Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

FBI heeft bewijs dat de Clintons $ 145 miljoen kregen door corrupte deals met Russen

Ondertussen neemt ‘Russiagate’ nepnieuws absurde vormen aan: CNN beweert dat de Russen ‘Pokemon Go’ als wapen hebben ingezet

Iedere keer dat de massamedia in de VS met nieuwe, tot nu toe iedere keer onbewezen verdachtmakingen tegen president Donald Trump komen, zijn de Nederlandse linkse collega’s bij onder andere de NOS en NU er als de kippen bij om deze nepnieuws berichten onmiddellijk over te nemen. Nu uit FBI documenten echter onomstotelijk is bewezen dat de Clintons de afgelopen jaren maar liefst $ 145 miljoen opstreken door het sluiten van een corrupte uraniumdeal met Russische officials, krijgt u daar van de Nederlandse ‘kwaliteitsjournalisten’ helemaal niets over te horen.

 

Keer op keer lezen we weer over nieuwe beschuldigingen aan het adres van Trump en Rusland. Trump zou hebben samengezworen met de Russen om de verkiezingen te manipuleren, en de Russen zouden tal van overheden en organisaties hebben gehackt - zaken waar na een jaar nog altijd geen flintertje bewijs voor is geleverd. Dat heeft de ‘professionele’ media in het Westen dermate in hun hemd gezet, dat inmiddels wordt beweerd dat juist dit ontbreken van bewijs het ‘bewijs’ is dat de Russen schuldig zijn. Hoe krankzinnig wilde u het hebben?

Maar waar op grond van FBI documenten inmiddels wèl keihard bewijs voor is, namelijk dat niet Trump, maar de Clintons corrupte miljoendeals met Russische officials sloten, wordt met geen woord over gerept. Daarmee maken de duidelijke extreem bevooroordeelde Nederlandse media zich nog ongeloofwaardiger dan ze in de ogen van steeds meer burgers al waren.

Clintons ‘verdienden’ $ 145 miljoen met corrupte uraniumdeal

Een groot aantal pikante onthullingen van Peter Schweizer in diens boek ‘Clinton Cash’ zijn nu bevestigd. Officials van het Russische kernenergie bedrijf Rosatom wisten tussen 2009 en 2013 met behulp van onder andere omkoping stapsgewijs één vijfde van de Amerikaanse uraniumproductie in handen te krijgen. De leiders van de Canadese mijnindustrie, die grote donateurs waren van de Clintons, verkochten hun belangen aan enkele Russen, een bedrijf dat bekend zou worden als Uranium One.

Omdat uranium van strategisch belang is voor de Amerikaanse (kern)energievoorziening moest de verkoop worden goedgekeurd door onder andere het ministerie van Buitenlandse Zaken, waarvan Hillary Clinton destijds minister was. In ruil voor haar goedkeuring sluisde de voorzitter van Uranium One $ 2,35 miljoen naar de Clinton Foundation, een zogenaamde ‘’gift’ die geheim werd gehouden, ondanks het feit dat het Witte Huis, toen nog bezet door Barack Obama, had beloofd dit soort donaties voortaan openbaar te maken.

Kort nadat de Russen hun verkregen aandeel in Uranium One bekend maakten, kreeg Hillary $ 500.000,- voor een toespraak bij een Russische investeringsbank in Moskou, die aandelen in Uranium One aan de man bracht. De totale winst van de Clintons met deze corrupte deal –die pas nadat ze werden beklonken door de regering Obama werden goedgekeurd- liep uiteindelijk op tot $ 145 miljoen, meer dan de helft van de circa $ 250 miljoen die het door de Westerse politieke- en media elite zo verafgode echtpaar in de loop der jaren bij elkaar heeft gelogen en gestolen. (1)(2)

Onbewezen ‘Russiagate’ steeds absurder

Maar niets van dit alles in de Nederlandse media. Die houden liever vast aan het ‘Russiagate’ sprookje, dat steeds absurdere vormen begint aan te nemen:

* Het speciale onderzoek van voormalige FBI baas Mueller naar de zogenaamde ‘samenzwering’ tussen Trump en de Russen heeft ondanks tal van aankondigingen dat er ‘bewijs’ zou worden gepresenteerd, nog helemaal niets opgeleverd. Van deze samenzwering, klakkeloos overgenomen door de Nederlandse media, is nog geen spoortje te vinden;

* Ook het inlichtingencomité van de Senaat concludeerde na een intensief onderzoek van 9 maanden letterlijk dat er ’nul komma nul bewijs van samenwerking tussen de Trump campagne en Rusland is gevonden’. Desondanks weigeren de anti-Trump senatoren in het comité dit sprookje los te laten, en ‘dus’ weigeren de Westerse media hetzelfde te doen;

* Facebook, Google en Twitter –geleid door pro-Clinton globalisten- deden de afgelopen maanden allemaal een duit in het zakje om ‘Russiagate’ in het nieuws te houden, bijvoorbeeld met de beschuldiging dat de Russen advertenties en reacties zouden hebben gekocht. Uiteindelijk bleken de meeste ‘verdachte’ advertenties én niet over de verkiezingen te gaan, én niet in de verkiezingstijd te zijn geplaatst, én te gering in aantal zijn geweest (totaal slechts $ 100.000,- kostend) om überhaupt van enige invloed geweest te kunnen zijn. Feitelijk is hierdoor het bewijs van het tegendeel geleverd, namelijk dat er géén sinister Russisch complot was om de Amerikanen via social media te beïnvloeden om op Trump te stemmen;

* De Russen zouden de stemcomputers van maar liefst 21 staten hebben geprobeerd te hacken. Het ministerie van Homeland Security moest uiteindelijk deze beschuldiging officieel weer intrekken, omdat er geen greintje bewijs voor kon worden gevonden;

* CNN, spottend ‘Clinton News Network’ genoemd –en door velen om meer dan begrijpelijke redenen omgedoopt tot FNN (‘Fake News Network’), schaamt zich er desondanks niet voor nu te beweren dat Rusland ‘Pokemon Go’ tijdens de verkiezingstijd als ‘wapen’ tegen de Amerikanen heeft ingezet. ‘We kunnen nu verwachten dat Pokemon Go figuurtjes worden gedagvaard om voor het Congres te getuigen,’ spot journalist Alexander Mercouris (The Duran).

Vinden sommigen mensen het nog vreemd dat president Trump steeds bozer reageert op al deze idioterie, die er enkel op gericht is zijn gezag bij het publiek te ondermijnen, en zijn presidentschap bij voorbaat tot een mislukking te maken.

 

Xander

(1) Breitbart
(2) The Hill
(3) The Duran via Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

willy op 18-10-2017 14:40

Dit is ronduit schandalig te noemen. we weten dat politiek op de hoogste latter een smerige zaak is waar smeergeld heel normaal vooral in de VS . Zo is de haat tegen Trump zo groot dat hij na bijna een jaar presidentschap bijna niets gerealiseerd krijgt terwijl zijn partij in de meerderheid is ongezien in de VS, vele kiezers van trump druipen dan ook af en zullen niet meer op hem kiezen.   En ook de Westerse media is anti-Trump hij wordt hier bijna niet als een gek met kuifjeshaar voorgesteld . ik ben blij dat Clinton geen presidente is geworden, ze zou het zeker niet beter hebben gedaan dan Trump en dat ze corrupt is blijkt uit dit artikel en ik verbaas me geenzins ervan hopelijk komt de gehele waarheid aan het licht !! Shalom

Tom Hendrix op 18-10-2017 15:42

Zo kennen we "de linkse" der Clintons weer. Liegen, bedriegen, besmeuren en dreigen, als rechtgeaarde socialisten, weet de Clinton-gang, daar prima gebruik van te maken. En uiteraard is heel de linkse en politiek correcte pers", onderdeel van deze hetze tegen Trump, net als de hele eu(ssr) kliek te Brussel. Dit is enkel maar mijn mening hoor.

faraday op 18-10-2017 16:04

Ja en ze wordt steevast Killary genoemd mede om haar bloeddorstige reaktie op het nieuws van de dood (moord) van Khadafi. 

Iemand vond het de moeite om er een boek over te schrijven, nou:

http://www.novini.nl/hoe-bill-en-hillary-clinton-politieke-posities-financieel-uitmelken/

Qromwel op 18-10-2017 16:10

Trump schiet met zijn boosheid weinig of niets op. Het zou fijn zijn als hij met juridisch onaantastbaar bewijs komt en de Clintons met hun aanhang onderschoffelt. Betreuren dat Hillary bij de volgende verkiezingen niet meer meedoet zet geen zoden aan de dijk, hoe ironisch bedoeld ook. Misschien kan de IRS tot ontneming besluiten.

Qvic op 18-10-2017 17:05

Dit geeft meer aan, van hoe corrupt links is. Om alles in de strijd te blijven gooien om hun gelijk te willen halen kosten wat het kost, ook al zullen de harde aantoonbare bewijzen tegen hun keren. Dan nog ontkennen zij deze. Links presenteert zich altijd als sociaal ten opzichte van de gewone burger, maar in werkelijkheid ontnemen zij steeds meer rechten van de gewone burger en legt hen steeds zwaardere plichten op. Onder een linkse regering worden de belastingen altijd hoger voor de gewone burgers, dat noemt links bezuinigen en/of hervormen.

hubo op 18-10-2017 17:15

Het is niet helemaal duidelijk voor mij hoe dit de Clintons persoonlijk 145 miljoen opgeleverd heeft.

Buck op 18-10-2017 18:00

Ach waarom zouden we verbaasd zijn. In ons eigen landje konden minister Schippers en haar echtgenoot er ook wat van.....totdat uitgerekend een vpro journalist daar lucht van kreeg, toen ging het de doofpot in. En niemand praat er over. Niets nieuws dus, corruptie in de politieke top.

Qromwel op 18-10-2017 19:50

Qvic op 18-10-2017 17:05: Niet alleen 'links'.

faraday op 18-10-2017 20:21
hubo op 18-10-2017 17:15

"Het is niet helemaal duidelijk voor mij hoe dit de Clintons persoonlijk 145 miljoen opgeleverd heeft."

Als u de hier bovenvermelde link (3-de reaktie) leest, leestijd 8 à 10 min., is dat duidelijk hoor.
Marco Huybrechts op 18-10-2017 20:48

Erg zorgelijke ontwikkelingen die msmmnieuwsvoorziening. Zul je ook nog zien dat vrouw clinton zelf fraude heeft willen plegen met de presidentsverkiezingen.

Qromwel op 18-10-2017 20:59

hubo op 18-10-2017 17:15: Dat is mij ook niet duidelijk. Ze moeten het toch ergens laten. Die lui maken zich zo chantabel als ik weet niet wat. Wat voor leven leiden die lui! Daar komen ze niet meer uit. 

henk Boskamp op 18-10-2017 21:18

Iedere keer als er iets naar boven komt spelen ze het zelfde spel. Voor de verkiezingen begonnen veel mensen HRC te herinneren aan de misdaden van Bill. Toen was er ineens het "Grab them by the pussy"-lek... Vegas werkt niet als gehoopt. Direct daarna komt ineens iedereen met Wienstein aantijgingen. Niemand heeft het meer over Vegas. Natuurlijk was het bij HRC en haar team bekend dat er veel vuile was is. Daarom keerden ze het weer om en gingen los op de Russen.

Ribert op 18-10-2017 23:46

"Nu uit FBI documenten echter onomstotelijk is bewezen dat de Clintons de afgelopen jaren maar liefst $ 145 miljoen opstreken door het sluiten van een corrupte uraniumdeal met Russische officials"

Er is juist bewezen dat dit niet waar is. Ook de Clintons hebben hier persoonlijk geen voordeel bij gehad. Wellicht is dit feit op deze site niet geliefd, maar dat maakt het niet minder waar.

Gelieve uw mening te onderbouwen. Mod.

dolphin op 19-10-2017 02:56

om niet in te zien dat de eerste drie kanalen op tv hier rechtsstreeks onder bewind staan van de nwo kliek , net als in de us (deep state) moet je toch wel stekeblind zijn.

En oh ja , uiteindelijk leiden alle wegen naar Rome (nou ja het vaticaanJezuitenorde)

een mooie en duidelijke uiteenzetting kan je zien als je op youtube zoekt naar de 36 delige serie van  walter veith - total onslaught , dan valt er een hoop op zn plaats

hubo op 19-10-2017 03:28

@Faraday,@mod

De gegeven achtergrondinformatie in de links onder het artikel onderbouwen mijns inziens niet gespecificeerd dat de Clintons 145 miljoen dollar opstreken bij die uraniumdeal.Er wordt verwezen naar een artikel in de New York Times in het Breitbart artikel waarin het bedrag van 145 miljoen dollar wordt genoemd.Je kunt dat in Breibart inderdaad zo lezen dat die 145 miljoen afkomstig was van tussenpersonen die van russische kant betrokken waren bij de uraniumdeal,maar dat wordt verder niet hard gemaakt.Dat blijkt ook niet uit het artikel in de New York Times.

De FBI zou alleen in het voortraject een aantal dubieuze tussenpersonen en constructies hebbben vastgesteld.Ik haal daar verder niet uit dat de uraniumdeal de Clintons 145 miljoen heeft opgeleverd.En dat de FBI daar bewijzen voor heeft.Zo werken de russen overigens wel vaker.Trump zou met zijn vastgoedtransacties ook met dat soort dingen te maken hebben gehad.Dat hangt hem volgens mij meer als een zwaard van Damocles boven het hoofd dan die toestanden rond de verkiezingen,die verder volgens mij ook niets te beteken hebben. 

De enige bedragen die concreet naar voren komen zijn die 2,35 miljoen dollar en die 500.000 dollar,die je zou kunnen zien als onderdeel van die 145 miljoen dollar,waarbij niet uitgesloten is dat er nog wel meer van russische kant is bijgedragen,maar dat is verdere pure speculatie en dat zal echt geen 142.6 miljoen zijn.Dat lijkt me heel onwaarschijnlijk.

Dat het u onwaarschijnlijk lijkt is redelijk, echter u stelde dat het niet waar zou zijn. Mod.

Henk Bosvliet op 19-10-2017 12:16

@Ribert

dan bent u de enigste die hier van op de hoogte is.

vijgeboom op 19-10-2017 12:41

Of het nu wel zo is of niet we hoeven er niet raar van op te kijken. We weten dat we richting het koninkrijk toe leven en alles erger al worden. Menselijke regeringen kunnen geen vrede brengen en de honger niet doen stillen. Christus ziet alles wel en zowel mijn zonden als de uwe en die van politieke kopstukken. Beste is om te proberen om je te focussen op Christus  en dan geldt voor ieder mens.

lechaiem op 19-10-2017 15:19

Qromwel op 18-10-2017 19:50

Geef een link. Overal word rechts beschuldigd in binnen en buitenland. Maar bewijzen zijn er niet of nouwelijks.

Voor Links is er bewijs in overvloed. Dus geef een link met Echte harde bewijzen.

Shalom vanuit Israel

Tom Hendrix op 19-10-2017 15:48

@vijgeboom: 12.41. uur. Helemaal eens met uw reactie, beste vijgeboom.

Qromwel op 19-10-2017 16:37

lechaiem op 19-10-2017 15:19: Ik zou zeggen, lees eens in Haaretz wat zij schrijven over Netanyahu. Wat links betreft, ik geloof niet alles wat er zoal 'bewezen' wordt. 

renevers op 19-10-2017 17:43

De vorig jaar vermoorde (vergiftigd door de diepe staat) Udo Ulfkotte, ex Spiegel en top journalist heeft een boek gewijd, aan de invloed van de CIA op de massa media in Duitsland en wat voor Duitsland geldt , geldt waarschijnlijk voor heel Europa. De CIA betaalt journalisten en zet hen onder druk als ze niet schrijven wat van hen wordt verwacht. (boek:Gekauften Journalisten) . In de VS is het al niet anders... Dus we kunnen van de gewone media niet verwachten dat er echt nieuws versprijd wordt. Massa media van nu zijn net als het massa medium van toen-de kerk -...Opium voor het volk.

We kennen ook operatie Mockingbird.. en de uitspraak van William Colby (de vermoorde CIA directeur die 's nacht dood in een kano werd gevonden

"We'll know our disinformation program is complete when everything the American public believes is false"?

We weten dat ons dysinformatie programma  totaal is, als alles wat het Amerikaanse publiek gelooft, vals (fout, verkeerd,anders) is.

Nederland als vazalstaat van de VS kan niet anders doen dan de bevelen opvolgen.

https://www.youtube.com/watch?v=BF96CJxNwzc

“The Central Intelligence Agency owns everyone of any significance in the major media.” — William Colby, former CIA Director

En nog iets om over na te denken....

“More of my countrymen suffered horrific crimes at their bloodstained hands than any people or nation ever suffered in the entirety of human history. It cannot be understated. Bolshevism was the greatest human slaughter of all time. The fact that most of the world is ignorant of this reality is proof that the global media itself is in the hands of the perpetrators.”

–Aleksandr Solzhenitsyn (1918-2008), Nobel-Prize-winning novelist, historian and critic of Communist totalitarianism

hubo op 19-10-2017 19:01

@Mod 03.28u

In eerster instantie had ik opgemerkt dat ik het niet zo uit het artikel had kunnen halen.Meer niet.Faraday zei toen dat ik de links er maar eens op na moest lezen.Voor mij is het nog altijd niet glashelder.Ik heb niet zomaar gezegd dat het niet waar is.

Ribert zei dat het niet waar is. U heeft gelijk Hubo. Ribert heeft dat gezegd en niet u. Mod.

Waar die zich op baseert weet ik verder ook niet.U vroeg om een onderbouwing van zijn kant en dan zou ik zijn bron ook wel eens willen zien.

 

hubo op 19-10-2017 19:37

http://www.politifact.com/truth-o-meter/article/2017/mar/28/fact-checking-donald-trumps-tweets-about-hillary-c/

Ik keek nog even naar Clinton/uranium deal,maar ik heb weinig zin me er verder in te verdiepen.Het is intussen duidelijk geworden dat Trump de annalen van Breitbart kennelijk ook nog regelmatig bijhoudt,want die is vannacht ook weer eens gaan twitteren over de miljoenen die de Clintons opgestreken zouden hebben.

Op die berichten van Trump gaat bovenstaande link in,waarin ook een aantal andere zaken volgens mij in het juiste perspectief worden geplaatst.Onder andere het feit dat Bill Clinton wel vaker zulke grote bedragen voor zijn lezingen ontvangt.

Met name Bill schijnt ook wel al langer contacten in Rusland te hebben onderhouden na zijn presidentschap en dat lijkt hem dan ook geen windeieren gelegd te hebben.

De uranium deal was een gewone publieke transactie en er zijn geen bewijzen,dat er bij het uiteindelijk resultaat gesproken kan worden van omkoping.Dat is wel net even anders dan dat bewezen is dat er van omkoping geen sprake is,maar iemand is nog altijd onschuldig tot het tegendeel bewezen is.

Qromwel op 19-10-2017 19:42

renevers op 19-10-2017 17:43: Scepticisme is alleszins gerechtvaardigd!

faraday op 19-10-2017 20:37

De realiteit is nooit zo glashelder dat er hard bewijs ligt te rapen langs de mediagaarkeuken, ook niet het tegendeel, bekijk het als een poppenkast over veel, heel veel geld voor elke belanghebbende.

http://www.foxnews.com/opinion/2017/03/03/peter-schweizer-trump-vs-clintons-russia-ties-guess-who-always-got-free-pass.html

Qromwel op 19-10-2017 21:59

faraday op 19-10-2017 20:37: Inderdaad, heel veel geld. Voldoende om met bewijzen te (laten) knoeien.

Qromwel op 20-10-2017 07:46

Als de bewijzen keihard zijn, wat staat vervolging dan nog in de weg? Of is de USA geen rechtsstaat (meer)?

Ribert op 20-10-2017 09:29

[Gelieve uw mening te onderbouwen. Mod.]

Bij deze:

https://www.snopes.com/hillary-clinton-uranium-russia-deal/

Snopes is geen politiek of opinierend medium, het gaat gewoon over of iets waar of onwaar is. En in het geval van Clinton die samenspant met de Russen om Uranium te ruilen voor donaties aan de stichting van haar man; dat verhaal is domweg onwaar.

faraday op 20-10-2017 16:37
hubo op 19-10-2017 19:37

-"De uranium deal was een gewone publieke transactie en er zijn geen bewijzen,dat er bij het uiteindelijk resultaat gesproken kan worden van omkoping.Dat is wel net even anders dan dat bewezen is dat er van omkoping geen sprake is,maar iemand is nog altijd onschuldig tot het tegendeel bewezen is."

https://sceptr.net/2017/10/russisch-smeergeld-kernenergie-clintons/

https://sceptr.net/2017/10/uraniumschandaal-vs-fbi-informant-justitie-druk-gezet/

-"maar iemand is nog altijd onschuldig tot het tegendeel bewezen is":

het lijkt erop dat in de VS de omgekeerde bewijslast geldt, als je door de staat wordt aangeklaagd ben je schuldig nog voordat er een vonnis is uitgesproken m.a.w. je moet bewijzen dat je niet schuldig bent in tegestelling tot onze wetten.

anora op 20-10-2017 16:47

Pokemon Go?? Whaha.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl