht wordt er in dit artikel geconstateerd dat 5 à 10 jaar geleden Rusland Oost-Europa vrij eenvoudig had kunnen binnenvallen. 

Ik denk, dat dat nog steeds het geval is. De voormalige Warschaupactlanden, die nu Navo-lid zijn, hebben armetierige legers met oude meuk uit het Sovjet-tijdperk. Tanks die regelrecht het museum in kunnen en andere oude troep waar je niets aan hebt op een modern slagveld. Roemenië heeft zowaar nog 495 T-55 tanks. Die krengen zijn geproduceerd tussen 1946 en 1983 en de enigen, die daar nog van watertanden zijn de handelaren in oud ijzer. In de rest van de "nieuwe" Navo-landen is het al niet veel beter. Zelfs de Koerden in Syrië en Irak hebben beter spul.

Heel begrijpelijk dat heer Poeting daar allerminst van onder de indruk is. West-Europese Navo legers zijn kapotbezuinigd en de Oost-Europese Navo legers zijn niets meer dan een rijdende schroothoop. Niet geschikt voor welke oorlog dan ook. Eigenlijk een soort van re-enactment leger met museum-requisitieten, waarmee je de jaren 1950-1960 en 1970 kan naspelen. Misschien leuk voor Hollywood-films over dat tijdperk. In ieder geval niets waar de Russische generaals het van in hun broek doen. Nou, misschien van het lachen. En dan zijn er blijkbaar nog hele volksstammen, die dat als een bedreiging voor het arme Rusland zien.

Hoe serieus kan je dat nemen ?

Gevaarlijke situaties ontstaan er alleen als de machtsverhoudingen verstoort zijn, zoals nu aan de oostflank van de Navo. Rusland heeft momenteel 330.000 tot 400.000 zwaar bewapende soldaten aan zijn westgrens (=Navo oostgrens). Daarnaast heeft Rusland 1389 vliegtuigen, 2550 tanks (12.000 in reserve) en 5436 stuks artillerie. Dit grote en sterke Russische leger kan met deze formidabele slagkracht politieke consessies afdwingen zonder ook maar een schot te hoeven lossen. Dat is precies de reden waarom een neutraal land als Zweden weer de militaire dienstplicht heeft ingevoerd. 

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/3094574/2017/03/02/Zweden-voert-dienstplicht-opnieuw-in-als-reactie-op-Russisch-spierballengerol.dhtml

Ik kan me goed voorstellen, dat de Navo om die reden zijn oostflank gaat versterken om een bepaald evenwicht te bereiken. 

Alle bezorgde Poetin-fans kunnen met een gerust hart gaan slapen. De Navo heeft nog steeds enorme munitie-tekorten en zoals u weet; met pauw-pauw roepen win je geen oorlogen. Daarnaast moet de aanvaller altijd vele malen sterker zijn dan het verdedigende leger. De huidige krachtsverhoudingen zijn nog steeds zeer in het voordeel van Rusland. Bij de onderhandelingen tussen Oekraïne en Rusland over de Don-bass pochte Poetin nog tegen Poroshenko, dat de Russische troepen in een paar dagen heel Oost-Europa onder de voet kunnen lopen................

Over NL hoeft Poetin zich in ieder geval geen zorgen te maken. Een leger zonder tanks en munitie. CDA en VVD hebben meer kapot gemaakt, dan de aanhang van het "gebroken geweertje" ooit hadden durvan dromen. En gaan daar vrolijk mee door. Onlangs heeft het kabinet op de valreep nog even 15 stuks F-16's verpatst aan Jordanië voor een vriendenprijs van € 76 miljoen. Hiermee kunnen we in ieder geval de conclusie trekken dat "Den Haag" niets weet van aanvalsplannen op Rusland. Anders hadden ze niet het hele leger in de ramsj gedaan. 

Op basis van de feiten moet de Navo zich zorgen maken en niet Rusland !!!

bob2 op 20-10-2017 17:58

Volgende week worden er 5000 helikopters overgevlogen vanuit de VS naar de haven van Zeebrugge .

Yoep op 20-10-2017 17:59

Dus die rode zon van een paar dagen geleden, heeft dus wel een doel!Rood zal het land kleuren.

Jean op 20-10-2017 19:58

Er moeten blijkbaar eerst nog enkele miljoenen islamieten geimporteerd worden om het vernietigingseffect van Europa tot in de puntjes af te werken...

vijgeboom op 20-10-2017 20:10

Rusland heeft totaal geen belang om tot hier aan de Noordzee te komen, en als ze dat zouden willen kan dat heel snel zoals de Duitsers dat ook deden ten tijde van WO2.

En mochten de Russen binnen vallen dan zullen veel Nederlanders het als een bevrijding voelen want veel Nederlanders zitten helemaal niet te wachten op het beest uit Brussel.

Maar nogmaals, Rusland heeft niet de intentie dat te doen en het europees legertje is een lachertje en word niet eens serieus genomen. Laten de europese legers nu maar de grenzen bewaken en zich nuttig gaan maken of ergens in de Sahara waterputten aanboren of wat gebieden bescherming bieden. Het gaat om de gas en olie plekken en West Europa heeft niks behalve wat weilanden, koeien en wat Franse wijn.

Europa heeft in de wereld niks in te brengen ondanks hun grote mond. En laat Oekraine lekker bij Rusland horen want daar horen ze ook bij normaal gesproken. 

Een ander geluid op 20-10-2017 20:15

bob2 op 20-10-2017 17:58

U zegt:

Volgende week worden er 5000 helikopters overgevlogen vanuit de VS naar de haven van Zeebrugge .

Mijn reactie:

Bron.....?

Alle bronnen op internet hebben het over 70 helikopters. Dat is nogal een verschil met uw aantal.

https://nl.metrotime.be/2017/10/09/news/zeventig-amerikaanse-legerhelikopters-in-zeebrugge/

Qromwel op 20-10-2017 20:58

Als al dat materieel al in Polen is, is het voldoende Polen van de kaart te vegen. De rest van de Europese Navo legers kan misschien nog net een deukje in een pakje boter slaaan.

Lodewijk op 20-10-2017 21:54

Vorig jaar smeekt Poetin de westerse journalisten zoveel mogelijk eerlijk te zijn -begrijpend dat hun bazen dat beperken- omdat de VS en NAVO uit zijn op een derde wereldoorlog, deze keer een nucleaire- omdat de bewering dat de raketten die de VS wilde plaatsen z.g. als "raketschild tegen Iran" en smoes was om Rusland aan te kunnen vallen. Want die raketten kunnen zo met nucleaire koppen worden geladen, en omdat ze vlak bij de grens met Rusland staan opgesteld, kunnen die in 5 minuten doelen in Rusland raken.

Intussen wordt zelfs die "verdediging tegen Iran" smoes niet eens meer gebruikt, maar wordt er nu dus openlijk gezegd dat het om een oorlog met Rusland gaat.

Poetin zei wel tegen de journalisten dat Rusland intussen iets militair geheim's heeft ontwikkeld als effectieve tegenmaatregel.

Een fragment van zijn smeekbede aan de westerse journalisten:

"Poetin: VS/NAVO duwt de wereld onomkeerbaar naar een nucleaire oorlog"

"Putin: US / NATO is irreversibly pushing the world towards nuclear war" 

https://www.youtube.com/watch?v=8PgSX-WD96Q

Napoleon, Hitler, ze hebben hun oorlogen tegen Rusland zwaar verloren. Maar psychopaten zijn van nature arrogant, en denken alles te zullen krijgen wat ze willen. En dat zijn de mensen die de rest van ons met charme en een air van autoriteit voorliegt dat het gedrukt staat. Toch zijn hun plannen voor Oekraïne mislukt, evenals voor Syrië. Dankzij Poetin en o.a. zijn etnisch verwanten -in Oekraïne en de Krim, en zijn landgenoten die naar Syrië gingen om het Syrische leger en de aanwezige vechtende anderen bij te staan tegen IS en Al Qaeda groepen terroristen onder diverse namen.

Bundy op 20-10-2017 21:54

@Ike op 20-10-2017 16:44

Bedankt voor de info over het formatie vliegen , ook de hittezwakte van de F 35 kende ik niet .    Met de rest heb je ook gelijk ; de Dollar is zonder de koppeling aan de olieverkoop niets waard .   Verder woon ik ook in een door allochtonen gedomineerde wijk , weet niet waar ik heen kan vluchten omdat de problematiek overal dezelfde is .    Ik voel mij volledig verraden door bijna alle politieke partijen / kabinetten die er bestaan ( hebben ) .     Ik wens je veel sterkte en nogmaals dank . 

Benesha op 20-10-2017 22:12

Waarom zou Rusland een gedoemd Europa of beter Eurabia in verval willen aanvallen? Rusland is op alle gebied in opmars, net als niet geïslamiseerd Oost Europa. Wij hier zijn in verval. Ga naar ginds en vergelijk met hier en je krijgt zin om naar ginds te vertrekken. Ik voorspel dat er heel veel blanke Europeanen over 20 jaar in Rusland zullen wonen. Ik ken Rusland goed en het lijkt in niets op wat ze ons hier willen laten geloven.

Lodewijk op 20-10-2017 22:35

@Een ander geluid

Wat heeft u een bloedhekel aan Poetin hè? 

Ik herinner me een persconferentie waar Poetin een vraag van een Engels sprekende journalist die over de groene mannetjes vroeg beantwoorde met een vage glimlach: "Ach, militaire uniformen zijn op de Krim in dumpwinkels te koop." Dus duidelijk met "tongue in cheek" zoals de Amerikanen zeggen. Ik begreep meteen dat het uiteraard Russische militairen waren, helemaal omdat Rusland een cotract met Kiev had voor de militaire haven en tot 25.000 duizend man daar te mogen stationeren.

En na de gewelddadigheden van de Russen hatende neo-nazi's die toen in het coup regime zaten op hoge beslissing nemende posten wilde hij voorkomen dat zijn etnische landgenoten door het Oekraïnsche leger aangevallen zouden worden. (Er vluchten zo'n 1.5 miljoen ethisch Russen uit Oekraïne naar Rusland door de constante bombardementen van Kiev op hun huizen. Geen wonder dat veel Russen als vrijwilligers naar Zuid-Oost Oekraïne gingen om hun families die in dat gebied woonden te verdedien tegen de door Kiev gestuurde bommenwerpers en het leger en neo-nazi bataljons doe de steden bestookten met Grad raketten en tonnen granaten, dag en nacht.

Dat alles is op vele door de burgers ter plaatse gefilmd en op YouTube gezet, al hebben de MSM er niets van getoond. Maar ze zijn zo op YouTube te zien.

Net als deze repeortage van CNN gemaakt in een stemlokaal op de Krim, waar overigens geen enkel groen mannetje in aanwezig is, en de burgers anoniem dus vrij stemmen achter een gesloten gordijnen:

"Oekraïne: Krim Referendum Stem Lokalen"

"Ukraine: Crimea Referendum Polling Stations" https://www.youtube.com/watch?v=S5aQyu-UG3A

Lodewijk op 20-10-2017 23:00

PS:

Met exuses voor de foutjes. Ik vergat dat ik het invul veldje en de letters groter kan maken door b.v. een wijs en een middelvinger uit elkaar te bewegen op m'n touchpad. Want in m'n Chrome zijn ze standaard piepklein.

Qromwel op 20-10-2017 23:31

bob2 op 20-10-2017 17:58: Een helikoptervlucht over de Atlantische Oceaan? Toch gauw een kleine 6000 km.

Qromwel op 20-10-2017 23:37

Lodewijk op 20-10-2017 22:35: Mooie brug van Rusland naar de Krim.

Jantje op 20-10-2017 23:56

En wat doet Nederland? Jodium tabletten uitdelen. Ik dacht dat er een lekkende belgische kerncentrale was ( die zijn er vast ook wel), maar dit is natuurlijk de echte reden. Nou ja. Als we een Satan-2 op onze knar krijgen zijn we nog wel even op zoek naar die tabletjes. Putin heeft zijn dochter al uit Nederland terug laten komen, helaas.

Ike op 21-10-2017 01:29

@Jantje op 20-10-2017 23:56

De jodiumtabletten gaan om de kerncentrales en het gelekte koelwater. Dat heeft niks te maken met kernwapens. Tegen kernwapens helpen de jodiumtabletten niet. Je kan niet zoveel jodiumtabletten slikken. Bij een MAD actie, gewaan we gewoon dood. Je kan het uitstellen met het ondergronds verblijven en het eten van bepaalde kruiden, maar uiteindelijk zal het grondwater radioaktief worden en dat zal je doden.

Benny op 21-10-2017 01:55

Ik dacht dat D.Trump zo goed zou zijn ivm Rusland Dus is hij net zo onbetrouwbaar als Obama of nog erger USA heeft al zoveel laten vernietigen Libie,Irak Syrie,dat wilt de USA ook zo graag enz. enzovoort in het qadraat

Bert op 21-10-2017 03:16

NL Thadark: Ook ik heb de treinen met zwaar legermateriaal zien gaan, vooral s'nachts. Ik werk als chauffeur en heb nu al een paar keer de laatste maanden lange treinen s'nachts met trucks, pantsers, en allerlei ander zwaar materiaal naar de grens zien gaan. Ik hoop er ergens op dat dit te maken heeft met oefeningen die in Duitsland gehouden worden. Maar ik heb nooit eerder deze treinen zien gaan, dus er zeurt bij mij ergens een onrustig gevoel hierover.

Hubert Luns op 21-10-2017 08:32

Dit doet denken aan de pogingen midden jaren tachtig van de VS om een nucleaire oorlog te ontketenen toen mijn vader Secerataris Generaal van de NAVO was. Op grond van de archieven heb ik daarover geschreven in "The Ogarkov War Plan for NUCLEAR WAR.

Zie: https://www.scribd.com/document/138228503/The-Ogarkov-War-Plan-for-NUCLEAR-WAR-Hubert-Luns

maria op 21-10-2017 08:41

Twanneman op 14.32

Volgens de Bijbel gaat deze oorlog er zeker komen

Er staat o.a. dat God de tijd zal inkorten, omdat er anders geen vlees behouden blijft

Doordenker op 21-10-2017 09:48

Rusland heeft het grootste landoppervlak ter wereld en meer dan grondstoffen genoeg. Waarom zou Rusland dan het haast failliete Europa, dat veel kleiner is qua oppervlakte en nauwelijks grondstoffen bezit, willen binnenvallen? Om onze 'nieuwe' Europese burgers te onderhouden? Want veel zullen die zeker niet bijdragen aan de Russische maatschappij en economie, integendeel zelfs!

Qromwel op 21-10-2017 10:15

Jantje op 20-10-2017 23:56: Putins schoonzoon Jorrit Faassen zou een baan in Moskou hebben gekregen bij Gazprom. Het appartement in Voorschoten staat te koop op Funda voor € 2,9 miljoen, maar inmiddels verlaagd zijn naar € 2,6 miljoen.

willy op 21-10-2017 11:23

@Tom Hendrix ; zeker en deze Soros is de bedenker van de vluchtelingenstromen  Shalom.

Mark S. op 21-10-2017 11:28

Sorry, off topic, brekend nieuws: Man steekt in Munchen met mes om zich heen, is voortvluchtig. Overal in Munchen gillen de sirenes. Signalement verspreid.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/877109/gewonden-bij-aanval-met-mes-munchen

Mijn Duits is niet zo heel goed maar in deze Duitstalige video vertelt journaliste Claudia Zimmerman aan RT nieuws hoe zij door de politiek correcte elite de mond wordt gesnoerd.

https://www.youtube.com/watch?v=cj11eI30n3E&t=253s

Hoe lang kan deze situatie in Duitsland en de EU nog door blijven gaan???

SEO op 21-10-2017 11:41

Rutte gezien gisteravond in Brussel. Helemaal in zijn element in de EUSSR. Brrrrr.

Cale op 21-10-2017 11:41

@een ander geluid, vergelijk de Krim eens met Maidan en Donbas waar duizenden doden zijn gevallen. Krim bevolking, meerderheid zijn Russen, zag dit aankomen en wilde terug naar Rusland. Zonder slag of stoot. Geen schot werd er gelost. Geen doden te betreuren. En de bevolking is happy. Sevastopol heeft een grote Russische marine basis met 30 duizend personeel. Meest Russische militairen. Die soldaten waren er dus al. Het was geen annexatie of bezetting. Slechts orde bewaking. En dat was erg sucesvol. Zoals al eerder genoemd; er zijn geen doden gevallen. 

Robie op 21-10-2017 11:42

@Een ander geluidVraag me af hoe je aan die aantallen komt ?300.000 tot 400.000 soldaten aan de west grens ?het is nooit in je opgekomen dat de Russen elke keer versterking sturen nadat  de NAVO dat doet ?.er staat nu intussen een NAVO tank Divisie aan hun grens.

En waarom zijn die legers in Oost-Europa in een slechte staat ?(ze hebben weer materiaal dan Nederland,dat weer wel) het boeit ze niet,geen Hond wil het leger in,geen ziet een gevaar in Rusland.

Zijn zelfs beelden van de Praagse Lente in 89 waar ze Russische soldaten om hulp vroegen ivm de opstand.

Over hun Uniformen.Dit kan zeker gedaan worden,is eigenlijk het zelfde verhaal als die Britse SAS soldaten in Basra die rondreden in burger kleding en rond schoten op alles  en uiteindelijk werden opgepakt door de Iraakse Politie.Zo  ook heeft een Duitse Generaal de Sovjets misleid door met Buitgemaakte Sovjet tanks door hun Linies te rijden als zijnde Sovjet troepen en heeft ze toen in de Rug aangevallen,door simpel de Duitse markeringen te overhangen met rommel zoals camouflage netten.

Dus als die Russische soldaten onder hun jas gewoon merktekens hebben is dit gewoon legaal,en is de jas "camouflage"Waarom zouden de Russen terug trekken uit oost-Europa om het 20 jaar later in een bloedige oorlog weer te kunnen innemen ?? slaat toch nergens op .

De VS ect overtreden hiermee menig verdrag hier mee.Verdragen en afspraken is ook iets waar ze over klaagden,Russen hebben deze week een eind gemaakt aan de laatste hoop Chemische wapens,5 jaar eerder dan afgesproken is.de VS ?????? die loopt zelfs hopeloos achter hierop,en komt met de smoes dat er geen geld voor is !! tuuurlijk met die geld pers van hun en geen geld !!!Ontmanteling van kernwapens,zelfde verhaal,Russen ontmantelen ze en wordt kerncentrale geschikt gemaakt.

(Putin haalde dit nog aan deze week,ging over het kiloton voor kilowat programma)de VS maakt ze tijdelijk ongeschikt door het te mixen met een goedje die er snel weer uitgehaald kan worden,ook tot irritatie van de Russen.

(NAVO heeft goed materiaal,probleem is dat het allemaal gruwelijk duur is,zo ook enorm veel verschillen in voertuigen,iets wat het tot een logistieke drama maakt.)

Wat  ze nu doen is hetzelfde als wat de Duitsers gedaan hebben,weinig tanks ,maar wel goede tanks,maar gruwelijk duur en het duurt enorm lang voor ze er een bouwen,zelfde voor de F-35.
Ipv van miljarden voor de ontwikkeling van een next Gen, jager stoppen ze geld in het neerhalen van een jager voor weinig geld.
Is het je nooit opgevallen dat de Russen veelal verdedigingswapens hebben,en wij aanvalswapens ?
Enige ter verdediging wat veelal gebruikt wordt is de Patriot,en die komt 180 kilometer ver,Russen zijn vooral bezig met kustverdedigings wapens tegen schepen en Vliegtuigen.
Lucht Verdediging als de S-400Onderzeeërs zijn veelal diesels die je dichtbij de kust houd.
Geen netwerk die zogenaamd Iraanse raketten tegen moeten houden,maar meer kruisraketten zijn met een bereik van 1500 km.
Enorme hoeveelheid kruisraketten die ze ook al bij de aanval op Irak gebruikten bij duizenden.
Ooit wel een nagedacht waarom de Communisten zoveel bunkers voor de Burgerbevolking bouwde,elke huis of woonblok tussen 1950 en 1970 zit wel een bunker.
Waarom zouden ze dit doen als ze een munt hebben gedekt met goud en ze elke cent 3 x moeten omdraaien voor ze het uitgeven en er een tekort is aan bijna vanalles ?
Zie je het al voor je,dat elk straat een bunker zou hebben eronder ter waarde van een miljoen of meer,die je gratis ter beschikking wordt gesteld door de overheid ??
Dit doe je niet zonder een reden.

Een ander geluid op 21-10-2017 14:11

Lodewijk op 20-10-2017 22:35

De waarheid en waarheidsvinding moeten verheven zijn boven iedere adoratie van personen !!! Anders is er sprake van blinde adoratie. Waar blinde adoratie toe leidt, bewijzen o.a. Hitler, Stalin en Mao. Samen goed voor ongeveer 140 miljoen doden.......

U stelt zich blijkbaar niet de vraag, waarom de soldaten op de Krim ontdaan waren van alle emblemen en herkenningstekens. Ook niet, waarom ze tegen de pers niet mochten zeggen tot welk leger ze behoorden. Daarom kunnen we stellen, dat Poetin niet met "open vizier" in actie kwam.

Sterker nog; de officiële Russische lijn was, dat de anonieme soldaten zeker geen onderdeel waren van het Russische leger. Minister van Buitenlandse zaken Lavrov ontkende dat bij hoog en laag. De man is altijd zeer serieus en gespeend van iedere vorm van humor, dus op een "tongue in cheek" heeft niemand hem ooit kunnen betrappen. Zie onderstaande officiële Russische verklaring van Lavrov in Madrid. Russische Ambassadeur bij de EU (Vladimir Chizhov) ontkende eveneens. Ook zonder "tongue in cheek". Zie 2e linkje. Alle Russische officials; van ambassadeurs, ministers tot Poetin zelf, hebben maanden ontkent, dat het Russische soldaten betrof. U als trouw volger van RT News moet dat toch hebben meegekregen. 

https://www.youtube.com/watch?v=oXekgpp-KRA

https://www.youtube.com/watch?v=calO_Z1F6D4

Niet alleen u, maar de hele wereld begreep meteen dat het op de Krim om onherkenbaar gemaakte Russische soldaten betrof ! Waarom kon de actie "De Krim heim ins reich" (de Krim terug bij het vaderland) niet in alle openheid ???

Ook over de deelname van reguliere Russische legereenheden aan de strijd in Oost Oekraïne spreekt Poetin niet de waarheid. Een paar uur voordat hij vermoord werd, noemde voormalig vice-premier van Rusland Boris Nemtsov Poetin zelfs nog een pathologische leugenaar. Nemtsov is vermoord omdat hij met bewijzen naar buiten wilde komen, dat Rusland actief deelneemt in de strijd om Oost Oekraïne.

Nu ontkent u die actieve deelname van het Russische leger in Oost Oekraïne nog, maar het is een kwestie van tijd eer dat ook bewezen gaat worden. Ben benieuwd welke eufemisme u dan erbij neemt. 

Voor de goede orde; als de meerderheid op de Krim liever bij Rusland hoort, mijn zegen hebben ze. Mijn constatering is wel, dat Poetin met 2 maten meet. De autonome regio de Krim mag over haar eigen toekomst beslissen, maar de autonome republiek Tsjetsjenië mag dat niet. Maar, daar zijn ze daar na 2 oorlogen en 100.000 doden inmiddels ook achter. 

Jammer, dat Poroshenko in eigen land niet voldoende sterk staat. Het zou een meesterzet zijn als hij de Donbass zou overdragen aan Rusland. 

Fred op 21-10-2017 15:05

Gaat weer nergens over dit. In de Rotterdamse havens word een terrein vrij gemaakt voor de transport van Helicopters en ongeveer 1100 stuks rollend materiaal. Afkomstig uit Oost Europa. En jullie gaan hier zeggen dat er treinen vol naar toe gaan.  Doomdenkers

Bundy op 21-10-2017 15:18

@Qromwel op 21-10-2017 10:15

Door jouw bericht herinner ik het mij weer .  Putin was op bezoek bij zijn dochter in Voorschoten en ging daar zelfs naar de Albert Heijn .   Dit moet wel een criminele actie zijn geweest want het stond in alle papieren media .                          De broodschrijvers van het A-D Haagsche Courant en de Telegraaf vonden het nodig de persoonlijke integriteit van Jorrit Faassen en de dochter van Putin extreem zwaar te schenden door hun adres in hun "kranten " te vermelden .       Er brak daardoor een golf van hysterie uit door toedoen van honderden sensatie-zoekers .    Zelfs hun buren verzochten hen te verhuizen .           Ze zijn eigenlijk niet verhuisd maar gevlucht .  Ik wil mij plaatsvervangend verontschuldigen voor het definitief kapot maken van de wederzijdse diplomatieke betrekkingen .     De regering zal het n.m worst zijn , die dienen uitsluitend de EUSSR  . 

Tom Hendrix op 21-10-2017 15:56

@Willy: 11.23. uur. Dank voor uw reactie, Willy.

Ike op 21-10-2017 16:15

Ik lees nu dat de NAVO weer begint over Tjetjenië. Dit is een oude bebroefde strategie om de strijd in de Kaukusus waar Rusland altijd problemen mee heeft gehad om het onder controle te krijgen en waar Turkse en Perzische (Iraanse) stammen leven. Stammen die zich bij invasies terugtrokken in de bergen en weer terugkwamen in vredestijd, totdat zij radicaliseerden door moslimstrijders die terugkwamen uit het buitenland. Zonder kernwapens te gebruiken is het een moeilijk te bevechten terrein, waar de gevechten man tot man worden bevochten.

De grote Ottomaanse voorstander Erdogan wil zijn invloed uitbreiden over dit gebied en de Iraniërs hebben ook hun banden met stammen uit het Perziesche rijk die zich daar hebben gevestigd. De CIA heeft hier altijd dankbaar gebruik van gemaakt en strijders geworven tegen de Russen. Tot op heden. Want er vechten ook Tjetjenen aan de kant van Al Nusrah (Al Qaida) in Syrië en aan de kant van IS in Syrië. Vergeten of niet gepubliceerd word dat een deel van de terroristen van 9/11 en Boston ook uit Tjetjenië kwam. Maar ja voor de MSM is dat ook hardstikke moeilijk met al die gevonden paspoorten bij terreuraanslagen. Er valt ook weinig van te snappen, met maar weinig paspoorten van slachtoffers en alle paspoorten van de terroristen. Daarnaast kloppen de identiteiten van de daders niet met die paspoorten zoals in Parijs.. In Boston werden de verdachten gelijk doodgeschoten, waarvan één geboeid met zijn handen op de rug.

Ach, wat kunnen die terroristen de MSM en het volk nu eigenlijk vertellen als getuigen?

Nu bijvoorbeeld dat de Kaukusus weer een heel belangrijk gebied is bij de totstandkoming van de zijderoute van de CSO naar Europa en daarmee een bedreiging is van het TTIP, CETA, TISA, TPP, NAFTA gebied met de NAVO als militaire macht en de Euro en USD en hun nieuwe cryptovaluta als valuta, allemaal gedekt door olieverkopen welke niet door pijplijnen mnoeten gaan vloeien door de Kaukusus naar Rusland of China. Heeft allemaal niks met communisme te maken, maar puur met economische belangen. Democratie? Niemand begrijpt dat woord....... Ach, wij begrijpen dat woord ook niet eens meer.....

ISIS en Al Qaida vechten mee aan de zijde van de regering in Oekraïne en worden nu verplaatst naar Oekraïne en de Kaukusus om de zijderoute van de SCO tegen te houden omdat de Neo Con fascisten die vechten voor het ongeboren leven tegen abortus zo graag hun kernwapens willen gebruiken tegen de Russen en de Chinezen, volkeren die ze kennelijk als inferieur beschouwen. De B61-12 kan dan als neutronenbom af worden gesteld en onder de stealth F35 gehangen worden als hij niet door oude radarstations gezien word en niet te lang in de zon staat op de startbaan en niet te laag vliegt met die grote inlaten van zijn stofzuigers. Voor de Neo Con's is het uiterst belangrijk dat de USD niet word opgegeven en dat de oliepijplijnen worden gelegd waar zij ze willen hebben en dat de olie en gas gebieden worfden veroverd door hen of door een voor hen bevriende regering worden gewonnen. MAD? Ach, wat is MAD?

Democratie moet overal naartoe gebracht worden. Ik hoop dat wij het ook krijgen......... Ik hoop ook dat het recht op referenda weer hersteld word en dat de sleepwet teruggedraaid word en dat we allemaal (inclusief de politici) het TTIP vedrag mogen lezen voordat wij en de politici ertegen mogen gaan stemmen.

Weg met de nazi's voordat ze ons vermoorden..... Telkens weer diezelfde nazi's...

Ike op 21-10-2017 17:53

@Fred op 21-10-2017 15:05

Welke kant gaan die helikopters en het rollend materiaal op?

Dat zal je pas kunnen zien als je de correcte Bill of Ladings (laadbrieven) ziet...... Waarschijnlijk geheim.

Qromwel op 21-10-2017 18:12

@Sommigen hier: Moldavië, dat voor zichzelf souvereiniteit opeist, ontzegt de Transdjnestriërs het recht te kiezen voor Rusland/oekraïne. Men noemt het gebied ook wel het Noord-Korea van Europa.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl