Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Top psychiater op TV: Migranten zijn niet te integreren en tijdbom onder samenleving

‘Officiële verklaringen na terreuraanslagen dat ‘wij niet bang zijn’ slechts holle woorden’ – ‘Zorgen volk over immigratie worden niet serieus genomen’ – Integratiecursussen zijn ‘naïef’ en zullen neiging tot ‘waanzinnig geweld’ niet wegnemen

 
Het is naïef en gevaarlijk te denken dat migranten die gewend zijn aan geweld zich heel anders kunnen gaan gedragen. (Afbeelding: Getty Images (2)).

De Duitse toppsychiater Christian Dogs heeft in een talkshow van de publieke zender ZDF zowaar een kritisch geluid mogen laten horen over Berlijns ‘4M’ programma (‘Merkels Massa Moslim Migratie’).  Volgens hem is de huidige politiek naïef door te denken dat de migranten te integreren zijn, en waarschuwt hij dat zij met hun ‘enorme geweldspotentieel’ als een ‘tijdbom onder de samenleving’ worden gelegd. Ook klopt het volgens hem van geen kant dat mensen met een kritisch geluid gelijk als extreemrechts en ziek worden weggezet, omdat niet zij, maar bondskanselier Merkel zelf gebruik maakt van het zaaien van angst om haar politieke doelstellingen door te drukken.

 

‘Holle woorden’ noemt psychiater Christian Dogs, geruime tijd hoofd van de Panorama kliniek in Scheidegg en momenteel medisch directeur van de Max Grundig kliniek, de reacties van de politiek dat wij ‘niet bang moeten zijn’ na terreuraanslagen. Volgens hem gebruiken politici dit als een soort bezwering, zodat ze de burgers niet serieus hoeven te nemen.

‘De politiek is zélf bang’

Aan de discussie bij de bekende ZDF talkshow van Peter Hahne nam ook journalist Ulrich Reitz, voormalig hoofdredacteur van het nieuwsmagazine Focus. Ook hij vindt dat de politiek het volk probeert te beïnvloeden zonder dat er echte oplossingen worden gepresenteerd. ‘Als er een terreuraanslag in een Europese stad plaatsvindt, dan ziet de politiek er meestal radeloos uit, en dat is hun grote angst. De politiek is zélf bang.’

‘Jarenlang zijn de problemen weggedrukt,’ bekritiseert ook de psychiater. Dat werd vooral gedaan door iedereen die kritische vragen over het gevoerde immigratiebeleid heeft onmiddellijk in de hoek van extreemrechts of ‘ziek’ te zetten. Dat is volgens Dogs de grootste fout van de politiek geweest.

‘Angela Merkel grootste profiteur van haar eigen angstpolitiek’

Reitz gaat nog een stap verder door te stellen dat de politiek de angst van de burgers misbruikt. ‘Als mevrouw Merkel zichzelf als de belichaming van veiligheid presenteert, dan is dat de reflex op het feit dat de mensen zich heel onzeker voelen... En dan zegt mevrouw Merkel ‘ik ben veiligheid’. Laten we het vieren. ZIJ is de grootste profiteur van deze angstpolitiek.’

Dogs vult aan dat Merkel met deze houding juist haar incompetentie onderstreept. ‘Dus doet ze helemaal niets.’ Dat is echter niet enkel haar probleem, maar van de hele politiek, vindt hij.

De voormalige hoofdredacteur van Focus zegt dat dit probleem is ontstaan omdat de discussie de afgelopen jaren is afgeknepen. ‘Iemand die zegt dat we misschien eens moeten nadenken of we ons het individuele asielrecht nog wel kunnen veroorloven, wordt gelijk gepathologiseerd of in de rechtse hoek gezet, waar hij niet thuishoort, omdat deze discussie eigenlijk bevestigd wordt.’

‘Mensen zijn terecht bang, politiek zou dat serieus moeten nemen’

Mensen die zich zorgen maken over de massa immigratie ‘zijn niet rechts, noch iets anders,’ betoont ook de psychiater. ‘De mensen zijn écht bang en erg onzeker. Dat is waar het om gaat. Ik moet hen zekerheid geven.’ De politiek zou er daarom goed aan doen deze angst eindelijk serieus te nemen, ‘want angst is voorgeprogrammeerd en hoort bij ons, want dat bewaart ons ervoor om domheden te begaan. Het idiote aan onze samenleving is dat wij allemaal bang zijn, maar allemaal doen alsof dat niet zo is.’

De psychiater ziet inmiddels veel mensen bij hem komen met deze angst voor wat er nu gaande is. Sommigen van hen durven hun huis niet meer te verlaten, omdat ze zich overal bedreigd voelen. ‘En die zich door de politiek compleet verraden voelen, omdat die hebben gezegd dat niemand daarop reageert of er iets aan doet.’ Dogs vindt het onbegrijpelijk dat politici die zoals Merkel al lang aan de macht zijn, nog steeds zeggen dat ‘men iets zou moeten doen.’ Als zij al niet in actie wil komen, wie dan wel?

Migranten zijn ‘tijdbom’ vol potentieel ‘waanzinnig geweld’

Sowieso moeten er volgens hem grote vraagtekens worden gezet bij de massa immigratie naar Duitsland en Europa, met name omdat het vooral om jonge mannen met ‘een waanzinnig geweldspotentieel’ gaat. In de psychologie gaat men ervan uit dat iemands persoonlijkheid in uiterlijk het 20e levensjaar, maar eigenlijk al in het 12e, is uitontwikkeld. Karakter, temperament en persoonlijkheid zijn daarna nauwelijks nog te veranderen.

Die miljoenen migranten die nu naar Europa worden gehaald hebben geheel andere waarden. ‘Dat is een tijdbom die we onder ons hebben, omdat zij onze waarden totaal niet kunnen begrijpen. Die kunnen wij hen ook echt niet meer bijbrengen.’ Therapie voor vluchtelingen zal daar amper aan wat kunnen veranderen, ‘en dat moeten wij accepteren.’

Integratiecursussen, zoals ook in Nederland plaatsvinden, zijn in zijn ogen dan ook naïef. ‘Je kunt ze niet integreren. Op veel gebieden is er niets te integreren. Je kunt de taal leren, maar niet de cultuurkring, niet de godsdienstigheid, niet de overtuiging en al helemaal niet het geweldpotentieel. Er komen mensen met een potentieel waanzinnige agressiviteit, omdat ze in oorlogen zijn opgegroeid. Die hebben geleerd te vechten, en weten helemaal niet hoe harmonie werkt. Dat proberen om te vormen is een dwaze opgave.’

 

Xander

(1) Epoch Times
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel en niet-commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Staf op 29-09-2017 16:08

Deze psychiater legt hierbij letterlijk de vinger op de zwerende plek van de nieuwe orde. Het is correct dat de politiek maar laat betijen en alles onder het tapijt wil vegen en verder niets doet. Dit gaat slecht aflopen , een stom incident kan de vlam in de pan laten uitslaan en dan is er geen stoppen meer aan.

Yerik op 29-09-2017 16:09

Tja, mensen als deze kunnen 1000 x het gelijk aan hun zijde hebben, naar hen wordt evenmin geluisterd als naar ons, "het belastingplichtig stemvee" in de ogen van de regerende onderwereld. En bovendien, nog veel erger: als de verkiezingen niet vervalst zijn is het een feit dat de verreweghet overgrote deel van de europese bevolking bewust er voor kiest om op het huidig pad voortvarend verder te gaan.

Rosalie op 29-09-2017 16:27

En nou maar hopen dat ze luisteren En het eigenbelang ( mooie baantjes) laten varen en kiezen voor de samenleving want op langere termijn wordt het anders de ondergang van ons allen. Er zijn er maar een paar die kunnen vluchten als het zover is,dat hebben we in de Tweede Wereldoorlog ook kunnen zien. Als iemand nog roept dat het racistisch is zou ik zeggen :" Kijk eens naar Chinezen en Surinamers hier ! Zij dienen als voorbeeld hoe het wel kan : handelslui en veelal werkzaam in de medische sector. Maar mensen met korte lontjes, altijd in de slachtofferrol, rekenend op gepamper van de samenleving, en zich ook nog superieur wanend vanwege dat geloof kunnen we missen als kiespijn.

faraday op 29-09-2017 16:35

citaat "Er komen mensen met een potentieel waanzinnige agressiviteit, omdat ze in oorlogen zijn opgegroeid."

Maar de essentie: wie is er daar begonnen, het westen toch?

Lijkt me hoe dan ook allemaal logisch dat die mensen niet echt vrolijk zijn van ons.

willy op 29-09-2017 16:42

Het is de politiek die ze allemaal binnennemen? En het vluchtelingenprobleem is een tijdbom dat in het gezich eens zal ontploffen . in Duitsland alleen al zijn drie miljoen vluchtelingen dat is teveel voor een land. dat Merkel is herkozen heeft te maken met het duitse identiteit en verleden met nazi-Duitsland en de angst voor de opkomst van extreem rechts . De migranten zullen zich nooit integreren dat wordt ook niet aan hen gevraagd en ze zullen in hun taal en cultuur blijven leven. Belgie gaat nu 43 Soedanezen op een vliegtuig zetten richting Soedan ze mochten niet meer in parken verblijven en ze hadden niet te nodige papieren ze wilden naar de UK mar ook daar staan ze niet meer te trappelen om zo maar iedereen binnen te laten . Dus men heeft het probleem zelf geschapen door revoluties te steunen zoals de Jasmijnrevolutie in Tunesie en de leiders af te zetten met Westerse steun met alle problemen waar men nu mee zit ! Shalom

Eelke Piers op 29-09-2017 16:56

........Als mevrouw Merkel zichzelf als de belichaming van veiligheid presenteert, dan is dat de reflex op het feit dat de mensen zich heel onzeker voelen.........

En hoe gek zijn dan die mensen die toch nog op haar stemmen????????

Is het niet zo dat ook Mevr. Merkel de opdrachten van de Rothchilds uitvoerd?  Trump doet dat ook.

Hoeder op 29-09-2017 17:02

Zou het tij dan eindelijk keren? Het is de hoogste tijd. Vooralsnog blijven de verantwoordelijke politici gewoon zitten. Het gevaar komt zoals gewoonlijk van links.

Eelke Piers op 29-09-2017 17:20

@ Rosalie op 29-09-2017 16:27

Duitsland wilde voor de oorlog de joden kwijt omdat die de hele economie van Duitsland beheersten. Daarvoor hadden de kontakt met de moefie van Jerusalem maar die wilde ze niet hebben. Terwijl Palestina een leeg land was. Jerusalem was een stadje van 20.000 inwoners. Toen hebben de Duitsers een hoop, ik dacht , 1000 joden op een boot gezet die de hele wereld is rondgevaren maar nergens mochten ze aan wal. Lees eens over".De tragische tocht van de St. Louis, 1939.

Weet je wie het wereldrecord hamerslingeren heeft? Dat was Suriname. Want met een hamer moet je werken dan daar hadden de Surinamers een hekel aan. Een mopje maar het geeft wel de sfeer aan. Mogelijk dat de derde generatie zich heeft aangepast.

Turken die in begin 60ger jaren kwamen waren harde werkers. Velen werkten 2 ploegen dus 16 uur per dag. De meeste zijn naar huis maar wat hier gebleven is spreekt nog steeds gebrekkig Nederlands. Na een paar jaar werken waren ze verder arbeidsongeschikt.

ad op 29-09-2017 17:24

Het lijkt me sterk dat de verkiezingen niet vervalst zijn in Duitsland. Erg veel Duitsers zien het gevaar van de islamisering en blijven op Merkel stemmen? Zeer ongeloofwaardig.

Pim Fortuin werd zag het gevaar en maakte dit ook duidelijk kenbaar. Hij werd vermoord door iemand die daarvoor gebruikt werd omdat hij chantabel was.

Tom Hendrix op 29-09-2017 18:17

Geheel eens met de conclusie van psychiater Dogs. En feitelijk zou iedereen met enig "gezond verstand", er ook zo over denken. Een vermaard econoom heeft in de jaren '90 van de vorige eeuw; al haarfijn uitgelegd waar de schoen gaat wringen, namelijk met zijn uitspraak; "massaimmigratie en tevens het in stand houden van de sociale zekerheid, in een land, is absoluut onmogelijk". Einde citaat.

JP op 29-09-2017 19:46

In de Telegraaf een bericht over een Afghaanse jongen van 13 jaar die zijn moeder meerdere keren had gestoken en bovenop haar zat, stond op het punt haar de keel door te snijden. De buren hebben dit op tijd weten te voorkomen, de jongen zou waarschijnlijk gehersenspoeld zijn door zijn vader volgens omstanders.

Neen, in de Arabische/Islamitische Wereld is het Doodnormaal dat zoiets gebeurt door een zoon/familielid. Een vrouw stelt niets voor. Moeder- en of zusters mogen zelfs terrecht(gesteld?)gewezen worden door de zoon. Eerwraak is voor hen de normaalste zaak in hun Wereld. En dat moet integreren?

Tabris op 29-09-2017 20:11

faraday op 29-09-2017 16:35

"Er komen mensen met een potentieel waanzinnige agressiviteit, omdat ze in oorlogen zijn opgegroeid."

Maar de essentie: wie is er daar begonnen, het westen toch? "

Ik heb al eens geprobeerd om aan je uit te leggen wie begonnen is, maar het lijkt aan iemand gericht die niet de feiten wilt laten spreken noch de echte waarheid wilt weten omdat hij indirect het belang van de islam verdedigt of gewoon een verschrikkelijke hekel aan de westerse cultuur heeft. Die haat maakt zo blind dat men de feiten noch waarheid meer kan zien. Eigenlijk is het een zielige toestand want wanneer je in die geestelijke mentaliteit bevindt dan kom je altijd to de verkeerde conclusies en daardoor tot verkeerde akties. Akties die alles alleen maar verergeren. Bijvoorbeeld door niet te willen inzien dat islam de wortel van nagenoeg alle ellende in deze wereld is, en de schuld ergens anders te leggen, zal deze ellende dus nooit opgelost worden. Tenminste als dat je echte doelstelling is. Het zou ook kunnen zijn dat je een moslim bent en dmv list en bedrog de islam probeert schoon te spreken door de schuld op het westen te schuiven. 

Denk je nu echt dat wanneer het westen zich niet meer met het midden oosten bemoeit dat het dan vrede zal zijn en er geen terroristische aanslagen meer zouden zijn? Moslims vinden altijd wel een reden om oorlog te voeren en ze moeten wel want het staat leterlijk in hun "heilige" boek de koran.

Zoek de geschiedenis maar na en onderzoek eens eerlijk wie de agressor is in elke islamitische oorlog vanaf de inceptie van de islam. Resultaat: Het is altijd islam!

Wat was ook alweer het jaar dat Osama Bin Laden de oorlog aan het Westen verklaarde? Juist ja, het was in 1996.

Als het westen dan door politieke curruptheid, lafheid en achterlijkheid pas in 2003 wat terug durft te doen na de ongetelde islamitische terroristische aanslagen laat zien hoe terughoudend het westen geweest is. Islam is in dit geval de agressor, zoals in alle oorlogs gevallen sinds mohammed 1400 jaar geleden deze cult opgericht heeft.

Islam begon in een klein stadje in Saudi Arabie en na een paar jaar stonden ze voor de poorten van Tours in Frankrijk. Leg eens uit hoe dat kan gebeuren zonder dat de islam de agressor is?

Ook in de huidige wereld kan je zien dat elk land dat aan een islamitisch land grenst of een hoog percentage moslims heeft er altijd bloedige problemen zijn. Rara hoe komt dat?

Zolang islam op deze wereld bestaat zal er geen vrede zijn. Waarom? Islam bestaat zo'n 1400 jaar en gedurende die 1400 jaar zijn de islamieten in constant oorlog geweest.

En tegengesteld, wanneer alle mensen op deze aarde islamieten zijn zal er ook geen vrede zijn. Waarom niet? Denk daar maar eens even over na, maar het antwoord is heel simpel.

Conclusie: Het Westen is niet begonnen, de islam is begonnen.

Wim De Vriend op 29-09-2017 21:04

 De Duitse toppsychiater Christian Dogs heeft het op de juiste wijze geanalyseert, en ook volkomen het juiste beeld weer geeft. Het grote probleem is met de Merkel en andere politiekers, dat men het eerst de mogelijk gevolgen, die wel degelijk heel vergaand zijn, met blijvende gevolgen, wel degelijk de maatschappij kunnen ontvrichten, en zelfs uit belans brengen. Dit is al kleine schaal al volop bezig, zie de regelmatige verkractingen, nog maar voorbode is, van wat nog komen zal en grotere gevolgen zal hebben, indien de drie miljoen nog mogen overkomen, om gezinshereningen die ik hiervoor in de website gelezen heb. Dit zou dan nog maar begin zou zijn, van de miljoenen andere vluchtelingen, die nog op ons afkomen

Hierdoor wordt het probleem steeds groter gemaakt, en dit zal in de toekomst tot meer spanningen en geweld leiden in de toekomst. Deze Afrikaanse Immigranten, leven niet zoals wij leven, met respect en eergevoel, voor hun niet echt belangrijhk zijn, wat hiervan ook de reden van mag zijn. Het is en veel harder cultuur en zijn nu in vreemd land, maar verplaatsen gewoon de problemen van hun land naar het land waar zijn nu aan belanden, en verder willen leven in het vreemd land waar zij nu zijn. Zo simpel is het niet, maar hebben totaal geen benul, wegens wij niet zo direct beeld over hebben, hoe zij in mekaar zitten, en waarom dit zo is. Deze vluchtelingen komen totaal van andere eigen wereld, die zekeer niet de onze is, i.v.m. levenwijze en gedrag en overleven en ook in beangstige wereld hebben geleeft, door de gruwelijke oorlogen of levenswijze, die vele malen harder is, dan onze levenswijze, maar niet direct zichtbaar is. Dit wordt meer en meer duidelijk, hoe men zich gedraagd, t.o.v. westerse samenleving, hun wereld niet is. Dit is ook terecht van wat de Pschyiater zegt, dat zij hun karakter al op jonge leeftijd gevormd is, en dit niet zomaar kunnen veranderen, wat al generaties is doorgeven is, i.v.m. hun leven wijze die totaal niet de onze is. Dit is zowel positief als negatieve situaties war zij opgegroeid zijn, zelf al gehard zijn op jonge leeftijd. De westerse bevolking of land waar zij nu zijn, ook volledig met geconfronteerd worden, dat het niet hun wereld is, met de vele wettelijke regels en verplichtingen enz... en met alle ernstige grote gevolgen, die er nu ok al zijn, en nog maar en begin is, maar nog niet duidelijk zijn voor Angela Merkel, want er zijn er nog veel te weinig.

Dit is nog maar en begin, dat weet ik zeker, en wil nu ook niet alles door ene kam scheren, zoals men wel eens gezegd wordt, en ook ook niet mijn bedoeling is, maar heb zelf totaal geen vertrouwen in deze achteruitgang, dat met zich meegrengt, en de velen ernstige schadelijke blijvende gevolgen al voor mij zien afkomen; zonder hier te wilen overdrijven to t wat zij in staat zijn niet voor mogelijk houd. Heb al voldoende documentairs gezien, die echt verschikkelig waren, en die je ook niet voor mogelijk houdt.

Wens als laatste aan toe te voegen, opnieuw in geweldadige geschiedenis wel degelijk zich opnieuw zich kan herhalen, als wij doen of er totaal geen problemen zijn, i.v.m. inmmigratie. Hier is dringend ernstig onderzoek noodzakelijk acht, om deze onvoorstelbare immigratie problematiek ernstig te nemen, en de Angela Merkel de hoofdverantwoordelijke dit ook niet verder in de hand te werken, wegens totaal geen kennis heeft, of het zal wel allemaal zichzelf wel zal oplossen. Dit is en totaal absurd situatie creëerd, met zware blijvende gevolgen, ik wezns alleen maar te waarschuwen, en ben geen rasist, wegens dit wel degelijk de maatschappij en de toekomst, hier wel degelijk ondermijnen in vergankelij kheid, en hier ook op wil wijzen, voor het te laat is. zie geschiedenis van de Romeinen die uiteindelijk door eerst binnenaf en andere culturen en vijande n hun ondergang en vergangkelijk zijn geraakt, met blijvende gevolgen.

Geef en vb. indien de rollen nu eens omdraaien, en wij gaan naar de afrikanen, die gaan ons gewoontes ook niet tolleren, integendee. Niettegenstaande wij toch meer repect en rekening houden met eigenwaarde en voor andere, niet hun belangrijhkste probleem is voor hun, om dagelijks te kunnen overleven. Men kan zich niet direct voorstellen op welke wijze, zij genoodzaakt te moeten leven, en dit ook met geweld en vele andere negatieve zaken aanwezig kunnen zijn, en nu in vreemd land zijn, waar alles plots mogelijk is, of beschikbaar is, en zich aan zoveel regels plots zouden moeten houden, niet zal lukken.

Bondskanselier Merkel die het allemaal wel mooi voor heeft, maar niet rechtsteeks met ge- confronteerd wordt, of het zou wel allemaal goed komen, is wel totaal onvoorstebaar hoe dit totaal ondeskundig de problemen verder wil importeren en uitspreiden, onvoorstelbare werkwijze is, die totaal niet met de werkelijkheid strookt, en de blijvende grote gevolgen, aanzienlijk zich verder verspreiden, en begrijp totaal niet waarom men tot dergelijke besluiten komt. Hier dient men niet echt intellect te zijn, om dit niet op heldere wijze eerst oip voorhand zich af te vragen, of dit wel verstandige keuze is, of eerst op deskundige wijze dit eerst te laten onderzoeken, nog de beste optie was, voor Bondskanselier Angela Merkel.

Merkel en andere ministers hadden hier eerst op voorhand deskundig volledig onderzoek laten uitvoeren, of dit te grote risico,s inhouden al of niet, en wat de grote gevaren hier van kunnen zijn, en ook zullen worden, zoals het nu verder gaat. De toppsychiater Christian Dogs, of andere dienen tev laten onderzoeken, wat de gevolgen hiervan kunnen zijn, en nu mijn inziens wel degelijk verder uit de hand zal lopen, indien men hier geen rekening met wil houden wegens kortzichtigheid, en dit voor Bondskanselier die mijn inziens wel intellete dame is, maar niet op al haar onbezonnen beslissingen, wel degelijk haar eigen land in de toekomst, zwaar op de proef zal stellen.

rexmundi op 29-09-2017 21:16

Het spijt me wel,om dat te begrijpen behoeft men geen top psyschiater te zijn.

Er zit gewoon een link, tussen de linker en rechter hersen die niet klopt.

rexmundi op 29-09-2017 21:20

Die top psyschiater heeft de verkeerde klanten gekozen, zou beter zijn dat enkele zogenaamde wereld leiders eens op het bankje komen zitten,zal hard nodig zijn.

Willem op 30-09-2017 00:57

Ik ben ook geen psychiater, maar ik heb dit al jaren terug in de gaten gekregen en idd deze mensen zijn een tijdbom die over een jaar of 5 tot 10 ergens in Europa afgaat.

vlokje op 30-09-2017 10:08

ik steek mijn hand in eigen boezum:

bij ons in europa geld het zelfde, eens een gereformeerde, altijd een gereformeerde

vijgeboom op 30-09-2017 13:12

Je hebt geen diploma nodig om tot zulke conclusies te komen. Maar we kunnen allemaal vinden wat we willen maar het plan van de elite gaan gewoon door. Zoals het plan van de God van Israel ( 12 stammen) ook gewoon door gaat.

De Alpha en Omega heeft alles oner controle en we mogen uitzien naar het koninkrijk.

Qromwel op 30-09-2017 15:26

Benieuwd wanneer en op grond waarvan deze Neo-Europeanen passief en/of actief kiesrecht krijgen en in welke EU-lidstaten. 

Qromwel op 30-09-2017 20:50

vijgeboom op 30-09-2017 13:12: Zo i zijn het beklagenswaardige lieden.s het. Eigenlijk zou de 'elite' zich grote zorgen moeten maken. Maar omdat ze dat kennelijk niet doen om de juiste reden

marnix op 01-10-2017 11:45

Veel ouders laten hun pubers niet meer langs straat wandelen, fietsen of lopen na 18u, door steeds meer aanrandingen en ontvoeringen van korte duur.

Stuk voor stuk worden we geleefd, zonder levensvreugde door de Merkel-importatie van psychopaten en Islam gelovigen.

Dit is een duidelijk bewijs, dat onze vrijheid is reeds zwaar aangetast.

*Wie vandaag surft over Spaanse nieuwwspagina's krijgt beelden te zien, die alleen in een dictatuur voorkomen.

Hoe zal dit Vreedzaam protest tegen de EU-Spaanse overheid aflopen? Wanneer valt de eerst dode? Meer en meer mensen begrijpen ook wie het brein is achter de aanslagen zit in Europa. 

° wie heeft er gelijk de Catalonische ondernemers die met hun bedrijf verhuizen? Met schrik voor de economische gevolgen.

° of de arbeiders, bedienden, werklozen, bejaarden die gebukt lopen onder de vloedgolf Madridleense belastingen, die de migranten stroom moet financiëren.

Mark S. op 01-10-2017 16:34

Nieuwe moslim terreuraanslagen dit weekend.

 

In Edmonton, Canada gisteravond (politieagent neergestoken en met vrachtwagen meerdere voetgangers omver gereden, IS vlag gevonden bij dader)

en vandaag in Marseille, Frankrijk (twee vrouwen doodgestoken, dader schreeuwde Allah Akhbar en is door militairen doodgeschoten):

 

http://edmontonjournal.com/news/crime/heavy-police-presence-near-commonwealth-stadium-officers-checking-vehicles

 

https://www.telegraaf.nl/nieuws/422163/aanslag-station-marseille-man-steekt-in-op-passanten

 

Opmerkelijk is dat in het Telegraafartikel wel melding wordt gemaakt van de aanslag in Edmonton maar dat de link daarin "vreemd genoeg" niet werkt.

 

Ik vind de islam een geweldsreligie. En moslims die beweren dat de islam vrede is zijn leugenaars.

 

Wim De Vriend op 01-10-2017 16:36

De mensheid en vele landen zijn er steeds meer en meer ernstige problemen, die niet zomaar direct op te lossen zijn, maar wel door de politiek wel medeoorzaken hebben, dat weet ik wel. Vanwaar denkt men Isis onstaan is, vanuit Amerikaanse inval in Irak, die wel degelijk onterecht was, i.v.m. chemische wapens,en vele andere leugens, met directe medewerking, om met zogenaamde bewijzen te komen. Via Blair de Britse Primier dat al op voorhand bedrog was. Om zogenaamde terechte foto satalieten van chemische instalaties van internet te gaan downloaden, om toch en gegronde reden te vinden, om Irak te kunnen invallen, met de bevriende landen, zoals Nederland ook steun verleent heeft. Heb nu in 5 en 2 maanden geleden 2 documentaire bekeken, i.v.m. de werkelijke wapenindustrie, die oorlogen nodig hebben, om te kunnen blijven producren, en heel veel invloed hebben op de regering, vooral de Amerikaanse en andere. De Lobbyisten hebben heel grote macht op de regering, via de lobbyisten van de wapenindustrie hebben, dat je niet voor mogelijk houd, en meer macht gebruiken, dan de regering zelf. Het gaat hier om oorlogen te creeren, en indien deze langer duren, of onvoorziene ontwikkelinge n hierdoor onstaan, wel degelijk voordeel is voor de wapenindustrie wel degelijk gunstige zijn, en ook positief bekijken. Onvoorstelbaar, in welke werekelijke wereld wij in terecht zijn gekomen, tot zelfs ziekelijke kapitalistische drijveren, dit ontwikkeld of ondersteunt moet worden, en tot hoever dit allemaal leid.  Deze hoge onkosten van levens en materiële schade is niert direct te ovezrzien, maar is wel gevolg daarvan. Gevolgen van nog andere politieke spanningen, is meer investeren in bewapening, dat al in Europa  besproken is, dankzij, President Trump. Hier wordt ook de Amerikaanse militaire industrie ook vol op militaire verkopen extra wordt ondersteunt, door Trump en opnieuw slimme zet is.

Hier was het begin, van de nieuwe president van Irak, onder toestemming en goedkeuring van Amerika, na Irak veroverd te hebben. Deze nieuwe aangestelde Irakese President, gaf opdracht om de Legerleiding van Sadan zijn officieren in opdracht sitematisch te vermoorden. Deze officieren begonnen dit te beseffen en begonnen zich te vereningen en te mobileren, en op deze wijze is ISIS onstaan. Nu hebben de wapenlobbyiste n hun doel bereikt, en langdurige oorlog ontkend, en deze langurige oorlog wereldwijd zich verpreid heeft. Dit zijn onvoorstelbare zaken, en hoe het allemaal achter de schermen, tot dergelijke onvoorstelbare gecreëerde situaties kan leiden. Dit is voor de gewone buger mogelijk onbegrijpbaar of zelf absurd lijkt, maar in werkelijk wel zo is. Er zijn zoveel gemanupileerde machten bezig of zaken die in de hand worden gewerkt, dat je niet voor mogelijk houd. Dit is nog maar één vb. hoe het in werkelijk aan toe gaat in machtswereld die niet direct zichtbaar is, en ook nooit bekend mogen worden, wegens veiligheidsoverwegingen.wel best kan begrijpen, en te grote schandalen aan verbonden zijn. Dit heeft wel zijn oorzaken, waarom het zover allemaal uit de hand loopt, en ook topsecret zijn, en mij wel degelijk mij van bewust ben, en dit nog maar topje is van ijberg.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl