Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Britse generaal: Aanslag metro Londen was ‘absoluut 100% islamistisch’

In deze emmer zou een soort snelkookpanbom gezeten hebben.

De Britse generaal-majoor Chip Chapman, voormalig hoofd van de contra-terreur afdeling, heeft tegenover Sky News gezegd dat de aanslag op een metro in Londen vanochtend om 9.20 uur, waarbij minstens 20 mensen gewond raakten, ‘absoluut 100% islamistisch jihadistisch’ was. De vermoedelijk in een emmer verstopte bom lijkt niet goed te hebben gewerkt, zo stelde hij. Mogelijk was het een ‘snelkookpan’ bom zoals die werd gebruikt bij de aanslag op de marathon in Boston. Instructies voor het maken van zo’n bom staan open en bloot te lezen in het ISIS magazine ‘Inspire’.

 

De BBC berichtte dat diverse metropassagiers met bebloede gezichten rondliepen. Een getuige vertelde dat ze een vrouw die ‘van top tot teen’ onder de brandwonden zat in een ambulance heeft zien tillen.

We zien de ‘geschokte’ reacties in Londen, Den Haag en andere Europese hoofdsteden wel weer komen. Wat ook net zoals anders zal gaan is dat er wederom helemaal niets substantieels gedaan zal worden om de volgende aanslagen te voorkomen. De grenzen blijven open, en de met steeds meer wetten en maatregelen speciaal beschermde islamitische ideologie mag zich onbeperkt blijven verspreiden.

 


Xander

(1) Breitbart(2) Mail Online / Afbeelding: Daily Mail (vrije link voor gebruik op social media)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

willy op 15-09-2017 13:40

men gaat inderdaad uit van een terreurdaad en het zal niet de laatste zijn. Hoe meer radicale moslims hoe meer aanslagen . Het onderzoek zal moeten uitwijzen hoeveel personen er weer achter zaten maar als je ziet hoe snel de UK islamiseert dan zie ik de toekomst niet rooskleurig in !! Shalom

Yerik op 15-09-2017 13:46

"De grenzen blijven open, en de met steeds meer wetten en maatregelen speciaal beschermde islamitische ideologie mag zich onbeperkt blijven verspreiden."

Helemaal goed. En als er weer verkiezingen komen, kiest 86% of meer van de stemgerechtigde Nederlanders er wéér voor en ook zelfs om dit, in gehoorzame onderhorigheid aan Brussel, in nog hogere versnelling te zetten.

Het is die 86% die er ontzettend blij van wordt dat alle boodschappen duurder worden, de huurpijzen torenhoog zijn, de gezondheidszorg niet meer te betalen is, de gevangenissen worden gesloten, de sociale voorzieningen afgebroken, de pensioenkassen worden geplunderd, de straffen een lachertje zijn (behalve als je 4 km. te snel rrijdt), zij en het nageslacht mogen doorwerken tot 75 jr. en dat er uiteindelijk, zoals in Duitsland, géén A.O.W. meer zal zijn,

En als zij of hun nageslacht straks volkomen verarmd en berooid uit de vuilnisbakken etend over straat slenteren, terwijl de 'gediscrimineede' islamieten in goed verwarmde en luxe ingerichte huizen gratis wonen en op allerlei gebied voorrang hebben, springen ze dol van vreugde over straat, uitroepend: "Wij hebben eindelijk onze zin! Eindelijk bereikt wat we graag wilden!!"

Heb alleen medelijden met hen die voor ander beleid kozen, maar nu als pure discriminatie, bij de formatie als nutteloos en niets-betekenend woden afgeschreven.

Squenzy op 15-09-2017 13:50

Weer een false flag. Als je hier nog steeds in trapt weet ik het ook niet meer.

Johan op 15-09-2017 14:02

Er is nog een tweede bom gevonden, die ook niet geëxplodeerd is, vlak bij de uitgang.

Dus de tweede explosie, die had moeten gebeuren, had de vluchtende mensen moeten raken.

Gelukkig is de aanslag grotendeels mislukt en zijn beide bommen niet af gegaan.

vlokje op 15-09-2017 14:06

 Iedereen met een snelkkookpan in huis nu verdacht?

terroristjes gaan te vaak met mama mee naar de blokker

Yerik op 15-09-2017 14:19

@ vlokje op 15-09-2017 14:06 Jij schrijft: "terroristjes gaan te vaak met mama mee naar de blokker" Jij ziet dus ook dat het onlosmakelijk verbonden is het de opvoeding van onze 'gediscrimineerde mensen met migratie-achtergrond' 

Drossaard op 15-09-2017 15:10

Wat bedoelt u, Squenzy, was de dader een Fin? Wie is volgens u verantwoordelijk? Niet moedeloos worden van ons, domme lezers, maar even de moeite nemen ons uit te leggen hoe het werkelijk zit.

Janszn op 15-09-2017 15:11

Het vervelende aan jihadisten is, dat zij naar de dood snakken. Geen kruid tegen gewassen.

Zij zijn erop uit om het Westen op hun niveau te brengen: arm en dom

JP op 15-09-2017 15:15

Overheden doen geen enkele moeite om te verhullen dat er sprake is van kwade opzet, met het ongecontroleerd binnenhalen van potentiele aanslagplegers. Ook beschuldigingen van "False Flag" aanslagen schijnt ze niet te deren. Zelfs als bewijzen hiervoor er zo duimendik opliggen, dat het gewoon knullig opgezet en uitgevoerd te noemen is. En nog blijft het grootste deel van de bevolking er onverschillig onder. Ik vraag mij dan ook allang niet meer af, "hoe de tweede Wereldoorlog ooit heeft kunnen gebeuren?" Ik vraag mij wel af, hoeveel meer er nog nodig is voor het uitbreken van de 3e? Want gestaag gaat het welbewust die kant op. En niemand die in staat lijkt om het tij te keren. Triest.

Tabris op 15-09-2017 15:56

Goeie genade, dat er nog mensen rondlopen die zeggen dat het een false flag is en daardoor weer de schuld van de islamieten probeert af te leiden.

Als je het niet meer weet, knoop dan dit tussen je oren:

Islamieten hebben de staat helemaal niet nodig om terreur dmv aanslagen uit te voeren. Hun "heilige boek" de koran instrueert ze om dit te doen.

archie123 op 15-09-2017 16:01

https://www.youtube.com/watch?v=6WyJJvC8f20           

Zie hier het optreden tegen Nl politie

Ivan Chapka op 15-09-2017 16:13

Moslim barbaren.Krijgen we weer het riedeltje, geschokt, erg, beertjes, lichtjes, bloemen etc.Politieke huichelaars doe nu eindelijk eens wat i.p.v. iedere keer hetzelfde geschokte refreintje af te draaien, want jullie kunnen er op rekenen dat op zeker moment de maatschappelijke bom barst.Kunnen jullie weer voor de TV je schijnheilige geschokte huichelaars gezichten laten zien om dit af te keuren, maar tegelijkertijd de stem ontnemen van die 1,4 miljoen mensen die dit wel al jaren zien. Dus  je medeleven is zo onwaarachtig. Ieder slachtoffer is een moord m.i. door jullie begaan huichelaars.

mientjei op 15-09-2017 16:47

@  Yerik 13.46   Waar moeten die ouderen in Duitsland dan van leven, als ze geen pensioen hebben?   Ik begin mij zorgen te maken.

Abel op 15-09-2017 16:50

@yerik: geloof jik de verkiezingen nog dan? 

Tsss..... 

Yerik op 15-09-2017 17:21

@ mientjei op 15-09-2017 16:47. Doorwerken tot ze er bij neervallen, van de kinderen, van bezit (huis), van spaartegoeden en als ze dat alles niet hebben: bedelen want de staat zorgt niet voor hen. Die kant gaat Nederland ook op, dankzij alle 'zegeningen' van de E.U. Let goed op de ontwikkelingen (A.O.W.-leeftijdverhoging, invoer loon naar prestatie en "voltooid leven"): je ziet het komen!

Yerik op 15-09-2017 17:26

@ Abel op 15-09-2017 16:50. Neen Abel, niet volkomen meer maar toch lijkt het mij eniszins betrouwbaar. 100% weten doe ook ik het niet. Dus i.d.d. heb je het goed dat je mij hier op wijst. De keuze voor dit verderfelijk beleid (stemmen op partijen vóór de E.U. of partijen die dat stilzwijgend voorstaan zoals de S.G.P. deed) ligt dan ook meer in het verleden en wie weet overstijgt dat dan die 86% !!

Tom Hendrix op 15-09-2017 18:25

@Yerik: 13.46. uur. Klopt wat U zegt. We gaan als lemmingen richting afgrond...helaas.

Wardje op 15-09-2017 20:27

False Flag. Wiki schrijft er terecht dit over : 'Operaties onder valse vlag zijn operaties die dusdanig zijn ontworpen dat het lijkt alsof ze worden uitgevoerd door andere entiteiten. Zij kunnen worden uitgevoerd door regeringen, ondernemingen en andere organisaties en zijn zowel geheim als clandestien.' Het is dus verkeerd een aanslag als deze van onbekende daders false flag te noemen, zoals boven Squenzy op 15-09-2017 om 13:50 doet. De aanslag heeft bovengenoemde kenmerken niet. En alle "Alla-oe akbar"- aanslagen vallen er per definitie niet onder. Wiki vervolgt: 'Een militaire operatie onder valse vlag mist de bescherming van het oorlogsrecht. Volgens de Geneefse Conventies is het valselijk gebruik van de Rode Kruisvlag een oorlogsmisdaad.  De naam is afgeleid van het militaire concept van het varen onder valse kleuren, dat wil zeggen het varen onder de vlag van een ander land dan het eigen.'  De historicus Daniele Ganser heeft zijn proefschrift gewijd aan false flag en andere covert operations van de NATO. Zie daarover en over andere niet wettige operaties zijn website en tubes.

Tabris op 15-09-2017 20:36

De echte false flag dat europa nu ondergaat is het binnenhalen van miljoenen moslim immigranten. De verantwoordelijke politici weten precies wat ze doen en lokken op een indirecte manier al deze terreur aanslagen uit wat uiteindelijk in een burgeroorlog zal uitdraaien. In die context is dit een false flag waar de "verwarde" moslim graag aan mee werkt.

HE op 15-09-2017 23:43

Zitten er misschien ook verwarde figuren in de westerse regeringen?

mientjei op 16-09-2017 01:13

Wardje 20.27   fijn dat u de nederlandse term gebruikt : varen onder valse vlag om te misleiden, 

hoe Laf en ontrots, en zeker nooit gedaan door Michiel de Ruyter

Josef op 16-09-2017 10:11

@HE op 15-09-2017 23:43

HE, geen verwarde maar heel veel narcistische politiek correct gestoorden.

watikzeggenwil op 16-09-2017 16:05

yerik: kan me helemaal vinden in jou reaktie(s)!

Wardje op 16-09-2017 18:02

@Tabris op 15-09-2017 20:36. Ook al zou waar zijn wat U allemaal stelt, dan nog is het erg ver gezocht om daarvoor de term valse vlag te bezigen. Het maakt voorstelling van zaken en het gesprek nodeloos ingewikkeld en het beoogt - zoals vaker - voornamelijk een gevoelseffect.  Door zulk gebruik slijt de term en wordt vaag en dus op de duur verregaand betekenisloos; iets dat ook met de term illuminati is gebeurd. In concrete gevallen van aanwijsbaar bedrog wel, maar in het algemeen met zoveel betrokkenen, geen reden voor gebruik van de eerste term . De waarheid over het geschetste  is al erg genoeg.  ---  Verder hebt U een hoop te bewijzen...

Tabris op 17-09-2017 16:26

@Wardje op 16-09-2017 18:02

Je hebt gelijk Wardje, ik ben het daar zelf ook niet helemaal met mezelf eens.

renevers op 17-09-2017 16:50

In "false flag weekly news" (No Lies radio)  van professor Tony Hall en Proffesor Kevin Barett wordt de aanval op de metro in Londen , net als vele andere mogelijke false flags geannalyseerd. Het verslag wordt uitgezonden op Youtube en is op dit filmpjes platform , met "Youtube search" makkelijk te vinden.

Wardje op 17-09-2017 18:19

 

Tabris op 17-09-2017 16:26. Dank voor de reactie. Via de tip van Renevers kwam ik op een site http://themindunleashed.com/2017/06/fool-speaks-truth-become-untrue-not-divided.html , die een goed voorbeeld geeft van een VS valse vlagoperatie uit 1969, FBI’s --geen hoofdletters. Mod. program tegen de Black Panthers.  Zie het cursieve gedeelte. Onder de schijn van geweld beogen te vermijden, was het werkelijk doel dit onder activisten juist uit te lokken. En dat lukte.  Daniele Ganser - die van het verschijnsel studie heeft gemaakt - zegt dat hji als historicus een afstand moet nemen van twintig jaar voordat hij dit soort dingen echt kan ontwarren. Het voorbeed doet mij nu al erg denken aan de gang van zaken toch in Charlotesville. 
Wardje op 17-09-2017 19:14

Wardje , verwijderd, schrijf niet in telegramstijl maar een goed lopend verhaal, daar bent u al vaker op aangesproken. Mod.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl