Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Zweden op drempel van eerste land waar contant geld is verboden

Overheid dwingt bevolking bankbiljetten in te leveren en te digitaliseren – Einddoel, totalitair gecontroleerde Marxistisch-socialistische werelddictatuur, steeds dichterbij

Restaurants, bioscopen, winkels, warenhuizen– nu al kan daar in Zweden vaak niet meer met cash geld worden afgerekend. In het Openbaar Vervoer kan net als in Nederland al jaren niet meer met bankbiljetten en munten worden betaald. Volgens een onderzoek van de Koninklijke Technische Hogeschool is Zweden in uiterlijk 2030 –maar mogelijk al veel eerder- een volledig cashloze samenleving geworden. Geïmplanteerde chips om automatisch te betalen worden nu nog slechts door enkele bedrijven toegepast, maar wordt wel als de onvermijdelijke volgende mijlpaal voor de hele bevolking gezien.

 

Meer dan twee derde van alle Zweedse winkeliers en handelaren geven aan dat ze op zijn laatst over 12 à 13 jaar geen cash geld meer zullen accepteren. De overheid bevordert dit proces door de afgelopen jaren nieuwe bankbiljetten in te voeren, en de oude ongeldig te verklaren. Door duidelijk minder nieuwe biljetten in omloop te brengen en de oude niet automatisch om te wisselen, maar de mensen te verplichten dit geld (eerst) op hun digitale rekening te zetten, dwingt men de bevolking stap voor stap om geen gebruik meer te maken van tastbaar geld.

Zweden behoort samen met onder andere Nederland tot de landen waar nu al de minste contante betalingen worden verricht (nog maar enkele procenten van het totaal). In Zweden zijn er zelfs credit- en betaalkaarten voor kinderen, waar ouders hun zakgeld op kunnen storten. De meeste betalingen vinden via de smartphone plaats.  (1)

Totale controle

De Zweedse banken en financiële instituten zijn –net als in de rest van Europa en ook in Amerika- grote voorstanders van een cashloze samenleving, omdat ze daarmee samen met de overheid de totale controle krijgen, en naar believen allerlei extra ‘kosten’ automatisch kunnen afschrijven, of nog een stap verder te gaan door van mensen die niet het politiek-correcte gedrag vertonen simpelweg hun rekening te blokkeren.

Critici zijn dan ook bang dat de burgers feitelijk slaven worden van de banken en de overheid, omdat ze straks volledig afhankelijk worden van een digitale (betaal)wereld. Systemen om ook de toegang tot huizen, pc’s en (zelfrijdende) auto’s digitaal te koppelen aan bijvoorbeeld een vingerafdruk of irisscan, of ‘nog makkelijker’, een onderhuids geïmplanteerde chip, zijn immers volop in ontwikkeling.

Verdwijnen contant geld = verdwijnen vrijheid

De voormalige investeringsbankier Thorsten Schulte waarschuwde eerder dit jaar in zijn boek ‘Konrollverlust’ (Controleverlies) voor het stapsgewijs uitbannen van cash geld door de Europese Centrale Bank, omdat het volgens hem dan gedaan is met onze laatste restjes persoonlijke vrijheid: ‘Maakt u zich alstublieft geen illusies omdat het afschaffen van contant geld niet constant in de media te lezen is. Achter de schermen werken invloedrijke krachten aan het invoeren van een dergelijke verstrekkende en onze vrijheid in aanzienlijke wijze beperkende maatregel.’

Maatregel wordt ingevoerd voor verplichte ‘bail in’ om banken te redden

De achterliggende reden is dat het Europese bankensysteem, maar vooral het Zuid Europese, feitelijk totaal failliet is, en er op zeker moment een ‘bail in’ van alle rekeninghouders vereist zal zijn om ze overeind te houden. In een volledig digitale samenleving kan heel eenvoudig in één klap van iedereen bijvoorbeeld 5%, 10% of nog meer worden afgeschreven. Protesten hebben geen zin, want de dan totalitair regerende Europese Superstaat zal onmiddellijk alle dissidenten de toegang tot hun eigen geld (en ook het internet, zie link naar artikel 04-06-16) ontzeggen.

Einddoel: Marxistische werelddictatuur

Auteur Patrick M. Wood schreef in zijn boek ‘Technocracy Rising’ dat tal van academici en sociale- en politieke activisten zich hebben verenigd in het streven naar de verwerping van de vrije markteconomie in Europa, de socialistische herverdeling van de welvaart, het nationaliseren van industrie en bedrijven, een historische en maatschappelijke ‘evolutie’ naar volledig met elkaar vermengde landen, volken en culturen (Umvolkung door middel van islamisering), en de uitsluiting van het Bijbelse christendom uit dit toekomstige Marxistische ‘Utopia’ waarin de EU wordt omgevormd. Een cashloze samenleving is daar een belangrijk en onmisbaar onderdeel van.

Bekende kopstukken zoals Mark ‘Facebook’ Zuckerberg, Bill Gates, George Soros, de politieke elite in Washington en Brussel, en zeker ook paus Franciscus, zetten zich al jaren in voor de oprichting van zo’n centralistisch geregeerde totalitaire dictatuur, die later zelfs een soort wereldregering moet worden. Nu daar in Europa (vrijheidspartijen) en Amerika (conservatieven / Trump) steeds meer verzet tegen komt, zal worden geprobeerd om deze extreemlinkse fascistische dictatuur in versneld tempo door te drukken.

 

Xander

(1) Anonymous
(2) Infowars

Zie ook o.a.:

29-07: Boek ‘Controleverlies’: Vrijheid Europeanen dreigt dankzij EU en Merkel te verdwijnen (/ Grootste gevaren: Brussel, afschaffing contant geld / totale controle, en massa immigratie)

2016:
04-12: Stephen Hawking: Dit is de gevaarlijkste tijd in de geschiedenis van de mensheid (/ ‘Verregaande automatisering groot gevaar voor stabiliteit samenleving’)

10-06: Bilderbergers plannen nieuwe financiële instorting om totale macht te grijpen
04-06: Einde vrijheid meningsuiting: EU wil elektronisch ID-bewijs voor internet (/ Brussel wil straks alles weten wat u online doet, welke contacten u heeft, welke sites u bezoekt, wat u koopt, etc.)
03-05: 100 topbankiers bijeen voor snelle invoering volledig digitaal betaalsysteem
09-04: Financieel expert: Europees verbod op contant geld komt veel sneller dan gedacht

2015:
02-12: Topman Oostenrijkse bank: ECB onteigent burgers; EU voert in Griekenland meldplicht cash in (/ DWN: Griekenland blauwdruk voor komende financiële onderdrukking in heel Europa – Analisten: Eerste stap naar totale inbeslagname bezittingen en rijkdom Europese burgers)
03-11: VN wil in 2030 verplicht biometrisch ID-bewijs voor ieder mens (/ Verdwijnen contant geld onderdeel van invoeren wereldwijd totalitair controlesysteem)
07-08: VN en Vaticaan lanceren ‘Agenda 2030’ plan voor wereldregering
06-06: Bilderberg 2015: Westerse elite wil contant geld uitbannen
30-05: ‘Geheim overleg VS en EU in Londen over snelle afschaffing contant geld’ (/ ‘Verschrikkelijke instorting Westerse sociale systemen onvermijdelijk’)
21-05: ‘EU wil euro redden door contant geld totaal af te schaffen’ (/ ‘EU wordt tussen nu en eind 2018 een totalitaire dictatuur die kopen en verkopen volledig gaat controleren en bepalen’)
12-05: Afschaffing contant geld: Deense restaurants, winkels en tankstation hoeven geen cash meer te accepteren
08-05: EU: Belastingdienst krijgt directe en onbeperkte toegang tot uw bankrekening
03-05: Centrale banken nemen concrete stappen naar verbod op contant geld
01-04: Duitse investeringsbank verwacht totale afschaffing cash geld in Europa
30-01: Zweeds bedrijf voorziet medewerkers van geïmplanteerde microchip

2013:
18-11: Centrale Banken overwegen spaarders rente te laten betalen in cashloos systeem

19-10: Beast Tech (6): Ontsnappen uit systeem van 'Het Beest' niet meer mogelijk

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gespekspartner uit om op het Geloofsforum

 - Ik Geloof... (Geloofsforum 31)  verder te praten.


Reacties

Pagina12
rescue op 15-08-2017 13:14

De synagoge van Satan is druk doende voorbereidingen te treffen voor de laatste act van verzet tegen God.

Stumpers, Ps.2

René van Zalk op 15-08-2017 13:17

Dan hebben ze op de wallen wel een probleem :-) 

Jerommeke op 15-08-2017 13:19

Ik probeer juist zoveel mogelijk in winkels, resaurants enzovoorts contant af te rekenen.  Maar uiteindelijk houd de gewone man of vrouw dit soort NWO doelstellingen niet tegen.   Alle beetjes helpen ofschoon ik wel degelijk besef dat dit de laatste stuiptrekkingen zijn van onze ten dode opgeschreven maatschappij.

Maar er breekt uiteindelijk een betere wereld voor ons aan. Dus houd moed.

Henk op 15-08-2017 13:21

"In het Openbaar Vervoer kan net als in Nederland al jaren niet meer met bankbiljetten en munten worden betaald." 

Dit klopt niet. Eergisteren met de stadsbus geweest. Kaartje kostte één euro. Gewoon met muntgeld betaald.

Willy op 15-08-2017 13:23

Laat ons hopen dat het zover niet komt mensen moeten nog met gewoon geld kunnen betalen! Het afschaffen van contant geld zal volgens mij nog niet voor morgen zijn alhoewel ik ook de evolutie niet kan voorspellen ergens zal men toch ook op de banken met contant geld verder moeten dat is mijn bescheiden mening ! Shalom

Econoom op 15-08-2017 13:26

Dit is niet het ultieme marxisme maar het ultieme kapitalisme.

Qromwel op 15-08-2017 13:28

Als de volkeren het zelf laten gebeuren ben je uitgepraat.

Qromwel op 15-08-2017 14:15

http://www.blacklistednews.com/Money_Laundering_Scandal_At_Australia%27s_Largest_Bank_Triggers_Another_Call_For_Ban_On_Cash/60324/0/38/38/Y/M.html

Witte Veder op 15-08-2017 14:30

Over vijf jaar is er geen contant geld meer in Nederland. (Volgens een uitspraak van een beveiliger van een van de grote banken in Nederland).

Dus hoe dan ook, de plannen liggen er al lang al.

Witte Veder op 15-08-2017 14:35

Het kan zelfs in mijn opinie zo zijn, dat men er wel meer haast mee gaat maken, omdat de burgers er al meer achter komen dat er wat aan de hand is. Dit valt te voorkomen als we als volk één blok maken, niet tegen moslims, maar vooral tegen deze dingen die m.i. de Grote Onderdrukking, waar de Bijbel over spreekt in de Openbaring van Johannes 13,14  zal bespoedigen.

Apocalyptische tijden. God moge u allen en uw geliefden en mij en mijn geliefden bijstaan.

Verder geloof ik niet dat geweld, op wat voor manier ook maar iets kan oplossen. De geschiedenis heeft dat al herhaaldelijk bewezen.

Tom op 15-08-2017 14:35

Als geen geld meer fysiek voorhanden dan gaan de mensen met bitcoins, goud, zilver en ruilhandel in goederen en diensten verder.

Jerommeke op 15-08-2017 15:08

Henk op 15-08-2017 13:21

Klopt wat je zegt Henk,  en voor de trein kan contant betalen ook nog steeds. (zowel loket als machine)

Maar het valt me wel op  dat er steeds meer bankautomaten stilletjes aan het verdwijnen zijn.

ohje op 15-08-2017 15:13

Onbeperkt digi geld iedereen tevree.

Totdat grondstoffe weg zijn en de bevolking explodeert.

Maak ik hoop ik niet meer mee hahaha wat een slachtpartij in de toekomst.

Comsol op 15-08-2017 15:32

Ik denk dat de mensen onderling snel een alternatieve munt of een soort ruil middel gaan bedenken, maar dat kan niet overal mee moet ik toegeven, misschien in wederdiensten en dergelijke.

Qromwel op 15-08-2017 15:57

Geruchtmakende zaken m.b.t. witwassen of overvallen e.d. zullen koren op de molen zijn voor de afschafbepleiters. Te beginnen met de grootste biljetten die gebruikt worden voor drugsdeals.

Positivo op 15-08-2017 16:03

Een voordeel, in een cashloze samenleving kun je het gewoon verrekken om te werken.

Want echt revenuen van je arbeid hebben alleen anderen.

allangwakker op 15-08-2017 16:03

Zo zitten de overheden en belastingdiensten Altijd te janken over dat  `zogenaamde zwarte geld `.....

Welk  zwarte geld ???  Zelf  deugen ze niet en zijn ze corrupt tot op hun botten :  Bedrijven betalen maar tussen de 2 en 10 procent belasting,  en vaak ook helemaal Niet....en wij de gewone hard werkende burger moet met veeel moeite de touwtjes aan elkaar knopen iedere maand,  en betalen tussen de 26 en 33 procent belasting, en dan moet je niet proberen over te werken want dan lever je de helft in !  Ondertussen wordt er van  `zwart geld ` wel  geleefd,  het verdwijnt wel terug in de economie,  je doet er boodschappen van,  je koopt een klein autootje, je spaart om een klein beetje  `achter de hand te hebben ` (  maar  oook dit verdwijnt terug in de economie indien je het nodig hebt )  Globaal genomen kun je dus zeggen,  dat  `zwart geld ` feitelijk toch voor 100 procent terug in de economie terecht komt !!!  Wat is dan eigenlijk het probleem van die Jankers ???  Wat denk je wat er bijv.  Volgende Week,  zou gaan gebeuren indien Contant Greld verdwijnt en de mensen niet meer `zwart ` kunnen werken ??? .....De horeca zal Stil vallen,  Bouwbedrijven zullen Stil vallen, Kledingzaken gaan failliet,  Campings zullen leeg staan,  Parfumzaken en Luxe artikelen  weg,  de totale economie zal in een paar weken zijd op hun gat vallen als morgen niemand meer de beschikking heeft over zwart geld....ik zeg :  zwart geld bestaat eigenlijk niet eens,  geld is geld,  en komt Altijd in de economie, altijd. En hoe hoger in de piramide-structuur,  Hoe corrupter die lui zijn,  en Hoe  harder dat ze janken dat ze  `tekort `komen.  Smeerlappen zijn het !

Tom Hendrix op 15-08-2017 16:04

De duistere machten, gaan vol op het orgel.

allangwakker op 15-08-2017 16:11

nog wat :  Waar ze ook over zitten te janken,  dat de vrouwen in Nederland  maar Gemiddeld  1, 7  kinderen krijgen.  De andere landen in Europa  liggen ook omtrent die percentages.  en dus moet Europa omgevolkt  (  der Umvolkung )  worden met bendes vluchtelingen,  om het percentage kinderen omhoog te krijgen.  Maaaar  wanneer het contante geld gaat verdwijnen en de papa `s  niet meer op zaterdag kunnen bijbeunen om de kinderwagen te kopen oampers,  dan zal het percentage kinderen van de  `echte ` Europeanen alleen maar afnemen....dan wordt het nog erger !

Kris op 15-08-2017 16:12

"Zweden behoort samen met onder andere Nederland tot de landen waar nu al de minste contante betalingen worden verricht (nog maar enkele procenten van het totaal)."

Nou ja, een paar... In 2016 was dit in Nederland nog 45%.

Hans op 15-08-2017 16:16

Hoi Xander,

Wees maar gerust, er komt geen totalitair gecontroleerde Marxistisch-socialistische werelddictatuur.

Er is alleen al een paar duizend jaar een oorlog van de rijkste 1% tegen de rest van de bevolking aan de gang. Alleen in de periode van 1950 tot 1980 was hier in het Westen een uitzondering op.

Enige doel wat zij hebben is zorgen dat zij alles hebben en de rest niks.

Groet,

Hans

Eelke Piers op 15-08-2017 16:17

Je kunt nog altijd gewoon gaan winkelen en in de rij gaan staan waar alleen gepint kan worden. Laat alles door de scan gaan en betaal contant. Men maakt natuurlijk grote problemen maar zeg gewoon: Als ik niet gewoon betalen kan dan hou de zaak maar dan ga ik wel ergens anders heen. De zaak wordt dan wel snel  geregeld want men heeft geen zijn om de waren op te ruimen en terug in de regalen te zetten.

Een paar keer doen en de pin-kassa's worden gesloten.

allangwakker op 15-08-2017 16:21
Eelke Piers op 15-08-2017 16:21

@ Kris op 15-08-2017 16:12

Klopt. Ik betaal altijd kontant maar als ik een elektrische fiets koop wil ik die graag pinnen. De vraag is dus hoe stelt men dit percentage vast? Is dit het deel van de omzet of van het aantal betalingen.

diem op 15-08-2017 17:02

@Jerommeke 13:19 'Maar er breekt uiteindelijk een betere wereld voor ons aan'. Lees maar eens het verhaal op http://www.traditioninaction.org/religious/h029rp.Protestant_Jordan.html

SEO op 15-08-2017 17:07

Wat als de electriciteit uitvalt?

Hoe doen we de collecte in de kerk?

Hoe geven we geld aan bedelaars?

Hoe leren we kinderen met geld omgaan?

Hoe geef ik mijn krantenjongen een beloning ah einde vh jaar?

Soms sta ik per ongeluk rood. Daarom heb ik altijd cash bij me. Wat te doen?

etc etc.

Net als bij de omwisseling van de gulden naar de Euro, nobody cares.

 

Witte Veder op 15-08-2017 17:12

Pinautomaten verdwijnen soms, vanwege de plofkraken. Dat was in onze plaats ook zo. Ik was nog wakker en ik hoorde een knal klokslag  03:00 des nachts. Ik vroeg mij eerst af: "Vuurwerk?" Zo'n harde knal? Op dit uur, dat kan niet. Ik keek naar buiten, maar zag niets. Geen vuur niets en verder bleef het stil. De volgende morgen lag de pinautomaat aan gort (diggels). Bij ons is er toen nog een nieuwe geplaatst. Dit is al 2 of 3 jaar geleden. Zou het nog een keer gebeuren, geloof ik niet dat er nog een nieuwe pinautomaat geplaatst gaat worden. Want in sommige andere plaatsen gebeurde dat ook niet na een plofkraak.

Verder zie ik inderdaad ook wel eens mensen nog met contant geld betalen, zeker in de bus. In de winkels kan het ook nog steeds hier, wel zijn er aparte kassa's soms beschikbaar voor alleen maar pinnen. Meestal dan als het erg druk is in de winkel.

Eduard op 15-08-2017 17:18

inderdaad henk (Henk op 15-08-2017 13:21) Ik begin xander beetje zat te worden. Ik geloof geen snars meer van wat julie vertellen. Die kernoorlog zou ook al 6 keer uitgebroken zijn immers. Adious! 

Maitreya op 15-08-2017 18:00

Dit was niet de bedoeling van de voorspelling van Share, dat op een gegeven moment geld zou verdwijnen. Later werd na hevige protesten die voorspelling genuanceerd dat het voor een tijd zou verdwijnen na de bekendmaking van de Heer. Maar onze landen staan bol van die idealistische toepassingen in het krankzinnige. De slechtste ideeën liggen in de toepassing. Je hebt veel goede ideeën die verkeerd worden toegepast. Zo heeft Share wel medegenuanceerd dat 'geld' een metafoor is van hebzucht. Maar het was al te laat. De grootste idioten zijn zij die het goed bedoelen. Ook Hollanders passen alles concreet toe door gebrek aan fantasie. Daarin ligt het fascisme. Als je daar hier over begint denken ze enkel en direct dat je daarmee de Duitsers bedoelt. Zo bereiken de imbecielen altijd het tegendeel van wat wordt bedoeld. Dat is de tragiek.

Dion op 15-08-2017 18:11

in een clean land als Zweden en andere noor europese landen waar weinig openlijke corruptie is zal dit makkelijker gaan  dan waar ze alles van corruptie aan elkaar hebben hangen ,,  daar vorm het zwart geld economie een zeer groot deel van de totale ecconomie .

de echt slimme mensen laat zich niet bestelen door bail out,  koop goud voor ongeveer de goudprijs zelf ,, en als je wat nodig heb verkoop je wat. kan de overheid het mooi uitzoeken, , er zullen vast wel regels zijn die dat verbieden, maar hoe de overheid handeld mag ook niet

iamnothappy op 15-08-2017 18:22

Zweden ... en als het electra door oorlog of zo iets uitvalt ?????

Tom Hendrix op 15-08-2017 18:41

@ Witte Veder: 14.35. uur. Dat ben ik met U eens.

Maitreya op 15-08-2017 18:53

Je hebt in Nederland twee begrippen die in veel andere talen niet zo helder zijn, als twee paren, vorm en inhoud. Hetzelfde soort probleem met wetenschap en techniek, de veronderstelde toepassing. De inhoud gaat vooraf aan de vorm, en manifesteert zich onvermijdelijk vroeg of laat in een of andere vorm.

Laten we van dat onderscheid vooral gebruik maken. Het zijn de ontkenners van de ziel, dus de materialisten die weliswaar al hun ideeën aan de innerlijke wereld van gedachte ontlenen (waarin ze zonder richting ronddolen) maar voor het gemak dat onderscheid nooit zullen maken, want de inhoud heeft geen tastbare materiële vorm voor hen waarop ze immers herkend worden door het gepeupel dat ze willen democratiseren als één persona om de laatste mogelijkheden tot het zwak doorschemeren van de ziel onmogelijk te maken. Het onderscheid ziel en persoonlijkheid loopt synchroon aan inhoud en vorm.

Witte Veder op 15-08-2017 19:11

Met voorspellingen is het altijd zo dat waarheid met leugens worden vermengd. Dus is het sowieso een leugen. De toekomstverwachtingen vanuit de Bijbel zelf vind ik de meest betrouwbare, want alles is tot nu toe uitgekomen. Er staan in de Bijbel genoeg waarschuwingen tegen valse profeten en valse profetiëen. We zijn dus al eeuwenlang hiervoor gewaarschuwd.

Qvic op 15-08-2017 19:39

Cash geld is nog steeds het enigste wettelijke betaalmiddel in Nederland. Cashloos betalen is geen wettelijk betaal middel/methode, dus kan geen enkele winkel jou verplichten om cashloos te betalen. Ze kunnen het wel proberen, maar zij hebben dat recht gewoon niet om jou te verplichten om cashloos te betalen. Zwartgeld bestaat niet, al het geld dat is ontstaan is als ware wit. Alleen de overheden kunnen jou geld ineens als zwartgeld gaan bestempelen, omdat zij denken dat zij daar nog een extra belasting op jou geld te goed hebben. Het contante geld is het smeermiddel van een economie, verdwijnt dit dan loopt de gehele economie vast. Maar dat begrijpen die bureaucraten niet, die van alles van achter hun bureau verzinnen waar de bevolking aan zou moeten gehoorzamen. Als jij alles met contant geld betaald, kan de overheid/banken niet zien waar jij je geld aan uitgeeft. Daar kunnen overheden met hun begluur en de totale controle over jou willen hebben niet zo goed tegen. Dit proberen zij met de radio en TV spotjes te verdoezelen met van: Als je niets te verbergen hebt, hoef je niets te vrezen. Met andere woorden van als de overheid alles weet wat jij met je geld doet, dat jij dan je veiliger voelt? Onzin natuurlijk. Het gaat om de totale controle over jou willen hebben en als er maar genoeg medelanders zijn die zo dom zijn om alles cashloos betalen en hun gehele leven wat zij zoal doen op de sociale media's te plaatsen zoals Facebook en hun smartphone 24/7 altijd bij hun hebben, kunnen overheden alles over jou te weten komen. Privacy hebben deze medelanders niet meer, dat geven zijn vrijwillig weg aan de overheden en banken.  Daardoor zal er steeds meer pogingen gedaan worden om het contante geld te laten verdwijnen uit de economie. Onthoud goed dat alle banken private instellingen zijn en geen staatsinstellingen en deze private instellingen willen zo veel mogelijk winst behalen voor hun aandeelhouders. De winsten zijn voor hun en de verliezen worden op jou verhaald. Zo werkt het in de echte banken wereld

Noorderlicht op 15-08-2017 19:57
@Witte Veder op 15-08-2017 17:12

"Pinautomaten verdwijnen soms, vanwege de plofkraken. Dat was in onze plaats ook zo. Ik was nog wakker en ik hoorde een knal klokslag  03:00 des nachts."

Misschien geen toeval, want 03:00 uur s' nachts is het heksenuur, dus het zou mij niets verbazen als ook dit voorval  een opzet is ten behoeve van de satanische NWO.

Noorderlicht op 15-08-2017 20:22
@Hans op 15-08-2017 16:16

"Wees maar gerust, er komt geen totalitair gecontroleerde Marxistisch-socialistische werelddictatuur.

Er is alleen al een paar duizend jaar een oorlog van de rijkste 1% tegen de rest van de bevolking aan de gang."

Ik lees hier anders twee tegenstrijdige zinnen Hans, het één sluit het ander namelijk niet uit;-)

Project Lucid op 15-08-2017 20:56

Zweden is dus reeds gevallen op fiancieel gebied. En dit nog afgezien van de mosliminvasie in dat land.

Zie ook: Project L.U.C.I.D -- Het 666 Universeel Controlesysteem van het beest:

http://www.openbaring.org/lucid.html

HE op 15-08-2017 21:04

Willy schreef: Laat ons hopen dat het zover niet komt mensen moeten nog met gewoon geld kunnen betalen! Het afschaffen van contant geld zal volgens mij nog niet voor morgen zijn alhoewel ik ook de evolutie niet kan voorspellen ergens zal men toch ook op de banken met contant geld verder moeten dat is mijn bescheiden mening ! Shalom

Onder normale omstandigheden zal afschaffing van contant geld morgen nog niet gebeuren maar wie zegt ons dat de omstandigheden normaal blijven?

Patatje Oorlog op 15-08-2017 21:19

Ik vraag u: hoeveel geld hebt u in uw portemonnee en hoeveel geld hebt u op de bank? meer dan 99% van al het geld is al digitaal, die ene procent maakt voor de genoemde maatregelen als blokkade en automatisch 5% of 10% heffen ook niet uit.

Qromwel op 15-08-2017 21:28

Witte Veder op 15-08-2017 19:11: Maar er wordt heel wat geïnterpreteerd. En velen pretenderen de wijsheid in pacht te hebben. Er rest m.i. maar één ding, volharden tot het einde. Absoluut uit den boze is het noemen van data.

allangwakker op 15-08-2017 21:29

Qvic  19.39 u  :  Helemaal gelijk !!  Heb ook geen smartphone, geen facebook (  en ook geen magnetron of platte TV )....ik doe daar dus allemaal niet aan mee  (  rijmt  hahaha )

Noorderlicht 19.57 u  :  uw 3e en 4e regel,  was het Eerste  waar ik aan dacht,  toen  @witte veder vertelde over die plofkraak  ;  opzet !

Witte Veder op 15-08-2017 21:33

Tom Hendrix op 15-08-2017 18:41

Dank u. Dat gebeurt me niet al te vaak dat iemand het met mij eens is. Ik krijg meestal tegengas.

Witte Veder op 15-08-2017 21:35

0,05 % rente nog maar op de spaarrekening. Nog even en dan is het nul komma nul nul.

Albert op 15-08-2017 21:38

Hoe zat het ook alweer met het teken van het beest uit Openbaring? Niet meer kunnen kopen en verkopen zonder het teken te hebben aan voorhoofd of rechterhand. Kan op verschillende manieren uitgelegd worden, maar het gaat er wel op lijken dat het die kant op gaat.

allangwakker op 15-08-2017 21:47

Patatje Oorlog 21.19 u  :

De meeste mensen die ik ken,  hebben op de bank  Niets,  of staan bij tijd en wijle wat in de min

In de portomonnee hebben ze wat meer,  echter geen pakken met geld,  en ze doen zo zuinig mogelijk omdat ze het anders niet redden tot volgende week

De enigen van de ` gewone ` bevolking  die thuis Wel pakken met geld hebben liggen,  die zitten in de drugs maar ook zij hebben op de bank veelal Niets of een beetje.

Vanaf de bovenste-midden-klasse  hebben mensen geld op de bank,  zij worden dan ook het meeste geraakt dadelijk. 

Contant geld zal in de onderste klassen altijd blijven circuleren,  misschien dan wel onder elkaar, maar dat zullen ze niet gemakkelijk uit kunnen bannen.  De Elite kan wel zeggen,  dat geld is waardeloos .....maar als wij daar  ` onder elkaar ` nou gewoon niet aan meedoen ?  Ze kunnen zoveeeeel zeggen ....

vlokje op 15-08-2017 21:54

De energie voorziening van zo'n chip wordt gegenereerd door beweging.

Lichaamdelen die het meeste in beweging zijn: het (voor)hoofd en de rechterhand 

Dat heb je vast eerder gehoord,  teken op voorhoofd of rechterhand

Br@m op 15-08-2017 22:23

Stoppen met cash geld kan alleen als heel de wereld mee doet, dus dat gebeurd nooit. Anders gaan europeanen dollars etc. opnemen en elkaar daarmee betalen. Als ze stoppen met cash geld stort de hele wereld economie in elkaar. Als je dit in de Zuidelijke en Oostblok landen verteld, lachen ze je hard uit. Weet je hoeveel automaten er in Europa staan waar muntgeld in gaat, dat zijn er miljarden, die kunnen ze allemaal opruimen. Fabeltjes, meer niet.

Atina op 15-08-2017 22:41

https://nl.wikipedia.org/wiki/Vikingen    Betekend plunderaar . Wie kwam alleen om te roven en te stelen  ?  

mientjei op 16-08-2017 00:32

@ Maitreya 16.00  Hollandrs hebben geen fantasie, dan bent u wel heel slecht op de hoogte van de ned.  schildrkunst

literatuur, cabaret , volksverlalen , muziek , sprookjes, volksaard, kan nog effe doorgaan,,  daarin ligt her fascisme zegt u , dus wij zijn de fascisten, ben nu werkelijk boos, en dan als klap,op de vuurpijl dat woord imbecielen, ben nu heel boos.

kent u deze mop    wat is het dunste boek ter wereld?   Antwoord  duizend jaar duitse humor    Pas op voor mensen (volken) zonder humor, humor , dat zie ik bij moslims ook heel weinig

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl