Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

EMP-commissie adviseert Trump preventieve kernaanval op Noord Korea

‘Noord Korea kan met EMP aanval 90% van de Amerikaanse bevolking uitroeien’ – ‘Noord Korea bereidt nieuwe testlancering met raket die VS en Europa kan raken voor’

‘De volgende wereldoorlog zal worden begonnen met de ontploffing van een EMP bom boven de Verenigde Staten, gevolgd door een nucleaire uitwisseling en conventionele gevechten.’

De voorzitter en stafchef van de Amerikaanse EMP-aanvalsdreiging commissie (CATUSEPA) hebben gewaarschuwd dat de Verenigde Staten worden geconfronteerd met een ‘doomsday’ scenario, bestaande uit een Noord Koreaanse EMP-aanval, waardoor binnen één jaar 90% van de Amerikaanse bevolking de totale chaos die uitbreekt niet zal overleven. De commissie geeft vooral de regering Obama de schuld van de huidige gevaarlijke situatie, omdat deze de capaciteiten van Noord Korea ‘ernstig heeft onderschat’. Het advies aan president Trump liegt er niet om: overweeg een preventieve militaire aanval, ook met kernwapens.

 

‘Irrationeel en krankzinnig’

Voormalig NASA raketwetenschapper James Oberg bezocht de lanceerbasis Sohae in Noord Korea, en zag daar uitgebreide maatregelen die worden genomen om te lanceren ruimteraketten te verbergen.

 ‘De angst is uitgesproken dat Noord Korea een kleine kernkop in een baan (om de Aarde) kan brengen, en deze boven de VS laat exploderen voor een EMP-aanval,’ schreef Oberg in een artikel eerder dit jaar. ‘Deze zorgen lijken extreem en zouden moeten wijzen op een irrationaliteit bij het regime (van Kim Jong-un) van astronomische omvang. Ik ben me gaan realiseren dat het meest beangstigende is dat precies zo’n mate van krankzinnigheid duidelijk zichtbaar is in hun ruimteprogramma.’

‘90% Amerikaanse bevolking binnen één jaar dood’

CATUSEPA voorzitter dr. William Graham en stafchef dr. Peter Vincent Pry wijzen tevens op de analyse van ambassadeur Henry Cooper, voormalig directeur van het Strategic Defense Initiative (SDI), en erkend topexpert op het gebied van ruimteraketten en –wapens. Cooper heeft herhaaldelijk gewaarschuwd dat de Amerikaanse raketafweersystemen uitsluitend gericht zijn op raketten die over de Noordpool komen, maar niet over de Zuidpool. En dat is precies de richting vanwaar een Noord Koreaanse satelliet met kernbom zal komen, mocht dictator Kim Jong-un inderdaad besluiten tot een EMP aanval op Amerika.

‘Het resultaat kan zijn dat het Amerikaanse elektriciteitsnet voor onbepaalde tijd wordt uitgeschakeld, waardoor tot 90% van alle Amerikanen binnen een jaar de dood zal vinden. De EMP Commissie concludeerde dit al 8 jaar geleden.‘

Grove inschattingsfouten regering Obama over kernmacht Noord Korea

Graham en Pry stellen daarom dat de VS zich dankzij de grove inschattingsfouten van de regering Obama tegenover de zeer ernstige acute dreiging van een nucleaire Noord Koreaanse EMP-aanval ziet gesteld, en onmiddellijk actie nodig is:

* Nog maar 6 maanden geleden dachten de meeste experts dat het Noord Koreaanse nucleaire arsenaal primitief was. Sommige academici beweerden dat het land maar 6 atoombommen had. Nu schatten de inlichtingendiensten dat aantal op 60.

* Nog maar 6 maanden geleden dachten de meeste experts dat de Noord Koreaanse ballistische raketten fake waren, of in ieder geval niet Amerika konden bereiken. Nu wordt gesteld dat deze raketten Denver en Chicago kunnen vernietigen, en misschien wel heel de VS kunnen raken.

* Nog maar 6 maanden geleden dachten de meeste experts dat Noord Korea nog heel ver weg van de ontwikkeling van een waterstofbom was. Nu lijkt het erop dat het land wel degelijk waterstofbommen heeft zoals de VS deze ook bezit.

* Nog maar 6 maanden geleden beweerden dezelfde experts dat Noord Korea niet in staat was om een nucleair wapen klein genoeg te maken om op een raket te kunnen monteren. Inmiddels stellen de inlichtingendiensten dat het land in staat is om met ICBM’s met kernkoppen Amerika (en daarmee ook Europa) aan te vallen.

Advies aan Trump: Overweeg preventieve aanval met kernwapens

Het advies van de EMP-commissie liegt er dan ook niet om: ‘Onze aanbeveling is dat de president EMP- of cyberaanvallen die het nationale elektriciteitsnet (kunnen) platleggen als het gebruik van massavernietigingswapens opvat, die preventieve Amerikaanse vergeldingsaanvallen met alle mogelijk middelen, inclusief kernwapens, rechtvaardigen.’ (1)

‘Nieuwe testlancering met raket die VS en Europa kan raken’

De Zuid Koreaanse media berichtten eergisteren dat de noorderburen een nieuwe lancering met een ballistische raket voorbereiden, vermoedelijk als reactie op een geplande gezamenlijke oefening met de Amerikaanse marine. Het vliegdekschip USS Ronald Reagan zal deze oefening leiden. Vorige week vrijdag kwam ook de nucleaire onderzeeër USS Michigan in de Zuid Koreaanse havenstad Busan aan. Een andere kernonderzeeër, de USS Tuscon, was daar net vertrokken.

Amerikaanse en Zuid Koreaanse militaire officials vermoeden dat Noord Korea een test gaat uitvoeren met de intercontinentale Hwasong-14 raket, de steden zoals San Francisco, Los Angeles en Denver kan vernietigen, en waarmee tevens heel Europa kan worden geraakt (2).

‘Noord Korea in een hoek gedrongen en zal WO-3 beginnen’

Robert Kelly schrijft voor The Strategic Culture Foundation dat de VS zijn bondgenoten Zuid Korea en Japan zal kwijtraken als Washington besluit Noord Korea zonder hun instemming aan te vallen, en het gevaar bestaat dat de Chinezen hun militaire verdrag met Noord Korea honoreren en militair tussenbeide komen (4).

De voormalige ‘groene baret’ special forces commando Jeremiah Johnson (pseudoniem) waarschuwt dat het regime van Kim Jong-un in een onhoudbare positie wordt gedrongen ‘waarin het geen andere keus heeft dan te vechten of te sterven, omdat een eervolle aftocht niet wordt toegestaan... Er komt een moment dat het in de hoek gedrongen Noord Korea gedwongen wordt om uit te halen. Dat is ongetwijfeld onderdeel van een groter plan. De prijs zal echter niet door de politici, maar door de burgerbevolking worden betaald.’

Zijn conclusie: ‘De volgende wereldoorlog zal worden begonnen met de ontploffing van een EMP bom boven de Verenigde Staten, gevolgd door een nucleaire uitwisseling en conventionele gevechten.’


Xander

(1) Daily Wire via Infowars
(2) Zero Hedge
(3) SHTFplan via Zero Hedge
(4) Strategic Culture Foundation via Zero Hedge

Zie ook o.a.:

07-10: Trump zinspeelt op oorlog met Noord Korea: ‘Sorry, nog maar één ding zal werken’
23-09: Crises Noord Korea, Iran en Syrië dankzij beleid Trumps voorganger Obama
10-09: China waarschuwt Trump opnieuw Noord Korea militair te steunen bij aanval VS
08-09: Strategic Intelligence verwacht binnen 6 maanden aanval op Noord Korea
03-09: Minister Defensie VS dreigt Noord Korea met totale vernietiging
03-09: Flashback 1994: President Clinton kondigde trots einde kernwapens Noord Korea aan
01-09: Analisten vrezen nog deze maand uitbreken oorlog met Noord Korea
12-08: WO-3 angst in VS: Stormloop op survival winkels
11-08: China waarschuwt VS: Wij zullen aanval op Noord Korea tegenhouden
10-08: Grootste Britse kranten waarschuwen burgers voor kernoorlog
09-08: VN-sancties omzeild: Noord Korea en Iran sluiten militair samenwerkingsverdrag
30-07: ‘Pentagon bronnen: Trump beveelt binnen jaar militaire aanval op Noord Korea’
05-07: ‘VS, Rusland en China maken neutronenbommen klaar voor aanval op Noord Korea’
01-07: Hackersgroep Anonymous waarschuwt voor plotselinge Derde Wereldoorlog (/ ‘De strijd zal zeer waarschijnlijk heftig, wreed en snel zijn, en wereldwijd grote verwoestingen aanrichten’)
14-04: ‘VS bereidt preventieve aanval op Noord Korea voor
13-03: US Navy Seals oefenen op uitschakelen Kim Jong-un in Noord Korea (/ F-35 stealth jagers gaan aanval op Noord Korea simuleren)
24-02: China dreigt met oorlog bij komst Amerikaanse vliegdekschip (/ Flashback: Ex-CIA remote viewers voorspelden Noord Koreaanse kernexplosie gevolgd door wereldoorlog)

2012:
14-02: Remote viewers: Alles verwoestende killshot zonnevlam nabij (/ Derde Wereldoorlog en einde beschaving begint met explosie Noord Koreaanse kernbom) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31)  verder te praten.Reacties

Ike op 16-10-2017 14:17

De VS weten niet waar alle Noord Koreaanse onderzeërs zijn, dus kunnen ze al bij de kust van de VS een raket lanceren die met een hele kleine kernkop een EMP veroorzaakt. De Noord Koreanen hebben deze kennis en mogelijkheid al. Dit beschouw ik ook als 'vals nieuws' van de VS regering om een militaire actie tegen Noord Korea te kunnen rechtvaardigen. Ze gaan gewoon door met hun plannen.

Net als Israël nu een aanval heeft uitgevoerd op luchtafweer in Syrië. Je kan wachten op tegenmaatregelen in de vorm van een sterker raketschild dat aan komt te staan boven Israël.

willy op 16-10-2017 14:29

Laat ons hopen dat deze stelling wat overdreven is geen van beide landen hebben geen belang in een atoomoorlog die vele doden zouden maken. het is wel zo dat Noord -Korea de wereld aan de rand van een kernoorlog drijft maar men moet niet in deze val trappen en ook iran is een gevaar voor de VS ook dat mag men niet vergeten. laat ons hopen dat wereldoorlog III niet bij de VS en Noord-Korea begint want waar zal het dan eindigen? Shalom

Henk Bosvliet op 16-10-2017 14:31

Dus... zelf emp laten afgaan en Noord Korea de schuld geven. Miljoenen lastige burgers die omkomen. Je zal maar in een stad wonen, erg lastig om uit te komen als iedereen honger heeft en de chaos uitbreekt.

De rijkeren zitten verscholen in de bergen of andere ondergrondse bunkers. Die zingen dit wel uit en komen weer naar boven om de puinhopen weer te herbouwen. 

Qromwel op 16-10-2017 14:45

De volgende wereldoorlog zal worden begonnen met de ontploffing van een EMP bom boven de Verenigde Staten, gevolgd door een nucleaire uitwisseling en conventionele gevechten.’

Toemonende en verleden tijd?

Gladiator op 16-10-2017 14:46

Ongelooflijk hoe onze "vrienden" (VS) er alles aan proberen te doen om ons een geweldig mooi verhaal uit het dikke boek van de Gebrs. Grimm op de mouw te spelden!!!

Mensen, ik hoop niet dat er ook maar 1 iemand is die dit gaat geloven want dan geef ik de moed op hoor.

In NK is nog (als 1 van de 3 landen die nog over zijn) géén Rothschild Bank gevestigd en dat is de enige echte rede dat de VS er wederom, net als in Irak, Afghanistan, Libië, Syrië enz enz enz........de democratie (hahahahahahaha) gaan brengen, en eventjes voor de goede orde en voor degene die het begrip democratie fout interpreteren, democratie komt uit de Griekse oudheid en wil zeggen letterlijk vertaald, "macht aan het volk" echter wat dan wel nog eventjes goed moet worden geïnterpreteerd is het volk, en daar loopt menigeen vast. Iedereen roept dit wel maar het volk betekende voor de oude Grieken diegenen die gemachtigd waren om wapens te dragen, en dat zou dus nu het leger en de politie zijn, en als je het dan zo bekijkt, tja, dan leven wij idd in een democratie.

Wij, het gepeupel waren niet het volk maar.........."de onderdanen", zij die onderdanig zijn!!!! (en moeten werken als belastingslaaf vanaf het moment van geboorte en na het gedane werk zsm middels Minister Schippers haar pilletje zelf mag bepalen of hij/zij een einde maakt aan het vooral oh zo werkzame leven!

Mooi toch, of niet!!??

Slaap zacht en fijne dag nog verder,

Gladiator

Drossaard op 16-10-2017 14:46

Maar als NK in staat is tot een EMP-aanval, dan zijn andere dubieuze kernmachten dat toch zeker ook. Ik denk bv aan Pakistan. Is de dreiging vanuit NK groter vanwege hun psychopatische staatshoofd Kim Jong-un?

Als die een raket lanceert over de zuidpool die ook nog eens in de VS arriveert, dan weten we in ieder geval zeker dat de platte-aardetheorie vals is.

Op enigzins vergelijkbare wijze als dat Kim Jong-un geen eervolle aftocht meer openstaat, zie ik ook Trump steeds meer in een hoek gedrukt worden. De vernederingen die hij voortdurend moet wegslikken kunnen tot extra onvoorspelbaar gedrag leiden. 

Gladiator op 16-10-2017 14:54

Ps.

Was nog eventjes vergeten te vertellen dat........de VS reeds lange tijd over iets veel en veel mooiers beschikken dan zo'n vies smerig en dom atoombommetje, en ik hoop dat men hier wel weet waarop ik nu doel of........??!!

Zie anders hiervoor de mega-uitgebreide documentaires welke door Dr. Judy Wood zijn gepubliceerd op het internet en welke onomstotelijk aantonen dat de "aanslag op de twintowers, beter bekend als 9/11" absoluut een inside job was en er een subliem wapen is gebruikt om deze 2 megatorens te doen verpulveren van boven tot beneden. Het grootste stukje "voorwerp" dat er gevonden is in deze megatorens was een stukje van een telefoontoestel ter grootte van een toetsenbordje daarvan, dus ongeveer 5x5 cm.

Geweldig toch....om zo'n vrienden te hebben en die dan ook maar van oorlog tot oorlog als een schoothondje achterna te hollen al hijgend met de tongetjes over de grond.

Bah, bah en nog eens bah!!

Gladiator

Qromwel op 16-10-2017 15:19

Wie zal er bezwaar maken tegen de vernietiging van NK's raket capaciteiten? Dat moet ook kunnen zonder kernexplosies. Zojuist vernomen via Haaretz en The Jerusalem Post; De Israëlische luchtmacht heeft een Syrische luchtafweer batterij 50 km ten oosten van Damascus vernietigd. Daarvandaan werden sa-5 raketten afgevuurd op Israëlische vliegtuigen die een "routine vlucht" boven Libanon uitvoerden. Raketbases en fabrieken kunnen dus ook zonder een kernoorlog te ontketenen vernietigd worden. De tanden van de Koreaanse tijger uittrekken.

jan op 16-10-2017 15:43

Ze hadden genoeg tijd gehad om N korea plat tegooien.  maar ze laten alles versloffen en nu Zul je zien wat er gebeurd . een klijn rot land dat de macht naar zich toe trekt . goed gedaan Amerika

Oen op 16-10-2017 16:02

Noord-Korea is best Korea!

KarelG op 16-10-2017 16:06

Iemand al het boek 'Een seconde later' van William Forstchen al gelezen... Ik vrees dat dit heel kort bij de werkelijkheid zal liggen.

Eelke Piers op 16-10-2017 16:28

Het is voor mij een grote vraag of na een EMP aanval er nog wel één raket kan starten omdat deze ook vol met elektronica zitten.

Ik verwacht dat een paar uur na een EMP aanval al diverse elektriciteitscentrales weer zullen draaien. Er kan nog veel op handbediening aan het werken worden gezet.

Een ander geluid op 16-10-2017 16:31

Gladiator op 16-10-2017 14:46

U zegt:

In NK is nog (als 1 van de 3 landen die nog over zijn) géén Rothschild Bank gevestigd

Mijn reactie:

Daarmee zegt u óók, dat Rusland en China wél tot het Rothschild netwerk behoren.............. Dat zou betekenen, dat de Rothschilds niet alleen in het westen aan de touwtjes trekken, maar ook in Moskou en Beijing.............. Toch ?

In het oude Griekenland hadden alle vrije, volwassen mannen stemrecht. Wapen of géén wapen. Dus vrouwen, slaven en buitenlanders hadden géén stemrecht. 

Tom Hendrix op 16-10-2017 16:43

De voorspellingen uit het bijbelboek; " de Openbaring van Johannes", lijken steeds meer realiteit te worden. Ik vertrouw enkel nog op Jezus Christus.

ad op 16-10-2017 16:54

@Gladiator. Ik denk dat u een helder inzicht geeft in de verdorven vs gewoontes. De leugenachtigheid van de vs is niet te stoppen.

Qromwel op 16-10-2017 16:55

Drossaard op 16-10-2017 14:46: Ik denk dat het voldoende is potentiële vijanden (en dat zijn er vele) de mogelijkheid tot het ontwikkelen of er op na houden van de noodzakelijke transportmiddelen te onthouden. Trump kan Obama's deal gerust houden. Maar een bos nieuwe sancties ivm. Irans raketprogramma kan misschien geen kwaad. 

Qromwel op 16-10-2017 16:58

Oen op 16-10-2017 16:02: Welkom op dit forum. Vertel eens wat verder de bedoelingen zijn van uw land.

Ike op 16-10-2017 17:30

Dit geeft handelingen goed weer;

http://www.zerohedge.com/news/2017-10-16/us-deploys-special-forces-decapitation-team-south-korea

Als de pers daar nu mee komt, lokt men een reactie uit van de Oen.

Één reactie geeft een goede weergave weer wat er geprobeerd is boven Libanon. Men heeft een F16 met of zonder piloot (ze kunnen ook gebruikt worden als UAV) boven Libanon laten vliegen langs de grens met Syrië. Als de F16 even zijn gronddoelzoekradar aanzet, moet er gereageerd worden door de Syrische of Russische luchtafweer. Als de Russen en Syriërs niks doen, kunnen ze timen hoelang ze kunnen doorvliegen naar Syrische doelen. Als de Russen en Syriërs wat afvuren geven zij een signaal af dat Israël niet moet rotzooien hiermee. Als Syrië S300's had afgevuurd hadden ze kunnen zien of er nog updates waren geweest van de software in vergelijking met de tests die Israël uit had gevoerd bij de Griekse S300 afweer. Als ze er een S300 hadden afgeschoten op een F16, was de S300 mogelijk duurder geweest dan de F16 die gebruikt werd. Het barst van de oude F16's in de reserves in de woestijn van Arizona.

Als dit soort data terug word gestuurd vanuit het vliegtuig en de radarstations van Israël, kan Israël het later nog een keer proberen. De Syriërs hebben echter met of zonder medewerking van de Russen een oudere S200 afgevuurd (SA 5) die goedkoper is. Daarmee hebben ze een signaal afgegeven en heeft Israël alleen informatie verkregen over de S200 systemen die ze wellicht al had. Syrië zal nu vragen om een grotere paraplu van de S300 of S400's waar zij later voor moet betalen met een wederdienst of in harde leveranties van olie of exploitatierechten van olie en gas en steun voor Rusland in de VN en gebruik van de zeebasis van Syrië.

Wij weten niet wat de afspraken zijn achter de schermen, maar langzaam aan word de inzet steeds hoger en worden de wapens steeds sneller op scherp gezet en dan is het een kwestie van wie het rustigst blijft met de vinger bij de knop of trekker of op het juiste moment afdrukt. Waarom bij Damascus?

Het verhaal bij bovenstaande en de reacties over de actie;

http://www.zerohedge.com/news/2017-10-16/israeli-fighter-jets-destroy-syrian-air-defense-battery

En nogmaals, zou Israël over Libanon vliegen om de afweer te testen van Syrië als zij bombardementen zou kunnen uitvoeren op IS Intelligence Services kampen net over de grens bij de Golan i.p.v. bij Damascus?

http://www.zerohedge.com/news/2017-10-13/israeli-tv-shows-footage-isis-training-camp-israels-border

Wie profiteert van alles?

Bambi op 16-10-2017 17:33

Gewoonweg ziekelijk. Ik noem dat ook parasieten is gelijk aan ...

henk Boskamp op 16-10-2017 18:07

@Een ander geluid op 16-10-2017 16:31

 

Ze worstelen zich er los van. Ze zijn bezig eigen betalingssystemen op te zetten. Hoe groter een land, hoe meer moeite dit kost. (Precies ook de reden waarom ook de EU steeds groter moet. Kleine landen wisselen gemakkelijker van koers)

Goed artikel, snap je ook waarom Iran en Rusland steeds worden gedemoniseerd. 

Kees van Kesteren op 16-10-2017 18:18

Gladiator,

Ben het helemaal met je eens, maar ik denk dat de meeste mensen niet begrijpen wat je bedoelt.

Geef niks, hun ontwikkeling komt t.z.t. maar dan kan het wel eens te laat zijn.

Trouwens jou link gezien op Joost Niemoller m.b.t. F. Flags.

Was erg verbaasd en erg goed uitgelegd c.q. gepresenteert!!

Hartelijke groet,

Kees van Kesteren

vlokje op 16-10-2017 18:52

wie stuurt mij een paar alu-hoedjes

voor mijn telefoon en tablet ;-)

Koolteer op 16-10-2017 18:59

Over grofweg een week is Amerika op oorlogssterkte bij Korea. Dat kunnen ze ongeveer drie weken volhouden. Langer kost te veel, en schopt de onderhoudsschema's in de war. Het meest ideale moment voor een oorlog is omstreeks de 25e. Niet veel later. Als Kim zich koest houdt, wordt er vanuit NK wateren een raket gelanceerd richting Guam, maar deze zal neerkomen op Japan oid.  Kim krijgt de schuld, en het spel kan beginnen.

Pieter A Meijer op 16-10-2017 19:09

Tom Hendrix 16-10-2017 16:43;

Shalom;

Niet alleen Johannes (Jochanan) heeft dit geschreven. In andere Bijbelboeken is dit ook het geval.

Uw 2de zin onderschrijf ik voor de voole 100%.

ShavuahTov. (goede week).

SEO op 16-10-2017 19:43

'Preventief' is volledig onzin als het om gebruik kernwapens gaat. Preventief betekent start WOIII.

Tabris op 16-10-2017 19:48

Dan vergeten we nog de mogelijkheid van een watestof bom op Yellowstone. De gevolgen zijn dan helemaal niet te overzien, ook voor Europa niet.

Zolang nut case Oen daar aan de macht is dan is preventief handelen de beste oplossing.

vlokje op 16-10-2017 20:11
Een ander geluid op 16-10-2017 16:31

..........Dat zou betekenen, dat de Rothschilds niet alleen in het westen aan de touwtjes trekken, maar ook in Moskou en Beijing.

oost duitsland passer en winkelhaak in de vlag, hamer en sikkel (onderdrukking en oogsten ,harvest festival !)

dat beweer ik nou al jaren, het kwaad is als een januskop (twee gezichten op 1 romp)

dit komt ook in symbolen en pictogrammen voor, pentagram -hexagram, jezus-kruis-petrus-kruis, jing & jang,

vijgeboom op 16-10-2017 20:17

Noord Korea zal echt niet zomaar een land bombaderen. Waarom zou de VS wel zulke wapens mogen hebben en nk niet? Volgens mij is het de VS vooral die oorlogje spelen voor hun economie.

lodewijk12 op 16-10-2017 20:56

die amerikanen die stoken al 100 jaar oorlog. natuurlijk willen ze een preventieve aanval tegen een land dat de enige wapens bouwt dat de VS nog buiten de deur houdt.laat die noord koreaanen dat land en z'n hypocryte volk mooi naar de maan blazen a.u.b.

Een ander geluid op 16-10-2017 21:47

Ik denk, dat de soep van de EMP Commissie minder heet gegeten wordt dan opgediend !

Kwam net een paar artikelen tegen, waaruit blijkt dat de EMP Commissie (in zijn huidige vorm en samenstelling) momenteel vecht voor zijn politieke voortbestaan. Ja; waarmee onderstreep je je bestaansrecht meer, dan met een actuele dreiging. Het even grote gevaar van een potentiële EMP dreiging vanuit Rusland & China is blijkbaar uitgewerkt. Noord-Korea is nu de boeman en Iran over een paar jaar.

Bijgaand 2 linkjes over de discussie in het Huis van Afgevaardigden en de Senaat over het nut en noodzaak van de huidige EMP Commissie. Huis van Afgevaardigden wil de Commissie blijkbaar ontmantelen........ en nu vecht de EMP Commissie in zijn huidige vorm en samenstelling in de Senaat voor zijn voortbestaan.............

De Commissieleden vrezen blijkbaar voor hun lot en weigeren natuurlijk de USA onwetend en onbeschermd achter te laten. Nou, gelukkig speelt Oen het spel mee. 

Dat is andere koek, dan NK preventief aanvallen. Dat advies heeft de EMP Commissie ook niet gegeven, want dat is haar taak niet. Daar gaan anderen over !!!

Voor de goede orde; de EMP Commissie maakt géén deel uit van de regering Trump. Ook niet van het leger of de veiligheidsdiensten.

Taak EMP Commissie is het risico van EMP in kaart te brengen en voorzorgsmaatregelen voor te stellen. Een anti-EMP plan zeg maar. Of een rampenplan / draaiboek wat te doen bij een EMP noodsituatie. Niets meer en niets minder. EMP kan overigens ook door extreme zonnevlammen / zonnewind veroorzaakt worden. 

Dit hele geval is een storm in een glas water. Vals alarm zogezegd !

https://www.newsmax.com/HenryFCooper/emp-commission-national-defense-north-korea/2017/09/14/id/813701/

http://thehill.com/opinion/national-security/351174-washington-absolutely-must-save-the-emp-commission

Qromwel op 16-10-2017 22:57

Gladiator op 16-10-2017 14:54: In de ashopen (!!) van de verbrande huizen in California zijn bepaalde zaken niet aangetroffen, die er wel hadden moeten zijn, nl. dingen zoals toiletpotten en wasbakken. 

Lodewijk op 17-10-2017 00:07

Toevallig zag ik gisteren deze fascinerende psycholische analyses van Kim Jong-un:

 

"Lichaams Taal Kim Jong-un"

"Body Language: KIm Jung Un"  https://www.youtube.com/watch?v=GJ11hvDH6js

"Lichaams Taal: Kim Jong-un Noord Korea"

"Body Language: Kim Jong-un North Korea" https://www.youtube.com/watch?v=UdvbMTKfUOk

Ultimate op 17-10-2017 03:05

Deze week zou de VS een 5 daagse oefening houden voor de Noord Koreaanse kust volgens reguliere mediabronnen.

Provocatie in de hoop dat NK in de val trapt en zelf begint aan te vallen daar zit men ongetwijfelt op te wachten.

Je moet je eens voorstellen hoe de VS zou reageren als NK voor hun kustgebieden militaire oefeningen zou organiseren.

hubo op 17-10-2017 04:27

Als ze dat zouden flikken,hoop ik dat de koreanen echt zo'n onderzeeër voor de oostkust van de VS hebben liggen,die zo'n emp kan opwekken.Ik heb ook het gevoel dat het spel zo gespeeld wordt door de amerikanen,dat de koreanen geen kant meer uit kunnen en overgaan tot een first strike.maar ik acht de amerikanen ook wel in staat om net als Hitler in polen een aanleiding te creëren om zelf in de aanval te gaan.Vooralsnog ben ik niet geneigd te geloven dat er intercontinentaal een effectieve dreiging van Korea uitgaat,maar als het er ooit van komt,zullen we het wel zien.

Hubert Luns op 17-10-2017 08:08

Qromwel heeft helemaal gelijk. De capaciteit van de VS om begeleid door sateliet info de raketinstallaties plat te gooien of een raket neer te schieten tijdens de eerste tientallen seconden van zijn baan zijn voldoende om het Koreaanse gevaar in te tomen.

Tom Hendrix op 17-10-2017 08:13

@pieter A. Meijer:19.09. uur, op 16/10. Hartelijk dank voor uw reactie. En voor U mazzel tov!

Tycho op 17-10-2017 08:23

Amerika; m/n broek zakt er van af.

Grietje op 17-10-2017 09:57

@ Oen op 16-10-2017 16:02 Aan schrijfstijl en mening kun je meteen al zien uit welke put die regel is opgeborreld. Waarschijnlijk staat op de deksel: 'islam'.

maria op 17-10-2017 11:00

 David Wilkenson schrijft o.a. in zijn boek "het visioen en verder " dat er met Amerika een ramp zal gebeuren groter dan 9/11

jottum op 17-10-2017 11:45

Goede studie maken van het leven zonder stroom en voorzieningen op Puerto Rico van na orkaan Irma dan maar om te preppen, en de gevolgen nog een paar keer erger nemen omdat voor hen nog wat hulp kwam vanuit het functionerende vasteland. En in ieder geval mondkapjes in het noodpakket hebben voor de natuurbranden die ontstaan door vonkende electriciteitskabels na zo'n emp. Voor studenten geschiedenis over vijfhonderd jaar dan wel een boeiend onderzoeksonderwerp. 

Maar gebeuren gaat er niets. Het is eerder natuur en klimaat die voor problemen gaan zorgen.

rexmundi op 17-10-2017 13:33
Kleine Pong heeft de VS schaakmat gezet, dat komt er van als men steeds politie agent wil spelen.
We horen momenteel niets meer over het jennen tegen Rusland van de EU en de VS.
Een ander geluid op 17-10-2017 13:46

Ultimate op 17-10-2017 03:05

Oefeningen zijn precies wat het woord zegt; oefeningen. Géén provocaties dus. Alle legers oefenen, ook samen met bondgenoten. Als we dat allemaal als provocatie zien, hebben we er iedere dag wel een. Onlangs (juni/juli) gezamelijke oefening van de Chinese en Russische marines in de Oostzee. Navo heeft ook oefeningen. 

Ik zie er niet zoveel kwaad in. Op zijn hoogst elkaar een beetje imponeren. 

Lino op 17-10-2017 14:01

@Maria: Het visioen van D. Wilkerson komt al jaren stap voor stap uit. Ik geloof ook zeker dat Amerika binnenkort wordt getroffen door een enorme ramp. Veel Amerikaanse christenen verwachten dit ook. Antifa heeft daar in november een burgeroorlog aangekondigd en na de zonsverduistering in augustus word het land onafgebroken getroffen door rampen: tornado's, enorme branden (die overigens zijn aangestoken door laser/geo-wapens vanuit vliegtuigen met behulp van de chemicalien die d.m.v. chemtrails in de lucht worden verspreid. Er staan in Californie bomen van binnen in brand i.p.v. aan de buitenkant! De bewijzen/filmpjes staan op het internet. Allemaal de in de Bijbel voorspelde weeen die niet meer stoppen, maar alleen maar in kracht en frequentie zullen toenemen.  

anora op 17-10-2017 20:47

Belachelijk en slecht advies

anora op 17-10-2017 20:52

O ik had al op verzenden geklikt. Dat er mensen zijn die N-korea zitten goed te praten is net zo stompzinnig als dit advies. Je hoort ineens geluiden op fora in de trant van; het is helemaal niet zo erg in NK zoals de media ons voorspiegelen. Nepnieuws komt van alle kanten. Niet goed geïnformeerd zijn werkt mee aan verdere verspreiding ( van datgene waar men juist denkt tegen te ageren)

Drossaard op 17-10-2017 21:13

Hoe meer islam er in NL komt hoe meer de Amerika-haat groeit.

Zelfs nu de VS bedreigd wordt door geestelijk labiel Noord-Korea, zelfs nu mogen ze volgens velen hier hun macht niet aanwenden om orde op zaken te stellen.

Voor mij blijft Amerika een trouwe bondgenoot en ik geef ze groot gelijk als ze de dorpsgek van de wereld Oen met vuur en woede op zijn kop geven.

remco op 03-11-2017 20:22

al sinds de tijd van Johannes zijn er al Antichristen, maar komt er ook wel echt iemand die De antichrist is ? Want het woord antichrist komt alleen voor in Johannes. Maar het boek Daniel en Thessalonicenzen haalt het ook aan met een andere bewoording, de mens der wetteloze word die daar genoemd. Dit typ ik omdat ik ook een studie zag van Steve Wohlberg en die zegt ook al dat de 70 jaarweken al voorbij zijn. Ook de opname geloof ik niet in want dat had God het wel duidelijker laten noteren in zijn woord. 

Ik ben nu zelf 3,5 jaar bezig met de bijbel en merk echt dat er veel misleidingen zijn en dat het soms lastig is om hetgeen men moet gaan geloven en wat nou echt de waarheid is. 

Ook de herbouw van een tempel in deze fase van het leven krijg ik steeds mer twijvels bij ondanks de voorbereidingen die worden gedaan zoals de schalen en de rode stier etc.

De film Left behond was echt een grote betseller en veel van zulke mensen hebben in ieder geval veel geld kunnen verdienen aan sensatie verhalen of het door elkaar halen van bijbelse profetien.

Zelf geloof ik niet in een opname omdat de bijbel dat voor mijn gevoel niet duidelijk genoeg zegt en God is normaal gesproken iemand van duidelijkheid.

Wat ik wel geloof is dat we in de staart van de eindtijd leven of de laatste dagen en dat Jezus in 29 aan het kruis is genageld en dat vanaf Adam tot het kruis 4000 jaar is. en ik geloof in 6000 jaar mensheid.

Ezechiel 38 zal aan het einde van de eindtijd zijn en ik zie Turkije er een rol in spelen want Jezus zegt zelf dat de troon van Satan in Pergamum staat, dat is het huidige Turkije, en met de plannen van Erdogan die een enorm sterk leger wil hebben zie ik Turkije er wel een leidende rol in spelen.

Ook Damascus hoofdtuk 17 moet nog vervult worden en met een grote bom kan het met 1 dag vernietigd worden. We zijn vlak bij het koninkrijk voor mijn gevoel. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl