Headlines





















































































Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Aanslag Las Vegas kan onmogelijk door één man zijn gepleegd’

Sheriff zou literatuur van extreemlinkse Antifa terreurgroep op hotelkamer  hebben gevonden – Opnames van politiescanners laten zeker 5 verschillende vuurposities horen, en bevestigen minstens 2 daders

In de afgelopen twee dagen na de schietpartij in Las Vegas, waarbij 59 mensen omkwamen en meer dan 520 gewonden vielen, zijn er tal van ongerijmdheden en vreemde zaken naar voren gekomen, waardoor op onafhankelijke nieuwsmedia de conclusie wordt getrokken dat de (veronderstelde) dader, Stephen Paddock, onmogelijk alleen kan hebben gehandeld. Zo zijn er smartphonefilmpjes van omstanders opgedoken, waarop duidelijk is te zien dat niet alleen vanaf de 32e verdieping, maar ook vanaf de 23e en zelfs vanaf de 4e verdieping op de menigte werd geschoten. Was Paddock de zoveelste ‘patsy’ die werd opgeofferd in een ‘false flag’ aanslag, die bedoeld is om de toch al grote interne spanningen in de VS verder op te voeren?

 

In de hotelkamer van de 64 jarige Paddock, een miljonair zonder strafblad, zonder militaire achtergrond en zonder banden met terreurorganisaties of andere radicale actiegroepen, werden 23 (half-)automatische vuurwapens gevonden, aldus de politie, die inmiddels foto’s heeft vrijgegeven van de kamer, zijn veronderstelde zelfmoordbriefje, en zelfs van de dader zelf (foto, rechts), om te laten zien dat hij zichzelf door het hoofd heeft geschoten (6). Ook zou hij zijn daad hebben gefilmd.

Antifa, diazepam

Gisteren ‘lekte’ naar buiten dat de Sheriff literatuur van de extreemlinkse terreurgroep Antifa –die ook in Europa actief is- op Paddocks hotelkamer heeft aangetroffen (3). Volgens andere bronnen was de schutter mogelijk onder invloed van het kalmeringsmiddel diazepam, wat hem voorgeschreven werd door zijn arts, en waar hij op 21 juni nog een doosje van 50 stuks van had gehaald. Diazepam kan in combinatie met alcohol in zeldzame gevallen psychoses en agressief gedrag veroorzaken. (4)

Sommigen vragen zich af hoe het kan dat Paddock ongezien zoveel vuurwapens en munitie naar de 34e verdieping kon meenemen. Wapenexperts schrijven echter dat in één koffer makkelijk 4 tot 5 snelvuurwapens zijn te verbergen. Paddock was al enkele dagen gast in het hotel, en kon dus iedere dag een of twee nieuwe koffers mee naar zijn kamer nemen zonder dat dit opviel.

Getuigen, filmpjes en geluidsopnames bevestigen meerdere schutters

Smartphonefilmpjes bevestigen wat tientallen getuigen onmiddellijk na afloop verklaarden, namelijk dat ze vanaf verschillende plaatsen schoten hebben gehoord en soms ook gezien. Op een video gemaakt door een taxichauffeur is overduidelijk te horen hoe er een grote afstand zit tussen kort na elkaar afgevuurde salvo’s. Ook ziet ze zelf geweervuur vanaf de 10e verdieping komen. Deze opname alleen al bewijst dat er onmogelijk slechts één schutter kan zijn geweest.

Een video die ook op de 4e verdieping lichtflitsen van geweervuur laat zien, werd inmiddels offline gehaald, maar deze, waarop hetzelfde is te zien, is nog steeds te bekijken. Een opname van de politieradio, waarop werd gesproken van ‘een tweede verdachte op de 4e verdieping’, werd eveneens al snel geblokkeerd, maar is op deze video nog steeds te horen. Daarop is tevens te horen dat agenten via de radio bevestigen dat er ook vanuit halverwege het hotel, vanaf de 29e verdieping, vanuit het centrum van het gebouw, vanaf ingang 7, en vanaf het feestterrein zelf is geschoten. (2)

Onafhankelijke experts betwijfelen ten zeerste dat één man van zo’n grote hoogte over een afstand van 300 meter zo ontzettend veel slachtoffers heeft weten te maken. Dat kan volgens hen alleen door zeer goed getrainde experts worden gedaan, niet door slechts één man die volgens de vrienden en familie geen enkele ervaring had met vuurwapens. (5)

Verder begrijpt niemand waarom kort na het begin van de schietpartij alle lichten op het terrein werden aangedaan, waardoor de bezoekers van het country festival ‘sitting ducks’ voor de schutter(s) werden. Ook bleken de uitgangen allemaal te zijn afgesloten, waardoor grote aantallen wegvluchtende mensen in paniek over de hekken klommen. (5)

False flag aanslag speelt vooral ‘links’ in de kaart

Harde conclusies kunnen er (nog) niet worden getrokken, maar één ding lijkt wel vast te staan: ook dit was weer een typische ‘false flag’ aanslag, waarover ons wederom via de reguliere media vrijwel enkel leugens wordt verteld . Wie de echte daders waren, en of Paddock bij hen hoorde of op zijn hotelkamer onmiddellijk werd doodgeschoten en hij er in werkelijkheid helemaal niets mee te maken heeft, zijn vragen die wellicht ooit nog worden beantwoord. Vooralsnog spint vooral ‘links’ garen bij de aanslag, omdat deze wordt aangegrepen om opnieuw het recht op vuurwapens in de VS sterk aan banden te leggen.

 

Xander

(1) Alles Schall und Rauch
(2) Staatsstreich
(3) Infowars
(4) Infowars
(5) Israeli News Live (analyse, YouTube)
(6) Breitbart

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

willy op 04-10-2017 15:50

Er zou maar één schutter zijn geweest volgens het onderzoek. De rest is speculatie de mogelijkheid van meerdere schutters lijkt gezien het in een hotel was met ruime bezetting nogal bedenkelijk maar verder onderzoek zal het uitwijzen denk ik? Shalom

rescue op 04-10-2017 15:51

Het is voor iedere nadenkende mens duidelijk dat deze aanslag weer stinkt. Pyramide, verdieping 32, Trump publiek, als ratten in de val, meerdere ramen kapot, onmiddellijke publikatie van alle zogenaamde bewijzen plaats delict wat nooit vertoond wordt, maar geen bergen hulzen, ongelofelijke hoeveelheid wapens, dader pleegt natuurlijk zelfmoord etc. Laat u niet belazeren, dit stinkt zoals heel Babylon stinkt, Openb.18.

Ike op 04-10-2017 15:57

Hoe kan je nu de CIA links noemen? Let op de operatie Cyclone. Daar zijn ook Nederlandse wikipedia pagina's over.

http://www.zerohedge.com/news/2017-10-03/mattis-nato-might-drop-ally-pakistan-connections-terrorist-groups

https://www.nytimes.com/2016/08/26/world/middleeast/saudi-arabia-islam.html

Alles gaat om de operatie Cyclone en de steun van de CIA aan de Saudi's. Dat is ook slechts een voortzetting van de steun die de Britten gaven aan het huis Saud om van de Ottomanen af te komen. Zelfs in stripboeken en films werd vroeger weergegeven hoe Lawrence of Arabia (Een Britse officier) een groep strijders (eigenlijk een roversbende) aan de macht hielp. Elk conflict en terreurdaad is een gevolg van verschillende domheidsdiensten. Deze domheidsdiensten werkte ook samen met politici, lobbygroepen en bankiers.......... Presidenten, premiers, politici etc. die tegen waren, werden omgekocht, uitgeschakeld of omgelegd.

Toen JFK (zelf uit een Ierse alocohol maffia familie) een einde wilde maken aan de macht van de Dulles broers en rijke Texanen na de crisis met Cuba, werd hij omgelegd. De Dulles broers en de Bush familie deden al zaken met de nazi's van Adolf H., net als vele koninklijke families Adolf H. steunde. 1 Bankiersfamilie sprint eruit als je kijkt naar de macht van bankiers in regeringskringen en koninklijke huizen........

Wat is daar nu links aan te noemen? Zelf ben ik niet links, maar steun ik ook niet onze huidige extreem rechtse regering of het proces wat zal leiden tot de vorming van een nieuw extreem rechts kabinet in .NL Ik wil elke week referenda en democratie van het volk.

René van Zalk op 04-10-2017 16:34

Aluhoedjes zien overal een false flag in.

Henk Bosvliet op 04-10-2017 16:38

Er is geschoten op Trump aanhang... Trump aanhangers houden van wapens en Clinton zou deze nooit van hun kunnen afpakken. Trump heeft zich tijdens de campagne hard gemaakt voor behoud van vuurwapens. Nu zal Trump (alweer) draaien en vragen de wapens in te leveren.

Als de wapens ingeleverd zijn dan start er een burgeroorlog.

Deze valse vlag is wederom een stap richting complete slavernij. Clinton en Trump zijn beide Rothschild-lakeien. Linksom of rechtsom zal de uitkomst het zelfde zijn... ik kan me geen andere reden bedenken waarom HRC nog niet achter de tralies zit.

Henk V op 04-10-2017 16:44

*zet aluhoedje op*

Eelke Piers op 04-10-2017 17:02

Waren de hekken niet gesloten omdat er entree betaald moest worden om binnen te komen?

Piece op 04-10-2017 17:12

De afstand tussen het geluid op de video is eenvoudig te verklaren namelijk het echte geluid en een echo daarvan, de echo is namelijk hetzelfde dan het origineel....

Die tweede video laat alleen maar zien dat er vanaf slechts één positie is geschoten.

Verder hebben agenten die net aankomen nog geen duidelijk overzichtelijk beeld van de situatie vandaar de verwarrende communicatie.

Licht aan wanneer er iets gebeurt waarvan niemand direct weet wat lijkt me vrij logisch en ingangen die worden afgesloten is ook vrij normaal aangezien de organisatie graag heeft dat alleen mensen die betaald hebben het terein op komen.

Kortom, lijkt eerder een geval van rechts die probeerde links weer allerij onzin in de schoenen te schuiven.... Over de lijken van bijna 60 onschuldigen.

Verder lijkt me het aan banden leggen van vrije wapenverkoop een uitstekende idee, sterker nog, totaal verbieden zouden ze direct moeten doen. Daar hoef je niet links voor te zijn maar dat is gewoon gezond verstand.

bert op 04-10-2017 17:21

ik heb het bekeken de diverse filmpjes, geluidsopnames beluisterd. Het enige wat ik zie en hoor zijn mensen die in paniek zijn. In zo'n paniekmoment kan ik mij goed voorstellen dat er gedacht wordt aan meerdere schutters, maar ik zie en hoor eigenlijk geen harde bewijzen voor de stelling dat dit een false flag operatie zou zijn geweest. Gaarne meer bewijs svp...

Rolf op 04-10-2017 17:32

Kunnen de computerspecialisten onder ons zorgen dat er kopieën van de genoemde filmpjes gemaakt worden voordat deze ook weer worden verwijderd?

De geheime diensten daar samen met youtube hebben weer wat te verbergen wat we niet mogen zien.

hubo op 04-10-2017 17:41

https://nos.nl/artikel/2196011-zo-kon-vegas-schutter-van-simpel-aanvalswapen-een-mitrailleur-maken.html

Als ik de link boven zet,gaat het wel in één keer goed.Met kleine aanpassingen kan je met een semi automatisch vuurwapen in 7 seconden honderd kogels afschieten.In een minuut of tien kan je een heel eind komen en je instellen op je doel.Er is een menigte en er hoeft niet gericht op personen gerschoten te worden.

Deze man lijkt me nou niet typisch iemand die een aanhanger is van de antifa's.Zo'n brochure hoeft niet direct op sympathie te wijzen.Misschien was het juist een bron van ergernis.Het gaat me wat ver om te denken dat hij door antifa's in de val gelokt en gebruikt zou zijn,maar goed,op tv zie je wel gekkere dingen in televisieseries.

Met deze president en de republikeinse meerderheid,zal er echt niet veel aan de vuurwapenwet veranderen,maar wat bezielt mensen in hemelsnaam om alleen al zulke extreme semiautomatische wapens te kopen en die dan ook nog eens zo aan te passen?

Ernie van de Wal op 04-10-2017 18:04

Ik vind Xandernieuws nogal eens zwaar overtrokken in haar berichten. Hoewel er ook wel de nodige sterke verhalen hier op waarheid bleken te berusten. Evengoed ben ik voorzichtig met de berichtgeving hier.

Maar in dit geval ga ik er blind in mee, dat er meer aan de hand was. Mass shootings komen vaker voor in de USA, maar daar zit altijd wel een of andere reden achter. Vaak een steekje los, relatieproblemen, iemand die zozeer de pest aan een situatie had, of wat ook. 

In dit geval ontbreekt elke logica. Als je een hekel hebt aan C&W muziek, dan ga je niet 150 km rijden om een hotelkamer te boeken met uitzicht op... Als je graag je wapen meeneemt ga je niet een enorm arsenaal aan wapens meenemen. Als er een steekje aan je los zit, dan is er altijd wel iemand, die deze actie niet verbaast. 

Elke logica voor deze actie ontbreekt en elke reden ontbreekt. Het klopt domweg niet. 

lies op 04-10-2017 18:29

Amerika is een wapengek land. Wapens horen in het leger thuis, en niet in particulier bezit, dat geeft gelazer , dat wordt keer op keer bewezen in the  usa 

Atina op 04-10-2017 18:41

Er is een las vegas illuminatiekaart. Weet niet of het ermee te maken heeft maar mijn gevoel zegt : offer

Verder is de waarheid dood en begraven. Laat de slechten maar slechter worden ......En 1 lucifer op een bos is genoeg. Ik heb er ook genoeg van trouwens. 

jottum op 04-10-2017 19:16

even googelen op Bataclan en wikipedia leert 8 aanvallers en 130 doden en 350+ gewonden in een concertzaal van beperkte omvang, midden tussen de bezoekers.

Ook al staan bezoekers bij een optreden dicht opeengebakt bij het podium, om dan van 350 meter afstand en minstens zestig meter hoog, rekening houdend met wind en afwijking en krommingsbaan van het projectiel en ondanks dat het 5 kwartier duurde eer de politie op zijn kamer was en hij veel tijd had, is desondanks veel gevraagd voor een lone wolf. 't Blijft bizar.

Tom Hendrix op 04-10-2017 19:27

@Henk Bosvliet: 16.38. uur. Dat zou ook zomaar waar kunnen zijn.

Lilia op 04-10-2017 20:14

Heb ook een filmpje gezien van een taxichaufeur die om mandela bay rijd .

Terwijl hij daar stilstaat hoor je dat de schoten van twee locaties komen.

Maar als je dan de foto ziet van de twee ramen eruit in Mandela bay van de suite van de schutter begrijp je dat er geen twee schutterwaren.Als er van een .locatie geschoten werdt was het op de andere locatie stil.

Ben alleen benieuwd of er nog uitkomt wat op het briefje stondt wat in de hotelkamer lag.Zijn motief?De dader heeft alles zorgvuldig gepland .Antifa lijkt me onwaarschijnlijk.Er waren net zoveel liberalen als republikeinen op dat festival.Country is niet alleen voor republikeinen.Is lijkt me waarschijnlijker.Maar wat het ook geweest mag zijn afgrijselijk dat je tot een daad als dit in staat bent

Johan op 04-10-2017 20:29

Die casino's hangen vol met camera's, waar zijn die beelden?

Johan op 04-10-2017 20:34

Kijk hier maar eens naar, deze video zet het duidelijk uiteen.

https://youtu.be/YZ6EaATQ3tI

Johan op 04-10-2017 21:00

False flag???

https://mobile.twitter.com/Grimm38844417/status/915283770609201154/photo/1

Qromwel op 04-10-2017 21:03

lies op 04-10-2017 18:29: Het hele wapenverhaal in de diverse media over deze zaak is een groot lachertje.

Buck op 04-10-2017 21:18

Sluit je ogen, luister naar de eerste opnames. Als je goed luistert hoor je twee verschillende mitrailleurs tegelijkertijd.

JP op 04-10-2017 22:00

Om het publiek ervan te overtuigen dat de (vermoedelijke) dader "zichzelf" door het hoofd heeft geschoten, menen zij een foto als bewijs te moeten laten zien? En om deze bewering kracht bij te zetten zou de schutter zijn daad ook zelf gefimd hebben "zeggen zij"? Deze opname zullen zij vast niet laten zien om het publiek te overtuigen?

Als er maar een schutter geweest is, dan is het niet de man op de 32e verdieping. Maar de persoon die vanaf de 4e verdieping gevuurd heeft, hetgeen op vele video-filmpjes te zien en te horen is. CNN heeft een jonge vrouw en man geintervieuwd die op het terrein getuige waren van het schietincident. Op het moment dat de vrouw stellig zei dat er meerdere schutters waren, werd het intervieuw abrupt beeindigd.

Bundy op 05-10-2017 01:33

Vroeger werden er na gebeurtenissen zoals deze in Amerika openbare hoorzittingen gehouden .  Waarom zie je die nu zo weinig tot niet ?

dolphin op 05-10-2017 05:16

misschien is dit nog de meestzinvolle bijdrage in het hele gebeuren , al zal het niet in de smaak vallen van sensatiezoekers , maar geeft in elk geval een rationelere kijk op de zaak

https://www.youtube.com/watch?v=QuaXRrf8v2A

dolphin

kees op 05-10-2017 05:26

@lies en piece. Wapens doden geen mensen, het zijn de idioten die ze in de hand hebben die dat doen. Er zijn echter ook niet idioten die ze soms met tegenzin en helaas uit pure noodzaak in de hand hebben. Als Marianne Vaatstra een wapen had gehad dan was die situatie misschien ietsjes meer fair afgelopen. Of willen jullie zo iemand ook de mogelijkheid tot verdediging ontnemen? Het overlevings instinct is het oudste instinct van alles wat op deze planeet leeft. Het is een van onze eerste bezigheden die we ooit gehad hebben. Verdediging vormt daar een groot onderdeel van. Een mens heeft  een universeel recht om zichzelf te verdedigen!

Nico Spaak op 05-10-2017 09:49

Ik geloof niet zo in meerdere schutters. Maar er zijn wel veel vragen, zie: https://www.youtube.com/watch?v=VvpVdUr1eO0 Enne.., zou het ook kunnen zijn dat deze dader eerst in een soort van trance of hypnose is gebracht om deze daad uit te voeren? Heeft iemand daar al eens aan gedacht?

Oma op 05-10-2017 11:12

Doel? Burgers hun wapens afnemen zodat alleen criminelen en terroristen zwaarbewapend paniek en terreur kunnen zaaien zonder dat de burgers zich kunnen verdedigen? Zoals hier reeds gebeurt? Er zijn vast weer een hoop dommeriken die niet beseffen dat het bezit van een wapen op zich geen gevaar hoeft te betekenen maar een middel tot het verdedigen van je leven kan worden, het is maar wat je ermee doet.....degene met de vinger aan de trekker doodt, niet het wapen zelf. Nu zal vást weer het ontwapenen van de bevolking op de agenda staan...bang dat het volk misschien gaat beginnen terugschieten bij ongeoorloofd politiegeweld? VS is intussen immers al een politiestaat...

jolo op 05-10-2017 11:51

zou er toch iets van NWO achter dit complot zitten?

U post onder meerdere namen ! Mod.

hubo op 05-10-2017 12:56

Gisteren pikte ik toevallig een persconferentie van de sherif in Las Vegas op en die kon zich ook moeilijk voorstellen,dat de schutter niet op de een of andere manier hulp had gehad.Ik aarzel soms ook en vraag me af of hij niet naar die plaats gestuurd is,maar hij was natuurlijk wel bekend met de situatie ter plekke,was er waarschijnlijk al vaker geweest en goed op de hoogte hoe zulke concerten daar gegeven worden.

Er zijn aanwijzingen dat hij eerst een ander doelwit op het oog zou hebben gehad,maar het daar kennelijk niet aangedurfd hebben.Gek genoeg zouden de cameraatjes niet gewerkt hebben,maar was hij op eeen andere manier gealarmeerd.Hij had vuurwapens voor de lange afstand en gebruik dichtbij.Was hij van plan zich te verdedigen of schietend te vluchten?

Tot nu toe is er niets bekend over vaste spelpartners of mensen waarmee hij op beelden gezien zou zijn.Heeft hij zijn hele leven al zo excessief wapens verzameld en wanneer is hij aan de diazepam gegaan?

En waarom?Had hij altijd al gedachten om zoiets te doen en was hij daar bang voor?Of gewoon bang voor de eenzaamheid en slapeloosheid?

Ook zonder alcohol kan diazepam al onrust,waandenkbeelden en hallucinaties opwekken.Niet zo vaak.'Slechts' bij minder op de 100 mensen.Vooral bij ouderen en kinderen.

In hoeverre het ook ontremmend kan werken en bestaande 'gedachten' versterken is iets waar ik weinig over kan zeggen.

Een jaar of 40 geleden kreeg ik eens Lorazepam.Ik had al graag slaapttabletjes toen ik een jaar of 6 was,maar werd altijd belazerd met een aspirientje of wat suikerwater,waar ik niets aan had.Ik verheugde me er echt op dat ik nou eens een keer lekker rustig weg zou kunnen zakken,maar er gebeurde niets en daardoor raakte ik alleen maar geïrriteerd en geagiteerd.

Een jaar of 15 geleden probeerden ze me een keer een gifbeker in te laten nemen.Ik was er beducht op dat dat ontremmend zou kunnen werken en dat dat me zelfs zou kunnen triggeren om dingen te doen,die ik eigenlijk niet aan zou durven en ook niet zou willen op dat moment.Ik wist intussen wel wat meer van dat soort zaken.

Er was sprake van een acute psychose,maar dat was nergens op gebaseerd.Ik vond het alleen leuk om stukjes te schrijven en mensen daarin een spiegel voor te houden van hun waanzin.Ik was niet veel gekker dan nu.

De 'diagnose' kwam niet uit een medische hoek,maar vanuit politiediensten en werd door de artsen overgenomen,omdat ze het bij de 'politie' meestal wel goed zien.Zo ging dat.

Je kunt er wel om lachen,maar het was een vervelende Kafkajaanse situatie,waarin die artsen zeiden dat ik doordat ik zo intelligent ben,mijn psychose verborgen wist te houden.Als ik maar medicijnen nam,kon ik snel weer terug naar de samenleving.Dat vond ik nou echt een beetje raar.Of het echt de bedoeling was,is moeilijk te zeggen,maar ik had wel het gevoel,dat ik op die manier juist als een tikkende tijdbom in de wereld zou komen te staan.

Ik kan me voorstellen,dat die schutter zo ook min of meer getriggered is en misschien niet eens doelbewust.

Blauwvoet op 05-10-2017 14:21

Om zich door het hoofd geschoten te hebben, ziet "de dode dader" er toch wel erg netjes uit op de foto's in de media!

henk Boskamp op 05-10-2017 18:53

Zag net op het nieuws wederom de 'gelekte' fotos vanuit de hotelkamer...

Duizenden schoten is duizenden hulzen. Ik zie er slechts tientallen.

Lodewijk op 05-10-2017 23:13
Lodewijk op 05-10-2017 23:20

Tijdens de radio gesprekken tussen de politie agenten waarschuwden elkaar voor diverse shutters waar vuur vandaan kwam.

https://www.youtube.com/results?search_query=police+radio+las+vegas+shooting

Henk op 05-10-2017 23:25

Bekijk eens deze blog van Amir Tsarfati. In het filmpje gaat hij in op wat er gebeurde in Las Vegas. Ook op de flitsen door dichte ramen.

http://beholdisrael.org/news-israel/amirs-blog/amir%E2%80%99s-middle-east-las-vegas-massacre-update-oct-3-2017

Lodewijk op 06-10-2017 00:51

Al 2 dagen voor het Las Vegas gebeuren werd er gepubliceerd wat de media zouden gaan berichten over Stephen Paddock, die later als de dader werd benoemd:

Zie het bewijs vanaf 50 seconden:"Las vegas false flag, They knew in advance ! Reported 2 days prior"     https://www.youtube.com/watch?v=3CQCMZ43kLE

JP op 06-10-2017 09:39

@henk Boskamp op 05-10-2017 18:53

"Het kan nog veel gekker" Zou het kunnen zijn dat deze patsy er al uren (ge)dood heeft gelegen, tientallen  kogelhulzen rondgestrooid zijn, wapens her en der, afscheidsbriefje, antifa lectuur, enz. Gemonteerde camera's die een bliepje geven als er iemand in aantocht komt? Hoor je dat of let je daarop, of kan het je wat schelen terwijl je aan het schieten bent met dat helse geluid? Hoe aangedikt is het hele verhaal rond deze Paddok en alle speculaties die daaruit voortvloeien? Is het normaal dat de politie een foto met de gezelfvermoorde man toont? De MSM wordt niet gelooft door een percentage "wakkere" mensen. Maar men geloofd wel alles wat naar buiten komt, bewust gelekt wordt, alles wat men ziet dat men eigenlijk niet had mogen zien of weten? Juist om mensen op het verkeerde been te zetten en hen te laten geloven in hetgeen voorgehouden wordt?

Wat nu, als er met losse flodders geschoten is? En er helemaal geen 58 doden en 500+ gewonden??? Wij hebben idd lichtflitsen gezien en schoten gehoord en mensen rond zien rennen en wegduiken en dat heeft voor alle beoogde paniek en ontzetting gezorgd. Zeer vreemd was het al dat de politie voor de camera, mensen opriep vooral niet naar de slachtoffers toe moest komen om hulp te bieden. Een (crisis?)taxichauffeur die beelden rondom het hotel maakt en verslag doet. Vervolgens schreeuwende (crisis?)slachtoffers in de taxi krijgt (die je wel kunt horen maar niet in beeld ziet). Een (crisis?)man die beweerd een doodgeschoten persoon te hebben gezien waar de hersens eruit lagen???

Robert Steel (voormalig CIA officer) vraagt zich af waar alle doden en slachtoffers met hun geschokkeerde familieleden enz. zijn. En waar 6 kogels per seconde  x 10 minuten = 3600 hulzen in de hotelkamer zijn? De doelen zijn bereikt: het grootste deel van de bevolking  schrik aanjagen, want het grootste deel gelooft de MSM en wat men daarvan ziet en hoort. Men maalt er niet om wat de rest ervan vindt en ook niet of het verhaal wel of niet kloppend is. Men heeft dit keer niet meer zoveel echte doden met hun familie die de waarheid boven tafel willen krijgen, willen hebben. Mensen gaan als gevolg wapens en vrijheid kwijtraken en diverse organisaties profiteren financieel en politiek van alle beoogde gevolgen. Dat is in grote lijnen wat Robert Steel beweerd. En alles overdenkend, lijkt dat de meest geloofwaardige uitleg. En daarmee lijken de meeste puzzelstukjes wel op plaats te vallen. Wie zou zoiets kunnen bedenken? Idd de (voormalige) CIA.

JP op 06-10-2017 09:53

aanvullend: Vanmorgen bericht "Demorgen" dat veel samenzweringstheorieen de ronde doen met nepnieuws en filmpjes op YouTube e.d. en niet via "Erkende media" (erkend? door wie dan wel?)

Qromwel op 06-10-2017 22:16

Blauwvoet op 05-10-2017 14:21: Hij zat zelf ook in het qomplot. Was nog een moeilijke keus, met al die wapens en kalibers.

Jan Vries op 07-10-2017 23:08

Ik zie hier de vele overheids trollen ook alweer bezig

 

Opmerkingen als "dit en dat is de grootste onzin" en "Aluhoedjes zijn weer bezig" kermerken zich allemaal door vervolgens geen inhoudelijke dingen te noemen waardoor bewezen kan worden dat deze aanslag uitsleuitend door 1 persoon toe is te schrijven.

Ik hoop voor jullie dat het lekker betaalt.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.



Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl