Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Petitie tegen ‘terrorist’ George Soros, partner van de EU, al 100.000 x ondertekend

FBI en Homeland Security bestempelen geweld extreemlinkse Antifa (financieel gesteund door Soros) officieel als ‘binnenlandse terreur’

 
In Europa heeft George Soros samen met de EU door middel van ‘open grenzen’ en massale moslimimmigratie de frontale aanval geopend op de oorspronkelijke Europese volken en culturen. (foto: Soros met zijn ‘partner in crime’ in Brussel, Jean-Claude Juncker – Getty Images (3)).

Een Amerikaanse volkspetitie tegen de extreemlinkse globalistische miljardair George Soros is inmiddels meer dan 100.000 x ondertekend. In de petitie wordt aan president Trump gevraagd om Soros officieel tot terrorist te bestempelen, omdat hij ‘opzettelijk en voortdurend probeert de Verenigde Staten en zijn inwoners met opruiende acties te destabiliseren.’ Die beschuldiging geldt in nog ernstigere mate voor Soros’ acties in Europa; als officiële partner van de EU werkt het voormalig jongerenlid van de Waffen-SS openlijk aan de vernietiging van de samenleving en cultuur van de lidstaten en autochtone volken, door het bevorderen van het uitwissen van de grenzen en de immigratie van miljoenen moslims.

 

In de petitie wordt geëist dat het Amerikaanse ministerie van Justitie George Soros en al zijn organisaties en stafleden onmiddellijk tot binnenlandse terroristen worden  bestempeld, en al zijn persoonlijke bezittingen om die reden in beslag worden genomen.

Alinsky-terreurtactieken, steun voor Antifa en Black Lives Matter

‘(George Soros) heeft tientallen (en waarschijnlijk honderden) afzonderlijke organisaties gecreëerd en gefinancierd, wier enige doel is het toepassen van Alinsky terreurtactieken, om zo het instorten van de systemen en de constitutionele regering van de VS te veroorzaken. Ook heeft hij ongezonde en ongepaste invloed op de hele Democratische Partij en een groot deel van de Amerikaanse federale regering.’

Het ‘Alinsky (terreur)model’ waar naar wordt verwezen is een verwijzing naar Saul Alinsky’s ‘Rules for Radicals’, een letterlijk aan Lucifer (Satan) opgedragen boek* dat zo’n 8 à 9 jaar geleden op het onafhankelijke deel van het nieuwsinternet wereldwijde bekendheid verwierf omdat de vorige president Barack dat als leidraad voor zijn hele carrière zou hebben gebruikt.

In ‘Rules for Radicals’ worden tal van tactieken uiteengezet voor extreemlinkse activisten om de gemeenschap via sociale werkers (‘community organizers’), maatschappelijke instanties en politieke partijen te infiltreren en hun vertrouwen te winnen, precies wat Soros heeft gedaan met behulp van bijvoorbeeld de racistische haatgroep Black Lives Matter en de Antifa terreurorganisatie. Het vele geweld dat Antifa leden al bij tal van rellen hebben gepleegd werd overigens al in april 2016 door de FBI en het ministerie van Homeland Security als ‘binnenlandse terreur’ gekenmerkt (2).

* Citaat uit Alinsky’s boek: 'Laten we niet vergeten erkenning te geven aan de allereerste radicaal uit onze legendes, mythologie en historie... de eerste radicaal die in opstand kwam tegen de gevestigde orde en dit zo effectief deed, dat hij er zijn eigen koninkrijk door kreeg: Lucifer.'

 

Obama ‘beste student ooit’ van Alinsky’s tactieken

Soros was en is een verklaard tegenstander van Donald Trump, en ondersteunde zowel de campagne van Hillary Clinton als die van Barack Hussein Obama in 2008. Obama was ooit als ‘community organizer’ actief in ACORN, een organisatie die was opgezet door de eveneens in Chicago wonende Marxistische anarchist-satanist Saul Alinsky.

 

Obama werd door Mike Kruglik, een leraar van Alinsky's extreme visies en radicale methodes, zelfs 'de beste student die ik ooit heb gehad' genoemd. Obama heeft openlijk gezegd dat hij in die tijd 'de beste opleiding van zijn leven' had gekregen, en dat hij in die periode ‘de ware aard van het christendom’ had leren kennen.

 

Thuisland Hongarije wil Soros’ organisaties verbieden

In Europa is uitgerekend de regering van Soros’ geboorteland Hongarije de enige die actief probeert om de subversieve, maatschappij- en staatsondermijnende activiteiten van zijn misleidende ‘Open Society’ stichtingen –die officiële partners van de Europese Unie zijn- tegen te houden. De Hongaarse regering is zelfs van plan om al zijn organisaties het land uit te zetten.

Omdat de petitie al meer dan 100.000 x is ondertekend, is het Witte Huis wettelijk verplicht om er een officiële reactie op te geven. Mocht de Amerikaanse regering gehoor geven aan de petitie, dan kan de EU in Brussel door Washington worden aangeklaagd wegens steun aan en samenwerking met een terreurorganisatie.


Xander

 

(1) Infowars
(2) Zero Hedge
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel en niet-commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

17-08: Bevestigd: Geweld Charlottesville was geplande linkse agitprop voor burgeroorlog
13-08: ‘Rellen Charlottesville door links op touw gezet om rassenoorlog tegen blanken te starten’
08-07: G20 Hamburg: Links wil dit geweld en deze anarchie over heel Europa verspreiden
11-06: Het Vierde Keerpunt: Westen op rand van periode vol chaos en geweld
17-05: Deep State en massamedia gaan vol voor staatsgreep tegen Trump
28-04: Nieuw bewijs dat migrantencrisis een geplande VN/EU aanval op Europese landen is
22-04: Media als propaganda vermenigvuldigers: Drie door CIA aangestuurde persbureaus bepalen het nieuws (/ Vrije nieuwsgaring en onafhankelijke verslaggeving in het Westen vrijwel geheel verdwenen)
31-03: ‘Deep State’ oorlog van elite tegen Trump gaat door totdat hij is uitgeschakeld (/ Nieuwe kleurenrevolutie (de Paarse) in de maak, en wel in de VS zelf)
03-02: WikiLeaks: Obama, Clinton en Soros dwongen paus Benedictus tot aftreden
29-01: Linkse partijen Den Haag verdedigen islamitische haatideologie met verketteren Trump
28-01: ‘Steeds openlijkere alliantie tussen links en islam wil Westerse beschaving vernietigen’
13-01: Oud vicepresident OVSE: Verenigde Staten op rand burgeroorlog
11-01: Hongarije opent frontale aanval op linkse organisaties globalist George Soros

2016:

03-12: Globalisten in VS en EU openen frontale aanval op vrijheid van meningsuiting

11-11: Geweld en haat tegen Trump kiezers toont ware gezicht intolerant links Amerika
24-07: WikiLeaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart;.. (/ Extreemlinkse anti-Trump demonstraties blijken deels gepland te zijn door Democraten)
14-07: Obama overlegt 3 uur met leider BlackLivesMatter ‘voor starten rassenoorlog’
10-07: Zwart en links creëren chaos in VS 

2008:
31-10: Obama was volgeling van activist (Saul Alinksy) die Lucifer vereert

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gespekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31) verder te praten.
Reacties

Tom Hendrix op 02-09-2017 14:04

Als ik deze petitie als Nederlander mocht tekenen, deed ik dat subiet!

Willy op 02-09-2017 14:12

men zou inderdaad deze organisaties moeten verbieden deze man is de ware terrorist die duizende mensenlevens op zijn geweten heeft!!! dat hij obama ondersteunde is niet te verwonderen het is obama die isis heeft in zadel geholpen en er voor gezorgd heeft dat het een wereldwijde terreurorganisatie is geworden die ook rijk word van de drugs om hun terreurdaden te bekostigen. Het is de hopen dat de EU zal worden aangeklaagd samen met Duitsland samen zijn ze verantwoordelijk voor het binnenhalen van zovele vluchtelingen dat Europa over een tiental jaren helemal anders zal uitzien het bevorderen van de islam wordt ook door de regeringen in de hand gewerkt . Zo moesten in Belgie de moslimkinderen op 1 september niet naar school ze mochten het offerfeest vieren in familiekring en mijn kinderen die moesten naar school!!! Shalom

Tom Hendrix op 02-09-2017 14:29

@Willy: 14.12. uur. Helemaal met U eens, Willy.

Bomans op 02-09-2017 14:47

Men heeft tot nu toe 77000 handtekeningen en op 19 september heeft men 100000 handtekeningen om een reactie van het Witte Huis te krijgen.

En inderdaad deze man moet weg, maar hij heeft al lang zijn opvolgers klaar!

Heeft u daar een bron van ?

Op de Petiti website staat het volgende   https://petitions.whitehouse.gov/petition/declare-george-soros-terrorist-and-seize-all-his-related-organizations-assets-under-rico-and-ndaa-law

Sign This Petition

105,324 Signed

Needs 0 signatures by September 19, 2017 to get a response from the White House

Mod.

JP op 02-09-2017 15:33

De grootste misdadigers op de Wereld lopen vrij rond en zijn onaantastbaar.

Oma op 02-09-2017 16:01

Erkenning en ontmaskering van zijn duistere acties...prima! Nu de aanpak om hem te stoppen en te straffen voor zijn misdaden tegen de mensheid nog..

Elisabeth-Anna op 02-09-2017 16:17

Allemaal heel leuk en logisch natuurlijk,een petitie met naam en handtekening tegen Soros,maar wat als die naam en handtekening straks tegen je gebruikt gaat worden?

Iemand daar weleens over nagedacht?

Beertje op 02-09-2017 16:31

Maar deze misdadiger is toch al dood?

Of heb ik het mis

Gebruik uw eerste nicknaam Beertje, aangepast. Mod.

Beertje op 02-09-2017 16:31

Tom,waarom zou jij,als Nederlander,die petitie niet mogen tekenen?

positivo op 02-09-2017 17:59

Dat zou een hele goeie zet zijn van de Amerikaanse overheid.

Weesie op 02-09-2017 18:13

Ik vergelijk zulke mensen als  XTC producenten.Die dumpen de vaten in de bossen.De gemeenschap kan voor de kosten opdraaien van het schoonmaken van de bossen.Soros en zijn EU vrienden doen hetzelfde.Wij als gewone volk betalen de rekening en zij vullen de zakken iedere maand.Als je zo veel krijgt iedere maand ga je niet tegen de schenen van je baas schoppen.

Dion op 02-09-2017 18:41

ik vraag het me welk excuus ze gebruiken om die Soros niet aan te pakken?  hij heeft vele in het congres en senaat in het zadel geholpen.....

emile op 02-09-2017 18:43

@elisabeth-anna ook als je geen petitie durft te tekenen kun je door de elite of terroristen opgeruimd worden.

Tom Hendrix op 02-09-2017 19:20

@Beertje: 16.31. uur. Ik heb de petitie getekend. Goede tip van U.

sirchergela op 02-09-2017 19:27

Ik heb als Nedelander de petitie getekend en ik ben voor niemand meer bang. Vandaag 63 geworden. Ik bestook regelmatig politici can GL, PvdA, D66, VVD, Denk met de artikelen van Xander voorzien van mijn eigen commentaar met de PVV op CC. En wat die Soros betreft, die is al oud en maakt het niet lang meer. Overigens ga ik de elite laten weten, dat ik de petitie heb getekend onder mijn eigen naam. Nogmaals ik ben voor niemand bang. 

henk Boskamp op 02-09-2017 19:28

Willy op 02-09-2017 14:12

 

Mijn kinderen en de moslim-kinderen (alle twee) op dezelfde school moesten bij ons gewoon naar school. 

Het is wel een Christelijke school, waarvan de ouders weigeren te buigen voor joodse of moslim gebruiken.

henk Boskamp op 02-09-2017 19:30

Weesie op 02-09-2017 18:13

Ik vind je vergelijking super !!

Kleine kanttekening... ik beleef veel plezier aan xtc, aan vluchtelingen een stuk minder.

Qromwel op 02-09-2017 19:47

Tom Hendrix op 02-09-2017 14:04: Ik word doodgemaild met berichten van Trump adepten. De meeste met een verzoek om $1 te doneren. Soms verklaar ik mij akkoord met een soort petitie. $1 overmaken voor een multimiljardair is er natuurlijk niet bij.

Qromwel op 02-09-2017 19:54

Willy op 02-09-2017 14:12: Mits gepaard gaand met beslaglegging op tegoeden zonder vooraankondiging. Maar in welke landen? Het sujet weet alles van spreiding. Misschien is straks uitvaardiging van een internationaal aanhoudingsbevel mogelijk. Vergeef mij deze dagdromerij maar.

Hubo op 02-09-2017 20:19

Die Alinsky kan best wel eens zo'n linkse stokebrand zijn.Ik betijfel of zulke linkse revolutionaire groepen ooit meer dan een marginaal verschijnsel zullen worden.

Het lijkt me niet terecht zoals hier tegen Obama,Clinton en Sorös aangeschopt wordt.Marx zei al dat het kapitalisme zijn eigen doodgravers creëert en het is toch vooral de keuze in de jaren 70 om in te zetten op een neo darwinistische liberale politieke en economische ideologie die zo ontwrichtend werkt dat welvaart en burgerlijke vrijheden in de rijke kanden van de jaren 60 in toenemende mate onder druk komen te staan.Met een toenemende kans op internationale conflicten.

groenhart op 02-09-2017 22:42

Omdat de petitie al meer dan 100.000 x is ondertekend, is het Witte Huis wettelijk verplicht om er een officiële reactie op te geven. Mocht de Amerikaanse regering gehoor geven aan de petitie, dan kan de EU in Brussel door Washington worden aangeklaagd wegens steun aan en samenwerking met een terreurorganisatie.

Kan Amerika eindelijk eens wat goeds doen!

Mark S. op 02-09-2017 23:23

Een interessant artikel dat ik vond en ik graag met de lezers hier wil delen.

Europa telt meer dan 50.000 radicale moslims. Dat schat de antiterrorismecoordinatoer van de EU, Gilles de Kerchove in een vraaggesprek met de Vlaamse krant De Morgen. 

http://www.telegraaf.nl/buitenland/29112791/___50.000_radicale_moslims___.html

De Kerchove betwijfelt bovendien of het zal lukken om jihadisten te deradicaliseren. "Iemand die zeer radicaal is zal bij zijn ideeen blijven".

Ik vind dit een bericht om eigenlijk bij van je stoel te vallen. Als nl. van officiele zijde bij de EU bekend is dat er zo veel extremistische moslims zijn in de EU dan is het toch onbestaanbaar dat ze zo massaal in de EU worden binnengelaten. En dat er zogenaamd met de islam niets aan de hand is.

Lees dit artikeltje. Het is een schande dat we met zo'n gevaarlijke religie opgescheept zitten en dat de elitaire bestuurders van de EU dit gegeven niet serieus nemen. Het feit dat de groep zo groot is moet alle alarmbellen doen afgaan en moet een beleid tot stand brengen om de islam een definitief halt in de EU toe te roepen en tot een actieve uitzetting van moslims over te gaan.

Want voor de grootste groep zwijgers in de moslimgemeenschap geldt: Wie zwijgt stemt toe.

Er was laatst wel een protestbijeenkomst in Barcelona van moslims die tegen die terreuraanslag waren maar ik heb de spandoeken gelezen: Het ging er toch vooral om dat islam=vrede is, wat een leugen is. En dat er moet worden opgehouden om de islam in een kwaad daglicht te stellen etc. Het was al met al eerder een pro-islam demonstratie dan een echte kritische zelfreflexie en een duidelijke veroordeling van geweld door moslims. Ik vond de teksten op de spandoeken leugenachtig en halfslachtig overkomen. Jammer want het is een gemiste kans. Men had zich toen veel duidelijker tegen terreur en geweld door de islam moeten uitspreken en dat is niet gebeurd.

Wardje op 02-09-2017 23:41

Zelfs Robert Ford, de voormalige Amerikaanse ambassadeur moet tot zjn eigen spijt en onze vreugde toegeven: Syrië, Assad, het leger en het volk hebben gewonnen. De herleving  is duidelijk voelbaar.    Indrukwekkende speech Assad voor het corps diplomatique. ---   http://vcd-vl.be/source_brieven/source_brieven.html   ---  http://www.mondialisation.ca/aout-2017-discours-du-president-al-assad-devant-le-corps-diplomatique-syrie/5605736

Noorderlicht op 02-09-2017 23:50

Volgens mij wordt Sylvana Simons ook gesponsord door die George Soros om hier in Nederland verdeeldheid te zaaien.

Wardje op 03-09-2017 01:04

Radicale moslims, aantal en percentage @Mark S. op 02-09-2017 23:23. Bridget Gabriel zegt in verschillende video's, dat er een consensus is onder degenen die het kunnen weten, dat het percentage ligt tussen de 15 en 25.  Ik denk dat zij daarbij niet denkt aan daadwerkelijke activisten, maar aan diegenen die met hen eens zijn of met hen sympathiseren. Of zij die streven naar of zijn voor invoering van sharia hoe dan ook, of daarmee sympathiseren.  Dit komt overeen met mjin persoonlijke indruk, veeleer dan 50.000,  hetgeen en veel en veel lager percentage zou vormen.    

Willy op 03-09-2017 09:42

@Henk Boskamp : Er waren inderdaad scholen waar of men nu moslim een christen of niet gelovige was geen rekening mee werd gehouden dat is juist ! Shalom

Willy op 03-09-2017 09:45

@Qromwil ; je hebt natuurlijk een punt ze verspreiden ze juist om die reden !! shalom

Agenda 21 op 03-09-2017 10:03

'Prinses' Mabel werkt voor Soros.

Het is overal geïnfiltreerd.

groenhart op 03-09-2017 11:35

Wie gaat ons verlossen van dat volk die waar de oude man bijstaat oude (hollandse) vrouwen in het gelaat spugen. De politie, met zijn laaghartige politieziel, doet er niets aan. Het wachten is op de Polen of de Russen. ; zoals de Polen, onder Koning Jan1 bij Wenen al eens bewezen hebben. dat was in de tijd dat wij nog de jongens van Jan de Wit hadden. Die Jannen ook altijd. Tjerk Hiddes kon er ook een houtje van met (waanzinnige) godsgelovigen maar dat was in de tijd van Barabas.

Wolf op 03-09-2017 12:00

@ Tom Hendriks , Ik als Nederlander heb de petitie succesvol getekend. Ook u kunt tekenen. Ook de petitie tegen die AFA  is ondertekend.

Elisabeth-Anna op 03-09-2017 12:52

@Emile 18:43 uur

Daar heeft u natuurlijk ook een punt maar mijn persoonlijke mening is dat je in deze tijden maar beter je kop niet boven het maaiveld moet uitsteken,petities zijn natuurlujk mooi maar je geeft al je info weg,naam, IP adres etc etc zeker in deze tijd,,zeker nu dat ze met de "sleepnet wet"bezig zijn,dat wil natuurlijk niet zeggen dat je niets meer mag of kan  schrijven of reageren op forums maar ik ben zelf zeker wel wat voorzichtiger geworden,(noem me maar een bangepoeperd)en wat de petitie van Soros betreft,het is natuurlijk een illusie om te denken dat iemand met zoveel macht en geld aangepakt gaat of kan worden.

Lodewijk op 03-09-2017 13:02

Ik tekende toen het er zo'n 75,000 duizend waren. 

https://petitions.whitehouse.gov/petition/declare-george-soros-terrorist-and-seize-all-his-related-organizations-assets-under-rico-and-ndaa-law

"George Soros: Een psychopaat der psychopaten" 

"George Soros: A psychopath’s psychopath" https://www.rt.com/op-edge/332387-soros-putin-russia-threat-migrants/

Nieuw Begin op 03-09-2017 13:17

Lees meer over Soros en Mabel Wisse Smit en van Thijn en de talloze organisaties die Soros als liefdadige doelen bestempelt en dus met belastingvoordelen terroristische organisaties fianinciert:

http://www.geennieuws.com/2015/10/george-soros-zijn-handleiding-voor-vluchtelingen-en-mabel-wisse-smit/

Qromwel op 03-09-2017 16:26

Wolf op 03-09-2017 12:00: Ik ook. Al 2X. Als ik tijd had teken ik hem nog 998X. Wordt kennelijk niet gecontroleerd!

Wolf op 04-09-2017 08:04

@ Qromwel, zal Elisabeth-Anna dan toch gelijk hebben? Dat de  links-fascisten hier achter zitten?

Robert v.K op 04-09-2017 08:16

Yep, net getekend, die dwaas verpest ook een hoop hier in Europa. Dus tekenen die handel ook al heeft het geen zin. De petitie staat er niet voor niks bij waarschijnlijk. 

Timetraveler op 04-09-2017 09:06

Hoop dat met de petitie Trump iets kan ondernemen tegen Soros en co .,maar ik denk dat het niets opgaat leveren gezien ook tegen de Clintons niets ondernomen wordt, ondanks dat er genoeg bewijzen voor handen liggen die ze voor vele jaren de gevangenis in  konden brengen. Helaas hebben de tegenstanders zich op hoog geplaatste plekken gezet zodat ze mekaar kunnen beschermen tegen onderzoeken en strafvervolging.

Het zelfs zo dat Trump voor zijn eigen leven moet vrezen, gezien zijn tegenstanders openlijk op de tv en congressen zeggen dat "zij"'de juiste mensen op de juiste plekken hebben zitten en dat na Trump , Pence aan de beurt komt". Ze zijn van plan om rond 23 Setember een aanslag op Trump te doen. De wereldbevolking wordt met open ogen bedrogen en verkiezingsuitslagen zijn ook niet meer te vertrouwen. En zeker niet als het via electronische weg gaat gebeuren, stemcomputers zijn zo makkelijk te manipuleren. In Duitsland zijn er binnenkort weer verkiezingen en dat merkt men ; Merkel en haar partij vertellen namelijk nu dat ze Turkije niet niet meer in de EU willen. Leugens natuurlijk, want achter de schermen wordt er hard aan gewerkt om juist Turkije zosnel mogelijk lid te maken. De organisatie van de antichrist, de islam, moet namelijk nog een aardse leider hebben.

Infidel4U op 05-09-2017 11:18

Stop Soros! Op wat voor manier dan ook... Wie denkt deze man wel niet dat hij is? Hele landen destabiliseren, regeringen ten val brengen en economische crises veroorzaken. En allemaal om de globalistische regressief-linkse agenda erdoor te drukken. Hij legt de basis voor de genocide van de autochtone Westerse bevolking en faciliteert daarmee de val van de Westerse beschaving. Deze man en zijn organisatie zijn niets meer dan links-fascistische terroristen die zichzelf waarschijnlijk zien als 'vrijheidsstrijders'. Het zijn niets meer dan elitaire dwazen. Ik zou hun gezichten wel willen zien als ook zij en hun families zich moeten onderwerpen aan de islam. 'Maar we waren toch vriendjes?!' En ondanks dat regressief-links, inclusief de mainstream media oproept tot moordaanslagen en politiek geweld zal ik dat hier niet doen.

Tom Hendrix op 05-09-2017 16:35

@Infidel4U: 11.18. uur. Dat kan ik met U eens zijn.

Josef op 20-09-2017 20:10

Deze Soros is in en in ziek 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl