Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

The Economist kondigt migratie van 1,2 miljard Afrikanen naar Europa aan

Analisten Gefira: ‘Sociale zekerheid in Europa onhoudbaar als huidige massa immigratie niet wordt gestopt’ – Voorbeeld uit eigen land: Nu al leven 3 x zoveel Marokkanen als Nederlanders van uitkering – ‘Stemmen op partijen die open-grenzen willen komt neer op zelfmoord’

 
Als het aan de globalistische leiders in Europa ligt hebben we nog maar een fractie toegelaten van het werkelijke aantal immigranten waar ze onze landen mee willen overspoelen. (Afbeelding: Getty Images (2))

Het internationale magazine The Economist, spreekbuis van de Westerse elite, heeft de afgelopen tijd diverse artikelen geplaatst waarin het globalisme en massa immigratie worden aangeprezen. Het blad laat professor Bryan Caplan aan het woord, die beweert dat het toelaten van 1,2 miljard Afrikanen tot Europa goed is voor het wereldwijde BNP, omdat al die onopgeleide immigranten in Europa 100 x meer kunnen verdienen. Caplans argumenten zijn niets minder dan krankzinnig, zo stelt het Gefira team, dat een betaald bulletin uitgeeft voor analisten en investeerders. Het enige wat de huidige massa immigratie zal bewerkstelligen is het totaal instorten van onze sociale zekerheid, waardoor de grote bedrijven de keus zullen hebben aan een stortvloed aan straatarme, dus spotgoedkope arbeiders.

 

De redenatie van professor Caplan is ronduit bizar. Als The Economist hem inderdaad correct aanhaalt, dan haalt het blad landen en bedrijven door elkaar. Bedrijven zijn gericht op winst en beschouwen mensen als wegwerpartikelen. Landen zijn echter gemeenschappen, samenlevingen, waar het beleid gericht zou moeten zijn op het verhogen van het welzijn van de burgers.

Als de geschiedenis één ding leert dan is het dat massa migratie overal sociale onrust veroorzaakt en iedere samenleving destabiliseert, waardoor het ontvangende land uiteindelijk in grote problemen terecht komt en dreigt in te storten. De argumenten van The Economist zijn dan ook vals, want het is juist de sociale zekerheid die de minimumprijs van arbeid bepaalt.

Nederland: Arbeidsmigranten zijn grote last en veroorzaken hoge kosten

Neem ons eigen land en de grote aantallen arbeidsmigranten uit Marokko en Turkije, moslimlanden waar wij geen enkele koloniale of historische band mee hebben. In de meest productieve groep (30-35 jaar) leeft meer dan 30% van de Marokkanen en 22% van de Turken van een uitkering. Voor autochtone Nederlanders is dat slechts 11%. De arbeidsparticipatie van Marokkaanse mannen van 25-35 jaar oud is slechts 60%, tegen 90% voor autochtone Nederlanders. In de leeftijdscategorie 50-55 krijgt zelfs bijna de helft van alle Marokkanen en Turken een uitkering, tegen slechts 16% van de Nederlanders.

De conclusie is dat arbeidsmigranten een last zijn voor de autochtone bevolking, en geen noodzakelijke toevoeging, zoals politiek Den Haag altijd beweert. Ons immigratiebeleid heeft voor een enorm overaanbod aan laag- en onopgeleide mensen uit de Derde Wereld gezorgd. Naast de almaar groter wordende druk op de sociale zekerheid heeft dat ook voor andere hoge kosten gezorgd, zowel financieel als maatschappelijk, omdat met name Noord Afrikaanse immigranten zich veel vaker schuldig maken aan alle vormen van criminaliteit, en tegenwoordig ook een groot deel van het terrorisme.

‘Geen enkele kans dat Europa met open grenzen sociale zekerheid kan behouden’

De 1,2 miljard inwoners van Afrika zullen zich in de komende 25 jaar verdubbelen. Enorme aantallen van hen zullen proberen om naar Europa te gaan. Tegelijkertijd zal het aantal hoog opgeleide en gemotiveerde autochtone Europese inwoners –mede dankzij het jarenlange anti-gezinsbeleid van de heersende politieke elite- verminderen, waardoor de vraag naar laag opgeleiden verder zal dalen.

‘Er is geen enkele kans dat Europa zijn sociale zekerheid kan behouden zonder een plafond aan het aantal migranten te stellen,’ waarschuwt het Gefira team. En zelfs in het geval dat de sociale zekerheid compleet wordt geschrapt –‘stiekem’ de grote droom van partijen zoals D66 en de VVD- zullen er in Europa zó gigantisch veel potentiële nieuwe werknemers zijn, dat zij net zo weinig waarde zullen hebben als dat ze nu in Nigeria hebben. ‘Voor de laag opgeleide Europese werknemersklasse komt het stemmen op partijen die pleiten voor open grenzen –in Nederland dus bijna allemaal, met uitzondering van de PVV en het FvD- neer op zelfmoord.’

Umvolkung

Interessant is dat The Economist impliciet erkent dat de Afrikanen niet in staat zijn om hun eigen mensen permanent aan het werk te zetten. Het importeren van Afrikanen onder Europese supervisie mislukte al tijdens de periode dat het continent nog was gekoloniseerd. Desondanks pleit het globalistische magazine voor een hernieuwde door Europa geleide immigratie, deze keer echter van een monstrueuze omvang, waardoor het aantal Afrikanen en moslims in onze landen al op de middellange termijn het aantal autochtone Europeanen zal overtreffen (‘Umvolkung’).

Armoedige toekomst voor onze (klein)kinderen

Maar al ver voordat dit punt is bereikt, zal Europa zijn afgezakt naar Tweede- en Derde Wereldniveau. Tenzij ons immigratiebeleid radicaal wordt omgegooid, zal het voor onze (klein)kinderen dus definitief gedaan zijn met de welvaart zoals we die in Nederland hebben opgebouwd, en zullen zij behalve in een geïslamiseerde en armoedige ook in een onrustige, gewelddadige en onderdrukkende maatschappij moeten zien te overleven. En dat kunnen velen van u ook zichzelf verwijten; immers, u heeft in maart opnieuw op dezelfde partijen gestemd die dit met hun open-grenzen beleid mogelijk maken.

 

Xander

(1) Gefira via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel en niet-commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

26-09: China beschouwt Umvolkung Europa als grote bedreiging voor eigen economie

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

willy op 27-09-2017 14:14

De EU heeft vandaag beslist om jaarlijks vijftig duizend migranten toe te laten in Europa dus na een tijdje kom je zeker tot die 1 miljoen migranten die allemaal welkom zijn in Europa. Dit alles zal uiteraard veel kosten met zich meebrengen maar goed nieuws voor de landen die deze migranten opvangen ze zullen financieel gesteund worden door de EU want het opnemen van deze vluchtelingen zal niet verplichtend worden. Vandaag is in Brussel nog een Ronselaar een Marokkaan opgepakt die moslims ronselde voor Isis dus het houdt maar niet op . wat onze kinderen en kleinkinderen nog te wachten staat weet ik niet? één ding weet ik het zal pure ellende worden. Shalom

Jerommeke op 27-09-2017 14:33

Geprezen zijn de kinderloze.  Wie zou dat ooit gedacht hebben?

Mohli op 27-09-2017 14:39

Ik ben zelf van Marokkaanse afkomst, ik ben 42 jaar geleden in NL geboren. Ik heb VWO en Bedrijfskunde gestudeerd. Ik werk zelfstandig en bezit meerdere bedrijven. Ik doe bovendien nog eens veel vrijwilligerswerk. Het is werkelijk triest hoe dit allemaal loopt. Enerzijds wens je iedereen een goed leven toe, anderzijds stroken die culturen niet echt met de Westerse wereld. Het probleem voor mij is dat ik qua mentaliteit 100% Westers ben echter met een niet-Westers uiterlijk. Daar ben je pas mooi klaar mee. Ik krijg sinds de recente migrantencrisis dan ook nóg viezere blikken, complimenten dat ik zo goed Nederlands spreek en nog kwetsender.. sommige kennissen en vrienden nemen ook afstand van je of gedragen zich anders. Sinds 11 sept was het al een drama: vindt er een aanslag plaats, word ik er op aangekeken en moet ik me verantwoorden of afstand nemen voor het kwaad wat iemand anders heeft gedaan. Ik mag dus hard werken, belasting betalen en de shit van anderen over me heen krijgen. Dit is niet houdbaar. Het probleem echter is dat de mensen die je hier wél wilt hebben een keer zullen vertrekken en de mensen die je hier niet wilt hebben uiteraard blijven. Ik vraag me al 2 jaar af waarom de EU zoveel mensen binnenhaalt. Reden is volgens mij eenvoudig en simpel: vergrijzing! De fout die men gemaakt heeft, is dat men hierop had moeten anticiperen. Je stimuleert zo andere volkeren te groeien en jezelf te laten krimpen. Algoed, ik volg xandernieuws met regelmaat. Ik vind dat sommige artikelen en meningen erg zwart wit worden be(ge)schreven. Natuurlijk zit er wel een lijn in..bijv. 80% maar denk a.u.b. ook aan die andere 20% !! Zo probeer ik mijn échte vrienden ook niet tekort te doen. Bovenstaand geschrevene is mijn mening, gebaseerd op mijn ervaringen. Mocht iemand anders mij een beter inzicht willen/kunnen geven dan is deze van harte welkom. Het leven vliegt voorbij, laten we er van genieten en goed doen. Deel het!

Welkom Mohli op het forum. Mvg. Mod.

Ike op 27-09-2017 14:50

@Willy op 27-09-2017 14:14

Dat bericht is onzin. De EU probeerd de officiele procedures weer aantrekkelijk te maken. Daarom zal het zogezegd toestaan dat mensen een toegang kunnen verkrijgen vanuit het buitenland. Die 50000 is een druppel, maar ze zullen vaak geen toestemming krijgen en alleen mensen die al een baan kunnen krijgen in de EU worden dan toegelaten na uitgebreide screening of omkoping in het buitenland.

Iedereen die afgewezen word, staat geregistreerd en de rest probeerd het op een andere manier. Het is iets waarmee ze kiezers zoet houden. Het is veelzeggend dat Macron nu verder wil met de EU, waar andere landen en 'populiairen' minder willen. Macron wil meer van een eigen EU leger en meer eigen belastingen van de EU. Hij wildus de VS namaken. Dit voor het behoud van de Franse defensieindustrie,de Franse landbouwsubsidies en de handel met haarvoormalige colonieen. (lees het ophalen van de grondstoffen).

Dat die ronselaar een Marrokaan was, zegt niks. Wie zijn zijn bazen en voor wie doet hij dit? Ik ben van mening dat hij dit ook uiteindelijk deed voor Brussel , Washington en Langley.

Voor de voorziening van de stroom maken die 50000 niks uit. lol. Ze zullen blijven komen en politici zullen claimen dat ze nodig zijn.

willy op 27-09-2017 15:05

@Mohli : Wat is Westers? De westerse cultuur had vroeger zijn roots in het christendom maar dat heeft men verzaakt . Vandaag heeft het Westers zijn de roots in de Griekse en Romeinse hedonisme . Westerlingen zijn dus geen ras en heeft nog weinig met waarden vandoen . Dat je zich een Westerling voelt is goed maar er volgt al gauw een contradictie via uiterlijk voelt het al geheel anders aan je blijft in twee werelden leven !! Shalom

Johan op 27-09-2017 15:29

Is het continent afrika niet groot genoeg voor ze? Wat moeten die mensen hier, waar ze geen gunstige vooruitzichten hebben?

Pier op 27-09-2017 15:30

Europa heeft het Christendom afgeschaft. Waren we te ontwikkeld en te intelligent voor. Hadden we niet meer nodig. Rijk genoeg. Hoog ontwikkelde welvaart, sociale zekerheid en medische zorg. Hoog ontwikkelde kennis op het gebied van hygiene, voeding, gezonde leefwijze. Onvoorstelbaar rijke cultuur op het gebied van kunst, muziek, literatuur, wetenschap. Hoge gemiddelde leeftijd. Zo kun je doorgaan.

Dat was de zegen.

Al die dingen dreigen we nu te verliezen. In de plaats daarvan komen het recht van de sterkste, corruptie, onveiligheid, armoede, onderontwikkeling, ziektes, angst, onderdrukking, afgoderij en bijgeloof, occultisme, kwakzalverij, onverstand, oplichterij en bedrog. En ook zo kun je doorgaan.

Dat is de vloek.

Staat letterlijk zo in die bijbel, die we niet meer willen lezen en niet meer geloven. We weten wel beter toch, tegenwoordig?

spijker op 27-09-2017 15:32

helaas Mohli dat mensen die er anders uitzien dan een nedelander hetzelfde behandelen.

Ik heb 40 jaar hard gewerkt voor mijn oude dag voorziening AOW en nu controleren ze mij op alles, laten ze die mensen die misbruik maken van het goede nederland maar eens vaker controleren dat zou een heleboel geld schelen.

Doordenker op 27-09-2017 15:46

@Mohli. Je zit blijkbaar in de categorie van de spreekwoordelijke 'uitzondering op de regel'. Als in dit geval de uitzonderingen de regel zouden worden, dan zouden er wellicht al veel multiculturele samenlevingsproblemen opgelost zijn.

Ik ken Marokkanen (met niveau) die zich, omwille van de negatieve reputatie die Marokkanen opgebouwd hebben, zelfs niet meer durven outen als Marokkaan en zich dus voordoen als Italiaan uit Zuid-Italië of zo. Mohammed noemt zich dus Amadeo..

koloth op 27-09-2017 16:03

Mohli op 27-09-2017 14:39    U is waarschijnlijk geen Moslim, als U wel Moslim bent houdt U zich niet aan de Koran.  In de Koran staat dat een Moslim iemand die geen Moslim is moet bekeren of anders dood maken, wat vindt U hier van ?

Lodewijk op 27-09-2017 16:06

Mohli,

ik hoop dat deze korte video je helpt in te zien dat de dingen godzijdank heel anders en veel mooier zijn dan ze liijken. En vooral Wie onze ware Identiteit is die uit barmharigheid en liefde voor ons bereid is alles te ervaren wat wij ervaren, zelfs als wij:

"The Secret Beyond Matter Harun Yahya" https://www.youtube.com/watch?v=0-q8hWd9sfc

Yerik op 27-09-2017 16:07

@ Mohli op 27-09-2017 14:39. Je bent niet de enige met die ervaringen. Ik blijf vanzelfsprekend zeer oppervlakkig met het volgende. Een kennis van mij werkt hard en ook zijn vrouw. Hebben * kinderen, de islam afgezworen en zijn volledig vernederlandst. Ook hun kinderen voeden ze Nederlands op en zijn uitgesproken tegenstanders van de toestroom van al die buitenlanders en de "radicale" beweging Denk. Ook zij hebben een niet-westers uiterlijk met dezelfde ervaringen als jij. Een andere kennis van mij heeft een eigen bedrijfje, komt uit een ver zuidelijk gelegen land en waarschuwt al jaaaaaren tegen het binnenhalen van met name al die islamieten.Welnu, Mohli: noch hun, noch onze stemmen zullen ooit worden gehoord, want het doel is immers Europa de islamiseren volgens o.m. de gedachten van de gestoorde Kouwenhoven-Kalergi; zie bijv. http://curiales.nl/2015/10/24/coudenhove-kalergi-eu/

Daarom gaat alles wat wij niet willen door en gaat alles wat wij wel willen niet door, ondertussen van de gehele samenleving één grote puinhoop makende a.g.v. corruptie, overheidsdiefstallen en - moorden, bestraffing van eerlijke en werkende mensen en 'ont'straffing van misdadigers enz. enz. enz. Teveel om te noemen, maar zo is het nu eenmaal. Doel: verdeel en heers om op de puinhopen van de samenleving straks de 'dictatuur' te kunnen oprichten.

Is het voor mensen als jij niet een idee om een beweging 'anderskleurige en andersdenkende Nederlanders' te starten? Een beweging die onomwonden (wat de 'politiek-correcten' "radicaal" zouden noemen) te starten?

Groet van Yerik.

hubo op 27-09-2017 16:35

In de eerste plaats vind ik dat je de mensen niet zomaar in Afrika en Zuid Amerika kunt laten verrekken.We hebben de mond vol over vrijheid en vrije markt,dan moet je mensen die hopen hier werk te kunnen vinden,die vrijheid ook bieden of gewoon erkennen dat de vrije markt te kort schiet en dan is het vanzelfsprekend dat de VS en West Europa bijdragen aan de financiering van opvang in de regio.En als ze dat niet doen,is dat misdadig.En al die mooie verhalen over de vrije markt,kunnen we maar beter een jaar of 100 vergeten.

Tom Hendrix op 27-09-2017 16:45

@Mohli: 14.39. uur. Respect voor U, Mohli. Verder ten aanzien van het artikel, deze tsunami uit Afrika; is gebaseerd op "Het Coudenhove-Kalergi plan". En de marionetten van de socialistische internationale, en de politiek-correcte elite; voeren dat gewoon uit; op bevel van Merkel, Juncker, Timmermans en de rest der communistische eussr. En de nwo wrijft zich in de handen.

Tabris op 27-09-2017 16:48

Vergrijzing of niet, de wortel van het immigratie probleem is overbevolking in de derde wereld landen. Ze blijven er maar kinderen bijmaken zonder dat daar een economische toekomst tegenoverstaat. En dan wanneer het land waar ze vandaan komen niet meer voldoende bronnen heeft om ze nog te voeden dan gooien wij, de westerse goedmensen, nog extra olie op het vuur door voedselhulp te geven. Nu is de verhouding tussen de bestaansbronnen van een land en de populatie nog schever getrokken. Veel meer mensen hebben nu nog minder en dan krijg je de druk om betere oorden op te zoeken. Ik begrijp die mensen heel goed, was ik in dezelfde situatie dan zou ik hetzelfde doen. Maar in dit leven sta ik aan de andere kant van de fence en is het mijn taak om mijn cultuur tegen verarming en verloedering dmv laag geschoolde barbaren te voorkomen. Je kan op je boere klompen natellen dat 1.2 miljard nutteloze mee-eters niet door 0.2 miljard werkenden onderhouden kan worden.

Het eindresultaat zal zijn dat iedereen arm is (behalve een zeer kleine elite), waar het recht van de sterksten geldt. In dat geval zet ik toch m'n geld op de Afrikaan want wanneer je nu naar de Europeaanse mietjes kijkt die zich man durven te noemen met hun roze mutsje op, daar zakt je broek toch vanaf.

Europa is nu verloren voor de mensheid, hopelijk houdt de Verenigde Staten stand. En dan in 50 jaar van nu dan moet de Amerikaan weer de Europeaan komen bevrijden van het islamitische juk.

Von Munchhausen op 27-09-2017 16:52

Wanneer Afrika straks is leeggestroomd gaan wij toch mooi daarheen. Binnen een paar jaar maken we er een goed zelfvoorzienend land van. En dan komen al die Afrikanen terug om "hun" land terug te eisen...

Beertje op 27-09-2017 16:54

Hartelijk welkom hier Mohli,met mensen zoals jij kan je wat opbouwen,ik heb een buurman uit Iran,hoog geschoold,hier moest hij weer vanafde grond beginnen,jullie zijn mensen waar je wat aan hebt.

De Vulkanoloog op 27-09-2017 16:54

@Mohli: vernederlands je naam! Een naam (zowel voor- als achternaam) is zo belangrijk, voor je eigen identiteit maar ook voor anderen als herkenning van lid van de groep. Denk ook aan de uitspreekbaarheid en hoe ik als Nederlander een naam kan onthouden. Ik onthoud namen die herkenbaar zijn qua uitspraak en woordvorming van het Nederlands eerder dan namen die hier (erg) van afwijken. Ik deed er lang over om de naam Alirezazadeh vlot uit te kunnen spreken bijvoorbeeld (naam van callcentermedewerker). Als je die naam had vernederlandst (kan op vele manieren) kom je bijvoorbeeld op Alierees of Alieres. Nog steeds vreemde namen maar wel qua uitspraak en schrijfwijze herkenbaar als Nederlands. Vroeger gebeurde vernederlandsing nog wel eens, maar daar kwam op gegeven moment een einde aan. Een erg vreemde naam hoeft goede integratie niet in de weg te staan, maar ik geloof meer in assimilatie dan integratie en vernederlandsen van je naam hoort daarbij. 

De indianen in Amerika kidnapten dikwijls mensen van andere stammen (zo ook zwarten en blanken). Zij kregen een andere naam opdat zij onderdeel konden gaan worden van die groep. They were given a name that made sense in that native American culture. En velen bleven en gingen op in dat volk. Maar denk ook aan al die Nederlanders die ooit emigreerden. Familieleden van mij namen andere namen aan om zo verstaanbaarheid en herkenning in de Canadese cultuur te vergroten. Het is geen schande, maar in de islamitische cultuur is dit wel het geval. En dan de gretigheid om jongens Mohammed te willen noemen, het doet denken aan hoe sektes omgaan met z'n leden, iedereen wil beter/ meer ten dienste zijn in de ideologie dan de ander. Een Nederlandse naam is hun te min, ik vind het getuigen van ultiem disrespect.

Vergrijzing hoeft helemaal geen probleem te zijn. Met het zicht op ontwikkeling in de technologie zouden we in de toekomst met minder toe moeten kunnen. Het zou ons allen ook meer ruimte verschaffen, Nederland is één van de dichtstbevolkte landen ter wereld, misschien is bevolkingsafname wel een zegen voor dit land. Het probleem is iets heel anders. Minder mensen betekent minder consumenten, minder bestedingen, minder economische groei. Dit is voor de boven ons gestelden wel een probleem, want voor hen minder rijk(dom). Importeren van diametraal tegenovergestelde culturen uit naam der barmhartigheid (zoals het christendom dat ons leerde) is waanzinnig en creëert eerder een veel gevaarlijker probleem dan vergrijzing überhaupt gevaarlijk is! Het spijt me te horen dat je er op aangekeken wordt. Wees, wanneer dat kan, een overtuigd supporter van de Westerse cultuur en weet als ervaringsdeskundige waarom wij zo aankijken tegen de islamitische cultuur. Ik bedoel, aan ons hoeft het niet te liggen als je maar een van ons wordt. Voor je gingen vele Italianen, Grieken, Hongaren, Fransen, Duitsers. Allemaal opgegaan in het Nederlandse volk, soms alleen nog herkenbaar aan de naam maar daarmee is het meeste wel gezegd. Je kunt de Nederlanders nooit verwijten geen vreemdelingen te willen opnemen, jij komt hier (of je ouders), dan zal je leven volgens onze manier van leven.

Houd je er een andere visie op na, dan krijg je parallele samenlevingen zoals nu het geval is. En je creëert een groep die zeer ten onrechte tussen wal en schip valt, zoals jij. Ik geef ook toe dat er bij de Nederlanders een zeer verwarrend en destructief zelfbeeld is ontstaan waardoor vernederlandsing veelal onmogelijk wordt gemaakt. Er is weerstand van Nederlanders als vreemdelingen vernederlandsen, raar maar waar. Ik ben niet zo'n Nederlander, maar word hierom weer in een bepaalde hoek gedrukt door de boven ons gestelden, die vernederlandsing maar raar en chauvinistisch (of erger: nationalistisch) vinden. Ik wil je wel opnemen in mijn groep als je ook maar 100% bereid bent jezelf tot een van ons te rekenen (zodat ik op jou kan rekenen als het minder met mij gaat). 

Shadow1100 op 27-09-2017 16:56

President Putin:

Leef in Rusland zoals Russen! 

Elke minderheid, waar ze ook vandaan komt, moet in Rusland werken en eten, Russisch spreken en de Russische wetgeving respecteren als ze in Rusland wil wonen.

Als u de voorkeur geeft aan de wet van de sharia en het leven van moslims wilt leiden, raden wij u aan om te gaan daar waar dat het staatsrecht is.

Rusland heeft geen moslimminderheden nodig. De minderheden hebben Rusland nodig en we zullen hun geen speciale voorrechten verlenen of proberen om onze wetten aan uw wensen aan te passen, hoe luidkeels ze ook “discriminatie”uitroepen.

We zullen geen enkele minachting voor onze Russische cultuur tolereren. 

De Russische manier van leven en traditie is niet verenigbaar met het gebrek aan cultuur of de primitieve kennis van sharia en moslims. Als dit, onze eervolle wetgevende instantie, overweegt om nieuwe wetten op te stellen, moet zij in de eerste plaats rekening houden met het belang van de Russische natie, aangezien moslimminderheden geen Russen zijn.

We moeten beter lering trekken uit de zelfmoord van de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Nederland, Duitsland en Frankrijk als we als natie willen overleven. Moslims staan op het punt deze landen te veroveren.

willy op 27-09-2017 17:25

@Ike : Of het onzin is of niet het is de media in het algemeen die het brengt en ik reageer alleen maar op het artikel en wat men in de media laat uitschijnen en de ronselaar is aangehouden door de terreurcel van Brussel ! Shalom

Coco op 27-09-2017 18:47

En dat kunnen velen van u ook zichzelf verwijten; immers, u heeft in maart opnieuw op dezelfde partijen gestemd die dit met hun open-grenzen beleid mogelijk maken. 

Ene meneer Stalin zei al; het maakt niet wie en wat ze stemmen, het gaat erom wie de stemmen telt.

Ik heb eigenlijk geen mensen gesproken die op 1 van de partijen gestemd hebben die nu menen een coalitie te kunnen vormen.

jottum op 27-09-2017 19:41

Er is maar een gecombineerde vijand, en dat is ecb, bankier en de econoom waardoor rente op spaartegoed nu 0.05% is door de gecreeerde geldhoeveelheid om economie aan te zwengelen en staten overeind te houden.

Valt de eu niet zelf uit elkaar, dan trekken 1,2 miljard immigranten (2x de huidige europese bevolking) zich niets meer van die kletsmajoors en koningen aan, stellen hun eigen wetten en nemen wat hen goeddunkt: je dochter, je auto, je bedrijf.

Het leven is verrukkelijk verschrikkelijk.

Qromwel op 27-09-2017 19:52

Even opgezocht: in 2016 waren er 1,216 miljard inwoners. Straks dus ruimte genoeg voor ons.

Yerik op 27-09-2017 20:32

http://www.telegraaf.nl/nieuws/389757/svb-haal-je-vergeten-aow-op

AMSTELVEEN - De Sociale Verzekeringsbank (SVB) gaat ouderen die in het buitenland wonen actief oproepen na te gaan of ze nog recht hebben op een 'vergeten' AOW-uitkering in Nederland.

Dus niet ouderen in Nederland, tenzij het van oorsprong buitenlanders zijn krijgen ze extra hulp want de meesten van hen kunnen immers niet Nederlands spreken.

En hoe zit het ook al weer?Tijdens de jaren 70 van de vorige eeuw gingen buitenlanders en dan vooral Turken, massaal de levenslange W.A.O. in, meteen al bij aankomst in Nederland. Middels die uitkering is A.O.W. 'opgebouwd', dat men nu heel erg graag kwijt wil.

O ja, jongeren die meelezen: jullie mogen straks tot 75 jr. of langer werken, dankzij alle stemmers op de gevstigde partijen. En mocht je zèlf op één van die partijen hebben gestemd, dan heb je er zèlf voor gekozen zodat je volledig tevreden 'uit je dak' kunt gaan.

Marco Huybrechts op 27-09-2017 20:32

Het typisch. We hebben met de huidige bevolking al amper voldoende voor iedereen. En trouwens, de doelstelling welzijn is geen officieel beleidspunt van de ecb, fed of bis en ook niet van regeringen. We zijn qua welzijn in zijn geheel afhankelijk van de inflatiedoelstelling van 2% van de ecb en de regeringspartijen waarop we stemmen.

Trouwens ik zou het wel fijn vinden als er wat containerwijken gebouwd zouden worden. Die lange wachtlijsten voor sociale woningbouw daar ben ik wel flauw van. Ik kan geen kant uit zo.

Lodewijk op 27-09-2017 21:08

Poetin:

"Europeanen hebben geen toelomst - Poetin over de Immigranten Crisis"

"Europeans have no future - Putin on Migrant Crisis"

https://www.youtube.com/watch?v=5uMQZnQR1TUd

Hij bedoelt "Als het zo doorgaat." Iets wat in niet denk dat gaat gebeuren. De wal zal het schip keren. Langzaam maar zeker. En misschien niet eens zo langzaam...

Silvio op 27-09-2017 21:13

Mohli, ik kan je begrijpen, Wij als Molukkers ondevonden dit ook, alhoewel wij al  jaren geintregeerd zijn en zo is elke gebeurtenis  betreft buitenlanders wij ook automtisch nagekeken worden.

Qromwel op 27-09-2017 21:18

De Vulkanoloog op 27-09-2017 16:54: Ik heb gewerkt met een man uit Suriname, genaamd Sungkono Mohamanidris, hij was rooms katholiek. Wij noemden hem Mootje.

Ike op 27-09-2017 22:34

@Yerik op 27-09-2017 20:32

Vergeet niet dat je hier een heel gevoelig onderwerp aansnijd. Nederlanders die hier 40 jaar premie hebben betqaald, krijgen een kleiner pensioen als zij in het buitenland staan ingeschreven op een adres en uitgeschreven zijn in Nederland. Dit heeft al geleid tot zelfmoorden van gepensioneerden, omdat ze m.b.v hun pensioen een prachtig huis en leuk bestaan hadden opgebouwd in een land met een laag modaal inkomen. Ik vind die gepensioneerden gerechtigd om dat te doen. Politici willen dit ook invoeren voor iets als AOW, omdat dit in hun ogen word omgeslagen over de werkende Nederlandse bevolking. Men steld dan dat omdat het modaal inkomen of het bestaansminimum in een ander land lager is, zij het gerechtigd vinden een AOW te verlagen. Dat kan dus om mensen gaan die 40 jaar lang premie hebben betaald voor de AOW van anderen die misschien daarnaast een behoorlijk eigen vermogen hadden en als de mensen zelf aan de beurt zijn en in Hongarije, Polen of ergens anders warm gaan wonen en willen pensioneren, worden zij gekort, omdat zij dan niet in Nederland pension ontvangen. Ik vind dit oneerlijk. Het leid ook tot fraude omtrent de woon en verblijplaats van gepensioneerden......

Patatje Oorlog op 27-09-2017 23:21

Is het de Nederlandse of Duitse grond die het volk rijk maakt? Of is het de cultuur en de intelligentie en de handelsgeest? Natuurlijk dat laatste. Dus heeft het geen zin om een achterlijke cultuur naar Europese grond te halen, maar is het zinvoller om de Europese cultuur en bestuur naar Afrika te exporteren. Afrika moet gewoon een kolonie worden van Europa onder Europees, bij voorkeur vooralsnog blank bestuur. Dat is de enige manier om 1,2 miljard of 2,4 miljard Afrikanen een betere toekomst te bieden. Niet de grond maar de cultuur is bepalend!

IkVertrek op 28-09-2017 00:39

Er is helemaal geen behoefte aan goedkope arbeid. Dat argument is zo krom dat ik weiger te geloven dat er politici die zichzelf geloven als ze het uit hun mond krijgen. Door robotisering en kunstmatige intelligentie zal meer dan 80% van de beroepsbevolking binnen 20 jaar structureel werkloos zijn. Over 40 jaar zal dat 99% zijn. 

Het laatste wat je wilt is nog meer monden te voeden hebben, terwijk we hier in een land leven dat waarschijnlijk niks tot weinig te bieden heeft aan toekmstige producenten.

Br@m op 28-09-2017 00:49

Beperk de kinderbijslag tot maximaal 2 kinderen per gezin en velen zullen Nederland verlaten. Nu leeft men hier van een uitkering, alles wat gratis is en allerlei toeslagen en de kinderbijslag wordt opgestuurd om hele dorpen in het buitenland te onderhouden. Met alléén kinderbijslag voor 2 kinderen is het voor velen financieel niet meer interessant om hier te wonen. Alleen de echte vluchtelingen die gevaar lopen in hun land zullen hier blijven.

mientjei op 28-09-2017 03:32

Lieve Br@m  lang gezocht, toch nog zinnig commentaar hier, zo waar   Ik woon in een gloednieuwe wijk van een woningbouwvereniging, , heel mooi en hard aan gewerk door nederlanders,  een woning (vlak bij )   leek bewoond door een ouder  turks echtpaar. Na het neer zetten van wat spullen zijn ze nooit meer gesingaleerd. Iedereen zwijgt hierover, ook ik zelf, want we weten wat voor een overlast we kunnen hebben als er daadwerkelijk mensen van vreemde culturen in wonen.

Alleen mensen die door de wol geverfd zijn en in dit soort wijken wonen begrijpen dit, dus kom maar op met uw commentaar

PS  leegstand duurt al een par jaar

Tom Hendrix op 28-09-2017 09:01

@Pier: 15.30. uur, op 27/9. Ook dat is waar.

vijgeboom op 28-09-2017 11:19

Dit alles zal gebeuren om met als doel iedereen een chip te geven.

Ernie van de Wal op 28-09-2017 13:15

Ik vraag me af, welk voordeel die grote bedrijven er bij hebben. Als de gemiddelde Europeaan geen cent meer te makken heeft, kan die ook geen producten van die bedrijven afnemen. En als de omzet instort is er ook geen winst.

Ernie van de Wal op 28-09-2017 13:23

Mohli op 27-09-2017 14:39

Vergrijzing kan je niet eens opvullen met migranten. 

1. Het duurt te lang voordat ze in passende functies inzetbaar zijn.

2. Veel arbeid verdwijnt door automatisering en mechanisering. In de financiële branche zijn in de afgelopen 10 jaar 60.000 banen verdwenen. In de logistiek in Brabant zullen de komende jaren 10.000 banen verdwijnen doordat de afwikkeling in grote magazijnen wordt geautomatiseerd. In de detailhandel is die trend ook zichtbaar etc. Die vergrijzing is eigenlijk de perdecte oplossing om dat verlies aan banen verantwoord op te vangen.

Wardje op 28-09-2017 13:33

@Mohli. De bijdrage geboeid gelezen. Dank!

Rolf op 28-09-2017 14:03

Niet te geloven dat economen zo'n artikel kunnen produceren waar in dit artikel via via naar verwezen wordt.

https://www.economist.com/news/world-if/21724907-yes-it-would-be-disruptive-potential-gains-are-so-vast-objectors-could-be-bribed

Deze economen denken dat als je een werknemer met een bepaald salaris neemt en je zet hier tien keer zoveel soortgelijke werknemers neer die allemaal hetzelfde kunnen, dat ze allemaal nog steeds hetzelfde salaris krijgen. 

Die economen zijn les 1 van het middelbare schoolvak Economie vergeten, de wet van vraag en aanbod. Iedereen gaat net zoveel of zelfs minder verdienen dan wat in een land als Nigeria betaald wordt. Klachten? Voor jou duizend anderen. 

Bij Xandernieuws weten we dit natuurlijk wel, een hoop lezers van The Economist waarschijnlijk nog niet. 

Jaikdus op 02-10-2017 22:49

Wie kan mij  vertellen hoeveel Afrikanen er in Afrika wonen nu? 

Elske op 06-10-2017 20:27

Ik denk dat men bezig is wereldwijd volken / geloven / partijen tegen elkaar op te zetten. Kijk naar Spanje Catalanen. Kijk naar de Moslims (allemaal salafisten) versus Christenen/Joden, Kijk naar Rusland (ze willen Oekraine veroveren en oorlog in Europa) wersus het Westen. Kijk naar Jong (we krijgen geen AOW meer) versus Oud. Kijk naar Zwart (Black lives matter > we liggen weer verder uit elkaar dan ooit + de Pietendiscussie in Nederland) versus Wit. Zelfs Fries (ben ik > we zijn heel nationalistisch met een eigen verzonnen taaltje en verzonnen sporten, namen etc..) versus Nederlands begint weer op te spelen in de kranten (Telegraaf Marcel Pereboom deze week). Waardeloos. Kortom: Wees gewoon jezelf: Eerlijk, hardwerkend, (zelf)discipline, zelfbeheersing, zeg de Telegraaf op, kijk niet meer naar het NOS Nieuws en behoud een stukje van je eigen cultuur/taal (= je identiteit; we zijn niet allemaal hetzelfde). Maak iedereen attent op deze Wereldwijde ophitsing en doe er zelf niet aan mee! Succes! Oh ja. een ieder die Europa binnenkomt moet gewoon keihard werken, de talen kennen en positief zijn over Europa, dan ben je welkom! 

marieke op 06-10-2017 22:46

Dat is inderdaad het doel van de elite. Ruzie zoeken. Ophitsen. Oorlog uitlokken. Zodat de chaos compleet wordt. En dan komt de NWO... als Christus niet eerder terugkomt! Dit is erger dan Sodom en Gomora! 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl