HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Strategic Intelligence verwacht binnen 6 maanden aanval op Noord Korea

‘Noord Korea is compleet doorgebroken als kernmacht en vormt existentiële bedreiging voor VS’

Amerikaanse B-2 stealth bommenwerper. (2)

Strategic Intelligence redacteur en bestseller auteur Jim Rickards heeft in een interview met CNBC gezegd dat de Verenigde Staten nog uiterlijk 6 maanden hebben om te voorkomen dat Noord Korea Amerika en de wereld kan bedreigen met intercontinentale raketten met waterstofbommen. Hij gaat er dan ook vanuit dat president Trump op korte termijn het bevel zal geven voor een militaire aanval op Noord Korea.

 

Alvorens het zover is adviseert Rickards de Amerikaanse regering om de grootste Chinese banken, inclusief de centrale bank, compleet uit te sluiten van het internationale dollarsysteem, om zo Beijing voor het blok te zetten om alle financiële belangen van Noord Korea, die door China worden afgehandeld, af te kappen. Wel kan dit een verdere escalatie in de financiële- en handelsoorlog tussen de VS en China veroorzaken.

‘Noord Korea is compleet doorgebroken, VS heeft nog 6 maanden’

In nucleair opzicht is Noord Korea ‘compleet doorgebroken’, waarschuwt Rickards. ‘De leiders van Noord Korea hopen dat de VS bluft, en dat zij in staat zijn een werkende ballistische raket (ICBM) met een waterstofbom zullen hebben waarmee Los Angeles kan worden vernietigd, voordat de VS iets kan doen. Daarom heeft de VS een periode van 6 maanden om te handelen, en ik geloof dat ze dat zullen doen.’

Het grote gevaar van een waterstofbom is dat een Noord Koreaanse raket niet nauwkeurig hoeft te zijn om een doelwit te vernietigen, omdat de vernietigende kracht van zo’n bom 100 tot 1000 x groter is dan van een gewone atoombom. Een waterstofbom kan dus ook in de buurt van een stad worden gegooid, om die toch totaal te vernietigen. Ook kan een waterstofbom voor een al vaak besproken EMP worden gebruikt. Dan hoeft de bom slechts op enkele tientallen kilometers hoogte tot ontploffing te worden gebracht, om alle elektriciteit op een half continent permanent uit te schakelen.

Eerst cyberoperaties en special forces, dan zware bommenwerpers

China is mordicus tegen een Amerikaanse invasie, maar volgens Rickards zullen ze vooral hun eigen (economische) belangen voorop stellen. De VS moet de Chinezen daarom heel duidelijk maken dat Amerikaanse troepen heel ver van de Yalu rivier (de grens tussen China en Noord Korea) zullen blijven, en dat special forces en cyber oorlogsvoering een centrale rol zullen spelen.

‘Ik verwacht dat tijdens de eerste stap het land in het donker wordt gezet door het elektriciteitsnet en de commandocentra af te sluiten. Dan volgen psychologische oorlogsvoering tactieken. Het doel is om alle Noord Koreaanse operaties te verstoren, voordat de zware bommenwerpers in actie komen. Het antwoord van de Noord Koreaanse artillerie zal zo worden beperkt en gelimiteerd.’

De meeste Amerikaanse operaties zullen vlak bij de gedemilitariseerde zone met Zuid Korea plaatsvinden. China moet er van worden verzekerd dat, zodra deze operaties voorbij zijn, er geprobeerd zal worden om door middel van onderhandelingen en gesprekken de stabiliteit terug te brengen, op wederzijds geaccepteerde voorwaarden.

‘Existentiële bedreiging voor Amerika’

President Trump antwoordde deze week op vragen van journalisten of hij nu militair ingrijpt, dat ‘dit niet onze voorkeur heeft, maar we het wel zullen zien.’ Dat betekent vermoedelijk zoveel als dat Trump inderdaad het besluit heeft gemaakt om op korte termijn Noord Korea aan te vallen, en dat die operatie op dit moment wordt voorbereid.

‘De dreigementen (van Noord Korea) zijn vanuit Amerikaanse perspectief existentieel. Afschrikking werkt niet als de tegenstander zo weinig te verliezen heeft,’ besluit Rickards. (1)

Dat houdt tevens in dat het Noord Koreaanse leger alles wat na de cyberaanval nog functioneert zal inzetten voor een vergeldingsaanval op Zuid Korea, Japan en Amerikaanse doelwitten. Daar hoeft maar één atoom- of waterstofbom bij te zitten om een catastrofe met honderdduizenden slachtoffers te veroorzaken.


Xander

(1) Daily Reckoning via Zero Hedge
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons / http://www.af.mil/News/Photos.aspx?igphoto=2000031478  / U.S. Air Force / Staff Sgt. Cherie A. Thurlby / As a work of the U.S. federal government, the image or file is in the public domain in the United States.

Zie ook o.a.:

03-09: Minister Defensie VS dreigt Noord Korea met totale vernietiging
03-09: Flashback 1994: President Clinton kondigde trots einde kernwapens Noord Korea aan
01-09: Analisten vrezen nog deze maand uitbreken oorlog met Noord Korea
12-08: WO-3 angst in VS: Stormloop op survival winkels
11-08: China waarschuwt VS: Wij zullen aanval op Noord Korea tegenhouden
10-08: Grootste Britse kranten waarschuwen burgers voor kernoorlog
09-08: VN-sancties omzeild: Noord Korea en Iran sluiten militair samenwerkingsverdrag
30-07: ‘Pentagon bronnen: Trump beveelt binnen jaar militaire aanval op Noord Korea’
05-07: ‘VS, Rusland en China maken neutronenbommen klaar voor aanval op Noord Korea’
01-07: Hackersgroep Anonymous waarschuwt voor plotselinge Derde Wereldoorlog (/ ‘De strijd zal zeer waarschijnlijk heftig, wreed en snel zijn, en wereldwijd grote verwoestingen aanrichten’)
19-06: VS legt enorme voorraden aan voor aanstaande grote wereldcrisis
14-04: ‘VS bereidt preventieve aanval op Noord Korea voor
13-03: US Navy Seals oefenen op uitschakelen Kim Jong-un in Noord Korea (/ F-35 stealth jagers gaan aanval op Noord Korea simuleren)
24-02: China dreigt met oorlog bij komst Amerikaanse vliegdekschip (/ Flashback: Ex-CIA remote viewers voorspelden Noord Koreaanse kernexplosie gevolgd door wereldoorlog)

2012:
14-02: Remote viewers: Alles verwoestende killshot zonnevlam nabij (/ Derde Wereldoorlog en einde beschaving begint met explosie Noord Koreaanse kernbom)  

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gespekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31) verder te praten.Reacties

Gladiator op 08-09-2017 13:59

Vraag me af waarom pas achter 6 maanden.....ehhhh....oh ja, ik weet het alweer, geef het gepeupel, wij dus, brood én spelen.

Dit hele Noord Korea gezwam is een groot afleidingsmanouvre, ik weet alleen nog niet voor de volle 100% waarvan af echter ben bezig om enkele zaken te verifiëren. Oorlog met Noord Korea.....achter 6 maanden....(hebben we natuurlijk de komende maanden weer iets te doen om elkaar op te hitsen om helemaal niets, toch???)....laat me svp niet lachen!!

Gewoon eens heel eventjes nadenken, wat indien het goed gebeurt soms erg moeilijk kan zijn, maar toch. Indien een landje als NK al gevaarlijk zou zijn, en dan ook nog in dat kader de beschikking zou hebben over een H A of misschien wel een EMP bom denkt men nu werkelijk in alle erns dat zo'n roversbende als "onze vrienden de USA" ook maar 1 seconde zouden wachten met overvliegen door enkele redelijk zwaar bewapende bommenwerpers, gevolgd door een aantal eskaders zwaar bewapende jachtvliegtuigen om een en ander te verfijnen en dan vervolgens wederom gevolgd door een stuk of 100 Apache longbows om het tot in detail te verfijnen.....kom op zeg. Wie dat geloofd, geloofd ook in Sinterklaas én Zwarte Piet!!

Avé, en rust maar lekker uit hoor. Dit zal absoluut niet gaan gebeuren!!

Gladiator

Cok op 08-09-2017 14:07

Xander het is misschien beter dat jullie op houden zulke artiekelen te plaatsen . Zover is er nog nooit iets uit gekomen van deze bangmakerij  en zogenaamde voorspellingen .

U post onder 2 verschillende nicknamen. Mod. 

 

Hubo op 08-09-2017 15:13

Als dit zich zo begint af te tekenen,denk ik dat China er goed aan doet zich volledig te distantieren van de internationale chantage'politiek' door de VS en de westerse bondgenoten.Ik hoop dat ze daar goed op voorbereid zijn.

Nadenker op 08-09-2017 15:20

Oorlog is geld en geld is oorlog .

Beide zijn in evenwicht , de status quo is berijkt .

Orkanen zijn nu de hoofdpijn dossiers.

Orkanen zijn gratis aan komen waaien maar kosten heel veel geld.

N-Korea gaat steeds meer op de achtergrond .

Trump nieuws heeft zijn langste tijd gehad .

Whats Nexst .

Klimaat !!!!!!!!!!!!!!!!!! .

CDA , D66 en Rutte , ze zijn alvast Begonnen .

Moraal >>>>>>>>>>>> Het volk maakt keuzes wel of niet gedwongen .

Trump , Kim Yong-un , en mogelijke Rutte 3 , zijn kort gezegt het voorbeeld hiervan . 

Men krijgt wat men verdient , WO3 kan daardoor zomaar vallen .

Qromwel op 08-09-2017 16:36

Noord Korea: Het is ten strengste verboden om foto's van de achterkant van standbeelden te maken. Dat schijnt brutaal en onbehoorlijk te zijn.

Kijk hier maar: http://www.flabber.nl/artikel/29-fotos-van-noord-korea-waarvan-kim-jung-un-niet-wil-dat-je-ze-ziet-45221

Eelke Piers op 08-09-2017 16:43

@ Cok op 08-09-2017 14:07

Waarom laat je je bang maken? De USA is weer de agressor. Jung Un heeft nog meer cadeautjes zoals bacteriologische en chemische wapens. De USA kan nooit alle duizenden raketten die N-Korea heeft uit de lucht te schieten en niemand weet in welke raket de waterstofbom of ander spul zit. Als die Jonge Oen zo gek is als hij brult dan gaat heel zuid-oost Azië naar de knoppe. Ook het grootste deel van China. Daarom zal China het nooit toelaten dat de USA een oorlog begint.

Volgens mij is het onmogelijk om, als Jung Kim in het nauw zit idiote repressailles van hem tegen te houden.

WOIII zal veel eerder in het midden-oosten en de EU uitgevochten worden, en dat duurt nog vele jaren.

Robie op 08-09-2017 16:47

Maak je borst maar nat daar in Seoel,en met 28 kernreactoren in Zuid Korea die allemaal binnen hun bereik liggen gaat het een behoorlijke puinhoop worden.Al hebben ze geen hi tech wapens zullen ze hard uithalen,artillerie eenheden zullen vast al de coördinaten hebben van hun doelen,diesel onderzeeërs die uitlopen en wachten op een schip,denk dat de VS  een heel groot probleem hebben als ze het echt doen.(zodra een diesel onderzeeër stil gaat liggen in het water  is hij haast onvindbaar,zelfs een moderne kernonderzeeër maakt meer herrie dan zo een ouwe diesel.)is ook onherbergzaam en daar kunnen ze heel goed uit de voeten.Zag je in Irak en Afghanistan ook,zodra ze geen communicatiemiddelen gebruiken word het heel moeilijk om ze te vinden.(daarom wilde ze ook niet met grondtroepen Kosovo intrekken,zou een slachting worden )

JP op 08-09-2017 16:57

Het is te hopen dat China en Rusland daar een stokje voor kunnen steken. US heeft genoeg dood en verderf gezaaid in de Wereld. Zij moeten ophouden om alles naar hun hand te zetten. Het machtigste Land ter Wereld? Machtsmisbruikers zijn het.

kuifje op 08-09-2017 17:55

mooi bedankt weer voor dit artikel, zijn we weer gerustgesteld wetende dat er zoals altijd weer helemaal niets gebeurd.

Qvic op 08-09-2017 18:15

De schaduw regering van Amerika is veel gevaarlijker voor de hele wereld, dan Noord Korea. Het verhaal zal waarschijnlijk het zelfde aflopen als toen Pakistan een kernmacht werd. Toen schreeuwde Amerika ook moord en brand en hoe erg dat wel niet was.

Een ander geluid op 08-09-2017 20:23

Robie op 08-09-2017 16:47

Jij zegt:

diesel onderzeeërs die uitlopen en wachten op een schip,denk dat de VS  een heel groot probleem hebben als ze het echt doen.(zodra een diesel onderzeeër stil gaat liggen in het water is hij haast onvindbaar,

Mijn reactie:

Denk je echt dat de USA eventjes afwachten tot die NK onderzeeërs uitlopen............? Ze zullen wel weten wat de thuishaven is van die onderzeeërs. Alles wat nog moet uitlopen, wordt gewoon bij de uitgang opgewacht / opgevangen ! Alléén die duikboten, die vooraf al uitgelopen waren zouden wellicht gevaarlijk kunnen worden. Als ze tenminste al niet geschaduwd worden. NK heeft ongeveer 70 duikboten. Er zal wel een roulatieschema zijn van schepen die varen, in onderhoud zijn, aan wal liggen enz. Dus hoeven nooit alle 70 tegelijkertijd in de gaten gehouden worden. Ik vraag me af of de duikboten, die nog niet uitgevaren zijn, bij een conflict überhaupt ongeschonden hun muizenhol kunnen verlaten.................

Rode Wouw op 08-09-2017 20:30

@Qvic op 08-09-2017 18:15 :

Dat is een van de scenario's. Zuid-Korea wil ook kernwapens en voorlopig gaan ze die van de USA leasen. Japan eveneens. De USA gaat tegen betaling Zuid-Korea en Japan helpen met het opzetten van een kernwapen programma.

Noord-Korea produceert snel meer kernwapens en gaat via veiligingen of bestellingen ook kernwapens verkopen. Dit nadat ze een ruime hoeveelheid voor eigen gebruik hebben. Er zijn daar wel kandidaten voor.

Kernwapens de wereld in wordt blijkbaar de nieuwe slogan.

Ike op 08-09-2017 22:14

@Een ander geluid op 08-09-2017 20:23

Gloeikopmotoren kunnen als brandstof diesel gebruiken of teeerolie of walvistraan, Onderzeeboten kunnen zich sonisch voordoen als walvissen en dit soort geluiden uitzenden. Dacht je nu echt dat er een land is dat alle walvissen op onze planeet kan schaduwen? LOL

Het probleem is al bekend dat de VS niet weten waar alle NK onderzeeers zijn. Door het lozen van walvisolie kan men zelfs een vijand doen geloven dat ze een walvis geraakt hebben of dat er een stinkende walvis in de buurt is. Zolang ze de onderzeeer van een vergelijkbare Walrus of Walvisklasse niet kunnen aanraken en zien weten ze niet waar ze zijn.

Lees gewoon even een wiki artikel over gloeikopmotoren.....

De onzin over vaarschema's geld ook voor de onderzeebootjagers, onderzeeers, fregatten, destroyers, vliegdekschepen en helikoptercarriers van de VS. Op geheime missies is het daarvoor van belang dat er een communicatiestilte word gehouden.

Hoe kleiner, hoe beter daarom ipv de algemene Amerikaanse strategie van hoe groter hoe beter. Elke keer dat ze iets anders proberen laten ze ook het kleiner misgaan. Denk maar aan de LCS die als radarsilouhetten moeten lijken op vissersschepen en keer op keer over de ontwikkelbudgetten zijn gegaan. Of deze budgetten expres gesaboteerd worden kan je ook discusseren, maar het is duidelijk dat een meerderheid deze kleinere lichtere aluminium schepen niet wil in de marine om meerdere redenen. Brandgevaar, kleinere bemanningen, speelbal in hoge golven bij stormen........ etc. etc.

cefas op 08-09-2017 23:43

We leven in pre-apocalyptische tijden.

Edje555 op 08-09-2017 23:57

Grappig artikel, alleen gaat niet gebeuren omdat China noch Rusland een aanval van de V.S zullen acepteren.

Dit weet de V.S ook en gaat geen WOIII ontketenen omdat het zelfmoord betekent voor de V.S en de rest van de wereld.

De V.S gaat N-Korea gewoon als een atoom macht zien en de situatie zal daardoor niet veranderen dan het blaffende dreigende taal wat we al vanaf 2006 horen en zien omdat N-korea ook niets gaat doen en geen aanval kiest dat betekent zelfmoord voor hun eigen staat.

We blijven gewoon met sancties smijten en blaffen en grommen.

 

Anna op 09-09-2017 09:26

De wereld bevindt zich momenteel op een soort " kantelpunt" . Amerika is altijd de politie agent van de wereld geweest maar lijkt nu min of meer " afgedwongen" door Noord Korea deze positie te verliezen.

Meerdere staten , grootmachten laten niet meer gebeuren wat er altijd al was..... China en Rusland en achter de schermen het grote islamitische machtsblok spelen nu toontje mee op het wereld toneel en proberen Amerika af te troeven. En zullen op zijn minst niet toestaan dat Amerika ingrijpt...... 

Door de 8 jaar instabiele en pro islamitische administratie van Obama heeft Amerika veel van zijn superpower en geloofwaardigheid ingeleverd..... en zelfs door de overeenkomst met Iran is Amerika zijn eer in de islamitische landen totaal kwijt geraakt...... ze hebben zichzelf belachelijk gemaakt en nu mag/ moet zelfs Trump puinruimen..... Ook puinruimen in het eigen sterk verdeelde land en zijn leger weer op sterkte brengen..... en vooral motiveren.... Want Obama en de clintonkliek gaan nog steeds door, in dit land om de huidige regering te ondermijnen om hun eigen deep state in te voeren.......en Trump de voet dwars te zettten...... ..dus Amerika zal wel tien keer oppassen voordat ze weer in Z' on avontuur als Noord Korea " aan pakken " zal stappen.......

aan de andere kant is deze gevaarlijke gek in Noord Korea met zijn totaal gehersenspoelde generaals en leger en zelfs zijn bevolking is gehersenspoeld, een gevaar voor de hele wereld wereld.....Deze man zal zijn wapens niet als afschrikking gebruiken maar agressief om te laten zien wat hij wel niet kan... dit is een machtswellusteling... en z on figuur met een waterstof bom is een gevaar voor de hele wereld......

De wereld kantelt... de oordelen zoals geprofiteerd in openbaringen komen er aan..... De bazuinen worden gereed gemaakt.... Weet een ding; deze profetieën zijn door God zelf via Johannes aan ons doorgegeven..... hierdoor weten we dat Hij Zelf alles in de hand heeft.... Ook die gekke Noord Koreaan..... ook zijn leven  is  in Zijn hand...

Hubert Luns op 09-09-2017 09:58

Dit artikel is lariekoek. Dankzij geavanceerde anti raket raketten kunnen de Amerikaanse oorlogsschepen die voor de oostkust van Noord Korea liggen een intercontinentale ballistische raket in de eerste seconden neerschieten (ze gaan dan nog traag). Dankzij hun satelieten en geavanceerde afluistermethoden de Amerikanen precies wat Noord Korea aan het doen is. In het nieuws stond begin deze week dat de Noordkoreaanse lanceerplatformen naar het westen verhuisd worden. U weet nu waarom. Ik onderschat het probleem van Noordkoreaas nucleaire capaciteit niet, maar anderzijds moeten we het probleem ook niet overdrijven. Trump gebruikt opruiende taal omdat hij zeker is van de Amerikaanse technologie en hij zo het militaire establishment te vriend houdt, wat in zijn precaire politieke situatie uitermate belangrijk is.

Tom Hendrix op 09-09-2017 09:59

@Cefas: 23.43. uur, op 8/9. Mee eens.

rexmundi op 09-09-2017 10:21

De rambo's in de VS zullen misschien wel een klap uitdelen, maar met een klap win je geen oorlog.

Indien de VS begint, zal dat het begin van het einde zijn voor de VS.

Er zullen tientallen plannen klaar liggen, een ervan zal ook zijn als de VS begint,China en Rusland de VS van de Kaart veegt.

Lodewik op 09-09-2017 10:42

Dit moet u even zien: Obama zegt dat de burgers niet intelligent genoeg zijn om zelf te bepalen hoe ze geregeerd moeten worden, zodat er een wereld regering nodig is die ze regeert. Dat zegt hij in de eerste 18 seconden van deze video. Na de 8e minuut verschijnen er beelden van militairen bij een nu leeg Walmart complex, en even daarna van een openlucht gevangenis kamp als onderdeel van Walmart:

"Weet U Hoe Het Allemaak Zal Eindigen? - Deze Man Opernbaart All Hun Plannen"

"Do You Know How It Will All End? - This Man Reveals All Their Plans" https://www.youtube.com/watch?v=RNYgEfStYn4

de^mol op 09-09-2017 11:01

Het gaat ook helemaal niet om NK, het gaat om China en uiteindelijk Rusland. Dat weten die landen maar al te goed. De NWO'ers raken een beetje in paniek. Ook in Syrië zijn ze aan de verliezende hand.

Willy op 09-09-2017 11:23

Men is de mensen bang aan het maken een atoomoorlog in welke vorm ook met Noord-Korea zal niets oplossen en veel leed en vernietiging met zich mee brengen. wel is het zo dat we in bizarre tijden leven er lijkt iets te gaan gebeuren maar toch..... één ding staat vast het aantal rampen is geweldig aan het toenemen te toevallig om er niets in te zien wat er nu aan het gebeuren is gaat het normale voorbij de natuur lijkt op drift !!! Shalom

Br@m op 09-09-2017 13:35

In principe is het niet verkeerd als atoom machten elkaar in evenwicht houden. Dan laten ze het wel uit hun hoofd om met die rotzooi te gaan gooien want dan gaan ze er zelf ook aan. Anders wordt het als een gestoorde gek over kernwapens gaat beschikken en denkt daar heel de wereld mee aan te kunnen. Zo'n gek hadden we in 1940-1945 ook, dat heeft 72 miljoen mensenlevens gekost, waarvan 50 miljoen burger slachtoffers. En toen zijn er nog "maar" 2 "kleine" atoombommen gevallen. Noord Korea schijnt ook al over waterstofbommen te beschikken, die zijn nog vele malen erger. Mijns inziens zijn er al genoeg kernwapens om heel de mensheid in één week te vernietigen. En waar gaat dit over ?! Olie ?! Geld ?! Macht ?! Bezint eer gij begint !

Antoon op 09-09-2017 13:52

Na 70 jaar in doctrinatie is NK een soort sekte gewqorden, een gevaarlijke sekte , kunnen jullie dominee Jones nog herinneren, hou maar overal rekening mee, en zeker dat een teken van de eindtijd kan zijn

Een ander geluid op 09-09-2017 14:51

Ike op 08-09-2017 22:14

Jij zegt:

Onderzeeboten kunnen zich sonisch voordoen als walvissen en dit soort geluiden uitzenden. Door het lozen van walvisolie kan men zelfs een vijand doen geloven dat ze een walvis geraakt hebben of dat er een stinkende walvis in de buurt is.

Mijn reactie:

Ik vrees, dat hier je fantasie een beetje doorschiet........................

Walvisgeluiden, wil ik niet uitsluiten. Maar, dat men het verschil niet zou kunnen maken tussen een duikboot en een walvis, lijkt me volslagen onzin. Ik zal je helpen; een duikboot is van metaal en een walvis niet. Daar zullen best wel goede detectiemiddelen voor zijn ! Wat dacht je van magnetische detectie en LFAS (laag frequentie sonar). Daarnaast hebben alle grootmachten op strategische plaatsen onderwatermicrofoons geïnstalleerd. Geloof maar dat alle sporen continue bijgehouden worden. Uiteraard blijven duikboten geduchte wapens.

https://marineschepen.nl/waarom-zijn-onderzeeboten-onvindbaar.html

Ike op 09-09-2017 16:39

@Een ander geluid op 09-09-2017 14:51

Ik word erg moe van het telkens weerleggen van jouw officiele overheidspropaganda. Maar wellicht bn je vergeten dat men erg geinterreseerd was bij de berging van de Kursk in heet gebruikte materiaal voor de romp, omdat deze volgens de NATO erg slecht zichtbaar was. Een duikboot duikt door het innemen van balastwater. Maar verder kan je in principe een duikboot maken van ongeveer alle materialen mits je het materiaal op de juiste wijze behandeld. Dat kan zijn beton, maar dan moet je ook iets hebben om hem weer naar de oppervlakte te laten stijgen of carbonfibers met een honingraatstructuur of vele andere materialen. Zoals een LCS eeen radarbeeld kan aannemen van een veel kleiner schip, kan een duikboot ook een sonarbeeld aannemen van een veel kleiner oppervlak.

Het was weer erg boeiend om het officiele verhaal te lezen op marineschepen.nl, maar net al 99% van de intelligente lezers geloof ik niet dat de overheid alle geheimen op een website plaatst. Het onderhoud van Onderzeeers is zo duur, omdat elke verstoring van het gewenste sonarbeeld verijderd moet worden van de romp. Aangezien niemand een mossel met 30 knopen snelheid voorbij te zien gaan verwacht, moet alle aanslag op rompen verwijderd worden. Er worden meerdere lagen van een romp gebruikt om de sonarstralen te absorberen. Er worden ook signalen uitgezonden waardoor een ander beeld gegeven kan worden een onderzeeer. Dit soort technieken worden niet op overheidsites gepubliceerd, omdat het geheim is en omdat het detectie makkelijker maakt van de eigen onderzeeers.

Taiwan wil op dit moment nieuwe onderzeeers zelf gaan bouwen en minstens 8 technieken vergaren om goede onderzeeers te kunnen bouwen. Geen enkel van de grote landen wil deze technieken leveren aan Taiwan (officieel) omdat ze geen boycot willen van China en China niet voor het hoofd willen stoten.

Howel jij ons hier met officiele persberichten hier probeert te misleiden is er net als bij andere elektronische oorlogsvoering een ware koude oorlog aan de gang omtrent deze technieken.Radar en sonarabsorberende verf is nergens voor particulieren te verkrijgen anders kan de verkeerspolitie alle snelheidscontroles achterwege laten. Wat de beste meteriaalstructuur is om sonarbeelden van objecten te verkleinen is ook geen publiek geheim. Laat staan de produktiemethoden....

Welterusten en slaap maar gerust verder achter je bureau. Je officiele reactie verdwijnt bij mij weer in de prullenbak.Als het waar was dat er geen ontwikkelingen waren op het gebied van onderzeeers, hoeven we ook geen nieuwe onderzeeers te kopen.........

Lies op 09-09-2017 17:28

Je mag vinden van  NK wat je wilt , Ook ik veracht dat regime , maar ieder land heeft het recht om zich te wapenenen tegen gevaar van buiten af.Dat is niet alleen gebonden aan het westen.

Robie op 09-09-2017 18:35

@Een ander geluid op 09-09-2017 14:51

Je hebt ook lagen in zee die verschillen in temperatuur,en alleen al daardoor word het stukken moeilijker.

Vervolgens zijn ze Dubbelwandig en vol met rubberen matten,alles is trillingsvrij,zelfs de schroef  van een onderzeeër is topgeheim.
Een kernonderzeeër maakt meer herrie dan een diesel,juist wegens die reaktor,die moet ten alle tijden gekoelt worden en de energie moet via turbines omgezet worden,Diesel onderzeeër heeft accu"s en die maken dus helemaal geen geluid.
Leg hem stil en niemand zal hem ooit vinden,daarom hebben ze ook extra boeien bij zich voor nood,die laten ze naar boven gaan zodat ze weten waar ze zijn,anders kun je het vergeten dat ze je ooit vinden.
Een kernonderzeeër kan je de hele wereld mee rond,een diesel is meer voor bij de kust en heeft een beperkt bereik,daarentegen is hij muisstil,en zijn die Hunter Killers ook vaak diesel onderzeeërs.
maar de VS heeft deze niet,juist omdat ze alleen aan de andere kant van de wereld bezig zijn bij anderen,en dat lukt niet met een diesel.
Die microfoons die ze hebben,zullen hoogstwaarschijnlijk niet  eens opmerken dat er een onderzeeër langs komt,Als een Chinese diesel onderzeeër al midden in een Amerikaanse vloot naar boven komt net naast een vliegdekschip,kan je wel indenken dat er behoorlijk van schrikken dat ze die schuit niet eens opmerken.
Net als die Koreaanse schip die ze hebben laten zinken,die onderzeeër werd ook nooit gezien al was dat denk ik een oud lor.
 
Ps
Op youtube heb je ook een docu over die nieuwe Britse en Duitse onderzeeërs,heel leuk en leerzaam om te zien.
Een ander geluid op 09-09-2017 18:42

Ike op 09-09-2017 16:39

Er is niet zoveel, dat jij zou moeten weerleggen. Je 1e prioriteit lijkt mij het uit elkaar houden van feiten en fictie. Daar heb je je handjes aan vol !

Het linkje van marineschepen.nl was bijgevoegd omdat jij Jules Verne iets te letterlijk neemt. Niet omdat ik daar topgeheimen verwacht of informatie over geheime defensieprogramma's. Het is een leuke site om mensen met veel fantasie weer met beide benen op de grond te krijgen.

Voor de goede orde; mensen met een andere opvatting dan jij zijn er niet op uit om wie dan ook te misleiden. Die spreken ook niet namens "officiële instanties" ! Die zien de zaken gewoon anders dan jij. 

Een ander geluid op 09-09-2017 20:50

Robie op 09-09-2017 18:35

Dank voor je info. Klopt helemaal !

Zolang het niet over Rusland gaat, zien we het niet zo verschillend   :-)

Robie op 10-09-2017 18:02

@Een ander geluid op 09-09-2017 20:50

Toch leuk,houd je scherp en je leert ervan,net als extra info over alles.

Ike op 10-09-2017 18:06

@Een ander geluid op 09-09-2017

Het is duidelijk dat jij de overheid volgt en gelooft en ik heb er blauw om gelegen van het lachen. Ik hoor nog eens graag waarom wij niet voor de economische groei een deal maken met Taiwan om de nieuwste onderzeeers te gaan leveren met opleidingen en een goedkopere stuksprijs voor onze eigen nieuwe onderzeeers. Ik begin al vast te lachen.

Een ander geluid op 10-09-2017 19:46

Ike op 10-09-2017 18:06

Mooi; een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.

Maar, je hebt de essentie van mijn posts nog steeds niet begrepen ! Je moet niemand volgen, maar zélf nadenken. 

Een ander geluid, uw neerbuigende gedrag is onacceptabel, u krijgt een maand vakantie waarna u het beheer per email: modxnieuws@gmail.com om een herkansing kan vragen. Mod.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl