Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Duitse inlichtingendiensten: Iran gaat door met nucleaire- en rakettechnologie

Iran waarschuwt Trump voor ernstige gevolgen als Revolutionaire Garde tot terreurorganisatie wordt bestempeld – Iran beweert ‘vader van alle bommen’ te hebben gebouwd - Duitse minister BuZa bang dat Trump al volgende week verdrag met Iran beëindigt

Afbeelding Iraanse raketten: (5).

Drie rapporten van de Duitse inlichtingendiensten geven het cynisme van de Amerikaanse president Trump gelijk, en bevestigen dat Iran sinds het sluiten van het JCPOA verdrag (Joint Comprehensive Plan of Action) met de regering Obama in 2015 meer dan 30 keer de deal heeft geschonden door te proberen om in Duitsland aan verboden nucleaire- en rakettechnologie te komen. Iran ligt dan ook op koers om een tweede Noord Korea te worden, waarmee jaren wordt gepraat, tal van zogenaamde ‘afspraken’ worden gemaakt, maar ondertussen gewoon verder gaat met het ontwikkelen van kernwapens en raketten om de VS en Europa te kunnen raken.

 

Volgens de Duitsers zouden namens Iran werkende agenten ’32 aanschafpogingen’ hebben gedaan ‘die zeker of met hoge waarschijnlijkheid werden ondernomen ten bate van de (nucleaire) proliferatie programma’s,’ zo berichtte Fox News. Waarbij we moeten aantekenen dat de Amerikaanse media doorgaans als propagandakanalen worden gebruikt om -deels met nepnieuws- de bevolking rijp te maken voor het zoveelste militaire ingrijpen, zoals ook met Irak, Afghanistan, Libië en Syrië is gebeurd.

Iran heeft de wereld jarenlang misleid

Desondanks is het een feit dat Iran sinds het begin van deze eeuw jarenlang de internationale gemeenschap heeft belogen door bij hoog en laag te beweren dat het niet bezig was met uraniumverrijking, noch met de ontwikkeling van ballistische raketten. Die verrijkingsinstallaties kwamen er in het geheim toch en moesten gedeeltelijk worden beperkt in het verdrag van 2015.

Ook de raketten zijn er gekomen; de grootste versies kunnen inmiddels Oost Europa bereiken, en volgens de rapporten gaat Iran ‘onverminderd door’ met het ontwikkelen van ballistische lange-afstandsraketten waarmee heel Europa en daarna ook de VS kunnen worden bedreigd.

Sinds het sluiten van het verdrag –dat overigens nooit officieel door Iran is ondertekend- probeerde Iran in Duitsland aan technologie te komen waarmee kernkoppen op lange-afstandsraketten kunnen worden gemonteerd en met succes naar hun doelwit kunnen worden geleid. In het JCPOA zijn deze pogingen verboden.

Ook Pakistan, Noord Korea en Soedan

De Duitse inlichtingendiensten zouden er tevens op hebben gewezen dat naast Iran ook Pakistan, Noord Korea en Soedan gebruik maakten van ‘gast academici’ om te proberen aan verrijkingstechnologie te komen (1). De Pakistaanse kernbom kwam er trouwens omdat een geleerde uit dat land uitgenodigd was om in Nederland te komen werken, wat deze man misbruikte om nucleaire technologie te stelen.

Inspecties een wassen neus

Duitsland, Frankrijk en Groot Brittannië wijzen er steeds op dat Iran zich volgens VN rapporteurs houdt aan het kernverdrag, maar ‘vergeten’ daarbij dat Iran zelf de voorwaarden voor de inspecties heeft mogen vaststellen, en dat het radicale Shi’itische regime zoals geschreven een bedenkelijke reputatie heeft opgebouwd met het misleiden van de internationale gemeenschap. De Duitse minister van BuZa Sigmar Gabriel zei te vrezen dat president Trump 'vermoedelijk al volgende week het JCPOA verdrag zal beëindigen' (6).

Iran waarschuwt VS

Afgelopen weekend waarschuwde Iran dat het bestempelen van de Revolutionaire Garde tot terreurorganisatie, zoals de regering Trump van plan zou zijn, ervoor zal zorgen dat Amerika ‘zijn regionale bases buiten het 2000 kilometer grote bereik van Iraanse raketten’ zal moeten verplaatsen. ‘En als Amerika dit echt doet, dan zullen wij het Amerikaanse leger overal, maar vooral in het Midden Oosten, op één lijn stellen met IS.’ (2)

Iran beschouwt de Soenitische terreurgroep ISIS als een existentiële bedreiging voor de Shi’itische moslims, en heeft in de oorlog in Syrië al tientallen militairen, waaronder hoge commandanten van de Garde, verloren.

‘Vader van alle bommen’

In april hielden de mullahs in Teheran weer eens een grote militaire parade waarbij behalve Iraanse ballistische raketten ook Russische S-300 afweerraketten werden getoond. Die werden aangeschaft om een eventuele Israëlische aanval op de Iraanse nucleaire installaties af te kunnen slaan. Tijdens de parade waren de gebruikelijke ‘dood aan Israël’ slogans te horen en spandoeken te zien. (3)

Ook zou het land volgens eigen zeggen ‘de vader van alle bommen’ hebben gebouwd, die met 10 ton nog zwaarder zou zijn dan de Amerikaanse GBU-43B MOAB (‘de moeder van alle bommen’). (4)

 

Xander

(1) Arutz 7
(2) Reuters
(3) Infowars
(4) Infowars
(5) Afbeelding: Flickr 94141246@N05 
(6) Russia Today

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31)  verder te praten.


Reacties

Qromwel op 10-10-2017 15:06

Had iemand ooit anders verwacht? Ook Iran (Perzië!) zal zijn rol in de uiteindelijke vervulling spelen.

willy op 10-10-2017 15:11

Iran is een groot gevaar voor de vrede in het M.O. Het gaat ook gewoon door met kernwapens te ontwikkelen en dit mede door de schuld van Obama. Volgens mij  zijn de inspecties van het Westen op kernwapens in Iran onvoldoende en gaat Iran gewoon door met het maken van kernwapens. daarbij bedreigd Iran zowel Israel als Saoedi-Arabie en de mossad heeft reeds laten weten dat Iran binnenkort over een atoombom zal beschikken!! Shalom

JP op 10-10-2017 15:49

Al die tijd stond Iran in de wacht en binnenkort zijn zij aan de beurt. En dat wisten zij, evenals NK en Cuba. Man, man, man wat een wereld...

René van Zalk op 10-10-2017 16:05

Veel info waar Trump over beschikt m.b.t. Iran is afkomstig van .............. 1+1=2 , doorgaans hebben zij de beste info.

Tom Hendrix op 10-10-2017 16:18

@Willy: 15.11. uur. Geheel eens met uw reactie.

Dago op 10-10-2017 16:20

is ook niet anders te verwachten. Elk wapen ooit ontworpen komt in de handen van je vijanden. 

vlokje op 10-10-2017 16:42

moeder van alle oorlogen

vader van alle bommen

vandaar de uitspraak: kind van de rekening

en de schoonmoeder van alle kritiek

en tante van alle....... ;-)

Agenda 21 op 10-10-2017 17:14

De Pakistaanse, o.a. in Delft gestudeerd hebbende, ingeniuer Abdul Qadeer Khan https://en.wikipedia.org/wiki/Abdul_Qadeer_Khan heeft tijdens de regering Lubbers op met medeweten van de CIA geheime nucleaire technologie meegenomen van Urenco in Almelo. Hij is deze technologie later gaan exporteren naar andere landen dan Pakistan.

De USA en Nederland zijn dus medeplichtig aan deze nucleaire dreiging.

Anna op 10-10-2017 17:27

Iran; Perzië, Elam in de Bijbel zal verwoest worden.... hoe en wanneer en waardoor ? Dat is onbekend... Helaas hebben de mullah ’ s niet door dat ze in hun eigen land;  voor de bevolking en henzelf “met vuur “ spelen.....

Wat is blinde haat toch destructief.....

En wat is de Bijbelze profetie na duizenden jaren, toch een actueel Boek..... we wachten af....... want God is genadig en geduldig: ..........veel Iraniërs komen momenteel via internet tot geloof in Jezus...... 

Dick op 10-10-2017 17:30

Vader van alle bommen, moeder van alle bommen; ohoh, het zijn toch net scheldende kleuters. 

Ike op 10-10-2017 17:35

Soedan? ROFL Soedan heeft niet het geld of de kennis om het te gebruiken, maar waar het de grote mogendheden omgaat is dat er in Soedan uranium gedolven kan worden. Of men wil de uranium hebben tegen spotprijzen of men wil het veilig stellen zodat andere landen er niet aan kunnen komen, maar het land Soedan blijft straatarm. Daar zorgt men wel voor. Er is zowel olie als Soedan te vinden in Soedan. Als het beide zou kunnen winnen dan zouden de prijzen van deze grondstoffen op de wereldmarkt dalen. Dat moet dus voorkomen worden. Soedan stond ook op het lijstje van landen dat VS generaal Wesley Clark had gezien waar de Neo Con's de macht over willen nemen.

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1842282

rescue op 10-10-2017 18:31

Babel is in het verleden ook door de Perzen overwonnen op de dag dat Belzazar met de God van Israel spotte. Misschien een profetische herhaling in het verschiet? 

Rom op 10-10-2017 19:34

Profetie moet vervuld worden.

pvo op 10-10-2017 19:54

blijft grappig, amerika die bepaalt wat andere landen wel en niet mogen hebben, terwijl zij de grootste boeven zijn, zie geschiedenis (oa:cuba, vietnam, hiroshima, irak) Als een ander land iets wil maken hebben zij er Niets over te vertellen eigenlijk.

Spyfromthesky op 10-10-2017 20:03

Wel even geheel off topic, maar wellicht dat hier nog een artikel aan het nieuwe kabinet gewijd wordt, maar er is iets opvallend.

Gelijk in 2006 toen Nederland via een Referendum massaal nee had gezegd tegen de vaststelling, was de CU onder andere verantwoordelijk voor het verdraaien en verkwanselen van zeer niet democratiesche middelen.

We zijn 11 jaar verder, hoe mooi dit getal dan ook en wederom doet de CU mee, en nu gaat dit kabinet het instrument de "Referendum" weer afschaffen.

En het mooie nu is nog, dat de vader van de Nederlandse politieke Referendum, zo gewild destijds door D'66 nu ook in dit kabinet zit. Nu ja, mooi? Toevallig of wellicht eigenlijk het meest verborgen item dat als doel op zich zelf stond. En eveneens is het CDA nu aan de tafel, ook destijds in 2006 aanwezig.

Spyfromthesky

Iran= Perzië is inderdaad een aartsvijand van Israël.

Iran is ook actief in Syrië en Israël weet dat. De 4e kalief van mogelijk opvolgers van de profeet mohammed is ali en daar kreeg je de splitsing tussen de soennitische en de sjiietische islam.

Iran heeft al deels controle over Syrië. En ook Libanon is voor Iran erg interessant. De samenwerking met Hezbollah in Libanon is ook een activiteit van Iran.

De zaak tussen de twee islam stromingen kan her en der spanningen geven. Wie weet wel grote verwarring tussen die twee stromingen in de tijd dat ze Israël zouden willen wegvagen.

Spyfromthesky

De Vreemdeling op 10-10-2017 21:06

Ik probeer het voor de laatste keer :   Moderator, mijn berichten worden niet geplaatst.

Als er nu niet iets aan gedaan word kom ik hier nooit meer

Uw berichten worden wel geplaatst, nadat  u uit het spamfilter bent gehaald door het beheer. Mod.

Qromwel op 10-10-2017 22:40

JP op 10-10-2017 15:49: Toch moet Trump oppassen voor oorlogvoering op teveel fronten. Hoogmoed komt voor de val. 

de^mol op 10-10-2017 23:08

Globalisten willen chaos, en ja, ook Trump (net als Hillary) is een globalist, of zit in ieder geval in de zak van.

Qromwel op 10-10-2017 23:16

Dit stond in de update van Haaretz van 17:55 uur:

De volgende oorlog zal worden uitgevochten op twee fronten, met Hezbollah langs de noordgrens van Israël en Gaza in het zuiden ongeacht waar het eerste conflict begint of wat de oorzaken zijn, zei Minister van defensie Avigdor Lieberman dinsdag.  "Er zijn niet meer één-front oorlogen. Dat is ons uitgangspunt. Daarbereiden wij het leger voor,"

Lieberman sprak over het belang van de voorbereiding van verschillende scenario's. Bij het volgende conflict met Libanon zou ook Syrië betrokken raken. "Zodra we het over het front met Libanon hebben zal dit één zijn met Syrië, Hezbollah, het regime van Assad en al de collaborateurs met het regime van Assad," zei Lieberman. Hij zei ook dat het Libanese leger nauw samengewerkt had met Hezbollah.  "het Libanese leger is een integraal onderdeel van de Hezbollah-force geworden en staat en onder zijn commando. Het Libanese leger is zijn onafhankelijkheid kwijtgeraakt en een onlosmakelijk onderdeel geworden van de Hezbollah-force,"voegde hij eraan toe

Qromwel op 10-10-2017 23:24

Spyfromthesky op 10-10-2017 20:03: Over het nieuwe kabinet even verder op Forum Praatcafé. (geen borreltafelpraat)

JP op 10-10-2017 23:33

@Qromwel op 10-10-2017 22:40

Het was mij liever als Trump doet wat hij belooft heeft en helemaal ophoud met die onzin. Om een Land als NK helemaal plat te willen bombarderen met miljoenen burgerdoden als gevolg, omdat de leider hen niet zint. Wat een achterlijkheid.

Qromwel op 10-10-2017 23:48

Dick op 10-10-2017 17:30: Er wordt vaak gewaarschuwd dingen buiten bereik van kinderen te houden, vaatwastabletten bijv. Maar toch gebeuren er ongelukken.

Tabris op 10-10-2017 23:55

De Iraniers hebben geluk dat Trump nu zijn pijlen op NK richt.

Nadat die een lesje gekregen hebben zal Iran, als ze slim zijn, het verder wel uit hun hoofd houden om nog raketten en nucleare wapens verder te ontwikkelen.

Zij zijn zeker de volgende op de lijst.

cefas op 11-10-2017 00:20

Alles wordt in gereedheid gebracht voor de eindfase van de eindtijd. Zie o.a Mattheus 24. Maar ook de Messias komt voor de zijnen t.w. de gelovigen in de God (JHWH) van Israel.

René van Zalk op 11-10-2017 00:29

Ik citeer uit de tekst:  Iran waarschuwt VS.

Laat me niet lachen, Iran heeft niets te waarschuwen, ze kunnen simpelweg niet winnen van de VS. De moderne wapens van de VS zal Iran breken.

René van Zalk op 11-10-2017 00:31

@Tabris op 10-10-2017 23:55

Klopt precies.

Ike op 11-10-2017 00:38

Over de Amerikaanse hulp aan Daesh (Al Qaida)

http://www.voltairenet.org/article198229.html

Rusland heeft de VS weer gezegd dat de VS doet alsof het IS Intelligence Services bestrijd, maar in het echt helpt het SDF en IS en Al Nusrah (Al Qaida) in Syrië tegen Assad's Syrië, Iran, Irak en Hezbollah;

http://www.zerohedge.com/news/2017-10-10/russia-accuses-us-pretending-fight-isis-effect-policies-syria

Over het verder laten ontsnappen van ISIS strijders naar een regio om Deir Ezzor;

https://southfront.org/us-led-coalition-is-going-to-allow-isis-terrorists-to-redeploy-from-raqqah-to-deir-ezzor-reports

Ik durf te voorspellen dat Turkije helemaal geen S400's krijgt en dat Rusland vol tegen Turkije ingaat als het doorgaat in Syrië. Turkije heeft dan zelf oorlog gezocht in Syrië en mag dan gewoon niet op NAVO steun rekenen;

https://southfront.org/turkey-supports-ukraine-over-crimea-threatens-to-abort-s-400-deal-with-russia/

Om de moslimextremisten samen met de CIA te laten vechten tegen het leger van Myanmar om de zijderoute te blokkeren;

http://www.voltairenet.org/article198176.html

Het referendum in Nederland word overigens afgeschaft omdat het teveel democratie oplevert. Het word nu gestigmatiseerd als 'populisme'' . Het mag gewoon niet dat je het volk laat stemmen in Nederland. Dan zou je Zwitserse toestanden krijgen.

JP op 11-10-2017 00:40

@Tabris op 10-10-2017 23:55

Als Iran de volgende op de lijst zal worden, vindt je het dan gek dat zij over wapens willen beschikken om zich te verdedigen?

Als iemand dreigt om jou thuis op te komen zoeken, om jou "een lesje te leren" wat zou jij dan doen?

En moet Iran blij zijn dat zij pas als 2e aan de beurt zijn? En braaf niets ondernemend af wachten op hetgeen de US voor hen in petto heeft? En als een gewillig slachtoffer alles over zich heen laten komen? Ik zou mijzelf tot de tanden toe bewapenen

René van Zalk op 11-10-2017 01:31

@JP op 11-10-2017 00:40

Iran heeft criminele leiders, en moet daarom kei en keihard aangepakt worden. De VS heeft veel bewijs dat Iran criminele leiders heeft.

Wardje op 11-10-2017 01:46

In tegenstelling met Irak onder Saddam, maar  helemaal niet met Syrië, toont de regering van (t)Iran wél zorg voor de eigen inwoners ingeval een aanval van buiten.  

Wardje op 11-10-2017 01:50

Khan. @Agenda 21 op 10-10-2017 17:14  De Nederlandse regering wist méér, maar heeft niet ingegrepen op verzoek van buitenlandse mogendheden. De toedracht van gebeurtenissen staat me niet meer exact bij. Indertijd was een bijzonder informatief artikel over hem van de Groene online beschikbaar. 

kees op 11-10-2017 06:15

Mensen kunnen wel allemaal zo op iran schelden, en inderdaad als alles dat ons wordt voorgeschoteld over Iran Daadwerkelijk zo is dan scheld ik vrolijk mee. Ik zeg niet dat het niet zo is maar ik weet wel dit. Josep Hegel -> Hegeliaanse dialectiek. Vele eeuwen geleden hebben we kruistochten gehad. Het resultaat hiervan is dat de christelijke machten de Islam gesplits hebben in 2 stromingen.

Dus nu zijn er 2 kanten en volgens de hegeliaanse dialectiek heb je nu volledige controlle over de islam. Als je de uitkomst wilt bepalen moet je beide kanten controleren. Wie heeft die controle? Is er een Iran puppetmaster? Als die er is, is Iran dan verantwoordelijk of de puppetmaster? Als  er een puppetmaster is, trappen we dan niet in het zoveelste spelletje? Als het spelletje loskomt, Waarom noemt niemand de mensen die er wonen?

Die zijn uiteindelijk de pineut, terwijl de echte agressor diep in de grond verstopt zitten in een superbunker. Ik heb gelezen dat Iran net als vele arabische landen ook een christelijke percentege onder de bevolking heeft. In tegenstelling tot landen waar brandhaarden(understatement) zijn geweest of nog zijn, daar zijn inmiddels alle christenen spontaan verdwenen, ondertussen leeft de christelijke bevolking in Iran nog wel en worden er niet vervolgd!

Ik weet niet of dit zo is, iemand? Mocht dit zo zijn dan verdient Iran alleen al daarom en uiteraard om het feit dat er in het algemeen Mensen wonen, op zijn minst een sterretje bij alle tirades en als onder die tirade het sterretje wordt toegelicht dan hoort daar te staan er wonen wel onschuldige mensen die het slachtoffer zullen zijn en er hoort ook bij dat sterretje te staan(indien correct) slacht zijn christenen niet af.

Mocht dit laatste zo zijn dan verdient in ieder geval, juist  in deze hoek van de alternatieve media Iran een schouderklopje i.c.m. de tirade(want die verdient het waarschijnlijk ook wel maar alleen voor zover terecht!) De tirade hoort dan gepast en correct te zijn en voor wie zijn alle punten waarmee Iran bejegend wordt verifieerbaar?

Ik kan me nog herinneren dat Amerika stemde op de presidentskandidaat die beloofde niet meer buitenlandse regimes om te werpen. Iedereen was flauw van oorlog en nu na 9 maanden als president. Vliegveld Syrie gebombadeerd, Moab gedumpt, George Sorros aan het werk gezet in venezuela en hij moet opschieten want hongarije en polen zitten ook om zijn "hulp te springen" en nu is korea aan de beurt en de Amerikanen zijn vol lof.

Je zou je kunnen afvragen wat al die Aspartaam die ze drinken met hun korte termijn geheugen doet? Wie is nu de agressor en wie is er naief? Bedenkt het volgende, als de puppet master van Iran dezelfde is als die van de VS en die van de EU, en die van waar dan ook. Dan is het dus allemaal een spelletje dat in onze media uitspeelt om dat dit een effect heeft op de burgers (en dat is doelstelling nummer 1 ons veranderen en geschikt maken voor de NWO, of om gestigmatiseerd te worden tot deplorable of een van de andere vele labels) There is always more than that what meets the eye.

Geen hoofdletters, zie sitreregels, aangepast. Gelieve uw tekst te onderbreken met witregels zodat uw tekst leesbaar is, aangepast. Mod.

Qromwel op 11-10-2017 06:39

JP op 10-10-2017 23:33: Ik denk dat Trump zelf wel weet dat hij onzin uitkraamt. Hij weet donders goed dat Amerika's bondgenoten niet zitten te wachten op een kernoorlog bij de buren. 

pvo op 11-10-2017 08:11

Rene, net als de vs ja....

JP op 11-10-2017 08:40

QRene van Zalk op 11-10-2017 01:31

En dat is een excuus om hele landen met onschuldige mensen die daar part noch deel aan hebben te vernietigen? Wat voor "beesten" zijn zijzelf dan wel die daar opdracht toe geven en zelf op een veilige afstand in luxe leven?

Lodewijk op 11-10-2017 08:54

@René van Zalk

Als je ziet dat de VS nog nooit een president heeft gehad die geen oorlog in een ander land voerde begrijpt u beter wie de ergste criminele leiders heeft. 

Ook op dit moment van schrijven zijn ze in diverse landen ver van huis oorlog aan het voeren, met alle verschrikkelijke gevolgen voor de plaatselijke bevolkingen. En dat heb ik nog niets eens over alle drone aanvallen waardoor ook veel onschuldige burgers slachtoffer worden van draadloze moord op afstand, en de "verdachte" niet eens een rechtzaak krijgt.

"Lijst van oorlogen waarin de Verenigde Staten betrokken is"

"List of wars involving the United States"

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_the_United_States

Anna op 11-10-2017 09:18

Qromwel ja Trump moet oppassen en idd hoogmoed komt voor de val maar wat mij opvalt  is dat hij  wat meer aan de “ leiband” van zijn adviseurs lijkt  te lopen. Trump kan in zijn eentje nooit het hele militaire apparaat van de usa aansturen. Hij heeft verstand van geld niet van oorlog voeren...hij is met zijn woorden soms erg agressief maar hij lijkt te worden terug gefloten en dat is maar goed ook. De wereld zit niet te wachten op een kernoorlog met alle gevolgen, als fall out en niet functionerende communicatie lijnen..

Naar mijn idee zal een kernoorlog eenderde tot de helft van de wereld inclusief de mensheid vernietigen. Want het wordt dan een kettingreactie met bommen  tussen staten onderling.... te gruwelijk om over na te denken ..... maar het is mogelijk! 

SEO op 11-10-2017 11:39

Liegen tegen 'infidels' is een deugd in Islam. Niemand schijnt dit te willen weten. Beoordeel ze op wat ze doen en op niets anders!   

JP op 11-10-2017 13:18

@Rene van Zalk op 11-10-2017 01:31

"Iran heeft criminele leiders, en moet daarom kei en keihard aangepakt worden. De VS heeft veel bewijs dat Iran criminele leiders heeft."

De VS heeft ook vele criminele leiders, dus.....

Tom Hendrix op 11-10-2017 15:00

@cefas: 00.20. uur. Zo zie ik dat ook, Cefas.

Ike op 11-10-2017 15:28

@René van Zalk op 11-10-2017 01:31

Moeten alle landen met criminele leiders aangepakt gaan worden? Wow, dat ziet er heel slecht uit. Ik ken een man die president is uit een bouwmaffia die het opnam tegen aan vrouw van een vroegere president van een doorvoerstaat voor cocaïne. die geruild werden tegen wapens voor Iran onder het bewind van een president die banden had met vele andere maffia's, waaronder de drugsmaffia van Panama en Colombia...... Ik zou niet graag in jouw schoenen willen staan als jij het op wilt nemen tegen hen allemaal. Veel geluk!

Tabris op 11-10-2017 15:49

@moderator

Waarom werd m'n laatste reactie aan JP niet geplaatst? Ik geloof niet dat ik de site regels daarin overtreedt.

U haalt er van alles bij in uw post en wekt agressie en provocatie op. Probeer uw mening anders te verwoorden. Mod.

Een ander geluid op 11-10-2017 16:39

Trump dreigt Iran het JCPOA Verdrag op te zeggen en krijgt hiervoor een lading kritiek over zich heen. Onterecht lijkt mij. Als het inderdaad klopt, dat Iran dit Verdrag nog steeds niet heeft ondertekend, dan is het van nul en generlei waarde. In dat geval kan Trump Iran aanzeggen het Verdrag binnen een bepaalde termijn te tekenen en bij verzuim van Iran het na die termijn als ongeldig / vervallen te verklaren. Daarnaast kan een niet getekend Verdrag een voet tussen de deur zijn om alsnog een waterdichte inspectie af te dwingen. Als Iran inderdaad zelf de voorwaarden van inspectie kon invullen is dit natuurlijk een lachertje !

Wat ik in deze forumdiscussie mis in de pro-Iran argumenten, is dat Iran altijd verklaart heeft géén kernwapens te willen en niet aan een kernwapenprogramma te werken. Daar hebben ze zelfs officiële onderhandelingen over gevoerd. Dat is dus niet vrijblijvend. Als inderdaad aangetoond kan worden, dat ze de afspraken bij voortduring schenden, is dat reden voor repercussies. Wat die moeten zijn, is aan de internationale gemeenschap. Iran heeft namelijk aangegeven zich te gaan houden aan de internationale spelregels (non-proliferatie).

Daarnaast moet men meenemen, dat Iran sinds dag 1 van het uitroepen van de islamitische republiek Iran de USA (grote satan) bij voortduring bedreigt met oorlog, evenals Israël (kleine satan). Beide landen worden sinds 1979 bij voortduring gedreigd van de aardbodem geveegd te worden. Tot nu toe hebben de USA en Israël dus een Engelengeduld gehad met Iran. 

Laten we daarom hopen dat de moellahs in Teheran het Engelse spreekwoord "Don't push your luck" (stel je geluk niet al te zeer op de proef) kennen...........

Een ander geluid op 11-10-2017 16:41

SEO op 11-10-2017 11:39

Liegen tegen 'infidels' is een deugd in Islam. Niemand schijnt dit te willen weten. Beoordeel ze op wat ze doen en op niets anders!   

U heeft helemaal gelijk !!!

Een ander geluid op 11-10-2017 19:17

kees op 11-10-2017 06:15

U zegt:

 Vele eeuwen geleden hebben we kruistochten gehad. Het resultaat hiervan is dat de christelijke machten de Islam gesplits hebben in 2 stromingen.

Mijn reactie:

Als u de splitsing in de islam tussen de Sjiieten en de Soennieten bedoeld, dan moet u de oorzaak niet bij de kruistochten zoeken en óók niet bij de "Christelijke machten". Die splitsing in de islam heeft met de opvolging van (profeet) Mohammed te maken, die stierf in 632. Volgens de Sjiieten zou Mohammed zijn neef Ali ibn Aboe Talib als zijn opvolger hebben aangewezen, terwijl de soennieten in Aboe Bakr de rechtmatige opvolger van Mohammed zien. De opvolging van Mohammed heeft dus tot deze verdeeldheid en splitsing geleid. Toen in 680 de kleinzoon van Mohammed in Kerbala werd onthoofd was de scheiding tussen beide stromingen definitief. 

De 1e kruistocht was in het jaar 1096. Dus 400 jaar later............

Gezien de feiten houdt uw theorie geen stand. 

Qromwel op 11-10-2017 23:46

Soennitische aanslagen op sjiitische bedevaartgangers in Irak!

Qromwel op 12-10-2017 12:00

Een ander geluid op 11-10-2017 19:17: Klopt als een bus!

Max28 op 12-10-2017 13:06

Duitsland moet zich niet met Iran bemoeien. Andersom natuurlijk ook niet. Als ieder land nu voor zijn eigen zorgt, dan hebben ze ook geen last van elkaar. Trump geeft het goede voorbeeld, America first. Als iedereen dat doet gaat iedereen wel aan het werk. Er is hier geen plaats voor profiteurs. Daarom, weg met de elite van den Haag die al die gelukszoekers en moslims maar wil binnenlaten. Eigen volk eerst. Nederland uit de EU, grenzen dicht, gulden terug, geld en goederen alleen voor onze eigen mensen. Nederland weer teruggeven aan de Nederlanders. Zo moeilijk is dat toch niet.

Ike op 12-10-2017 21:49

Dit is in mijn ogen 'vals nieuws' over Syrië;

https://www.youtube.com/watch?v=GsxPhmx8dPs

Het toont een paar keer A10 Warthog's aan die bijtanken volgens het nieuws boven Syrië. Dit 'nieuws' word weergegeven door diverse sites.

Als deze vliegtuigen boven Syrië zouden worden ingezet tegen ISIS zouden ze de hele collones Toyota pickup's die geleverd zijn door de CIA aan IS kunnen kapotschieten alsmede de Humvee's die buit zijn gemaakt in Irak, maar dit gebeurd niet. ISIS krijgt juist nieuwe pantserwagens en rijd nu rond met TOW (anti pantser) raketten op hun voertuigen.

Als deze A10's worden ingezet door de VS in Syrië zouden ze gehakt kunnen maken van IS en Al Nusrah. Dit gebeurd echter niet door de VS. De Irakezen hebben al jaren geleden om de inzet van A10's tegen IS. Dit gebeurde niet.

Waarom ze nu wel worden ingezet? Het blijft gissen, maar A10's kunnen Sidewinders voeren om zich te beschermen tegen luchtdoelraketten. Dit gebeurd echter niet. Als zij zich bijtanken boven Syrië, hebben zowel de tankervliegtuigen als de A10's F15's nodig om zich te verdedigen tegen luchtdoelraketten of TOW's die gebruikt worden als luchtdoelraketten.

IS heeft al TOW's gebruikt als luchtdoelraketten bijhelikopters en er zijn ook al SU24's neergeschoten boven Syrië.

Als er F15's, tankervliegtuigen en A10's van de VS boven Syrië vliegen, willen de VS dat de S400 raket systemen hen niet neerhalen. Ze willen ook dat Assad'en Rusland hun troepen en vliegtuigen uit de buurt laten blijven van de Amerikaanse luchtmacht, anders vind de VS zich genoodzaakt om in te grijpen.

Er vliegen dus niet alleen A10's boven Syrië, maar ook tankers en F15's, want de Russen gaan niet de tankers bewaken. De F15's kunnen zowel andere vliegtuigen (die IS en Al Nusrah en de FSA niet heeft) en gronddoelen aanvallen.. Dit is een escalatie en het is eigenlijk een bedreiging van de VS. Want de VS zegt hiermee, wij gaan achter IS aan, maar doet dit niet. Maar als jullie in de buurt van ons komen en ons niet de codes geven om jullie systemen uit te schakelen, gaan wij over tot aktie om onze vliegtuigen te beschermen.......

Tot nu toe heeft de VS geen enkele bondgenoot aangevallen die in Syrië opereert tegen Assad........

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl