HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Complot blijkt waarheid: Vrijgegeven Kennedy documenten bewijzen meerdere schutters

‘Oncontroleerbare schaduwregering bedreigt de basis en toekomst van de VS’

De documenten bewijzen wat iedereen eigenlijk al wist, namelijk dat president John F. Kennedy door een complot van de Amerikaanse ‘Deep State’ overheid werd vermoord. Deze ‘Deep State’ heeft het nu op een andere rebellerende president gemunt: Donald Trump.

De Amerikaanse overheid heeft bijna 50 jaar lang gelogen over de moord op president John F. Kennedy. De complottheorie dat de president niet door Lee Harvey Oswald, maar door schutters vanaf meerdere posities werd vermoord, is na het vrijgeven van een deel van het tot nu toe gesloten Kennedy dossier definitief als de waarheid bevestigd. We kunnen nu dus met 100% zekerheid zeggen dat er in 1963 een staatsgreep in de Verenigde Staten heeft plaatsgevonden, uitgevoerd door de ‘Deep State’, en ondersteund door de media. Oud CIA directeur William Colby erkende ooit dat iedere journalist van ook maar enig belang in de Amerikaanse media gecontroleerd wordt door de CIA.

 

Historicus Douglas P. Horne, die in 1995 lid werd van de Kennedy ‘Assassination Records Review Board’ en daar hoofdanalist militaire dossiers werd, schrijft in een uitgebreide analyse dat uit tenminste één paragraaf van de 3000 vrijgegeven documenten onomstotelijk bewezen is dat president Kennedy door meerdere schutters op totaal andere posities dan de enige officiële dader Lee Harvey Oswald werd vermoord.

De bewuste paragraaf is te vinden in een FBI memo van 31 januari 1964:

‘(Oren Fento) Potito zei dat het rapport van de hoofdchirurg verklaarde dat de eerste kogel de keel van de president onder de adamsappel binnendrong, waaruit duidelijk blijkt dat er twee personen waren betrokken, en het eerste schot vanaf de brug over de parkweg vóór de auto werd afgevuurd. Om dit verder te onderbouwen zei Potito dat er een kogelgat in de voorruit van de auto van de president zat.’

De officiële versie luidde en luidt nog steeds dat ene Lee Harvey Oswald in zijn eentje heeft gehandeld, en van hoog boven in een gebouw de president van achteren heeft doodgeschoten. Tientallen jaren lang werd in tal van boeken, films, series en documentaires gezegd dat dit onmogelijk de waarheid kan zijn, en dat blijkt nu te kloppen.

Afgelopen dagen haalde een andere memo uit de vrijgegeven documenten al het nieuws. J. Edgar Hoover, de toenmalige baas van de FBI, schreef op 24 november 1963 dat hij zich zorgen maakte over de geloofwaardigheid van de officiële verklaring, en hij stappen zou ondernemen ‘om het publiek te overtuigen dat Oswald de echte moordenaar is.’ (2)

DVD-serie met kogelgat voorruit uit winkels gehaald

In 2009 stuitte Horne op nieuw fotografisch bewijs van een kogelgat in de voorruit van Kennedy’s limousine. Dit bewijs werd al in 2003 getoond in de oorspronkelijke aflevering 7 (‘The Smoking Guns’) van de uitgebreide documentaireserie ‘The Men Who Killed Kennedy’ van Nigel Turner. Na grote politieke en persoonlijke druk werd deze aflevering door The History Channel geschrapt. Hetzelfde gebeurde met twee andere afleveringen, getiteld ‘The Love Affair’ en ‘The Guilty Men’. Zelfs de DVD-serie werd uit de winkels gehaald.

Horne schreef in zijn enorme boekwerk ‘Inside the Assassination Record Review Board’ over maar liefst zes geloofwaardige getuigen die allemaal verklaarden een kogelgat in de voorruit te hebben gezien, waarvan vijf van de zes op de dag van de moord zelf. Twee van de getuigen waren er 100% zeker van dat de kogel van voren was gekomen, dus richting het gezicht van de president.

Een van hen, geheime dienst medewerker Charles Taylor, schreef op 27 november in zijn verslag over de aanslag dat hij diezelfde avond bij het onderzoek van de limousine een kogelgat in de voorruit had aangetroffen. In 1976 werd hij door een speciaal comité van het Huis van Afgevaardigden gedwongen zijn oorspronkelijke verslag tegen te spreken en in te trekken, en plotseling te beweren dat hij met (kogel)gat eigenlijk een barst had bedoeld.

Originele ruit vernietigd en vervangen door fake exemplaar

De originele voorruit werd ‘heel handig’ op 25 november 1963, drie dagen na de moord, vernietigd, nadat deze was gebruikt voor het maken van een kopie. Deze kopie bleek echter verkeerd te zijn gemanipuleerd, want de beschadigingen werden aan de binnenkant gemaakt, wat duidt op een directe inslag van buitenaf (veiligheidsglas splintert altijd aan de andere kant van de klap). Vervolgens werd een tweede kopie gemaakt met de ‘juiste’ beschadigingen aan de buitenkant. Deze versie, met enkel barsten en geen kogelgat, werd vervolgens gebruikt voor de permanente tentoonstelling in het Nationaal Archief.

In de geschrapte en uit de winkels gehaalde documentaire aflevering ‘The Smoking Guns’ zijn enkel op de oorspronkelijke DVD (dus NIET op het internet) 84 videoframes te zien waarop het kogelgat in de voorruit is te zien. Deze opname werd in 1963 gemaakt door een man die Kennedy’s limousine filmde toen deze voor de spoedafdeling van het Parkland ziekenhuis stond geparkeerd.

Vervalste foto’s

In de gewraakte aflevering kwam ook dr. David Mantik aan het woord, die negen keer het oorspronkelijke bewijs van de autopsie van de president had onderzocht. Zijn conclusie: de officieel gepubliceerde foto’s waarop wonden aan de achterkant van Kennedy’s hoofd zijn te zien, zijn vervalst.

Voormalig persfotograaf Joe O’Donnell bevestigde dit. Hij vertelde dat Robert Knudsen, fotograaf van het Witte Huis, hem destijds twee versies van deze foto’s had laten zien, te weten de oorspronkelijke, met een ‘exit wond’ van een kogel in Kennedy’s achterhoofd, en de gemanipuleerde, waarin zowel deze wond als de ingangswond van de kogel in zijn voorhoofd waren weggeretoucheerd.

‘VS beleefde in 1963 een staatsgreep’

Expert Horne heeft geen enkele twijfel meer: ‘Kennedy werd door een kruisvuur vermoord, uitgevoerd door schutters uit diverse richtingen, van zowel de voorkant als achterkant. Daarom werd hij per definitie geveld door een complot. Alleen al het bewijs van het kogelgat in de voorruit bewijst dit complot... van de Amerikaanse regering, want al dit bewijs was in hun bezit. Deze feiten bewijzen dat we in 1963 een staatsgreep in Amerika hebben gehad, en dat machtige mensen die steeds in de doofpot zijn blijven stoppen.’

Diezelfde machtige ‘deep state’, die zich boven alle wetten stelt, heeft het vizier nu al een poosje gericht op een andere rebellerende president: Donald Trump. Horne waarschuwt: ‘Een oncontroleerbare schaduwregering bedreigt de basis en toekomst van de VS.’


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Pagina12
Hollowpo1nt op 29-10-2017 22:06

Excuses. ik moest even wennen als gebruiker aan de werking van o.a. links

Nogmaals:

Veel leesplezier toegewenst, het is de moeite waard om alle 35 table of contents te lezen. 

https://thenarrowgateweb.com/

MK Ultra en Proejct Monarch

https://thenarrowgateweb.com/2017/03/01/35-butterflies-and-rabbit-holes/

Satelieten

https://www.youtube.com/watch?time_continue=38&v=Gj09jf1K0QQ

Onderschat uw eigen waarneming niet, logisch nadenken en menselijke zintuigen, wanneer deze goed zijn ontwikkeld, zijn vaak het beste bewijs in wat we zelf vaak benoemen, "het is te goed om waar te zijn", in mijn eigen ontwikkeling heb ik dat anders ingevuld, "het is te slecht om waar te zijn".

Men (sleepwet) wil ons niet voor niks van het internet weren, daar waar oneindig veel kennis te vergaren is, is natuurlijk de allergrootste dreiging voor de Elite.

Er zijn vele sites, info en kennis te vergaren en deel het met uw naasten. 

Persoonlijke tips van mij:

http://niburu.co/

http://watch.pairsite.com/

https://www.youtube.com/channel/UCAgVKvt3syB7gV-hL9bMTYw/videos

https://www.youtube.com/channel/UCp5x5kxCgg_A220jNIsLyfA

Geniet vol van uw leven, neem het ervan, we leven tenslotte op de Aardse wereld maar één keer, uw ziel leeft voor Eeuwig.

Ik blijf u volgen Xander, grote bewondering voor uw moed en daadkracht, posten zal ik incidenteel nog doen, wanneer mijn interesse daarnaar uitgaat.

Hollowpo1nt op 29-10-2017 23:25

Deze was ik vergeten:

http://www.zephaniah.eu/index_htm_files/The%20Next%20Choreographed%20War.pdf

Deze site bevat veel informatie aangaande de holocaust, zeer schokkende beelden en feiten. De ontkenning van de holocaust is een NWO agendapunt, vooral via msm media komt deze ontkenning meer en meer naar boven. 

Deze site bestaat al sinds 2009

http://www.zephaniah.eu/

Zeer uitgebreide documentatie, u zult heel veel informatie vinden. 

Bundy op 30-10-2017 01:32

@Hollowpo1nt op 29-10-2017 17:18

Ben het volledig met je eens . Door jouw toedoen heb ik de voormalige DDR vlag nog eens opgezocht , ook bij die communisten was de vrijmetselarij zeer waarschijnlijk  de baas .                  Daarom mocht mutti-Merkel ( lid van een nog steeds bestaande vrijmetselaarsclub zomaar van West naar Oost-Duitsland ).   De opperbazen vonden dit goed  hoewel de Stasi hun gezegd zal hebben waar deze vrouw bij hoorde .        Nu is ze in een ander systeem weer de baas en heeft ze Duitsland vernietigd .   De rest van Europa zal vlug hetzelfde lot ondergaan .           Volgens Dr. Ouweneel zal de tempel herbouwd worden in de periode dat  de antiChrist de aarde regeert , en volgens hem de Gemeente is opgenomen .

mientjei op 30-10-2017 02:19

@Hollowpo1nt  ik ben erg nieuwsgierig, als de aarde plat is, wat gebeurt er dan als we aan de rand staan van deze pannekoek?

allangwakker op 30-10-2017 03:07

Hollowpo1nt :  krijg nou wah !  Mijn complimenten, eindelijk nog een wakkere mens erbij hier, we komen/kwamen  er nog een paar tekort, gezellig

Een ander geluid op 30-10-2017 17:20

Hollowpo1nt op 29-10-2017 15:06

Dank voor uw reactie.

U zegt:

Kijkt u eens naar de horizon als u in een vliegtuig ziet, u zult versteld staan in uw waarneming dat de horizon plat is, dat moet u aan het denken zetten, immers een platte horizon boven het wolkendek geeft aan dat misschien de Aarde helemaal geen bol is, maar misschien wel volkomen plat (Dome). 

Mijn reactie:

Bij een wolkenloze hemel zie je volgens mij vanuit het vliegtuig wel een lichte kromming. 's-nachts zie ook altijd nog het licht van dat deel van de aarde waar het nog niet donker / geen nacht is. Wijst volgens mij op een bol als vorm. Daarnaast zie je aan de hemel de Zon, Maan en Sterren, die allemaal rond van vorm zijn. Dat weerlegt voor mij de platte aarde theorie. Evenals alle foto's van de aarde vanuit de ruimte. Daarnaast tonen radar- en andere golven ook een bolvorm aan. Anders zouden radar- en andere golven, indien ze niet weerkaatst worden, tot aan het "einde" van de platte aarde gaan en daaraan voorbij. 

 

 

 

allangwakker op 30-10-2017 20:56

Een ander geluid op 17.20 uur :  kijk de youtube cideo `s  van Erik Dubai,  hij legt het `t beste uit naar mijn mening.  En  er is ook een complot gaande van  `gekromde vliegtuig-ramen en sommige verrekijkers ` .  Ik geloofde er in 2015 oktober ook geen zak van,  toen ik het voor de 1e keer tegen kwam,  heb het bewust bijna een half jaar  o m z e i l d  ik vond het zo `n grote onzin ik wilde er geen tijd aan besteden,  totdat ik in 2016 mei erachter kwam dat er een internationale conferentie werd gehouden in Egmond aan Zee,  toen dacht ik :  d a t  zullen ze toch niet voor de grap doen ?  ....Vervolgens ben ik er d i e p  in gedoken,  veele veele uren heb ik video `s  gekeken,  ik droomde er zelfs van snachts zoveel was ik er mee bezig.  En dit jaar werd die conferentie zelfs gehouden in 7 Europese Steden.  ....Sinds 1543 (  Copernicus -  vrijmetselaar,  alweer )  zijn we flinkkkkkkkk  belogen ......  4 7 4  jaar lang al ,  dus daar mag wel eens een eind aan komen vind ik nu

mientjei op 31-10-2017 01:25

@Hollowpo1nt -15.06  kijk eens naar de horizon als u in een vliegtuig zit............horizon plat.......

vorige winter was ik ziek met veel pijn, kon niet slapen ging dan maar you tube kijken.  Op een gegeven moment zat ik midden in de nacht te kijken naar websides die beweerden dat de aarde plat zou zijn.Leek heel onderbouwd allemaal, totdat ik wakker werd geschud, wat een lariekoek dacht ik, nooit meer naar gekeken, en dat raad ik u ook aan, en ik hoop dat dit nu wel gepost wordt, ga met God 

Een ander geluid op 31-10-2017 15:42

allangwakker op 30-10-2017 20:56

Op dit punt, denken we er anders over. Geeft niet ! 

Wel ben ik het met u eens, dat we op veel andere punten bedonderd worden. Maar, dat is altijd gekoppeld aan een doel van de machthebbers.

Wat valt er te voor de machthebbers te winnen om de massa een vals beeld voor te wenden, betreffende de vorm van de aarde. Bedrog is nooit een doel op zich. Er moet iets te winnen / verdienen te vallen.

Toch?

Lior op 31-10-2017 17:43

Henk Bosvliet, Het is makkelijk om de schuld bij Israël te leggen omdat Ruby, de moordenaar van Oswald, Joods is. Mijns inziens wist de Deep State dat JFK niet geliefd was bij iedereen en heeft men dus een Jood ingehuurd om het vuile werk op te knappen, zodat bij een investigation het spoor naar Israël i.p.v. de wapenindustrie/CIA zou leiden. Het is een klassiek trucje om Joden ergens van te beschuldigen (e.g. The Protocols of the Elders of Sion) en zodoende zichzelf in te dekken.

Timetraveler op 01-11-2017 08:54

En na de moord op Kennedy ,werden onschuldige burgers die als toeschouwer mogelijk meerdere schutters hadden gezien , op een vaak beestachtig manier vermoordt. Er zijn geen exacte getallen bekend , schattingen gaan uit van tussen de 100 en 300 burgers .  Weer een bewijs dat overheden ,in dienst van de elites,totaal niet schuwen om hun eigen burgers te vermoorden.

Ook kwam in de opengestelde geheime stukken van de fbi en cia ,dat Hilter in 1945 gevlucht is naar Argentinie en daar eerst in een duits hotel en later op een afgelegen en beschermde boerderij/villa heeft gewoont. Na zijn overlijden in 1965, werd hij op een geheime plek begraven .

De verbrande lijk dat door russen in 1945 nabij de Hilter bunker in Berlijn was gevonden ,was (na DNA onderzoek) niet van Hilter maar van een vrouw. Vele hooggeplaatste  Nazi's zijn na de oorlog naar zuid amerika  gevlucht met hulp van bepaalde overheden en de vatikaan.

allangwakker op 02-11-2017 00:20

mod :  er is alweeer een reactie  niet geplaatst van mij.

Beste Allangwakker, het kan zijn dat inhoudelijk uw postings niet passen op de XN forums. Mod.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl