HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Vrijheid bijna verdwenen in oprukkende digitale politiestaten Europa en Amerika

‘Moderne samenleving een elektronisch concentratiekamp waar –als het aan de overheden ligt- ontsnappen onmogelijk is gemaakt’

Facebook is één van de belangrijke instrumenten geworden om enorme aantallen mensen in de gaten te houden en in één bepaalde politiek-correcte denkrichting te duwen. (Afbeelding: (2)).

Omdat er geen tralies voor uw ramen zitten, geen muren om uw wijk zijn gebouwd, en geen patrouillerende bewakers zijn te zien, betekent anno 2017 niet dat u in vrijheid leeft. ‘In de moderne bewakingsstaat wordt het gewone volk constant in de gaten gehouden, gecontroleerd en gestuurd door de machthebbers,’ schrijft auteur John Whitehead voor het Rutherford Institute. ‘Geen plek meer om naartoe te vluchten of je te verbergen: dit is het nieuwe mantra van de architecten van de politiestaat en hun collaborateurs van Facebook, Google, Instagram, Netflix, Amazon (/YouTube, etc.). We bevinden ons nu in de weinig benijdenswaardige positie dat we constant worden gemonitord, gemanaged en gecontroleerd door onze technologie, die niet naar ons luistert, maar naar onze overheersers bij de regering en de grote bedrijven.’

 

‘The Prisoner’ bleek bijna profetisch

Zo’n 50 jaar geleden zond de BBC de bijna profetisch gebleken serie ‘The Prisoner’ uit, die handelde over een futuristische politiestaat waarin de vrijheid van het individu volledig ondergeschikt is gemaakt aan een totalitaire overheid, die de burgers 24 uur per dag elektronisch controleert, aanstuurt en indien nodig tot de orde roept. Via mediapropaganda en massa marketing is het volk gedwongen tot door de autoriteiten bepaald politiek correct groepsdenken en groepshandelen. Alternatieve en afwijkende visies en ideeën over alle belangrijke onderwerpen worden onderdrukt en bestraft. Het overgrote deel van de mensen accepteert hun lot als gevangene van dit systeem.

Als dit u niet bekend in de oren klinkt en op zijn minst enige onrust bezorgd, dan behoort ook u tot dat overgrote deel van de bevolking die zich dermate heeft laten hersenspoelen, dat de enige overgebleven interesse voor de toekomst beperkt blijft tot een dagelijks gevulde koelkast, de aanstaande voetbalwedstrijd of spelshow vanavond op TV, en uw geplande volgende vakantie.

Ontsnappen onmogelijk

In ‘The Prisoner’ is de virtuele gevangenis vermomd als een paradijs aan zee dat de simpele naam ‘The Village’ heeft. Verlaten van dat paradijs is onmogelijk, want iedere beweging, iedere handeling, iedere uitspraak, iedere aankoop wordt geregistreerd, onder andere door bewakingsdrones in de lucht. Mensen zijn ontdaan van hun individualiteit en worden enkel nog met nummers aangeduid.

Hoofdpersoon is ‘nummer 6’, een voormalige geheime agent -die wordt gespeeld door Patrick McGoohan- die aan het systeem dat hij ooit diende wil ontsnappen. De overheid probeert hem via ondervragingen, hallucinogene drugs, ‘mind control’, dromenmanipulatie, identiteitsdiefstal, martelingen en allerlei vormen van sociale indoctrinatie en fysieke druk te ‘overtuigen’ zijn verzet op te geven, en zich te onderwerpen aan de wil en wensen ‘van het volk’ (= die van het elitaire clubje machthebbers).

Nummer 6 blijft echter hardnekkig weigeren en volhouden dat ‘mijn leven van mij is’. Maar wat hij ook probeert om aan het systeem te ontsnappen – alles mislukt.

‘Elektronisch concentratiekamp’

De politiestaat zoals die in razendsnel tempo in Amerika en Europa wordt opgebouwd –denk aan de omstreden aftapwet die onlangs in Nederland werd ingevoerd- geeft mensen enkel de illusie van vrijheid, terwijl ze zich in werkelijkheid in een gevangenis bevinden: een elektronische, digitale gevangenis, gecreëerd en gecontroleerd door de staat en diens bekende collaborateurs van bijvoorbeeld Facebook en Google, waar je niet meer aan kunt ontkomen zonder het gevaar te lopen te worden ‘gecorrigeerd’ en bestraft, en vervolgens alles kwijt te raken. ‘Een elektronisch concentratiekamp,’ noemt Whitehead het zelfs.

De schrijver legde het al uit in zijn boek ‘Battlefield America: The War on the American People’: ‘Voor degenen die niet de blauwe ontsnappingspil* hebben geslikt, die niet in de valse retoriek van de Deep State zijn getrapt, die zich niet hebben laten verlokken door de belofte van een politieke verlosser, zijn wij altijd gevangenen gebleven.’

(* Voor de weinigen die dit niet herkennen: de beroemd geworden ‘blauwe’ en ‘rode’ pil uit de legendarische science fiction trilogie The Matrix.)

‘Wakker worden en uit vicieuze cirkel breken om vrij te blijven’

 ‘Dus hoe breken we daar uit? Om mee te beginnen: door wakker te worden. Weersta de aandrang om volgzaam te worden. Denk voor uzelf. Wees een individu.’ Daarbij haalt hij McGoohans woorden uit 1968 aan: ‘Op dit moment worden individuen van hun persoonlijkheden beroofd en gehersenspoeld tot slaven... Zolang mensen iets voelen, is dat prima. Pas als ze zonder nadenken en zonder te voelen rondlopen, wordt het moeilijk. Als je daar een hele groep van hebt, kun je ze in een bende zoals Hitler die had veranderen.’

‘The Prisoner’, George Orwells ‘1984’ en Aldous Huxleys ‘Brave New Word’ zijn allemaal voor het grootste deel realiteit geworden of aan het worden. Onze samenleving is in een vicieuze cirkel beland met steeds meer elektronische/digitale controle, steeds krachtiger opgelegd politiek-correct denken, en steeds minder vrijheid en individualiteit. Whiteheads conclusie: ‘Wilt u vrij zijn? Breek dan uit die (vicieuze) cirkel.’

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding Mark Zuckerberg (bewerkt): WikiMedia Commons / Maurizio Pesce from Milan, Italia / Creative Commons Attribution 2.0 Generic license

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Tom Hendrix op 19-09-2017 17:52

Geheel eens met de strekking van dit artikel. Zo denk en voel ik het ook.

vlokje op 19-09-2017 18:09

even weer een berichtje aan xander en ik komt ook weer voor op de check list

sorry xander jij kan daar niets aan doen,  

vliegen lok je met zoetigheden, gewild of ongewild

.....en toch heeft de digitale snelweg ook veel foute acties en foute mensen ontmaskert, waardoor wij de ware waarheid achter de leugen herkennen.

xander heeft de afgelopen 10 jaar mij de ogen geopend, daar voor dank xander

Rosalie op 19-09-2017 18:12

Ik vraag me af in hoeverre mensen zich bewust zijn dat ze gevangen zitten in politiek correct denken. Als ze ' s avonds moe uit hun werk komen, kinderen ophalen van de overheidsopvang, de Volkskrant lezen, even gauw het Journaal en DWDD ,Jinek of Pauw zien , dan weten ze niet beter,dan zijn ze van alle kanten gebrainwashed. Verder de zorgen voor hypotheek, vakantieplannen regelen, biertje doen met vrienden, de sportclub, uitgaan, kortom : brood en spelen  houdt ze zoet. Waar maakt men zich eigenlijk zorgen om ? Om vrouwen aan de top ? Om genderneutraliteit ? Om kippeneieren ? Lekker belangrijk. Het net wordt steeds nauwer aangehaald maar ze zien niks. Zouden de chemtrails hier ook niet debet aan zijn met uitstoting van O.a.aluminium dat ook in deodorants zit om onze eigenheid ( ons eigen lichaamsgeur ) te verdoezelen ? M.a.w is het niet zo dat aluminium zorgt voor het gelijke denken / de gangbare mening voor waar aan te nemen / in de pas lopen met mening gevestigde orde ? 

JP op 19-09-2017 18:28

"Ja, ja, je hebt makkelijk praten, maar straks hoor ik er niet meer bij". 

Die angst, houdt mensen in de greep.

Tabris op 19-09-2017 19:17

Het eerste dat aangepakt moet worden is het politiek correct (corrupt) denken. Verkondig ten alle tijde open en frank je mening en heb lak aan wat anderen van je denken. Als we dat met miljoenen doen dan heeft de staat met hulpsherrif Facebook en consorten geen kans. Laat je niet knechten.

Doordenker op 19-09-2017 19:24

Als ik me niet vergis was het niet de blauwe maar wel de rode pil die in de film The Matrix moest gekozen worden om te ontsnappen.

Jan op 19-09-2017 20:00

Het klopt als een bus en nu het printje nog onder je huid dan doen ze met je wat ze wilken

floris op 19-09-2017 20:04

doodeng maar zo waar

Patatje Oorlog op 19-09-2017 20:27

Oswald Spenglers Der Untergang des Abendlandes is ook werkelijkheid aan het worden...

Ike op 19-09-2017 20:47

Klopt en als 8 van de 10 mensen op een rij een velletje wc papier verkopen aan zijn buurman en er een Euro winst bovenop gooien, gaat 80% van de mensen er in koopkracht 1 Euro op vooruit. Onze politici mogen geen kopie of foto maken van de regels van het TTIP verdrag en worden gedwongen voor het TTIP, CETA, en TISA verdrag te stemmen en stemmen ook in meerderheid voor de 'Sleepwet' die eigenlijk ook neerkomt op censuur.

Doordat het TTIP verdrag een onderdeel is van een aantal verdragen die een vrijhandelszone creeert tussen de VS, Canada, Mexico (via TTIP of NAFTA) en de EU en zijn oude kolonieen en landen met Japan. Maleisie (dat toegestaan word slavernij niet te vervolgen) en andere landen rondom de Pacific in het TPP verdrag ontstond er een race naar beneden, waarbij de arbeid in Nederland, West Europa en de VS concureert met slavernij in Maleisie, Turkije (door extreem goedkope arbeid van Syrische vluchtelingen), Thailand (extreem goedkope arbeid uit vluchtelingen uit Myan Mar en India (extreem goedkope arbeid door de onderste kasten van kastensysteem en vluchtelingen) en binnen Europa met extreem goedkope arbeid uit illegale vluchtlingen uit Afrika en Azie

Ja, ik ben extreem tegen het fatalistische systeem waar we nu inzitten en dat onze regeringen in stand houden. We moeten in elk geval een einde maken aan de Big Data verzamelingen en de uitbreiding van de EU. Geen uitbreiding naar Noord Afrika en geen uitbreiding naar Oekraine, Turkije en Azie.

SEO op 19-09-2017 20:49

Exact. Kent u de volgende censuurwetten?

Artikel 137c

Hij die zich in het openbaar, mondeling of bij geschrift of afbeelding, opzettelijk beledigend uitlaat over een groep mensen wegens hun ras, hun godsdienst of levensovertuiging, hun hetero- of homoseksuele gerichtheid of hun lichamelijke, psychische of verstandelijke handicap, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste een jaar of geldboete van de derde categorie.

Indien het feit wordt gepleegd door een persoon die daarvan een beroep of gewoonte maakt of door twee of meer verenigde personen wordt gevangenisstraf van ten hoogste twee jaren of geldboete van de vierde categorie opgelegd.

Artikel 137d

Hij die in het openbaar, mondeling of bij geschrift of afbeelding, aanzet tot haat tegen of discriminatie van mensen of gewelddadig optreden tegen persoon of goed van mensen wegens hun ras, hun godsdienst of levensovertuiging, hun geslacht, hun hetero- of homoseksuele gerichtheid of hun lichamelijke, psychische of verstandelijke handicap, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste een jaar of geldboete van de derde categorie.

Indien het feit wordt gepleegd door een persoon die daarvan een beroep of gewoonte maakt of door twee of meer verenigde personen wordt gevangenisstraf van ten hoogste twee jaren of geldboete van de vierde categorie opgelegd.

ruud steunassen op 19-09-2017 21:31

Ik herinner me de serie nog met van die grote witte ballonnen op het strand, die doodden of verdoofden/hypnotiseerden ofzo. Toen ik zojuist foto´s terugkeek, zag ik er eentje met een gezicht op een dorpsplein of -brink met op de voorgrond grote zwarte en witte tegels als plaveisel. De britse/gemenebest politie draagt ook petten met een rand met een dergelijk blokpatroon. Deze zwart witte vlakverdeling refereert aan de vrijmetselarij. Het zou me dus niet verbazen dat toen al in de jaren zestig er lieden waren, die bepaalde kennis in die serie verwerkten. Vrijmetselaars houden ervan te pochen op deze verborgen manier en ons te laten zien, wat ons te wachten staat. Dan kan er nooit iemand beweren het niet geweten te hebben, zoals de Duitsers na de oorlog.

Wardje op 19-09-2017 22:25

reacties 2. Laat ik zelf het voorbeeld geven met een verwijzing, zij het dat die niet Nederland betreft maar de VS.  Een voormalig CIA-medewerker met lange staat van dienst, Kevin Shipper, doet een boekje open. Hij maakt oa een interessant onderscheid tussen de 'deep state' , meer belichaamd in het militair industrieel (congressional) complex* en de banken , en aan de andere kant de instanties die meer direct afschrikking, Rufmord (reputatievernietiging), afluistering en monitoring op grote schaal  e.d. als wapens hebben, die hij de 'shadow state'  noemt. Van de laatste zijn de belangrijkste de CIA en de NSA. Ik weet niet in hoeverre het onderscheid deep state en shadow state algemener is aanvaard.Jammer genoeg is de voordracht nerveus. De inhoud is zo dat ik de 1 uur 18 minuten geboeid bleef luisteren. Over zijn ervaringen en onderzoekingen  heeft hij een boek geschreven.  Grote waardering voor Snowdon. Rode lijn is: terug naar constitutie en volksinvloed, te beginnen in kleine kring, van onderop. Hij eindigt niet negatief, maar met een klemmend appel op de toehoorders.https://www.youtube.com/watch?v=h3HNRKSx2HM*zoals Eisenhower het begrip oorspronkelijk had gemunt

Wardje op 20-09-2017 01:06

*Militair industrieel (congres-) complex.De term is aldus, congressional,  gemunt door President, voormalig generaal Eisenhower.

mientjei op 20-09-2017 01:27

Ruud 21 31   bij schaken en dammen is er ook sprake van zwarte en witte vakjes,  ik heb ook een theedoek zo

conclusie: niet overal wat achter zoeken

edwin vissers op 20-09-2017 07:43

“In zijn leunstoel, behaaglijk dom, zit zwijgend het Duitse burgerdom” (Karl Marx)

steve op 20-09-2017 08:31

Ik roep al heel lang dat ik een hekel heb aan facebook. Zeg maar eens één keer in een slechte bui iets verkeerds over je werkgever en de kans is groot dat je op het matje kunt komen. Ik denk dat dit zo'n voorbeeld is? zo was er een individu die opriep dat er maar eens wat aan moslims gedaan moest worden. hij had snel de politie op zijn stoep staan. van de ene kant heeft zo'n controle middel een voordeel. (mensen van de hofstadgroep zijn immers ook opgepakt) maar van de andere kant kun je niet alles zomaar meer denken/ schrijven blijkt wel.Ander voorbeeld;  ik surf op youtube en vind een filmpje over de sterkste explosies van alle tijden.een filmpje over de tsar bomba.. ik ga vervolgens verder zoeken omdat ik dit soort zaken toch wel eng maar ook interessant vind.. grote kans dat ik extra in de gaten gehouden ga worden na het intypen van bepaalde zoektermen. Terwijl ik zelf geen rare plannen heb haha.Ik zou graag nog een keer zulke voorbeelden zien in een stuk van Xandernieuws.

lieselotte op 20-09-2017 08:56

Wat moeten die daarboven (de bestuurders) LOL hebben met ons!

willy op 20-09-2017 10:04

We leven langzaam maar zeker in een technocratische maatschappij waar de digitalisering nog grotere vormen zullen aannemen . we worden op straat door allerlei camera's gevolgd tot in het absurde toe en het zal er niet op beteren !! Shalom

Emanuel op 20-09-2017 10:36

We weten uit de geschiedenis dat er een tijd komt dat de wetenschap zal toenemen. Volgens mij leven we nu in die tijd. Jaren geleden werd mij geleerd dat elke burger zal worden gecontroleerd in zijn eigen woning. Het gebeurt nu al.

Vrijheid heeft nooit bestaan. Er is wel vrijheid in slavernij. Er zijn veel voorbeelden in de geschiedenis maar ook heden te vinden.Chandernieuws spreekt van: 'De prisoner' lijkt bijna profetisch. Ik zou zeggen: 'Het is een herhaling van wat al eerder geprofeteerd is. Ontsnappen is inderdaad onmogelijk. Doch een handjevol mensen zullen wel overleven(denk aan de zondvloed). Doch de skletten zullen wel getuigen aan de generatie die daarna komt, dat ze eens hebben geleefd. Ze zullen dan weten dat hun eigen wetenschap en manier van leven noodlottig is geworden. En het zal zijn als 'een schip op strand is een baken in zee'.

Ondanks het electronische concentratiekamp neemt de misdaad toe en er komen steeds nieuwe vormen erbij.De mens is geworden niet alleen wetenschapper in het goede, maar ook vindingrijk in het kwade. Wie zal hen behouden!

Mooi artikel, goed geformuleerd, Xander!

Noorderlicht op 20-09-2017 11:42
@Doordenker op 19-09-2017 19:24

"Als ik me niet vergis was het niet de blauwe maar wel de rode pil die in de film The Matrix moest gekozen worden om te ontsnappen."

Klopt. En rood staat voor gevaar, dus wil men uit de Matrix stappen zal dat een moeilijke weg zijn, en naar mijn idee is de enige optie terugtrekken in de wildernis en dat is maar voor weinigen weggelegd.

Doordenker op 20-09-2017 18:45

@SEO

Aangezien de Islam en Koran aanzetten tot haat en discriminatie tegenover de 'ongelovigen', moeten volgens deze censuurwetten dus alle devote moslims, die deze religie/ideologie in de praktijk brengen, gestraft worden in plaats van diegenen die terechte kritiek hebben op deze religie/ideologie proberen te straffen voor zogenaamde 'hate speech'.

In het andere geval, zouden volgens deze censuurwetten immers niet de aanhangers van het Nazisme zelf strafbaar zijn maar wel diegenen die Nazis* beledigen en aanzetten tot het haat tegenover Nazis...

(Nazis: oorspronkelijke benaming van de leden van de 'National Socialist German Workers Party')

jottum op 20-09-2017 19:22

Als je bij AH een boodschapje doet en betaalt met een biljet van 50 euro en de handige kassajuffrouw doet alsof het 10 euro is door dat snel aan te slaan op de kassa zodat dit op de bon staat en je geen bewijs van het tegendeel hebt, wil je niet anders dan electronisch betalen en digicontrole met die --onacceptabel verwijderd, Mod. achter de kassa. Period. 

HE op 22-09-2017 21:25

Ach mensen, het wordt nog veel erger. De totale controle en slavernij staat voor de deur en ontsnappen is niet of nauwelijks nog mogelijk.

Lees ook: Project L.U.C.I.D -- Het 666 universeel controlesysteem van het beest.

http://www.openbaring.org/lucid.html

Het einde aller dingen is nabijgekomen!

derk op 23-09-2017 08:28

Volgens mij is dit een al gaande en niet meer terug te draaien feit, getuige de volgzaamheid aan de smartphones door de hedendaagse mens. Ze zijn verworden tot zombies, worden gevoerd door de media, en zijn zelf niet meer in staat om een objectieve mening te vormen. Dit middel is ingezet door de elite om het gepeupel rustig te houden, terwijl het web om hen heen zich langzaam begint te sluiten. Eigenlijk zijn we al zover heen om te zeggen; Geef mij brood en spelen en je kan met me doen wat je wilt.

Tektonik op 22-10-2017 13:04

mientjei (beetje kort door de bocht)Het draait hier natuurlijk altijd om de context waarin zulke beelden/logo's/etc. gebruikt worden. Ik heb thuis ook een wit laken op mijn bed liggen. Op zichzelf erg onschuldig, maar als ik er 2 gaten in knip en het over m'n hoofd trek, dan krijgt zo'n laken een wel heel andere betekenis. En dan kom je ook niet weg met het excuus dat je vergeten bent je bed te verschonen ;-)

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl