Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Minister Defensie VS dreigt Noord Korea met totale vernietiging

De Amerikaanse minister van Defensie Jim Mattis heeft zojuist bijna expliciet gedreigd om Noord Korea totaal te vernietigen. De almaar hoger oplopende oorlogsretoriek is het gevolg van de kernproef die Noord Korea vanochtend hield met –zo goed als zeker- een waterstofbom. Omdat het land inmiddels ook heeft bewezen over intercontinentale raketten te beschikken, kan rustig worden gezegd dat er een levensgevaarlijke situatie op de wereld is ontstaan.

‘Iedere bedreiging van de VS of zijn gebieden, inclusief Guam, of onze bondgenoten, zal worden beantwoord met een massale militaire reactie,’ zei minister Mattis zojuist tegen enkele verslaggevers bij het Witte Huis. ‘We zijn niet op de totale vernietiging van een land, namelijk Noord Korea, uit, maar zoals ik al zei hebben we vele opties om dat te doen.’

Eerder vandaag had ook China de Noord Koreaanse kernproef ten strengste afgekeurd, en het regime in Pyongyang nogmaals opgeroepen om de VN resoluties te respecteren en ‘te stoppen met het maken van foute acties die de situatie verergeren.’

Het was de tweede keer dat Noord Korea de Chinese president Xi feitelijk voor schut zette, door wederom pal voor een grote topconferentie in China –nu van de BRICS landen- uitdrukkelijk tegen de zin van Beijing een kernproef uit te voeren.

Conclusie op Zero Hedge: ‘Het lijkt er welhaast op of Kim Jong-un smeekt om een dodelijke vergelding, niet alleen van Washington, maar ook van Beijing. Een dezer dagen zal hij absoluut zijn zin krijgen.’


Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

03-09: Flashback 1994: President Clinton kondigde trots einde kernwapens Noord Korea aan
01-09: Analisten vrezen nog deze maand uitbreken oorlog met Noord Korea
12-08: WO-3 angst in VS: Stormloop op survival winkels
11-08: China waarschuwt VS: Wij zullen aanval op Noord Korea tegenhouden
10-08: Grootste Britse kranten waarschuwen burgers voor kernoorlog
09-08: VN-sancties omzeild: Noord Korea en Iran sluiten militair samenwerkingsverdrag
30-07: ‘Pentagon bronnen: Trump beveelt binnen jaar militaire aanval op Noord Korea’
05-07: ‘VS, Rusland en China maken neutronenbommen klaar voor aanval op Noord Korea’
01-07: Hackersgroep Anonymous waarschuwt voor plotselinge Derde Wereldoorlog (/ ‘De strijd zal zeer waarschijnlijk heftig, wreed en snel zijn, en wereldwijd grote verwoestingen aanrichten’)
19-06: VS legt enorme voorraden aan voor aanstaande grote wereldcrisis
14-04: ‘VS bereidt preventieve aanval op Noord Korea voor
11-04: Mensheid stevent gestaag op nieuwe wereldoorlog af (/ China posteert 150.000 man aan grens met Noord Korea, dat opnieuw met kernoorlog dreigt na komst Amerikaanse marine)
13-03: US Navy Seals oefenen op uitschakelen Kim Jong-un in Noord Korea (/ F-35 stealth jagers gaan aanval op Noord Korea simuleren)
24-02: China dreigt met oorlog bij komst Amerikaanse vliegdekschip (/ Flashback: Ex-CIA remote viewers voorspelden Noord Koreaanse kernexplosie gevolgd door wereldoorlog)

2012:
14-02: Remote viewers: Alles verwoestende killshot zonnevlam nabij (/ Derde Wereldoorlog en einde beschaving begint met explosie Noord Koreaanse kernbom) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gespekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31) verder te praten.


Reacties

Pagina12
Dion op 03-09-2017 22:50

dit kan alleen maar vreselijk verkeerd gaan......

Qromwel op 03-09-2017 22:52

Vernietiging van het regime zou voldoende moeten zijn. Gevolgd door hereniging. Wie kan daar nou bezwaar tegen hebben? 

jottum op 03-09-2017 23:30

Tja. Guam was een dreiging, de proefraket over japan dito zonder dat afweergeschut in actie kwam. 

Mocht korea inmiddels over dit beschikken https://newscientist.nl/nieuws/russisch-cyberwapen-tientallen-schepen-misleid-vervalste-gps/ dan moeten de vs en bondgenoten veel vrezen en wellicht minder effect verwachten van hun wapentuig.

't is maar een gedachte op zondagavond laat.  

Ceesje op 03-09-2017 23:34

Putin  is met de USA helemaal klaar, ze zeggen tegen N.K. te zijn . Maar als de USA  de koreanen nuked ,

dan zulen uit de Russische onderzeeers de de H- bommen ( EMP ) richting de USA gaan ,

onder het mum dat deze dan door N.K.  zijn afgevuurd. 

Ook zal er door de N.K. lees Rusland ook een paar E.M.P. bommetjes op West  Europa ontploffen  .

En na een EMP aanval zit de USA en Europa voor een groot aantal jaren in de 18 eeuw.

Echter zonder stroom / brandstof / gas / eten .  zal 90 % het niet redden in Nederland.

En vluchten kan bijna niet meer. 

mientjei op 04-09-2017 02:00

Hoop doet leven

bert op 04-09-2017 03:30

zit toch niet allemaal te kakelen als kippen zonder kop. rusland wil geen oorlog met europa of amerika, en al helemaal niet over een land als NK, eer Putin gaat denken over een oorlog dan moeten er eerst nog een aantal andere zaken misgaan. China heeft de laatste weken getracht om NK weer een beetje in het spoor te krijgen, iets wat duidelijk niet is gelukt, maar zoals Trump zei, het is de Chinezen wel te prijzen dat ze het in elk geval geprobeerd hebben. China heeft eerder aangegeven dat ze ingrijpen als NK wordt aangevallen, maar sinds de laatste week komen er toch wel signalen dat de Chinezen  ook wel een beetje klaar met NK zijn. Óók China wil - en zeker niet nu op dit moment- een oorlog met het westen en Amerika, hun belangrijkste economische afzetgebied. China heeft zeker de ambitie om de positie van de VS te gaan overnemen, maar daar is het simpelweg militair en economisch nog niet klaar voor, daar gaan nog een goeie 15-20 jaar overheen voordat we -misschien- problemen gaan krijgen met China op dat gebied. Er gaat binnen nu en een dikke week oorlog komen met NK, waarschijnlijk worden ze in 1 klap van de kaart geveegd door de VS en haar bondgenoten. Maar Rusland houdt zich in elk geval afzijdig, en ik vermoed dat de Chinezen dit ook gaan doen. De oorlog wordt kort, smerig en gaat vele arme zielen het leven kosten. Maar géén derde wereldoorlog of wat dan ook. Iran is trouwens de volgende. Waarschijnlijk gaat Iran na de vernietiging van NK beseffen dat hun dagen ook geteld zijn en zal snel gaan onderhandelen met de VS over de-escalatie en afbouw van hun kernprogramma. Eind goed al goed. Stop met kakelen mensen, de wereld zal niet vergaan.

math op 04-09-2017 09:00

Zal niet moeilijk zijn om Europa in de problemen te brengen.  De Europese Unie (staten)  alleen al heeft 250 kerncentrales die men makkelijk kan vernietigen. 

mijn mening op 04-09-2017 09:50

@Ceesje Welke film heb jij voor het laatst gezien?!

Qromwel op 04-09-2017 09:58

ottum op 03-09-2017 23:30: De USA zal ook wel over dit soort technieken beschikken. Misschien kan een kernraket naar Peking gedirigeerd worden. Dat zal de Chinezen leren!!

Cale op 04-09-2017 10:07

Elke ingreep van de VS zal tot de destructie van Seoul leiden. Daar staan vele honderden Noord Koreaanse artillerie stukken op gericht. Deze miljoenen stad zal binnen een paar minuten in puin liggen. Alle partijen weten dit, vandaar slechts opruiende taal maar (tot nu toe) geen daden...

rexmundi op 04-09-2017 10:15
De VS moet eens stoppen met jaren lang landen hun wil op te leggen en als men niet luistert gaan ze dreigen met sancties en oorlog.
De Russische wereld leider Putin probeert nog om de oorlogs gekken om de tafel te krijgen.
Kijk maar eens naar de sancties die het westen Rusland heeft opgelegd, wat kost dat elk jaar aan inkomsten van de Europese landen, het zijn miljarden, de werkelijke cijfers worden niet bekend gemaakt en zijn geheim.
De VS moet zich goed realiseren wat de gevolgen voor hun zijn en die zullen catastrofaal zijn.
Wil hier niet Noord Korea prijzen maar het simpele verstand van de VS met Rambo politiek werkt niet.
Indien Rusland en of China last krijgen van welke aard dan ook van het eventueel ingrijpen van de VS, zijn voor de VS de rapen gaar.
Het grote probleem voor de VS is dat ze hun wereld macht aan het verliezen zijn, de VS wil zich van alles veroorloven zelfs met leugens.
Ook dat China een wereld macht is en Rusland in wording, met een bevolking met een veel hogere intelligentie als het westen.
In de oorlog van Korea is de VS in de pan gehakt, in Vietnam zijn ze in de pan gehakt en moeten vluchten, het Frans vreemde legioen is moeten vluchten in Indo China.
Tevens zijn er nog andere landen in Azië die appeltje te schillen hebben met de VS.
Nee Trump, grote mond houden en om de tafel gaan zitten en het geschil oplossen, neem een voorbeeld aan Putin, voordat het gaat escaleren.
Qromwel op 04-09-2017 10:25

Ceesje op 03-09-2017 23:34: Schaf een paar pallets bruine bonen en witte bonen in tomatensaus aan. Ook koud te nuttigen. En een pallet toiletpapier, soms in de aanbieding op internet.

pluto op 04-09-2017 11:42

De vs zal met een aanval op korea ook china en rusland onder schot houden. De atoom onderzeeers van de VS hebben meer dan voldoende capaciteit om deze landen naar het stenen tijperk te doen verhuizen. De situatie is alarmerend , het verbaast mij dan ook dat men doet alsof er weinig of niets aan de hand is. Men realiseert zich blijkbaar niet dat alles in 30 minuten totaal vernietigd kan worden. De erfenis die Trump gekregen heeft van zijn voorgangers is niet te benijden, wij weten ook dat de VS nooit zal buigen ongeacht de miljoenen doden die zullen vallen.

Gladiator op 04-09-2017 11:44

Geef ze brood en spelen.....al vanaf Ceasar (ongeveer 43 v. Chr) werkt dit spelletje zeer zeer goed!!!

Mensen, deze Mattis heet niet voor niets Mat Dog Mattis    moet ik nog meer zeggen!!!

We worden afgeleid van iets, en van wat daar ben ik me nog niet helemaal zeker van want alvorens hier en verder het een en ander te roeptoeteren vind ik niet erg raadzaam voor mezelf en zet ook geen zoden aan de dijk! Ben bezig om zaken te verifiëren op hun echtheid maar het moge duidelijk zijn dat dit met al het geroeptoeter om ons heen niet zo gemakkelijk is. 

Mattis is een naar boven gevallen (ex)Generaal van het USMC (United States Marine Corps) en dus een ijzervreter pur sang. Dit soort "mensen" zijn in principe niet meer zo erg menselijk meer! Hij heeft natuurlijk zijn universitaire opleidingen gehad echter ik kan u allen hier 1 ding meegeven als schot voor de boeg zal ik maar zeggen. 

Deze Kim Y.U., Leider van N.Korea heeft zijn universitaire opleidingen genoten (jawel, genoten) in nergens anders dan Zwitserland, het immer neutrale Zwitserland waarbij u zich eens zou mogen afvragen......waarom dit oh zo mooie landje immer neutraal is geweest én gebleven in álle oorlogen. Misschien omdat daar de wereldheersers hun elitebanken én wát dies méér zei gestationeerd hebben!

Deze Koreaan is alles........behalve zo gek als een deur wat ons allemaal door de neus wordt geboort door "onze" regeringspoppetjes (niet de mijne overigens) als zijnde Brood én Spelen!!!

People.....please think for yourself ehhhhh, oh sorry, mensen......alstublieft, denk eens voor uzelf of denk zélf een heel goed na!!

M.vr.gr.

Avé,

Gladiator

Willy op 04-09-2017 11:51

Laat ons hopen en bidden van niet. Isdeze man wel goed wijs ? Weet hij dan niet dat dit heel de planeet aarde kan vernietigen? Een atoomoorlog lost niets op alleen het gewone volk is daar het slachtoffer van ! Shalom

Horatius op 04-09-2017 12:12

Nu Noord Korea blijkbaar behoort tot de grote jongens op het politieke en militaire wereldtoneel moet er daar ook naar gehandeld worden.

Een topconferentie van de Grote Vier, nl. de VS, China, Rusland en Noord-Korea te houden in een neutraal land zou de spanning in ieder geval voorlopig kunnen verminderen.

De VS zou de volgende concessies kunnen doen; het in etappes terugtrekken van de Amerikaanse troepen uit Zuid Korea, voorts het stoppen van de conomische sancties.

In ruil daarvoor staan China en Rusland ook garant voor de veiligheid van Zuid Korea en zouden deze landen gezamenlijk met de VS de strijd aanbinden met Noord Korea bij een grensoverschrijding door Noord Koreaanse troepen.

Het land dat bij een verdere escalatie van het conflict over zou gaan tot het inzetten van nucleaire wapens zou zich onmiddellijk in staat van oorlog bevinden met de overige drie landen als garantie dat men zich wel enige malen zou bedenken om over te gaan tot dit voor de gehele wereld rampzalige scenario.

Deze realistische manier van politiek en strategie bepalen zou de gehele mensheid kunnen behoeden voor een voortijdig Einde der Tijden.

Een ander geluid op 04-09-2017 13:31

Qromwel op 03-09-2017 22:52

U zegt:

Vernietiging van het regime zou voldoende moeten zijn. Gevolgd door hereniging. Wie kan daar nou bezwaar tegen hebben? 

Mijn reactie:

Ik deel uw mening.

Helaas heeft grote buur China onoverkomelijke problemen met hereniging. Dat is ook de enige reden, dat ze NK sinds 1953 de hand boven het hoofd gehouden hebben en ook waarom ze in 1953 ingrepen toen NK bijna verslagen was. 

China wil géén ontwrichtende vluchtelingenstroom vanuit NK naar China.

Daarnaast willen ze geen herenigd "westers" groot-Korea aan hun grens, dat een bondgenoot is van de USA en Japan. Daarom komt buffer NK hun zo goed van pas. Tenslotte vinden ze het fijn om een proxy te hebben, die op hun bevel een oorlog kan beginnen. Wordt als optie door China achter de hand gehouden voor avonturen betreffende Taiwan, Zuid Chinese Zee of elders. Dan moet hun potentiële tegenstander op meerdere fronten vechten. 

janneman op 04-09-2017 14:11

laat alle mensen nou eens samen iets doen.maar als je ergens over praat ,is het enige wat je hoord;het zal mijn een zorg zijn.ik heb een goede baan'mijn vrouw ook ,kan 3maal op vakantie heb een groot huis mooie auto,waar zal ik me zorgen over maken.

heel europa wordt overspoeld door islam die hier de zaak opvreten en uitbuiten.en dat allemaal door de fijne europa politiek, geleid door een oude nazi trut,die haar statie praktijken nooit is vergeten.en dan in amerika waar de heer soros en de clinton en o.bama kliek nog steeds de skepter zwaaid.

 in 1914 ging het zo.in 1940 ging het zo. het is net als met de exodus in de bijbel de mensen maken er een rotzooi van en willen niks doen wat hun achtje schaad.

hier zie je hetzelfde wilders was de grootste partij[ al word er gezegt van niet] ze moeten hem laten mee regeren dat wilde de mensen.le'pen krek hetzelfde .ze doen over heel europa wat ze willen,en de mensen zijn net schapen blaten en erachter na lopen.

de jeugd word alles gegeven,omdat ze bang zijn dat ze anders heel de boel op ze'n kop zetten en daar worde ze dan geen baas meer van.

groenhart op 04-09-2017 14:55

Je kan beter Amerika vernietigen!

Eelke Piers op 04-09-2017 15:18

Ook voor dit volk is Kamikaze een bekent woord en kunnen dus hoog spel spelen. Als kat in het nauw kunnen ze zichzelf en heel oost-Azie in puin leggen en wie weet bereiken ze de USA ook nog.

Die Oen mag dan een brulaap zijn maar de USA is nog altijd de aggressor en die is veel gevaarlijker.

JP op 04-09-2017 15:20

Kim Jong-un is er in ieder geval in geslaagd de hele wereld te laten geloven dat hij gek genoeg is om desnoods kernwapens te gebruiken, zelfs tegen US. Enkel afschrikking lijkt zijn doel te zijn en daarvoor genoeg in huis te hebben en dat te laten zien.

anora op 04-09-2017 16:16

Dit is heel slecht nieuws. De kans is er dat dit geen storm in een glas water is, en hiermee vind ik dit heel dom van Jim Mattis (en Trump al eerder). We weten toch wat China zei: als Amerika begint, helpen we Noord Korea. 

Trump werd gehouden voor een of andere vredesvogel en op chr. sites omhoog geprezen. Een miskleun. Wel tekenend voor het begrijpelijke gevoel van: 'eindelijk s een heel ander soort iemand' en tekend voor de behoefte aan verandering. Maar of we zo blij moeten zijn met deze verandering?

arno op 04-09-2017 17:17

Amerika begint niet, ze kijken wel uit... N.Korea begint ook niet, die dikkop weet precies hoever hij kan gaan.

P. Puk op 04-09-2017 17:17

Zoals altijd: de tijd zal het leren!

Hubo op 04-09-2017 17:33

Bernard Hammelburg hoorde ik op BNR nieuwsradio opmerken,dat het zo wel een paar jaar door kan gaan,maar iemand die altijd al zei,dat het zo al jaren gaat en dat ze eraan gewend zijn,durfde zich er nu niet meer over uit te laten.

Ik weet niet precies hoe Mattis dat gezegd heeft.De aanwezigheid van die raketten en zo'n bom wordt door sommigen al als een bedreiging gezien,maar je kan ook eerder denken aan een concrete aanval.

En dan zijn er ook nog mensen die denken dat Korea zich er niet zomaar bij neer zal leggen,als zo'n raket uit de lucht geschoten wordt.

Vroeger had je wel vaker beperkte schietincidenten,maar dat lijkt me nu toch minder waarschijnlijk.

Die president van Kores is ook raar bezig.Enerzijds zoekt hij toenadering,maar nu laat hij meteen direct tegen het noorden gerichte oefeningen houden,terwijl die kerntest helemaal niet direct tegen het zuiden gericht was.

Als de amerikanen hun detectie en raketafweer goed op orde hebben,lijkt me niet gauw sprake van een ernstige dreiging,al vraag ik me ook wel eens af wat voor schade een ogenschijnlijk onschadelijke afzwaaier kan aanrichten,die in het Yellowstonepark die vulkaan activeert.Persoonlijk zou ik een eenzijdige preventieve amerikaanse aanval zonder meer als misdadig beschouwen in de huidige situatie,maar als ze er snel succes mee bereiken zonder al te veel tegenreacties,zullen ze er wel weer mee wegkomen.

Oma op 04-09-2017 17:49

Trump kan er altijd op een dinsdag, naar traditie, een drone opaf sturen om de grote lijder van noord korea een fatsoenlijk kapsel te knippen...hahaha...

Weesie op 04-09-2017 18:06

Nu of nooit.Het wordt tijd dat de Noord-Koreanen bevrijdt worden van deze tiran.

jottum op 04-09-2017 18:50

Komt de vs wel goed uit deze crisis. ZK bestelt gelijk extra luchtafweersystemen bij de vs na de laatste test, en Trump wil handelsmaatregelen nemen tegen landen die handel drijven met NK. En laat daar nu ook China bij zijn dat een honderden miljarden overschot heeft op de handelsbalans met de vs: door de crisis sneller minder import uit china dan uiteindelijk op de langzame manier komt de vs financieel zeker goed uit. Of ze echt over die raketproeven inzitten is eigenlijk twijfelachtig. 

Br@m op 04-09-2017 18:57

Er is verschil met NK en andere naties met kernwapens. Geen enkele regeringsleider kan in zijn eentje de "Rode knop" indrukken, daar gaat een heel team van defensie specialisten over. In NK niet, daar maakt die Oen alleen de dienst uit want hij heeft zich omsingeld met ja-knikkers. Degenen die een andere mening hebben dan Oen zijn of worden meteen een kopje kleiner gemaakt. Dus dit is inderdaad een heel gevaarlijke situatie ! Die Oen moet gestopt worden, hoe dan ook. Mijn inziens is die hardstikke gek. Een gevaarlijke Pitbull laat je ook niet los lopen op de kleuterschool.

Noorderlicht op 04-09-2017 19:03

Wat hebben Noord Korea, Iran en Cuba met elkaar gemeen? Antwoord: ze hebben nog geen centrale Rothschild bank.

Dus die Kim Jung Un is misschien geen oen maar de enige die laat zien dat er met hun niet valt te sollen, want anders?

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11456:laatste-landen-op-verlanglijstje-rothschild-aangepakt-door-trump

Jean op 04-09-2017 19:50

Ik snap iets niet? Ze zetten een man tot op één millimeter correct op zijn plaats op de maan maar die idioot en nog wat van die leeglopers in Noord Korea kunnen ze niet uitschakelen? Welke levensgevaarlijk spellentje zijn ze aan 't spelen met onze toekomst???

Ike op 04-09-2017 20:11

@Jottum op 04-09-2017 18:50

Zo kwam de VS uit de crisis van de jaren '30 van de vorge eeuw en betaalde GB de schuld nog decenia af die ontstond door de wapenleveranties in WWII. Een WWiI waarbij in het eerste deel bedrijven als het Amerikaanse Ford zowel in de VS als in Duitsland produceerde. Het enige wat de VS nu deed was een crisis creeren vlak voor een BRICS bijeenkomst waarmee China ook werd bedreigd met een handelsboycot, terwijl ze weten dat 90% van de handel van Noord korea is met China, omdat andere landen Noord korea al boycotten.

Het gaat nogmaals maar een beetje om die kernwapens. Het grootste gevaar is een onafhankelijke koers van de SCO en BRICS landen en breuken forceren in de nieuwe zijde route naar Europa en het voorkomen dat er een sterk alternatief komt met doour goud gedekte valuta voor de USD. Als dat gebeurd en word geaccepteerd kan de Amerikaanse economie instorten en dat op zich kan leiden tot een oorlog.

hendrik1730 op 04-09-2017 20:13

@ Br@m : fout. Trump kan op z'n eentje -- Geen hoofdletters, zie siteregels onder het artikel. Mod. de rode knop indrukken. Jaren geleden las ik een interview met ex-raket technici van de oude USSR - die lui zaten zich stierlijk te vervelen in hun missile bunkers en "prutsten" dan maar eens aan die raketten en hun geleidingssyetemen. Eén van die kerels getuigde toen : "Lanceercodes? Rode knoppen? Laat me niet lachen, als -- er ons even aanzetten sturen we een raket naar eender waar binnen een half uur. Daar hebben we het Kremlin absoluut niet voor nodig". Let wel, indien een missile sub een raket lanceert op een vijandelijk doel vanaf de grens van de territoriale wateren van een land hebben ze daar -----, max. ZO erg is het met de controle op en de beheersbaarheid van dat "speelgoed" gesteld, zowel oost als west.

Ikweer op 04-09-2017 20:52

Mr. Un. laat op zijn manier zien dat zijn land een kernmacht is, en wil hier erkenning voor, als hij die krijgt valt er misschien met hem te onderhandelen aan de tafel van de kern groot machten.

Ik ben alleen bang dat de VS (Trump) dit niet zover wil laten komen en alsnog tot aanvallen overgaat.

Laten we hopen dat het niet zover komt.

Lodewijk op 04-09-2017 21:12

Kim Jong-un heeft gezien wat er met landen en leiders gebeurt die geen kernwapens hebben en niet buigen voor de VS. Denk aan Irak en Libië... dus hij maakt er haast mee. Hoe eerder en meer kernwapens en raketten hoe veiliger voor hem en zijn landgenoten.

Niet dat ik dat communistische systeem zo ideaal vindt, allerminst. Maar ik vermoed dat de VS niets gaat doen juist omdat Kim al kernwapens en raketten heeft. 

Simon op 04-09-2017 22:15

@ anora

Dit is heel slecht nieuws. De kans is er dat dit geen storm in een glas water is, en hiermee vind ik dit heel dom van Jim Mattis (en Trump al eerder). We weten toch wat China zei: als Amerika begint, helpen we Noord Korea. 

Trump werd gehouden voor een of andere vredesvogel en op chr. sites omhoog geprezen. Een miskleun. Wel tekenend voor het begrijpelijke gevoel van: 'eindelijk s een heel ander soort iemand' en tekend voor de behoefte aan verandering. Maar of we zo blij moeten zijn met deze verandering?

Jij hebt het goed gezien Anora, veel christenen doen aan wensdenken, maar Trump is door God gekozen vanwege de komende oordelen over Amerika en is een brenger van oorlog,  ik geef je een website waar een christen juist waarschuwd voor het geen komen gaat.

vriendelijke groet Simon.  http://watchmanscry.com/

arno op 04-09-2017 22:18

Juist Lodewijk zo zit het en VS zal moeten accepteren dat N.K. vanaf heden een kernmacht is geworden ...

Qvic op 04-09-2017 22:24

Hoezo is Noord Korea nu gevaarlijk?  Er zijn meer landen die kernwapens hebben en daarvan vinden de meeste mensen onder ons geen probleem. Dus waar hebben we het eigenlijk over. In de jaren '60 en '70 waren Amerika, Rusland en Frankrijk ook fanatiek hun kernwapens aan het testen, toen hoorden we geen berichten dat die landen een gevaar vormde voor de wereld vrede. Waarom nu wel als Noord Korea het doet. Zijn we eigenlijk allemaal een beetje bang geworden, nu Noord Korea met de zelfde wapens terug kan slaan, die wij zelf ook hebben?. Of speculeren we alle op een derde wereld oorlog of deze nu wel of niet in Noord Korea begint.

Eelke Piers op 04-09-2017 22:31

@ Noorderlicht

Ik wil dit graag herhalen want het kan niet kan niet bekent genoeg zijn:

Wat hebben Noord Korea, Iran en Cuba met elkaar gemeen? Antwoord: ze hebben nog geen centrale Rothschild bank.

Dus die Kim Jung Un is misschien geen oen maar de enige die laat zien dat er met hun niet valt te sollen, want anders?

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11456:laatste-landen-op-verlanglijstje-rothschild-aangepakt-door-trump

Een ander geluid op 04-09-2017 22:45

Ceesje op 03-09-2017 23:34

U zegt:

Putin  is met de USA helemaal klaar, ze zeggen tegen N.K. te zijn . Maar als de USA  de koreanen nuked , dan zulen uit de Russische onderzeeers de de H- bommen (EMP) richting de USA gaan , onder het mum dat deze dan door N.K.  zijn afgevuurd. Ook zal er door de N.K. lees Rusland ook een paar E.M.P. bommetjes op West  Europa ontploffen  .

Mijn reactie:

En dat heeft Poetin u allemaal zelf verteld ????? Rechtstreeks contact ??

Maarten Oversier op 04-09-2017 22:57

Zijn er beelden en is er bewijs dat die proef gisteren gedaan is, of word het nieuws weer zo binnengebracht dat zelfs kritische kijkers direct geloven wat ons vertelt wordt?

Een ander geluid op 04-09-2017 22:57

Kim Jong-Oen is verslaafd aan Zwitserse kazen. Daar heeft hij ook die dikke kop van. Zie linkje, punt 3. 

http://www.quotenet.nl/Nieuws/8-bizarre-feiten-over-Noord-Korea-s-almachtige-leider-Kim-Jong-Un-197915

Het lijkt me het beste, dat alle wereldleiders hem pallets vol van zijn favoriete kazen bezorgen tot hij vanzelf ontploft ! 

Een ander geluid op 04-09-2017 23:04

Horatius op 04-09-2017 12:12

U zegt:

De VS zou de volgende concessies kunnen doen; het in etappes terugtrekken van de Amerikaanse troepen uit Zuid Korea, voorts het stoppen van de conomische sancties.

Mijn reactie:

Nogal eenzijdig !!! Welke concessies moet Noord Korea doen ? Die mogen gewoon een leger van 1 miljoen man houden....................? En ook hun kernwapens.......................?

Aan die veiligheidsgarantie van Rusland en China heb je niet zoveel. Wat ga je doen als zij op het moment supreme de andere kant opkijken ?  

HE op 04-09-2017 23:23

Voor degenen die al of niet de datum van 23 september a.s serieus nemen; het valt op dat naarmate we deze datum naderen de spanningen behoorlijk aan het oplopen zijn.

En er zit blijkbaar ook een soort van 'houdbaarheidsdatum' op het geheel.  Gaat de grote verdrukking zoals geprofeteerd in de bijbel dit jaar al beginnen of krijgen we nog (enige) uitstel?

Steiner op 05-09-2017 00:04

Misschien is er toch een oplossing. Kernwapens plaatsen op Zuid- Koreaans en Japans grongebied als tegengewicht. Wederzijdse vrees is wederzijdse veiligheid. China zal dit echter niet dulden en is dan genoodzaakt om stappen te ondernemen om het kernarsenaal van beide landen via onderhandelingen af te bouwen. Zuid- Korea en Japan zouden hun non- proliferatieverdrag kunnen herroepen wegens noodwendigheid door de rechtstreekse bedrijging door hun buurland.

mientjei op 05-09-2017 00:12

Af en toe vind ik het net een uit de hand gelopen  "wie kan het verst pissen" wedstrijd lijken

mientjei op 05-09-2017 00:25

@Jean 9.50  die man op de maan, daar geloven ook steeds minder mensen in. Waarschijnlijk een staaltje bluf  van de bovenste plank, om Rusland te imponeren. Leer mij mannen kennen, van die pauwen  pronkend met de staart

mientjei op 05-09-2017 00:40

Zitten we ook nog met merkel opgescheept, ze wordt weer gekozen , dat voel je al aan komen.

mientjei op 05-09-2017 01:12

God heb genade met uw kinders

De Terugkeer op 05-09-2017 06:44

@Oma op 04-09-2017 17:49

 

Grappig taalgebruik: 'de grote lijder'! Ja...inderdaad, da's goed verwoord! Er zijn helaas te veel zielige zieltjes op aarde en in de wereld, die net zolang doorgaan met hun ellende, tot ze uiteindelijk zelf 'dodelijk' worden getroffen...ach, ze hebben hun absolute aandacht gehad, hun ultieme spelletjes weer gespeeld...als kinderen zo blij en dan  weg ermee als grof vuil.

Wat is hun nalatenschap? 

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl