Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Complot blijkt waarheid: Vrijgegeven Kennedy documenten bewijzen meerdere schutters

‘Oncontroleerbare schaduwregering bedreigt de basis en toekomst van de VS’

De documenten bewijzen wat iedereen eigenlijk al wist, namelijk dat president John F. Kennedy door een complot van de Amerikaanse ‘Deep State’ overheid werd vermoord. Deze ‘Deep State’ heeft het nu op een andere rebellerende president gemunt: Donald Trump.

De Amerikaanse overheid heeft bijna 50 jaar lang gelogen over de moord op president John F. Kennedy. De complottheorie dat de president niet door Lee Harvey Oswald, maar door schutters vanaf meerdere posities werd vermoord, is na het vrijgeven van een deel van het tot nu toe gesloten Kennedy dossier definitief als de waarheid bevestigd. We kunnen nu dus met 100% zekerheid zeggen dat er in 1963 een staatsgreep in de Verenigde Staten heeft plaatsgevonden, uitgevoerd door de ‘Deep State’, en ondersteund door de media. Oud CIA directeur William Colby erkende ooit dat iedere journalist van ook maar enig belang in de Amerikaanse media gecontroleerd wordt door de CIA.

 

Historicus Douglas P. Horne, die in 1995 lid werd van de Kennedy ‘Assassination Records Review Board’ en daar hoofdanalist militaire dossiers werd, schrijft in een uitgebreide analyse dat uit tenminste één paragraaf van de 3000 vrijgegeven documenten onomstotelijk bewezen is dat president Kennedy door meerdere schutters op totaal andere posities dan de enige officiële dader Lee Harvey Oswald werd vermoord.

De bewuste paragraaf is te vinden in een FBI memo van 31 januari 1964:

‘(Oren Fento) Potito zei dat het rapport van de hoofdchirurg verklaarde dat de eerste kogel de keel van de president onder de adamsappel binnendrong, waaruit duidelijk blijkt dat er twee personen waren betrokken, en het eerste schot vanaf de brug over de parkweg vóór de auto werd afgevuurd. Om dit verder te onderbouwen zei Potito dat er een kogelgat in de voorruit van de auto van de president zat.’

De officiële versie luidde en luidt nog steeds dat ene Lee Harvey Oswald in zijn eentje heeft gehandeld, en van hoog boven in een gebouw de president van achteren heeft doodgeschoten. Tientallen jaren lang werd in tal van boeken, films, series en documentaires gezegd dat dit onmogelijk de waarheid kan zijn, en dat blijkt nu te kloppen.

Afgelopen dagen haalde een andere memo uit de vrijgegeven documenten al het nieuws. J. Edgar Hoover, de toenmalige baas van de FBI, schreef op 24 november 1963 dat hij zich zorgen maakte over de geloofwaardigheid van de officiële verklaring, en hij stappen zou ondernemen ‘om het publiek te overtuigen dat Oswald de echte moordenaar is.’ (2)

DVD-serie met kogelgat voorruit uit winkels gehaald

In 2009 stuitte Horne op nieuw fotografisch bewijs van een kogelgat in de voorruit van Kennedy’s limousine. Dit bewijs werd al in 2003 getoond in de oorspronkelijke aflevering 7 (‘The Smoking Guns’) van de uitgebreide documentaireserie ‘The Men Who Killed Kennedy’ van Nigel Turner. Na grote politieke en persoonlijke druk werd deze aflevering door The History Channel geschrapt. Hetzelfde gebeurde met twee andere afleveringen, getiteld ‘The Love Affair’ en ‘The Guilty Men’. Zelfs de DVD-serie werd uit de winkels gehaald.

Horne schreef in zijn enorme boekwerk ‘Inside the Assassination Record Review Board’ over maar liefst zes geloofwaardige getuigen die allemaal verklaarden een kogelgat in de voorruit te hebben gezien, waarvan vijf van de zes op de dag van de moord zelf. Twee van de getuigen waren er 100% zeker van dat de kogel van voren was gekomen, dus richting het gezicht van de president.

Een van hen, geheime dienst medewerker Charles Taylor, schreef op 27 november in zijn verslag over de aanslag dat hij diezelfde avond bij het onderzoek van de limousine een kogelgat in de voorruit had aangetroffen. In 1976 werd hij door een speciaal comité van het Huis van Afgevaardigden gedwongen zijn oorspronkelijke verslag tegen te spreken en in te trekken, en plotseling te beweren dat hij met (kogel)gat eigenlijk een barst had bedoeld.

Originele ruit vernietigd en vervangen door fake exemplaar

De originele voorruit werd ‘heel handig’ op 25 november 1963, drie dagen na de moord, vernietigd, nadat deze was gebruikt voor het maken van een kopie. Deze kopie bleek echter verkeerd te zijn gemanipuleerd, want de beschadigingen werden aan de binnenkant gemaakt, wat duidt op een directe inslag van buitenaf (veiligheidsglas splintert altijd aan de andere kant van de klap). Vervolgens werd een tweede kopie gemaakt met de ‘juiste’ beschadigingen aan de buitenkant. Deze versie, met enkel barsten en geen kogelgat, werd vervolgens gebruikt voor de permanente tentoonstelling in het Nationaal Archief.

In de geschrapte en uit de winkels gehaalde documentaire aflevering ‘The Smoking Guns’ zijn enkel op de oorspronkelijke DVD (dus NIET op het internet) 84 videoframes te zien waarop het kogelgat in de voorruit is te zien. Deze opname werd in 1963 gemaakt door een man die Kennedy’s limousine filmde toen deze voor de spoedafdeling van het Parkland ziekenhuis stond geparkeerd.

Vervalste foto’s

In de gewraakte aflevering kwam ook dr. David Mantik aan het woord, die negen keer het oorspronkelijke bewijs van de autopsie van de president had onderzocht. Zijn conclusie: de officieel gepubliceerde foto’s waarop wonden aan de achterkant van Kennedy’s hoofd zijn te zien, zijn vervalst.

Voormalig persfotograaf Joe O’Donnell bevestigde dit. Hij vertelde dat Robert Knudsen, fotograaf van het Witte Huis, hem destijds twee versies van deze foto’s had laten zien, te weten de oorspronkelijke, met een ‘exit wond’ van een kogel in Kennedy’s achterhoofd, en de gemanipuleerde, waarin zowel deze wond als de ingangswond van de kogel in zijn voorhoofd waren weggeretoucheerd.

‘VS beleefde in 1963 een staatsgreep’

Expert Horne heeft geen enkele twijfel meer: ‘Kennedy werd door een kruisvuur vermoord, uitgevoerd door schutters uit diverse richtingen, van zowel de voorkant als achterkant. Daarom werd hij per definitie geveld door een complot. Alleen al het bewijs van het kogelgat in de voorruit bewijst dit complot... van de Amerikaanse regering, want al dit bewijs was in hun bezit. Deze feiten bewijzen dat we in 1963 een staatsgreep in Amerika hebben gehad, en dat machtige mensen die steeds in de doofpot zijn blijven stoppen.’

Diezelfde machtige ‘deep state’, die zich boven alle wetten stelt, heeft het vizier nu al een poosje gericht op een andere rebellerende president: Donald Trump. Horne waarschuwt: ‘Een oncontroleerbare schaduwregering bedreigt de basis en toekomst van de VS.’


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Pagina12
willy op 28-10-2017 14:40

Ik heb altijd het idee gehad dat daar meer achter zat en dit artikel bevestigd dit dan ook. Het is dankzij de huidige president dat het voledig dossier openbaar komt want in feite wou men er nog een tijdje mee wachten. Er is tijdens het onderzoek teveel mis gelopen dat het geen toeval meer kan zijn. ik denk eerder niet zozeer aan de regering maar aan de veiligheiddiensten zoals de CIA die volgens mij zelf huurmoordenaars inhuurde voor de vuile klus volgens mij waren hoge veiligheidsambtenaren en de maffia op de hoogte . Denk ook hoe de oorlog tegen Irak is begonnen door foute informatie en manipulatie door de CIA en het tegenwerken van veiligheidsmensen die wisten dat Saddam Hoessein zijn wapens al jaren had vernietigd . Het zijn de veiligheidsdiensten achter de schermen die complotten organiseren en de schuld op anderen steken, goed artikel! Shalom

Tom Hendrix op 28-10-2017 14:57

Prima artikel Xander. En het bewijst maar weer, dat er demonische krachten werkzaam zijn in de USA; waar "The Deep State", onderdeel van is.

pro-Israël op 28-10-2017 15:18

Kennedy's schedel vloog naar achteren eraf, zoals op de bekende beelden te zien is - de kogel(s) kwam(en) dus van voren. Maar de auto was Oswald in dat pakhuis allang gepasseerd, dus die kon hem niet meer van voren raken. Logischerwijs is inderdaad vanaf de brug of omgeving waar ze naartoe reden, geschoten. Oswald was dus niet alleen.

Henk Bosvliet op 28-10-2017 15:28

Het is toch allang bekent wat er gebeurt is? Jack Ruby(Rubinstein) heeft in verklaringen gezegd dat hij het had gedaan om Israel te beschermen. JFK was tegen kernwapens voor Israel. De Mossad deed de rest.

Yerik op 28-10-2017 15:58

Lee Harvey Oswald de moordenaar van J.F.K. ?? Vanzelfsprekend heb ik niet één enkel bewijs, maar toch wil ik het volgende aan jullie doorgeven. Het zal een aantal jaren na de moord op J.F.K. geweest zijn, toen ik de moeder van Lee Oswald voor de t.v. zag. Ik was nog erg jong, maar dat was juist de doelgroep tot wie ze sprak. Voor zover ik mij de woorden herinner, geef ik ze zo goed mogelijk letterlijk weer: "Laat de jeugd onthouden: de geschiedenis zal uitwijzen dat mijn zoon de president NIet heeft vermoord."Het waren dus woorden die voor mij bedoeld waren, mij aanspraken en als kind (!) volkomen betrouwbaar overkwamen. Nimmer vergeten woorden, die inhielden om als jeugd te onthouden dat de geschiedenis zou uitwijzen dat Lee Oswald J.F.K. Niet heeft vermoord.

Nu kun je stellen dat een kind alles gelooft wat gezegd wordt, maar kinderen zien vaak meer en beter dan volwassenen denken en wensen.Ongetwijfeld zal die moeder de Aarde reeds verlaten hebben, maar ik vond het nodig om de woorden van deze moeder aan jullie allen door te geven. Onthoudt (!!) ze ook en geef ze eventueel ook aan anderen door.

rescue op 28-10-2017 16:05

We weten natuurlijk al lang dat de echte regering van de USA de duivel tot vader heeft, net als de EU. Als er ooit een tijd is geweest dat een christen zich afzijdig moet houden van de overheid, dan is het nu. Maranatha.

Qromwel op 28-10-2017 16:17

pro-Israël op 28-10-2017 15:18: Inderdaad. Iedereen heeft van begin af aan dit kunnen zien. Wat dan te denken van een overheid die stug doorging met liegen. Niets veranderd dus.

Johan op 28-10-2017 16:27

Opnieuw een zg. complotverhaal dat werkelijkheid blijkt te zijn. Hoeveel zullen er nog volgen? De EU-maffia van Brussel zal misschien ook nog wel een keer ontmaskert worden.

Johan op 28-10-2017 16:32

Vandaag trouwens ook wel iets positiefs te melden. Net als de nederlanders in 1568,  hebben nu ook de Catalanen zich  onafhankelijk verklaard van Spanje. Is er dan toch misschien een hele kleine kans dat de EU-draak het onderspit zal delven? En Guy Verhofstad en trawanten een keer voor het gerecht zullen komen?

jan op 28-10-2017 16:33

Zo is het Resue jij ziet het zelfde als ik Horen zien en zwijgen. De Satan heeft zijn Laatste Dagen?

caso op 28-10-2017 16:51

Ten tijde van JFK was er een machtsstrijd tussen de CIA en het Pentagon gaande, ter info. En misshcien ook dit:

https://en.wikipedia.org/wiki/Executive_Order_11110

Who Gives op 28-10-2017 17:08

Sorry maar ik moet even reageren...JFK is inderdaad een complot, maar niet wat jullie denken. Het complot is Ruslands belang in de assisination. Oswald reisde twee weken eerder af naar Cuba (toen communistisch, om contacten te leggen met de KGB) De Russen hebben ermee te maken....als jullie strijden voor rechtvaardigheid zouden jullie deze optie open moeten houden. Ik reageer eenmalig gezien ik over dit onderwerp buitengewoon veel gezien heb. Het is een complot, maar niet van de CIA< de CIA lag overhoop met de FBI en ook was het wél een complot om Fidel Castro te laten omleggen via derden, de CIA had hier veel geld voor over. Ook callgirls werden gebruikt als beloningsfactor.

cefas op 28-10-2017 17:14

De Elite en de geheime diensten zoals de Cia en M16 staan ver boven de wet en hebben huurmoordenaars in dienst, die op bevel, burgers elimineren, die te dicht bij de waarheid komen of een te groot risico vormen voor hun belangen. Deep state heeft zijn tentakels ook in de bovenwereld en is zelfs daarmee verweven.

Tom Hendrix op 28-10-2017 17:37

@rescue: 16.5. uur. Inderdaad, precies wat U zegt.

Noorderlicht op 28-10-2017 18:14

Niets over de 'zapruder film' waarbij duidelijk te zien is dat de chauffeur het fatale schot geeft?

Het feit dat Trump met de 'waarheid' naar buiten komt maakt hem een geloofwaardig president? Het lijkt mij juist een opgezet plan met dat als doel hebbende, en het lijkt te werken ook gezien de reacties hier.

Barbara op 28-10-2017 19:01

Was iets dergelijks ook niet aan de hand met het dodelijk beschieten van Pim Fortuin?

Dat verhaal altijd afgedaan als een complotje..

Drs.P. op 28-10-2017 19:20

@pro-Israël op 28-10-2017 15:18

Vreemd hoor dat niemand dit weet, maar Jacky zijn eigen vrouw die werkte voor de CIA en de Mossad heeft hem in de auto door het hoofd heeft geschoten.  Daarom vloog zijn schedel er naar achter af!!!  En achteraf de revolver snel achter de auto bank gestopt. Met een revolver zijn er geen patronen te vinden, die zitten er nog in.

Een ander geluid op 28-10-2017 19:32

Moord op JFK was volgens mij een staatsgreep door deepstate. Net als 9/11. Bij deze 2e (poging tot) staatsgreep wilde men het hele systeem overnemen. Blijkbaar had nog een vliegtuig op het Capitool moeten crashen, met waarschijnlijk de nodige doden onder de volksvertegenwoordigers. Dan had men de staat van beleg kunnen afkondigen. 

Opmerkelijk is, dat de meeste invloedrijke Amerikaanse Politici, Bankiers, Captains of Industry, Media-tycoons enz. al generaties lang lid zijn van dezelfde geheime genootschappen. Zoals bijvoorbeeld "Skull & Bones".

President Eisenhower waarschuwde bij zijn afscheid voor de (te grote) invloed van het Militair Industrieel Complex (MIC / deepstate).

JFK ging nog een stap verder door te waarschuwen voor geheime genootschappen / geheime organisaties. Onderstaand een linkje van de betreffende speech van JFK

https://www.youtube.com/watch?v=m4CJArkuWCQ 

De foto bij dit artikel is ook heel veelzeggend en opmerkelijk. Jackie Kennedy, die vanuit de achterbank, letterlijk naar achteren vlucht. Vluchten is een heel primaire reactie en oerinstinct. Men vlucht altijd weg in een andere richting dan waar het gevaar vandaan komt. In dit geval kwam volgens haar instinct het gevaar blijkbaar van voor....................

henk Boskamp op 28-10-2017 20:17

@Who gives

Ik ben het met je eens als je zegt dat we alle opties open moeten houden. Maar het is niet zo van belang dat Oswald in Cuba was. Zoals pro-Israël (@15:18) zei; Oswald's positie ten tijden van de schoten sluit hem uit als directe dader.

Loofhut op 28-10-2017 20:46

Ik meende dat iedereen wel wist dat het te maken had met het feit dat Kennedy de moed had om buiten de Federal Reserve Bank om dollars te drukken, dee later als Kennedy-dollars bekend zouden worden. Dat viel bij de heren die deze bank en de meeste andere grote banken ter wereld beheersen, niet in goede aarde (zie o.a.:https://100777.com/node/303)  

Hollowpo1nt op 28-10-2017 20:50

De waarheid is nog schokkender dan u wellicht allen ooit hebt geweten.

https://www.youtube.com/watch?v=MBdbEIlS4Yo

https://www.youtube.com/watch?v=U8ZK44DNYKw

Br@m op 28-10-2017 22:02

Velen van ons hebben de aanslag op TV gezien, het tijdsbestek van de inslagen is te kort voor 1 dader om van wapen te wisselen. Als er meerdere schutters waren dan wisten ze dat toen meteen. 50 jaar geleden konden ze ook al zien aan de kogels of die uit hetzelfde wapen kwamen of uit verschillende wapens. Dus dezelfde kogels is 1 schutter, verschillende kogels betekend meerdere schutters. Maar wellicht zal dat nooit bekend worden gemaakt.

Hans op 28-10-2017 22:32

hoe zit het dan met de broer Robbert? 

Hollowpo1nt op 28-10-2017 22:47

@ Drs P.

Ik las uw commentaar, ik heb de links van uw uitleg even gepost, excuses voor het later lezen van uw commentaar.

@ Een ander geluid 

Ik ben het met u eens, een kleine aanvulling, de genoodschappen zijn onderdeel van wat er boven schuilt, namelijk de "Black Pope"

https://warningilluminati.wordpress.com/the-most-powerful-man-in-the-world-the-black-pope/

Bundy op 28-10-2017 22:55

Kennedy had bij zijn aantreden gezegd ; "Het mag niet zo zijn dat een paar families ( Rothschild/Rockefeller ) de binnen-en buitenlandse politiek van de V.S bepalen ".      Hiermee tekende hij volgens mij zijn doodsvonnis .

Iedereen kan weten dat je met een punt 22 ( 5,5 mm ) karabijntje nooit op die afstand een bewegend doelwit kan raken dat zo klein is als een mens  .  Bij reconstructies hebben de beste schutters van het Amerikaanse leger , tegen de wind in en boven de auto mikkend met een pisboogje de kofferbak geraakt .    De regisseur  Oliver Stone heeft met zijn film al jaren geleden bewezen dat de officiële versie onzin is .

Zo slecht was de NWO 50 jaar geleden al , nu zijn zij met hun eindspel bezig en dat zal helaas binnenkort iedereen merken .      Ben het overigens volledig eens met @rescue op 28-10-2017 16:05

ED op 28-10-2017 23:51

Als men naar de slakjes kijkt die hun eigen huisjes bouwen in de juiste vorm,in de juiste kleuren zonder naar school geweest te zijn, dan is het hele leven een groot complot. sssst niet verder vertellen!

Het is geen complot!

Bron uit de diepe oceaan.

Ike op 29-10-2017 00:04

@Hollowpo1nt op 28-10-2017 20:50

Verder dan een paar minuten in het eerste youtube vdo'tje heb ik niet gekeken. Een belachelijke theorie. Zijn hersenen waren er al kapot geschoten en de man uit de clip zegt dat Jackie hem heeft verstikt omdat zij zijn hoofd naar voren klapt. Onzin, omdat hij op dat moment al dood is als een mens met hersenen. Hij had alleen nog als een plant door kunnen leven. Scherpschutter's munitie is iets groter dan standaard en maakt ook een groter gat. Je kan ermee door een motorblok schieten.

Complete onzin. Het is waarschijnlijker dat Jackie Onassis op dat moment vlucht over de achterbank en de kofferbak of iets zegt tegen de veiligheidsagenten.

Veel zegender is J Edgar Hoover's reactie en het neerschieten door Jack Rubenstein van LH Oswald voordat hij iets zegt tegen de pers. De patsie wist wie er echt achter zit en daarom moest hij dood.

LBJ tekende gelijk voor uitbreiding van de oorlog in Vietnam en haatte de Kennedy broers. G. W. Bush Sr.was betrokken bij de uitvoering van de invasie in de Bay of Pigs en de Neo Con's beheersten alle ministeries. Zij waren in training bij defensie, de CIA en dienden de belangen van de oliebazen en de wapenindustrie. De mafia was verdreven uit Cuba en wilde terug.

De Dulles broers wilde de Kennedy's dood. J. Edgar Hoover wilde ze dood, omdat hij hun als nakomelingen van de Ierse drankmafia zag. De moord op de Kennedy's is de grootste rioolput uit de geschiedenis.

De Dulles broers hadden de buitenlandse politiek gedomineerd en werden opzij gezet door JFK en zij werkten ook samen met de nazi's van Adolf H. onder de OSS, de voorloper van de CIA. Preston Bush deed de bankzaken van de nazi's in Amerika via een Amsterdamse bank.

JFK zelf was een patiënt die LSD gebruikte en achter dure hoeren aanzat en Marilyn Monroe, die het ook deed met zijn broer Bobby. JFK was al hersendood toen hij vanaf de universiteit kwam.

Skull and Bones delen nogsteeds de lakens uit. Een studentenvereniging van oorspronkelijke Yale studenten.

jottum op 29-10-2017 00:13

'Leuk' ook die ton op het hoofd van Castro.

Overheden stinken altijd en overal, nu en in het verleden.

Zie voor recent maar de spaanse 'administratieve staatsgreep' in het onafhankelijke Catelonië waar democratisch gekozen regioparlement en de burgerij in referendum voor onafhankelijkheid stemden: 't gaat om geld en inkomsten, prestige en belang van centralisten en de lobby's daarachter als waren er nog kasteelheren en koningen, en alle wetsregeltjes, verdragen in democratiën zijn en blijven een farce.

Leuk ook voor mondiale regeringen die cateloonse zet: welk land in europa of welke europese instantie heeft nog een poot om op te staan in geval van (vermeende) onderdrukking door een regering als men de andere kant op kijkt.. Zullen turken leuk vinden, zullen chinezen leuk vinden, om maar enkele landen met wat interne moeilijkheden te noemen.

mientjei op 29-10-2017 00:37

Wie het was of waren, dood is wel dood, die vrouw was haar man kwijt en de kinderen hun vader

Hollowpo1nt op 29-10-2017 01:23

@Ike,

Ik heb de theorie niet zelf verzonnen, het is aan een ieder die het wil geloven. Pure intelligentie begint met waarneming, theoriën volgen meestal op waarnemingen, al dan niet wat een interpretatie daarvan is. 

Ik heb het filmpje vanuit mijn eigen waarneming bekeken, ik twijfel niet aan mijn eigen waarneming, uiteraard mag u vinden wat u wilt. Een belachelijke theorie zou cognitieve dissonantie kunnen zijn.

Voor een ieder die wel geïnteresseerd is, lees de commentaren eens door, soms worden deze aangevuld met links, daarin staat veel informatie.

Skull & Bones is onderdeel van hetgeen wat bovenaan aan de top staat, Satan/Lucifer.

De werkelijke opdrachtgever is G.H.W Bush sr. 

@mientjei, deze "vrouw" is een transgender, CIA gevormd, daar is dit persoon ook opgeleid, er is documentatie te vinden. 

Hollowpo1nt op 29-10-2017 01:28

@jottum,

Volledig mee eens, gedocumenteerd, zie beruchte protocollen. 

mientjei op 29-10-2017 02:04

Gij zult niet doden, zie de tien geboden, 

mientjei op 29-10-2017 02:11

Censuur gehad die ik niet begrijp

 

Mientjei, lees de siteregels, uitschelden is niet toegestaan. Mvg. Mod.

Hollowpo1nt op 29-10-2017 02:55

@Caso

Daarin heeft u gelijk:

https://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/995-lawsuit-end-tyranny

hubo op 29-10-2017 03:13

Uit de commentaren maak ik op dat Kennedy vermoord is ,omdat hij tegen de ontwikkeling van een kernwapen voor Israël was en dat zijn vrouw voor de Mossad werkte en hem eigenhandig door het hoofd geschoten zou hebben.

Dat miste ik een beetje in het artikel.Waarom was deze moord/staatsgreep nodig?Ik had zelf achteraf wel eens het gevoel dat hij een te onberekenbare factor in de politiiek was.

En ik dacht recent ook nog dat die Oswald toch een knappe schutter moet zijn geweest,dat hij Kennedy zo doeltreffend met een beperkt aantal schoten in een (langzaam) rijdende auto wist te treffen.

Ike op 29-10-2017 05:57

@jottum op 29-10-2017 00:13

De strijd in Catelonië is nog maar begonnen. Rusland en China zullen een partnership aanbieden in ruil voor een basis. Ahet niet anders kan zal de VS en GB een partnership aanbieden waarbij zij weer in het TTIP belanden. Het is een keuze voor het SCO of het TTIP en daarmee handelsblokken of ze komen als enig land buiten deze machtsverhoudingen, want de rest vande EU stoomt door. En de EU heeft zich met de NAVO al verbonden aan de VS. Als Rusland of China handel gaat voeren met Catelonië tast het daarmee de eenheid aan van de Spaanse staat en zal dit gezien kunnen worden als een oorlogsverklaring.

Kan Catelonië het lang volhouden in een vijandige wereld om zich heen?

Rienus op 29-10-2017 06:33

@Who Gives op 28-10-2017 17:08

Ik hoop dat u het niet erg vindt, maar die connectie is dus ook zorgvuldig op touw gezet door de secret service diensten. De Amerikaanse politiek wordt bepaald door duistere krachten die bloedstollend primitief en agressief hun wil opleggen. Die kracht, vaak Deep Space genoemd heeft de beschikking over fabelachtige bedragen. Is niet vies van het achterlaten van lijken en dan kijkt men niet naar nationaliteit en aantal.

Verklaar ik hiermee dat Rusland bestuurd wordt door zeer correcte mensen? Nou nee hoor, ook Rusland wordt volgens mij door verre van integere en fatsoenlijke mensen bestuurd. Ik stel dit omdat je tegenwoordig zo snel voor Putin lover uitgemaakt wordt als je je mening ventileerd. Het zou mij geenszins verbazen als de strijd erover gaat dat de Deep State ook Rusland in zijn machtsfeer wil trekken en daarna China, maar dat zal falikant gaan mislukken.

Hubert Luns op 29-10-2017 07:45

Hetzelfde is gebeurd met Pim Fortuyn. Van der Graaf was net als Oswald de amateur. Het dodelijk schot bij Fortuyn was afkomstig van een hitman, die dus vrijaf ging en weer voor een volgende klus kon worden gebruikt.

Hubert Luns op 29-10-2017 07:51

Billie Sol Estes was de tassendrager (met geld) om de betrokkenen van smeergeld te voorzien. Hij werpt licht op de zaak over de motieven van de moord en hij wijst naar de latere president Johnson als de spin in het web. Hij heeft daarover een boek geschreven, maar heeft daar ook over getuigd. Op Wikipedia staat het een en ander. Probleem van zijn getuigenis is dat hij een louche figuur was. Maar ontegenzeggelijk was dat hij goeie vriendjes met Johnson wiens advocaat hij gratis mocht lenen.

Agenda 21 op 29-10-2017 10:27

Nu ook alles over de moord op Fortuyn boven water!

Ook dat is een staatsgreep.

Ook daar was hoogstwaarschijnlijk een eerste schutter (op het dak en snel afgevoerd na het schot door de schedel), met Volkert van der Graaf als [atsy.

eduard de Ru op 29-10-2017 10:28

Nu de documenten van 9/11 nog vrij geven en klaar ben je. kunnen we gelijk de hele VS opdoeken!

Hollowpo1nt op 29-10-2017 12:23

Misschien voor een ieder die theoriën wil ontrafelen met zijn eigen waarneming.

Hollywood en de entertainment is miljardenbusiness, wat gevestigd is in Amerika, misschien wel hun grootste inkomstenbron, dat kan ik niet beoordelen.

JFK kan ook een hoax zijn, toevalligheden genoeg, bijvoorbeeld de Zapruderfilm. Het is wel heel toevallig dat van het moment van de aanslag een filmpje is gemaakt.

Stelt u zich eens voor, ruim 50 jaar na dato, nog steeds actief, miljardenbusiness in allerlei media.

Alles wat u o.a. op televisie ziet, is of kan toneel zijn, voorbeelden genoeg, de maanlanding, een vulkaanuitbartsing of zelfs de atoombom. 

Wanneer wij (mensen) blijven geloven in wat er op media getoond/geschreven wordt, hebben ze immers hun doel bereikt. De duivel kan niet toveren, het  kan wel misleiden en dat is waar met name Amerika heel goed in is, entertainment.

Misschien houden wij dat met onze cognitieve dissonantie ook in stand, want acteren is een vak, waarin wij misschien al heel lang worden misleid

Lodewijk op 29-10-2017 13:01

Een goed onderbouwde documentaire die aantoont dat er 8 schutters betrokken waren bij de moord op JFK:

"JFK Waarheid - De Mafia CIA en de 8 betaalde moordernaars"

"JFK TRUTH - The Mob CIA and the 8 paid ASSASINS" https://www.youtube.com/watch?v=jk_7TCe_Fkk

Een ander geluid op 29-10-2017 14:00

Rienus op 29-10-2017 06:33

Ik denk, dat Rusland en China ook hun eigen deepstate hebben.

Daarnaast moet het te denken geven dat niet alleen de westerse centrale banken, maar óók die van Rusland, China en overige Brics-landen allemaal aangesloten zijn bij de bank der banken: BIS.

Interessant is het om uit te vinden wie bij de BIS aan de touwtjes trekt, want dat lijkt verdacht veel op de centrale bank van de NWO............. ! 

http://adbroere.nl/web/nl/columns/bis-bank-de-geheime-bank-die-de-wereld-runt.php

mientjei op 29-10-2017 14:24

@ Mod. 2.11 ik had niet gescholden, maar zand erover dan maar  Mvg Mientjei

Hollowpo1nt op 29-10-2017 15:06

@Een ander geluid,

Uw waarneming zou wel eens heel juist kunnen zijn, immers is het doel 1 wereldorde.

Voor wat betreft cognitieve dissonantie in een andere vorm:

https://en.wikipedia.org/wiki/Analysis_paralysis

Angst is een slechte raadgever.

"Kernwapens" zijn daar een goed voorbeeld van, immers wordt er ingespeeld op onze angst.

Er is bijzonder veel documentatie te vinden, waarin kernwapens gewoon als een hoax worden bestempeld. Het is aan uw eigen waarneming wat u daarmee doet.

Sprookjes bestaan niet, ze worden opgedrongen, in de media, tel(lie)vision, oftewel entertainment.

Amerika is niets meer of minder dan een land van entertainment en msm, daar zijn zij wereldleider in. Ze hebben bijna voet in alle oorlogen, waaraan de entertainment veel geld verdiend, immers hangen we met onze lippen aan het nieuws na een nieuw event in de vorm van een aanslag, terrorisme e.d.

Wanneer u in Amerika bent geweest, zult u zien dat het eigenlijk in de kern een derde wereldland is, o.a. de infrastructuur is uit het stenen tijdperk. 

Ik geloof heilig in de 10 geboden, maar nog meer in mijn eigen waarneming. 

Wanneer ik zelf op de maan ben geweest, ga ik mee in het verhaal dat het ooit mogelijk zou kunnen zijn geweest hierop ooit te kunnen landen.

Kijkt u eens naar de horizon als u in een vliegtuig ziet, u zult versteld staan in uw waarneming dat de horizon plat is, dat moet u aan het denken zetten, immers een platte horizon boven het wolkendek geeft aan dat misschien de Aarde helemaal geen bol is, maar misschien wel volkomen plat (Dome). 

Puur voor inzage, een film over satelieten:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=38&v=Gj09jf1K0QQ

Leg uw eigen waarneming naast de Matrix (film), daarin worden heldere en duidelijke signalen afgegeven waarin we leven.

Deze website geeft buitengewoon veel informatie over o.a. platte Aarde, Tesla, MK Ultra (Jacky Kennedy was een MK Ultra agent van de CIA), operation paperclip en nog zoveel meer.

https://thenarrowgateweb.com/

Excuses voor het offtopic gedeelte, maar zeker de moeite waard om eens in te duiken.

God zij met U allen.

Bundy op 29-10-2017 15:27

@Een ander geluid op 29-10-2017 14:00

Je hebt gelijk , in China is er maar eén persoon die alle beslissingen neemt , n.m. de President .   In Rusland is de  vrijmetselarij de baas in samenwerking met andere maffiastructuren uit alle landen ter wereld , eindigend in Brooklyn N.Y. De B.I.S is inderdaad de bank van de N.W.O .     Eens per maand komen 12 opperbazen ( ik weet de namen niet ) bij elkaar om het financiële wereldgebeuren te bepalen .  Zo kunnen ze door het massal opkopen van een munteenheid en die op het verkeerde moment op de markt gooien een land vernietigen .     Triest voorbeeld van een land dat stout was en door B.I.S  toedoen  nu failliet is , is Venezuela .     Wie de U.S Dollar weigert gaat  d.m.v. oorlog ( LIbië b.v. ) of d.m.v. de eigen munt ten gronde .    Deze wereld is een afspiegeling van alle boze werken  , ik hoop dat de grote opname binnenkort plaatsvind .

Theo op 29-10-2017 17:09

Iedereen, dit gaan kijken, verklaard nmm een hoop rond de moord op JFK en waar we nu politiek en economisch zitten.

Tis wel een lange zit, maar het legt uit waarom er bv 7 schutters zijn geweest, iets wat nu dus ook openbaar is gemaakt dat er meerdere schutters zijn geweest.

https://www.youtube.com/watch?v=wMHb_RbAQu4&feature=youtu.be

Hollowpo1nt op 29-10-2017 17:18

@Bundy,

Ik deel uw mening.

Herinnert u zich de vlag nog van de DDR? Daarin staat het teken/logo van de vrijmetselaars, dat wetende, kun je eenvoudig een conclusie trekken wie er aan de touwtjes heeft getrokken in het voormalige Oostblok.

Daarin is niets veranderd, Poetin is net als regeringsleiders zoals in Amerika, een marionet van wat wij allemaal weten. 

Goed om te delen dus, want er is wel een beweging gaande, alleen denk ik dat het te laat zal zijn.

NK en Iran worden straks aangevallen, er moet immers een centrale bank komen, wanneer dat zover is, dan ontstaat er een monetair systeem in handel van 1 munteenheid. 

Volgens mij leven wij nog niet in de eindtijd, deze moet nog komen, belangrijkste signaal is de bouw van de tempel in Jerusalem, dan gaat onze grote vriend daar zijn valse profetie ten uitvoer brengen.

Graag nog een aanvulling voor wat betreft JFK, hij was zelf ook illuminati, hij was opstandig en dat heeft hem zijn kop gekost. 

Alle popsterren, filmsterren, media en grote bedrijven (denk aan fb, microsoft e.d.)zijn personen die onder MK Ultra staan. Ze hebben soms wel eens een meltdown, het kan zijn dat Kennedy daar ook last van heeft gehad, daarom ook zijn executie. 

Mijn eigen waarneming is echter dat met name grote gebeurtenissen als deze vallen onder de noemer, Deception (Hoax), met als doel, totale controle over de mensheid.

De sleepwet is eigenlijk een bevestiging, want immers controle over het vrije verkeer via internet, moet aan banden worden gelegd. 

Ik verwacht zelf eerst de ondergang van de Verenigde Staten, ik heb aardig wat vrienden daar en ze voelen allemaal aan dat er iets gaande is. 

allangwakker op 29-10-2017 21:35

Alle complotten zullen waarheid blijken,  vrijwel geen enkele uitgezonderd.  De complotdenkers zullen de juiste denkers blijken te zijn. Meestal zijn dit  ook Truthseekers,   (  en geeen betaalde trollen ! die zijn er veel minder vermoedelijk, want die staan op een loonlijst neem ik aan ? ) De eerste 2 groepen worden ook steeds overal geband en wordt paranoia verweten,  vervolgens krijgen ze toch nog gelijk ....maar blijven onterecht op een IP-adressen / email-lijst staan van  `toen ` gebande personen. En worden buitengeloten voor lange tijd en zelfs voor eeuwig.  Veel websites stigmatiseren hun schrijvers / lezers nog erger als menig politie-dossier. ( ik bedoel hier niet verkeerd gedrag of schelden,  das logisch )   Ach ja,  rare wereld...

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl