Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Palestijnse terreurgroep mag officieel deelnemen aan Duitse verkiezingen

Jaarlijks $ 300 miljoen aan salarissen van PFLP terroristen worden betaald met Europees, en ook Nederlands, belastinggeld – Het nieuwe Duitsland van Angela Merkel: Antisemitische moslimterroristen mogelijk in parlement, critici van islam steeds harder aangepakt

 
Anti-Amerikaanse protest in Gaza, met vlaggen van de PFLP (linksonder, rood, gecombineerd met Palestijnse vlag), Hezbollah (geel), Iran en Hamas – volgens de Duitse overheid klaarblijkelijk prima mensen om erbij te hebben in het parlement. (Afbeelding: (2)).

Om de totale ontmanteling van de democratie bij onze Oosterburen te onderstrepen: het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft het Popular Front for the Liberation of Palestina (PFLP), dat in de VS, Canada, de EU en Australië op de officiële lijst van terreurgroepen staat, toestemming gegeven om als een politieke partij campagne te voeren voor de verkiezingen, die over minder dan 2 weken plaatsvinden. Het PFLP, dat net als terreurgroepen zoals Hamas, Fatahmar en Hezbollah de Joodse staat Israël totaal wil vernietigen, heeft –hoe kan het ook anders- een lijstverbinding met de extreemlinkse Marxistische-Lenistische partij (MLPD).

 

Ongeveer een halve eeuw geleden verwierf het PFLP wereldwijde naamsbekendheid door als eerste Palestijnse terreurorganisatie verkeersvliegtuigen te kapen. In september 1970 werden er op één dag zelfs tegelijkertijd drie vliegtuigen die onderweg waren van Europa naar New York gekaapt. In 1972 nam het PFLP deel aan de slachting op de luchthaven van Lod –tegenwoordig Ben Gurion International Airport-, toen 28 mensen door moslimterroristen werden vermoord.

In de loop der jaren voerde het PFLP tal van zelfmoord-bomaanslagen uit op Israëlische burgers, en vermoordde het in 2001 de toenmalige Israëlische minister van Toerisme, Rehavan Ze’evi. Later begon het PFLP net als Hamas en Jihad Islami raketten vanaf de Gazastrook op de Joodse staat af te schieten.

$ 300 miljoen –ook uit Nederland- aan salarissen voor terroristen

De beruchtste, regelmatig verfilmde PFLP terrorist was de Venezolaan Carlos the Jackal, die al jarenlang levenslang gevangen zit in Frankrijk. Een ander hooggeplaatst lid van de terreurgroep is Leila Khaled, die bekend staat als ‘de eerste vrouwelijke kaper in de geschiedenis’. Zij mocht de afgelopen jaren vrijelijk toespraken geven in onder andere Duitsland, Zweden, Oostenrijk en Zuid Afrika, waar ze met leden van linkse partijen en groeperingen overlegde hoe Israël het beste economisch kan worden vernietigd.

Het PFLP ontvangt van tal van EU-landen, waaronder Nederland, subsidies via de met de terroristen verbonden NGO’s zoals Addameer, Al-Haq, het Alternative Information Center, het Health Work Committee, Stop the Wall en het Palestijnse Centrum voor Mensenrechten. Op deze wijze strijken de terroristen van het PFLP jaarlijks meer dan $ 300 miljoen aan salarissen op, rechtstreeks betaald met Europees belastinggeld, ook het onze.

Vrijheid voor moslim antisemitisme, critici van islam steeds harder aangepakt

Duitsland neemt met het toestaan van de deelname van PFLP kandidaten aan de verkiezingen nu de volgende stap in het legitimeren van een antisemitische islamitische terreurorganisatie die het liefst alle Joden van deze planeet wil laten verdwijnen. Hadden we die roep niet al eens eerder gehoord bij onze Oosterburen?

Tegelijkertijd nam de regering Merkel de afgelopen jaren tal van maatregelen om partijen en groepen met niet-politiek correcte meningen, vooral critici van de massale moslimimmigratie en islamisering, de mond te snoeren. Journalisten, bloggers en politieke activisten die in de ogen van Berlijn ‘te ver’ gaan door te waarschuwen voor deze zaken, krijgen boetes, worden van het internet gehaald, en in enkele gevallen zelfs al met geweld uit hun huizen gehaald en opgesloten.

Zo kreeg een Duitse vrouw die online haar afschuw uitsprak over een verkrachting van een andere Duitse vrouw door een asielzoeker, vijf maanden voorwaardelijke gevangenisstraf. In juni en juli 2016 viel de politie in totaal 96 huizen binnen van mensen die zogenaamd ‘haatberichten’ hadden geplaatst op het internet. Die haatberichten bestonden doorgaans enkel uit oproepen om de grenzen te sluiten voor moslimmigranten, illegale criminele asielzoekers uit te zetten en de opmars van de islam te stoppen.

Duitsland slaat opnieuw een beangstigende weg in

Bruce Bawer schrijft voor het Gatestone Institute dat ‘het moeilijk is om dit niet als een vreemd, ironisch en tragisch historisch moment te zien. We herinneren ons nog levendig hoe Duitsland werd getransformeerd van een vreselijke totalitaire macht, dat landen veroverde en genocide pleegde, tot een hoeksteen van de liberale democratie. En nu gaat het land –meer nog dan veel van zijn op vergelijkbare wijze misleide Europese buren- duidelijk in een richting waar iedereen Westerse liefhebber van de vrijheid bij stil zou moeten staan: kritiek op de islam wordt steeds harder aangepakt, en het lijkt zelfs bereid om een onvervalste islamitische terreurgroep de kans te geven om in het parlement te komen.’ (1)

Aangezien er volgens sommigen aanwijzingen zijn dat de regering Merkel via allerlei omwegen probeert om honderdduizenden illegale moslimmigranten te laten meedoen met de verkiezingen, zou het zomaar kunnen dat Palestijnse islamitische terroristen over een paar weken in de Bundestag worden gekozen, en mee mogen beslissen over de toch al beangstigende politieke koers die Duitsland opnieuw is ingeslagen, en die opnieuw verwoestende gevolgen voor ons werelddeel dreigt te zullen hebben.

 

Xander

(1) (gebaseerd op) The Gatestone Institute via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel en niet-commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Lars030 op 11-09-2017 14:46

En Mutti Terroresia gaat de a.s. verkiezing nog winnen ook, eerlijk en/of via sjoemelstemmen. Zij laat al tijden (kan zijn dat ik dat hier op XN heb gelezen) elke nacht vliegtuigen vol met 'vluchtelingen' (overwegend of uitsluitend moslimmigranten) oppikken vanuit Griekenland en Turkije, die 's nachts -stealth- landen op een militair vliegveld nabij Bonn.

Ook wil Merkel 'vluchtelingen' op gaan halen met vliegtuigen vanuit Noord- en Midden-Afrika (sub-Sahara) => m.n. jonge moslimmannen in de fighting age.

En zij kan haar EUslamisering maar doorzetten, nergens door gehinderd, want dan wordt die persoon/groep/oppositie 'kalltgestelt'. EU = Europese Umvolking.

De gevaarlijkste 'mens' ooit in Europa. Ja, m.i. n-o-g erger, enger en gevaarlijker dan die uit 40-45. Als er geen opstand komt vanuit het volk zijn wij verloren.

positivo op 11-09-2017 15:06

Hopelijk stemmen de duitsers dat afgrijselijke merkel mens weg, en komt ook juncker er niet aan te pas.

Bundy op 11-09-2017 15:40

Wanneer ik dus een Duitser geweest was met dezelfde ( correcte ) kritiek die ik nu geef , had ik in de gevangenis gezeten .    Daar is net als hier 90 % procent van de gedetineerden buitenlander , waarvan het grootste deel moslim  .        Vast staat dat Merkel de aanstaande verkiezingen zal winnen ,máar het is géen dictatuur hoor .      Duitsland zal spoedig ( en wij daarmee ook ) de vernietigende en waarschijnlijk geplande gevolgen van hun  vrijwilige islamisering ondervinden .     Bid dat u aan dit alles ontkomen mag .      

Tom Hendrix op 11-09-2017 15:42

@Lars030: 14.46. uur. Dat ben ik met U eens.

René van Zalk op 11-09-2017 16:05

De gasten van DENK hier in NL zijn bijna net zo erg als het PFLP.

steady op 11-09-2017 17:27

even de wind uit de zeilen nemen.

en of het gras onder hun voeten wegmaaien

Allen tezamen eisen dat er nog veel meer moslims ingevoerd moeten worden

met of tegen hun zin. (een beetje voorontsteking geven) haha

Op die manier zullen degenen die nu invoeren zich gepaseerd voelen

en niet meer weten wie zij zijn (zij zullen zich overgenomen voelen)

Nog eens de val van jeruzalem gelezen (de joodse oorlog)

en er is niets veranderd sinds 2000 jaar

Ieder volk vernietigd zichzelf

Proficiat

Shalom

Qvic op 11-09-2017 17:32

Heel Europa is al totaal verziekt en algeheel doordrengd met het islamisme. Op de meeste sleutelposten zitten inmiddels al moslims of moslimknuffelaars. Het schijnt dat voor de kwade geen regels of wetten bestaan, maar de goede moeten zich overal aan voldoen en zijn in werkelijk de echte slaven van het kwaad. Maar wat als de goede met de zelfde munt en mentaliteit als de kwade zich gaan gedragen. Het lastige is dat de meeste goede zich als zombies leven en gedragen. Deze zombie schapen laten zich vrijwillig naar de slachtbanken leiden. Bij het volgende offerfeest zijn zij het hoofdmaal.

Rienus op 11-09-2017 17:54

De gevaarlijke en ongewenste ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op en je moet af en toe in je ogen wrijven om te beseffen dat je niet in een nachtmerrie bent beland. Ik vrees dat door manipulatie en domme hondstrouwe Duitse inborst Merkel een klinkende overwinning gaat behalen.

wee de kinderen en kleinkinderen die de strijd moeten gaan voeren waar deze generatie te laf voor is.

De Terugkeer op 11-09-2017 18:02

Is het allemaal opgezet? Dan zijn wij onmachtig.

Stemmen uit het volk worden genegeerd? Regeringen zijn onmachtig.

Oergevoelens van mensen met een normaal dagelijks bestaan, hard knokkend, iedere dag weer proberen te overleven, iets op te bouwen...kortom, 's lands belang dienende: deze normale medemensen verdienen het, 'altijd' gehoord te worden, hun mening 'moet' gerespecteerd blijven. Een overheid van welke kleur dan ook-  heeft als hoofdtaak, het volk te vertegenwoordigen en haar niet tot vijand te verklaren.

Reinaert de Vos op 11-09-2017 19:42

De tegenwoordige Duitsers zijn niet zo heel erg dapper om het maar netjes te zeggen. Nooit kunnen ze eens normaal doen daar. Altijd grote problemen met hun politieke leiders zucht.

Wiljo op 11-09-2017 21:10

Deze dingen zijn al lang geleden voorspeld, we kunnen, konden dit allemaal weten

Deut. 28:43 De vreemdeling die in uw midden is, zal hoger en hoger boven u uitstijgen, maar u zult lager en lager neerdalen. De reden waarom dit gebeurt, staat er ook bij, omdat we massaal God aan de kant hebben geschoven en het op onze eigen manier willen doen. Dat was toen zo en dat is nog steeds zo. 

ron op 11-09-2017 21:23

Doelstellingen van de VN zoals de UN, Greenpeace, Unicef en Amnesty international  sponser van Lucis Trust Het klinkt allemaal zo mooi, verheven en nobel, al die doelstellingen van de VN waardoor argeloze burgers denken dat dit allemaal voor hun bestwil is. The Lucis Trust is the Publishing House which prints and disseminates United Nations material. It is a devastating indictment of the New Age and Pagan nature of the UN.

Lucis Trust was established in 1922 as Lucifer Trust by Alice Bailey as the publishing company to disseminate the books of Bailey and Blavatsky and the Theosophical Society. The title page of Alice Bailey's book, 'Initiation, Human and Solar' was originally printed in 1922, and clearly shows the publishing house as 'Lucifer Publishing CoIn 1923.'


Plaats Nederlandse vertaling erbij, zie siteregels. Mod.

ron op 11-09-2017 21:34

Kan wel lezen en begrijpen maar niet vertalen.

groeten

 

Als u het wel kan begrijpen , kunt u ook een weegave geven. Mod.

johny op 11-09-2017 21:52

Ik lees met afschuw wat Merkel nog van plan is. Maar zij vergeet  één zeer belangrijk feit. De Joden zullen zich niet meer naar de slachtbank laten leiden zoals in de jaren 40/45. Netanyahu is dan wel een geduldige wijze man, maar alles heeft zijn grenzen. En merkel is waarschijnlijk uit het oog verloren dat zij nog een zeer zware faktuur moet betalen aan de Israëli's.  En wees er maar van overtuigd dat Netanyahu en zijn staf niet de gazet gaan zitten lezen als Bibi zijn geduld op is.  Dan wil ik voor geen geld ergens in een uithoek van Duitsland wonen, laat staan in één van de steden.  

Opa uit Son op 11-09-2017 23:37
cefas op 11-09-2017 23:50

Knetter, knetter en knettergek is heel die verdwaasde EU, NL en Duitsland erbij om deze kolder toetelaten. Ongelooflijk bizar, wat een verstandsverbijstering bij die overheid en die politici, die dit alles facilteren.

mientjei op 12-09-2017 01:50

@ Bundy op 15.40  ik wil je graag geloven, maar hoe weet je dit? Woon  je in Duitsland?

Wiljo op 12-09-2017 04:41

@redactie. Dank dat u mijn reactie heeft geplaatst. Bijzonder is wel dat u die zo, terecht, tegen verdraaid nieuws bent, zelf de essentie van mijn reactie op boverstaand artikel weglaat, en er een eigen invulling aan geeft. 

Soms worden postings aangepast zodat het door de moderatie komt. U waardeert dat niet en zal bij herhaling uw post niet gepubliceerd worden. Zie siteregels. Mod.

Qromwel op 12-09-2017 05:31

ron op 11-09-2017 21:23: Probeer het hier eens mee: zoekterm: Online vertalen. De rest wijst zich wel. Alleen moet de vertaling wel gecontroleerd worden op soms enigszins kreupel Nederlands. Scheelt veel tikwerk.

Qromwel op 12-09-2017 05:33

Reinaert de Vos op 11-09-2017 19:42: Ik denk dat ze niet kritisch genoeg zijn.

Kees op 12-09-2017 06:02

Vertaling:

Doelstellingen van de VN zoals de UN, Greenpeace, Unicef en Amnesty international  sponser van Lucius Trust. Het klinkt allemaal zo mooi, verheven en nobel, al die doelstellingen van de VN waardoor argeloze burgers denken dat dit allemaal voor hun bestwil is. De Lucius Trust is echter de uitgerverij die het materiaal print en decimeert voor de Verenigde Naties.  Het is een vernietigende formele beschuldiging van de New Age en Pagan eigenschappen van de VN.

Lucis Trust is opgericht in 1922 als Lucifer Trust door Alice Bailey als de uitgever om de boeken van Bailey, Blavatsky en het theosofische genotschap te dessimineren(wijd verspreiden). De titel pagina van Alice Bailey's boek, 'Initiation, Human and Solar' was origineel gedrukt in 1922, en laat duidelijk de uitgever zien als Lucifer uitgevers Co. in 1923'

Ik kan hier wel een voorbeeld van geven, de VN drukt kinderboeken die kinderen in een staat moeten brengen dat ze zichzelf haten. Bewijs, kijk op het christelijke youtube kanaal van Lisa Haven. Ze houd een boekreview en heeft het des betreffende boek in haar handen, duidelijk in beeld. VN vermeld als autheur en VN logo's alles der op en der aan. Als dat geen informatie uit de eerste hand is zijnde visueel bewijs dat niet als fake news afgedaan kan worden dan weet ik het ook niet meer.

Kees op 12-09-2017 06:46

Boek review van het conservatief christelijke kanaal van Lisa Haven:

Het boek van de VN: https://www.youtube.com/watch?v=3hB41dTHfa0

Shadow1100 op 12-09-2017 08:50

De cursussen Arabisch worden straks verplicht voor alle niet-mislims let maar op.......

Opa uit Son op 12-09-2017 11:57

Vanochtend vroeg vond ik het volgende bericht in mijn mailbox : http://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/09/zo-krijgen-salafisten-hun-moskeeen-steeds-voller-539827/?utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=email&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=early_els_12sep

Geen enkele democratie-vijandige club zou zo ver komen. Maar onder het vaandel van godsdienstvrijheid kan blijkbaar alles. Sterker nog - het moet beschermd worden. Wie dit nog kan volgen mag het zeggen.

Tom op 12-09-2017 12:13

Wiljo op 11-09-2017 21:10

En waarom moeten de gelovigen die god trouw zijn gebleven dan ook de gevolgen ondervinden van hen die dat volgens jou massaal niet zijn ? 

Wardje op 12-09-2017 12:30

Hoax Putin. Opa uit Son op 11-09-2017 23:37  De kortste speech van Poetin lijkt groot nieuws maar is een hoax. Evenals zijn uitspraak dat de paus geen "man van God' is. In feite heeft hij over hem ooit het omgekeerde gezegd.  We kunnen wel geloven wat we verkiezen te geloven, maar we zijn wel verantwoordelijk voor wát we geloven. ---   

http://www.hoax-slayer.com/putin-duma-speech-sharia-law.shtml   ---  

http://www.politifact.com/punditfact/statements/2017/aug/08/blog-posting/vladimir-putin-said-pope-francis-not-man-god-blogg/

Yerik op 12-09-2017 12:51

@ Jonny. Bibi een wijze man? En z'n vrouw 👩 zeker ook? 😄 Hoe haal je het in je hoofd. En de rest van jouw verhaal is het tweede deel van het Sprookje?

Opa uit Son op 12-09-2017 14:53

@t Wardje. Dank je. Foto bij artikel is al vreemd.

Yerik op 12-09-2017 15:59

johny op 11-09-2017 21:52. Jouw 'wijze' man, om over zijn wederhelft (soort zoekt soort) maar te zwijgen:

http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/32367/language/nl-NL/Default.aspx

Wiljo op 12-09-2017 17:44

Tom op 12-09-2017 12:13

Dat is een lastig iets Tom, maar wel uitlegbaar denk ik. Wanneer ik als vader verkeerde keuzes maak, kunnen mijn kinderen daar de dupe van worden, ook als ze op de juiste wijze God trouw zijn. In groter verband, wanneer leiders verkeerde keuzes maken, kan het volk daarvan de dupe zijn ook als ze op de juiste wijze trouw zijn aan God. Juist daarom roept God voortdurend op in Zijn Woord, op de eerste plaats aan leiders, om te handelen volgens Zijn richtlijnen, die rechtvaardig en goed zijn. Wanneer ze dat doen, zal het goed gaan. Wanneer ze het naar eigen inzicht gaan doen, zal het niet goed gaan. Maar ik begrijp dat het lastig blijft. 

Wardje op 12-09-2017 19:51

Hoax Putin Opa uit Son op 12-09-2017 14:53.  Er zijn sites die expres subtiele of redelijk-líjkende verkeerde berichten de wereld insturen . Er zijn er ook die de meest onzinnige berichten spuien en voorgeven dat voor de lol te doen, of misschien wel gewoon echt proberen hoever ze kunnen gaan en dan in kleine lettertjes  onderaan op hun homepage neerzetten dat ze (absoluut) niet voor de waarheid van hun info kunnen instaan.  Dan er zijn er die goed en kwaad met elkaar mengen. Info-wars vind ik daavan een voorbeeld. Meermalen zijn berichten van zulke bronnen hier op de site verdwaald. Dank voor de reactie.

Oma op 13-09-2017 11:39

Lieve hemel...dat zootje judassen in Duitsland is erger dan hitler en alle nazi's bijeen...ze zet de holocaust op de Joden verder, uitgebreid met de vernietiging van de europeanen...on-voor-stel-baar.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl