Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Dodelijkste schietpartij in VS ooit eist meer dan 50 mensenlevens

Was de dader een extreemlinkse of juist extreemrechtse activist?– 17.30 uur: ISIS claimt aanslag door ‘bekeerling’ Paddock 

Bezoekers van het country festival vluchten in paniek weg. Inzet: Marilou Danley, de vriendin van de schutter, met daaronder de dader zelf.  

UPDATE 17.30 uur: De islamitische terreurgroep ISIS heeft officieel de verantwoordelijkheid voor de aanslag in Las Vegas opgeëist. De dader, Stephen Paddock, zou enkele maanden geleden zijn bekeerd tot de islam. Bewijs hiervoor is er vooralsnog niet, hoewel zijn van oorsprong Indonesische vriendin –die in het buitenland zou verkeren- mogelijk een aanwijzing kan zijn. De politie ontkent dat Paddock banden met terroristen had. 

UPDATE 15.00 uur: Het aantal gewonden is bijgesteld naar 406. Paddock woonde in Mesuiqte, een dorpje in de woestijn van Nevada, op zo’n 130 kilometer afstand van Las Vegas. Zijn vriendin, Marilou Danley, zou niet betrokken zijn geweest bij de aanslag. Een linkse docent sprak er op Twitter zijn genoegen over uit dat zo’n groot aantal ‘Blanke Trump supporters’ zijn vermoord (4).

UPDATE 13.50 uur: Een vrouwelijke bezoeker van het country festival, die op die dag haar 21e verjaardag vierde, heeft voor de TV-camera gezegd dat een vrouw op de eerste rij enkele minuten vóór de fatale schietpartij tegen omstanders zei dat ze ‘die avond allemaal gingen sterven’. (3)

Bij een aanslag op een country music festival in Las Vegas zijn volgens de huidige berichten meer dan 50 mensen gedood en ruim 200 gewond geraakt. De politie heeft de schutter geïdentificeerd als de 64 jarige Stephen Paddock, en zou op dit moment zijn vriendin hebben gelokaliseerd, een ‘Aziatische vrouw’ met een Australisch paspoort, die mogelijk medeplichtig is. Paddock zelf werd na de gruwelijke aanslag doodgeschoten. De slachtpartij zou de dodelijkste schietpartij zijn die ooit in de VS heeft plaatsgevonden.

De dader opende rond 22.00 uur het vuur vanaf de 32e verdieping van het nabij gelegen Mandalay Bay hotel, en kon zo in korte tijd een groot aantal slachtoffers maken.

Over het eventuele motief van Paddock, die uit de omgeving afkomstig was en geen strafblad zou hebben gehad, is nog niets bekend gemaakt. Op internet wordt druk gespeculeerd: was het een extreemlinkse, of juist een extreemrechtse activist? Dat laatste lijkt minder waarschijnlijk, aangezien een country music festival het doelwit was. Toch kan op dit moment niets worden uitgesloten.

Sommigen wijzen op het belang van de ‘Aziatische’ vrouw, Marilou Danley, die de vriendin van Paddock zou zijn. Ze zou een Australisch paspoort hebben en mogelijk van Indonesische afkomst zijn. Het is vooralsnog onduidelijk of zij iets met de aanslag te maken heeft. Danley zou een voormalige ‘high limit gastvrouw’ zijn geweest bij een casino.

Op onder andere Zero Hedge en Breitbart zijn ettelijke smartphone filmpjes verzameld, waarop te horen en te zien is hoe de concertgangers langzaam in paniek beginnen te raken door het automatische geweervuur.  (1)(2)

Later mogelijk meer.


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Breitbart
(3) Infowars
(4) Infowars

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31)  verder te praten.


Reacties

Pagina12
ohje op 02-10-2017 13:38

ach in de EU dagelijkse kost waar we mee moeten leven aldus politici.

Doordenker op 02-10-2017 13:49

Commentaar op Fox news:

So the shooter has been identified as Stephen Paddock, 64, who was radicalized by his "companion" Marilou Danley.

Danley made recent trips to Dubai and was a convert of Islam.Plaats Nederlandse vertaling erbij, zie siteregels. Mod.

Qromwel op 02-10-2017 14:11

Google gewoon de naam Stephen Paddock een keer of wat deze dagen en u weet meer.

Ike op 02-10-2017 14:13

Ik ben benieuwd of de Amerikaanse troepen in Dubai, het land nu gaan overnemen..... Veel gas in Dubai.

Qromwel op 02-10-2017 14:27

Ike op 02-10-2017 14:13: In Oman ook. Levert al veel NLG aan Japan. De BP tankers hoeven niet door de Straat van Hormuz.

Doordenker op 02-10-2017 14:30
Sorry Mod. Hierbij de vertaling:
 
De schutter werd geïndentifieerd als Stephen Paddock, 64, die geradicaliseerd werd door zijn partner Marilou Danley. Danley maakte recent trips naar Dubai en had zich bekeerd tot de islam.
 
Ook graag nog deze bemerking:
 
De dader gebruikte een automatisch vuurwapen.
Automatische vuurwapens, zoals Kalashnikovs, zijn nu al verboden voor burgers, zelfs in de USA.
 
De dader kon in de VS dus nooit op een legale manier aan dat automatisch vuurwapen gekomen zijn.
Hetzelfde geldt voor de terroristische aanslagen in Europa waarbij eveneens verboden automatische vuurwapens (Kalashnikovs) gebruikt werden.

Uitstekend, dank. Mvg. Mod.
rescue op 02-10-2017 14:38

Het toont maar weer eens aan hoe idioot het is dat burgers in Amerika over massaslachtingswapens kunnen beschikken. Het recht om je te kunnen verdedigen kan voldoende worden gewaarborgd door het bezit van een pistool of revolver. Maar mitrailleurs etc. horen in het leger en nergens anders. Het wordt tijd dat aan deze idioterie waarbij een persoon een heel dorp kan doodschieten een einde wordt gemaakt ongeacht uit welke hoek dit komt.

Tom Hendrix op 02-10-2017 14:41

@Doordenker: 13.49. uur. De laatste zin, van uw reactie, zou heel veel verklaren. Maar of dat zo is, weten we nu nog niet, lijkt me. Enfin, intriest voor de slachtoffers en hun familie.

JP op 02-10-2017 15:17

@Ike op 02-10-2017 14:13

Tja, dat is ook een manier om deze gruwelijke slachting te relativeren. Met gezond verstand valt zoiets niet meer te beredeneren en moet ook niet te lang tussen de oren blijven zitten.

willy op 02-10-2017 15:41

vele doden het zoumm om geen aanslag gaan? Het zou beter zijn dat men in de VS het wapenbezit aan strenge normen legt . Shalom

Bart van de Heuvel op 02-10-2017 16:04

Hier een foto.. Word gezegd dat hij kortgeleden na de aanslag van facebook weer is gehaald. Weet niet of deze foto correct is.

https://ibb.co/kgrDyw

MartinelRey op 02-10-2017 16:06

Dus ik kan hier concluderen dat het de religie van de vrede was die oorlogszuchtige country en western bezoekers passifiseerde ? Het wordt steeds gekker in deze wereld! Wordt het niet tijd om die religie de kop in te drukken?Met die linkse honden erbij als colletoral?

MariaHP op 02-10-2017 16:28

Hij was een convert tot islam (reuters)

MariaHP op 02-10-2017 16:30

de dader was enkele manden geleden bekeerd tot islam en ISIS heeft dit aanslag opgeeist ( Reuters)

Friekie op 02-10-2017 16:43

Inmiddels is de verantwoordelijkheid voor de aanslag opgeëist door de terroristische organisatie Islamitische Staat. Net als bij eerdere aanslagen gebeurde dat via het aan IS gelieerde persbureau Amaq.

IS levert geen bewijs, maar zegt in de verklaring dat de dader een "soldaat van het kalifaat is", die enkele maanden geleden is bekeerd tot de islam. De Amerikaanse autoriteiten hebben nog niet gereageerd op de claim, die in strijd is met hun conclusie dat Paddock een eenling was zonder banden met terroristische organisaties. (NOS nieuws 2-10-2017 = 14:53 uur)

pro-Israël op 02-10-2017 16:51

IS claimt de massamoord. Paddock zou enkele maanden geleden zijn bekeerd tot de islam.

Doordenker op 02-10-2017 18:01

@Rescue.

Het bezit van automatische vuurwapens (machinegeweren) door burgers is sinds 1972 illegaal in de VS.

Iedereen die een kit wil gebruiken om semi-automatische vuurwapens om te vormen tot automatische vuurwapens heeft een speciale federale vergunning nodig en die wordt meestal enkel gegeven voor security doeleinden.

Deze speciale federale vergunning wordt zeker zomaar niet aan iedereen uitgedeeld als snoepgoed.

Diegenen die - meestal om links ideologische redenen - het vuurwapenbezit in de VS willen aanklagen, zijn blijkbaar onwetend over dit feit ofwel willen ze het opzettelijk stilhouden omdat het niet past in hun linkse agenda: de bevolking hier volledig ontwapenen en weerloos maken zodat alleen nog criminelen en terroristen over wapens zouden beschikken om de bevolking te terroriseren.

Tom Hendrix op 02-10-2017 18:03

Lekker dat zogenaamde geloof van " de v(w)rede. Islam maakt meer kapot dan ons lief is. Sterkte voor de nabestaanden.

MariaHP op 02-10-2017 18:15

Las Vegas politie heeft gezegd dat de dader had geen connectie met Daesh 

jottum op 02-10-2017 18:32

Wel lullig voor al die muzikanten die hun boterham (proberen te) verdienen dat er zoveel a-musicale fluitzuigers rondlopen die valse noten spelen: parijs, manchester, vegas. Je leest toch nooit van een aanslag op 'exclusief' publiek bij een paardenrace met arabische volbloedpaarden ofzo.

sterkte aan slachtoffers en nabestaanden.

 

Infidel4U op 02-10-2017 19:23

@Rescue: niet om je af te branden, maar het blijkt dat je iets niet snapt van wapens. Als er zich een situatie voordoet waarin een familie zich moet verdedigen tegen gewapende tegenstanders is een pistool niet genoeg. Een pistool is de laatste optie en in stress-situaties Misschien effectief tot 10 meter. Hangt er vanaf hoe getraind je bent. Met een geweer ben je ongetraind effectief tot een meter of vijftig, daarna moet je echt wel weten wat je doet om een doel, vaak bewegend en in het donker te kunnen raken. Een geweer is veel stabieler en makkelijker te richten dan een pistool of revolver. Het bezitten van een vuurwapen biedt derhalve geen bescherming tenzij er intensief mee getraind wordt. Ik ben dan ook banger voor schietende Nederlandse politieagenten dan voor een terroristische aanslag eerlijk gezegd.

De gemiddelde sportschutter schiet tien keer beter dan de gemiddelde agent op de straat... Daarbij komt, en dit is Heel Belangrijk: automatische wapens zijn voor burgers verboden in de VS. En in Europa al helemaal. Derhalve zijn het altijd criminelen en terroristen die over dit type wapen beschikken. En het is lastig tegen een tegenstander met een AK47 te vechten met alleen een pistool.. Kijk maar naar de Hollywood robbery van jaren geleden. Om dan, in het geval van de VS, miljoenen gezagsgetrouwe burgers te verbieden semi-automatische vuurwapens te bezitten en gebruiken is een onnodige en draconische maatregel.

Daarmee zou je een enorme bevolkingsgroepen ten onrechte criminaliseren. Dat wil de EU trouwens ook doen, met Nederland voorop. Hoeveel procent van die legale wapenbezitters is betrokken bij schietpartijen als deze? Ik heb de cijfers niet maar dat moet nihil zijn. Wat het 2e amendement van de Amerikaanse grondwet betreft: dat is niet alleen bedoeld om jezelf te kunnen verdedigen maar ook, en misschien vooral, om je te kunnen verweren tegen een tirannieke overheid... Denk dáár maar eens over na.

 

Mededeling voor Hans V

Verwijzing van punt 3 en 4 zijn toegevoegd. Mod.

cefas op 02-10-2017 20:44

Mensen kunnen als een blad aan de boom plotseling veranderen van een country-western liefhebber in een hater hiervan, gevoed door bijvoorbeeld een islamitische bekering, geest of demon.

Qromwel op 02-10-2017 21:01

Hoe kon hij een automatisch wapen met zoveel munitie het casino/hotel binnen krijgen? De serie Vegas zal het over een jaar of wat wel verwerken. 

FinalCountdown op 02-10-2017 21:24

Men beweert dat hij geen banden zou hebben met IS... Tuurlijk.. Men wil koste wat kost vermijden dat islam weeral eens in een slecht daglicht komt te staan.

marieke op 02-10-2017 22:56

kan natuurlijk ook een zet zijn van VS om weer een oorlog te beginnen. Een nieuwe false flag.? 

Zo ging het ook met 9/11. er zit een raar geurtje aan. 

SEO op 02-10-2017 23:13

IS liegt om maar te doen alsof ze invloed hebben. Dader 'gewoon' onder invloed drugs, medicijnen (beetje antidepressiva maakt je al totaal crazy) en drank. USA schrijft geloof ik gemiddeld per burger 4 medicijnen voor!! The pharma-maffia.

Mar op 02-10-2017 23:47

Wat een alternatieve kijk lees ik hier ;) 

Is er niemand hier op xander nieuws die denkt dat hier iets niet klopt. False flag? 9-11, Sandy Hook, crisis acteurs?

ik bezit verre van alle waarheid en feiten en beweer hier ook niets. Maar toch kan ik de 'doorsnee' persberichten door dit soort gebeurtenissen niet als waarheid slikken 

pro-Israël op 03-10-2017 00:46

Stephen Paddock had wellicht banden met antifa:http://theeconomiccollapseblog.com/archives/was-las-vegas-shooter-stephen-craig-paddock-an-anti-trump-activist-with-ties-to-antifa

mientjei op 03-10-2017 01:16

@ Mar  23.47    Zie toch gewoon de waarheid onder ogen, het is wat het is

Bundy op 03-10-2017 02:13

@Doordenker op 02-10-2017 14:30

Dit is weer een succesje voor de anti-wapenlobby die alle Amerikanen wil ontwapenen van hun handvuurwapens .    De man schoot vanuit zijn hotelkamer  , de afstand is niet exact te schatten .                    Hier zegt men dat het misschien een tot automaat omgebouwde Kalashnikov is .  De kogels van dat wapen vallen na 300 meter uit de lucht , en zijn uitsluitend met een zeer goede schutter effectief tot hooguit  200 meter , dus erg onwaarschijnlijk.

Men hoort zeer langdurig schieten op grote afstand , waardoor mede door de doeltreffendheid het wapen eerder een Amerikaans punt 50 ( leger ) machinegeweer kan zijn . Het heeft dus niets met handvuurwapens van bewapende Amerikaanse gelovigen te maken , zoals al volop wordt gesuggereerd .   Dit zal het nieuws ons wel vertellen .           Het is verdacht hoe goed de dader ( al dan niet bekeerd ) kan schieten ;  toen deze man 18 jaar oud was in 1971 was de Vietnam-oorlog nog volop gaande .

lieselot op 03-10-2017 07:00

Raar maar waar, vandaag lees ik dat de schutter zelfmoord zou gepleegd hebben, gisteren las ik (net zoals hier) dat de schutter werd doodgeschoten door de politie. Weten ze het zelf niet meer? Wat is nog waar / niet waar?!?

Qromwel op 03-10-2017 07:03

Qromwel op 02-10-2017 21:01: Nog eens, niet één wapen maar zestien binnen kunnen brengen. Het gaat steeds erger stinken. En niet alleen naar kruitdampen. Nog niet aan de orde in het nieuws. Alleen veel gezwam om de zaak heen. Zijn motief? Zoveel mogelijk mensen vermoorden.

Qromwel op 03-10-2017 07:49

SEO op 02-10-2017 23:13: Zijn vader zou een beruchte crimineel met zelfmoord neigingen geweest zijn.

Mar op 02-10-2017 23:47: Ik denk dat daarvoor teveel getuigen zijn, bezoekers van het festival.

JP op 03-10-2017 07:57

@Marieke en @ Mar

Idd, er zit meer dan een raar geurtje aan. De "feiten" die naar buiten komen roepen heel veel vragen op, o.a. die jullie zelf al opperen. Ik ben benieuwd wat bijvoorbeeld iemand als de Deen Ole Dammegard hier over te vertellen heeft. Deze man heeft ondertussen wel wat expertise in dergelijke gebeurtenissen opgedaan.

emile op 03-10-2017 08:00

Misschien is het wel dit. Gekke mensen en agressieve ideologie leidt tot aanslagen. Geestelijk gezonee mensen en agressieve ideologie leidt niet direct tot dergelijk geweld, tenzij onder groepsdwang van een gekke leider.

Squenzy op 03-10-2017 09:26

@Mar 

Ik volg je helemaal. Ik denk precies hetzelfde. Maar het lezerspubliek op deze site lijkt dit vooralsnog te ver te gaan.

Qromwel op 03-10-2017 10:14

Ik denk niet dat het 2e amendement bedoeld is om er 34 (18 thuis + 16 voor 'onderweg') wapens, waaronder machinegeweren, op na te mogen hebben. Als het al allemaal waar is. Misschien helpt een centrale registratie bij het voorkomen dat iemand meer dan één wapen aanschaft. En dat zou dan maximaal een licht handvuurwapen, pistool of revolver, moeten zijn.

steady op 03-10-2017 11:16

Monarch

Als hij géén islamist is dan

is hij een Monarch slaaf (zelfmoord)

Sterkte

Shalom

Qromwel op 03-10-2017 12:11

Doordenker op 02-10-2017 18:01: Dat doet niets af aan het feit dat deze man ze wel had. Er valt dus nog heel wat uit te zoeken. De moordenaar Jack Rubinstein van Lee Harvey Oswald wist dat hij niet lang meer te leven had. Hoe zou het met deze man gesteld zijn geweest? Kan het dat zo'n figuur toezeggingen voor zijn nazaten gedaan worden? Ik weet het, allemaal door en door gemene insinuaties!

jan op 03-10-2017 12:29

Horendoof en ziendeblind meer is het niet mensen luisteren niet op deze Wereld

hubo op 03-10-2017 13:00

Ik was wel wat gealarmeerd toen ik hoorde spreken van een indonesische vrouw,maar het is toch vooral een typisch amerikaans fenomeen.50 jaar geleden was er al zo'n incident dat me altijd bijgebleven is.De man zou zichzelf uiteindelijk ook van hetleven berooef hebben,wat natuuurlijk ook niet helemaal strookt met de Islam.Op zich kan het door alle publiciteit rond Islam en terrorisme voor sommige mensen net iets makkelijker worden om tot daden over te gaan,waar ze toch al langer mee rondliepen,als ze zich met dat geloof oppervlakkig kunnen vereenzelvigen.

IS heeft er natuurlijk alleen maar baat bij snel te reageren.Dat zegt me verder niet veel.

Er is sprake van een paar pond ammonium nitraat.Dat is ook niet erg veel.En misschen alleen maar kunstmest.

vlokje op 03-10-2017 13:18

als je een wapen arsenaal hebt, ben in ieder geval een poets-madam, dat hij nog tijd had voor zijn vriendin en andere zaken

als dienst plichtig soldaat had ik al de pest-in als ik uren aan mijn eigen wapen moest frubbelen.

(als ze even niet keken, onder de warme kraan afspoelen en klaar. :-)

Ernie van de Wal op 03-10-2017 14:00

Wat het is weten we niet. Afgezien van een claim van IS, die de autoriteiten niet (graag) zullen bevestigen. Dat de man zo een hekel aan country & western had, dat hij met een compleet wapenarsenaal een naburig hotel boekte om een aantal van die mensen om te kunnen leggen is onlogisch.

En zelfs de meest verfente wapenbezitter neemt op zijn vakantiereisjes toch niet zoveel wapens mee. 

Wat er niet klopt weten we niet, maar dit is te absurd voor een "normale" us-shooting.  

Oma op 03-10-2017 14:26

Tja wat moet je hiervan denken? Nen dolgedraaide multimiljonair of gestoorde religieuze kwezel? Geen idee maar het doel is weeral gelukt: paniek zaaien onder gewone mensen, ongeacht wie het deed en met welk motief. En wapens: zelfs een aardappelmesje kan een wapen zijn, de keuze wat je ermee doet ligt bij wie het hanteert, net zo met vuurwapens: niet het pistool of de kogels doden maar de méns die de trekker overhaalt. Dus wie roept op een verbod van wapens: dat is nutteloos. Zie hier maar eens: burgers hebben ze hun wapens afgepakt maar dat weerhoudt criminelen er niet van om wapens en zelfs oorlogswapens te bezitten en te gebruiken, alleen kan de burger zich nu niet eens meer verdedigen..

Henk Bosvliet op 03-10-2017 14:29

Als er piramides of ogen zichtbaar zijn moet je jezelf achter de oren krabben... 

Bundy op 03-10-2017 14:51

Beeldmateriaal liegt niet , er is niet vanaf de 32 e etage geschoten .   False flag lijkt door dit artikel wel bewezen te zijn ( behalve dan hun interpretatie van ISIS ) .

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12291:breaking-overtuigend-bewijs-occulte-false-flag-operatie-in-las-vegas&catid=20:het-complot&Itemid=33 

Doordenker op 03-10-2017 14:53

Qromwell. Het bewijst gewoon dat te strenge wapenwetten alleen de wetsgetrouwe burgers ontwapenen, terwijl criminelen en terroristen altijd wel wapens zullen hebben waardoor ze weerloos en ontwapende bevolking nog meer zullen kunnen terroriseren.

Enkele Citaten:
 
1. There are approximately 300 million registered guns and about a trillion rounds of ammo in law abiding, US citizen's hands.
  If we were the problem, you'd know it.....
 
Vertaling:
Er zijn in de VS benadering 300 miljoen geregisteerde vuurwapens en een triljoen vuurwapenpatronen in het bezit van wetsgetrouwe burgers. Als die een probleem zouden vormen, zou je het wel weten...
 
2. The Constitution was written by men who were surely smart enough to realize that permitting citizens to be well-armed would, sadly, permit a madman to murder innocents by the handful.
  But they also realized that forbidding citizens from being well-armed would permit a madman to murder innocents by the millions.
  They wisely chose to protect our country from the far greater evil.
 
Vertaling:
De Amerikaanse grondwet werd geschreven door mensen, die zeker slim genoeg waren om te beseffen dat wapenbezit aan burgers toestaan, spijtig genoeg ook aan zotten de kans zou geven om handenvolle onschuldigen te vermoorden.
Maar ze realiseerden zich ook dat wapenbezit aan burgers verbieden een zot (denken we bijvoorbeeld aan Hitler, politieke dictatuur, enz.) in staat zou stellen om miljoenen onschuldigen te vermoorden.
Ze verkozen wijselijk om het land te beschermen tegen dit veel grotere gevaar.
Cedric op 03-10-2017 14:59

@ steady & Infidel4U : jullie zijn wakker !

Ike op 03-10-2017 15:00

@Qromwel op 03-10-2017 07:03

Ik vind het ook stinken, maar als een Lee Harvey OsWald zaak. Het gebeurde in Las Vegas, waarvan gezegd word dat Trump er mede bepaald wat er gebeurd. Er word geschoten op een doelgroep die hem veelal steunt.

Maar dat iemand in de VS een hotel binnenstapt waarvan hij de veiligheidsprocedures kent met 16 wapens vind ik niet zo gek. Hij zal ze niet in 1 keer hebben meegenomen. Hij kan ze zelfs in een tas hebben verpakt die geen straling doorlaat en allemaal in onderdelen. Hij zal geen wapens hebben mogen binnenbrengen, maar als hij dag in, dag uit naar buiten en naar binnen loopt, kan hij alle 16 wapens onderdeel voor onderdeel naarbinnen hebben kunnen brengen in een attachekoffertje of een ander koffertjes, tussen veel andere spullen. Op het moment dat ze hem al vertrouwden, zullen ze hem ook niet elke keer hebben gecontroleerd en hij zal wel onderdelen kunnen en mogen kopen in Las Vegas of dichtbij Las Vegas.

Maar het is weer de volgende vraag; 'Vertrouw jij de beveiligers, wiens afhankelijk is van het bestaan van criminelen of terroristen? Zonder de laatste 2 groepen is de eerste groep en de zijn alle ordehandhavers niet nodig en vind niemand ze nodig en word er op hen bezuinigd.

Vervolgens komen andere mensen met stellingen waarbij word gesteld dat de wapens van burgers worden afgepakt, terwijl criminelen en andere kwaadwillenden overal aan wapens kunnen komen en dit ook doen. Ik stel echter dat de kwaadwillenden worden gecontroleerd door de ordehandhavers en dat daarom alles fout gaat. Onschuldigen zullen altijd naar de slachtbank worden geleid. Het is voor mij echter geen reden om dader te worden, maar een reden om berechting van de hoofddaders te eisen. Daar ligt het probleem als het hele systeem niet meer deugt.

Bij elke aanslag hoor ik dat de man in het vizier was van het veiligheidsapparaat en een gesprek heeft gehad met een psycholoog of psychiater en wel of niet onder behandeling is geweest. Niet alleen computersystemen kan je hacken, je kan ook mensen programmeren. Daar ruikt dit naar. De kuur zou een ordinaire lynchpartij kunnen zijn en dat is ook niet wat ik wil.....

Het is ook weer heel erg toevallig dat alle daders gelijk dood gaan, zodat zij in elk geval niet kunnen vertellen waarom zij het hebben gedaan. Deze man heeft men in elk geval niet hoeven te vermoorden m.b.v. een Jack Ruby.

Weer lees ik stukken dat hij recentelijk moslim is geworden. De bevelhebbers maken ons rijp voor een nieuwe genocide......

Rom op 03-10-2017 15:22

Begin van het einde van "Babel"?

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl