HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Flashback 1994: President Clinton kondigde trots einde kernwapens Noord Korea aan

Andere, recente verdragen die eveneens kapitale blunders lijken te zijn: kernverdrag met Iran, associatieverdrag met Oekraïne, migrantenverdrag met Turkije

De kernproef die Noord Korea vanochtend uitvoerde duidt op een krachtige bom met een sterkte van 1 megaton, voldoende om een complete metropool in één klap totaal te vernietigen, of een half continent met een EMP voorgoed in het duister te hullen. (Afbeelding: (3)).

Kort nadat Noord Korea beelden vrijgaf waaruit zou moeten blijken dat het land een waterstofbom heeft gebouwd, zette het vanochtend die bewering kracht bij door een nieuwe kernproef uit te voeren, die de krachtigste van het regime ooit was. De aardbeving die de ondergrondse proef veroorzaakte was 10 x tot 20 x sterker dan die na de test van nog maar een jaar geleden (4), en duidt op een kernbom met een kracht van ongeveer 1 megaton – wat inderdaad een waterstofbom zou kunnen zijn die tot 100 x krachtiger was dan de bom die op Hiroshima werd gegooid. Terwijl de hele internationale gemeenschap Noord Korea voor de zoveelste keer scherp veroordeelt, blikken we even terug naar 1994, toen president Bill Clinton trots een verdrag met Pyongyang aankondigde, dat volgens hem een einde zou maken aan het nucleaire programma van de Stalinistische dictatuur.

 

‘Ik wil graag iets zeggen over het raamwerk met Noord Korea dat ambassadeur Delucci vanochtend ondertekende,’ zei president Bill Clinton in 1994. ‘Dit is een goede deal voor de VS. Noord Korea zal zijn nucleaire programma bevriezen en daarna ontmantelen. Zuid Korea en andere bondgenoten zullen beter worden beschermd. De hele wereld zal veiliger zijn nu we de verspreiding van kernwapens vertragen.’

Kim Jong-ils Clinton was Hitlers Chamberlain

De president, die onder ede loog over zijn buitenechtelijke relaties en daar nog mee weg kwam ook, werd niet door iedereen toegejuicht. Richard Perle, destijds voorzitter van het Defense Policy Board, een burger-adviescommissie van het Pentagon, was zeer kritisch over Clintons beleid ten aanzien van Noord Korea. In 2003 noemde hij het raamwerk verdrag uit 1994 zelfs ‘afpersing’: ‘De basis structuur van de verhoudingen in het Raamwerk Verdrag is er een tussen een afperser en iemand die deze afpersers betaalt.’

Perle herinnerde Clinton eraan dat die in 1993 zelf nog had gezegd dat ‘we maar wat aan het doen zijn met Noord Korea, en we hen paaien met zwakke diplomatie.’ De voorzitter van de adviescommissie waarschuwde dat de toenmalige Noord Koreaanse dictator Kim Jong-il dat verdrag zou blijven uitbuiten om zijn nucleaire programma verder te ontwikkelen – precies wat er is gebeurd. (1)

Clintons slappe en eenzijdige overeenkomst met Noord Korea kan wel eens een net zo grove inschattingsfout blijken als het beruchte verdrag dat de Britse leider Neville Chamberlain met Adolf Hitler sloot. ‘Peace in our time!’ was zijn belofte – tot ongeveer een jaar later de Tweede Wereldoorlog uitbrak met de Nazi aanval op Polen.

Recente voorbeelden van verdragen die eveneens kapitale blunders lijken te zijn:

* President Obama’s kernverdrag met Iran, dat in ruil voor het opheffen van de sancties beloofde om zijn uraniumverrijking te stoppen. Alleen: de controle op de belangrijkste installaties mag Iran zélf uitvoeren (een typisch ‘wij van wc eend...’ geval). Ook mag Iran een groot aantal verrijkingscentrifuges die zogenaamd ‘buiten dienst’ werden gesteld, gewoon behouden.  Bovendien schond Iran dat verdrag al talloze malen door grote hoeveelheden wapens aan te schaffen en diverse, in het verdrag verboden testen uit te voeren met ballistische raketten.

* Het associatieverdrag met Oekraïne, dat door de Nederlanders in een referendum werd afgewezen, maar door het kabinet Rutte toch ondertekend werd, inclusief het storten van miljarden euro’s naar het totaal failliete land, iets waarvan Rutte had beloofd dat dit nooit zou gaan gebeuren. Ook betekent dit verdrag wel degelijk een opmaat naar het EU- en NAVO lidmaatschap, zoals het regime in Kiev trots aankondigde, en daarmee een sterk verhoogd risico op het uitbreken van een grote oorlog met Rusland.

* Het migrantenverdrag met Turkije. Zelden heeft de EU zich ooit zo laten belazeren als met dit nepverdrag. In ruil voor miljarden euro’s beloofde Ankara de migrantenstroom naar Europa te beteugelen. Dat gebeurde slechts tijdelijk. De Turkse dictator misbruikte het verdrag vervolgens om Europa bij tal van gelegenheden te chanteren, zodat de EU hem ongestoord een false-flag staatsgreep liet plegen, dat hij aangreep om zo’n 150.000 politieke tegenstanders op te pakken of te ontslaan. Bovendien bleek dat Erdogan geheime afspraken met bondskanselier Rutte en premier Rutte had gemaakt voor het opnemen van nog eens een half miljoen extra moslimmigranten in onze landen, bovenop de 5 miljoen die al aan Turkije waren beloofd, en die tussen nu en 2022 hierheen zullen komen.

Als beloning voor dit voor Europa extreem ongunstige verdrag hoeven 80 miljoen Turken geen visum meer aan te vragen om naar Europa te reizen. Nota bene diplomaten van de EU zelf karakteriseerden deze afspraken als een ‘grote gok’, ‘enorme fout’, ‘politiek bedrog’ en een ‘nachtmerrie’ die ‘de zelfvernietiging van Europa’ zal betekenen.

 

Xander

(1) Arutz 7
(2) Zero Hedge
(3) Afbeelding: NK News via Zero Hedge
(4) Ynet News

Zie ook o.a.:

2016:

12-08: Oekraïne probeert opnieuw namens NAVO oorlog met Rusland uit te lokken (/ 1000 Amerikaanse mariniers in Odessa voor ‘false flag’ operaties tegen Rusland)
26-07: Crisis Oekraïne: Backup-plan globalisten naar Derde Wereldoorlog
17-07: Erdogan maakt 5e colonne wakker: Turkse massa’s schreeuwen Allahu Akbar in steden Europa (/ Coup was ‘niet echt, maar lachwekkend theaterstuk’)
16-07: Was Turkse coup een false flag zodat Erdogan totale macht kan grijpen?
02-05: EU-diplomaten: Visumvrijheid Turken is nachtmerrie en zelfvernietiging van Europa’ (/ EU-diplomaten omschrijven Turkijedeal als grote gok, enorme fout en politiek bedrog)
14-04: Marine Le Pen: Duits-Nederlandse deal met Turkije is hoogverraad (/ Turkse president wil visumvrijheid misbruiken om honderdduizenden Koerden naar Europa te deporteren)
17-03: Details deal Merkel/Rutte met Turkije: Nog eens half miljoen moslims naar Duitsland en Nederland
17-03: Erdogan ontpopt zich al ware dictator, bestempelt  journalisten en leraren als terroristen (/ Europa doet hetzelfde met Erdogan als met Hitler, namelijk hem zoveel mogelijk ruimte en begrip geven)
11-03: (/ Associatieverdrag EU met Oekraïne kan preventieve Russische kernaanval op Europa uitlokken)
08-03: Top Brussel: Merkel dwingt EU te buigen voor islamofascistische politiestaat Turkije (/ Duitsland en Nederland scharen zich aan Turkse kant tegen de rest van de EU
19-02: ‘Wereld maakt zelfde fatale fout met Erdogan als met Hitler’
09-02: Gelekt document: Erdogan chanteert EU met migranten en eist € 30 miljard (/ Erdogan tegen EU-president Juncker: ‘Natuurlijk behandelen jullie mij als een prins!’)
29-01: (/ Geheime islamisering-afspraak EU met Turkije: 1 miljoen moslimmigranten komen in de volgende 5 jaar legaal naar Europa
05-01: Iran onthult honderden tunnels bomvol ballistische raketten (/ Nieuwste in ontwikkeling zijnde Iraanse raketten kunnen Amsterdam vernietigen)

2015:
29-11: EU zwicht voor chantage Erdogan, belooft islamofascistisch Turkije lidmaatschap (/ Migranteninvasie wordt Turkse invasie: Vanaf eind 2016 kan Erdogan legaal miljoenen nieuwe islamitische ‘staatsburgers’ naar Europa sturen)
26-11: VS erkent dat kernverdrag nooit is ondertekend door Iran en daarom niet bindend is
04-08: Obama gebruikt antisemitische argumenten bij verdedigen kerndeal Iran
26-07: Presidentskandidaat Mike Huckabee: Obama voert Israël naar de ovens
24-07: Krankzinnige details kerndeal: Iran mag zelf eigen installaties inspecteren (/ Minister Kerry waarschuwt Israël: Aanval op Iran zou enorme fout zijn, VS zou Iran kunnen verdedigen)
22-07: Tekst VN-resolutie bewijst dat Obama glashard loog over kerndeal met Iran
15-04: ‘Obama verzweeg illegale levering Noord Koreaanse raketdelen aan Iran (/ Meer bewijs dat Obama het Iraanse kernwapenprogramma doelbewust intact laat)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gespekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Pagina12
JP op 03-09-2017 14:05

Tja, verdragen zijn er kennelijk om geschonden te worden. Ook door de US zelf. De pot verwijt de ketel. Ik heb er niets mee op, met geen van de partijen. Oplichters zijn het en nog het meest van de hele Wereldbevolking. Onze vrede en veligheid is in handen van lieden die ons vertrouwen niet waard zijn.

Een ander geluid op 03-09-2017 14:22

De verdragen met Noord Korea en Iran zijn inderdaad het papier niet waard, waar ze op geschreven zijn. Beide landen gaan in het geniep verder en (voldoende) controle op de verdragen is er niet. Daarnaast worden ze economisch ook nog eens ruim beloond voor afspraken waar ze zich niet aan houden. 

Ik ben geen voorstander van preventieve aanvallen, maar wat is wijsheid..............? De huidige verdragen en sancties leiden in ieder geval niet tot het beoogde resultaat. Noord Korea heeft al kernwapens en Iran waarschijnlijk ook. We zullen ermee moeten leven. Zaak is in ieder geval dat "het westen" zich niet laat afpersen door dit soort regimes. Hongersnood in Noord Korea; jammer dan. Gebruik je geld maar voor de landbouw en niet aan kernwapens ! 

Rusland en China komen niet verder dan pappen en nathouden. Af en toe een veroordeling, daarna gaan beiden weer over tot de orde van de dag. Ze maken zich meer druk om het raketschild in Zuid Korea, dan om de kernwapens van Noord Korea. 

Preventieve aanval kan wat mij betreft niet. Praten helpt niet. Aan Rusland en China heb je niets........... Wat blijft er dan over ? Het beste kunnen Zuid Korea en Japan een goed raketschild installeren en zelf ook maar kernwapens ontwikkelen !!!

Daar kunnen de XN lezers, die Noord Korea zijn kernwapens gunnen toch niets op tegen hebben. Geen gebrom ieder zijn eigen kernbom................

vijgeboom op 03-09-2017 14:45

In de Islam mag je liegen om je doel ten gunste van de Islam te bewerkstelligen.

bert op 03-09-2017 14:53

mwah, het gaat nu gewoon gebeuren, vs ruimen nkorea op. rusland en china gaan zich afzijdig houden. zet de chips, nootjes en bier maar klaar, over een dikke week vanaf nu gerekend kunnen we kijken hoe een land en haar bevolking opgeruimd gaan worden. iran is de volgende.

Gabriel op 03-09-2017 15:31

Die  halve gare uit Noord Korea is gek genoeg om op de rode knop te drukken!

JP op 03-09-2017 15:32

Als je alleen met het bezit van kernwapens, "de vredelievende, zelfingenomen wereldverbeteraars" van het lijf kunt houden en niet de volgende op het beruchte lijstje van Wesley Clark wilt worden, dan moet dat maar.

christen 777 op 03-09-2017 15:42

bondskanselier rutte? de wensis de vader van de gedachte.....

Tom Hendrix op 03-09-2017 15:45

@ JP: 14.05. uur. Geheel eens met uw reactie. Mijn vertrouwen is op de Here; die de hemel en aarde gemaakt heeft.

cefas op 03-09-2017 15:55

Wat een politiek geklungel. Wie God verlaat, heeft alles te vrezen. We roepen het zelf over ons af. Aan de andere kant wordt het profetisch Woord vervuld.

Qromwel op 03-09-2017 15:57

Een ander geluid op 03-09-2017 14:22: Gelukkig trad Israel in '67 wel preventief op.

Pieter A Meijer op 03-09-2017 16:10

Behold He come; riding on the clouds. Shining like the Sun, as the trumpet's.

Lift your voice in a jubilee. Out of Sions hill's, Salvation comes.

Laten wij daar naar uitkijken!

Shavuah Tov

Cedric op 03-09-2017 16:16

Niks om je zorgen over te maken.Bij een aanval van Noord-Korea zou beschermnatie China zelf ervoor zorgen dat ze van de kaart worden geveegd.Niet vergeten dat China en het Westen belangrijke handelspartners zijn en dit nog steeds willen blijven!

Alles hangt af van het globalistische machtsimperium met hun voornaamste marionet Donald Trump...

Ike op 03-09-2017 16:32

@Een ander geluid op 03-09-2017 14:22

Je leeft duidelijk in een andere droomwereld. Niemand wil dat Noord Korea kernwapens bezit hier, laat staan gaat gebruiken. Niemand wil dat een kernwapen tegen Noord Korea word gebruikt als diegene er goed over nadenkt, omdat dit leid tot wereldwijde verspreiding van radioactiviteit. 

Waar je weer voorbijgaat is hoe Noord Korea deze kennis heeft verkregen? Van Pakistan (Nederland)? Wie heeft er dan nog meer toegang? SA, de VN mensenrechtencommissie voorzitter en ophanger eerst plaats? SA kan de kennis kopen van Pakistan en rakketten kopen van elke handelaar dat ze wil verkopen aan SA. SA heeft gedreigd tegen de Russen met het inzetten van Tjetjeense terroristen en finacieerde ISIS en het gebruik van Sarin tegen de burgerbevolking in Syrie. SA heeft duidelijk geen enkele scrupules. Moeten we dan maar een preemptive strike uitvoeren op SA?

Gaan we daarna allemaal radioactieve olie verwerken en radioactieve benzine tanken? LOL. Hou oud ben je en hoe oud wil je worden? Het gebruik en bezit van kernwapens is onzin. Preemptive strikes zijn onzin. Redenen bedenken waarom je een preemptive strike zou mogen uitvoeren zijn onzin. Het boycotten van landen en het laten verhongeren van bevolkingen is genocide. Maar wie voert die genocide uit en wie is er dan voorstander van die genocide Jij? De voorstanders van een boycot? Een regime van een Oen? Een mogendheid dat een Wereld Orde wil afdwingen gelijk aan zijn eigen markt (VS)? Gaan we jou in een beklaagdenbankje zien naast Oen, Neo Con's, SA prins Bandhar bij een Neurenberg II? 

Preemptive strikes is simpel het starten van een oorlog en het vermoorden van veel mensen en eeen genocide.

ROFL, je weet niet wat je steunt en als je het wel weet hoor je opgesloten en behandeld te worden.

Ike op 03-09-2017 16:40

@Qromqel op 03-09-2017 15:55

Gelukkig werd het preemptive gebruik van kernwapens in de Yom Kipuroorlog voorkomen in 1973. Wie wilde ze het eerste gebruiken in 1973? Oneindeloze discussie.... Wie wide als eerste aanvallen in 1967? Oneindeloze discussie.. Volgens de ene partij, de ander. Volgens de andere partij, de ene partij...

Zouden we elk land preemptive moeten aanvallen dat een geschiedenis heeft van premptive strikes? Volstrekte onzin en onrechtvaardig....

Ike op 03-09-2017 16:49

@Vijgenboom op 03-09-2017 14:45

Ik zag vanmiddag een programma over Portugeese Joden die zich tot het Katholieke geloof moesten bekeren of anders meer belasting moesten betalen of sterven. Joden in de Portugeese bergen die zich bekeerden en logen over hun Joodse geloof en vasthielden aan hun tradities en dus ook logen en later weer teruggingen naar het Joodse geloof

Liegen is niet uniek voor een specifiek geloof en iedereen kan een reden bedenken om het te rechtvaardigen......

jottum op 03-09-2017 17:14

De rol van de vs zijn wel uitgespeeld in azie als de koreanen echt een h-bom hebben: de koreanen hebben lak aan de vs en gaan gewoon door met ontwikkelen ook al waren er vn-santies. De chinezen hebben ook niet meer zoveel te verliezen bij de vs nu die een intellectueel eigendoms-onderzoek zijn begonnen naar de 'geestelijke vaderen' (patent, copyright) van naar de vs gexporteerde (goedkope) chinese producten die zorgen voor een vs-handelsbalanstekort met china, dat ze korea per se moeten afvallen. En met de russen botert het ook niet meer zo, terwijl overige aziatische landen kunnen afvragen wat amerikaanse garanties waard zijn, hoewel korea nog geen aanval heetf ondernomen.

Ziet ernaar uit dat de vs hun hand hebben overspeeld en een papieren tijger zijn geworden: bij ingrijpen lopen zij inmiddels gerede kans zelf slachtoffer te worden, en al zou de schade gering zijn, dan nog zal de publieke opinie zal dan hysterisch reageren.  

Benny op 03-09-2017 17:22

3-9-2017 om 15.31 Gabriel

Een halve gare??? Zeg maar gerust een hele gare in het kwadraat

HE op 03-09-2017 17:54

Persoonlijk geef ik geen cent meer voor deze snel zinkende planeet. Als het deze keer dan toch gaat gebeuren zal het snel escaleren zodat de hele planeet de gevolgen ervan zal ondervinden.

Dus m.a.w kijk omhoog want uw lang verwachte verlossing genaakt!

Koolteer op 03-09-2017 18:04

Best vervelend. Een land dat in potentie binnen een generatie dezelfde industriële output kan leveren als zuid Korea, maar geleid wordt door een  puber die speelt met nucleair materiaal. Het is hoe dan ook een eindig verhaal. Maar hoe het eindigt is de grote vraag. Aanvallen heeft geen zin. Zie topic hier onder. Niks doen is ook geen beste optie, want puber  moet zichzelf bewijzen dus provoceert vrolijk verder.

Ik ben zelf voor de optie om NK te bestoken met radio, pamfletten internet en alle andere communicatiemiddelen. Beloof iedereen eten, onderdak, werk en vrijheid wanneer het lukt het land te ontvluchten. En help ze daar dan ook bij. Hol het systeem uit....

Hoeder op 03-09-2017 18:19

Naïviteit is kenmerkend voor het Westen. Wat dat betreft is er weinig veranderd sinds Chamberlain. Je moet acteren vanuit kracht en niet vanuit een overtuiging van gezond verstand En redelijkheid. Dat geldt niet bij communisten en socialisten. Het doel heiligt de middelen bij dit soort lieden.

Een ander geluid op 03-09-2017 18:29

@ Ike op 03-09-2017 16:32

Had je je bril niet op ? Last van dyslexie of simpelweg de medicijnen nog niet ingenomen ?

Nogmaals, probeer eens een keer goed te lezen !!

Een aantal gasten hier vinden het begrijpelijk dat Noord Korea een kernwapenprogramma heeft en keuren het impliciet goed. Bijvoorbeeld JP 3-9-2017 15:32 uur, maar ik zie hier vaker voorbeelden die vergelijkbaar zijn. Ieder zijn mening verder. Maar door te stellen dat niemand dat zou willen, ontken je (wederom) de werkelijkheid.

Speciaal voor jou onderstaand de quote van JP:

Als je alleen met het bezit van kernwapens, "de vredelievende, zelfingenomen wereldverbeteraars" van het lijf kunt houden en niet de volgende op het beruchte lijstje van Wesley Clark wilt worden, dan moet dat maar.

Einde quote

In mijn post van 14.22 zeg ik:

quote: Preventieve aanval kan wat mij betreft niet.

En dan ga jij weer lekker een open deur intrappen (je specialiteit ! )

Want jij reageert vervolgens met:

Preemptive strikes zijn onzin. Redenen bedenken waarom je een preemptive strike zou mogen uitvoeren zijn onzin

Preemptive strikes is simpel het starten van een oorlog en het vermoorden van veel mensen en eeen genocide.

Mijn reactie:

Hou aub eens op mij te betichten van zaken, die ik niet zeg !!!

Als een boycot en sancties volgens jou niet legitiem zijn, de VN en de rest van de wereld denkt daar anders over, hoe zou jij Oen dan op andere gedachten willen brengen...............?

Heb je misschien iets van een realistisch idee ??? Kopje thee drinken met Oen en een verdrag afsluiten, waar hij zich toch niet aan gaat houden ? 

Nou verras ons eens.............................

Een ander geluid op 03-09-2017 18:35

Qromwel op 03-09-2017 15:57

U zegt:

Gelukkig trad Israel in '67 wel preventief op.

Mijn reactie:

Ik snap uw punt, maar men begeeft zich wel op een hellend vlak.

Hubo op 03-09-2017 18:35

http://eaworldview.com/2017/07/why-the-1994-north-korea-deal-failed-and-what-the-us-can-learn-from-it/

Ik heb eigenlijk geen duidelijk beeld meer van wat er precies speelde rond die deal met Korea in 1994.Ik heb ook geen zin er al te diep naar te graven en dit was de eerste de beste verwijzing die ik aanklikte.Dan krijg ik toch ook wel de indruk dat de amerikanen een beetje in gebreke zijn gebleven.Ik kan nu moeilijk beoordelen in hoeverre dit artikel eenzijdig gekleurd is en of de koreanen van het begin af aan onwillig zijn geweest hun nucleaire ambities op te geven of dat Clinton zich verkeken heeft op de weerstand binnen zijn eigen staatsapparaat.

Qromwel op 03-09-2017 18:40

En die man vangt $ 75.000 voor een lezing. Wat bezielt de mensen die thans naar hem luisteren?

Robie op 03-09-2017 18:44

@Een ander geluid op 03-09-2017 14:22

Als de VS niet te pas en onpas andere landen schaamteloos naait en plat gooit,zal het waarschijnlijk nooit zo ver zijn gekomen.
China heeft al een paar keer aangegeven hoe uit deze cirkel vandaan te komen,maar de VS wil er niet aan,en NK die weet intussen dondersgoed hoe het met je afloopt als je niet genoeg wapens aan je zijde hebt.
Zijn er zelf net zo schuldig aan als NK zelf.
Peter op 03-09-2017 19:06

Dat 'verdrag' met Iran heb ik altijd al idioot gevonden. Alsof er met dat ayatollahregime afspraken te maken zijn!

jw op 03-09-2017 19:12

durf gewoon eens eerlijk zijn er is gewoon een overbevolking,en dan moeten er veel slachtovers vallen.

dus dan komt er gewoon oorlog,reken maar dat de heren en dames wel veilig zijn.

en om u en uw kinderen geven ze geen barst.

kijk eens hier in dit land waar liegen en bedriegen door politici en media heel gewoon is,en wat doet u ,u kiest de zelfde bedriegers weer.dus nu ook niet zeuren.

Qromwel op 03-09-2017 19:30

Beste Ike: Ik heb een alibi voor 03-09-2017 15.55. Wat de Jom Kipoeroorlog betreft, Egypte en Syrië vielen aan op de Joodse feestdag. Ook Saoedi Arabië, Koeweit, Irak, Algerije en Marokko zouden er aan deelnemen! Het liep nog goed af, maar Israel had een aantal ernstige fouten en inschattingen gemaakt. Hopelijk zal ze dat niet nog eens overkomen. En het eerst gebruiken? De aanvallende partij beschikte niet over kernwapens. En in welke droomwereld leeft u dan die andere?

Ike op 03-09-2017 20:01

@Koolteer op 03-09-2017 18:04

Ben je bekend met de economsche zone waar Zuid Koreaanse bedrijven profiteren van goedkope Noord Koreaanse arbeiders? Aan de grens van de Korea's word die propogandaoorloag al decenialang gevoerd. Wie profiteerd hiervan? De bedrijven in die zone, de Noord Koreanse machthebbers of de lage loonarbeiders in Zuid en Noord Korea?

Wil je die internationale multinationals boycotten? In het TTIP en TTP (Pacific version) worden deze bedrijven juist beschermd tegen processen van belangengroepen............

Komt dit dus door links of rechts? LOL

groenhart op 03-09-2017 20:44

Om North Korea te begrijpen type het volgende:  North Korea an Aggressor? A Reality Check

Qromwel op 03-09-2017 21:13

Ike op 03-09-2017 16:32: Me dunkt, als er één blijk geeft een aanval te willen uitvoeren is het wel die Oen. Het zou fijn zijn als China zich realiseert dat Oens raketten wel eens afzwaaien.

De Vreemdeling op 03-09-2017 21:25

Ik wou dat iemand mij eens wilde verduidelijken waarom de USA kernwapens mag hebben en daarmee ook diverse andere "bevriende"landen

en Noord Korea niet .  Ook dit land heeft recht op wapens als de USA ze ook mag hebben .

Ik denk trouwens dat de USA misbruik gaat maken van Zuid Korea door dat land het noorden te laten aanvallen . De USA zal daarbij helpen en zodoende niet de

schuld krijgen dat ze begonnen zijn . Ook vanwege het dreigement van China dat , als de USA  Noor Korea aanvalt , zij zich niet afzijdig zullen houden en Noord

Korea zal helpen . Start WW3

Ike op 03-09-2017 21:47

@Qromwell op 03-09-2017 21:13

Wat landen zggen tegenover de pers en diplomaten onderling afspreken en communiceren en dreigen kan soms wel eens verschillen. Dat weten wij niet. China en Zuid Korea krijgen in elk geval straling als Noord Korea platgegooid word. China wil geen spanningen met Noord Korea, maar ze wil ook geen VS aan de grens van China dmv handelsverdragen van Zuid Korea en militaire verdragen van Zuid Korea met de VS. China wil ook geen raketschild van de VS in Korea dat een kernaanval in het kader van een MAD onmogelijk zou maken. Het zijn de Neo Con's van de Deep State die een paar Aces in eeen pak kaarten proberen te stoppen voordat ze willen 21'en of poker willen spelen....

faraday op 03-09-2017 21:54

De Yanks zien zich nog steeds als de enige supermacht ter wereld met een wapenarsenaal om gans de wereld te vernietigen.

Irak en Libië waren een eitje, een slordige miljoen doden en dito vluchtelingen verder zijn niet alleen het Midden oosten maar ook wij de pineut.

Hoe dan ook ziet Noord-Korea de VS als een zware bedreiging voor haar voortbestaan en onbetwistbaar minder te verliezen dan haar antagonisten.

Ondanks de VS blijven doen waar ze goed in zijn is er toch een stilzwijgend evenwicht ontstaan: atoomwapens versus atoomwapens...

Een ander geluid op 03-09-2017 21:59

De Vreemdeling op 03-09-2017 21:25

U zegt:

Ik wou dat iemand mij eens wilde verduidelijken waarom de USA kernwapens mag hebben en daarmee ook diverse andere "bevriende"landen en Noord Korea niet .  Ook dit land heeft recht op wapens als de USA ze ook mag hebben .

Mijn reactie: 

In dat geval gaat de aarde 193 kernmachten krijgen. Nog 184 te gaan..................

Een ander geluid op 03-09-2017 22:04

Robie op 03-09-2017 18:44

Ach; Noord Korea mag niet klagen. Sinds 1953 zijn ze al met het nodige weg gekomen. 

Maar, kan je even aangeven wat die Chinese oplossing is. Ben zeer benieuwd !

Emile op 03-09-2017 22:13

Gezien de atoomproef van vandaag vrees ik dat Noord Korea nu al te sterk is geworden om er direct iets aan te doen. Rusland en China vertrouwen Trump niet en gezien de situatie in Oekraine, Syrie, Libie en de Zuid Chinese Zee heeft Amerika haar krediet verspeeld. Jammer voor de mensen in Noord Korea, ze gaan kennelijk gebukt onder een wreed regime, maar kan er beter over oordelen als ik daar zelf geweest zou zijn, want onze eigen media geloof ik niet meer. Russen en Chinezen gaan volgens mij niet gebukt onder een zwaar regime. Ben op vakantie geweest naar Kreta en heb daar gezien dat de Russen en Chinezen het meeste te besteden hebben. Ook als je in Amsterdam komt zie je veel Russen en Chinezen. Als het zo slecht was ginder, dan zouden ze niet terugkeren in eigen land.

Als het westen iets wil doen, dan hoop ik dat ze beter uitgewerkte plannen hebben dan destijds met Afghanistan, Irak en Syrie om er maar een paar te noemen. Als het doel van Timmermans, Trump en dergelijke gelijkgestemden puur het voeren van oorlog is, dan zullen ze binnenkort toeslaan. Noord Korea is nog niet sterk genoeg om de VS te verslaan of de rest van het continent te vernietigen hoewel ik dat zelfs al betwijfel.

Een ander geluid op 03-09-2017 22:14

groenhart op 03-09-2017 20:44

U zegt:

Om North Korea te begrijpen type het volgende:  North Korea an Aggressor? A Reality Check

Ik heb die check van u even gedaan. 

Als ik het goed begrijp, heeft Noord Korea een trauma (als gevolg van de Koreaanse oorlog) door het optreden van de VN troepen onder leiding van de USA. 

Gossie, wat vervelend. Als ze Zuid Korea in 1950 niet binnen gevallen waren, hadden ze al die bommen nooit rond hun oren gekregen. 

JP op 03-09-2017 22:38

@De Vreemdeling op 03-09-2017 21:25

Omdat de ASA het zo beslist heeft, achten zij het nodig verdragen overeen te komen met ongelijkwaardige partijen, stellen deze verdragen zelf op en andere partijen mogen (met het mes op de keel) bij het kruisje tekenen. Ook vandaag weer bij het afkondigen van een algehele economische boycot tegen NK waar iedereen geacht wordt mee accoord te gaan op straffe van.....

Qromwel op 03-09-2017 22:42

Ike op 03-09-2017 21:47: Vooralsnog is het Noord Korea dat met raketten om zich heen schiet en daarbij andermans luchtruim misbruikt. Straks zwaait er een af en raakt die Oen per ongeluk peking. Bijvoorbeeld. Het zou mooi zijn als de USA stiekem de besturing overneemt.

Atina op 03-09-2017 22:42

@ xander : Je bedoelt vast Merkel ? " Bovendien bleek dat Erdogan geheime afspraken met bondskanselier Rutte en premier Rutte had gemaak "  

Nu verschillen ze inderdaad niet veel van elkaar . 1 pot nat :

 

https://www.geenstijl.nl/3049791/busted_mark_rutte_slaaf_van_an_1/

 

" Bewijs. Onze @MinPres is een 100% drone van de eurofiele zombie-landen en Angela Merkel in het bijzonder. Gisteravond in Brussel op de EU-Top maakte onze eerbiedwaardige excellentie Mark Rutte (rechts) Het Teken. De zogenaamde "Angela Merkel Hands" (links) (1). Een omstreden signaal waarmee Eurofielen met elkaar communiceren. Mark Rutte stond al de hele avond te seinen. Zie hier en hier. En op deze foto zien we het Overduidelijk. Het teken van de totale overgave. Nederland bukt en gooit de eensch zo trotse VOC-reedt omhoog voor Brussel. Wat de gestrekte rechterarm was voor het Derde Rijk, zijn de vagina hands voor de EU. Weest gewaarschuwd mensen. Neem uw geld op. En koop er iets leuks voor. Nu het nog kan. Zijn we er weer ingetuind.  "  

Ike op 03-09-2017 22:46

@Een ander geluid op 03-09-2017 18:29

Dit is geen solicitatie naar de baan als diplomaat. Ik ben niet voor communisme en ik ben tegen elk bezit van kernwapens en ik ben ook tegen anti kernwapensystemen omdat dit een kernoorlog meer mogelijk maakt, doordat domme politici gaan denken dat het dan mogelijk word om een kernoorlog te winnen.

Samenvattend kom je met de opmerking dat je tegen preventieve aanvallen bent, maar zegt vervolgens 'Maar wat is wijsheid?....... Wat Rusland en China doen help niet ......Wat blijft er dan over?  Het beste wat Japan en Zuid Korea kunnen doen is een raketschild plaatsen tegen rakketten uit Noord Korea.  Dit is precies het argument van de domme Neo Con's in de VS die willen dat iedereen Patriots koopt en het Aegis systeem en de Amerikanen het systeem willen laten opereren. Dit brengt een nucleaire oorlog dichterbij omdat de reactietijd tegen een preventieve aanval verkort, omdat De Russen en Chinezen dan meer kernkoppen per raket gaan installeren en hypersonische raketten gaan gebruiken en satelieten die aanvallen moeten gaan detecteren en radarsystemen dan preventief lam gaanleggen.

Je klinkt voor mij als een spreekbuis van de NATO en de Neo Con's.

Ik ben tegen het bezit van alle kernwapens, omdat ze gewoon de planeet simpel kunnen vernietigeen. Dikke vette PUNT.

Waarom zou je Noord Korea bang maken? Ik zou ze gewoon gerust stellen en ze verder negeren. Ik zou multinationals extra belasten als ze hun fabrieken opzetten in de economische zone in Noord Korea en verder gerust daar laten vestigen en afdwingeen dat ze hun personeel daar goed gaan betalen.  Ik ben fel tegen die Oen, maar ik ben ook extreem tegen de NATO en de Neo Con oenen. Dit fascisme speelt het Militair Industrieel Complex in de kaart. We hebben een 2e China ping pong politiek nodig tegenover Noord Korea en China. Maar daar is het het MIC niet om te doen, dat willen de Neo Con's en de Viet Cong zanger John McCain het ook niet om te doen. Ze willen banen voor het MIC in de VS en het VS kapitalisme over de gehele wereld en het ongelimiteerd drukken van de USD's die China, Rusland, Korea en alle olieproducerende landen moeten accepteren als betaling voor de goederen en grondstoffen, terwijl ze bij elke run van de persen van de USD's minder waard worden. Daar gaat deze monetaire oorlog nu om, omdat de VS en Europa hun macht niet willen afstaan en willen dat er een WereldOrde komt waarin iedereen zich overal kan vestigen en betaald krijgt in USD's of Euro's die hetzelfde waard zijn en waar zij de macht over uitvoeren en niet durven te vertellen dat de zeepbel van de Wsterse economieen aan het instorten is.

Zie ook Zerohedge.com met het artikel over de Yuan gedekt door goud. De Neo Con's zijn bereid hirover een wereldoorlog te gaan voeren met kernwapens als niemand ze terugfluit of gewoon oppakt, berecht en ter dood brengt. Dit stopt anders alleen met onze dood en niet die van de Neo Con's die niet aan hun eigen kiezers willen uitleggen dat door hun beleid Amerika diep in de schulden zit en dat ze 90% van hun welvaart zouden moeten inleveren en dat er weer op grote schaal honger geleden kan worden in de VS.....

Een Amerikaanse politicus zal nooit gaan smeken aan de Chinezen en Russen om clementie en een zachte landing van de USD en de Euro..... Laat dat nu de enige optie uit zijn. Alle oorlogen van dit moment worden gevoerd ter voorkoming van highspeed goederen per spoor vanuit China naar Europa en een stroom van olie en gas naar China  en het reduceren van de industrie en dienstenindustrie in Europa tot een gebied met musea en hotels bevolkt door veel Aziaten, Afrikanen en/of moslims uit het Midden Oosten.

Het is het doomscenario, dat men zelf heeft opgestart. We willen allemaal hetzelfde op deze planeet en allemaal willen we het op onze voorwaarden.....

Ike op 03-09-2017 23:16

@Qromwell op 03-09-2017 19:30

Je spreekt tegen de verkeerde. Ik heb er een werkstuk over gemaakt in 1983. De Iraakse jets bombardeerden de Jordaanse tanks die doorgebroken waren op de Golanhoogte tijdens de Jom Kipoer oorlog. Dit gaf de Israelisch de tijd om versterkinge te laten komen. Israel had al zijn kernwapens op scherp gezet en was ermee ten onder gegaan.

Wij kunnen niet inzien wat waar is en wat niet. Het kan weleens zo geweest zijn dat Israel ze uitgelokt heeft en de Israelische premier de Arabische staten wilden laten aanvallen. Het kan zijn dat de Arabische staten Israel deze keer echt wilden vernietigen. Amerika en de USSR hadden ook hun kernraketten op scherp gezet en waren allebei bereid hun bondgenoteen te beschermen. Toen Israel aan de winnende hand raakte werd er snel een bestand gesloten en was de wereld aan een kernoorlog ontsnapt.

Na de chaos van de oorlog en de rampzalig verlopen strijd voor alle partijen werd het mogelijk voor Sadat om een vredesverdrag te sluiten, dacht hij. Daarop werd hij vermoord. Net als Rabin werd vermoord, toen hij bereid leek om vrede te sluiten met Yassar Arafat, vele jaren later. Het zijn de extremisten van beide partijen die de agenda dicteren en de handel van de MIC's in stand houden. Zoveel jaar later zijn we in Syrie en Libie weer op het zelfde punt beland. De NATO breid zijn invloedsfeer uit en domme politici in Israel denken dat de EU en de Arabische staten het Joods Israel zal laten bestaan als een seculiere staat omringt door moslims en vrijhandel drijvende met alle landen inclusief  moslimlanden. Orthodox Christelijken zullen zich ook vrij willen vestigen in Israel en ook dat zal men niet toestaan.

Het gaat gewoon nooit gebeuren en er zal nooit vrede gemaakt worden tussen vrienden, alleen maar tussen vijanden. Maar als vijanden hun hele politieke carriere te danken hebben aan hun eigen propaganda en haat tegen de ander, gaat die vrede er niet komen. Er is niks veranderd en er zal niks veranderen. Er zijn heel veel economische belangen bij gemoeid.

Ondertussen vestigen zich Joodse jongeren over de hele wereld, omdat ze niet willen leven in Israel en niet in militaire dienst willen gaan.

Ouders sturen hun kinderen langdurig op vakantie in het buitenland. Ik ben ze vaak tegen gekomen.

Robie op 03-09-2017 23:26

Een ander geluid op 03-09-2017 22:04

China kwam met het voorstel om geen jaarlijkse oefeningen meer te houden,een aantal troepen terug.(niet alles)

Dit zou voor NK een goed begin zijn.
VS ging er lijnrecht tegen in en zette gewoon door,Zette zelf extra troepen in en plaatste afweerraketten neer.Ging met b1 en B2 bommenwerpers rond paraderen.
China denkt dan ook stik maar.,waarop NK prompt weer met tests begon.
Ipv van telkens olie op het vuur te gooien en met sterke praat te komen,kan de VS beter niets zeggen en de bal bij China leggen.
zeg dat China gezichtsverlies lijdt,Xi maakt niet waar wat hij zegt en belooft,Xi is de loopjongen van NK.
dit zal China wel behoorlijk gaan jeuken,wat gezichtsverlies is iets wat ze niet kunnen hebben daar,en als zwakke leider worden neergezet maakt zijn positie er niet makkelijker op.
Voor China is een atoombom in bezit van Noord Korea een kleiner probleem als een Zuid Korea die Noord-Korea binnen trekt,ze hebben al vaak genoeg gezegd dat ze geen Verenigt Korea willen.
(dit omdat ze meteen een VS basis aan de grens hebben met een massa aan spionage apparatuur en een zooi aan raketten ect ect.).
ps
ze komen er mee weg juist omdat Chna geen vreemde troepen aan zijn grens wil.
"Als ze Zuid Korea in 1950 niet binnen gevallen waren,"
IDD ze zijn zelf begonnen,dus ook niet zeuren dat je dan op blaren moet zitten.
Robie op 03-09-2017 23:59
Een ander geluid op 03-09-2017 22:04

@ Robie op 03-09-2017 18:44Ach; Noord Korea mag niet klagen. Sinds 1953 zijn ze al met het nodige weg gekomenDenk dat ze nog als 1 klas kleuter ervoor staan als je die kill lijst van de vs ziet.Neemt niet weg dat ze zeker geen kernwapens op na kunnen houden.voor de niet snappers,die landen die kernwapens hebben houden juist de boel in evenwicht.

China en Indië,mogen grondwettelijk niet als eerste een kernwapen gebruiken.
Israel,die moet wel anders was het allang al over.
VS en Rusland zijn de kernlanden (houden ook alles in evenwicht)
GB en FRankrijk hebben ze ook,maar verhoudingsgewijs zijn het er niet veel.
Pakistan,ook die heeft kernwapens,maar die staan onder direct toezicht van de vs,worden zelfs bewaakt door VS troepen.(kunnen ze dus helemaal niets mee)
Dus de verhoudingen zijn stabiel en in evenwicht,en daar kan je beter niet mee gaan rommelen.
Zeker niet in het Midden-Oosten met al die stammen,clans,en religieuze groepen.
Geldt ook voor Afrika,daar is het nog erger,die gaan er geheid tussen het hoofdgerecht en nagerecht komplete volksstammen mee uitroeien.
Kan Giro 555 ook weer open voor een paar maanden.
Ike op 04-09-2017 01:48

@Een ander geluid op 03-09-2017 22:14

Een verdere geschiedenisles t.a.v. Korea;

Zoek met Google naar de kaarten van het Koreanse keizerrijk en lees hoe het ontstond en hoe Japan er vocht voor de grondstoffen.

Rusland wilde het Koreaanse schiereiland teruggeven aan China. De Amerikanen hadden last van hun dominotheorie over het communisme en wilde niet dat het schiereiland teruggegeeven werd aan de Chinese invloedsfeer. De Koreanen waren een minderheid in het Chinese keizerrijk totdat ze een kans zagen om onafhankelijk te worden en het Chinese keizerrijk te verzwakken. China kent veel meer minderheden. De Han vormen een meerderheid en regeren. De Koreanen hebben altijd slechte ervaringen gehad met zowel de Japanners als de Chinezen en de westerlijke invasies. China is Korea op een gegeven moment gaan beschouwen als een bufferstaat tegenover expansies van Japan, maar extremistische Chinezen zien Korea zelfs als een gebied dat bij China hoort vanwege de Chinese geschiedenis.

Extremistische Japanners vinden dat Japan weeral hun grondstoffen moeten halen uit Korea en evt. bezetten. De meerderheid is hier heden tegen. Na WWII wilden de VS en de Dulles broers helemaal niet dat Korea weer bij het in 1949 communistisch geworden China gingen behoren. De plattelandsbevolking had veel te leiden gehad van de WWII slachtingen en van de Koreaanse elite voor WWII. Zij wilden strijden tegen zowel de elite als buitenlandse overheersers. Mao steunde hen en wilde de invloedsfeer van de Europeanen en Amerikanen terugdringen. De VS controleerde de VN en wilde Zuid Korea behouden voor het Westen en kwam Zuid Korea ter hulp toen Noord Koreaanse troepen een bestandslijn tussen de Chinezen en Amerikanen overstaken. De bestandslijn verscheurde toen al families en beide gebieden wilden 1 Korea. Noord Korea wilde een communistisch Korea ontdaan van de kapitalistische elite en Zuid Korea wilde een Korea ontdaan van alle communisten. Beide legers slachten elkaar af. China wilde eigenlijk Korea hebben. Japan wilde het, de VS wilde het in hun kamp en de Koreanen wilde niks te maken hebben met vreemde overheersers omdat Japan in WWII een Aziatische Holocaust had uitgevoerd, waarbij miljoenen Aziaten en ook Koreanen had vermoord. Er waren net als Indische troostmeisjes en Nederlandse troostmeisjes ook Koreaanse en Chinese troostmeisjes die werden verkracht en afgeslacht door het keizerlijke Japanse leger.

Als je het bovenstaande begrijpt zie je ook in dat China, Japan en de VS niet meeer aan de grens wil hebben en dat China elke overschreiding van Zuid Korea of de VS of Japan van de 38e breedtegraad als een inleiding ziet voor een nieuwe oorlog met het Westen.

Het Westen heeft over de eeuwen altijd China willen bezetten om grondstoffen te plunderen of drugs voor goederen te verhandelen (De Britse, Franse en ook Nederlandse strijd om opium te verhandelen met China en daar opium en heroine te verkopen aan verslaafden die dan geld gaven om goederen te kopen aan de Europese mogendheden. Hong Kong was een resultaat van deze opiumoorlogen en ook in Indie werd opium verbouwd voor de Chinese markt. Naast Cocabladeren overigens. Amerikaanse zendelingen voerden een druk uit op hun regering om een einde te maken aan de drugshandel omdat dit het zendelingenwerk belemmerde. Amerikaanse handelaren en de rest van de Westerse handelaren wilde gewoon doorgaan met hun handel en hun drugshandel naar China toe.

De drugshandel werd ook gebruikt door de VS na WWII om niet te helpen bij de 'politionele' acties van Nederland m.b.v. de Britten in Ned. Indie.Tegenwoordig is de drugshandel vervangen door waardeloze USD's die het papier nauwelijks waard zijn en kunnen Europeanen ook geen land in de VS meer kopen voor kralen die ze aan Indianen geven.....

Inmiddels zijn de Zuid Koreanen erg geintergreerd in de Westerse handelscultuur en propaganda en zijn er ook veel Aziaten, Japnners en Chinezen geintergreerd in ons systeem. Maar er zijn nog steeds erg veel boeren in Azie en zeker in Noord Korea die ons tot op het bot haten vanwege de geschiedenis en de propaganda van hun regering.

Voor vrede moet je afrekenen met de haat uit het verleden. Overal in Azie willen ze nog rekeningen vereffenen en zonder handelsverdragen wil men allemaal geld zien. Met vrijhandel en handelsverdragen zal het echter leiden tot een race naar beneden en worden we allemaal lage loonlanden........

Het klopt, ik ben tegen oorlog in Azie en tegen een kernoorlog. Ik ben tegen elke dictator, maar als men in Azie, Zuid Amerika of Afrika allemaal gedwongen worden om democratieen te voeren, wil ik ook dat er geluisterd word naar het volk en wil ik het behoud van referenda (ROFL) en wil ik dat politici en generaals luisteren naar het volk als ze zegt dat ze geen oorlog wil of grote vluchtelingenstromen of radioactieve produkten en aanslagen.........

Wat gij niet wilt dat U geschied, doet dit ook een ander niet........ LOL

Ike op 04-09-2017 01:53

Overigens is ' Indie'  van Een ander geluid m.i. India en Nederlands Indie is Indonesie geworden. Dit als uitleg aan ieder andere over de reacties van Een ander geluid.

Tabris op 04-09-2017 03:57

@Ike

Je meent het allemaal wel goed en je hart zit op de juiste plaats maar helaas geldt voor jou dat je de bomen door het bos niet meer kan zien. Je hebt al die details en redenaties maar je komt niet to de juiste uitkomst.

Het is gewoon heel simpel.

NK heeft sinds the wapenstilstand zoveel blinde haat en woede tegen de USA opgefokt dat ze zich niet meer als een rationele entiteit tov de USA kunnen gedragen. Ze dreigen openlijk met de vernietiging van de USA en zullen niet tweifelen om dat te doen zodra ze de mogelijkheden hebben om dat te doen.

De USA heeft ze eerst zacht als een klein kind behandelt dat geen serieuze schade kon doen. Nu is er een ommekeer, de zachte hand heeft niet geholpen en nu is het kind een gevaarlijke labiele puber geworden die je niet kan vertrouwen.

Het is nu tijd om dat stuk vreten eens goed op zijn sodemieter te geven.

En hoe langer je wacht des te sterker de puber wordt en des te meer schade er zal zijn.

En by the way het is helemaal geen genocide als de USA stopt om voedsel naar NK te sturen, dat zijn ze helemaal niet verplicht. Voedsel sturen betekent alleen maar dat ze nog meer resources overhouden om aan militaire wapens te spenderen. Het is het wrede NK regieme dat voor hun mensen moet zorgen maar de paranoide lunatics besteden het liever aan wapen.

De juiste strategie is om ze 24/7 op high alert te houden dmv oefeningen zodat ze zich van binnen uit uithollen en van uitputting de handdoek in de ring gooien. Of beter nog dat wrede regime wordt omvergeworpen.

stan op 04-09-2017 09:31

Ik ben kort "stelletje stijf koppen zijn het"

Een ander geluid op 04-09-2017 13:13

Ike op 04-09-2017 01:53

Nogmaals Ike, AUB eens een bril opzetten. Kijk eventjes bij alle reacties van Robie, dan zie dat hij Indië schrijft, waar hij India bedoeld.

Tabris heeft gelijkt met de opmerking dat jij door de bomen het bos niet meer ziet. 

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl