HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Minister Defensie VS dreigt Noord Korea met totale vernietiging

De Amerikaanse minister van Defensie Jim Mattis heeft zojuist bijna expliciet gedreigd om Noord Korea totaal te vernietigen. De almaar hoger oplopende oorlogsretoriek is het gevolg van de kernproef die Noord Korea vanochtend hield met –zo goed als zeker- een waterstofbom. Omdat het land inmiddels ook heeft bewezen over intercontinentale raketten te beschikken, kan rustig worden gezegd dat er een levensgevaarlijke situatie op de wereld is ontstaan.

‘Iedere bedreiging van de VS of zijn gebieden, inclusief Guam, of onze bondgenoten, zal worden beantwoord met een massale militaire reactie,’ zei minister Mattis zojuist tegen enkele verslaggevers bij het Witte Huis. ‘We zijn niet op de totale vernietiging van een land, namelijk Noord Korea, uit, maar zoals ik al zei hebben we vele opties om dat te doen.’

Eerder vandaag had ook China de Noord Koreaanse kernproef ten strengste afgekeurd, en het regime in Pyongyang nogmaals opgeroepen om de VN resoluties te respecteren en ‘te stoppen met het maken van foute acties die de situatie verergeren.’

Het was de tweede keer dat Noord Korea de Chinese president Xi feitelijk voor schut zette, door wederom pal voor een grote topconferentie in China –nu van de BRICS landen- uitdrukkelijk tegen de zin van Beijing een kernproef uit te voeren.

Conclusie op Zero Hedge: ‘Het lijkt er welhaast op of Kim Jong-un smeekt om een dodelijke vergelding, niet alleen van Washington, maar ook van Beijing. Een dezer dagen zal hij absoluut zijn zin krijgen.’


Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

03-09: Flashback 1994: President Clinton kondigde trots einde kernwapens Noord Korea aan
01-09: Analisten vrezen nog deze maand uitbreken oorlog met Noord Korea
12-08: WO-3 angst in VS: Stormloop op survival winkels
11-08: China waarschuwt VS: Wij zullen aanval op Noord Korea tegenhouden
10-08: Grootste Britse kranten waarschuwen burgers voor kernoorlog
09-08: VN-sancties omzeild: Noord Korea en Iran sluiten militair samenwerkingsverdrag
30-07: ‘Pentagon bronnen: Trump beveelt binnen jaar militaire aanval op Noord Korea’
05-07: ‘VS, Rusland en China maken neutronenbommen klaar voor aanval op Noord Korea’
01-07: Hackersgroep Anonymous waarschuwt voor plotselinge Derde Wereldoorlog (/ ‘De strijd zal zeer waarschijnlijk heftig, wreed en snel zijn, en wereldwijd grote verwoestingen aanrichten’)
19-06: VS legt enorme voorraden aan voor aanstaande grote wereldcrisis
14-04: ‘VS bereidt preventieve aanval op Noord Korea voor
11-04: Mensheid stevent gestaag op nieuwe wereldoorlog af (/ China posteert 150.000 man aan grens met Noord Korea, dat opnieuw met kernoorlog dreigt na komst Amerikaanse marine)
13-03: US Navy Seals oefenen op uitschakelen Kim Jong-un in Noord Korea (/ F-35 stealth jagers gaan aanval op Noord Korea simuleren)
24-02: China dreigt met oorlog bij komst Amerikaanse vliegdekschip (/ Flashback: Ex-CIA remote viewers voorspelden Noord Koreaanse kernexplosie gevolgd door wereldoorlog)

2012:
14-02: Remote viewers: Alles verwoestende killshot zonnevlam nabij (/ Derde Wereldoorlog en einde beschaving begint met explosie Noord Koreaanse kernbom) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gespekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31) verder te praten.


Reacties

Pagina12
Hubert Luns op 05-09-2017 08:34

De Amerikanen hebben dankzij satelieten in samenwerking met anti-raket raketten (zoals ook Israël bezit) het vermogen om enkele seconden na lancering een Koreaanse raket onschadelijk te maken. Amerikaanse oorlogsschepen liggen voor de kust van Noord Korea om dat te doen. De blamage voor de Koreaanse potentaat als zijn raketten reeds boven Noord Korea uit  de lucht worden gehaald wil hij liever voorkomen. Ergo, er is wel een bedreigende situatie, maar minder bedreigend als het lijkt.

Noorderlicht op 05-09-2017 08:39

@Eelke Piers op 04-09-2017 22:31

Bedankt Eelke! het kan inderdaad niet vaak genoeg herhaald worden. Kim Jong Un vecht eigenlijk als enige tegen het NWO-systeem, zodra die laatste 3 landen zijn voorzien van een centrale Rothschild bank dan gaat het 'feest' pas echt beginnen.

Een ander geluid op 05-09-2017 08:50

Steiner op 05-09-2017 00:04

U zegt:

Misschien is er toch een oplossing. Kernwapens plaatsen op Zuid- Koreaans en Japans grongebied als tegengewicht. Wederzijdse vrees is wederzijdse veiligheid.

Mijn reactie:

Ik zie het net zo als u ! Deze doctrine heeft in de rest van de wereld goed gewerkt. Nog 2 kernmachten erbij en gelijk maar een flink raketschild (Thaad & Aegis) in Zuid Korea en Japan. 

Erop en erover.

anora op 05-09-2017 09:31

@Simon,

Heb het gelezen. 

En vanaf: "I am watching in real time as many Christians are now stating that they support a war with North Korea." Tot en met "It's time to pray", heeft hij gelijk. 

Horatius op 05-09-2017 10:12

@Een ander geluid,

Geen enkel land zal bereid zijn haar militaire kracht daadwerkelijk in te leveren, niet op papier en zeker niet in de praktijk.

Mijn stelling is dat de Amerikanen in Zuid Korea daar niet tot in de eeuwigheid kunnen blijven zitten en een gefaseerde terugtrekking van deze militairen over een periode van b.v. 5 jaar zou de druk van de ketel kunnen halen.

Rusland en China hebben een groot belang bij een stabiele situatie en zullen zeker moeten ingrijpen bij een escalatie van dit conflict. Vluchtelingenstromen richting China, om nog maar te zwijgen over de gevolgen voor het milieu bij een onverhoopte kernoorlog.

Een veiligheidsgarantie ten behoeve van Zuid-Korea is dus ook in hun belang en dit in de praktijk brengen zeker ook al zullen de VS uiteraard in dit scenario verreweg de grootste inbreng hebben.

Geef het bewind in Noord-Korea vooral het gevoel dat zij serieus genomen worden, gezichtsverlies is voor hun onaanvaardbaar.

Qromwel op 05-09-2017 13:22

Is die Oen een masochist?

Qromwel op 05-09-2017 13:26

Van de Blacklisted News Updates:

http://www.blacklistednews.com/North_Korea%E2%80%99s_nuclear_test_site_at_risk_of_imploding%2C_Chinese_scientist_says/60695/0/38/38/Y/M.html

Een ander geluid op 05-09-2017 17:25

Horatius op 05-09-2017 10:12

Ik geloof niet in eenzijdige stappen en óók niet in de garanties van Rusland en China. Die zijn net zoveel waard als die van een malafide autoverkoper. Niets dus. 

Noord Korea werkt al ruim 20 jaar aan kernwapens. Al die tijd hebben Rusland en China niets willen / kunnen bijsturen. Praten en diplomatie met Noord Korea levert al 70 jaar niets op. Daarnaast vinden Rusland en China het blijkbaar niet zo erg als de huidige status quo in hun voordeel verandert. 

Bij een serieus verdrag zal iedere partij moeten inleveren. Niet alléén Noord Korea moet zich veilig voelen, óók Zuid Korea. Als Noord Korea niet op basis van "gelijk oversteken" bereid is afspraken te maken, dan rest Zuid Korea niets anders dan zich militair even sterk te maken. Wat mij betreft inclusief eigen kernwapens !

anora op 05-09-2017 17:41

Het is iig een Oen, Qromwel, maar wel een gevaarlijke (wordt enorm onderschat, heb ik het idee) dat is duidelijk en een masochist, dat zal ook wel kloppen. Bedankt voor de link. 

Een ander geluid op 05-09-2017 19:07

Qromwel op 05-09-2017 13:26

Kan er nog wel bij. Fukushima is ook nog steeds niet opgelost en dan maakt men zich in politiek NL zorgen om CO2...............

Horatius op 05-09-2017 19:56

@Een ander geluid,

Deëscalatie van dit hoogoplopende conflict zou momenteel de allerhoogste prioriteit moeten krijgen.

En dat kan alleen maar door onderhandelingen op diplomatiek niveau. Inderdaad moeten beide partijen dan bereid zijn concessies te doen, maar het bewind in Noord-Korea is zo flexibel als beton op dit moment, dus kan er voorlopig alleen maar tijd worden gewonnen.

Eigen kernwapens voor Zuid Korea zal onmiddelijk bij het bekend maken hiervan een reactie opleveren, en wat die reactie zal zijn laat zich gemakkelijk raden...

Uiteindelijk ligt de oplossing van dit conflict bij China, de enige handelspartner van de Noord-Koreanen, die hebben de macht om de bevolking letterlijk uit te hongeren en eventueel tot een opstand te bewegen. Een totale ontwrichting van hun samenleving is geen elegante oplossing maar is er een betere en humanere oplossing in de praktijk haalbaar?

Het is dus kiezen uit twee kwade opties: een oorlog met conventiele en uiteindelijk kernwapens of de economische santies dusdanig opvoeren dat de bevolking van Noord-Korea de hongerdood sterft en er zelfs geen voedsel meer is voor het uit zijn krachten gegroeide leger.

JP op 05-09-2017 22:36

@Een ander geluid op 05-09-2017 17:25

Afspraken met die andere malafide autoverkopers zijn evenzo niets waard. Zij zijn niet te vertrouwen. Dat is wel gebleken igv Sadam, Gadaffi en Assad. 

Ik moet ze nageven tenminste in een ding eerlijk te zijn, en dat is wat zijzelf bij herhaling zeggen: "Wij hebben geen vrienden, wij hebben alleen belangen".

Lodewijk op 05-09-2017 23:03

Gisteren postte ik:

"Kim Jong-un heeft gezien wat er met landen en leiders gebeurt die geen kernwapens hebben en niet buigen voor de VS. Denk aan Irak en Libië... dus hij maakt er haast mee. Hoe eerder en meer kernwapens en raketten hoe veiliger voor hem en zijn landgenoten.

Niet dat ik dat communistische systeem zo ideaal vindt, allerminst. Maar ik vermoed dat de VS niets gaat doen juist omdat Kim al kernwapens en raketten heeft." 

.............

Vandaag zag en hoorde ik Poetin precies hetzelde zeggen in China bijdens de bijeenkomst van de BRIKS landen daar. Hij zei dat de Koeanen nog liever gras eten dan hun nucleaire programma opgeven.

"Putin: "N.Korea would rather eat grass than abandon nuclear programme" https://www.youtube.com/watch?v=6NWdW0OUW_U

Hij zei ook dat het onzinnig is dat de VS Rusland sancties oplegt en dan wil dat Rusland NK sancties oplegt voor de VS.

Ike op 06-09-2017 00:31

@Lodewijk op 05-09-2017 23:03

Je hebt volkomen gelijk. Vergeet ook niet dat al deze leiders in het MO eerst de grootste bondgenoten waren met de VS en de Neo Con's. Pas toen ze kwamen met een alternatief voor de USD was het snel afgelopen. De VS en de Neo Con's gaven er helemaal niks om dat Saddam de Koerden bombardeerde met chemische wapens. Iedereen nam de olie af van Irak en Libie.

WakeUp op 06-09-2017 00:40

Geloofszaken naar het Geloofsforum, zie siteregels onder de artikelen. Mod.

Qromwel op 06-09-2017 10:23

Reken niet op vriendschappen in "de internationale gemeenschap". U kent die massamedia dooddoener wel. Ook niet binnen de NATO niet. Kijk maar hoe onze bondgenoten die Hollanders in de steek lieten. Wie had ook al weer de leiding van o.a. UNPROFOR? Ik denk dat sommigen het stiekem prima vonden dat er 8000 moslims vermoord werden. Trouwens, waar komt dat getal vandaan? En wie heeft het gecontroleerd? Sorry voor dit nakaarten.

Infidel4U op 06-09-2017 14:09

Wat me opvalt is dat er hier aardig wat reageerders zijn die het niet meer dan normaal vinden dat Noord-Korea zich voorziet van kernwapens om de rest van de wereld mee te bedreigen. En vergis je niet: een nucleaire aanval ergens op het Westelijk halfrond zal invloed hebben op ons allemaal. Het verschil tussen Noord Korea en andere kernmachten is dat NK voortdurend (nucleaire) bedreigingen uit en de andere kernmachten niet. Om NK nu dan ook deel te maken van "de Grote Vier"(wat dat in hemelsnaam dan ook mag betekenen...) lijkt mij dan ook in het geheel niet terecht. Wat heeft NK de rest van de wereld te bieden waaraan zij het recht kunnen ontlenen een "wereldmacht"te zijn? He-le-maal niets. Noppes. Nada. Zero. NK is een dictatuur, geleid door een "dynastie"van psychopatische, megalomane broedermoordenaars die liever atoomwapens in elkaar knutselen dan hun bevolking te voeden. Alleen het feit dat NK kernwapens heeft kan niet automatisch betekenen dat zij enige rol van betekenis op het wereldtoneel mogen spelen. In tegendeel. Laat eerst maar eens zien wat zij ons te bieden hebben, dan praten we misschien verder.

En wat China's "hulp"aan NK betreft: de troepen die China aan de grens met NK heeft verzameld, zijn daar echt niet voor de "bescherming"van hun favoriete regionale dictator. Zodra er een eventuele aanval komt op NK zullen de Chinezen hun communistische buren "bevrijden"en NK inlijven in de grote Chinese communistische heilstaat. China gaat echt geen wereldoorlog om Noord Korea beginnen, dat is slecht voor de handel, ze zijn niet gek. Schizofreen misschien, dat dan weer wel.

Ike op 06-09-2017 15:43

@Infedel4U op 06-09-2017 14:09

Je verondersteld veel teveel. Chinese troepen aan de grens met NK kunnen daar zijn om heel veel redenen. Ze kunnen klaar staan om NK te gaan bezetten als de Oen zich niet gaat gedragen. Ze kunnen klaar staan om de grens dicht te gooien als vanuit NL een stroom vluchtelingen op gang komt. Ze kunnen klaar staan om te gaan helpen als er een kernramp in NK heeft plaatsgevonden. Ze kunnen klaar staan om de troepen van ZK en hun vrienden tegen te gaan houden. Ze kunnen klaar staan zodat als de VS een kernaanval uitvoerd op NK, het duidelijk is dat China ook zwaar word getroffen en dat China zich gerechtvaardigd voelt om te reageren bij een aanval op NK.

Ik kan nog wel een paar uur doorgaan. We weten het niet als we niet in de hoofden van de beslissers kunnen kijken.

Het is naief om te denken dat als er zelfs een kleine kernaanval plaatsvind ergens op de wereld, dat wij er geen last van zullen hebben. De voedselstromen over de hele wereld zullen getroffen worden. Het prijsniveau over de hele wereld zal veranderen. Men zal er bij marketmakers en beursbedrijven wellicht uitgebreide computermodellen en kunstmatige itelligentie op los laten om in te schatten wat de effecten zullen zijn op elke economie etc. Maar de overheid zal ook ingrijpen en uiteindelijk is al het gedrag als geheel niet te voorspellen. Al heel snel zal de handel stil gelegd worden . En dan.... ??????

Een ander geluid op 06-09-2017 16:52

Qromwel op 06-09-2017 10:23

Volgens mij was ten tijde van de val van Srebrenica (11-7-1995) de Franse generaal Bernard Janvier commandant (maart 1995-januari 1996) van Unprofor. Blijkbaar hebben de USA, Frankrijk en UK in onderling overleg besloten om Mladic & Karadzic Srebrenica te "gunnen". Collateral damage was dat ze bondgenoot NL maar even de bekende dolkstoot in de rug gaven. 

Doden en vermisten zijn centraal geregistreerd door internationale organisaties, zoals UNHCR, ICMP International Commission on Missing Persons (wellicht rol Rode Kruis).

Momenteel zijn er ongeveer 7000 "Srebrenica-doden" geïdentificeerd en blijkbaar heeft men nog duizenden zakken met lichaamsdelen, die wachten op DNA-onderzoek.............. Daarnaast worden er nog regelmatig massagraven gevonden. 

https://www.theguardian.com/law/2013/nov/10/bosnia-syria-victims-of-genocide-dna

http://www.helsinki.org.rs/doc/testimonies33.pdf            Zie Indez blz. 5

Een ander geluid op 06-09-2017 17:12

Ike op 06-09-2017 15:43

Jij zegt:

Het is naief om te denken dat als er zelfs een kleine kernaanval plaatsvind ergens op de wereld, dat wij er geen last van zullen hebben. De voedselstromen over de hele wereld zullen getroffen worden. Het prijsniveau over de hele wereld zal veranderen. Al heel snel zal de handel stil gelegd worden . En dan.... ??????

Mijn reactie:

Om je eigen woorden te citeren: "je verondersteld teveel" !

Kleine kernaanval, die niet uitmondt in een grote, all-out, kernoorlog, zal natuurlijk een flinke politieke en economische schrikreactie geven en zijn weerslag hebben op de samenleving wereldwijd. 

Maar, als we ons beperken tot puur de impact op de landbouw, voedselvoorziening en de handel zouden de gevolgen wel eens veel geringer kunnen zijn, dan jouw doemscenarion. Zie de gevolgen van Tsjernobyl en Fukushima. Iedereen vergeet even, dat er al sinds 11-3-2011 hoog radioactief water in gigantische hoeveelheden de Stille Oceasan in stromen. Door de grote hitte van de centrales smelten nog steeds robots die men de centrale instuurt. Deze stille ramp duurt nu al ruim 6 jaar en het einde is nog niet in zicht. Wij hebben géén benul van de graad van besmetting in Japan en dat land exporteert nog vrolijk al zijn producten de hele wereld over. Het prijspeil is bij beide kernrampen op de lange termijn niet veranderd. Een korte-termijn piek is te verwachten, maar zal meer door de schrik / paniek veroorzaakt worden, dan door harde economische factoren.

Ike op 06-09-2017 20:46

@Een ander geluid op 06-09-2017 17:12

Het houd echt niet op met jou.

Wie zegt dat de gevolgen beperkt waren van die kernrampen? Waar vlogen de vogeltrekken doorheen? Waar landen deze? Waar kwamen deze vogels of vissen uit de Japanse Zee in de voedselketen? Waar komt water dat verdampt in Tjernobyl neer? Waar stroom het grondwater bij Tjernobyl naartoe?

Denk jij werkelijk dat elk voedselitem met geigertellers word gechecked? ROFL Dat land exporteert inderdaad vrolijk zijn spullen naar Nederland en wij vliegen dagelijks met lijnvluchten uit Nederland naar Japan. Zelfs als er geen directe vluchten zouden zijn, mag iedereen onderweg overstappen op een vlucht die pendelt naar steden in Japan. Gelukkig is jouw glas altijd vol met water en niet bijna leeg. ROFL.

Infidel4U op 07-09-2017 07:32

@Ike. Waar heb ik het gehad over een 'beperkte nucleaire aanval'? Nergens. En wat China betreft: het blijft afwachten wat ze doen, maar bij een totale disruptie van de NKse overheid ontstaat een machtsvacuüm. En dat vult China liever zélf op dan het over te laten aan ZK of de VS. Zelf denk ik dat er nog een hele tijd doorgemodderd gaat worden.

johny op 07-09-2017 20:22

Binnen enkele weken ben ik er niet meer, en commentaar geven op dergelijke toestand is zal duren tot "de bom" barst.  Maar deze dagen lees ik het woord "waterstofbom". De ene zegt dat kan niet, de andere vindt dathet wel kan.  Tussen kunnen en doen zitt er nog een verschil. Maar hoe langer de grootmachten wachten hoe gevaarlijker de toestand wordt en de ganze zaak escaleert want dan zal niemand zich kunnen terugtrekken . Waaeschijnlijk maak ik het niet meer mee want een maand is zo voorbij. Ik hev het meest zorgen in lijn familie; kinderen, kleinkinderen en een achterkleinkind dat normaal in november zou moeten geboren worden. Nu zeg ik ronduit dat de grootachten zich tot nu toe rustig heggen  gehouden. Maar ik kan lk me niet voorstellen dat noch amerika, china of rusland , israël dat dom kore-haantje zomaar zijn plan als zijn natte droom zal laten itvoeren. Die speelt met het leven van vele miljoeneen mensen van zijn eigen volk.  En beseft hij dat niet, gooi er dan vandaag of morgen heel vroeg het nodige op dat we van dat land niets meer horen.   En als ik zie wat Israël als weerstand kreeg na 3 keer het afweergeschut van Rusland voor Syrië, Irak en hesbollah kreeg worden er afspraken gemaakt die niet in de richting van een wereldoorlog wijzen, stelt me niet 100% gerust maar toch niet zo ongerust als wat wij hier van sommigen lezen.  Mocht dat blaasje toch zo dom zijn om de échte jongens uit te dagen zult u wel ziebn hoe de koek daarna verdeeld wordt. Daar  heb ik niet het minste gedacht over.                                       

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl