Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Bizar: Anne Frank kostuum voor Halloween bijna uitverkocht

Discriminatie anno 2017: Ook een speciaal niet-genderneutraal ‘Tweede Wereldoorlog vluchtelingetje’ kostuum voor jongens te koop

Voor het ook in Nederland steeds vaker gevierde Amerikaanse ‘enge’ verkleedfestijn Halloween zijn op het internet kostuums te koop die uw kind veranderen in een moslimterrorist, of in... Anne Frank. Bij sommige internetshops zijn de kostuums waarmee kinderen zich kunnen verkleden als ‘Tweede Wereldoorlog vluchtelingetje’ of ‘Anne Frank’ nu al bijna uitverkocht. In deze almaar krankzinniger wordende ‘politiek correcte’ tijd kreeg een Noorse minister die een foto van zichzelf als indiaan plaatste, echter een enorme lading beledigingen en haat over zich heen.

 

Het terroristen kostuum was vorig jaar ‘hot’, en dit jaar is het Anne Frank, wier wereldberoemde dagboek over haar leven tijdens de Tweede Wereldoorlog in Amsterdam, toen ze ondergedoken zat voor de Nazi’s, dit jaar 75 jaar oud is. Prijs voor het Anne Frank kostuum begint op eBay en Amazon al rond de 10 euro.

Niet genderneutraal

Politiek correct 2017 zou 2017 niet zijn als er niet ook een ‘Tweede Wereldoorlog vluchtelingetje’ kostuum voor jongens te koop zou zijn. Hoewel... eigenlijk zou dat gezien de ‘genderneutrale’ waanzin die ook in ons eigen land rondspookt exact hetzelfde kostuum als voor een meisje moeten zijn. Onderscheid maken tussen de seksen is tegenwoordig immers vrijwel automatisch ‘discriminatie’.

 

Het jongenskostuum, met een gendercorrecte variant toegevoegd.

Misschien kunnen politieke partijen zoals D66, GroenLinks en de VVD zich gaan inzetten voor het verbieden van deze speciale, dus discriminerende jongenskostuums. Staat er weer een belangrijk punt op de genderopheffing-agenda van Rutte III.

Als indiaan verklede minister verketterd als ‘Nazi’

‘Not done’ schijnen kostuums te zijn van bepaalde minderheden. De Noorse minister van Financiën Siv Jensen dacht leuk mee te doen door een foto van zichzelf verkleed als indiaan op haar Instagram te zetten. Daarvoor werd ze onder andere door de racistische ‘Black Lives Matter’ groep verketterd als ‘oude geit’ en zelfs ‘Nazi’, en wensten sommigen haar een spoedige dood toe. (1)


Wel of niet verraden?

75 jaar na dato is Anne Frank nog altijd regelmatig in het nieuws. In het voorjaar werd in ruim 50 landen een stripboek gepubliceerd dat is gebaseerd op haar oorspronkelijke dagboektekst (2). Afgelopen september schreef de redacteur van NOS Online dat een team van 20 internationale experts, geleid door een oud FBI agent, probeert om alsnog de vraag te beantwoorden wie Anne Frank in 1944 verraden heeft aan de Nazi’s (3), waarna het toen 15 jarige Joods-Duitse meisje op transport werd gezet naar het concentratiekamp Bergen-Belsen, waar ze in februari of maart 1945 stierf.

De Anne Frank Stichting meldde eind vorig jaar nog dat ze mogelijk toch niet werd verraden, maar bij toeval werd ontdekt (4). Het Anne Frank Huis in Amsterdam is nog altijd verplichte kost voor Duitse klassen die op schoolreisje gaan naar onze hoofdstad.

‘Dat nooit weer’?

Na de Tweede Wereldoorlog werd tientallen jaren lang ‘dat nooit weer’ gezegd, maar een herhaling van de Holocaust is inmiddels niet meer ondenkbaar nu miljoenen volgelingen van een religieuze ideologie gebaseerd op een ‘heilig’ boek waarin staat dat alle Joden ‘apen en varkens’ zijn die moeten worden uitgeroeid, naar Europa worden gehaald, en hier straffeloos hun –steeds vaker speciaal beschermde- racistische haatleer mogen verkondigen en verspreiden.


Xander

(1) Jouwatch
(2) NOS
(3) NOS
(4) NOS

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31)  verder te praten.


Reacties

vlokje op 17-10-2017 14:53

xander de perikelen van hollywood, en wie een vinger in de pap hebben in de muziek industrie is interesanter, blijkt meest occulte propaganda te zijn en het wordt steeds minder in het verborgene gepresenteerd

willy op 17-10-2017 14:59

dat mag je wel zeker bizar noemen. Halloween is voor mij iets onnozel en ik begrijp niet wat mensen daar plezant aan vinden en het heeft voor mij iets te maken met satanische elementen . en een Anne Franck kostuum zouden ze voor mij mogen afschaffen deze geschiedenis is al ellendig genoeg !! Shalom

Qromwel op 17-10-2017 15:46

Wie kan zeggen wat het mensdom verloren heeft door de moord op Anne?

Een ander geluid op 17-10-2017 16:10

Een Anne Frank kostuum c.q. 2e wereldoorlog vluchteling kostuum is natuurlijk te smakeloos voor woorden. Een totaal gebrek aan historisch besef !

Volkomen terecht, dat de producent inmiddels bakken met kritiek over zich heen kreeg. Zoveel zelfs, dat de productie en verkoop blijkbaar gestaakt is. 

http://www.foxnews.com/us/2017/10/16/anne-frank-halloween-costume-pulled-after-social-media-uproar.html

spijker op 17-10-2017 16:38

de shop met anna frank kleding in america is met de verkoop gestopt, dus geen probleem meer.

Ivan Chapka op 17-10-2017 16:51

1 woord, 1 mening, : walgelijk        

Trouwens Halloween is geen feest i.m.o.  het is gewoon een psychopaten bijeenkomst, dus typisch een schizofrene uiting van de toch wel agressieve Amerikaanse ik. Net zo achterlijk als palestijnse kindertjes les geven hoe ze Joden dienen te doden

anora op 17-10-2017 17:34

Dat is inderdaad bizar, kan niet anders zeggen.

Marc Steiner op 17-10-2017 17:34

Indien het maar geld opbrengt zijn blijkbaar alle middelen goed. Bovendien heeft dit totaal niets met Haloween te maken. Het verwondert me dat er zoveel domme mensen zijn die dergelijke dingen kopen. Heeft men dan totaal geen respect meer voor de duizenden oorlogsslachtoffers, waaronder ook Anne frank ? Het geeft in elk gaval een duidelijk beeld van de hedendaagse mentaliteit.

Xnoos op 17-10-2017 17:52

De wederkomst komt! Overal is dat aan te zien.

Tom Hendrix op 17-10-2017 18:17

@Marc Steiner: 17.34. uur. Eens met uw reactie.

@Xnoos: 17.52. uur. Hallelujah! Ik zie er naar uit.

Reinaert de Vos op 17-10-2017 20:23

Schandalig! Wat een respectloze onzin! arme Anne om zoveel jaar naar dato als voorbeeld voor een verkleedfeest te mogen dienen. wat gaan we straks krijgen? haloween (genderneutrale) ss bewakerspakjes? Om he WO2 beeld te completeren? Bah kots!!!

Atina op 17-10-2017 23:11

Weet dat er in de laatste dagen spotters zullen komen enzo enzo 

mientjei op 18-10-2017 00:36

Arme kinderen ook die zo n pakje aan krijgen van hun ouders, laten we de kinderen niet veroordelen

we zijn allemaal kind geweest, weten hoe het is kind te zijn

de mensen die deze dingen bedenken zijn ziek in hun hoofd 

Reinaert de Vos op 18-10-2017 07:30

@mientjei 18-10-2017 00:36

Ja dat zijn ze zeker. Een normaal iemand zou zoiets niet kunnen bedenken. Het is wel evident dat deze uitwassen deel uitmaken van een naar mijn mening veel groter probleem. Zo sprak ik laatst in Antwerpen een goede kameraad die daar al jaren woont maar nu weg wil. De sfeer is totaal verziekt zei hij. Joden kunnen helaas nog maar weinig goed doen. De hatelijke anti semitische propoganda begint steeds meer effect te sorteren en dat is zeer beangstigend.

groetjes.

Jerommeke op 18-10-2017 07:52

Het meest enge van dit alles is dat het mij totaal niets verbaast.

Je ziet ook steeds meer programma's en feuilletons uit Amerika met thema's zoals occult, heksenerij, spoken enzovoorts.  Wat dat betreft zijn Amerikanen erg kinderachtig en naiëf. Dat er mensen zijn in Nederland die deze door ons strot geduwden Halloween feest willen vieren is te bespottelijk voor woorden.

Infidel4U op 18-10-2017 07:53

Dat er geen gestreepte pyjama's worden verkocht. Dan kun je je kind leuk als 'kampgevangene' langs de deuren sturen. Krijgt vast veel snoepjes... Halloween is weer het zoveelste commerciële moment dat de middenstand uit de VS over probeert te nemen. Net als Valentijnsdag en Kerst. Het gaat puur om 'kopen, kopen, kopen'...

Ik op 18-10-2017 09:13

??

FinalCountDown op 18-10-2017 10:40

Ah ja...waar is de tijd dat je nog kon doen en dragen wat je wil. Door de 'multi-culturele', 'genderloze', en wat-nog-allemaal onzin die ons meer en meer wordt opgedrongen glijden we terug naar een tijd die erger is dan de middeleeuwen.   De wereld buigt voor satan en is zoals een krop sla die al dagenlang in de zon ligt: door en door rot.   Concerten enkel voor vrouwen of enkel voor mannen, zwembaden voorbehouden voor enkel vrouwen, hoofddoeken die ineens als 'modieus' worden voorgesteld,...  Laat iemand de stekker uittrekken aub...   

visje op 18-10-2017 14:42
Een ander geluid op 17-10-2017 16:10

Een Anne Frank kostuum c.q. 2e wereldoorlog vluchteling kostuum is natuurlijk te smakeloos voor woorden. Een totaal gebrek aan historisch besef !

-----------------------------

@ 100% mee eens.

Xnoos op 17-10-2017 17:52

De wederkomst komt! Overal is dat aan te zien.

------------------

@ Inderdaad, dit is allemaal te smakeloos voor woorden.

mvg Visje

Benny op 18-10-2017 17:25

Mijn toorrn is ontbrand over deze dingen

lee72 op 19-10-2017 06:59

Wie kan me uitleggen waarom cowboys en indianen (waarvan er ook miljoenen zijn vermoord) wel kan en zo'n pakje als dit niet? 

lee72 op 19-10-2017 07:01

Wat een totale hypocrieten op dit forum. Over goede smaak valt te twisten, maar kijk eens wat verder dan uw neus lang is.

Oma op 19-10-2017 10:50

Ik vraag mij af wie die ondoordachte mensen zijn die dat kopen? Als het niet gekocht wordt, verdwijnt dat vanzelf. Te gek voor woorden...over de traditie van zwarte piet vallen ze allemaal, alhoewel dat fantasie/sprookje is maar historische realiteit en gruwel gaan ze dan gebruiken? De wereld is gék!! Ouders die dit hun kinderen kopen voor halloween dienen gestraft te worden, oorlogsgruwel hoort niet gebruikt te worden voor het vieren van een fantasie/carnaval feestje zelfs al is dat horror! Een slag in het gezicht van de nabestaanden, totaal respectloos!

SEO op 19-10-2017 12:11

Halloween is niet onschuldig. Horror trekt de boze aan. 

Oma op 19-10-2017 16:57

@lee72: wat voor vergelijking is dat?! Ben jij dan ook tegen westernfilms met cowboys en indianen misschien? Of een beetje geestelijk onvermogend om het wansmakelijke van deze pakjes voor entertainment te zien?

mientjei op 20-10-2017 02:05

SEO  2 11 @    wij mensen leven allemaal met angsten, en soms spelen we daarmee om het te relativeren.

ik denk dat ze in de oertijd mekaar al wel eens aan het schrikken maakten, door bijv. plotseling  achter een boom vandaan te  springen en dan boeee te roepen, nou lachen man, neem toch niet alle zo serieus, God zij dank hebben we ook nog humor

Rom op 28-10-2017 23:11

USA is decadent!

Rom op 28-10-2017 23:12

usa de god van nederland!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl