HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

EU en journalistenfederatie gaan terreurdaden compleet loskoppelen van ‘islam’ en ‘moslims’

Politieke correctheid maakt definitief einde aan eerlijke en objectieve verslaggeving - EU beveelt media de ‘zichtbaarheid van moslims in berichtgeving te verhogen’ en bij aanslagen en misdaden de schuld te geven aan ‘sociale ongelijkheid’ en het ‘kolonialisme en racisme’ van de Europeanen

Volgens de nieuwe EU richtlijnen genieten moslimmigranten voortaan ook in de media speciale bescherming, en zijn aanslagen en misdaden door moslims de facto enkel nog de schuld van de Europeanen zelf.

Op initiatief en aandringen van de Europese Unie heeft de Europese Federatie van Journalisten (EJF) besloten om in nieuwsberichten en verslaggeving over misdaden en terreuraanslagen de termen ‘islam’ en ‘moslim(s)’ voortaan helemaal weg te laten, omdat dit ‘stigmatiserend’ zou zijn. Aangezien bijna alle aanslagen, en een proportioneel overgroot deel van veel misdaden, worden gepleegd door mensen met een doorgaans islamitische migrantenachtergrond, zouden de media consequent zijn als ze bij een verkrachting voortaan niet meer vermelden dat de dader ‘een man’ is. Dat zou immers maar ‘stigmatiserend’ zijn. En trouwens, is ook het vermelden dat een ‘vrouw’ het slachtoffer is, niet stigmatiserend?

 

Juncker: ‘Europa is en blijft immigratiecontinent’

‘Europa is in tegenstelling tot wat velen zeggen geen fort, en mag dit ook nooit worden,’ verklaarde EU-Commissiepresident Jean-Claude Juncker in zijn jaarlijkse toespraak in september. ‘Europa moet het continent van solidariteit blijven waar mensen die vluchten voor vervolgingen een toevluchtsoord kunnen vinden.’ Dat ook volgens officiële (VN) cijfers slechts 2,5% van de migranten zo’n ‘vluchteling’ is, en tal van experts erop wijzen dat bijna alle échte vluchtelingen achterblijven, is een van de vele feiten die door de media niet meer mogen worden genoemd, omdat ze niet bijdragen aan de politieke doelstellingen van Brussel.

Journalisten ingeschakeld als politiek-correcte instrumenten van de EU

De massamedia klagen over ‘nepnieuws’ als ze het over Donald Trump of onafhankelijke nieuwssites hebben, maar werken nu zelf gewillig mee als instrument van de EU-Superstaat bij het verspreiden van politiek-correct officieel goedgekeurd nepnieuws, door de instructies hoe over bepaalde zaken –en met name de islam, islamisering en de massale moslimimmigratie- moet worden bericht, nauwgezet op te volgen.

Het EJF geeft in zijn ‘media tegen haat’ campagne zelf toe dat ‘de media en journalisten een belangrijke rol spelen bij het informeren... over het beleid... betreffende migratie en vluchtelingen.’ Negatieve berichten over (moslim)migranten worden voortaan automatisch als ‘discriminatie’, ‘racisme’, ‘xenofobie’ en ‘haatspraak’ betiteld, en moeten worden tegengegaan, aldus de federatie.

Moslimmigranten krijgen speciale bescherming in en door de media

De ‘Media tegen Haat’ campagne wordt ondersteund door het ‘Rechten, Gelijkheid en Burgerschap’ (REC) programma van de EU, dat sinds 12 oktober zelfs een handboek met richtlijnen voor berichtgeving heeft opgesteld onder het ‘Respect Words: Ethical Journalism Against Hate Speech’ project, waarmee de media wordt opgedragen ‘niet langer tijd of ruimte te geven aan extremistische opvattingen’, noch aan ‘oversimplistische verslaggeving over migratie’, omdat deze ‘de veiligheid van migranten in gevaar kunnen brengen’ (2).

Dat toont ondubbelzinnig aan dat de journalisten zich laten gebruiken voor specifieke politieke en ideologische doelen, die erop gericht zijn de islamitische religie en haar volgelingen speciale bescherming tegen alle kritiek te geven, hoe terecht die ook is, en met hoeveel feitelijke gebeurtenissen, zoals aanslagen en misdaden, deze ook kan worden onderbouwd.

In de richtlijnen staat zelfs expliciet genoemd dat de media ‘de zichtbaarheid van moslimmannen en –vrouwen in de berichtgeving moeten verhogen... en de ‘diversiteit’ van moslimgemeenschappen moeten benadrukken’ (over contradictio in terminis gesproken! Als er één gemeenschap niet divers is –en dat zelf ook pertinent niet wil zijn-, is dat een islamitische wel.). Negatieve berichten, commentaren en zienswijzen over de islam en moslims ‘moeten meteen worden betwist’. Judith Bergmans commentaar voor het Gatestone Institute: ‘Zelfs Orwell had dit niet kunnen verzinnen.’

Dodelijke aanslagen? Het is nooit de islam, maar onze eigen schuld

Een moslim die met zijn auto opzettelijk mannen, vrouwen en kinderen overhoop rijdt of zichzelf tussen hen opblaast, zoals al zo vaak is gebeurd, daarbij ‘Allahu Akbar’ schreeuwt’, en zijn daden op internet opdraagt aan Allah en Mohammed en onderbouwt met teksten uit de Koran, en daar massaal voor geprezen wordt door imams en medemoslims – het heeft volgens de EU en de grootste journalistieke organisatie van Europa vanaf nu ook officieel helemaal niets (meer) met de islam en met moslims te maken.

Waar het dan wel mee te maken moet hebben? Met ‘kolonialisme’, ‘racisme’ en ‘sociale ongelijkheid’, zoals het ‘Respect Words’ handboek stelt. Met andere woorden: als moslims aanslagen en misdaden plegen, is dat feitelijk altijd onze schuld, de schuld van de Europeanen.

‘Persvrijheid’ betekent anno 2017 dus je laten betalen en gebruiken als propagandaverspreiders van de EU, en daarmee de islamisering van Europa. De laatste flintertjes authentieke journalistiek, die vroeger het rapporteren van de ‘naakte’ feiten hoog in het vaandel had staan, zijn verdwenen. Professionele journalisten laten zich met volledige medewerking inschakelen om de vrijheid van meningsuiting in Europa, ooit een basispijler van onze samenleving, definitief ten grave te dragen, en de burgers een eenzijdig, misleidend –om niet te zeggen leugenachtig- politiek-correct beeld van de realiteit te schetsen. (1)

 

Xander

(1) Gatestone Institute via Zero Hedge
(2) Gatestone Institute via Zero Hedge

Zie ook o.a.:

26-10: EU landen krijgen geen geld meer als migranten niet onbeperkt worden toegelaten
24-10: Totale staatscensuur: Duitsland sinds 1 oktober een tweede Noord Korea, EU zal volgen
23-10: Maleisië: Dit gebeurt er met een vrij land zodra moslims de meerderheid worden
22-10: Ambassadeur: Gaat veel beter met Afrika dan bekend, stuur migranten terug
14-10: Islamisering Europa: Concerten in Zweden afgelast of alleen nog maar voor vrouwen
12-10: Welt en Spiegel: Meeste Duitse vrouwen inmiddels bang voor verkrachting door migrant

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

SEO op 27-10-2017 15:30

Animal Farm! Maar dan echt!

SEO op 27-10-2017 15:34

Triest dat het volk zo meewerkt met de EUSSR-bezetting.

Petra op 27-10-2017 15:53

The war on terror: volgende week zaterdag en zondag (4 en 5 November) om 14 uur op National Geografiic. 

ohje op 27-10-2017 16:14

Tja einde komt in zicht

caso op 27-10-2017 16:19

In het NOS journaal zie je bij nieuwsfeit al weinig echte roomblanke amsterdammers meer, correct en tevens juist.

Rienus op 27-10-2017 16:24

Ik moet eerlijk bekennen dat ik prima snap waarom politici het idee hebben dat ze gewoon door mogen gaan met het slopen van Europa. Verkiezingen tonen keer op keer aan dat de mensen het prima vinden. Vandag nog was te lezen in het AD dat vluchtelingen fabelachtige bedragen betalen om hier naartoe te komen. Dus is het inmiddels voor iedereen die kan lezen en niet debiel is duidelijk dat we gesloopt worden.

Met goedkeuring van de burgers. Let wel, ik heb het over de democratische meerderheid. Als het aan mij lag gingen de grenze potdicht en stuurde ik er elke maand 50.000 terug, met de meest vriendelijke groeten.

Tom Hendrix op 27-10-2017 16:36

@SEO: 15.30. uur. Geheel mee eens. Ook het boek: "1984", van George Orwell is van toepassing in de hele eu(ssr). De minister voor propaganda, van het nazi-regime- tussen 1933 en  mei 1945- zou het zeer gelegen zijn gekomen. Tja, wat eraan te doen? Ik vrees dat het niet meer op te lossen is in deze wereld, niet door de politiek noch door de mensheid. Ik vertrouw enkel nog op Christus.

Ike op 27-10-2017 16:37

@SEO op 27-10-2017 15:34

Lees het volgende even en leg mij dan even uit waar de koppeling ligt tussen de EU en de USSR en of het een lnks complot is of een uiterst rechts Neo Con nazi plan;

http://www.zerohedge.com/news/2017-10-26/shadow-wars-overt-war-pentagons-new-scramble-africa

Het gaat nogsteeds om de uitbreiding van de EU en de samenwerking met de VS en de militaire macht van de NAVO en hun 'Oude Wereld Orde' m.b.v. het TTIP, TPP, TISA, CETA, NAFTA verdragen. De tegenstanders zijn Rusland, China en de andere leden van BRICS en gebonden landen aan het BRICS zoals Venezuela etc. Dit word onder meer de SCO Shanghai Coöperatie Organisatie of de nieuwe zijderouten genoemd.

https://orexca.com/img/silk_road.jpg

https://www.nextbigfuture.com/2014/10/china-moving-ahead-with-trans-african.html

Je kan ook wat verder gaan en jouw favoriete zoekmachine gebruiken en dan kan je zoeken naar de dood van Amerikanen in Niger, waar duizenden Amerikaanse soldaten naartoe gestuurd werden. Niger is straatarm, maar levert wel Uranium aan de Fransen tegen bodemprijzen voor 'bescherming'.. Het produceert daarnaast olie en heeft mogelijk veel grotere reserves die nog ontgonnen zijn. Daarnaast heeft het een bevolking van minimaal 16 miljoen moslims (2016 schatting). Bruto National Produkt per hoofd van de bevolking was in 2012 USD 434. per jaar. Het nationaal schuldniveau van het BNP is de helft van het Nederlandse niveau (schattingen 2016). En ja, als er een opwarming van de Aarde zou zijn..... Gemiddeld aantal kinderen per vrouw volgens de schattingen gegeven in een economie die vooral werd gesteund door hulporganisaties (afhankelijk van hoe slecht die cijfers zijn) is 7. Werkelijke aantal? Maar als 50% vrouw is en gemiddeld 7 kinderen krijgen in Niger........

De Amerikanen ontginnen al heel lang de olie in Niger. Ik heb nog nooit een linkse regering aan de macht gezien in de VS..

Een uur na de dood van de VS Soldaten in Niger verzochten de VS troepen versterkingen uit de VS...

Een term als EUSSR verondersteld een linkse dictatuur. Wellicht is een betere term 'Het Rijk' als verwijzing naar het derde rijk en eerdere en latere dictaturen.

Ik wens iedereen democratie of populisme, maar ik wil het ook.

Johan op 27-10-2017 16:39

Hééélp .. in wat voor land leef ik? Gekken en dwazen aan het roer. En de waarheid moet zich verantwoorden voor de rechtbank . En daar moet ik ook nog aan meebetalen.

Met Geert Wilders staan ruim 1 miljoen nederlanders in het strafbankje..

koloth op 27-10-2017 16:49

Dan kunnen we de laatse MSM kranten ook opzeggen want er staat alleen nog maar komkommernieuws in.

jan op 27-10-2017 17:41

Wie zo zijn het domst lees de Bijbel

Semper paratus op 27-10-2017 18:12

Wie proberen zij nu voor de gek te houden! Mij in ieder geval niet. Iedereen die nu een misdaad begaat en annonien in het nieuws komt is een gestoorde moslim, duidelijk toch!

Shadow1100 op 27-10-2017 19:51

Druppeltje voor druppeltje......

Jean op 27-10-2017 19:51

Gelukkig koop ik nooit een krant en gelukkig luister ik nooit naar politiekers want media en politiek is puur volksbedrog en parasitisme.

Een ander geluid op 27-10-2017 19:54

Ike op 27-10-2017 16:37

Jouw vraag EUSSR:

leg mij dan even uit waar de koppeling ligt tussen de EU en de USSR en of het een lnks complot is of een uiterst rechts Neo Con nazi plan;

Reactie:

In Europa zijn het met name de linkse partijen, politici, organisaties en media, die voluit supporter zijn van massa-immigratie en de EU(SSR). Het kan hun niet snel genoeg gaan. Daarom gebruiken sommigen de term EUSSR voor dit proces. De niet-democratisch gekozen Europese Commissie kan je weldegelijk vergelijken met een Politbureau. De "vrije pers" in Europa schuift als gevolg van de EU-censuur en "politiek-correcte" politiek en media, zoals beschreven op deze site, steeds meer op richting Chinees model. Heel wat anders dan de "first (1e) amendment van de USA.

Je kan de beoogde Verenigde Staten van Europa ook betitelen als het "4e Rijk". Kwestie van voorkeur of smaak. Het maakt echter het proces en de gevolgen niet anders. 

De machten op de achtergrond, die aan alle touwtjes trekken, maakt het niet uit welke politiek c.q. economisch systeem gehanteerd wordt. Het enige dat hun interesseert is de ultieme macht en de doelen die zij zich gesteld hebben. Of de NWO gerealiseerd wordt door het fascisme, communisme, nationalisme of religie zal ze volkomen worst wezen. Als hij er maar komt en als zij maar aan de macht zijn. 

Veelzeggend is de quote van Mayer Amschel Rothschild: "Geef me de macht over het geld van de natie en het is me om het even wie haar wetten maakt". 

http://achterdesamenleving.nl/de-top-van-de-geldpiramide-de-rothschilds/#.WfNjWGi0OUk

Dat veel westerse presidenten, premiers, politieke partijen en politici "in de zak zitten" van de (werkelijke) machthebbers op de achtergrond (Militair Industrieel Complex, deepstate enz.) is de meesten van ons wel duidelijk. Ik vraag me echter af hoe onafhankelijk Poetin en Xi Jinping werkelijk zjn van die machthebbers..............

Aan de Bank of International Settlements (BIS) hebben veel (nu 60......) centrale banken zich ondergeschikt gemaakt. Niet alleen FED, ECB, Bank of England, Bank of Japan, maar ook de centrale bank van Rusland, China en andere Brics landen.

http://adbroere.nl/web/nl/columns/bis-bank-de-geheime-bank-die-de-wereld-runt.php

Het lijkt erop dat het westen enerzijds en Rusland/China anderzijds, ten koste van elkaar, streven naar een unipolaire macht. Degenen, die op de achtergrond, aan de touwtjes trekken zal het niet uitmaken wie er uiteindelijk als sterkste uit de bus komt. Uiteindelijk zal die "sterkste kracht" toch hun puppet zijn............ Het zal hen een biet zijn of de hoofdstad van de NWO Washington DC, het Vaticaan, Moskou of Beijing zal zijn. Welke taal de Lingua Franca wordt en wat het politiek-economische systeem zal zijn. 

Ik volg al maanden de ontwikkelingen in Syrië en het valt me op dat, ondanks de dreigende taal tussen het westen en Syrië/Rusland, beide zich braaf houden aan blijkbaar onderlinge afspraken. Ook als zij zich over en weer in de haren vliegen over 50 kruisraketten wordt de westerse coalitie niets in de weg gelegd in het Syrische luchtruim. Ook de "geheime" US bases in Syrië worden ongemoeid gelaten....... Bij de strijd tegen ISIS blijven Assad en de Russen braaf ten oosten van de rivier de Eufraat en de YPF/FDS & USA/EU aan het oosten van de Eufraat. Het lijkt heel erg op de afspraak in WO II dat alles ten westen van de Elbe onder westerse invloed zou komen en alles ten oosten aan Rusland zou vallen. De werkelijke testcase komt pas nadat ISIS is verslagen. Gaan Syrië en bondgenoten en YPF/FDS en bondgenoten elkaar dan bevechten of gaan ze praten............?

http://syria.liveuamap.com/

henk Boskamp op 27-10-2017 19:59

@SEO op 27-10-2017 15:34

Triest dat het volk zo meewerkt met de EUSSR-bezetting.

Het volk werkt daar niet aan mee maar is te verwend om tot aktie over te gaan. Ze zeggen we in een democratie leven maar dat is complete onzin natuurlijk. Iedereen met een klein beetje verstand van numerologie ziet direct dat de verkiezingen doorgestoken kaart zijn... de duivel laat altijd zijn handtekening achter.

Bambi op 27-10-2017 20:03

Het is naar de vaantjes en zo zal het zijn en niet anders.

De wereld is om zeep met dank aan de .......

mientjei op 27-10-2017 21:00

De rechten van de mens kunnen geloof ik de prullenbak in, ze worden met voeten getreden. Het blanke europese ras is ook een ras en zou toch ook rechten moeten hebben. Eer en geweten zijn geloof ik ook dood en begraven.

Het programma Opsporing verzocht kunnen ze dan ook wel schrappen van de buis

Qromwel op 27-10-2017 22:36

Petra op 27-10-2017 15:53: Nat Geo is het kritisch volgen meer dan waard!

Qromwel op 27-10-2017 22:39

Een ander geluid op 27-10-2017 19:54: Hopelijk maakt dit 4e rijk op korte termijn plaats voor het Koninkrijk.

cefas op 27-10-2017 23:21

We worden opgezadeld met officieel fake-nieuws, dat door de overheids-ballotage commissie met in hun kielzog de liegende media, is goedgekeurd als zijnde het officiele correcte nieuws, dat het volk door de strot moet worden geduwd. Never-nooit dus.

Petra op 28-10-2017 00:03

@Qromwel op 27-10-2017 22:36Kunt u uw bijdrage nader toelichten?

Ike op 28-10-2017 00:28

@Een ander geluid op 27-10-2017 19:54

Wie profiteert het meest van massamigratie? Rechts, want die krijgt er een hoop goedkoop arbeidspotentieel bij die bereid is tegen lage lonen te werken waarvoor de autochtone Nederlanders niet bereid is te gaan werken. Dus maken zij hogere winsten en kunnen ze ook meer huizen bouwen voor de grote gezinnen en zij hoeven hun onroerend goed niet te gaan afwaarderen omdat de bevolking anders in aantal terugloopt. Zij kan het renteverschil ook hoog houden, zodat de banken meer verdienen op de leningen.

Links werkt er aan mee, omdat ze zien dat deze mensen potentieel lid zijn voor hun organisatie die voor hun opkomt. Links vind het beleid associaal en zegt dat zij het beleid willen veranderen.

Beide partijen houden elkaar in een wurggreep. Beide kanten willen de absolute macht.

Maar als je kijkt naar waar de macht op dit moment ligt, is het de extreem rechtse conventionele partijen, die een groter rijk willen hebben en dit actief ondersteunen en als je kijkt welke lobbies de meeste macht hebben, is dit de wapenindustrie en grote multinationals en oude politici van deze conventionele partijen.Kan jij 1 linkse politicus opnoemen die de wapenindustrie actief promoot?

Referenda? Ze moeten er niet aan denken. Democratie? Een lacher voor hen, omdat ze voor elke verkiezing dingen beloven en daarna doen wat zij willen. Commiissariaten en burgermeesterposten en provincieposten worden onderling verdeeld. Posten van het CPB, het CBS en enquettecommissies worden verdeeld.

Wat zal het resultaat zijn van een grote massaimmigratie? Een race naar beneden. Een daling van de koopkracht per inwoner, onafhankelijk van de steiging van de stijgende nominale lonen.

Het is nu een extreem rechtse dictatuur. Tegenstanders worden uitgeschakeld. Dat zijn dus alle tegenstanders van massaimmigratie, links (die zijn voor stijgende koopkracht) of rechts (die tegen de omvolking is van de autochtone bevolking (maakt niet uit wat voor kleur)).

Ike op 28-10-2017 00:36

@Een ander geluid op 27-10-2017 19:54

Als links het voor het zeggen had volgens jou en zij zouden alle wereldburgers willen helpen of hier naartoe willen halen, zouden zij massaal voor het TTIP verdrag stemmen en zouden zij bereid zijn om missies tot in Namibië en Zimbabwe uit te voeren.

Maar juist links is tegen het TTIP verdrag dat slavernij toestaat en zie links ook niet aandringen op een missie in Afghanistan of Niger of Iran.

Bundy op 28-10-2017 01:51

Het ( steengoede ) artikel zegt : Persvrijheid’ betekent anno 2017 dus je laten betalen en gebruiken als propagandaverspreiders van de EU, .   Helaas werd de berichtgeving van feiten gepleegd door allochtonen al stelselmatig verdraaid en verdoezeld sinds 1980 .     Ik noem alle medeplichtigen dan ook geen journalisten maar hournalisten .                 Toen in de jaren 90 een groepje Nederlanders een eigen en dus niet Staatsgecontroleerd verzetsblad uitgaf buitelden ook bij mij voor de deur de geheim agenten over elkaar heen .   Bij alle betrokkenen werd de telefoon afgeluisterd , sommigen bedreigd door de staat ;  sommigen kregen totaal geen post meer en door hen geposte brieven bleken nooit aan te komen . Ook insluipingen in huis  en achtervolgingen op straat werden voor mij en anderen een normale zaak . De Staat weet tenminste wie de vijand is .

Het dieptepunt was de inbraak door de BVD in de redactie-ruimte en de dieftal van het ledenbestand .  De politie van Den-Haag reageerde niet op de melding van inbraak  .  Door het verdwenen ledenbestand viel het blad uit elkaar .   Glashard stonden wij in het jaarrapport van de BVD als Burgerlijk extreem Rechts die extra aandacht verdienden .   Die aandacht kreeg  en krijg ik ook .      In het Burgerlijk wetboek staat dat burgers recht van vergadering hebben , recht van drukpers en vrijheid van meningsuiting , droom maar verder .

De scholen voor journalistiek zijn sinds de hippie-revolutie verworden tot instituten van linkse hersenspoeling , en wanneer er éen journalist de waarheid schrijft gaat hij er net als Uddo Ulfkotte aan , hoewel ik nog leef . 

Bundy op 28-10-2017 01:59
Femke op 28-10-2017 05:56

Deze moslims passen zich niet aan en zullen dat ook nooit gaan doen, wij zijn honden in hun ogen en die mag je van de Koran, doden, verkrachten, mishandelen, beldigen, negeren, discrimineren en uitbuiten. Onze schuting was omgewaait en vroeg of die wou helpen met het vernieuwen en op nieuw plaatsen van de schutting maar dat kon hij niet want hij had last van rug en mag niet van vrouw ik vroeg je kan toch wel heloen, zijn antwoord was jij discrimineer wij hoeven julie niet te helpen, want zij hij julie zijn veel minder dan wij moslims en julie zijn ongelovelijk honden, ik wacht nog op mijn geld. En dan wordt er van ons verwacht dat wij hun moeten begrijpen. Kijk er zijn natuurlijk veel Nederlanders die niet in buurten wonen waar deze Asso wonen en ons niet begrijpen dat we aan deze lui ons dood ergeren.

Marco Huybrechts op 28-10-2017 07:19

Het zou kunnen helpen die ontkoppeling. In de jaren 80 had je veel vuurwerk aanslagen en ander hooligan geweld. Die gasten kickten op msm-aandacht. Toen de msm er praktisch geen aandacht meer aan besteedde, werd het veel veel minder.

Wat mij betreft is die ontkoppeling niet slim. Benoem het in dit geval zoals het is en we kunnen de islam-ideologie onwettelijk en ongrondwettelijk verklaren.

Tom Hendrix op 28-10-2017 07:52

@Eenandergeluid: 19.54. uur, op 27/10. Met U eens. De NWO is een werktuig van demonische krachten.

Qromwel op 28-10-2017 09:57

Zijn wij hier nmiddels niet bezig met een herhaling van zetten?

Wim op 28-10-2017 10:04

Verwijderd wegens auteursrechten en schadeclaims, lees de siteregels onder het artikel  alvorens u een reactie post. Mod.

Wim op 28-10-2017 10:33

Het belangrijk vorig bericht dat ik nu zaterdag 28-10-2017 verzonden heb, mogelijk niet vrij wordt geven, is wel de waarheid. Achter deze politieke Europese aanmoedige van grote miljoenen immigratie zit wel mogelijk en andere reden achter. Het is dan niet de schuld van het financiële systeem, dat wel mogelijk volledig uit de hand zou lopen, niet hun schuld is, want dit is door de massa volksverhuizing die volledig uit de hand is gelopen. Indien er burgers interesse hebben, dan raad ik het boek aan van, Auteur Willem Middelkoop, is en recent boek maar eens te lezen, Big Resset, te bestellen bij Bol.com. Heb zelf nog niet besteld, maar ga dit wel doen. Voor Middelkoop wordt het 2020 en het boek zal wel in Europese unie wel bekend zijn. Hier kan men zich wel degelijk zich vragen kunt stellen, wat er mogelijk in werkelijkheid speelt. Dan zou ik het wel mogelijk kunnen begrijpen, wat er zich allemaal achter de gordijnen zich afspeeld en waarom deze absurde gang van beleid dan wel begin te begrijpen.

willy op 28-10-2017 11:54

Dat gegeven is al een hele tijd bezig , je mag deze dingen niet meer benoemen . Men zal de jihadisten mensen met een stoornis noemen of iemand met zelfmoordplannen,maar het zal zeker steeds heel minder worden gezegd en geschreven het is een moslimterrorist !! Shalom

Een ander geluid op 28-10-2017 14:03

Ike op 28-10-2017 00:28

Massa-immigratie heeft primair tot doel de autochtone volken in Europa te laten verwateren en de autochtone cultuur en identiteit kapot te maken. Op deze site is in de reacties terecht en vaak genoeg verwezen naar het Coudenhove-Kalergi plan. Het is dus bedoeld als instrument om de EUSSR / Verenigde Staten van Europa af te dwingen. In bijna ieder Europees land wil een meerderheid van de bevolking wél een vorm van economische samenwerking, maar persé géén EUSSR of hoe je het ook wilt noemen.

Jouw argument van de goedkope arbeidskrachten zie ik niet zo, omdat de meeste 3e wereld-immigranten linea reacta de bijstand / sociale voorzieningen ingaat en daar ook nooit meer uitkomen. In veel andere Europese landen idem. Het zijn juist de Polen, Roemenen en Bulgaren die in NL in de land- en tuinbouw werken. Het werk dat autochtonen én 2e-3e generatie Turken & Marokkanen niet wil doen. De Somaliërs, Eritreërs enz. kom je daar praktisch niet tegen. In Spanje en Italië zijn er inderdaad Afrikanen die zwart werk verrichten in de landbouw, maar het overgrote deel hangt de hele dag rond op pleintjes of valt mensen lastig. Het gros bedelt of steelt en de meer ondernemenden proberen prullaria aan toeristen te verkopen. 

De rechtse ondernemers en bedrijven in Europa zitten ook niet op de analfabeten uit Azië en Afrika te wachten. Zelfs niet voor een habbekrats ! Hoe graag zij ook voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. De race naar beneden betreffende lonen en arbeidsvoorwaarden wordt in Europa vooral veroorzaakt door de flexibilisering, liberalisatie en arbeidsmigratie / sociale dumping uit Midden- en Oost-Europa. De moslim- en Afrikaanse migranten gaan voor het overgrote deel de sociale voorzieningen (bijstand) in en drukken dus niet de loonkosten. Dat kan alléén als ze zouden werken en de meeste lezers van deze site weten wel beter !!!

Het enige dat de migranten uit Azië en Afrika drukken is onze welvaart en onze veiligheid !!!

Tom Hendrix op 28-10-2017 14:53

@Bundy: 01.51. uur. Dus zover is het al gekomen, Bundy. Het is nog erger dan ik dacht. Democratie bestaat dus in Nederland niet, tenminste dat is mijn conclusie na lezing van uw reactie, en eigen inzicht.

Oma op 28-10-2017 16:48

@Bundy: dan begrijp ik de journalisten helemaal niet meer, hoor! Ethiek? Geweten? Voor de panama-papers konden ze zich nochtans als één man scharen achter het uitvlooien van deze schande door wereldwijd samen te werken? Waarom dan niet voor hun récht op échte persvrijheid? Waarom niet voor het récht van de bevolking op objectieve berichtgeving van feiten, op ongekleurde en onafhankelijke informatie zonder manipulatie, zonder leugens en verdraaiingen? Intussen moeten zowel de eu-dictators als de hele journalistieke bende toch stilaan beseffen dat de bevolking hun smerige strategie van blaaskes-wijsmaken niet meer slikt? Dat is overduidelijk als je alleen al maar fora bezoekt en de reacties/discussies leest en dan heb ik het nog niet eens over sociale media. Mensen beseffen steeds meer en beter wat er aan de hand is, ongeacht de leugens, fake nieuws en rotzooi die opzettelijk verspreid worden, vergis je niet - het werkt niet meer: drogredenen, leugens, manipulatie, voorkauwen, schuldgevoelens opwekken, verdeel en heers..

De geest is uit de fles en die krijgt geen méns er nog terug in, zelfs niet met alle leugens ter wereld....bovendien zijn manipulatie, pogingen tot machtscontrole door drogredenen reeds vanop kilometers afstand herkenbaar geworden, de mondige, westerse mens maken ze niks meer wijs, uiteraard spartelen de monsters die aan de touwtjes trekken in doodsangst want ook zij beseffen dat er geen kruid meer gewassen is tegen de toenemende bewustwording van de mens; ze verliezen de greep op de massa en dat zal zich nog verderzetten...

Wat ik mij wel afvraag is hoe een journalist nog kan meewerken aan dit bedrog. Verenigd kunnen ze zich verzetten tegen deze volksbedriegerij, weigeren zich te lenen en mee te werken aan de ondergang van zichzélf. Tenslotte behoren ook zij tot 'onze bevolking' - ook zij hebben familie, kinderen, kleinkinderen...waar is hun geweten, hun menselijkheid, hun zelfrespect, integriteit gebleven om willens en wetens leugens te verspreiden over het vergif islam, ontkennen wat voor iedereen overduidelijk is en zelfs bewézen wordt: terrorisme=islam en elke moslim staat achter deze terreur-ideologie, deze doodscultus door het volgen van dit gedachtengoed met maar één doel: onderwerping van de hele wereld en uitroeien van al de ongelovigen, daarover zijn ze het állemaal eens, ook de zogenaamde gematigde moslims, zij belijden de theorie en de terroristen voeren enkel de praktijk uit....elke moslim 'theoreticus' kan op elk moment besluiten de theorie ook om te zetten in praktijk en dan aanslagen beginnen te plegen.

Wie zijn dan deze mensen, journalisten die zich beroepsmatig verlagen tot het verloochenen en kastijden van zichzelf, het hersenspoelen en vernietigen van onze (autochtone) samenleving terwijl hun taak enkel objectieve berichtgeving moet wezen? Uit wat? Om een job te hebben en houden? Ten koste van wát? Hun zelfrespect, hun integriteit? Ik begrijp die mensen helemaal niet, wat bezielt hen dat ze zich scharen aan de zijde van terroristen en dictators om onze westerse beschaving en eigen bevolking te vernietigen?

Ike op 28-10-2017 18:38

@Een ander geluid op 28-10-2017 14:03

Het is niet mijn argument dat de krachten goedkoper zijn, laat ik daar nogeens duidelijk in zijn. Het zal ook niet iets zijn dat het midden en kleinbedrijf wil. Mijn argument is dat de elite het wil die de grote multinationals besturen en bij een bank werken die deze elite adviseerd. Lonen staan niet alleen onder druk van een goedkope arbeider die zich aanbied. Lonen staaan ook onder druk omdat een werkgever zegt dat er een werkloosheid heerst.  Als een werkgever geen zeldzame software ontwikkelaar kan krijgen op de Nederlandse markt, moet hij een verzoek indienen en als hij het aannemelijk kan maken, zal hij toestemming krijgen om een software ontwikkelaar uit bijvoorbeeld een groot Aziatisch land in te huren voor een habbekrats in Nederland en hem in een pension te douwen. Of 1 uit een Baltische staat. Op papier zijn dat allemaal geweldige ontwikkelaars. Er kan een schreeuwend tekort zijn aan softwareontwikkelaars en het werklozenbestand kan helemaal vol zitten met ongeschikte kandidaten of net even verkeerde kandidaten (iets dat heel makkelijk is, vanwege de vele verschillende ontwikkeltalen en expertises en stokoude software die nog ergens draait).

Uit een analyse van de geschikte kandidaten komt er dan uitrollen dat de kandidaten in Nederland ongeschikt zijn (ook heel makkelijk).

Vervolgens word er dan een buitenlandse kandidaat naar Nederland gehaald en als deze tegenvalt word toch het argument gebruikt door de werkgever bij salarisonderhandelingen dat er niet meer salaris geboden kan worden omdat iedereen concurreert op de weredlmarkt (TISA).

Ik zeg niet dat de door jouw genoemde mensen barsten van de geweldige kandidaten waar werkgevers op zitten wachten. Ik zeg dat deze mensen gebruikt worden in de salarisonderhandelingen met autochtone Nederlanders en andere Europeanen. Ik hoop werkelijk dat jij hetzelfde snapt. Vergelijk het maar met lichtspoormunitie bij een aanslag door een scherpschutter in de nacht. Eerst word er een hete kogel afgevuurd waarmee de scherpschutter kan zien hoe ver hij er naast zit, daarna word het schot geccorigeerd en knalt de scherpschutter het doel af. Deze werkloze mensen zijn de lichtgevende kogel. Ze kunnen solliciteren totdat ze een ons wegen en heen hele uitkering kan dan opgaan aan reiskosten voor sollicitaties (reiskosten bij sollicitaties zijn niet meer aftrekbaar en worden daarom ook nog maar zelden vergoed). Doordat deze werkloze helemaal aan het randje van een persoonlijk faillisement word gebracht (hij mag geen gesprekken weigeren, omdat hij dan gekort kan worden en hij moet eerst de kosten zelf voorschieten als hij de sollicitatiekosten vergoed gaat krijgen van zijn uitkeringgever) zal deze werkloze sneller geneigd zijn om tegen een lager salaris te gaan werken. Hij zou kunnen aanbieden om even gratis een voorbeeld te geven, door iets gratis te doen voor een potentiele werkgever, maar dat mag hij officieel niet.

Laat ik het extreem netjes vertellen; 'Hij word van alle kanten gestikt'.

De rechtse adviseurs van de rechtse politici die dit bedacht hebben, zijn extreem duivels, maar brilliant. Goede kandidaten die werkloos zijn, krijgen gewoon te horen dat ze certifcaatje nr 9999876 niet hebben en daarom geen match zijn. Het behalen van het betreffende certificaatje kost een paar honderd studieuur. Dat moet de kandidaat in zijn eigen vrije tijd doen met behulp van de door de werkgever gekozen opleider die daarvoor een vette prijs vraagt.  De kandidaat moet dit terugbetalen over een paar jaar en in de tussentijd meer certificaatjes en examens halen. De selectieprocedure word ook zo gespeeld dat de kandidaat tijdens de gesprekken moet vragen of hij dat ontbrekende examen of certificaat niet kan halen terwijl hij werkt met een lening van het bedrijf.

Lees met bovenstaande hoe werkloze 'ongeschikten' daarmee zorgen voor een druk op de lonen en hoe de solllicitatieprocedures daarmee helemaal een 'kapot' systeem in stand houden.

Ik geef verder maar geen commentaar over de waarde van jouw argument dat deze 'ongeschikten' niet van belang zijn bij het aannemen van personeel. Vergelijk het ook met een tankstation waar jij nummer 100 bent in een lange rij die nauwelijks beweegt. 99 Automobilisten voor jou tieren tegen de pomp omdat de pomphouder 100 Euro per liter vraagt en nemen daarna geen enkele liter af of tesamen misschien één liter. Daarna kom jij pas aan de beurt. Jij kan zeggen dat je ook die 100 Euro niet betaald of je kan het ervoor betalen. Je word hoe dan ook 'gestikt'. Ondertussen verkoopt de pomphouder op de markt zijn brandstof zonder dat de brandstof zijn pompstation binnenkomt of aanraakt tegen een prijs van 50 Euro per liter. Iedereen klaagt dan over de stijgende brandstofprijzen en de oplichting, maar de pomphouder loopt binnen en jij stond een week in de rij voor het pompstation en duwt nog een week jouw auto terug naar huis.

Je hebt gelijk over sociale dumping, maar het gaat over alle kandidaten en het hele systeem is gewoon kapot of het 'werkt' voor de kwaadaardige bedenkers van het systeem. De ambtenaar en uitzendcosulent die er mee moet werken en alle klachten moet aanhoren zijn net zo goed slachtoffer van dit 'systeem' als de kandidaten zelf. En politici? Die veranderen dit niet...................

Nog even wat anders; 'Waarom heb je mijn stelling over Niger niet ontkracht?' Het blijft potentieel een schatrijk land met het uranium en olie en mineralen.

Of zie je nu in dat je in een fascistisch land leeft dat deel is van een fascitische Europese Unie?

Overigens kan je beter een baan zoeken bij de overheid om mijn argumenten te ontkrachten. Zij huren mensen in die dit voor hun beroep doen.

Ik hoop ook dat je op het nieuws hebt gelet en de opmerkingen van het het jongetje Buma hebt gelezen, die al heeft verteld schijnt te hebben dat een uitslag van een referendum over 'de sleepwet' genegeerd zal worden.........

Democratie? Jottum, dat wil ik ook! Maar we leven absoluurt in een fascistisch land met fascistische politici en politieke partijen en een fascistische elite. Ik kan daar niks aan veranderen en ik hoop dat jij er wat tegen wilt doen, als je het tenminste begrijpt.........

Iedereen die overigens emailt, commentaar levert komt voor in Big Data en komt daarmee naarboven bij onze fascistische ..mheidsdiensten van het veiligheidssysteem die allemaal braaf meewerken aan deze fascistische staat in hun Business Intelligence analyses.

Big Data = Alle data die een gebruiker aanraakt, bekijkt. download per gebruiker en deze dient verplicht door alle Telecombedrijven vele jaren bewaard worden

Business Intelligence = Bedrijfs(matige) intelligentie. Vaardigheden waar een bedrijf, overheidsorgaan of arbeider of medewerker in uitblinkt. Kortweg BI, maar slecht uitgevoerde BI kan resulteren in BedrijfsDomheid of Business Stupidty. Big Data kan gehacked worden en kan ook een hoop leugens opleveren. Doordat het alle data bevat van alle gebruikers.

De Big Data van Xander kan dus resulteren in alle data over alles wat Xander doet en alles wat er over hem gezegd word en als iemand in een systeem van hem of een ander kan komen en daar wat data tussenzet, komt dit ook voor in zijn Big Data..............

Wo ist die Gestapo oder Stassi?

Een ander geluid op 28-10-2017 19:04

Oma op 28-10-2017 16:48

U zegt:

dan begrijp ik de journalisten helemaal niet meer, hoor! Ethiek? Geweten? Waarom dan niet voor hun récht op échte persvrijheid? Waarom niet voor het récht van de bevolking op objectieve berichtgeving van feiten, op ongekleurde en onafhankelijke informatie zonder manipulatie, zonder leugens en verdraaiingen?

Mijn reactie:

Bijna iedereen en dus ook veel journalisten zijn afhankelijk van hun salaris en daarom "loonslaaf". Ik geloof niet, dat ze vrij zijn om te schrijven wat ze denken. Daarnaast is het hele selectieproces er op gericht gelijkgestemden te selecteren. Een linkse journalist bij een rechtse krant, zal er al snel uitgewerkt worden als hij überhaupt al aangenomen zou worden. Men heeft zich dus aan ongeschreven richtlijnen te houden. In een aantal branches / bij een aantal bedrijven kan je zelfs repercussies verwachten als je openlijk blijk geeft van steun aan PVV of Vlaams Belang.............. 

Verder zijn er natuurlijk ook veel journalisten / media-medewerkers, die alles wat u en ik hardgrondig veroordelen als het grootste ideaal van hun leven beschouwen. 

Sukkel op 29-10-2017 09:40

Het bewust voorstrekken en aan alle kanten steunen van moslims is het gevolg van de "Resolutie van Straatsburg" van 7 juni 1975. Hierin werd vastgelegd dat de media alleen maar positief iver moslims berichtten en dat zij hier geen strobreed in de weg worden gelegd. Oftewel de vastlegging van Islamisering van Europa. 

Een ander geluid op 29-10-2017 11:43

Ike op 28-10-2017 18:38

Ik ben het eens met je analyse, dat een grote werkloosheid door werkgevers gebruikt wordt als argument om de loonkosten te drukken en de arbeidsvoorwaarden uit te hollen. Daarvoor hoeven ze echter geen miljoenen kansarmen uit de 3e wereld te halen. Door de globalisering kunnen ze simpelweg verwijzen naar de loonkosten in China, Vietnam enz. Arbeiders / werknemers over de hele wereld zijn nu elkaars concurrenten geworden. Daarvoor hoeven ze niet fysiek in NL, Europa of de USA te zijn. Om die reden heeft men de "maak"-industrie o.a. naar China verplaatst. Door de globalisering, neo-liberalisme enz. is het goedkoper de fabrieken te verplaatsen, dan steeds maar nieuwe gastarbeiders hier naar toe te halen. Voor locaal gebonden activiteiten kan men, vaak tijdelijk, personeel laten komen uit bijvoorbeeld India of andere landen. Maar, die ontwikkeling geef je zelf ook al aan.

Daarom is het Coudenhove-Kalergi plan de hoofdreden voor de import van de miljoenen kansarmen uit Azië en Afrika.

Dat de Europeanen steeds verder uitgeknepen worden, ben ik helemaal met je eens. Het economisch afhankelijk maken van de mensen is deel van het plan. Zolang mensen nog iets te verliezen hebben, komen ze niet in opstand en zolang ze daarbij financieel afhankelijk zijn worden ze ook niet te mondig of te veeleisend.

Angst het het geijkte middel om de boel onder controle te houden. 

De duistere elite zal het worst wezen welk systeem (fascisme, communisme, nationalisme enz.), religie, nationaliteit enz. ze als instrument gebruiken. Voor hen heiligt het doel (NWO, ultieme almacht en controle) het middel. Daarom heeft het weinig zin te discussiëren welke label het beste op hun past.

NL, EU enz. voldoen echter niet aan de definitie van fascisme. De kenmerken daarvan zijn o.a. extreem nationalistisch en het verdelen van groepen mensen in superieur en inferieur. Bijvoorbeeld naar ras (Hitler) of geloof (islam). De EU neigt steeds meer naar een autoritair systeem, maar dat was en is het communisme ook !

Ik deel je mening dat we steeds meer in een nep-democratie leven, maar daar kiest de massa helaas nog steeds zelf voor.......... 

Alle grootmachten, niet alleen de USA, maar ook Rusland, China enz., streven naar uitbreiding van militaire-, politieke en economische macht. Ze verkopen hun wapens aan iedereen. Ook aan potentiële vijanden. Kijk maar eens met welk gemak Rusland zijn S-400 aan Turkije en Saoedi-Arabië verkoopt. Russische militaire hulp aan Assad is alleen om het Russische oile- en gas monopolie in Europa veilig te stellen. Dat China even de hele Zuid-Chinese Zee wil inpikken is een veeg teken. De USA hebben het nooit zo bont gemaakt om de hele Carïbische Zee als hun eigendom te claimen. Dus ja; in Niger valt voldoende te halen. Maar dat spel spelen alle grootmachten !

Oma op 29-10-2017 12:06

@Een ander geluid: ja, dat weet ik ook wel...maar gewetensnood en zelfverloochening is geen job waard, dan maar een andere job ipv je ziel aan de duivel te verkopen....Anderzijds hebben die journalisten ook verantwoordelijkheid tov de maatschappij en zouden ze kunnen ijveren voor het recht op objectieve informatie van het publiek, zeker nu omdat de mensen de verdoezelingen, verdraaiingen en manipulatie opmerken en verwerpen, dat schaadt het imago van de media. Iedereen is dat geleuter, de bescherming van criminelen, terroristen en islam, de zelfkastijding en manipulatie, de weg-met-ons grondig beu en steeds meer mensen haken af en zoeken zelf informatie via internet ipv via de mainstream media en gelijk hebben ze. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl