Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Nieuwste leugen Europese elite: AZC's vergelijken met Nazi concentratiekampen


 

Ziet dit eruit als 'Auschwitz on the beach'? (Afbeelding: Lesbos (2))

De linkse globalistische politieke elite van Europa is de laatste tijd door een nieuwe morele ondergrens gezakt door de asielzoekerscentra voor moslimmigranten op één lijn te zetten met de Nazi concentratiekampen voor de Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een even kromme als schandalig manipulerende vergelijking -die onder andere door paus Franciscus werd gemaakt-, want waar de Joden destijds door de Europese elite in de steek werden gelaten en werden verraden, worden de moslimmigranten nu niet alleen gered, binnengehaald en op een voorkeursbehandeling getrakteerd, maar krijgt hun islamitische ideologie ook nog eens speciale bescherming, en is het een taboe geworden om zelfs maar kritische kanttekeningen bij de islamisering van onze samenleving te plaatsen.

 


'Auschwitz aan zee'?

De beste manier om een open debat over immigratie en islam voortijdig de mond te snoeren, was door de tegenstanders de afgelopen jaren steevast in 'extreemrechtse', 'racistische' en 'neonazistische' hoek te plaatsen. Daar is nu een nieuwe leugen bij gekomen door de migrantencrisis te vergelijken met de Holocaust en de AZC's met Nazi concentratiekampen. De -hoe kan het ook anders linkse- Zweedse vicepremier Asa Romson was de eerste die verklaarde dat 'wij de Middellandse Zee in een nieuw Auschwitz veranderen'.

Naast paus Franciscus deed dat bijvoorbeeld ook de Italiaanse auteur Franco Berardi, die het in zijn toneelstuk het over 'Auschwitz aan zee' had, waar 'het zoute water Zyklon B*heeft vervangen'. De vergelijking zou bedoeld zijn als een 'waarschuwing tegen historisch geheugenverlies en een morele wake-up call', maar dit is een groteske verdraaiing en feitelijke vervalsing van wat er de afgelopen jaren in Europa werkelijk gaande is.

(*Het gas waarmee de Joden bewusteloos werden gemaakt, waarna ze vervolgens levend werden verbrand of begraven. Velen waren zo zwak dat ze de vergassing zelf niet overleefden – X.)

Migranten worden exact omgekeerd behandeld als destijds de Joden

Dat is namelijk exact het tegendeel van wat er met de Joden werd gedaan in de jaren '30 en '40. Overheden, organisaties, bureaucraten, hulporganisaties, de media, ze hebben miljoenen moslimmigranten kritiekloos en met open armen verwelkomd. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werden de meeste Joden juist weggestuurd, aangegeven bij de (Nazi) autoriteiten, of op een andere manier verraden door de Europese overheden.

'De Nazi's en hun bondgenoten gebruikten concentratiekampen voor slavenarbeid en de uitroeiing van miljoenen mensen. Er is geen enkele vergelijking mogelijk met de omvang van die tragedie,' protesteerde het Amerikaanse Joodse Comité tegen de vergelijking die de paus maakte. En inderdaad: alles wat Europa doet is zoveel mogelijk migranten proberen te redden, of dat nu op zee, aan de grenzen of in de steden met AZC's is.

Maar dat is nog niet genoeg: de islamitische ideologie die 90% van deze migranten met zich meenemen, moet stapsgewijs onze samenleving en cultuur gaan overheersen, en wordt daarom ten koste van alles mooi gepraat en beschermd. Dus als migranten weer eens een aanslag of andere misdaden hebben gepleegd, wordt er alles aan gedaan om hun afkomst en religie te verhullen. In Duitsland staan er zelfs al hoge straffen op het openlijk kritiek leveren op migranten en de islam, vooral als dat op het internet gebeurd.

Waar zijn dan de martelingen, de gaskamers, de ovens?

'Onze' politieke, media- en maatschappelijke elite trekt alles uit de kast, inclusief de schandalige Holocaust vergelijking, om deze moslimmigranten te idealiseren, en dat terwijl moslims historisch gezien de meest agressieve kolonisten en veroveraars zijn, en overal waar ze komen en een substantieel grote groep worden, alle niet-moslims beginnen te onderwerpen met discriminatie, racisme, terreur, onderdrukking en vervolgingen.

Meer dan logische en terechte vragen, zoals waar dan de slavenarbeid, de uitgemergelde gevangenen, de martelingen, de gaskamers, de ovens en de massagraven zijn, blijken keer op keer aan dovemansoren gericht. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd er in heel Europa jacht gemaakt op de Joden, en werkte er geen volk zoals de Nederlanders zo gewillig en efficiënt mee door hen aan de Nazi's over te leveren.

Deze keer hebben de Europeanen, met de Duitsers voorop, hun grenzen juist volledig geopend voor miljoenen migranten, waarvan er ook volgens officiële VN-cijfers hooguit 2,5% een echte oorlogsvluchteling is. De anderen zijn allemaal financiële gelukszoekers, en worden in 9 van de 10 gevallen permanent aan het uitkeringsinfuus gelegd.

Schuldgevoel?

Sommigen suggereren dat de Europese elite zich schuldig voelt over het verraad van de Joden tijdens WO-2, en het nu radicaal anders wil aanpakken. Desondanks hoor je die elite nooit over het redden van christenen en Yazidi's, waartegen in het Midden Oosten en Afrika een échte genocide plaatsvindt – door moslims van bijvoorbeeld ISIS. Sterker nog, de zware islamitische en etnische vervolgingen van minderheden worden vrijwel compleet genegeerd.

Het lijkt er dan ook sterk op dat in de ogen van de Europese elite alleen moslims het slachtoffer kunnen zijn, zelfs al zijn ze de daders. Zo worden terugkerende jihadstrijders in bijvoorbeeld Denemarken en Zweden in de watten gelegd met gratis woningen, uitkeringen en rijlessen, ongeacht hoeveel bloed er aan hun handen kleeft.

Holocaust vergelijking wordt officieel beleid

Als Europese burgers en vrijheidspartijen zoals in eigen land de PVV vraagtekens bij de massa immigratie en islamisering plaatsen, wordt steeds vaker onmiddellijk met de Holocaust geschermd om iedere open discussie af te breken. Het Italiaanse magazine Famiglia Cristiana had het over de 'Holocaust van migranten op de Middellandse Zee', en impliceerde dat Europa de migranten opzettelijk laat verdrinken. Ook Oxfam en de Hoge VN-commissaris voor Vluchtelingen hadden het letterlijk over 'concentratiekampen'.

Deze schandalige leugens beginnen officieel beleid te worden. Zelfs het enkel willen beteugelen en controleren van de massa immigratie kan inmiddels niet meer openlijk worden gesuggereerd zonder getrakteerd te worden op beschuldigingen van racisme en de vergelijking met de Holocaust. En alle mensen en partijen die de eigen Europese cultuur en onze grenzen willen bewaren en beschermen, worden 'de nieuwe Nazi's' genoemd, zoals ook met de Hongaarse premier Viktor Orban gebeurt, de enige Europese leider die zijn land niet wil prijsgeven aan islam en onderdrukking.

De nieuwe NSB'ers

Door de migrantencrisis een 'nieuwe Holocaust' te noemen, wordt niet alleen de geschiedenis op schaamteloze wijze verkracht, en de échte Holocaust gebagatelliseerd, maar wordt tevens onze toekomst en die van onze kinderen welbewust op het spel gezet.

Om dan ook maar eens met een WO-2 vergelijking te eindigen: de nieuwe NSB'ers, de echte verraders, zijn degenen die onze grenzen ten koste van hun eigen volk willen openhouden, en onze samenleving willens en wetens blootstellen aan de meest haatzaaiende religieuze ideologie die onze planeet ooit geteisterd heeft.

En concentratiekampen? We sluiten niet uit dat die er inderdaad weer gaan komen, maar dan voor mensen die zich openlijk blijven verzetten tegen deze nieuwe koers die de Europese elite voor onze landen heeft ingezet.

 

Xander

 

(1) (gebaseerd op) The Gatestone Institute via Zero Hedge

(2) Afbeelding: WikiMedia Commons / auteur: Ggia /  Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gespekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Qromwel op 05-09-2017 15:22

Hoe en waar hadden de migrantenstromen dan opgevangen moeten worden? Ik weet het al: gewoon blikken met volledig ingerichte woningen opentrekken. Fluitje van een cent.

Virgo op 05-09-2017 15:47

Opvangen in de regio. Grenzen sluiten c.q. zeer strenge grenscontroles toepassen en alleen echte vluchtelingen mondjesmaat toelaten na zeer scherpe en uitvoerige screening. Geen moslims! Wel christenen. Deze groep wordt ernstig vervolgt. 

Bundy op 05-09-2017 15:47

Ter bemoediging op deze totale waanzin kan ik alleen maar onderstaande link geven aangaande de opname .     Het is een lang maar geheel nieuw artikel :

https://www.heilbode.nl/artikelen/1128/23-september-2017.html 

Johan op 05-09-2017 15:49

Was er iemand die 30 jaar geleden zoiets maar had kunnen bedenken? Alles wat zwart is word nu wit genoemd .. en andersom. Te droevig voor woorden.

Tom Hendrix op 05-09-2017 15:53

Geheel eens met het artikel. En de socialistische internationale partijen, en de politieke elite, hebben iedere moraal verloren. Ze dansen naar de pijpen, van de globalistische elite, de nwo en de illuminati. Ze voeren slaafs "de Resolutie van Straatsburg", en "het Coudenhove-Kalergi plan", uit.

JP op 05-09-2017 16:00

Als je weet wat de uiteindelijke bedoeling is, dan moet het vuurtje af en toe wel wat opgestookt worden. En dit bevestigd maar weer eens dat, wat velen hier al wel wisten. Het is tergend.

Eelke Piers op 05-09-2017 16:42

Mijn vader heeft 11 maanden doorgebracht in een bijlager van Oranienburg en werd door de Russen bevrijd. Thuisgekomen heeft hij 6 maanden in het ziekenhuis door gebracht en daarna nog 1 jaar revalidatie. Hij was 1 long kwijt en de andere half door bevriezing. Zijn benen waren van onder tot boven één lidteken door bevriezing en gebarsten door honger-oedeem. Zijn kleding bestond uit een soort pyama en lappen rond zijn voeten. Werken van zonsopgang tot zonsondergang bij temperaturen van min 10 graden en als ze niet hard genoeg werkten dan werden ze eenvoudig vermoord. Eenmaal thuis bestond zijn leven tussen bed, toilet, bank en eettafel.

Dit was een concentratiekamp en, hoewel ik zeker geen moslimknuffelaar ben hoop ik dat moslims dat niet mee hoeven te maken.

Michaël ;-{> op 05-09-2017 17:41

Zie Geloofsforum ;-{> Jesaja 5:20-23

anora op 05-09-2017 17:52

Uhm ze krijgen ook elektrische fitsen omdat ze van gewoon fietsen moe worden  Heb ik uit eerste hand. 

henk Boskamp op 05-09-2017 17:55

Nou ja... Auzwitz had oa een bioscoop, zwembad en een feestzaal. Zelfde als de AZC's... maar daar stopt iedere vergelijking denk ik.

Noorderlicht op 05-09-2017 18:41

"Desondanks hoor je die elite nooit over het redden van christenen en Yazidi's, waartegen in het Midden Oosten en Afrika een échte genocide plaatsvindt"

Dat is ook nooit de bedoeling van de elite, zie maar 'De Protocollen Van De Wijzen Van Sion' opgesteld door de illuminati die juist de tegenstander van God aanbidden, namelijk Satan.

Horatius op 05-09-2017 18:54

Een bizarre vergelijking, ingegeven door politieke correctheid, opportunisme (wedden op het winnende paard: de islam) en een collectief schuldgevoel bij met name de Duitse bevolking die via Merkel de dienst uitmaakt in Europa.

Blijkbaar worden de invasietroepen, voorlopig gelegerd in de AZC's niet snel genoeg gehuisvest in geriefelijke villa's en de hoogte van de uitkeringen laat ook te wensen over.

De mensensmokkelaars zijn volledig verantwoordelijk voor de dood van de duizenden asielzoekers die verdronken zijn in de Middellandse Zee. Hoeveel van deze misdadigers zijn in hechtenis genomen en voor het Gerecht gesleept?

Alleen de voormalige Oostbloklanden weigeren mee te werken aan de vanuit Brussel verplichte opvang van vluchtelingen uit het Midden-Oosten en Afrika.

Sancties blijven ondanks herhaalde dreigementen uit, want dat zou een definitieve tweedeling betekenen binnen de EU.

Volgens voorzichtige schattingen zouden er zich onder de vluchtelingen die de afgelopen jaren West-Europa zijn binnengedrongen 50.000 potentiele terroristen bevinden.

In een normaal functionerende Rechtsstaat zouden deze individuen in het landsbelang en de algehele veiligheid in preventieve hechtenis worden genomen in interneringskampen. Maar dat zou weer in strijd zijn met de Mensenrechten en de (zeer gedateerde) Vluchtelingenverdragen.

Als het aan de Linkse Goedmensen zou liggen dan wordt er binnenkort een verplichte inkwartiering opgelegd aan de autochtone bevolking om al die vluchtelingen die elkaar nu de hersens inslaan in de AZC in huis te nemen.

Wie weigert komt dan op een zwarte lijst te staan en dat kan wel eens slecht aflopen bij het op termijn uitroepen van een Islamitisch Kalifaat.

De politici die waarschuwen tegen de dreigende islamisering van West-Europa worden weggezet als Nazi's en zo mogelijk nog erger: populisten.

HET IS 1 MINUUT VOOR 12!

Op de achtergrond grijnzen de religieuze baardmannen...

Tom Hendrix op 05-09-2017 19:09

@Noorderlicht: 18.41. uur. Scherp opgemerkt van U.

Yerik op 05-09-2017 19:32

En dit is ook Putin, de op Xandernieuws nimmer volprezen 'wijze' man ofwel de olie- en wapenleverancier als ook beschermheer van Noord-Korea:

http://www.telegraaf.nl/buitenland/29140693/__Rusland_wil_VS_steunen__.html

Anders: als de V.S., volkomen terecht, hun met massamoorden dreigende aartsvijanden in Noord Korea uit noodzakelijke, voorkomende zelfverdediging met militaire middelen uitschakelen, zal Rusland de zijde van de Noord Koreanen kiezen op de wijze die zijzelf willen. Hopelijk slaat hun dan niet de kolder nog meer in het hoofd door voor hun Noord-Koreaanse vrienden (i.s.m. China) een oorlog met de V.S. en NATO aan te gaan.

Hoewel ik uitgesproken tegenstander ben van het beleid van de V.S. aangaande Europa en de rest van de wereld, waarover op Xandernieuws sinds jaren op heldere wijze wordt bericht, zal dit, als ook hun innige vriendschappen met arabische moordvijanden van Israël, de reeds bestaande weerzin tegen de russische politiek bij velen in niet geringe mate aanwakkeren omdat zij zichzelf meer en meer ontmaskeren.

Rienus op 05-09-2017 19:37

Toen was die ellende geen probleem want niemand geloofde dat het de waarheid was. Zoals een beetje nu niemand zich kan voostellen dat het einde nabij is .......

Qromwel op 05-09-2017 19:48

We zijn hier vnl. aan het nakaarten.

archie123 op 05-09-2017 20:52

Ik zie regelmatig voorbij komen, op hun gestolen fietsen , ze vallen nog net niet om met hun snelheid, een Nl opa gaat nog velemalen harder.

Kunen niks en willen niks, alleen maar verkrachten.

Qromwel op 05-09-2017 20:55

anora op 05-09-2017 17:52: Ze hebben dan ook een hele tippel achter de rug.

cefas op 05-09-2017 23:08

Orwelliaanse Europese samenleving in wording, overspoeld met leugens door de overheid, de politici met in hun kielzog de links-seculiere leugen-media. Mensen we worden gigantisch belazerd!

Luca op 05-09-2017 23:34

Eigen bevolking wordt benadeeld.....punt aan de lijn....help hen in eigen land...kost minder en schept hier geen problemen....

mientjei op 06-09-2017 00:45

En werkte er geen volk zoals  nederlander  e.z.v.   zie tekst    was dit nu nodig?    Daar maak je ook geen vrienden mee

heel veel nederlanders  en engelsen en amerikanen en polen  en fransen  en belgen en ik vergeet er nog wel  denk ik

zijn ook uitgehongerd (hongerwinter Amsterdam)  en getraumatiseerd en gedood  tijdens deze verschrikkelijke oorlog

nooit meer  dit

mientjei op 06-09-2017 01:50

@Johan  15.49   ik ben bedroefd met jou samen

@ eelke piers 16 42  miin deelneming, de russen  had ik zeker moeten melden in mijn vorige reactie

denk niet wit denk niet zwart, maar in de kleur van je hart

mientjei op 06-09-2017 02:52

Ja de nacht is lang    @ mod   en werkte er geen volk zo gewillig mee als de nederlanders ze uit te leveren aan de nazi s

geen bedankje voor de verzetsstrijders die het leven van zichzelf en hun gezin op het spel hebben gezet  en de mensen 

die onderduikers in huis namen, ook een groot risico, voor bijv. je eigen kinderen,  zou jij het doen??

Realist op 06-09-2017 07:19

De heersende elite gaat zich ook druk maken over de moslim minderheid in Myanmar (Birma).

https://nos.nl/artikel/2191452-reddingsschip-voor-vluchtelingen-van-middellandse-zee-naar-myanmar.html

Als het Christenen waren geweest was het waarschijnlijk geen nieuws geweest.

Totziens vrijheid op 06-09-2017 08:12

Er moet wat gebeuren anders worden wij nederlanders dalijk de buitenlanders zo is het zie genoeg voorbelden helaas... 

Lodewijk op 06-09-2017 08:50

In Edinburg heeft een feministe (!) geklaagd over een medestudente die op humoristische wijze kritisch was op IS. De universiteit onderzoekt nu of die critiek inderdaad een "islamofobe" haat misdaad was: 

"Studente in Edinburgh die ISIS online ridiculiseerde onderzocht voor Islamofobie"

"Edinburgh student who ridiculed ISIS online investigated for Islamophobia" https://www.rt.com/uk/402060-edinburgh-isis-islamophobia-crime/

Rom op 06-09-2017 09:19

De ondergang van Europa is in zicht!

Wardje op 06-09-2017 11:40

Paus. ...lijken op concentratiekampen: door de hoeveelheid mensen."  Deze aanvulling tref ik nergens aan, andere aspecten noemt hij niet.   ---  

https://www.nd.nl/nieuws/geloof/paus-het-zijn-net-concentratiekampen.2660603.lynkx

Oma op 06-09-2017 15:30

Geniaal van een monsterlijk misdadig (eu)brein: de eigenlijke holocaust die nu gepleegd wordt op de autochtone Duitser door armoede en discrimineren vd Duitsers als wapen, omdraaien en gebruiken om van de potentiële daders, moslimmigranten, weer slachtoffers te maken.. Telkens dezelfde 'werkwijze'...laten we duidelijk wezen: de holocaust die nu bezig is, is het vernietigen van het duitse, autochtone volk, onze westerse beschaving/cultuur door (gedwongen) onderwerping aan de doodscultus islam. Het dhimmi gedrag van de duitse politiek en de haat jegens hun Duitse afkomst en Duitse bevolking is hoogverraad en even onbegrijpelijk als hun verdoken, politieke oorlog tegen hun eigen,autochtone bevolking. Ze verdienen er niet minder dan vervolging voor..

Noorderlicht op 06-09-2017 15:30

@Tom Hendrix op 05-09-2017 19:09

Bedankt Tom, het kapitalisme en hebzucht is de wereld van Satan en strookt niet met Christelijke waarden en dus een doorn in het oog van de elite.

Josef op 06-09-2017 15:39

De wereld op zijn kop door de haagse/eu. gekken.

Wij hadden betere ons best moeten doen?

Bizar: 72% van allochtonen vindt dat autochtone Nederlanders beter hun best hadden moeten doen op de integratiehttp://www.dagelijksestandaard.nl/2017/08/bizar-72-van-allochtonen-vindt-dat-autochtone-nederlanders-beter-hun-best-hadden-moeten-doen-op-de-integratie/

Lodewijk op 06-09-2017 16:30

Bedankt, het is inderdaad de wereld op z'n kop.

Iets makkelijker zo te bereiken dat artikel:

"Bizar: 72% van allochtonen vindt dat autochtone Nederlanders beter hun best hadden moeten doen op de integratie" http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/08/bizar-72-van-allochtonen-vindt-dat-autochtone-nederlanders-beter-hun-best-hadden-moeten-doen-op-de-integratie/

Eelke Piers op 06-09-2017 16:52

@ Wardje op 06-09-2017 11:40

Bedankt voor de aanvulling.

Ik stond ook op het verkeerde been.

Wolf op 06-09-2017 17:39

De EU moet afgebroken en bestreden worden . Net als onkruid met wortel en tak vernietigen.

Oma op 06-09-2017 19:00

@Lodewijk: natuurlijk vinden allochtonen dat wij beter ons best moeten doen als dhimmi's om hen het gepaste respect te tonen en ons te gedragen zoals het dhimmi's betaamt: onderdanig, gedienstig aan hun superieur en alles afgeven zodat zij een beter leven krijgen, datgene waar zij wanen recht op te hebben, enkel omdat ze superieure moslims denken te zijn. moslims hoeven geen inspanningen te doen om, na het lopen gaan uit hun sharia land, elders zich aan te passen, dát moet de hele wereld doen....de arrogantie van dat soort komt je toch de strot uit?!

Al veel te láng hebben wij (gedwongen door de judassen vd politiek!) gepoogd met onze eigen middelen dan ook nog, een pák belástinggeld van onze gemeenschap, deze ondankbare en onwillige ezels water te geven - maar de ezels willen niet drinken...is het dan de schuld van de boer als de domme ezel niet wil drinken en het dan nog waagt om te bijten naar de boer? Conclusie: deze ezels hebben geen recht meer op water. Punt 

Integreren is de verantwoordelijkheid van wie hier vrijwillig komt leven, niet van de maatschappij waarin ze terechtkomen.

Timetraveler op 06-09-2017 19:49

In de bijbel staat dat de Vader van de leugen satan is. Daar de leiders van de EU tegen hun eigen volk(eren) liegen, zegt genoeg over wie zij aanbidden en waarom ze de islam beschermen. Nog net gehoord dat het Europese gerechtshof heeft bepaald dat elk EU lidstaat (islamitsche) asielzoekers moet  toelaten . Doen ze dit niet dan krijgen ze een fikse boete. Ziet slecht uit  voor Polen en de andere landen die tegen de verplichte opvang waren .

Wardje op 06-09-2017 20:15

Eelke Piers op 06-09-2017 8:60 en 16:52 .  Ik was onder de indruk van je  bijdrage.  De aanvulling heb ik op de eerste plaats in het hoofdartikel gemist.  Het accent komt dan heel anders te liggen.

groenhart op 06-09-2017 22:09

Geen moslims importeren maar exporteren. De volgende generaties verharden alleen maar. "Wat tijd en afkomst heeft gescheiden zal men niet trachten samen te brengen".

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl