Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Honderden Amerikaanse tanks en houwitsers in Polen gearriveerd

Russische professor internationale veiligheidheid acht ‘beperkt militair conflict’ NAVO en Rusland steeds waarschijnlijker – Hulpdiensten bereiden zich voor op Noord Koreaanse kernaanval op Los Angeles

Zware Amerikaanse Abrams slagtanks komen in Polen aan.

Terwijl hoge militaire en politieke officials plichtmatig blijven verklaren niet uit te zijn op een conflict, gaat de NAVO ondertussen gewoon door met de voorbereidingen voor oorlog met Rusland. Drie dagen geleden kwamen er meer dan 1000 Amerikaanse tanks, houwitsers, pantservoertuigen en ander geschut in de Poolse havenstad Gdansk aan. Dit materiaal zal in het westen van het land worden gestationeerd, en vrijwel onmiddellijk deelnemen aan de grootschalige militaire oefening Dragon-17. Ondertussen vindt aan de andere kant van de grens de ‘grootste vertoning van Russische militaire macht sinds het einde van de Koude Oorlog’ plaats, getiteld Zapad-2017.

 

Aan de NAVO oefening Dragon-17, die tussen 25 en 29 september plaatsvindt, nemen in totaal 17.000 soldaten uit 11 landen deel. De enorme hoeveelheid Amerikaans militair materieel die afgelopen week in Polen aankwam is nog maar de eerste lading die valt onder het Operation Atlantic Resolve initiatief, dat bedoeld is als tegenwicht voor de toegenomen Russische militaire activiteiten bij Oost Europa – activiteiten zoals de enorme militaire oefening Zapad-17 deze maand, die volgens het Kremlin juist een reactie is op de al geruime tijd aan de gang zijnde agressieve militaire opbouw van de NAVO langs de grenzen met Rusland.

Officials van de NAVO –waaronder secretaris-generaal Jens Stoltenberg-, Rusland en Wit-Rusland verklaarden dat ze geen directe bedreiging zien in elkaars grootschalige militaire oefeningen. Desondanks blijven beide partijen elkaar beschuldigen van het verhogen van de spanningen, en gaat de militaire opbouw van de NAVO, en Ruslands reactie daarop, gestaag verder. (1)

‘Beperkt militair conflict niet uitgesloten’

Professor Internationale Veiligheid Alexej Fenenko, werkzaam aan de staatsuniversiteit Lomonossov in Moskou, noemt de woorden van Stoltenberg dat hij de betrekkingen met Rusland weer wil verbeteren dan ook niets meer dan een ‘routine verklaring, die door niet één daadwerkelijke stap wordt ondersteund.’ Onderhandelingen over het herstellen van het zwaar beschadigde onderlinge vertrouwen zijn er niet. ‘Daar wordt überhaupt niet eens over gesproken.’

Teken aan de wand is ook dat het officiële Rusland-NAVO dossier, dat op 27 mei 2017 afliep, deze keer niet verlengd werd, iets dat jarenlang vrijwel automatisch wel is gebeurd. Professor Fenenko sluit een ‘beperkt militair conflict’ tussen de NAVO en Rusland dan ook niet langer uit. De NAVO gaat die ‘beperkte oorlog’ mogelijk opnieuw in Georgië proberen uit te lokken, of anders /ook rond de Baltische staten, het Oostzee gebied of Transnistrië. (2)

Hulpdiensten bereiden zich voor op kernaanval op Los Angeles

Ondertussen bereiden hulpdiensten in Long Beach (Los Angeles) en Ventura County (ten noordwesten van L.A.) zich serieus voor op een Noord Koreaanse kernaanval. Internationaal veiligheidsexpert Hal Kampfer is ingeschakeld om medewerkers van hulp- en spoeddiensten uit te leggen wat er moet gebeuren als de Noord Koreaanse dictator Kim Jong-un een kernraket op Los Angeles afschiet.

‘Veel mensen zullen omkomen, maar een groot percentage van de bevolking zal het overleven. Die zullen risico’s lopen en hulp nodig hebben.’

Omdat Noord Korea –dat gisteren opnieuw een ICBM teste en over Japan afvuurde- enkel nog over kleine kernbommen lijkt te beschikken, zal bij een aanval ‘slechts’ één vierkante mijl totaal worden vernietigd. Dat houdt echter wel in dat het complete centrum van Long Beach ‘toast is, zonder overdrijven.’ Maar de belangrijkste ziekenhuizen, de luchthaven en de brandweer bevinden zich in heuvelachtig terrein en zullen de schokgolf vermoedelijk overleven.

Een kernbom op de stad zal een enorme hoeveelheid stof en oceaanwater dat door de explosie in de atmosfeer wordt gezogen op de overlevenden doen neerregenen. Daarnaast is er nog de nucleaire fall-out die een grote bedreiging voor hen vormt. Tel dat op bij de EMP die alles wat op electriciteit werkt zal uitschakelen, plus de miljoenen in Los Angeles die de supermarkten en benzinestations zullen bestormen en proberen te vluchten, en de chaos zal compleet zijn.

Bizar filmpje moet bevolking geruststellen

Het nabijgelegen Ventura County heeft zelfs een video getiteld ‘Noachs Ark’ gemaakt voor de bevolking waarin een official van de gemeente –onder begeleiding van een vrolijk deuntje- instructies geeft hoe de mensen een schuilplaats moeten voorbereiden en de ramen van hun huizen met plastic moeten bedekken in het geval van een kernaanval. In het bizarre filmpje is te zien hoe een jongeman op straat loopt en schrikt van een kernexplosie op de achtergrond, en vervolgens... een liedje op zijn gitaar begint te spelen.

Onlangs berichtten we al over de run op survival- en dumpstores in de VS, vooral in Californië, en de explosief gestegen vraag naar ondergrondse bunkers in alle soorten en maten.


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Sputnik News
(3) Zero Hedge


Zie ook o.a.:

10-09: China waarschuwt Trump opnieuw Noord Korea militair te steunen bij aanval VS
08-09: Strategic Intelligence verwacht binnen 6 maanden aanval op Noord Korea
03-09: Minister Defensie VS dreigt Noord Korea met totale vernietiging
01-09: Analisten vrezen nog deze maand uitbreken oorlog met Noord Korea
29-08: National Defense Magazine: VS en EU houden rekening met beperkte kernoorlog in Europa
27-08: Rusland roept in september 100.000 soldaten en reservisten op, NAVO zeer bezorgd
12-08: WO-3 angst in VS: Stormloop op survival winkels
0-08: Grootste Britse kranten waarschuwen burgers voor kernoorlog
31-07: ‘Nieuwe sancties tegen Rusland net zo crimineel als Hitlers leugen over Poolse inval in 1939’ (/ Paul Craig Roberts: Er komt een oorlog aan)
30-07: ‘Pentagon bronnen: Trump beveelt binnen jaar militaire aanval op Noord Korea’
01-07: Hackersgroep Anonymous waarschuwt voor plotselinge Derde Wereldoorlog (/ ‘De strijd zal zeer waarschijnlijk heftig, wreed en snel zijn, en wereldwijd grote verwoestingen aanrichten’)
13-05: ‘Rusland en China overtuigd dat VS kernaanval voorbereidt’ (/ ‘Russen en Chinezen geloven nu dat het een kwestie van zij of wij is’)
26-04: Hoge Britse en Russische officials dreigen elkaar met kernaanval

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Qromwel op 16-09-2017 14:34

Hoezo enorme hoeveelheid materieel voor 17000 militairen? 100000 Russen in Kaliningrad zullen ook wel het een en ander meegenomen hebben.

Benny op 16-09-2017 14:42

Gebeurt het Dan is het Einde van NoordKorea,zelf denk in spierballentaal van Kim-Jong-Un

willy op 16-09-2017 15:00

Waarom de Navo altijd problemen zoekt met Rusland is voor mij soms een raadsel de vijand is niet Rusland maar de islamitische landen en vooral Noord-Korea die zeer actief zijn in het M.O. ! Rusland ziet de Navo als een bedreiging om dat het steeds dichter komt tegen de Russische grens en dat zien ze daar liever niet. Of Turkije nog deel gaat uitmaken van deze Navo is ook nog niet geheel duidelijk onlangs sprak een minister op de Turkische televisie dat Turkije op termijn de Navo zouden verlaten nu ze toch weten dat ze nooit bij de EU mogen komen. Turkije koopt nu al wapens van de Russen en Poetin doet graag zaken met Turkije om zo uit het economisch moeras te geraken waar men inzit sinds de Krimhistorie . Het zou beter zijn voor iedereeen dat de relaties tussen Europa en Rusland zouden verbeteren we hebben elkaar nodig in strijd tegen het opkomende islamisering !!! Shalom

vlokje op 16-09-2017 15:00

bizar dus: een aanval en verwoesting door een vijandig land gaat dus plundering en anarchie onder eigen bevolking veroorzaken, en met diezelfde mensen moet men de oorlog winnen

Roberta Jongen op 16-09-2017 15:09

 Helaas gaat die oorlog er komen. Alois Irlmaier heeft hem voorzien en ook Nostradamus. Uitbreken gaat ie ergens aug in 2019.

 Jammer dat er maar zo weinig mensen beseffen waar de EU, NATO, NWO vaticaan mee bezig zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=m8UGyzwscVk

Tom Hendrix op 16-09-2017 16:35

@Willy: 15.00. uur. Geheel eens met uw mening.

Lionheart op 16-09-2017 16:51

ik moet de dag nog  meemaken dat er van al die doemscenario,s alhier is 1 keertje daadwerkelijk  iets uitkomt,

dag in dag uit,week in week uit, maand in maand uit, jaar in jaar uit vliegen de doemartikeltjes je om de oren

maar uitkomen ho maar.

die zogenaamde analisten ,professors en wat niet al meer roepen ook maar een end weg.

lionheart op 16-09-2017 17:13

hier is ook niet veel van uitgekomen is het wel , artikeltje  van 6 jaar geleden

http://xandernieuws.punt.nl/content/2011/06/alex-jones-vredestichter-obama-is-de-derde-wereldoorlog-begonnen

willy op 16-09-2017 17:19

@ Lionhaert : Je moet eens dringend wakker worden achter je televisie we zijn reeds in oorlog tegen het terrorisme en die strijd zal de komende tijd nog erger worden als vele jihadisten terug keren en in Syrie heerst nog steeds burgeroorlog en hongersnood . Dus de oorlog is al gedeeltelijk bezig en de wereld is vrij onrustig er moet niet veel meer mis lopen!!! Shalom

Qromwel op 16-09-2017 17:33

Lionheart op 16-09-2017 16:51: Het signaleren van mogelijk kwalijke ontwikkelingen is iets anders dan de onheilsprofeet uithangen.

lionheart op 16-09-2017 17:35

artikeltje uit 2011, europese burgeroorlog , apocalyps in 2011,

het s nu anno  2017, ook niet veel van terecht gekomen is het wel

http://xandernieuws.punt.nl/content/2011/04/trends-institute-apocalyps-2011-niet-meer-te-voorkomen

jottum op 16-09-2017 17:49

Zoals vluchtelingen en drugs europa zijn binnen te smokkelen zo kern- of waterstofbommen elders geproduceerd dat zijn en door groeperingen binnen europa gebruikt kunnen worden. Geen brutus is immers te vertrouwen, europa kan politiek, milieutechnisch en economisch mondiaal zijn handen nauwelijks meer in onschuld wassen, en raketten of vliegtuigen heeft men dan niet nodig.

Een kleinigheid is voldoende om de paniek volledig te doen toeslaan. Zou dat gekoppeld worden aan een geslaagde hack-aanval op vitale doelen, en het pandemonium is compleet. Gelukkig zijn er talloze puzzleboekjes te verkrijgen voor de donkere avonden.

ster op 16-09-2017 17:50

Lioheart ik heb gisteren pal achter mijn rug al een aanslag meegemaakt, dus,,, wees allert ten alle tijden. eerst dacht ik ook dat kan nog jaren duren voor ik iets mee maak en gisteren was het zover en kan er niet mee lachen.

Wardje op 16-09-2017 18:16

Nostradamus @Roberta Jongen op 16-09-2017 15:09.  Nostradamus had occulte inspiraties. Tot mijn verrassing rept een andere bron daar met argumenten over. Deze bron geeft een paar citaten van hemzelf en bijzonderheden over de methoden waarmee hij tot zijn inzichten en profetieën kwam.     https://www.evangelicaloutreach.org/nostradamus-2.htm#nostradamus   ---  Irlmayer is een heel ander geval. Maar goede trouw en vaststaand geloof zijn nog geen garantie voor waarheid.

Ike op 16-09-2017 18:52

@Willy op 16-09-2017 15:00

Turkije heeft S400 systemen gekocht, maar dat betekent niet dat ze de laatste versie krijgen en ook niet dat ze morgen geleverd worden. Tegen de tijd dat levering plaatsvind zal het Russische leger waarschijnlijk S500 of S600 systemen geleverd krijgen. Net als de Grieken oude S300 systemen kregen, waartegen Israel tests uitvoerde en wellicht Israel een (niet allerbeste) update leverde van het S300 systeem. Ik zeg niet dat Israel geen allerbeste update konden leveren, maar waarschijnlijk niet de allerbeste leverde omdat ze ook niet willen dat S300 systemen met extreem goede chips en software gingen functioneren in het MO.

De verkoop aan Turkije betekent niks. Het betekent alleen dat als er in de toekomst een vliegtuig met een S400 neergehaald word, het ook niet hoeft te betekenen dat Rusland verantwoordelijk is, als de S400 geleverd word aan Turkije.

Amerikanen willen ook nooit hun laatste versies exporteren. Soms brengen hun NAVO partners verbeteringen aan en verkopeen ze die verbeteringen terug aan de Amerikanen. Soms word er 1 Goalkeeper systeem (radargeleid snelvuurkanon) gekocht en maakt een Amerikaanse concurrent een conucurrerend systeem en produceeert deze op een grote schaal .......... 

Verkopen? LOL.

Economische problemen Rusland? Nederland exporteerde meer groente, fruit en kaas aan Turkije ipv Rusland en Turkije verkocht meer aan Rusland. LOL. Hoe zou dat nu komen?

Sancties? LOL

Rom op 16-09-2017 20:43

22.000.000 menselevens  heeft Rusland het leven gekost in de strijd tegen Nazi Duitsland in WW2.Troepen van Navo zullen worden verslagen en trekken zich terug.Daarna zullen de legers van Gog en Magog optrekken naar Eretz Israel.Het gaat om Jerusalem!!!

Rom op 16-09-2017 21:04

Ike op 16 09 .Zonder westerse toeleverings bedrijven kan de Russische oorlogs industrie niet draaien!

Geld stinkt!(niet)

faraday op 16-09-2017 21:51

Niet Rusland noch Noord Korea of China maar wel de arrogante Verenigde Staten zijn "het probleem". Ze vertegenwoordigen op dit moment de grootste bedreiging voor een wereldvrede en de grootste risicofactor voor een nucleaire oorlog. Echter het tijdperk dat ze het alleen voor het zeggen hadden lijkt ten einde en opkomende wereldmachten bundelen hun krachten en durven op dezelfde geslepen methode tegengas te geven. Russisch ingrijpen in Syrië hebben de imperialistische ambities van de VS duidelijk gemaakt dat er niet meer één supermacht is die bepaalt wat er in de wereld moet gebeuren en ook is duidelijk dat sancties tegen Noord Korea geen effect zullen hebben ook al omwille van niet te controleren steun uit China,  m.a.w. patstelling. En de Navo is er enkel nog op gericht haar bestaansrecht in stand te houden d.m.v. een nieuwe koude oorlog. Onzin natuurlijk, beter zoals de Chinezen het verwoorden: eerst economie dan de rest.

Ultimate op 16-09-2017 22:29

Afspraak op 23 september, als er niets gebeurd gaat die derde wereldoorlog uitgesteld worden naar 2018 of later.

Xandernieuws is een partner en vriend in de eindtijd.

Ike op 16-09-2017 22:34

@Rom op 16-09-2017 20:43

Kan kloppen, maar ik denk ook dat zowel, Rusland, China, de VS en alle landen aan hen verbonden zogeheten 'oorlogsvoorraden' aanhouden bij een naderend conflict. Ze kunnen denk ik vrij lang produceren zonder de tegenstander nodig te hebben. Wij kunnen ook vrij lang zonder Russisch gas of Russische olie. We hebben dan niet alleen de tankopslag in Rotterdam, maar ook bij Amsterdam en in tankschepen. Hetzelfde geld voor mineralen en metalen. Maar op Southfront kan je een aartikel lezen over hoe Russische vliegtuigen, VS troepen hadden geraakt die naast de SDF (de '5 leden' van het Syrian Democratic Front) vochten. Kenneijk hadden de 'special forces' hun uniform van het SDF uitgedaan en hun Amerikaanse uniformen weer aangetrokken.....

Dat de Syrische troepen van Assad met grote steun van Russische troepen Del Ezzor hadden bevrijd en daarbij VS troepen hebben gedood hoort eigenlijk groter nieuws te zijn. Dat dit niet groots gebracht word is misschien wel de verdienste van de regering van Trump. Maar dat zullen we pas over 30 jaar horen. Op Zerohedge,com staan ook artikelen dat Venezuela geen betaling meer wil van zijn olie in USD en dat de SCO en de BRICS landen en hun partners nu betaling willen in goud en olie gedekte Yuan's en Roebels. De strijd word nu heftiger.

Maar we weten pas meer als we weten wat de conditie was van het VS materieel dat naar Polen was verscheept. Zijn het de nieuwste tanks om de voorhoede te vormen en diep te penetreren in Rusland en is er veel brandstof bij, of zijn het een paar oude tanks en pantserwagens die straks aan de Polen worden gegeven om op te knappen?

Ik denk het laatste. Het barst van VS materieel over de hele wereld dat in slechte staat van onderhoud IS en voornamelijk als artillerie ingezet kan worden vanwege de staat en het brandstofgebruik. Even wat oude munitie verschieten in Polen is ook een optie en als Polen of de NATO ervoor betaald, maken ze zich in de VS geen zorgen. Ze hebben zoveel oud materieel uit Irak en Afghanistan dat ze het hebben verkocht voor schrootprijzen in de VS aan politiekorpsen.

Volgens Zerohedge heeft de Duitse pers gelekt dat het Pentagon tot recent materieel en munitie heeft gedropt in Syrie aan IS of de SDF of hun eigen 'special forces'. Daarnaast vechten er 'special forces' van vele NAVO partners, Arabische partners en Israel en Turkije in Syrie.

Johan op 16-09-2017 22:48

Alle uitspraken van Nostradamus zijn van generlei waarde. Alleen de Bijbel voorzegt de juiste wereld gebeurtenissen.

JP op 16-09-2017 23:17

"Yankees Go Home"

Lodewijk op 17-09-2017 00:17

Die video met leuk doen over een nucleaire oorlog met een kernexplosie op de achtergrond is het bewijs dat er een daar onderbewuste zelf-haat bestaat die om zelf-vernietiging smeekt. Alsof men niet weet dat een oorlog het meest verschrikkelijke is dat de mens kan overkomen, laat staan een kernoorlog. Een hel. Met onvoorstelbaar vreslijk lijden voor miljoenen zoniet miljarden vrouwen, kinderen en mannen. Want een land begint met die wapens af te schieten op een ander land dat die wapens ook heeft kan het op dezelfde dag zo worden, want dit is de werkekijkheid:

"Nucleaire Oorlog: Hoe Het Er Uit Zou Zien - Militaire Cocumentaire Films (Nieuw)"

"Nuclear War : What It Would Look Like - Military Documentary Films(New)"

https://www.youtube.com/watch?v=LnFHxIgQKQw 

juan op 17-09-2017 00:37

@Johan, wat dacht je van deze:

Dicht bij de havens in twee steden

Zullen twee plagen zijn, en nooit werd iets dergelijks aanschouwd.

Honger en pest daarbinnen; buiten worden zij met geweld verdreven:

Zij roepen om hulp tot de grote, onsterfelijke God.  

Nostradamus over atoombommen op Nagasaki en Hiroshima

Lino op 17-09-2017 00:40

Het gaat, mijn inziens, toch echt vlug beginnen. Obama heeft tijdens Halloween (31 oktober + 1 november 2017) 100 wereldleiders uitgenodigd in Chicago. Ik dacht dat Trump de president van Amerika was? Kijk eens op de instagram-pagina van Obama, 1 na laatste post: hij had vorig jaar zijn vriendje, de valse profeet aka de paus, ook al uitgenodigd voor Halloween. Mensen, of jullie het geloven of niet, de antichrist staat inmiddels achter de voordeur! Zorg dat je lamp volblijft!

Bundy op 17-09-2017 02:49

Volgens mij is dit de door de de NWO gewenste dépopulatie .  Hier een you-tube filmpje over de superieure Russische T 14 .  https://www.youtube.com/watch?v=dfFM2_Xaw3E 

JP op 17-09-2017 11:11

@Lino op 17-09-2017 00:40

Het zou ook een "Halloween-feestje" van heeeel andere "aard" geweest kunnen zijn onder foute vrienden.

willy op 17-09-2017 11:57

@Ike : 16-O9 -16  18: 52 :  Dat zal zeker kloppen maar dat betekent dat Turkije zich losser en onafhankelijker zal opstellen tegen de Navo ! Shalom

Rexm op 17-09-2017 13:03
Het zou weleens verkeerd uitpakken voor de NATO versus de VS als ze zo doorgaan, mede dat de NATO en de VS graag de KRIM wilde bezetten met de coup in de Oekraïne, daar hebben ze met vuur gespeeld.
Dit alles met andere woorden dat Europa nog steeds als agentje achter commissaris de VS aanloopt.
De macht van de commissaris is al aardig aan het slinken, de mislukte oorlog van ,de VS/Europa in Syrië om Sadam te verwijderen is mislukt, Iran en Venezuela gaan hun olie verkopen in Euro's, Noor-Korea heeft ook al lak aan de VS.
China en Rusland hebben steeds meer macht gekregen en dat zint de VS niet.
De VS kunnen nog meer tanks sturen wat ze willen,het zal niet helpen, alleen willen ze de bevolking van de voormalige Oostblok landen een rad voor de ogen te draaien.
De plannen van Rusland en China liggen allang pan klaar als de NATO/VS, fratsen wil uithalen.
Zou beter zijn als Europa zaken zou doen met Rusland, zelfs toen Jelsin boven op de tank stond was Rusland nog een betrouwbare partner.
Als Europa eenzijdig de sancties zou opheffen zou dat een gebaar zijn om zaken te doen, de sancties die tegen Rusland zijn ingezet werken totaal niet, alleen kost het de Europa miljarden.
Padvinder Juncker zou niet durven om te melden dat de sancties worden opgeheven, ja de EU heeft de wind in de zeilen, maar weet niet dat ze flink gescheurd zijn en het roer is ook al naar de vaantjes is.
Wardje op 17-09-2017 13:57

Roberta Jongen op 16-09-2017 15:09. Mijn commentaar staat vóor deze reactie, op 16-9 18:16

Qromwel op 17-09-2017 15:25

Roberta Jongen op 16-09-2017 15:09: Wat zeg ik (en anderen) hier nou regelmatig over het noemen van data?

Wardje op 17-09-2017 18:58

Rexm op 17-09-2017 13:03   Dank. Mooi dit allemaal op een rijtje te zien. Nog is Polen niet verloren...althans we krijgen een beetje hoop.
faraday op 17-09-2017 20:35

Rexm op 17-09-2017 13:03

ik ben razend benieuwd of liever bang afwachtend als de dollar moest vallen..

Emile op 17-09-2017 21:18

Amerika kan zich beter bezig houden met de natuurrampen die ze zullen overkomen. Veel grotere bedreiging dan Rusland, Noord Korea of Iran. De beide stormen waren maar een voorproefje van wat gaat komen.

Ike op 17-09-2017 23:31

@Rexm op 17-09-2017 14:03

Sadam was Iraaks president. In Syrie gaat het om Assad. Het doodsvonnis voor Sadam viel toen hij de Euro wilde en ook instemde met het oude Libische plan voor een Arabische munteenheid. Nadat Sadam viel kwam o.m. Maliki een Shietische premier, die overeenstemming bereikte met Iran en Assad van Syrie, allemaal landen met een grote hoeveelheid shieten of zelfs een meerderheid.

Jeltsin wilde een deal met Europa maken en een vrijhandel met de EU en samenwerking. Dit idee werd de grond in geboord door Mitterand,omdat Frankrijk dan alle Europeesche subidies zou moeten gaan delen met Rusland. Als Frankrijk dan nog subsidies zou krijgen.

Dit scenario speelt nogsteeds. Polen wil wel Oekraine als een buffer tegen Rusland en de EU in Oekraine, maar Oekraine zou zoveel subsidie nodig hebben op landbouwgebied dat alle andere landbouwsubsidie ontvangende landen minder of veel minder zouden krijgen.

De VS gruwelt van de gedachte van een SCO met de EU. Dat zou de VS maken tot een kleinere speler en de USD koers zou instorten. Er spelen enorm veel factoren in de contacten tussen de EU en Ruslad en China. Misschien dat Duitsland en Nederland meer zouden willen exporteren als de betalingen worden gegarandeerd door de Russische regering, maar men wil vooral grondstoffen en mineralen uit Rusland en Oekraine en deze markten als afzetmarkten benaderen op consumentenniveau. Corruptie en machtsmisbruik in zowel de EU als China en Rusland en Oekraine houden dit tegen. Als alles een vrije markt zou zijn, zouden er veel meer ontslagen vallen in West Europa en een zeepbel zou zich verplaatsen van West en Zuid naar Oost Europa en Rusland. We zullen moeten afwachten wat er gebeurd.

De meeste zakenlieden zouden geen zaken willen doen met mafioso in het zuiden of in Oost Europa met uitzondering van lieden die de BTW carousel en de CO2 handel zouden verplaatsen naar nieuwe landen in een vrijhandelszone. Het is bijna onmogelijk om hiertegen te vechten.

Oekraine heeft schaliegas, maar heeft geen kennis om het te winnen en zal die ook niet krijgen zonder iets te moeten leveren en de boerenbevolking word nu bevochten door de partijen ter plaatse. 

Tabris op 18-09-2017 04:34

Agh, iedereen probeert weer duizend dots te verbinden terwijl er maar 3 toe doen.

1--De militaire verhoudingen zijn op het moment zo dat als het westen aanvalt de Russen binnen vier weken aan de Noordzee staan.

2--Het westen de Russen in een kloopgraven oorlog kan stoppen als er 3 keer zoveel westers materiaal en manschappen zijn dat er nu zijn.

3--Als het westen de Russen aanvalt zullen ze minstens 6 keer zoveel troepen en materiaal moeten hebben om ze te verslaan.

Er zal dus veel materiaal en troepen ingevlogen moeten worden om een oorlog te beginnen, dus... als je geen grote bewegingen ziet in havens en snachts constant geen vliegtuigen hoort overvliegen, dan is er niks aan de hand.

Wie van jullie doemdenkers hoort er s'nachts constant vliegtuig gebrom...?

Qromwel op 18-09-2017 08:31

Ike op 17-09-2017 23:31: Bekijk dit eens: 'Oekraïne graanschuur'. Daar hebben ze in elk geval geen subsidie voor nodig.

Bokkie123 op 19-09-2017 15:10

@Lionhaert op 16-9-2017 Inderdaad Lionheart, geloof niet alles wat mensen zeggen, ze maken je bang om niets. Maar tekenen van de eind tijd zijn daar, wees voorbereid zoals de bijbel ons dat leert. Maar laat je niets wijs maken door de valse profeten onder ons. Er wordt zoveel gespeculeerd en nog niets is er van uit gekomen. Er is er maar één die weet wanneer de tijd daar is. God bless!

 

Bokkie 123, uw vaste nicknaam is Gerard, houd uw vaste nicknaam aan. Mod.

Noorderlicht op 19-09-2017 15:43
@ster op 16-09-2017 17:50

"ik heb gisteren pal achter mijn rug al een aanslag meegemaakt"

Hey Ster, vertel eens wat en waar is dat gebeurd?

stevan op 19-09-2017 20:42

aan @ willy op 16-09-2017 15:00 IS is creatie van EU.NATO.Varican en USA daarom doen ze niets en Obama en Clinton hebben dat openlijk gezegd. wat neo-liberalen willen is juist oorlog tussen moslims en niets moslims maar inze echte veijanden zijn on ze eigen "Volksvertegenwordigers"' kijk maar naar alle verkizingen in Europa daar heeft overal links gewonnen paar landen dat linkse parijen kiezen oke dat kan maar niet overal jij kan je ook afvragen hoe dempcratisch waren verkizingen ?

dat Rutte zegt dat niet moslims schuldig zijn dat klopt ook maar wat hij niet zegt is dat globalisten schuldig zijn aan anarchie welke in Europa langzaam maar zeker plaats vind. Jij moet je afvragen wie profeteert het meest als burgeroorlog uitbreekt en waarom? dan kom je vanzelf op hlobalisten uit 

Wardje op 20-09-2017 01:12

@stevan. IS creatie van Vatican. Hoezo? 19-9 20:42

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl