Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

ARD redacteur bevestigt Westerse mediadictatuur: ‘Burgers worden totaal bedrogen’

‘Mensen worden misleid met een voorstelling die niets meer met realiteit te maken heeft  - Journaals geven geen nieuws meer, maar een mensen verachtende versie daarvan’

Wederom de bevestiging van een insider dat de reguliere media de èchte nepnieuws verspreiders zijn.

Een gewezen redacteur van het journaal (‘Tagesschau’) van de ook in Nederland bekende Duitse publieke zender ARD geeft toe dat de burgers ‘totaal worden bedrogen’ door de reguliere media. Volker Bräutigam bevestigt dat zo ongeveer alle zogenaamde ‘complottheorieën’ over een partijen- en mediadictatuur waar zijn, en er zeker in Duitsland en Europa wat propaganda betreft feitelijk geen enkel verschil meer is tussen de huidige zenders en die van de voormalige DDR en de Sovjet  Unie. Het nieuws in Europa wordt voornamelijk gedicteerd door het Pentagon.

 

In het interview van eind vorig jaar bevestigt Bräutigam de informatie in het boek ‘Gekochte Journalisten’ van de begin 2017 overleden (en volgens sommigen heimelijke vermoorde) Duitse journalist en voormalig redacteur van de Frankfurter Allgemeine Zeitung, Udo Ulfkotte, die vanuit zijn jarenlange ervaringen in de top van de Duitse media schreef dat de politiek in Berlijn, vooral sinds de komst van bondskanselier Angela Merkel, bepaalt waar de grote kranten en zenders over moeten berichten, en op wat voor wijze.

De reguliere media zijn de échte nepnieuws verspreiders

De huidige uitzendingen van de ‘Tagesschau’ noemt hij letterlijk ‘fake news’, oftewel nepnieuws, dus in dezelfde categorie als het Nederlandse NOS- en RTL journaal. Bräutigum vindt het onbegrijpelijk dat de Duitsers ‘voor dom worden gehouden’ en dagelijks voor zoete koek hun portie positieve overheidspropaganda, dat alles goed en geweldig gaat, slikken.

Dat geldt zeker niet alleen Duitsland, maar heel Europa en zelfs de wereld. De paar grote persbureaus waar alle Westerse media zich op baseren, zoals AFP, AP en Reuters, worden volgens Bräutigam allemaal aangestuurd door het Pentagon, precies wat Udo Ulfkotte enkele jaren geleden onthulde. ‘Nee, dit is absoluut géén complottheorie,’ benadrukt hij. ‘Het Pentagon heeft 29.000 mensen in fulltime dienst die enkel bezig zijn met het verzinnen van nieuwsberichten.’

Journalisten die carrière willen maken dienen zich aan te sluiten bij één van de grote politieke partijen, in Duitsland het CDU en de SPD. Alleen dan zijn hun banen verzekerd. De politiek bepaalt namelijk wie wat voor nieuws mag brengen. Er zijn weliswaar uitzonderingen, maar die zijn via andere organisaties nauw vervlochten met de ‘Transatlantische As’.

Bräutigam: ‘De huidige ARD directeur zei onlangs dat het allerbelangrijkste is om kritisch te blijven en om fouten toe te geven. Prachtige, louter holle woorden.’

Voorbeeld: werkloosheid is veel hoger dan officieel wordt meegedeeld

Bepaalde gebeurtenissen worden bewust verzwegen, terwijl anderen juist enorm worden opgeklopt, aldus Bräutigam. Zo wordt net als in Nederland het werkelijke aantal werklozen kunstmatig enorm verlaagd door iedereen die zelfs maar een paar uurtjes per week werkt, en alle mensen die vanuit de WW in de bijstand belanden (in Duitsland Hartz IV genoemd), niet meer mee te tellen. Het werkelijke percentage aantal werklozen in Duitsland bedraagt daarom geen 5,7% (2,54 miljoen mensen), maar eerder 12% - 15 % (zeker 7 miljoen mensen). ‘Het is een leugen om enkel dat lage aantal weer te geven. Dat is geen nieuws, dat is een mensen verachtende versie ervan.’

Voor de economische groei geldt hetzelfde. Jaarlijks mooie cijfers, maar ‘het enige wat er groeit zijn de winsten van de ondernemingen en de financiële elite. Niet gegroeid is het inkomen van de gewone man.’

‘Mensen worden misleid met nieuws wat niets met realiteit te maken heeft’

Betaalde agenten van het systeem en volksverraders zoals Günter Jauch (een bekende Duitse tv-presentator) krijgen miljoenen betaald (in Jauchs geval zelfs € 11 miljoen) om de waarlijk Stalinistische propaganda van het systeem te helpen verspreiden. ‘Men speelt met het nieuws. De mensen worden misleid met een voorstelling die eigenlijk niets meer met de realiteit te maken heeft. Voor mij wordt de manier van nieuwsverstrekking steeds onbegrijpelijker, vooral als je ziet hoe het er aan de andere kant van de wereld echt aan toegaat.’

Voorbeeld is de anti-Russische propaganda en de misleidende berichtgeving over Oekraïne en ook Syrië, waarover jarenlang onmiddellijk de Amerikaanse versie dat het regime Assad de boosdoener van alle gruwelijkheden is, kritiekloos wordt overgenomen, net zoals het drogbeeld van de door het Westen gesteunde ‘gematigde’ rebellen, die in werkelijkheid zwaar bewapende extremistische moslimterroristen zijn.

De enorme lading nepnieuws over Oekraïne werd dermate schandalig, dat Bräutigam en samen met Friedhelm Klinkhammer, jurist bij de collega’s van de NDR (eveneens geïnterviewd), enkele jaren geleden besloten om publiekelijk tegengas te geven tegen de ‘hersenspoeling’ van de Westerse burger door de officiële ‘nieuws’zenders.

‘Ons hele denken, ons totale nieuwswezen, is regeringsconform en op Amerika gericht. Dat kan niet zo blijven, dat zal op zeker moment veranderen.’

Mannheimer: ‘We leven in een dictatuur, maar 80% heeft dat nog niet door’

De conclusie van de onafhankelijke nieuwsblogger Michael Mannheimer: ‘Er valt niets anders over te zeggen: we leven in een dictatuur, de derde sinds Adolf Hitler. En nog steeds heeft 80% van de Duitsers dat niet door.’

De aanstaande verkiezingsoverwinning van kanselier Angela Merkel, die al 12 jaar aan de macht is, is dan ook vooraf bepaald. ‘Zij is wat de toekomst van het Duitse volk betreft veel erger dan Hitler, Ulbricht of Honecker. Zij is de doodsengel van Duitsland.’ Als zij niet wordt gestopt ‘zal ze in de komende vier jaar van haar termijn haar schandelijke werk van de vernietiging van de Duitsers voltooien,’ besluit Mannheimer.

 

Xander

(1) Michael Mannheimer / YouTube (verkort interview / volledig interview)

Zie ook o.a.:

24-08: Duitse media vergeljken Trump met Hitler; ... (/ Censuur in Duitsland neemt fascistische vormen aan: Journalist die historische foto plaatste van ontmoeting Hitler met islamitische Mufti krijgt 6 maanden voorwaardelijk)
11-08: Vrije pers? Journalist die niet positief over migranten schrijft keihard aangepakt (/ Net als in de DDR / Sovjet Unie: Comités stellen vast hoe zenders en journalisten over bepaalde onderwerpen moeten berichten)
03-08: Topjournalist Hersh: RussiaGate is leugen van CIA, wraak op Trump (/ ‘Massamedia zijn de echte nepnieuws verspreiders’)
01-08: Nieuwe documentaire over Jodenhaat door moslims in Europa gecensureerd
04-07: (/ ‘Het onbenullige Westerse publiek bestaat voornamelijk uit niet-lezers en internet zombies’)
01-05: Welt journalist: Beleid Angela Merkel is late wraak van DDR op West Duitsland
22-04: Media als propaganda vermenigvuldigers: Drie door CIA aangestuurde persbureaus bepalen het nieuws (/ Vrije nieuwsgaring en onafhankelijke verslaggeving in het Westen vrijwel geheel verdwenen)
06-04: Censuur een feit: Tot € 50 miljoen boete voor verspreiden neit politiek-correct nieuws (/ EU-, immigratie-, en islamkritische, en pro-Russische websites dreigen te verdwijnen)
22-02: (Migrantenprofessor:... Europa heeft objectiviteit en vrijheid van meningsuiting vervangen door politiek correcte, anti-Westerse en anti-democratische linksgroene ideologie)
31-01: ‘EU heeft zwarte lijst van iedereen die niet tegen Rusland is’
14-01: Kort na oproep Merkel aan te klagen: Vrijheids auteur-journalist Ulfkotte overleden

2016:
28-12: Na de VS richt ook de EU een ‘ministerie van Waarheid’ op (/ Vrijheid van meningsuiting wordt gecriminaliseerd: Duitsland gaat half miljoen euro boete geven aan verspreiders van niet-politiek correct ‘nepnieuws’)
15-12: Facebook schakelt extreemlinkse organisatie in tegen ‘nepnieuws’
05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op (/ Door WikiLeaks aangetoonde banden Hillary Clinton met pedo netwerk worden door politiek-correcte Nederlandse desinformatie- en propagandamedia ‘nepnieuws’ genoemd)
03-12: Globalisten in VS en EU openen frontale aanval op vrijheid van meningsuiting
02-12: Nieuwe EU-richtlijn bestempelt iedere burger tot potentiële terrorist – net als in Turkije
24-11: Einde persvrijheid: Europees Parlement stemt in met censuur niet-politiek-correct nieuws
20-11: Dit zijn de echte valse nieuwssites van Nederland (Vrijheid om andere mening dan politiek-correcte elite te hebben wordt steeds minder getolereerd)
06-10: ‘Europese commissie eist dat pers terroristen niet langer moslims noemt’ (/ Persvrijheid in Europa door Brussel sterk aan banden gelegd)
28-07: Angela Merkel laat deze ex-Stasi spion het vrije internet terroriseren
11-06: Oorlog tegen vrijheid meningsuiting: Bekende ‘rechtse’ internetmedia en personen monddood gemaakt
10-06: (/ Westerse elite maakt komende jaren einde aan vrijheid van meningsuiting op het internet – Eerste internetter in Duitsland 6 maanden gevangenis in omdat hij negatief over migranten schreef)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gespekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

René van Zalk op 09-09-2017 14:45

Ook in de alternatieve media lees ik veel wat niet klopt, zoals sites als Niburu en Ninefornews.

Groetnnn uut Nunspeet.

Willy op 09-09-2017 14:46

De journaals geven de echte feiten niet meer door omdat hun plaatselijke reporters totaal ontwetend zijn over bepalde feiten ze zijn geen expert meer in bepaalde zaken. Om een voorbeeld te noemen vind maar eens een reporter die een kenner is van het Vaticaan en het verborgen leven daarachter je zult er geen vinden en zo ontstaat fakenieuws nieuws dat geen nieuws is. over werkloosheid, economie,vluchtelingenstromen en toestand in het M.O. wordt totaal een verkeerd beeld van gegeven zo ook over de begrotingen die door de vluchtelingencrisis ook niet meer kloppen dus de mensen zullen moeten blijven besparen. En dan heb ik het nog niet over de renteloze banken. en dat de dictatuur toeneemt is een feit . dus wij burgers worden dagelijks bedrogen,door de media, door de regering,door de politie en door zij die de echte macht hebben de elite achter de schermen!! Shalom

JP op 09-09-2017 15:04

Als dat waar is dan zal het toch zeker wel met grote koppen in alle landelijke dagbladen staan? Toch? Je wilt mij toch niet zeggen dat het allemaal bedriegers zijn? Toch?

Tom Hendrix op 09-09-2017 15:04

Eens met dit artikel. De huidige pers en media, zouden de goedkeuring hebben van de NSDAP minister van Propaganda; Joseph Goebbels, tijdens het nazi regime van 1933 t/m 1945. Het is een schandaal.

Shadow1100 op 09-09-2017 15:47

En als Donald Trump dit roept wordt hij uitgelachen.

Opa uit Son op 09-09-2017 15:49

Hier een lang gesprek, 1.53u., met drie senior journalisten ; video met begeleidend artikel :

http://www.novini.nl/voeren-media-oorlog-video/

Hubo op 09-09-2017 15:50

Werkloosheidscijfers worden al tientallen jaren schaamteloos gemanipuleerd,waarbij bijvoorbeeld criteria worden aangepast.Groeicijfers zijn inderdaad niet zo hard als ze wel lijken en er is helemaal geen reden om zo hysterisch te juichen over een paar tienden meer of minder.In de jaren 80 volgde ik er wat colleges parapsychologie bij en de toenmalige prof drs van Praag wilde zich ook nog wel eens over de economie uitlaten.Daat kwam er op neer dat we de economie vooral als een psychologisch verschijnsel moesten zien en dat werd vervolgens gereduceerd tot de noodzaak van een permanente goednieuwsshow om de mensen zo een goed gevoel en vertrouwen in de economie te geven.Dan zou het allemaal wel goed komen.En wat wel te voorzien was,is dat steeds grotere groepen steeds wat dieper in het moeras wegzinken en dat dat uiteindelijk ook de openbare orde zou kunnen gaan bedreigen,waarmee in feite min of meer dictatoriale maatregelen in toenemende mate onvermijdelijk zullen worden en dan moet je dat natuurlijk nog wel zo verkopen dat men daar vooralsnog demokratisch mee in wil stemmen bijvoorbeeld door de terroristische dreiging.

Tabris op 09-09-2017 16:28

Gelijk heb je Rene van Zalk, de alternatieve media fantaseert, verdraaid en liegt er soms ook ongelooflijk op los. Vooral die Niburu website heeft ze niet allemaal op een rij.

Het is tegenwoordig lastig om het koren van het schaf te scheiden. Niemand geeft nog de naakte feiten, het zijn allemaal opinies met een verborgen agenda.

En die "verborgen" agenda is om de top elite nog rijker en machtiger te maken. Tweespalt zaaien en oorlogen uitlokken is de geprefereerde methode. Om dit te verwezenlijken gaan ze over lijken, letterlijk.

vlokje op 09-09-2017 16:35

...tot nu toe een aardige milde makke tandenloze diktatuur dan

soort knuffel "beest" om bij in slaap te vallen ;-)

Steve op 09-09-2017 16:45

Even zijdelings van deze topic; hebben jullie de petitie van cultuur onder vuur van Hugo Bos al ondertekend? Dit gaat over de hoofddoek bij politieagentes

Michaël ;-{> op 09-09-2017 17:07

Jim Morrison (1943-1971) Zanger van The Doors, zei tijdens zijn leven al: ''Wie het ook is die controle heeft over de media, heeft controle over de geest.''

Hij was zijn tijd ver vooruit.

https://laurenferri.wordpress.com/2014/04/13/whoever-controls-the-media-controls-the-mind-jim-morrison/

Jean op 09-09-2017 17:38

Al jaren lang beschouw ik "het politieke nieuws" als leugens & bedrog, de reden waarom ik er niet naar kijk en vooral niet naar luister. De waarheid heeft zijn rechten en "gelukkig" hebben we het internet (nog) want als ze (het politiek schorem) dat onder controle krijgen dan stopt deze wereld zijn bestaan dan is de veiligheid verleden tijd en de leefbaarheid onbestaande.

Qvic op 09-09-2017 17:47

Alles wordt gemanipuleerd door de regeringen zelfs het weer, enkel wat zij van belang vinden wordt positief bericht en uitgevoerd. Alle andere wordt of verzwegen of 180 graden verdraaid van de realiteit. Dat merkel als winnaar uit de verkiezingen komt is allang bepaald door hogerhand (bij de vorige verkiezingen was toen al bekent dat zij tot 2021 aan de macht zou blijven). Zo wie zo worden alle verkiezingsuitslagen vervalst ten gunste van de zittende kwaadaardige partijen, om hun destructieve opdracht van hogerhand uit te kunnen voeren. Verkiezingen zijn nog enkel een illusie dat het volk in een democratie zou leven. Dit gebeurt ook in alle EU landen die hun grenzen opende en blijven open houden voor de parasiterende moslim immigranten. Die alles gratis in de schoot wordt geworpen en iedere critici hierover zal tot zwijgen gebracht worden. Het complot is veel groter dan we allemaal denken. Nu de einddoel in zicht is, worden de lijnen naar de hogerhand personen steeds duidelijker voor de gewone man die er oog voor heeft. Maar helaas blijven de meeste onder ons het niet inzien, dat we bedonderd en voor gelogen worden. Zij geloven nog heilig dat de regeringen het beste met ons voor hebben.

Wardje op 09-09-2017 17:47

Erdogans minister van buitenlandse zaken Cavasoglu bestempelde op 17 maart in Antalya  álle nederlandse partijen als fascistisch. "Geen onderscheid tussen sociaal-democraten en de fascist Wilders. Allen hebben dezelfde mentaliteit." Nog krasser is, en belangrijker om te vermelden, dat hij gezegd zou hebben: "Weldra zullen er heilige oorlogen uitbreken in Europa."  Al 20 jaar probeer ik - vergeefs - Erdogan op zulke uitspraken te betrappen. Hij is slimmer en laat misschien zijn ministers voor hem spreken.  Ook Casavoglu laat zich kennen als een lid van de Moslimbroederschap.   ---  https://chza1.blogspot.nl/2017/03/neo-sultanat-so-will-erdogan-akp-europa.html

Wardje op 09-09-2017 18:00

Petitie. Hier een link nav de herinnering van Steve op 09-09-2017 16:45 aan de petitite over hoofddoekjes bij de politie  http://cultuurondervuur.nu/teken-hoofddoekje-politie-uniform-petitie/   --

-  Er loopt ook een petitie tegen deelname  van  GroenLinks-"Zwarte-Piet-erger-dan-kindbruidjes" aan de regering:   http://cultuurondervuur.nu/tag/petitie/

JP op 09-09-2017 18:24

@Michael;-(> op 09-09-2017 17:07

De uitspraak van Jim Morrison, sluit naadloos aan bij de volgende uitspraak van Henry Kissinger:

Wie de controle heeft over olie, controleerd Naties.                                                                                                   Wie de controle heeft over voedsel, controleerd de mensen en idd wie de controle heeft over de media, controleerd de geest

Een ander geluid op 09-09-2017 18:47

René van Zalk op 09-09-2017 14:45

Tabris op 09-09-2017 16:28

Helemaal mee eens !!!

Een ander geluid op 09-09-2017 19:15

Veruit de meeste media, mainstream én alternatief, presenteren het nieuws conform de visie en/of de belangen van hun eigenaar. Wie betaalt, die bepaalt. Alléén de "blinden" slikken al het nieuws van hun favoriete bron voor zoete koek. Iedere bron én al het nieuws dient kritisch onderzocht te worden op het waarheidsgehalte. Mensen, die het nadenken aan een ander overlaten (MSM / alternatieve media / politici enz.) komen altijd bedrogen uit. Zulke mensen rennen alleen maar achter hun favoriete rattenvanger of valse profeet aan. Zodra ze dat doorhebben, kiezen ze een andere (alternatieve) rattenvanger of valse profeet !!! Waarom ? Omdat ze zelf niet nadenken, maar simpelweg een aansprekend programma zoeken, net als op de radio/TV .............

Doordenker op 09-09-2017 19:31

Reguliere Media = Permenante brainwash van de bevolking. Men beseft pas dat men al die jaren gebrainwasht geweest is vanaf het moment dat men zich daarvan bewust wordt.

Helaas is het IQ van 90% van de bevolking zo laag dat ze wellicht nooit zullen beseffen dat ze dag in dag uit gebrainwasht worden.

Rienus op 09-09-2017 19:44

Ik geloof dit al heel lang. En het werkt nog ook, welke politieke partijen winnen wordt bepaald door mensen die de macht over de pers hebben en die in de gewenste richting dwingen. Voorbeelden genoeg hoor denk maar eens aan Pim. Als je daarover begint wordt je natuurlijk niet geloofd en meestal voor gek versleten.

Maar de beïnvloeding gaat verder dan politiek en kent de angsten van de mens heel goed. Hoe men financieel grote groepen mensen dwingt is mogelijk met fijne hypotheken die ervoor zorgen dat de banken enorme wijsten maken en de burger klem zit. Geen vrijheid om zijn baas de middelvinger te geven als hij je weer onbetaald laat overwerken.

Op sociaal gebied moet men de open grenzen een geweldig idee vinden. Kritische kanttekening zoals van de kant van Hongarije worden steevast met onzin getorpedeerd. Zelfs de Europese hof hielenlikkers zien er geen brood in een befehl te vertalen in een opgeheven vingertje. Het ergste is dat je zo weinig kan doen want de mensen lijken in trance. Als een konijn in de koplampen van de aanstormende bolide.

Qromwel op 09-09-2017 19:52

Steve op 09-09-2017 16:45: Ja. En vandaag al kreeg ik een verzoek om te doneren. 

A. Verlof op 09-09-2017 20:24

We worden ook bedrogen door de overheid als het over moslims gaat.

Met name de linkse partijen  doen net of de Islam een religie van vrede is.

In onderstaand filmpje wordt getoont hoe vredelievend ze zijn.

Onhou wat ik zeg...binnenkort gaan dergelijke zaken hier ook gbeuren....maar dan zwijgt de media  en overheid hier over.

Er is een nieuwe holocoust in opmars.

De Joden het zionisme , G-d,s volk moesten vergast en verbrand worden...men wilde G-d,s volk uitroeien.

Nu  zijn de christenen aan de beurt....het christendom moet  uitgeroeid worden....althans dat is de bedoeling door  de moderne linkse politiek hier in het westen .

We worden bedrogen .

A. Verlof op 09-09-2017 20:30

hierbij de link

http://boinnk.nl/147967/het-ware-gezicht-van-de-islam/

Cale op 09-09-2017 20:53

Jammer dat de meeste klokkeluiders ex-functionarissen zijn. Eerst keurig je centjes verdienen, dan met pensioen en voorzichtig bekennen wat je al die jaren geflikt hebt. Goed te bekennen maar het blijft huichelachtig.

Future op 09-09-2017 21:38

Steve, ik heb het niet alleen ondertekend, maar ook een duit in het zakje gedaan, anders blijf je nergens.

Lodewijk op 09-09-2017 21:42

Ik herinner me gelukkig weer: hoe meer aandacht ik richt op en me verzet tegen wat ik afkeur in de wereld, hoe meer energie ik het geef. Want als ik het niet voor echt hield, zou ik er me niet tegen verzetten. En just door het voor echt te houden manifesteerd het zich steeds meer. Want wat we geloven -vooral onderbewust- manifesteerd zich. 

Ik zag er net 2 video's over: 

"Weer Afgeleid, Hoe Irma (orkaan) Ons Wegleidt van Heelheid"

"Distracted Again, How Irma Guides Us Away from Wholeness" https://www.youtube.com/watch?v=Y8a_lMVKJV4

"Het Collectief, Boodschap aan Lichtwerkers 8 September, 2017"

"The Collective, Message to Lightworkers September 8, 2017"  https://www.youtube.com/watch?v=sHL0aSQO9HQ

jottum op 09-09-2017 21:47

Slachtoffers van hurricane irma op sint maarten zijn verwende watjes met grote huizen, boten en auto's die niet eens meer weten hoe ze zelf groente moeten snijden als ze het niet gesneden kunnen kopen in de supermarkt en denken dat het leven altijd uit zonnige stranden bestaat zonder te kunnen preppen en survivallen in een gebied dat kwetsbaar is voor orkanen: degeneratie van een soort. En de msm doen dan geloven op haasche voorspraak dat het de eindtijdramp is. Bah.

SEO op 09-09-2017 22:46

Klopt. Nemen we de NOS. Ernstige verdraaiing van nieuwsfeiten. Voorbeeld, PEGIDA is een nationaal democratische beweging maar wordt continue (ook door het Algemeen Dagblad) vergeleken met extreem rechts. En dan de berichtengeving over nietszeggende onderwerpen. Zo infantiel dat het neerbuigend is. Alleen sport en het weer is in orde. Voor de rest vooral mijden. Links is stiekem extreem links geworden.

Johan op 09-09-2017 23:55

Aan de ene kant vind ik het verschrikkelijk voor de mensen op int Maarten, maar aan de andere kant kan ik niet begrijpen dat ze daar de boel leegroven. De hele boel in puin en jij loopt met een LCD TV of 2 weg. Je zou denken dat mensen andere prio's zouden hebben. 

mientjei op 10-09-2017 01:54

@ Qvic 17 .47   Hier onderschat je toch vreselijk de kracht van God en de natuur door hem geschapen.

ik ben geen onwetende sukkel, ik weet dat er zoiets is als HAARP,  maar wat stelt dit nu voor vergeleken met

het oneindige heelal  alle sterren en planeten, nou niets inderdaad.

Wat het nieuws betreft denk ik dat we toch echt het nosjournaal moeten volgen , anders wordt je

wereldvreemd, want grote nieuwsitems, zoals de orkanen op St Maarten daar weet je dan niks van

Tom Hendrix op 10-09-2017 07:57

@Qvic: 17.47. uur, op 9/9. Helemaal waar wat U zegt.

Steve op 10-09-2017 08:05

Future 9-9-2017  21:38;    

ik ook, leek me een legitieme vraag van deze organisatie. Hopen dat veel mensen hier achter gaan staan

AEO op 10-09-2017 09:28

Voorbeeld van nepnieuws, nu al weer jaren geleden. RTL4 journaal maakt melding van een bijzondere ontdekking tijdens een opgraving in Jeruzalem. Er wordt echter even bij vermeld dat het om een opgraving gaat in Oost Jeruzalem, gebied dat Israël van de Palestijnen heeft afgepakt. Ten eerste is er in de gehele geschiedenis nog nooit een Palestijnse staat geweest. Ten tweede wonen er in Jeruzalem al duizenden jaren Joden. Ten derde betreft het een herovering van de oude stad van Jeruzalem, dat tussen 1948 en 1967 illegaal bezet was door Jordanië, dat in feite zelf een illegaal gesticht land is. Ik heb RTL gemaild, en ze alle historische feiten verteld en gevraagd om dit bericht te rectificeren. Ik kreeg prompt een mailtje, waarin ik bedankt werd voor mijn reactie, en dat men mij binnen enkele dagen zou beantwoorden. Ik zit inmiddels al jaren te wachten, maar nooit meer iets van gehoord, want onweerlegbare historische feiten, nee daar heeft men natuurlij geen antwoord op.

Johan op 10-09-2017 10:54

In een intervieuw op st maarten, hoorde ik een vrouw zeggen dat ze voedsel ingeslagen hadden voor de orkaan, maar ja, dat was  nu op met 3 kinderen in huis....

Wat heeft zo'n vrouw dan überhaubt ingekocht als het na een paar daagjes al op is? Wat is dit voor een achterlijkheid?

Present op 10-09-2017 11:51

Angela Merkel ''veel erger dan Hitler", kom op man!

ieznogoedh op 10-09-2017 13:02

 Bräutigum vindt het onbegrijpelijk dat de Duitsers ‘voor dom worden gehouden’

Duitsers, een braaf en volgzaam volk dat niet gewend is om zelf na te denken want  ... ze volgen de regels en dan hoeven ze niet te denken. Zo ongeveer als het bij moslims functioneert.

Bräutigam is Duitser en zou dat dus niet onbegrijpelijk moeten vinden.

peter op 10-09-2017 14:58

Duitsers betalen kapitalen aan kijk en luistergeld,ze worden het verplicht door de staat,en de gehoorzame burger betaalt netjes ,anders komt de deurwaarder en legt beslag,in dank voor bewezen diensten laat de media zijn oren hangen naar de politiek en geeft het nieuws door wat ze verlangen .

Allemaal een dikke boterham,de waarheid onder het vloerkleed ,en het volk wordt dom gehouden .

Ike op 10-09-2017 17:58

@Johan op 10-09-2017 10:54

Je weet niet wat haar inkomen is en wat de lokale prijzen zijn en hoeveel zij in kan slaan en hoe veilig al het voedsel en zij zou zijn als het in haar huis opgeslagen lag.... Zo snel was de politie en de marine niet ter plekke...... Zou jij wapens met scherpe munitie in huis willen hebben met 3 kleine kinderen en een zwak huis met heel veel voorraden? We weten dat niet, maar ga er maar vanuit dat alles beter had gekund van de lokale overheid en zelfs een grote voorraad droge noodrantsoenen moet aangelegd worden met schoon drinkwater en voor het laatste en voor andere dingen is gas, olie of elektriciteit nodig.

Br@m op 10-09-2017 18:23
johny op 10-09-2017 21:57

Ik kom wel wat minder op "Xander" maar moettoegeven dat daar nogal eens nagels met koppen worden geslagen. En wie denkt dat er geen passende plannen worden gesmeed in de achterkamers zal zich vergissen. 'k Wil voor geen geld in Noord Korea wonen. Niet dat het in onze gewesten zo veilig leven is. Maar als de 2 grootmachten ( Amerika en Israël ) hun échte wapens uithalen , denk ik dat Rusland zich afzijdig zal houden en van de situatie zal gebruik maken om de door de navo gestolen landen terug zal aansluiten en lessen getrokken hebben uit het verleden . Dat heeft Poetin al overduidelijk bewezen.  Maar dat hij met de navo (zonder amerika) zal afrekenen zullen de meesten van u nog meemaken. Ik kan me natuurlijk vergissen . Maar heeft Rusland , Israël aangevallen toen ze tot 3 maal toe de afweerraketten hebben vernietigd ?  Even doordenken.  En reken maar dat Amerika niet onbezonnen de chinezen en  nk-anen gaat aanvallen.  Zelf maak ik het waarschijnlijk niet meer mee want ik reageer enkel nog omdat ik op mijn familie denk en binnen de 14 dagen volgens de dokters er niet meer zal zijn.

jottum op 10-09-2017 22:33

Verbazingwekkend: 22 jaar na de vorige orkaan en wederopbouwhulp en en wederopbouw en veel politiek-ambtelijk geleuter met goede salarissen een orkaan erover en alles ligt weer plat. Klagen hoogopgeleiden over nijpend watertekort, terwijl elke laaggeschoolde weet via survivaltechnieken hoe je van zeewater eenvoudig en goedkoop zelf zoet drinkwater maakt..

Lach me rot als hackers de energievoorziening in europa deze winter enige weken platleggen en de westerling het zonder zijn geelectrificeerde samenleving van winkelkassa en pinpas tot laptop en licht etc. moet doen. De eerste dagen zal ieder nog wel een boterham en pak vruchtensap in huis hebben, daarna begint ook de voedselellende.

Marco Huybrechts op 11-09-2017 02:36

At opa ut son

Wat een goede link zeg! Wel extreem zorgelijk dat we feitelijk maar heel beperkt nieuws voorgeschoteld krijgen vanuit de msm. ja/nee op deze manier komt doomes day wel steeds een stukje dichterbij. Danzen op de vulkaan wat dat betreft en ook weer een goede reden om onverschillig in het leven te blijven staan.

De teevee zet ik ook consequent minder aan. En die msm-pulpkranten lees je echt al lang niet meer voor je plezier. Sociaal neemt je isolement dan ook wel toe. Die mensen waar je mee omgaat. Het lijkt wel of ze van een andere planeet komen. Dus tsja, je spreekt niet meer af. Ook niet dat we daar nog tijd voor hebben. En zo wordt de cirkel van individualisering steeds groter en steeds geslotener. Als er in de media geen echte vragen meer gesteld worden, kun je stellen dat in het echte leven de echte vragen ook niet meer gesteld worden. De road to nowhere thats what we are heading for untill the opposite is profen and that you see the opposite happening in real life. Ofwel op dit moment zitten we op het doomtraject.

tot het tegendeel is bewezen.

typisch dat die zogenaamde openbaringen daar ook over spreken. Oude boeken van 2017 jaar terug. Je zou zeggen met tv, camera en internet dat de kwaliteit van de communicatie toeneemt. Mijn ervaring is tot dusver volledig het tegenovergestelde. Trouwens, de genocide op de joden was met behulp van de camera. Dus als we dat in een technische analyse zetten dan staat ons nageslacht nog iets te wachten dat niet best zal uitpakken.

Opa uit Son op 11-09-2017 21:33

@ Marco Huybrechts Het is erg moeilijk zicht te krijgen op het wereldgebeuren. Dertig jaar geleden was 'De Derde Golf' van Alvin Toffler een goede wegwijzer voor me. Nu haal ik mijn info vooral uit (contemporaine) geschiedenisboeken en onderzoeksjournalistiek. Dit boek zal je misschien ook interesseren : https://www.bol.com/nl/p/revolutie-door-schuld/9200000050172222/?suggestionType=suggestedsearch  En een docu: https://www.youtube.com/watch?v=B4TzPtQUMbs Saluut!

Opa uit Son op 11-09-2017 21:41

@Johnny Ook al ben je niet meer onder ons - je blijft wel bij ons! Ik denk aan je.

DGneree op 13-09-2017 02:49

80%? Als 20% het door heeft is er nog hoop. De waarheid achterhaalt altijd de leugen. Het is de vraag hoe lang het duurt en tegen welke prijs.

Marco Huybrechts op 13-09-2017 10:16

at opa ut Son

Heb de youtube link gezien. We staan voor grote uitdagingen. Een olieboer vragen om even over te stappen op groene energie valt niet mee. Ook als we kijken naar de grondstoffen op deze gehele planeet. Zoals het nu is, is er simpelweg niet genoeg. De manieren waarop sommige landen hun grondstoffen zekerstellen daar valt over te discusseren. We zullen er niet aan ontkomen om alternatieven te bedenken voor een aantal grondstoffen waaronder olie. Maar misschien ook wel zilver bijvoorbeeld. Dan kom je al snel in de chemie terecht. Ik denk dat de sky the limit is en dat we voor erg grote veranderingen kunnen staan van nieuwe groene economische toepassingen. Wat die youtube docu ook zegt dat het te makkelijk is om cynisch, en negatief te zijn over de toekomst.

Natuurlijk het verleden heeft een hoop ellende her en der voortgebracht. De mens is blijkbaar tot alles in staat zowel negatief als positief. En wat mij opvalt is dat bij negatieve momenten in de geschiedenis de ruime meerderheid van de habitat (meer dan 80 %) het gelaten toeliet. Ik bedoel al die negatieve momenten in de geschiedenis zegt onmiskenbaar ook iets over de habitat.

In ieder geval. Die link naar het boek heb ik bekeken. Ik vind het vertrekpunt van de schrijver op zijn minst interessant. En ga het wellicht in de toekomst lezen.

Verder om on topic te blijven. Vind ik het best wel zorgelijk soms die eenzijdige nieuwsvoorziening. Voor mijn gevoel heeft men in Duitsland nu dezelfde pim fortuynachtige beweging met pegida in Duitsland. Ik ben voor absolute vrijheid van meningsuiting en vind het teleurstellend dat zo'n pegida-beweging als een extreem-rechtse-fascistische beweging wordt gezien. Dat is 100 % inflatie van de woorden extreem-rechts en fascistisch. Kritiek hebben op het immigratiebeleid van Merkel of de sdp maakt je nog geen fascist of extreem-rechts individu. Ik ben benieuwd hoe merkel de verkiezingen naar zich toe gaat trekken. Waarschijnlijk dan toch de premier/kanzelier bonus...?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl