Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Amerikaanse special forces beschermen ISIS tegen Russische troepen in Syrië

Amerikaanse helikopters brengen ISIS commandanten in veiligheid - Verpletterende nederlaag VS doodgezwegen: Vorige week massale, maar totaal mislukte aanval van door Amerikanen geleide ‘proxy’s’ op Russische legereenheid

Om te onderstrepen dat er na de machtswisseling in het Witte Huis helaas niets veranderd is in de steun van de Verenigde Staten voor radicale islamitische jihadgroepen, heeft het Russische ministerie van Defensie 12 luchtfoto’s (afbeelding) vrijgegeven waaruit blijkt dat Amerikaanse special forces zij-aan-zij samenwerken met ISIS strijders, en hen beschermen bij de terugtrekking van het front tegen het Syrische leger, dat wordt gesteund door de Russen. Vorige week braken aan Al-Qaeda verbonden ‘gematigde’ moslimstrijders onder leiding van Amerikanen het staakt-het-vuren, en openden ze met tanks en artillerie de aanval op een groep Russische soldaten. De Amerikaanse ‘proxy’s’ kwamen echter van een hele koude kermis thuis toen ze het voor het eerst opnamen tegen een land dat écht kan en wil terugvechten.

 

VS werkt samen met SDF, ISIS en Al-Qaeda

Uit de luchtfoto’s blijkt dat ISIS, het ‘gematigde’ rebellenleger SDF, en Amerikaanse special Forces samenwerken op het slagveld bij Deir ez-Zor. Eveneens is duidelijk te zien hoe Amerikaanse special forces en SDF troepen met grote aantallen ‘Hummers’ ongehinderd door ISIS gecontroleerd gebied kunnen passeren. Op foto’s van ISIS bolwerken zijn Amerikaanse special forces te zien, die daar overduidelijk niet aan het vechten zijn. Daarnaast vinden rond Amerikaanse legerplaatsen geen patrouilles plaats, wat aangeeft dat de Amerikanen zich midden in ISIS territorium veilig voelen.

Dit bevestigt wat ’s werelds meest gezaghebbende onderzoeksjournalist Seymour Hersh de afgelopen jaren al meerdere keren constateerde, namelijk dat de door het Westen gesteunde ‘gematigde’ krachten in Syrië niet bestaan, en in werkelijkheid radicale moslimstrijders zijn die samenwerken met Al-Qaeda, ISIS en andere islamitische terreurgroepen.

Diverse bronnen melden dat Amerikaanse helikopters zelfs ISIS commandanten in veiligheid hebben gebracht, en zo hebben gered voor het oprukkende Syrische regeringsleger. Tegelijkertijd werden Koerdische SDF-troepen in positie gebracht om het regeringsleger –dat daar is om het eigen grondgebied te bevrijden- tegen te houden.

‘Amerika en Rusland zijn in oorlog’

In juni liet het SDF grote aantallen ISIS terroristen ongehinderd Raqqa verlaten en naar Deir ez-Zor reizen, wat inmiddels het laatste grote ISIS bolwerk in de regio is. De foto’s bevestigen wat kritische journalisten –die bij de reguliere media nergens meer te vinden zijn- al jaren schrijven, namelijk dat de Verenigde Staten en diverse NAVO partners samen met het SDF en islamitische terreurgroepen zoals ISIS en Al-Qaeda een proxy oorlog tegen de wettige regering van het seculiere, moderne, pluralistische en onafhankelijke Syrië voert, en daarmee ook tegen diens bondgenoten Rusland en Iran.

‘Dit bewijs dat Hollywood acteur Morgan Freeman (met zijn korte videoboodschap van enkele dagen geleden) gelijk had: Amerika en Rusland zijn in oorlog, zij het dat het een proxy oorlog is waarbij ook ISIS betrokken is,’ is de conclusie op Zero Hedge.

Vernederende nederlaag door VS geleide proxy’s tegen Russische leger

Zaterdag berichtten we dat het Russische ministerie van Defensie heeft gedreigd om de door de Westerse-Arabische coalitie gesteunde SDF te vernietigen. Dat was geen loos dreigement en bleek volgens andere bronnen zelfs al letterlijk te zijn gebeurd.

In één van de afgesproken de-escalatie zones bij Hama brak de door Amerika geleide SDF-Al Qaeda het staakt-het-vuren door plotseling met tanks en artillerie posities van het Syrische leger te bestoken. Doel was om een groep van 29 Russische soldaten gevangen te nemen.

Die zaten enkele uren in een door de militanten opgezette val, en voerden zware vuurgevechten om te overleven. Uiteindelijk arriveerde een Russische Spetsnaz (special forces) eenheid, die door de aanvalslinie van de terroristen heen brak en de soldaten in veiligheid wist te brengen. Vervolgens bombardeerden Russische bommenwerpers en artillerie de posities van de terroristen.

Resultaat: nul Russische doden, slechts drie gewonden. De Amerikaanse-Al Qaeda kant leed echter een verpletterende nederlaag en verloor 850 terroristen, 11 tanks, 46 pickup trucks, 20 vrachtwagens en 38 wapenopslagplaatsen. Dat gebeurt er dus zodra het Amerikaanse leger voor de verandering tegenover een tegenstander komt te staan die wèl met dezelfde –en meestal betere- wapens kan en wil terugvechten. (2)

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) SOTT

Zie ook o.a.:

23-09: Crises Noord Korea, Iran en Syrië dankzij Trumps voorganger Obama (/ Rusland dreigt openlijk door Amerika gesteunde SDF in Syrië te vernietigen)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Pagina12
lies op 27-09-2017 13:37

Beste Mientje 

lees kijk en vergelijk . Lees het verhaal en informatie uit verschillende bronnen, zo wel ter linker als ter rechterzijde . Uit eindelijk is de planeet nog altijd rond.

Jaantje op 27-09-2017 13:52

mientjei:Het is u die de doden niet laat rusten maar hun gebruikt om u standpunt te onderschrijven.

Daar krijgt u veel commentaar op om vervolgens te roepen :laat de mensen rusten in hun graf.

Steek u hand in eigen boezem aub.

mientjei op 28-09-2017 02:25

Lies en Jaantje wat een wazige  meningen, honger is niet wazig, het is keihard. Ik had afgelopen winter problemen met mijn gezondheid, kon nauwelijks eten, de kilo s vlogen eraf , en ik ben al niet veel, ga maar eens een winter in de kou zitten, met nauwelijks iets te eten,  nou dan ben je Wel blij als de Amerikanen je komen bevrijden

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl