HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Westen op rand financiële instorting en uitbreken terreuroorlog’

‘Russisch leger staat klaar om militair in te grijpen in Europa’

Wij hopen met u dat dit niet meer dan een wilde complottheorie zal blijven.

We hebben er lang aan getwijfeld of we er een artikel aan moesten wijden, maar hebben besloten dit alsnog te doen, onder de uitdrukkelijke waarschuwing dat het hier om onbevestigde bronnen en geruchten gaat, en het complottheorie-gehalte daarom hoog is. Desondanks zijn er ook volgens officiële analisten en commentatoren al geruime tijd signalen dat het Westerse financiële systeem op de rand van totale instorting staat. Walter Eichelburg van het veel gelezen Hartgeld.com verwacht dat deze supercrash mogelijk nog binnen een week, maar anders uiterlijk in september of oktober zal plaatsvinden. Deze instorting zal volgens hem gepaard gaan met het uitbreken van de lang gevreesde, door de elite gewilde islamitische terreuroorlog tegen de Europese bevolking.

 

Eichelburg beroept zich op tal van soms hooggeplaatste bronnen in de financiële wereld, de politiek, het leger en de politie. Naar aanleiding van inside informatie van een ex-bankier, die zou hebben gezegd dat het ‘financiële systeem dood is’ en ‘dat was het dan!’, reageert hij dat de banken mogelijk aanstaande maandag al dicht blijven, en de terreuroorlog van duizenden door de Europese politiek naar onze landen gehaalde, als ‘vluchtelingen’ vermomde moslimterroristen dan zal losbreken. In zijn artikel van 20 augustus werd nog gesproken van eind september / begin oktober.

Het zal enkele dagen duren voordat het leger kan of mag ingrijpen. In de tussentijd zullen minimaal enkele honderdduizenden Europeanen door de terroristen worden afgeslacht, verwacht Eichelburg. Het aantal slachtoffers zou ook eenvoudig in de miljoenen kunnen gaan lopen, omdat de banken en winkels dicht zullen blijven, en er al heel snel een tekort aan voedsel e.d. zal ontstaan. Volgens een Duitse bron zal het zelfs ‘erger worden dan tijdens de Tweede Wereldoorlog.’

‘Russisch leger klaar om in te grijpen’

Van zijn Russische contacten heeft hij begrepen dat het Russische leger in de hoogste staat van paraatheid is gebracht, en bij de beginnende terreuroorlog en aanverwante totale instorting van Europa zal ingrijpen. Moslims in Europa beweren vaak dat ‘dit straks allemaal van ons zal zijn’, maar ze houden er geen rekening mee dat Rusland nooit een islamitisch, met kernwapens bewapend Europa zullen toestaan, omdat zij dan het volgende doelwit zullen worden.

Jarenlang heeft het Kremlin geprobeerd om de economische en politieke banden met Europa aan te halen, maar de EU koos juist voor de agressieve Amerikaanse koers gericht tegen Rusland, en pro-islam / immigratie. Die keus voor een alliantie met de islam zal ons continent dermate zwaar gaan opbreken, dat het maar zeer de vraag is of we daar ooit van zullen herstellen.

‘Huidige politici naar strafkampen’

Hoe dan ook, volgens Eichelburg zullen alle politici die de massale immigratie van grote aantallen jihadstrijders mogelijk hebben gemaakt, na afloop wegens volksverraad en hulp aan de vijand worden berecht en in strafkampen worden gestopt. Voor die tijd zullen de terreur zaaiende moslims tot op de laatste man worden uitgeschakeld of permanent naar hun thuislanden worden teruggeslagen.

‘Moslimaanval op Israël’

Eichelburg vermoedt dat de terreuroorlog in Europa gepaard zal gaan met het uitbreken van een moslimoorlog tegen Israël, die wel eens op de Derde Wereldoorlog zou kunnen uitlopen. In de Verenigde Staten zullen de maatschappelijke spanningen kunnen uitbarsten in een nieuwe burgeroorlog.

Complottheorie

Tot slot benadrukken we nogmaals dat het om onbevestigde geruchten gaat, en dat Walter Eichelburg deze systeemcrisis de afgelopen jaren al meerdere malen vergeefs heeft voorspeld. Onder zijn artikel heeft hij op aanraden van zijn advocaat een disclaimer gezet waarin hij zegt dat zijn teksten ‘pure fictie zijn, die echter een morele waarschuwing zijn, en geen aanleiding voor ‘zieners’ zijn.’ Desondanks laten alle zorgwekkende ontwikkelingen in Europa zien dat een supercrash vrijwel niet meer te vermijden is, en bij ongewijzigd beleid vroeg of laat onherroepelijk zal komen.

 

Xander

(1) Hartgeld (Afbeelding: Hartgeld)
(2) Hartgeld (PDF artikel)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gespekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Pagina12
Anna op 26-08-2017 21:33

Eelke 16.34 uur 

Dat heb ik,ook altijd gedacht; totdat ik mij eens heb verdiept in de NWO ..... een " oude documentaire " met heel veel feiten....waar je niet omheen kunt........ The deep state 50 year old recording explains why the world is going crazy..... te zien op you tube zeer verhelderend.... kost " even tijd " 1.14 min.

Dit geeft ook inzicht in demonstraties die in de USA momenteel  zoveel discussie geven.....Het is zeer gecompliceerd en het hele systeem heeft diverse invalshoeken.... Ik ben er van geschrokken dat het kwaad zoveel " gezichten " heeft en zo diep geworteld zit in onze maatschappij.....

Jan van eijk op 26-08-2017 22:47

Jullie plaatsen alleen maar complottheorieën.

Welke artikelen uit de afgelopen 5 jaar zijn er nou echt uitgekomen?

BB op 27-08-2017 02:13

Amen !!!Maria ....Hij die komt op de wolken 🙌🏻

antonis op 27-08-2017 11:42

Over een economische crash hebben het vele gehad een persoon in het bijzonder wil ik hierbij noemen nl Simon Parkes, aan het begin van iedere radioshow haalt hij een aantal zaken aan met name over de economie wereldwijd, zie verder www.simonparkes.org

Wardje op 27-08-2017 13:42

@Anna,Weishaupt. Met enige verwachting heb ik je link opgezocht, in bereidheid een uurtje en een kwartier eraan te besteden.  Reeds de derde zin echter bevatte al twee historische fouten. Ten eerste: Weishaupt bekeerde zich niet tot katholicisme, maar was er al van kinds af aan in opgegroeid. Ten tweede: hij is nooit priester gewijd zoals de video voorgeeft. Hij is ook nooit jezuïet geweest zoals veel "bronnen" stellen. Hij was leerling van jezuïeten en later (getrouwde, eerste leek-) hoogleraar in het kerkelijk recht aan hun universiteit in Ingolstadt.  Overigens: boeken met documenten  over de beierse illuminati en vrijmetselarij bestaan er ook nog.  Zelfs van 140 jaar oud. Bv. van Jezuïeten! En die zijn niet de slechtste over die onderwerpen.

Een ander geluid op 27-08-2017 15:06

Eelke op 26-08-2017 16:34

U zegt:

De mensen van wie het geld is (de Redschilds en consorten) en het creëren zullen er echt voor zorgen dat hun geld niet waardeloos wordt.

Mijn reactie:

De Rothschilds en consorten zijn zo onvoorstelbaar rijk, dat zij gevrijwaard zijn voor iedere crisis. Zij bezitten veel onroerend goed, ondernemingen, edelmetaal, kunst, antiek enz. enz. Als je niet gedwongen bent om je bezit te verkopen, kan je iedere (financiële) crisis uitzingen. De fluctuaties van koersen en prijzen zijn voor hun slechts een momentopname. Hun bezit aan onroerend goed verandert niet door de waarde van een bepaald moment. Of dat nu voor miljoenen in de boeken staat of voor nul, ze blijven eigenaar van hun kastelen, villa's, grondbezit, mijnen, ondernemingen, edelmetaal enz. Door de spreiding van hun bezit over een groot aantal soorten activa, zal de daling van het een (bijvoorbeeld koers aandelen) goed gemaakt worden door de stijging van iets anders, bijvoorbeeld koersen edelmetalen, enz. Zolang je niet gedwongen bent om je bezit te verkopen voor de op dat moment geldende dagwaarde maakt, het ook niet uit wat de waarde is in het economische verkeer. 

Om een lang verhaal kort te maken, het maakt de Rothschilds niet uit als de huidige Euro's, Dollars, Yen en andere munteenheden nagenoeg waardeloos worden. Zij staan zelf aan het hoofd van de economische sanering en vervangen simpelweg de ene munteenheid door de andere. Nieuwe munten en andere bankbiljetten en klaar !!! Vergelijkbaar met de conversie van de gulden naar de euro. De enige slachtoffers zijn de gewone mensen. Als je aan de top van de voedselketen staat, wordt je nooit opgegeten door de ander. 

Zolang zij aan het hoofd staan van de drukpersen die het geld printen, zal het hun een biet wezen.

Een quote van Mayer Amschel Rothschild: "Geef me de macht over het geld van een land en het is me om het even wie haar wetten maakt". 

"We" hebben de Rothschilds het recht gegeven om fiatgeld uit het niets te scheppen en daar betalen we als individu en samenleving aan hun rente voor.

Als je er goed over nadenkt is het hele systeem te bespottelijk voor woorden. De Rothschilds kregen van Koning Willem III van Oranje in 1694 het recht om geld vanuit het niets te scheppen. Dat leenden zij uit tegen rente en binnen 350 jaar bezitten ze bijna de hele wereld. 

http://achterdesamenleving.nl/de-top-van-de-geldpiramide-de-rothschilds/#.WaGYZihJaUk

Zo kan ik ook rijk worden; Rutte geeft mij het recht om uit het niets geld te maken. Ik leen dat uit aan alle mensen en bedrijven in NL en iedereen betaald mij daar dan rente over. Nou, geloof maar dat ik binnen loop.

Dat is in het klein ons financiële systeem. 

Oma op 27-08-2017 16:06

Inderdaad, een ander geluid!

Rente innen op gebakken lucht...gedrukt papier zonder enige waarde want niet gedekt door goud...op die manier heeft de elite de hele wereld genaaid. Bovendien kunnen ze zo zelf een volgende financiële crisis bedisselen en uitlokken om chaos te creëeren als het nodig wordt omdat de massa tegen hen in verzet komt...ideale afleiding om hun vege lijf te redden

Eelke op 27-08-2017 16:19

@ Klopt wat je zegt. Daarom vertel ik ook omdat de staatseigendommen van Griekenland voor de Rothchilds belangrijker zijn dan geld.

Wel is het zo dat de schulden betaald zullen moeten worden.

Oma op 27-08-2017 19:22

@Eelke: nee hoor, een oorlog diende altijd al om van schulden af te geraken...dan konden ze blanco, zonder schulden, opnieuw beginnen..

jawel op 27-08-2017 20:39

Als je zelf ongelimiteerd geld kan bijdrukken , waarom zou je dan zitten azen op een paar  % rente , wat heeft dat voor een zin ?  Dit zijn dingen die ik niet goed begrijp , als ik geld zou kunnen printen , dan zou ik het omzetten in onroerende zaken en harde assets die zijn waarde behouden. papieren geld is gebaseerd op vertrouwen , als dat er niet meer is dan is de waarde van dat papieren geld nul. 

jawel op 27-08-2017 20:43

Nog even dit , israel maakt gehakt van ze , de moslims hebben daar geen enkele kans .

Agenda 21 op 27-08-2017 21:23

Duurt daarom de kabinetsformatie zo vreemd lang?

Wacht men op iets?

Mathew op 27-08-2017 21:25

Even naar youtube:

Toets: Near death experience (NDE) met 3 beings of light-given prophecies

Ook deze vrouw heeft tijdens een verbijsterend ervaring aan de andere kant, info gekregen over een ophanden zijnde oorlog overeenkomstig de Noorwegian woman jaren "60, eerder ooit vermeld op deze site.

Vreemd trouwens dat van die Joodse jongen Nathan geen enkel woord is uitgekomen hoewel hij zeer gedetailleerd profeteerde over direct ophanden zijnde gebeurtenissen...... 

Een ander geluid op 27-08-2017 22:39

jawel op 27-08-2017 20:39

U zegt:

Als je zelf ongelimiteerd geld kan bijdrukken , waarom zou je dan zitten azen op een paar  % rente , wat heeft dat voor een zin ? 

Mijn reactie:

Dat is juist het geraffineerde van het hele systeem, men wekt de indruk dat de geldcreatie in onafhankelijke handen is. Namelijk in handen van de staat / centrale bank. Die verlenen toestemming aan de commerciële banken. Tot de crisis van 2008 mochten die commerciële banken voor iedere euro aan eigen bezit € 40 uitlenen. Een enorme "hefboom" dus. Voor 1 miljard bezit op hun balans mochten ze 40 miljard euro "scheppen" en uitlenen. De winsten die de banken zo maken, komt voor een groot deel bij de aandeelhouders en dat zijn vooral de rijken op aarde (waaronder de Rothschilds). 

Als je de massa wil bedonderen, moet je het wel zo doen dat niemand het doorheeft en dat is ze op deze manier ruim 300 jaar gelukt. Als de Rothschilds zelf aan de drukpersen zouden staan, zou iedereen het voor monopoliegeld houden en nu niet. Maar geloof me; van 350 jaar "alléén" maar rente vangen, wordt je ook de baas van de wereld ! 

Bea op 18-09-2017 19:47

En owee als gewone stervelingen wat valse hondertjes maken... 

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl