Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Amerikaanse special forces beschermen ISIS tegen Russische troepen in Syrië

Amerikaanse helikopters brengen ISIS commandanten in veiligheid - Verpletterende nederlaag VS doodgezwegen: Vorige week massale, maar totaal mislukte aanval van door Amerikanen geleide ‘proxy’s’ op Russische legereenheid

Om te onderstrepen dat er na de machtswisseling in het Witte Huis helaas niets veranderd is in de steun van de Verenigde Staten voor radicale islamitische jihadgroepen, heeft het Russische ministerie van Defensie 12 luchtfoto’s (afbeelding) vrijgegeven waaruit blijkt dat Amerikaanse special forces zij-aan-zij samenwerken met ISIS strijders, en hen beschermen bij de terugtrekking van het front tegen het Syrische leger, dat wordt gesteund door de Russen. Vorige week braken aan Al-Qaeda verbonden ‘gematigde’ moslimstrijders onder leiding van Amerikanen het staakt-het-vuren, en openden ze met tanks en artillerie de aanval op een groep Russische soldaten. De Amerikaanse ‘proxy’s’ kwamen echter van een hele koude kermis thuis toen ze het voor het eerst opnamen tegen een land dat écht kan en wil terugvechten.

 

VS werkt samen met SDF, ISIS en Al-Qaeda

Uit de luchtfoto’s blijkt dat ISIS, het ‘gematigde’ rebellenleger SDF, en Amerikaanse special Forces samenwerken op het slagveld bij Deir ez-Zor. Eveneens is duidelijk te zien hoe Amerikaanse special forces en SDF troepen met grote aantallen ‘Hummers’ ongehinderd door ISIS gecontroleerd gebied kunnen passeren. Op foto’s van ISIS bolwerken zijn Amerikaanse special forces te zien, die daar overduidelijk niet aan het vechten zijn. Daarnaast vinden rond Amerikaanse legerplaatsen geen patrouilles plaats, wat aangeeft dat de Amerikanen zich midden in ISIS territorium veilig voelen.

Dit bevestigt wat ’s werelds meest gezaghebbende onderzoeksjournalist Seymour Hersh de afgelopen jaren al meerdere keren constateerde, namelijk dat de door het Westen gesteunde ‘gematigde’ krachten in Syrië niet bestaan, en in werkelijkheid radicale moslimstrijders zijn die samenwerken met Al-Qaeda, ISIS en andere islamitische terreurgroepen.

Diverse bronnen melden dat Amerikaanse helikopters zelfs ISIS commandanten in veiligheid hebben gebracht, en zo hebben gered voor het oprukkende Syrische regeringsleger. Tegelijkertijd werden Koerdische SDF-troepen in positie gebracht om het regeringsleger –dat daar is om het eigen grondgebied te bevrijden- tegen te houden.

‘Amerika en Rusland zijn in oorlog’

In juni liet het SDF grote aantallen ISIS terroristen ongehinderd Raqqa verlaten en naar Deir ez-Zor reizen, wat inmiddels het laatste grote ISIS bolwerk in de regio is. De foto’s bevestigen wat kritische journalisten –die bij de reguliere media nergens meer te vinden zijn- al jaren schrijven, namelijk dat de Verenigde Staten en diverse NAVO partners samen met het SDF en islamitische terreurgroepen zoals ISIS en Al-Qaeda een proxy oorlog tegen de wettige regering van het seculiere, moderne, pluralistische en onafhankelijke Syrië voert, en daarmee ook tegen diens bondgenoten Rusland en Iran.

‘Dit bewijs dat Hollywood acteur Morgan Freeman (met zijn korte videoboodschap van enkele dagen geleden) gelijk had: Amerika en Rusland zijn in oorlog, zij het dat het een proxy oorlog is waarbij ook ISIS betrokken is,’ is de conclusie op Zero Hedge.

Vernederende nederlaag door VS geleide proxy’s tegen Russische leger

Zaterdag berichtten we dat het Russische ministerie van Defensie heeft gedreigd om de door de Westerse-Arabische coalitie gesteunde SDF te vernietigen. Dat was geen loos dreigement en bleek volgens andere bronnen zelfs al letterlijk te zijn gebeurd.

In één van de afgesproken de-escalatie zones bij Hama brak de door Amerika geleide SDF-Al Qaeda het staakt-het-vuren door plotseling met tanks en artillerie posities van het Syrische leger te bestoken. Doel was om een groep van 29 Russische soldaten gevangen te nemen.

Die zaten enkele uren in een door de militanten opgezette val, en voerden zware vuurgevechten om te overleven. Uiteindelijk arriveerde een Russische Spetsnaz (special forces) eenheid, die door de aanvalslinie van de terroristen heen brak en de soldaten in veiligheid wist te brengen. Vervolgens bombardeerden Russische bommenwerpers en artillerie de posities van de terroristen.

Resultaat: nul Russische doden, slechts drie gewonden. De Amerikaanse-Al Qaeda kant leed echter een verpletterende nederlaag en verloor 850 terroristen, 11 tanks, 46 pickup trucks, 20 vrachtwagens en 38 wapenopslagplaatsen. Dat gebeurt er dus zodra het Amerikaanse leger voor de verandering tegenover een tegenstander komt te staan die wèl met dezelfde –en meestal betere- wapens kan en wil terugvechten. (2)

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) SOTT

Zie ook o.a.:

23-09: Crises Noord Korea, Iran en Syrië dankzij Trumps voorganger Obama (/ Rusland dreigt openlijk door Amerika gesteunde SDF in Syrië te vernietigen)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Pagina12
Infidel4U op 25-09-2017 13:38

Mooi, wanneer wordt Trump nou een keer verstandig en ontslaat hij alle verraders in zijn regering? Laat dat verdomde moeras nou eens leeglopen man!

Pieter A Meijer op 25-09-2017 13:58

Shalom; Toch een heleboel beetjes anders, dan de mainstream media, ons proberen wijs te maken!

Goede week (ShavuahTov).

willy op 25-09-2017 14:11

De VS zijn nog steeds tegen Assad ze willen hem weg dat is hun politiek en dat is een slechte politiek zo ook voor de christenen aldaar. Je moet weten dat de opstand in Syrie niet door de eigen bevolking is begonnen maar met buitenlandse strijders  die de plaatselijke bevolking ophitsten tegen Assad en daar zouden buitenlandse mogendheden achterzitten waaronder de VS toen Obama nog aan de macht kwam, het zijn deze verhalen die nu naar buiten komen maar waar geen kei harde bewijzen voor zijn mar wel een verklaring is van plaatselijke christenen die toen nog in kloosters leefden. Dus liegen de Russen ? Niet helemaal en het is ook bevestigd door plaatselijke bronnen.De VS werkt zeker samen met de SDF maar dat is een rebellengroep waar ook jihadi's bijzitten . Nu de Koerden onafhankelijkheid wilen en daar is Turkije radicaal tegen lijkt de situatie in het M.O. nog steeds explosief ! Shalom

Rom op 25-09-2017 14:16

Als de Vs vernietigd is en de troepen van de Nato verslagen zijn zal de weg worden vrij gemaakt voor Armageddon.

Vergeet niet:Rusland wordt geregeert door de communistische partij(die trekt nog steeds aan de touwtjes acher het gordij(/voorhangsel)

In China regeert de coomunistische partij.In N korea heerst de communistische partij en Kim Yung Un is een aanbidder van Mao tse Dong!!!!

Tom Hendrix op 25-09-2017 14:24

Dat valt mij dus vies tegen van Trump. Zou hij "in de zak ", zitten van "the DeepState"? Het wordt met de dag erger in onze wereld, en wie "vriend of vijand", is, valt niet meer uit te maken. De agenda 's van de heersers der wereld, zijn a niet in overeenstemming met hetgene ze hun kiezers steeds weer beloven. Ik wacht nog slechts op de terugkeer van de Messias, Jezus.

Robie op 25-09-2017 14:42

Als je die plotselinge opmars ziet richting Deir ez zor vraag je je idd af hoe het plotseling kan dat ze zo snel oprukken die kant op,in een paar dagen zulke afstanden door isis gebied lijkt mij heel sterk.https://isis.liveuamap.com/

qromwel op 25-09-2017 15:31

Via The New Ensign: http://www.voltairenet.org/article198018.html:

Op 11 en 19 september zouden in twee konvooien van in totaal 200 vrachtwagens de door het Pentagon aan de YPG aangeboden wapens en munitie naar Hasakeh zijn afgeleverd. De vrachtwagens waren afkomstig uit de Koerdische regio van Irak en doorgegeven via de Semalka grensovergang. Alle wapens en munitie werden vervaardigd door de voormalige Sovjet-Unie, afgezien van de Amerikaanse  L-ATV legervoertuigen die zijn vervaardigd door het Amerikaanse bedrijf, Oshkosh. Deze wapens zijn niet bedoeld voor het bestrijden van Daesh dat op het punt staat te worden uitgeroeid in de Levant, maar zullen worden gebruikt voor de volgende oorlog tegen Syrië.

qromwel op 25-09-2017 15:32

Er zou wel een Russische generaal gesneuveld zijn.

John op 25-09-2017 15:35

Amerikaanse presidenten bepalen nooit het beleid dat doet vnl. de CFR. Het zijn acteurs die een rol spelen om het naieve publiek in de overtuiging te laten dat er een democratie is. Als ze uit hun rol vallen (o.a. Kennedy) dan worden ze omgelegd. De Amerikaanse buitenlandpolitiek is daarom door de decennia heen vrijwel onveranderd gebleven. 

John op 25-09-2017 15:36

@Tom Hendrix op 25-09-2017 14:24

Natuurlijk. Waarom ben je zo naief? Zie mijn commentaar.

Jerommeke op 25-09-2017 15:44

Amerika speelt een vieze spel zoals vaker het geval is.

Amerika noch de NAVO is betrouwbaar voor haar eigen bevolking.

Tabris op 25-09-2017 15:53

Het kan ook zijn dat ISIS door de Amerikanen in samenwerking met de Russen in de val gelokt is want de resultaten zijn te mooi om waar te zijn. Alleen al door toeval zouden de Russen toch iets grotere verliezen moeten hebben als het geen vooropgezet spel was geweest.

Blauwe op 25-09-2017 16:13

Het wordt tijd dat Poetin hier komt en rutten een les leert.

Rienus op 25-09-2017 16:41

kennelijk is er geen kruid gewassen tegen het industrieel-militaire complex dat ook verantwoordelijk was voor de tweede wereldoorlog. De smerige streken van de Amerikanen zorgen voor een verpeste wereld. En dat omdat de dollar overeind moet blijven als world currency. Zoals Draghi zal Yellen ook wel opdracht hebben gekregen alles op alles te zetten de fatamorgana in stand te houden. Dat hierdoor de wereld in een kerkhof zou kunnen veranderen interesseert die lui totaal niet.

Dat Trump zo gauw toegeeft valt mij ook tegen ik had minstens verwacht dat hij al lang een kogel had gekregen omdat hij niet zou toegevn. Ik kneem het hem natuurlijk niet kwalijk hoor.

qromwel op 25-09-2017 16:42

Tom Hendrix op 25-09-2017 14:24: Uw laatste zin; ik geloof ook dat dat het enige is dat ons nog rest. 

JP op 25-09-2017 16:46

Nu nog de 10 klandestine US basis uit Syrie verwijderen. Deze bevinden zich in door Koerden veroverd gebied, welke door US gesteund worden. Enkel uit eigen belang om uiteindelijk door dat gebied de fel bevochten pijplijn te kunnen leggen. Zoals "onze bevrijders" keer op keer zonder schaamte zeggen: "wij hebben geen vrienden, wij hebben alleen belangen". Evenzo schamen zij zich niet voor hun smerige handelen, zoals IS in alles te ondersteunen en beschuldigingen niet tegen te spreken. Het referendum van de Koerden een dezer dagen voor een eigen Staat in en op andermans grondgebied wordt ook door US aangestuurd en ondersteund. De Krim, was tenminste nog legaal. Zoals een reageerder afgelopen week al schreef op dit forum. 

kruisridder op 25-09-2017 17:39

Wij hebben geen vrienden,alleen lotgenoten, vijanden en landverraders.

Robie op 25-09-2017 17:52

De Koerden worden weer eens ongelofelijk --- let op uw taalgebruik. Mod. door de Vs ect,nu ze na al die jaren knokken eens wat terug willen laat de wereld ze weer eens keihard barsten.

Na de eerste Golfoorlog werden ze opgeroepen door de vs om in opstand te komen,wat ze enorme verliezen opleverde,bij de 2 de golfoorlog mochten ze het weer opnemen tegen Saddam,toen tegen die opstandelingen na de Iraakse invasie,en nu weer tegen isis.
Maar nu ze eindelijk eens een eigen staat willen mogen ze barsten,ga je nog een hoop gedonder mee krijgen.
vlokje op 25-09-2017 17:54

trump = obama = wisseling van de wacht, onder het zelfde plan

dacht je nou echt dat de deep state door een mens onmaskert kan worden

zodra toen trump pesident werd , ging die vm blauwe stropdassen dragen, zelfde blauwe kleur als in de israelisch vlag

in verkiezing tijd was het stee vast een knal rode, een nu is het vaker een vm blauwe dan een rode, let maar eens op bij welke bijeenkomsten hij dat dan doet

conclusie: wie obama controleerde, controleert nu trump, tegen zijn wil? dan was hij niet zover gekomen of had hij allang het loodje gelegd

je hoéft toch niet een nuchter grunninger te we'n om dit te zien

henk Boskamp op 25-09-2017 18:33

De USA zou dit nooit doen zonder overleg met het Israëlische regime, denk dat we het daar wel overeens zijn.

Erdogan zal niet blij zijn met een Koerdische natie als buurman. Erdogan heeft dus bij Putin zitten slijmen om niet in te grijpen als hij de Koerden aanvalt. In ruil daarvoor stapt Turkije uit de NAVO en sluit zich aan bij het machtsblok Rusland-Iran-China...

Bibi heeft ook bij Putin zitten slijmen maar die gaf hem de middelvinger.

Ik denk dat er iemand op het verkeerde paard heeft gewed.

lies op 25-09-2017 18:59

Trump is een blaffende hond, wie zei dat ook weer?. Twee gekken die met elkaar bekken.Inmiddels weten we nu,dat ook Trump een sukkel is.

Reinaert de Vos op 25-09-2017 19:12

@ Tom Hemdrix (14.24)

Beste meneer Hendriks, Ik ben bang dat u dan zeer lang kunt wachten.

mvgr.

Tom Hendrix op 25-09-2017 19:32

@John: 15.36. uur. Die naïeviteit heb ik al heel lang afgelegd. Ik ondersteun je reactie derhalve.

faraday op 25-09-2017 20:59

Plots waren de russen op het toneel, plots..verassend en welhaast gedistingeerd, lijkt paradoxaal genoeg wel een aflevering van Hollywood's gaarkeuken zelf.

Duidelijk dat ze in tegenstelling tot de VS aan langetermijn denken doen.

Het is natuurlijk te hopen dat de ellende daar stopt, als het van de Russen afhangt zeker wel,  met of zonder gezichtsverlies voor de westerse alliantie.

emile op 25-09-2017 21:06

Ik moet ng altijd denken aan het pamflet van Loesje. Stel.er is oorlog en niemand gaat erheen. Het probleem is het uitvoeren van de EU bevelen. Als we nee zeggen en weigeren de bevelen uit te voeren dan houdt het op. Punt 1 daarbij is de propaganda via de televisie en enkele kranten, zoals Volkskrant. Negeer ze en zoek zelf.naar de waarheid. God zou toch.niets anders willen dan dat we zelf ook kritisch nadenken?

Wardje op 25-09-2017 21:20

Twee dingen die de inhoud van het artikel wel bevestigenTrump heeft een speciale gezant om IS te bestrijden. Die , Brett McGurk genaamd, was al raadgever van Obama. Op 18 augustus jl. organiseerde hij een samenkomst, zogenaamd met stamhoofden, om IS te bestrijden. En wat bleek? Verschillende leiders van IS waren uitgenodigd. Op 26 augustus kwam een Amerikaanse helikopter 2 Europese IS leiders oppikken vooraleer ze door het Syrische leger gevangen genomen werden. En op 28 augustus kwamen speciale Amerikaanse strijdkrachten nog eens 20 IS leiders met hun familie in veiligheid brengen.Op 24 september 2016, voerde de VS-coalitie zogezegd 'per ongeluk' een luchtaanval uit tegen  het Syrische leger, waabij 90 doden en 110 gewonden vielen . Vrijwel onmiddellijk daarna begon een ISIS-aanval.  Zie vid. 3min. 'Syrian War Report' van 8 sept jl. onder "Een verslag uit Syrië zonder poco bril op http://www.golfbrekers.be/

Fred op 25-09-2017 21:58

Weer zo'n onzin verhaal net als met die cruiseschepen in barcelona die er niet zijn

Jan Vries op 25-09-2017 22:41

Beste Xander

Man je moet eens weten hoe belangrijk het is dat jij dit nieuws; systematisch onderdrukt door de NOS RTL etc hier een kans gunt.

Heb daar diepe respect voor. Ik volg dit soort berichten al heel wat langer en ik roep dit al jarenlang; wat mij een ban opleverde bij websites zoals de Volkskrant FB en JOOP.nl

Van dit soort berichten over de samenwerking van de VS met ISIS; waarbij het ISIS via via van wapens voorziet en het met name evecueren van hoge ISIS officieren daar heb ik vooral vanuit iraakse legerzijde veel getuigenissen gezien op video; alsook een filmopname van amerikaanse helicopers die ISIS jihadisten vervoerde. 1 element ontbreekt nog hierin en dat is de rol van Isreal; dat een gewoonte heeft om jihadisten in het nauw de helpende hand even te bieden door het Assad leger te bombarderen.

De amerikaanse luchtaanval op een elite regiment van Syrie Deir Ezzor een jaar geleden was ook een geplande gecoordineerde actie bedoeld om deze stad door ISIS jihadisten in te laten nemen. Xander je had de vreugde moeten zien van de inwoners toen ze na drie jaar werden ontzet. Dan springen de tranen je in de ogen hoe blij die mensen zijn daar het leek wel 5 mei 1945 in Syrie

ISIS is niet "zomaar" ontstaan. Het heeft kunnen onstaan dankzij het westen; de NAVO en de Salafisten in Saoedi Arabie met alle steun ook van Isreal. Xander; herinner jij je het moment dat de NOS melding maakte van de opmars van ISIS in Irak?  Daarbij vluchtten veel iraakse militairen om zogenaamd hun vege lijf te redden. ISIS kon zomaar ongestoord complete iraakse kazernes overnemen en het oorlogsmaterieel lag in rijen rijklaar voor het grijpen. Maar wacht......als je zo een kazerne moet achterlaten.....dan is het toch even een kleine moeite om alle voertuigen de sleuteltjes eruit te halen of te saboteren??? Dat hebben ze expres niet gedaan.  De hele operatie was juist bedoeld om ISIS in 1 klap te laten beschikken over een heel wapenarsenaal. Met tanks waarin ze zo mee weg konden rijden. Waar zouden ze het besturen van al dat spul hebben geleerd.

Trainingskampen had je in Turkije; Saoedi Arabie Jordanie. Deze were;d wordt enorm voorgelogen. Deze oorlog is door de VS opgezet om Europa in een zee van economische gelukszoekers en islamisten te laten verdwijnen. Zodat EUropa economisch voor eeuwig de mindere zal zijn van de VS.

Ike op 25-09-2017 22:51

@Henk Boskamp op 25-09-2017 18:33

Je hebt gelijk, maar dat Nethanyahu de middelvinger kreeg is omdat Israel en Bibi IS strijders op de Golan verpleegde en dat ze commando acties uitvoerden in Syrie tegen Assad's troepen. Dit is omdat Genie oil van Dick Cheney olie omhoog wil halen op de Golan en dat Bibi niet wil dat Syrie opbrengsten krijgt uit pijplijnen, oliebronnen of het Levitian veld.

Dat maakt het spannend. Straks breid Putin de s400 paraplu uit boven Israel en zetten ze de elektronische oorlogsvoering systemen aan en dan gaat het mis. Ik verwijt dit Bibi. Hij had nooit IS en Al Nusrah moeten steunen. Het is niet slim om te denken dat de Joodse staat Israel kan blijven bestaan als het TTIP gebied gaat reiken tot aan of voorbij de grens van Israel. Dan zal nl ook afgedwongen worden dat er vrijhandel komt zonder grenzen met de gehele Westbank en willen orthodoxe Christenen en Salafisten uit de EU en de VS zich ook willen vestigen in Israel. Wie vormt daar dan de meerderheid?

TTIP en een NAVO lid Syrie, zouden een einde betekenen van Israel, waar het nu nog een bondgenoot is.

jan op 25-09-2017 23:35

Geloofsdiscussies naar het geloofsforum, nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum verder te praten. Mod.

vlokje op 26-09-2017 00:09

......zo een trekpop van papier, dan weer een trekpop van karton, nu nieuw! eén 3D marjonet van papiermachee : trump (tis wel gemaakt van oud papier) ;-)

mientjei op 26-09-2017 02:06

@ Tom Hendrix 14 24   Trump heeft hier niets mee te maken , kies je vriend en blijf hem trouw

Jezus verlaat je ook niet als iemand iets naars over hem zegt

mientjei op 26-09-2017 02:12

@ Jerommeke 15.44   Er liggen hier in ons land veel amerikaanse soldaten begraven die voor onze vrijheid zijn gestorven.

Het lijkt wel of iedereen dat is vergeten

mientjei op 26-09-2017 02:27

@ Lies 18.59  nou dat is dan wel een sukkel, jouw woorden, die keihard heeft gewerkt en veel geld verdiend, en nu met zijn 70 plus daar gaat staan om ons te helpen, en als potentiele  schietschijf te dienen voor anders denkenden, ga er maar aanstaan

Qromwel op 26-09-2017 06:50

Blauwe op 25-09-2017 16:13: Waar slaat dat nou op?

Qromwel op 26-09-2017 08:10

Robie op 25-09-2017 17:52: Diezelfde VS bevoorraadt de Koerdische strijders (YPG) in Syrië. Het lijkt er op, dat sommige betrokken partijen hun best doen het vuurtje rond Jeruzalem brandend te houden. Allemaal uitstel van executie. Er is er Een die bepaalt wanneer de storm rond die stad uitbarst. Nog even, en er kunnen fora op deze site samengevoegd worden.

Piet 1 op 26-09-2017 08:49

mientjei op 26-09-2017 02:12,

Amerika bereidt de 3e wereld oorlog voor, dat is ondertussen duidelijk, die NWO elite zullen ook nu weer hun eigen soldaten offeren om hun doel te verwezenlijken.

Hun aandeel in eerdere oorlogen is ondertussen ook gebleken en daarom zijn wij nog iets verplicht of verschuldigd aan Amerika nog aan Europa/Brussel .. het eindtijd Babel.

Ook Nederland geeft steeds meer soevereiniteit uit handen aan Brussel en worden daardoor slacht-offers voor het grote doel ..de NWO. 

Die zich laten gebruiken worden ingezet als nuttige idioten...

Qromwel op 26-09-2017 09:57

Fred op 25-09-2017 21:58: Bij het artikel staat een post van iemand die in Barcelona woont: Finadi op 22-09-2017 18:57

Wardje op 26-09-2017 11:31

Jan Vries op 25-09-2017 22:41

" Deze oorlog is door de VS opgezet om Europa in een zee van economische gelukszoekers en islamisten te laten verdwijnen." Mooi beeld, mooie zin

Wardje op 26-09-2017 11:46

Ike op 25-09-2017 22:51

"omdat Israel en Bibi IS strijders op de Golan verpleegde en dat ze commando acties uitvoerden in Syrie tegen Assad's troepen."  Sterk, maar zelfs de Wall Street Journal wijst zonder blikken of blozen  in dezelfde richting :http://21stcenturywire.com/2015/04/04/wall-street-journal-israel-caught-red-handed-aiding-al-qaeda-in-syria/  n.a.v.

 

Jerommeke op 26-09-2017 12:13

mientjei op 26-09-2017 02:12

Ik begrijp enigzins uw standpunt Mientje echter u praat over 70 jaar geleden.  Bovendien, het geeft hun geen vrijbrief om vervolgens generaties daarna nog te doen en laten wat ze willen. 

De mensen, de waarden en normen  van toen zijn niet hetzelfde als vandaag. Zo nobel zijn ze al lang niet meer. (en evenmin wij hier in Nederland.)

JP op 26-09-2017 12:15

@mientjei op 26-09-2017 02:12

Wederom, alle respect voor die helden.

Maar stel dat mijn vader een oorlogsheld zou zijn geweest, dan komt hem alle eer en respect toe. Maar dat is dan toch ook niet mijn verdienste?

Qromwel op 26-09-2017 12:19

Via The New Ensign:

http://www.awdnews.com/society/israel%E2%80%99s-justice-minister-if-putin-wants-to-survive,-he-needs-to-keep-his-military-forces-out-of-syria%E2%80%99

archie123 op 26-09-2017 13:00

https://www.veteranstoday.com/2017/09/25/mukden/

Geen false flag van Trump.

Rienus op 26-09-2017 13:00

@mientjei 02:12 Het wrange is dat die Amerikaanse helden (trouwens de Russen zijn in die tijd als volk ook niet te benijden geweest) er mogelijk niet hadden gelegen als Wall Street Hitler niet had gesteund.

http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/06/the-greatest-generation-opgeofferd-voor-de-bankiers/

Kortom de door sommige hier genoemde deep state geeft geen bal om slachtoffers waar ze ook vandaan komen. Politici verkopen ons al decennia lang leugens.

lies op 26-09-2017 13:21

Beste Mientje

Trump heeft zijn kapitaal voor al te danken aan het niet betalen van zijn rekeningen aan bedrijven , die voor hem klussen hebben uitgevoerd. Omdat procederen vaak meer koste dan de totale som van de rekening.laten de bouwbedrijven het er maar bij, in Trouw heeft daar een heel mooi stuk o ver  gestaan over de handelwijzen van mister Trump.Met veel geld verdien is niets mis, maar doe dat dan wel op een nette manier.

pietka op 26-09-2017 14:24

@Mientjei

Er liggen inderdaad veel amerikaanse engelse canadeze en Franse soldaten in Nederland  maar om eerlijk te zijn ,moeten de gealieerden eerder onze soldaten bedanken voor hun vrijheid ! De 5 mei dagen waren een harde strijd waarbij de Slag om Den Haag een zware tactische nederlaag was voor de Duitsers.

Met 500+ aan vernietigde of beschadigde vliegtuigen ,1500 gewangenen die naar Engeland zijn afgevoerd  en 2000 doden duitsers ! 

de bovengemoende verliezen hebben operatie zeelow (invasie van engeland) aardig gehinderd veel parachutisten waren gewangen genomen en 2/3 van hun transport vliegtuigen waren vernietigd .

Veder onze "bevrijding" was niet vrijblijvend we hebben nog steeds amerikaanse atoombomen en mobilization depo's op ons grondgebied, politiek zijn we nog steeds een vassaal van de VS, dus ja de rekening van de Bevrijding is niet mals , onze laatste onafhankelijk dag was immers 14 mei 1940

We zijn niet het einige land waar de media de werkelijkheid verranderen , Polen is nu aan de beurt ,de Russen die de duitsers uit polen hebben verdreven worden neergezet als communistische monsters, en de monumenten die hun offers en heldendaden vieren worden gesloopt door dezelfde mensen ons het schuld gevoel aanpraat hebben over onze eereschuld aan de VS.

Dus de opoffering van de gealieerden zal ik niet vergeten , maar ik voel niet dat iets verschuldig bent !

Eelke Piers op 26-09-2017 16:04

Leuk om deze video van de Telegraaf erbij te bekijken.

http://www.telegraaf.nl/tv/29381371/__Zo_bombardeert_Rusland_IS_in_Syrie__.html

mientjei op 26-09-2017 23:35

Pffff wat een commentaar heb ik gekregen, het is gelezen.Mijn ouders woonden in'45 in  Amsterdam met hun kleine kinderen

hongerwinter zoals men weet, voor deze mensen kwam de bevrijding net op tijd. Honger lijden is voor mij niet in eerste instantie AFrika, maar in eerste gedachte mijn ouders. Honger zit in mijn genen en ik vind het ook vreselijk om te zien als er honger wordt geleden ergens op de wereld Hoe was het gegaan als de Engelsen en Amerikanen niet waren gekomen?

Je wil het je niet eens voorstellen, we hadden moeten leven onder nazi duitsland, verschrikkelijk.

Dat verhaal in Trouw over Trump weiger ik te geloven, Trump is anti NWO  en helemaal geen voorstander van islamisering

70 jaar geleden, die oorlog , maar nog volop aanwezig in de mensen

@ Jerommeke  de mensen normen en waarden zijn niet hetzelfde als toen,zeg je, daar ben ik het niet mee eens

wat ons Mens maakt blijft hetzelfde door eeuwen en eeuwen, en wie toen helden waren moeten dit blijven,

laat de mensen rusten in hun graf, aan hun heldendom morren is een soort van grafschennis, een ernstig vergrijp

Wardje op 27-09-2017 00:57

@pietka op 26-09-2017 14:24.  Nou heb ik toch de boeken van De Jong verslonden zodra ze uitkwamen.  Maar deze cijfers en dat beeld heb ik nooit zo scherp op mijn netvlies gehad , als bij lezing van je reactie. Het is een aangename verrassing, afgezien van de slachtoffers.  Ik weet wel dat Hitler schijnt gezegd te hebben: "Die verdammte Holländer" in verband met wat was mogelijk geweest als ze niet in de weg hadden gezeten.  Dank!

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl