HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘FBI: Antifa en ISIS werken samen en bereiden zware bomaanslagen voor’

President Obama ontnam FBI de mogelijkheid om onderzoek te doen naar samenwerking extreemlinks en radicale islam  - ISIS en Al-Qaeda hebben via linkse groepen bruggenhoofd geslagen in Amerika en Europa

Dat leden van Antifa en ISIS ook uiterlijk amper van elkaar verschillen is geen toeval.

Uit een tot nu toe geheim gehouden FBI onderzoek is gebleken dat de extreemlinkse Antifa beweging samenwerkt met de islamitische terreurgroep ISIS. Bij de gewelddadige rellen tijdens de G20 top in Hamburg afgelopen zomer zijn Amerikaanse Antifa leden met stalen staven en molotov cocktails waargenomen, waarvan bekend is dat zij tevens leden van ISIS zijn. Dit bevestigt dat het grote gevaar voor de stabiliteit van onze samenleving niet van enkele extreemrechtse splintergroeperingen komt, maar van het almaar nauwer samenwerkende anti-Westerse pact tussen (extreem)links en islam. Het zegt daarom veel over de ware intenties van de vorige Amerikaanse president Obama, toen hij de FBI verbood om deze samenwerking aan een nader onderzoek te onderwerpen.

 

De onthullingen komen van de voormalige hoofdredacteur van het New York Times Magazine, Edward Klein, en zijn te lezen in zijn nieuwe boek ‘All Out War: The Plot to Destroy Trump’. Klein baseert zich op FBI bronnen en berichten die spreken van ‘overweldigende bewijzen van betrekkingen tussen linksradicalen en buitenlandse islamistische terroristen van IS en Al-Qaeda, alsmede meerdere onderafdelingen en splintergroepen.’

Afgelopen zomer stuurde de FBI een specialistisch team naar Hamburg, omdat linkse actiegroepen zoals Antifa –ook de Duitse tak- demonstraties tegen de G20 top hadden aangekondigd. De FBI concentreerde zich in de Duitse Hanzestad met name op een extreemlinkse groep uit Oakland, die vlakbij de bekende universiteit Berkeley zijn basis heeft en verantwoordelijk is voor tal van gewelddadige anti-Trump protesten.

Zware bomaanslagen in het verschiet

De FBI waarschuwt dat de almaar nauwer wordende samenwerking tot nog meer geweld en dodelijke aanslagen zullen leiden. ISIS zou Antifa namelijk helpen om aan zwaardere wapens te komen, zoals materiaal om bommen te maken, giftige chemicaliën en gas. Een Antifa lid uit Oakland is om die reden naar Syrië gereisd, niet alleen voor een tactische training, maar ook om toekomstige verwoestende terreuraanslagen te bespreken.

Nu ISIS in Syrië en Irak steeds verder wordt teruggedrongen, richten de moslimstrijders hun pijlen op Europa en de Verenigde Staten. Voordat FBI directeur James Comey in mei door president Trump werd ontslagen, had hij informatie over de verbinding van jihadisten in het Midden Oosten en Europese linksradicalen, inclusief Amerikaanse anarchisten die zich aaneengesloten hebben in de anti-Trump beweging. De communicatie tussen de linkse activisten en ISIS verloopt voornamelijk via internet.

Obama verbood onderzoek naar banden links met islam

De FBI probeert de draad weer op te pakken, omdat president Obama het federale onderzoeksbureau de mogelijkheid om te infiltreren in extreemlinkse groepen, die met name actief zijn op universiteiten, had ontnomen. Ieder verband tussen de radicale islam –een woord waarvan alleen al het uitspreken door de regering Obama was verboden- en linkse groepen werd door zowel het Witte Huis als de media weggehoond. Met de komst van Trump is er in het Witte Huis een totaal andere wind gaan waaien, maar niet in de Westerse media.

ISIS en Al-Qaeda hebben via links bruggenhoofd geslagen

‘Het is nu duidelijk dat de anti-Trump ‘verzetsbeweging’ geen middel schuwt om van hem af te komen,’ aldus een FBI bron. ‘Dat is een vruchtbare bodem waarop het ISIS en Al-Qaeda is gelukt om een bruggenhoofd naar Amerika te slaan.’ (1) Zoals bekend zijn er in Europa reeds vele tienduizenden, vaak als vluchtelingen vermomde moslimterroristen aangekomen, die naar verwachting massaal zullen toeslaan zodra onze samenleving onder de almaar groter wordende druk van de islamitische massa immigratie dreigt te bezwijken.

 

Xander

(1) Anonymous

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

willy op 30-10-2017 14:44

Dat was te verwachten, het is al een hele tijd te stil. Dat de radicale terroristen zich gaan verenigen was ook te verwachten . Isis is als brokken uit elkaar aan het vallen maar het zijn juist die brokken die gevaarlijk zijn en blijven,het zal nog veel jaren duren eer de  strijd gestreden zal zijn en dan staan er weer anderen op. Nu de islam in Europa vaste voet heeft , zal de echte strijd nog heviger worden totdat Europa vergeven is door de islam en zij hier hun wetten zullen stellen!! Shalom

Tom Hendrix op 30-10-2017 15:30

Prima artikel van U Xander. En zeer geloofwaardig. De socialistische internationale in samenwerking met de islam. Het wordt met de dag meer luguber.

Een ander geluid op 30-10-2017 15:36

Nu Obama weg is en met Trump aan de macht kunnen de FBI en andere diensten ongehinderd onderzoek verrichten. Bij interne tegenwerking kan men makkelijk met de staf van Trump contact opnemen en de "mollen" verwijderen.

Daarnaast heeft Trump de mogelijkheid om gefundeerde bewijzen door te (laten) spelen naar rechtse media in de USA. 

Zodra Antifa en soortgelijke groepen aanslagen gaan plegen komen ze ook in Europa op de lijst van terreurorganisaties. Ik geloof best dat we uit linkse hoek aanslagen kunnen verwachten, maar niet dat ze daarmee aan de macht kunnen komen. Ook niet met steun van de moslims. 

 

Rode Wouw op 30-10-2017 15:52

Het is belangrijk een verschil te blijven maken tussen een demonstratie en rellen. Bij een demonstratie wordt er toestemming gevraagd en aangekondigd en men blijft binnen de wet wat betreft handelen, toespraak , leuzen en teksten op spandoeken. Daarnaast is gezichtsbedekking verboden, om te verkomen dat er te gemakkelijk opstokers met diverse achtergrond (vijandige diensten, terreurgroepen, anarchisten) zich bij de demonstraite voegen en er rellen gaan ontstaan. Zonder gezichtsbedekking is er veel meer kans om herkend te worden en vervolgens opgespoord te worden en vervolgd indien men zich schuldig maakt aan strafbare feiten.

Eelke Piers op 30-10-2017 17:45

Ik durf mijn mening niet te geven

rescue op 30-10-2017 18:56

Trump is einde verhaal, compleet machteloos gemaakt door breken verkiezingsbeloften. Hillary gaat winnen.

Ike op 30-10-2017 19:19

Al Qaida en ISIS (De database van moslim huurlingen en IS Intelligence Services) werken samen met de 'veiligheids' diensten. Misschien werd er een betrapt door de ordediensten van een demonstratie in Hamburg en moest hij er tussenuit gehaald worden. Dan word hij afgevoerd in een arrestantenbusje en hoort men wie ze moeten arresteren en zien ze wel of er grotere rellen van komen waardoor of hun infiltrant dieper in de organisatie van de betogers kan komen of ze geven weer de schuld aan de tegenstanders van de NWO en G20.

Niks bijzonders, dit gebeurd de hele tijd. De meerderheid van de bevolking neemt echter gewoon het nieuws voor zoete koek aan.

Het barst van de bekentenissen van Al Qaida en ISIS 'helpers' die werkten met de veiligheidsdiensten. Pas weer een premier van Qatar en Saudi's en Turkse officiëren etc. etc.

Ik kan mij niet voorstedeze 'veiligheids' diensten of gewoon de opdrachten uitvoeren van hen is wel duidelijk.

http://www.blacklistednews.com/Former_Qatar_Prime_Minister%3A_Qatar%2C_Saudi_Arabia%2C_Turkey%2C_and_USA_colluded_and_coordinated_to_fund_Al_Qaeda_and_destroy_Syria/61459/0/38/38/Y/M.html

allangwakker op 30-10-2017 20:35

Heb er nu toch al zoveel over gelezen,  en deze x  denk ik toch e c h t  dat er iets gaat gebeuren, dat kan toch haaaast niet missen denk ik ....Zou toch echt bizar zijn na 40 artikelen onderhand als er weer niks gebeurd. Maar ja,  elke x worden er datums gegeven en blijkt het achteraf mee te vallen ( gelukkig to nu toe ) . Deze x  maak ik me toch wel bezorgd,  voor al ook (  maar daar hoor ik niks over eigenlijk )  omdat Antifa toch ook met Duitsland verbonden is,  en dan kan het wel zo zijn dat er rotzooi is in Amerika,  maar dat kan naar mijn mening ook nog best wel  o v e r s l a a n  naar hier. Vooral ook omdat wij er precies tussenin zitten qua gebied.  We zullen zien ook voor wat betreft die EMP oefening, tegelijkertijd (  niks geen toeval ! )  dat zou helemaal bullshitt zijn,  en ook daar hebben ze dan niet alleen in Amerika last van,  want  o n s  internet is toch ook afkomstig van Amerika....dat kan dan toch ook hier last geven ?  of heb ik dat mis ??

Marco Huybrechts op 30-10-2017 20:42

Het wordt tijd om nieuwe msm op te richten die met betere berichtgeving komen. Een gat in de markt. Zou iets voor j. de mol kunnen zijn. Of misschien iets voor jou xander.

Goed artikel. Mijnn complimenten.

Rienus op 30-10-2017 20:48

Er is geen interesse bij 90 % van de bevolking over zaken die in belangrijke mate hun toekomst gaan bepalen. Dit is niet te wijten aan een gebrek aan belangstelling, maar wordt vanuit diverse hoeken op een ragfijne manier gestuurd. Verrassend genoeg heeft voeding daarin een hele belangrijke rol naar mijn inzicht. Is het bijvoorbeeld niet opvallend dat studenten die medicijnen hebben gestudeerd geen flauw benul hebben van voeding.

https://www.skipr.nl/actueel/id31165-%27dokter-in-spe-leert-vrijwel-niets-over-voeding%27.html

Voeding is tegenwoordig steeds meer geknutseld. Daarmee bedoel ik te zeggen dat er steeds minder onberwerkt voedsel te krijgen is. Er zijn zelfs wetenschappers die menen te weten dat natuurlijk voeding ongezond is.

https://www.ad.nl/wetenschap/hoogleraar-natuurlijk-voedsel-is-ongezond~afd769c4/

Nu ben ik geen hoogleraar, maar hoe komt het dan dat steeds meer mensen rondlopen met klachten die wetenschappers en medici niet kunnen verklaren? Kortom, volgens mij wordt de mens tegenwoordig langzaam vergiftigt en dat heeft zijn beslag op de geest. Mensen zijn steeds minder in staat verantwoorde keuzes te maken. Ik kom veelvuldig in aanraking met mensen die schrikbarende hoeveelheden medicijnen dagelijks slikken. En behalve voeding verprutsen wordt er dus ook door Big Pharma niet alleen schandalig goed verdiend aan de ellende van mensen, maar ook die middelen vergiftigen de geest. Het moet allemaal afgebroken worden door de lever en die heeft het al te druk met de rotzooi die de voedingsindustrie in ons voedsel prutst, omdat het zo lang mogelijk houdbaar moet zijn enzovoorts.

Alsof dat allemaal niet genoeg is wordt de mens tegenwoordig ook nog eens sturend geïnformeerd. Er zit een plan achter en het plan houdt in dat de politiek betrouwbaar is. De dokter geneest en het mengen van allerlei culturen en opvangen van kansloze types een plicht is. Er is voldoende te lezen hoe Catalonië zijn strijd voert en politici struikelen over elkaar heen om ons te infomeren dat dit totaal niet door de beugel kan. Het meest walgelijke voorbeeld is toch wel Guy Verhofstad die als een volleerde jongleur in staat is een 180 graden draai te maken als het hem zo uitkomt.

http://www.knack.be/nieuws/wereld/guy-verhofstadt-speecht-in-kiev-wij-moeten-u-dankbaar-zijn-video/article-normal-130283.html

Helaas is het wachten op grote aanslagen in het eenmaal vrije, democratische, tolerante Europa. Ik wijs incompetente, egoïstische en wegkijkende politici aan als de hoofdschuldige. Tesamen met multinationals vanuit de voedingsindustrie en Big Pharma in innige samenwerking met de banken is een volk een bepaalde kant opgestuurd. Waardoor men nu het verschijnsel ziet dat vergeleken kan worden met een pan waarin de kikkers op een laag vuurtje staan.

Hoeder op 30-10-2017 20:53

Rechts is altijd de gebeten hond, maar het echte gevaar komt nog steeds van links.

cefas op 30-10-2017 22:15

Stilte voor de storm?

vlokje op 30-10-2017 22:33

ik  ben ook anti-trump maar ik kan u verzekeren dat ik niet van de isis en antifa ben

mijn reden: de wereld is een poppenkast, waar maar 1 of een paar meer aan de touwtjes trekken.......

ook aan trumps touwtje wordt "getrokken"

hou het "groter" plan in de oog, en kijk zo naar mensen die opstaan,

en hoe hun ideeen in het "grote plan" passen,eigenlijk en heel slecht en kwaadaardig plan trouwens

mientjei op 31-10-2017 01:10

Ik ben voor Trump

Tom Hendrix op 31-10-2017 08:23

@Rienus: 20.48. uur, op 30/10. Goed verwoord door U.

formidabele op 31-10-2017 11:10

Het werk van de Cabal gaat door ondanks de triljoenen verliezen, een kwewstie van gewoon geld bijdraaien?

Qromwel op 31-10-2017 12:07

Ik denk dat Trump een hardhandige, voorwaartse verdediging moet voeren. Zoals Israel deed in '67. 

Ike op 31-10-2017 16:47

@vlokje op 30-10-2017 22:33

Ik ben wat genuanceerder over Trump

Omdat hij net als de Obama's, de Clintons, de Bush familie, Reagan, Nixon, Gerald Ford en anderen maar poppetjes zijn van de mensen achter de schermen. De poppetjes zeggen net als in Nederland en de rest van Europa dat ze de dingen zullen veranderen voor de verkiezingen en komen in het gelid na de verkiezingen omdat ze zogezegd compromicen moeten sluiten.

Het volgende artikel gaat erover hoe Al Qaida hulp ontving via de bondgenoten van de VS, Saudi Arabië, Qatar, de VAE en Turkijë;

http://www.blacklistednews.com/Al-Nusra_terrorists_may_have_received_Syria_%E2%80%98aid%E2%80%99_sent_to_rebels_by_Qatar%2C_US%2C_Saudis_%E2%80%93_Qatari_ex-FM/61473/0/38/38/Y/M.html

Waarbij gezegd moet worden dat Israël gewonde strijders verpleegde op de Golanhoogte.

Het volgende artikel gaat over hetzelfde en is oorspronkelijk van RT;

http://www.blacklistednews.com/Former_Qatar_Prime_Minister%3A_Qatar%2C_Saudi_Arabia%2C_Turkey%2C_and_USA_colluded_and_coordinated_to_fund_Al_Qaeda_and_destroy_Syria/61459/0/38/38/Y/M.html

Oud verhaal dat de VAE Colombiaanse huurlingen naar Jemen had gestuurd. Volgens berichten van Southfront zijn er nu Colombiaanse huurlingen actief in Syrië. Dat is dus naast de strijders uit Tjetjenië, Afghanisatan, Turkije, Jordanië en uit Europa. Vermoedelijk vechten zij niet tegen IS en Al Qaida, maar met hen.

https://www.haaretz.com/middle-east-news/1.688371

Het gaat eigenlijk ook hierom, de dekking van de USD in goud en olie;

http://www.zerohedge.com/news/2017-10-30/could-be-huge-gold-bar-certified-royal-canadian-mint-exposed-fake

In die strijd heeft men al beweerd dat systemen in de VS en de EU zijn aangevallen door hackers van servers uit Rusland. Nu stelt men daarom ook dat de EU en de VS cyberattacks zal classificeren als aanvallen op het grondgebied van de NAVO;

http://www.blacklistednews.com/EU_set_to_define_cyberattacks_as_%E2%80%9Cacts_of_war%2C%E2%80%9D_allowing_collective_military_response/61474/0/38/38/Y/M.html

Dit zou dus vergolden kunnen worden met een militaire aanval op SCO, eventueel nucleair. Het pdoium is ingericht en de soldaatjes wisselen steeds van kostuum, maar staan te popelen om op te treden.

M.i. zijn het de Neo Conservatieve fascisten die achter de schermen de sleutelposities bezetten in de veiligheidsdiensten en de lobbies en die aan de touwtjes trekken en is Trump ook maar een marionet van hen.

Het volgende oude artikel gaat over het plan van de Saudi's om Assad te verwijderen. Maar wie controleerde SA, de VAE, Turkije en Jordanië als grote bondgenoot waar de strijders werden getraint?

https://www.belfercenter.org/publication/saudi-arabias-master-plan-against-isis-assad-and-iran-syria

Het volgende artikel gaat over het bevoorraden van belegerde troepen of strijders in vijandelijk gebied en hoe de VS dat mogelijk gedaan heeft om of beide partijen te bevoorraden of alleen ISIS en Al Qaida (Al Nusrah). De bondgenoten van de VS hebben deze technieken ook;

https://www.globalresearch.ca/has-the-us-and-its-allies-used-covert-airdrops-drones-to-supply-the-islamic-state-isis-daesh/5561436

Los van het Leviathanveld voor de kust van de Gazastrook, Israël, Libanon, Syrië en Cyprus, gaat het Israël ook om het oppompen van olie uit de Golan

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/middle_east/is-there-really-more-oil-in-the-golan-heights-than-is-saudi-arabia/

en de pijplijnen die door Syrië getrokken moeten worden om Europa te voorzien van Soenitische olie en gas uit MO ipv de oorspronkelijk geplande Sjiitische pijplijnen van Assad, Maliki en de Iraanse leiders;

Het volgende plan word bevochten door Turkije;

http://hetgrotemiddenoostenplatform.nl/2014/01/09/als-twee-vechten-om-een-gaat-de-olie-gaat-nergens-heen-door-nick-augusteijn/

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl