HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Analisten vrezen nog deze maand uitbreken oorlog met Noord Korea

Analist Brandon Smith: ‘Oorlog is heel dichtbij, juist omdat de media –‘een notoire contra-indicator’- doen overkomen alsof dit niet gaat gebeuren’

Afbeelding: SHTFplan.com.

Diverse internationale analisten hebben hun vrees uitgesproken dat we op de drempel staan van het volgende grote wereldwijde conflict, dat nog deze maand kan beginnen met een oorlog met Noord Korea. President Donald Trump twitterde enkele dagen geleden ‘praten is niet de oplossing’ (3), en stuurde opnieuw B1-B bommenwerpers en F-35 stealth gevechtsvliegtuigen naar Zuid Korea (4). Professor Georgy Toloraya, een Russische diplomaat en Azië deskundige, waarschuwt dat Noord Korea ongeacht de omvang van een Amerikaanse aanval in staat is om heel Zuid Korea in een woestijn te veranderen, ook zonder kernwapens te gebruiken.

 

Professor: Heel Zuid Korea kan een woestijn worden

Professor Toloraya wijst erop dat Zuid Korea zo’n 30 nucleaire installaties heeft die binnen luttele minuten door Noord Koreaanse raketten en granaten kunnen worden beschadigd of vernietigd. De radioactieve straling die dan zal vrijkomen, kan volgens hem heel Zuid Korea onbewoonbaar maken.

Daarom waarschuwt hij Amerika om géén aanval op Noord Korea uit te voeren. ‘Die aanval zal namelijk op onvoorstelbare verwoestingen uitlopen. De dagen dat Amerikanen grote aantallen oorlogsslachtoffers accepteerden, liggen ver achter ons, en Noord Korea beseft dit. Er is simpelweg niets wat wij kunnen aanbieden of waarmee wij kunnen dreigen om hun nucleaire programma te stoppen.’ (2)

Mocht het toch tot een oorlog komen, dat zullen Zuid Koreaanse special forces proberen om dictator Kim Jong-un zo snel mogelijk uit te schakelen, zo bericht de Telegraph. Daarnaast zullen meer dan 1000 doelen in Noord Korea, inclusief nucleaire- en raketinstallaties, worden bestookt met raketten en laser-geleide projectielen. (5)

Martin Armstrong verwacht binnen enkele weken oorlog

De bekende onafhankelijke econoom en analist Martin Armstrong gebruikt zijn computermodel al jaren om met succes belangrijke trends, crises en omwentelingen op de financiële markten en in de economie te voorspellen. Vaak gaan deze crises gepaard met internationale spanningen en/of oorlog. Armstrong waarschuwt dat er op basis van zijn model rond 11-12 september  een oorlog met Noord Korea kan uitbreken.

Brandon Smith: Geen wereldwijde kernoorlog, maar beperkt gebruik van kernwapens

Een andere analist, Brandon Smith, heeft het ook al vaak bij het juiste eind gehad. Smith leverde onlangs zware kritiek op de Westerse media, die volgens hem doen overkomen alsof de dreigementen die Amerika en Noord Korea uitwisselen niets anders zijn dan retoriek, dat wel weer zal wegebben, en dat de kans op een gewapend conflict minimaal is.

‘Dit is één van de redenen waarom ik denk dat een oorlog op het punt van uitbreken staat; de media zijn een notoire contra-indicator. Alles wat zij voorspellen is doorgaans het tegenovergestelde van wat er echt gebeurt (kijk maar naar de Brexit en de verkiezing van Trump, om mee te beginnen). Een andere generalisatie is dat het zeker is dat de mainstream media gewoonlijk liegen, of het op zijn minst meestal fout hebben.’

In zijn uitgebreide analyse van augustus gaf Smith al tal van plausibele redenen waarom er naar zijn overtuiging een oorlog met Noord Korea gaat uitbreken. Een van die zaken is het feit dat de Verenigde Staten –overigens net als de Europese Unie- feitelijk failliet zijn, en ‘on borrowed time’ leven. Een nieuwe grote (wereld?)oorlog is ook historisch gezien een perfecte afleiding van een financieel-economische crash. Een gewapend conflict, waarbij zoveel mogelijk in puin wordt geschoten, is voor de financiële wereld, de ‘banksters’, pure winst, omdat èn aan de oorlog opnieuw dik verdiend wordt, èn aan de wederopbouw.

Om die reden gelooft Smith niet dat de aanstaande oorlog met Noord Korea op een wereldwijde kernoorlog zal uitlopen. Dan is er immers vrijwel niets en niemand meer over waarmee opnieuw kan worden begonnen. Desondanks verwacht hij wèl dat Noord Korea tenminste één keer als vergelding een kernbom gebruikt, vermoedelijk om een Amerikaans doelwit te vernietigen.

Geven we deze keer de echte schuldigen, het banken establishment, de schuld?

‘Betekent dat ‘doom’ voor het Amerikaanse volk? Dat hangt ervan af hoe we erop reageren. Zullen we het banken establishment verantwoordelijk houden voor al hun sabotage die aan deze grote oorlog vooraf ging? Of zullen we ons laten meeslepen door de oorlogskoorts? Zullen we ons afvragen wie er echt achter toekomstige aanvallen op de VS zit, of zullen we onmiddellijk met de vinger wijzen naar de partijen die door de media en regering als de vijand worden aangewezen?’

‘Onze reactie zal een doorslaggevende factor zijn of het Amerikaanse ideaal van vrijheid blijft staan of zal vallen. Deze keer zie ik geen storm, maar een al te bekende donkere mist die aan het conflict vooraf gaat. Deze keer geloof ik dat we inderdaad een oorlog krijgen, maar oorlog is altijd een middel tot een bepaald doel. Oorlog is een middel van het establishment voor het op massale schaal manipuleren van de samenleving.’ (1)

EU zal conflict aangrijpen om federale superstaat af te dwingen

Waar wij wat Europa betreft aan kunnen toevoegen dat dit conflict, dat grote gevolgen zal hebben voor de financiële wereld en economie, door Brussel zal worden aangegrepen om de EU-lidstaten –of in ieder geval een aantal kernlanden, waaronder Nederland- tot een federale superstaat te dwingen, zodat ook wij opgaan in de door Berlijn, Brussel, Parijs en het Vaticaan geplande neomarxistische geïslamiseerde Nieuwe Wereld Orde.

Het zou echter wel eens kunnen dat de Westerse globalisten zich wederom totaal verkijken op de omvang van het komende conflict, en ook zelf het slachtoffer zullen worden, bijvoorbeeld van een plotselinge preventieve Russische (kern)aanval. Het ijzeren geduld van het Kremlin met de agressieve Westerse acties, zowel economische sancties als militaire opbouw langs de Russische grenzen, zal namelijk hoe dan ook een keer opraken.

 

Xander

(1) SHTFplan via Zero Hedge
(2) SHTFplan via Zero Hedge
(3) Zero Hedge
(4) Zero Hedge
(5) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

27-08: Rusland roept in september 100.000 soldaten en reservisten op, NAVO zeer bezorgd (/ ‘Russische aanval’ doet denken aan tal van voorspellingen van zieners en profetieën over het uitbreken van de Derde Wereldoorlog)
25-08: ‘Westen op rand financiële instorting en uitbreken terreuroorlog’ (‘Russisch leger staat klaar om militair in te grijpen in Europa’)
10-08: Grootste Britse kranten waarschuwen burgers voor kernoorlog
30-07: ‘Pentagon bronnen: Trump beveelt binnen jaar militaire aanval op Noord Korea’
01-07: Hackersgroep Anonymous waarschuwt voor plotselinge Derde Wereldoorlog (/ ‘De strijd zal zeer waarschijnlijk heftig, wreed en snel zijn, en wereldwijd grote verwoestingen aanrichten’)
13-05: ‘Rusland en China overtuigd dat VS kernaanval voorbereidt’ (/ ‘Russen en Chinezen geloven nu dat het een kwestie van zij of wij is’)
26-04: Hoge Britse en Russische officials dreigen elkaar met kernaanval
12-02: Rusland waarschuwt voor wereldoorlog... (/ Oude voorspellingen over aanstaande wereldoorlog en vernietiging Europa in 2016)
08-02: Britse leger oefent op toekomstige oorlog met Rusland in Oost Europa
07-02: Overal voorbereidingen voor grote oorlog in Europa

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gespekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Pagina12
Een ander geluid op 02-09-2017 22:41

Ike op 02-09-2017 21:35

Jij zegt;

Misschien als we geen museumstukken meer hebben van dit tijdperk, komt er een bergingsploeg een duizend jaar later met de nieuwste bergingsmethoden om er een speciaal museum voor te maken

Mijn reactie:

Voor de oorlogsmonumenten in de Java-Zee komt die bergingsploeg in ieder geval te laat. Of anders gezegd: "men vist daar achter het net", omdat wat gewetenloze lieden in troebel water hebben gevist.

Ike op 03-09-2017 01:03

@Een ander geluid op 02-09-2017 22:41

Mooi voorbeeld. Men heeft 70 jaar de tijd gehad om ze te bergen en zelfs te zien waar inslagen waren etc. en misschien zelfs afscheidsbrieven te vinden, voor het geval een strijd slecht zal verlopen en nu heten het oorlogsmonumenten? Waarom zijn ze niet eerder naar boven gehaald? Omdat dit te duur is. Als ze in de weg lagen, zijn ze weggehaald en beland op de schroothoop en weer verwerkt tot nieuw metaal in ovens. Het is allemaal onzin. Elk schip was met sonar te vinden..... Men heeft politiek besloten om ze niet naarboven te halen of lijken te bergen.

Als iets hightech is of interessant komt er een mamoetoperatie op gang om een schip of onderzeeer (Kursk) te bergen. Niet voor de lijken, maar voor de technologie of de geheimen op te ruimen.......

Zo ongeveer zoals jij commentaar beantwoord. Je pikt er iets uit, waarop je wilt reageren en de rest laat je liggen, omdat je geen weerwoord hebt. LOL

HE op 03-09-2017 11:05

Dat zou heel best kunnen mede gezien de headline op zondag 3 september 2017:

Noord Korea test waterstofbom

Qromwel op 03-09-2017 11:53

Een ander geluid op 02-09-2017 22:41: Eerder onwetenden. Of lui die er geen betekenis aan hechten.

Ike op 03-09-2017 01:03: Het waren oorlogsgraven. Men had hierover een overeenkomst met Indonesië kunnen sluiten. Net als over de erevelden op het vasteland. Nu komt het over als mosterd na de maaltijd.

Een ander geluid op 03-09-2017 14:33

Qromwel op 03-09-2017 11:53

Ik kan me niet voorstellen, dat dit uit onwetendheid is gebeurd. Partijen die het geld hebben om schepen op 70 meter diepte te lichten, worden geleid door bestuurders die een goede opleiding genoten hebben. In 1945 wisten veel Duitsers zogezegd ook van niets...........

Ik vrees, dat hier de piëteit en empathie het afgelegd hebben tegen ordinair winstbejag. Daarnaast kan ik me niet voorstellen, dat men in ieder geval op lokaal niveau in Indonesië niets meegekregen zou hebben. 

Rom op 03-09-2017 21:17

Sla er acht op,als de Frath opdroogd;opdat bereid wordt de konigen die opkomen uit de opgang der zon.

Skyten zijn de volkeren van het gesloten dak!

anora op 04-09-2017 16:22

Mattis heeft het gezegd, -er staat 1 bronvermelding- maar zie alle krantenkoppen. Gezien de uitspraak van China is het misschien ook niet onwaarschijnlijk dat N-Korea lekker gaat uitlokken ?

anora op 04-09-2017 16:27

Hier moeten we maar niet op hopen, in de eerste plaats niet voor zuid korea, en verder niet omdat niet alleen zuid korea een woestijn wordt. 

Marco Huybrechts op 04-09-2017 22:44

Extreem zorgelijk die situatie met noord-korea. Als ik president was van de vs zou ik nu doorzetten. Ik vind het ook extreem toevallig dat zowel trump als kennedy te maken hebben met kerndreiging. Kan toch geen toeval zijn? Iran ook een land met potentieel atoompower. Ook best wel zorgelijk.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl