Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Gevaarlijk precedent: Eerste Afrikaan krijgt wegens klimaat asiel in Europa

Heersende Europese elite maakt weg vrij voor 200 miljoen Afrikaanse ‘klimaatvluchtelingen’

 
Droogte is vanaf nu een reden om in Europa asiel te kunnen krijgen. (Afbeelding: Somalië, Getty Images (2)).

De voorspellingen van The Economist, waar wij afgelopen woensdag aandacht aan besteedden, worden door veel mensen niet zo serieus genomen, omdat men amper kan geloven dat er in de komende 20 à 30 jaar ècht meer dan een miljard Afrikanen naar Europa kunnen komen. De globalistische elite doet er echter alles aan om dat mogelijk te maken; zo heeft in Oostenrijk de eerste Afrikaanse migrant asiel gekregen omdat het in zijn thuisland Somalië ‘te droog’ is. Dit schept een gevaarlijk precedent, want nu kan feitelijk iedere inwoner van Afrika naar Europa reizen en om deze reden asiel krijgen. De EU wacht volgens de eerste voorzichtige schattingen dan ook een tsunami van 100 tot 200 miljoen Afrikaanse ‘klimaatvluchtelingen’.

 

Migranten vinden –veelal met behulp van allerlei linkse ‘hulp’organisaties, politieke partijen en ‘gutmenschen’- steeds weer nieuwe redenen om hun afgewezen asielverzoek te ontlopen, en toch in Europa te blijven. Zelfs illegaal geïmmigreerde zware criminelen worden beschermd en worden zelden teruggestuurd. De ene keer is dat een moordenaar die in zijn thuisland de doodstraf wacht, en de andere keer is dat een Syrische verkrachter die bang is voor de wraak van de familie van zijn slachtoffer.

Een andere geliefd voorwendsel is homoseksualiteit. Een asielzoeker hoeft maar te doen alsof hij homo is, en geen autoriteit durft hem meer te weigeren. Daarnaast staat ook vaak de ‘ontoereikende gezondheidszorg’ een mogelijke repatriëring naar het land van herkomst in de weg.

Somaliër krijgt asiel vanwege droogte in eigen land

Daar komt nu dus een nieuwe reden bij, een die een monsterachtige migrantentsunami dreigt te gaan veroorzaken: het klimaat. In Oostenrijk heeft het hooggerechtshof besloten dat een Somaliër recht heeft op asiel omdat het in zijn land ‘te droog’ is.

De gevolgen zijn niet te overzien, want als deze uitspraak als precedent voor heel Europa wordt gebruikt, dreigen zo’n 100 tot 200 miljoen Afrikanen hun biezen te pakken om onder opgave van dezelfde reden asiel in Europa aan te vragen. Wat hen vermoedelijk gegeven zal worden, want als er één ‘knuffelonderwerp’ is waar ‘onze’ leiders de komende jaren kritiekloos honderden miljarden euro’s aan gaan spenderen, is dat ‘het klimaat’.

‘Klimaat’ omzeilt toch al genegeerde Geneefse Vluchtelingenconventie

De almaar groter wordende asielindustrie in Europa is bang dat de huidige regeringen op zeker moment worden vervangen door vrijheidspartijen en -politici die wèl wetsgetrouw gaan regeren, zoals de Hongaarse premier Viktor Orban.

In tegenstelling tot wat er nu al jaren gebeurt, zullen deze nieuwe leiders ons niet voorliegen dat wij vanwege de Geneefse Vluchtelingenconventie verplicht zijn om zoveel asielzoekers toe te laten. Die regels stellen namelijk klip en klaar dat iedere asielzoeker moet aantonen dat hij persoonlijk, dus individueel wordt bedreigt.

Bovendien mag alleen asiel worden aangevraagd in het eerst mogelijke veilige land, niet pas honderden of duizenden kilometers verderop. In de Conventie staat tevens dat de asielstatus onmiddellijk eindigt zodra de vluchtreden wegvalt. Dat geldt voor zo’n 85% van alle huidige zogenaamde ‘Syrische’ vluchtelingen. In de regels staat tevens met nadruk te lezen dat ieder land zonder daar uitleg over te hoeven geven op elk gewenst moment mag besluiten om de grenzen voor asielzoekers te sluiten, als het vindt dat de veiligheid van de eigen inwoners in het geding is, bijvoorbeeld vanwege de vastgestelde criminaliteits- en terreurexplosie.

Door het ‘te warme’ of droge klimaat en het ‘slechte weer’ als geldige reden voor asiel te accepteren, kan de Geneefse Conventie worden omzeild, omdat iedere ‘vluchteling’ namelijk kan beweren individueel door ‘het klimaat’ en/of ‘het slechte weer’ te worden bedreigd.

Europees klimaat te koud, verwarming voor Afrikanen op 28 graden

Ironisch genoeg is het enige wat Afrikaanse klimaatvluchtelingen nog kan tegenhouden... het klimaat, maar dan in Europa. In sommige AZC’s in Oostenrijk wordt de thermostaat op 28 graden gezet, omdat de ‘woestijnzonen’ de voor ons normale omgevingstemperatuur veel te koud vinden. Dat dit de verwarmingskosten zal doen exploderen –om niet te spreken van het verbruiken van enorm veel energie, wat óns klimaat extra belast (even redenerend vanuit de gedachtegang van de heersende politieke elite)- speelt vanzelfsprekend geen enkele rol, want voor de nieuwe ‘Umvolkung’ Europeanen kan niets, maar dan ook niets te duur zijn.

Bovendien zijn er nog meer dan voldoende autochtone Europeanen overgebleven wier energierekeningen de komende jaren vanwege ‘het klimaat’ extreem hoog kunnen –en zullen- worden gemaakt. Bejaarden, chronisch zieken en uitkeringsgerechtigden wordt dan gewoon verteld dat zij de thermostaat maar op hooguit 17 of 18 graden moeten zetten. Tenslotte moet iemand de rekening betalen.


Xander

(1) anonymousnews.ru (website vanuit Nederland niet meer bereikbaar, daarom geen directe link. Wij adviseren onze lezers om via alternatieve kanalen deze website te bezoeken.)
(2)
Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel en niet-commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

29-09: Top psychiater op TV: Migranten zijn niet te integreren en tijdbom onder samenleving
27-09: The Economist kondigt migratie van 1,2 miljard Afrikanen naar Europa aan 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Tom Hendrix op 30-09-2017 15:50

Tja, de agenda van "de demonische machten", moet toch uitgevoerd worden. Uiteraard met politieke marionetten der politieke elite (kartelpolitici), de bilderbergers, de plutocraten Soros en Rothschild, de illuminati en de adepten van de nwo. En men voert in Europa op bevel van de vileine organisaties uiteraard de plannen uit, bekend onder de namen: " Coudenhove-kalergi", en " de Resolutie van Straatsburg". Dat is enkel maar mijn bescheiden mening hoor.

willy op 30-09-2017 15:53

Ook de klimaatvluchtelingen zullen in de toekomst en nu reeds toenemen. De vluchteling zal alles aannemen om toch maar als vluchteling erkent te worden. Droogte , te veel zon, mislukte oogsten, oprukkende woestijn, overstromingen , elke reden zal goed worden om asiel aan te vragen. Het asielbeleid is een ware industrie aan het worden waar sommige veel geld mee verdienen zoals de meestal katholieken liefdadigheidinstelingen. Maar ook wij worden klimaatvluchtelingen ook hier mislukt de oogst door de droogte vele verzekerinsinstellingen kunnen nu al niet volgen en de meeste polissen worden dit jaar al duurder . Dus klimaat is een wetreldwijdprobleem en geen lokaal probleem! Shalom

René van Zalk op 30-09-2017 16:16

Tijdens de middeleeuwen was het tientallen aantal jaren warmer dan nu, las ik laatst.

Groetnnn uut Nunspeet.

karin op 30-09-2017 16:22

bronnetje?

Ike op 30-09-2017 16:49

Het is erg koud op de Maan. Ik zie mogelijkheden om deze klimaatvluchtelingen vooruit te sturen en het daar met methaangassen een stuk warmer te maken. Krijgen we eindelijk een echte nieuwsaflevering als Star Wars. Met spacepiraten, kapingen van ruimtevaartuigen en een oplossing voor het probleem van de overbevolking. Volgens mij hebben wij in Nederland ook een behoorlijke hoeveelheid Gat gebruikers die op de eerste testvluchten gebruikt kunnen worden....

LOL

vlokje op 30-09-2017 17:52

jaaaa, slim

en dan ga je onder zee niveau je in veiligheid brengen

en kan ik dat ook, met die aardbeveningen naast de noordzee? dat wordt een gat van km's diep naast een plasje zout water

JP op 30-09-2017 18:16

@Ike op 30-09-2017 17:52

Idd, de maan is het belangrijkste symbool in de islam, en nu mogen zij er zelfs op wonen. En wat mij betreft er hun gedroomde Kalifaat stichten. Zij mogen de hele maan voor zichzelf hebben en houden. Minder CO2 uitstoot op aarde, Bill Gates en gelijkgezinden gelukkig met de afname van de Wereldbevolking. 

Yerik op 30-09-2017 19:03

@ René van Zalk op 30-09-2017 16:16. De geschiedenis herhaalt zich. Ik vind dat de mensen de laatste jaren gemiddeld iets bruiner worden in onze streken. Klopt dat???

Groetjes oet...

Josef op 30-09-2017 19:51

Dit is het beleid van de ziekelijke Brusselse idioten!!!Eerst waren het de gastarbeiders toen vluchtelingen toen migranten nu klimaatvluchtelingen wat volgt er nog meer aan waanzinnige sprookjes/leugens van deze zieke Brusselse ellendelingen?

Anna op 30-09-2017 19:52

We kunnen beter de europeesche regeringsleiders met een zak geld en een stel goede landbouw deskundigen naar Afrika sturen.... 

Ook ingenieurs zijn welkom om ontziltingsintallaties te bouwen en wegenbouwers en bouwers van pijpleidingen om het  schoonwater te vervoeren, en zaai en poot goed en dan eens kijken of de inlanders mee willen werken...

Dat laatste zal wel problematisch zijn want toen wij 20 jaar geleden Afrika hebben bezocht, waren ze jaloers op onze video camera. Ze wilden hem wel hebben... toen we vertelden dat wij daar ook hard voor moesten werken en iedere dag van 8 tot 5 uur naar ons werk gingen  was hun verbaasde antwoord ; ieder dag? 

Deze mensen naar Europa halen is nog meer problemen binnen halen.....

Jean op 30-09-2017 20:14

Die EU bende is "bewust" Europa aan 't vernietigen puur voor eigen profijt.

De Vreemdeling op 30-09-2017 20:42

Er was in Roemenië  een dictator genaamd Ceaucescu die ook de inwoners verbood om de verwarming hoger te zetten als 15 graden

terwijl hij zelf in een heerlijk verward paleis zat .  Hij werdt doodgeschoten door het volk ..............................

René van Zalk op 30-09-2017 20:47

Onze planeet was in de middeleeuwen warmer. Dit is de ongemakkelijke waarheid over klimaatverandering. Bron:

https://starnews.nl/2017/09/14/onze-planeet-was-in-de-middeleeuwen-warmer-dit-is-de-ongemakkelijke-waarheid-over-klimaatverandering/

Groetnnn uut Nunspeet.

Tom op 30-09-2017 21:28

Tom Hendrix op 30-09-2017 15:50

Precies goed geformuleerd Tom!, ook mijn mening niets aan toe te voegen.

Qvic op 30-09-2017 23:31

 

Waarom moeten wij (autochtonen) in de EU andermans problemen oplossen? Het is hun probleem en niet die van ons. Ik moet tenslotte ook mijn eigen problemen oplossen. Die linkse en de goedmensen en die liefdadigheidsinstellingen zijn enkel uit op andermans geld. Zodat zij ermee mooi weer kunnen spelen. Er zal nooit door hen iets uit eigen zak betaald worden, het is altijd van het gemeenschappelijke geld. Maar als we de wet zo aanpassen dat alleen alle mensen die voor de asielvluchtelingen zijn, die dan de extra kosten voor moeten betalen en diegene die er tegen zijn, dat dan ook niet behoeven bij te dragen. Dan zullen vele linkse, goedmensen en liefdadigheidsinstellingen gaan protesteren tegen deze wet, omdat het dan hun eigen geld is en niet meer van de gehele gemeenschap. Daar komt bij dat in Nederland de linkse politiek gek op is om iedereen te nivelleren. Dan zullen ook alle linkse en goedmensen en alle liefdadigheidsinstellingen daar ook aan moeten geloven. Zo ook alle linkse Nederlandse EU parlementaria' tot 80% belasting en het wachtgeld van maximum 2 jaar. Met dat geld kunnen zij dan hun gezamenlijke linkse hobby van asielvluchtelingen zelf bekostigen.

Wardje op 30-09-2017 23:50

@Ike. Ik kan onze discussie over Eisenhouwer en Hirosjima niet meer terugvinden. Waar staat die?

SEO op 01-10-2017 00:03

Als je denkt dat het niet gekker kan worden.

mientjei op 01-10-2017 02:13

@Anna  19.52  de meeste mensen werken tegenwoordig 5 dagen in de week of nog minder. In heel veel landen werken mensen veel langer (ook kinderen)  voor heel weinig geld, ook in Afrika bijv. In de goudmijnen.  Even in Nedeland blijvend,

mijn moeder moest met 12 jaar al werken in de huishouding en dan naar de avondschool.Later was ze dienstmeisje voor dag en nacht en alleen zondagmiddag eennpaar uurtjes vrij, dan ging ze wandelen met de man die mijn vader is geworden. Ja zo ging dat voor mij een generatie geleden.

Lodewijk op 01-10-2017 03:17

Er schijnt nog wel een  "anonymousnews.ru" te zien te zijn op YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UC_oRcB7UM63E3XNYSNxqH3g/videos

Lodewijk op 01-10-2017 03:43

Het voorbereidende werk om de massa ook "klimaatvluchtelingen" te laten accepteren begon vorig jaar al:

"Onleefbaar Midden-Oosten en Noord-Afrika door klimaatverandering"

https://joop.bnnvara.nl/nieuws/onleefbaar-midden-oosten-en-noord-afrika-door-klimaatverandering

Hubert Luns op 01-10-2017 08:03

Dat er gekken zijn hebben we altijd al geweten, maar dat de gekken het voor het zeggen zouden krijgen, niet in één land zoals Noord Korea, maar over een heel continent, had ik nooit voor mogelijk gehouden.

Tom Hendrix op 01-10-2017 08:06

@Tom: 21.28. uur, op 30/9. Zagen dat nu maar meer burgers in Nederland en Europa in, Tom. Maar men suft gewoon verder.

Doordenker op 01-10-2017 09:00

@Qvic. De nagel op de kop!

Qromwel op 01-10-2017 09:38

Let wel, het is Oostenrijk waar het gebeurt. Ik dacht dat men het daar zo oneens was met het Brusselse migratiebeleid. Nu schept men zelf een precedent.

cefas op 01-10-2017 11:36

De botsingen tussen beschavingen of zogenaamde beschavingen zullen hard zijn en zullen vele miljoenen mensen hun leven kosten. Laat de Bijbelse Messias, Yeshua, spoedig komen.

Br@m op 01-10-2017 12:18

Tientallen jaren geleden stuurden de russen 100 ton graan, 10.000 geiten en 50.000 kippen naar Afrika. Het graan om koren te verbouwen, de geiten voor geitemelk en de kippen voor verse eieren. Maar dat was allemaal teveel werk, van het graan werd brood gebakken, de geiten en kippen werden geslacht en er werd 6 weken groot feest gevierd. Op een andere plek lagen honderden tonnen graan op de wal te rotten omdat plaatselijke vrachtwagen bedrijven teveel geld vroegen om het te distribueren. Die mensen moet je niet hier naartoe halen, die hebben een totaal andere mentaliteit dan wij. Dat gaat nooit goed.

Rolf op 01-10-2017 19:11

De bron is wel bereikbaar vanuit Nederland. Misschien hebben een of enkele internet providers het adres geblokkeerd. Via VPN of proxies lukt het in ieder geval. 

De volledige link is: 

http://www.anonymousnews.ru/2017/09/29/erstem-klimafluechtling-wurde-asyl-gewaehrt-somalier-darf-wegen-duerre-bleiben/

Of als deze link niet werkt: 

http://178.210.69.180/2017/09/29/erstem-klimafluechtling-wurde-asyl-gewaehrt-somalier-darf-wegen-duerre-bleiben/

NL2.0 op 01-10-2017 22:21

Iemand misschien idee waar we met goede nederlanders een nieuwe staat kunnen stichten zonder gelukzoekers en ellende.

Een land met gewoon Sinterklaas en Zwartepiet, zonder Naffers en loverboys en ander tuig??

Qromwel op 01-10-2017 23:53

Ike op 30-09-2017 16:49: Een vorm van vergassen dus. En ik dacht dat QAT was. Ik gebruik het alleen bij wordfeud.

joep op 02-10-2017 00:45

Uit Spanje komen ze straks ook. Vanwege dictatoriaal bewind.

 

U gebruikt 4 verschillende nicknamen, gebruik uw eerste nicknaam Chant. Zie ook siteregels onder het artikel. Mod.

Ike op 02-10-2017 11:45

@Qromwel op 01-10-2017 23:53

Werkelijk? Het is een kans. De UAE wil de voorstellen gebruiken die ze zelf heeft gekregen over het lven in een warmer wordend klimaat en wiil grote koepels op de Maan gaan bouwen waarbinnen een Islamitische kolonie gebouwd gaat worden. Willen zij dit doen met lichtingen Westerse astronouten totdat de koepel klaar is, dan gaan zij eerst kapot aan stralingsziekten en andere problemen. Willen zij dit doen met geloofssbroeders, dan is het een geweldig voorstel. Aangezien de Joodse technologie verder is, kunnen zij besluiten zich op een andere maan of planeet vestigen die verder weg ligt, ver weg van de UAE kolonie op de maan.

Wil men een Nederlandse of Europese kolonie op de maan of een andere planeet, dan gaan wij ook niet eerst alleen maar Somaliers of Afrikanen sturen, voor onze nieuwe kolonie, want dan word het geen kolonie van ons, maar een totaal andere wereld als op Aarde, met andere wetten, waar het gross van de bevolking niet naartoe wil.

Denk eens heel goed na wie je van vergassen beschuldigd.....

De macht van de olie en gaslanden is gebasseerd op het zoveel mogtelijk gebruiken van olie en gas, totdat alles op is. Als dit leid tot een te grote opwarming van de Aarde, hebben ze al plannen klaar. Het zal dan te warm worden in het MO. Wie heeft men dan vergast? De eigen bevolking die is geemigreerd naar Europa? De ongewenste minderheden of andersdenkenden in hun eigen land of het MO (denk aan Israel of de Christenen of andere minderheden of opositie)?

Als zij daar niet over hebben nagedacht en dat niet willen, hebben plannenmakers in onze landen hierover nagedacht. Welk deel zouden zij willen vergassen volgens jou? Het links extremistische deel dat wil dat we allemaal leven in multi culti landen of het rechts extremistische deel dat hier fel tegen is? Of extremisten die voor of tegen uitroeiing zijn? Hoe gaat men de slachtoffers selecteren?

Doet men dit zoals met IS en Al Qaida en andere 'rebellen', door eerst de extremisten zich dood te laten vechten voor hun doelen? (De doelen van meer olie en gas via pijplijnen van een bepaald geloof en politieke voorkeur en waarmee bepaalde valuta word gesteund en waarmee bepaalde opbrengsten worden gecreeerd in een bepaalde valuta).

Vertaald naar een andere planeet worden dan eerst mensen geselecteerd die heel erg anti Westers zijn of pro Westerse (in naam) multi culti samenlevingen. Of denk je dat men dat doet op een communistische manier als in de vroegere USSR en gewoon zegt; 'We hebben goede mensen nodig, jij gaat'. Of was dat juist de manier van het 'Vrije'Westen'?

In de geschiedenis van 'Het Westen', door eerst gevangenen en avontuurzoekers te sturen. Denk je dat andere landen veel dommer zijn en het beste van het beste als eerste sturen? Wie verergast wie dan? Als het Nederlandse volk weigert 'klimaatvluchtelingen' op te vangen, vergassen wij ze dan of vergassen wij dan onszelf, omdat deze mensen hun gewoontes en tradities en wetten mee willen nemen en men onze samenlevingen wil veranderen?

Ik zou geen bezwaar hebben tegen Islamitische manen of planeten, wel tegen stadsstaatjes en landen in het heelal creeren op dezelfde manier als dit gedaan is op Aarde. Dit geld ook voor elk ander geloof. Ik ben ook tegen een nieuw Nederland in welke vorm dan ook waar alleen maar Nederlands gesproken zou worden.

Technologie kan het taalprobleem oplossen, maar niet het cultuurprobleem van verschillende culturen die ergens op dezelfde plek willen leven. Dit is een politiek probleem. Moet er een genocide plaatsvinden op Aarde zodat er maar 1 geloof en cultuur overblijft of moet dit in het hele heelal plaatsvinden of moeten we iedereen in hun eigen gebied laten en fixeren in hun eigen gebied en niet dwingen of overtuigen om te veranderen?

Ik ben voor het allerlaatste en daaruit volgt ook dat we maar zelden vluchtelingen moeten opnemen uit landen verder dan buurlanden en dat we het ook niet moeten tollereren dat onze buurlanden vluchtelingen opvangen en doorsluizen naar ons  toe.  Als dit de handel zal bemoeilijken, vind ik dit geen probleem. Omdat het volk nu ook vooral nadelen ondervind van de huidige strategieen.

Laten we de conflicten maar uitvechten met informatie-, media- en nieuwsoorlogen en niet met gewapende conflicten of 'umvolkungen' (vertaald; 'het omvolken van gebieden') Ik ben ook tegen het vergassen of 'Endlösungen'. Wanneer doen we daar aan? Wanneer we vluchtelingen weigeren of wanneer we ze zelf op grote schaal toelaten?

Gaarne vooral een antwoord op de bovenliggende vraag;'Wie vergast wie en wie wil dat?'.

Ike op 02-10-2017 14:33

Klein herstel, de UAE (De Verenigde Arabische Emiraten) komen met het voorstel om een basis op Mars zo te maken. Maar in werkelijkheid kunnen ze nu het bedrag ophoesten om de basis nu op de Maan te gaan bouwen. Voor Mars denkt men aan 2117. Voor de Maan aan? Voor de EU aan? Voor Spanje aan?

cor op 02-10-2017 14:50

nou snap ik waarom de energie rekening volgend jaar met 70euro word verhoogd. ook dit gelag moeten wij betalen om straks de keel doorgesneden te worden als dank voor dat.

Qromwel op 02-10-2017 14:55

Ike op 02-10-2017 11:45: A. Ik beschuldig niemand van vergassen. B. een atmosfeer bestaand uit methaan lijkt mij niet zo gezond. C. De maan zal het niet vasthouden.

Agenda 21 op 02-10-2017 16:02

Klimaathetze = Zwendel = Verdienmodel.

Gisteren op de radio iets over skeletvondsten van prehistorische dieren in de Noordzee.

Ca. 20.000-30.000 jaar geleden lag de Noordzee droog.

Zeespiegelstijging is dus van alle tijden en is niet veroorzaakt door de mens.

Geen enkele journalist stelt hier vragen over in interviews, schrijft erover, denkt erover na.

Blijkbaar zijn de hersens vergifitigd met "Klimaat".

braatsche op 02-10-2017 16:57

Willy, het klimaat in het Midden-Oosten is altijd al heet geweest, niets uitzonderlijks. In de Romeinse Tijd en de Middeleeuwse Warme Periode was het nog veel warmer dan vandaag de dag. De Vikingen troffen Groenland groen aan, en deden er aan landbouw. In Schotland kon men aan wijnbouw doen, in Londen kon men in januari aardbeien plukken. Het klimaat is gewoon één grote drogreden om de grote massa collectief te verarmen en de opgedane welvaart te vernietigen, door een pervers herverdelingsmechanisme in te stellen dat als rechtvaardigingsbasis "het klimaat" heeft. Ik noem het daarom ook het ecofascisme, aangezien het niets met milieu van doen heeft, maar enkel met centen (net zoals verschillende regimes in het verleden, maar ook in het heden).

Mvg

Ike op 03-10-2017 15:44

@Qromwel op 02-10-2017 14:55

Methaan zal worden gebruikt om eerst het water op Mars of op de Maan te ontdooien en kan gebruikt worden als vervanging voor waterstof om raketten aan te drijven. Daarnaast kan het ook gebruikt worden om een hele planeet of maan op te warmen. Als je een atmosfeer wilt creeren, moet je alleen iets verzinnen om de gassen vast te houden. Maar ook daar hebben wetenschappers verschillende ideeen over.

Er zijn ook uitgebreidere Engelstalige beschrijvingen van hun project tav Mars, maar hier is een url in Nederlands;

https://www.scientias.nl/verenigde-arabische-emiraten-gaan-martiaanse-kolonie-bouwen-op-aarde/

https://www.scientias.nl/voorzichtige-aanwijzingen-ook-rond-evenaar-mars-water-vinden-is/

@braatsche op 02-10-2017 16:57

Klimaatverandering is te stoppen, maar de vraag is wat voor prijs men zou willen betalen en wat de beste methode is. Planten en bomen hebben CO2 nodig om te groeien. Teveel CO2 voor mensen en dieren doen de laatste groepen stikken.

Het is misschien waar dat de planeet warmer is geweest in het verleden. Maar dit was niet met de huidige bevolkingsaantallen en niet overal en niet op een manier dat de mensheid gevaar liep. Is het gevaar er nu wel? Ik weet het niet. In mijn ogen is het ook fascisme vanuit de bestaande machthebbers en is er ook geen alternatief qua partij.

Of je nu gelooft dat de Aarde door een God is geschapen met een hof van Eden in het MO of gelooft in meteoorinslagen die het leven naar de Aarde hebben gebracht; Er zijn ook tijden geweest in het MO dat het MO de bevolkingsaanwas heel goed aankon en dat er veel oerwoud was of landbouw werd bedreven. Met de huidige kennis is veel te verklaren en denken we ook niet meer dat de Aarde plat is. Er hebben ook veel natuurrampen zoals vulkaanuibarstingen plaatsgevonden en rampen die werden veroorzaakt door het te intensief gebruiken van stukken grond.

In vele woestijnen zijn oude ruines te vinden van beschavingen die verloren zijn gegaan omdat de juiste mensen omkwamen of omdat men zichzelf overschatte en geen noodvoorraden had aangelegd of omdat men wist dat zijzelf zich niet konden voorbereiden op een dusdanige ramp.

In China heeft het veel geld en mensen gekost om bergen en een deel van een woestijn weer vruchtbaar te maken.

In Nederland zijn er ook veel doden gevallen bij projecten van landaanwinning, inpolderen of het buiten sluiten van het woeste water van de zoute zee. Er zijn ook doden gevallen doordat vervuild water niet meer zo snel werd afgevoerd. Politici en beslissers hebben besloten wat goed voor ons was, zonder onz.

Nu volkeren zelf referenda willen houden en op deze manier wil meebeslissen, noemt men het populisme ipv ultieme democratie.

Waar is er wel overal democratie bij? Ik ben een voorstander van referenda, maar ik ken geen enkel land, waar er een werkende democratie is.

Heden zeggen politici dat we meer mensen naar Europa moeten brengen, omdat anders onze verzorgingsstaat onetaalbaar word. Ik ben het daarmee oneens. Er zijn ook overal technologische oplossingen voor en we zouden uiteindelijk zelfs ons eigen nageslacht naar onze eigen specificaties kunnen gaan maken op basis van stamcellen. Mensen en politici willen dit niet. Een deel wil zelfs geen mensen repareren.

Qromwel op 05-10-2017 14:18

Hoe kwam het leven dan op de meteoren? Als ik sheik was zou ik m'n geld toch beter besteden.

Ike op 05-10-2017 15:55

@Qromwel op 05-10-2017 14:18

Ik vind het totaal onbelangrijk hoe het leven is ontstaan. Veel belangrijker is het, wat je ermee doet.

Wat is dan een betere besteding? Een beter klimaat creeeren of kernenergie? Of de bevolking die teveel is ergens anders heen sturen?

Wat is dan volgens jou een betere besteding? Wat is volgens jou de meest effeciente besteding?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl