Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Werknemers arbeidsbureau: Maximaal 1 op de 1000 migranten geschikt voor werk

Ook Duitse militairen klappen uit de school: ‘Ons is letterlijk verboden om het volk te beschermen en in te grijpen bij geweld – Hooguit 10% echte vluchtelingen, rest is vrijwel uitsluitend islamitisch en geeft grote problemen’ – ‘Merkel wil na verkiezingen Afrikaanse migranten met vliegtuigen laten ophalen’

Het zou ook 'Der Untergang - Teil 2' kunnen worden genoemd.

De meeste moslimmigranten willen helemaal niet werken, zo fluisteren werknemers van een Duits arbeidsbureau, bang als ze zijn om de waarheid te vertellen, want daar staan harde sancties op. Jonge Turken komen brutaal in dikke BMW’s en eisen onder dreigementen met geweld tegen de medewerkers en hun gezinnen steeds meer geld, wat hen vervolgens gegeven moet worden. Van de migranten die wèl willen werken, is ‘op zijn best 1 op de 1000 daarvoor geschikt’. En zelfs die stopt er weer mee zodra hij merkt dat hij ‘maar liefst 8 uur per dag’ moet werken. Arbeidsprojecten voor migranten mislukken daarom allemaal. ‘Vraag maar bij firma (xxxx), hoeveel van die vakkrachten die wij hebben bemiddeld daar nog werken. Ik kan het je wel vertellen: nul, van de 30 die we er hebben geplaatst.’

 

Achter de door de media opgetrokken politiek-correcte schermen vervalt Duitsland in rap tempo tot een ‘failed state’. De reden: ontelbare aantallen moslimmigranten. Met de nadruk op hun afkomst, want werknemers van arbeidsbureaus vertellen bijna met heimwee over bijvoorbeeld Chinese migranten, die een totaal andere mentaliteit hebben, die wèl heel graag willen werken, zich bijna schamen om van de staat te moeten leven, en zelfs cadeautjes willen geven als ze aan een baan zijn geholpen.

82% permanent aan het uitkeringsinfuus

Hoe anders is het met migranten uit moslimlanden, waarvan het leeuwendeel uit jonge mannen onder de 35 jaar bestaat. Alle lagere ambtenaren hebben er hun buik meer dan vol van. Er wordt alleen maar geëist; de nieuwkomers willen verder niets en nergens aan meewerken. Sowieso zijn ze nergens voor geschikt. Ze spreken niet of niet voldoende Duits en willen dat meestal ook niet leren. Ze hebben geen beroep geleerd en kunnen doorgaans geen enkel diploma overleggen.

De waarheid is dan ook hard: 82% van alle moslimmigranten moet permanent van uitkeringen en toeslagen blijven leven. De overige 18% van Merkels ‘vakkrachten’ is hoogstens geschikt voor de laagst mogelijke gekwalificeerde banen zoals vuilnismannen. En dat geldt dan alleen de zeer weinigen die willen werken. Er vindt dus een massale immigratie in de sociale zekerheid plaats, die uiteindelijk onbetaalbaar wordt en compleet zal instorten. De haat tegen het regime Merkel onder deze ambtenaren is dan ook groot. (1)

Soldaten mogen zich niet verdedigen tegen migrantengeweld

Dat geldt absoluut ook voor de gewone Duitse soldaat. Ook hier angst om met naam en toenaam te worden genoemd, want de sancties op het vertellen van de waarheid zijn streng. Vanaf het allereerste moment dat Merkel eenzijdig besloot de grenzen te openen ‘werd ons gelijk gezegd dat wij ons volledig op de achtergrond moesten houden, ongeacht wat er zou gebeuren. Zelfs als we zouden worden aangevallen, mochten we ons niet verdedigen.’

Duizenden migranten werden ondergebracht op legerbases. Bij de dagelijkse vechtpartijen, waarbij stokken en metalen staven werden gebruikt, mochten de soldaten echter niet ingrijpen, zelfs niet als er mensen bloedend op de grond lagen. Tal van dit soort ‘tijdelijke’ AZC’s werden veranderd in hoerenkasten, waar ook minderjarigen werden geprostitueerd. De prijzen hingen buiten gewoon op een bord te lezen – zelfs dat bord weghalen werd door de autoriteiten verboden.

Waar de soldaten dan wel voor werden gebruikt? Voor het registeren van migranten. Wat per migrant soms twee uur duurde, omdat moslima’s al krijsend weigerden hun boerka’s af te doen om een pasfoto te laten maken.

‘10% is echte vluchteling, rest geeft alleen maar problemen’

De militairen schatten dat hooguit 10% een echte vluchteling is. Meestal zijn dit christenen, Koerden en andere door moslims gehate minderheden. De andere 90% is dan ook moslim, en die veroorzaken doorgaans de grootst mogelijk problemen, om over het gebrek aan hygiëne en het verspreiden van soms ernstige infectieziektes maar te zwijgen. Soldaten mogen zich zelfs niet verweren als er geweld tegen hen wordt gebruikt.

Cameraploegen van de publieke omroepen die kwamen filmen, waren in al deze feiten niet geïnteresseerd. Die hadden slechts de opdracht om een zo positief mogelijk ‘wir schaffen dass’ beeld te schetsen.

‘Duitsland is een gekkenhuis geworden,’ concludeert journalist Hans Mundi. ‘Onder Merkel worden niet alleen de landsgrenzen afgeschaft, maar tegelijkertijd ook het leger. Niet langer enkel ‘zwaarden tot ploegscharen’, maar ‘soldaten tot sociale werkers’ – of gelijk maar tot wc juffrouwen?!’

En het wordt, nadat Merkel volgende maand de volgens diverse bronnen gemanipuleerde verkiezingen zal winnen, de komende jaren nog veel erger, want de bondskanselier wil de miljoenen Afrikaanse gelukszoekers die naar Europa willen een gevaarlijke tocht over de Middellandse Zee besparen, en met vliegtuigen laten ophalen (3). GroenLinks leider Jesse Klaver kan dus zó aanschuiven in Merkels volgende kabinet. Tussen zijn extremistische partij en Merkels CDU bestaan namelijk nauwelijks nog verschillen.


Xander

(1) Anonymous
(2) Anonymous
(3) Anonymous

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gespekspartner uit om op het Geloofsforum

 - Ik Geloof... (Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Pagina12
Infidel4U op 14-08-2017 15:24

Tijd voor een goeie ouwe 'Putsch' in Duitsland. Merkel en consorten moeten gewoon wég. Hoe lang laat de Bundeswehr nog over zich heen lopen? Een mogelijk scenario voor een dergelijke actie is te lezen in 'Coup Europa' van Victor Onrust. Een alternatief voor de huidige ellende is trouwens te vinden in het Sociaal Humanisme...

Tom Hendrix op 14-08-2017 15:31

Madam Merkel voert gewoon het " Coudenhoven-Kalergi Plan", de genocide op de Europese blanke bevolking uit. Tenminste zo zie ik dat.

René van Zalk op 14-08-2017 15:35

Anonymous is er inmiddels ook achter hoe fijn de islam is.

Kamil op 14-08-2017 15:49

Muslims werken niet. Inderdaad dat heb ik dertig jaar geleden in Irak bij Abu Kamal aan de Eufrat ondervonden. De deontologie is dat een 'glovige' zich niet onderwerpt aan een Kaffir-baas. Lees ook in Genesis het eigen 'wihshfull denken' van Ismaelieten en de Isakiten : 'ge zult zo talrijk zijn als de sterren aan het firmament, en jullie zullen de wereldbeheersen.'  Kamil Souleymane.

vlokje op 14-08-2017 15:58

hij werkt wel......

alleen hij doet niks

en krijgt daar geld voor,

net bijstand alleen verdient het beter

Michaël ;-{> op 14-08-2017 16:23

Satan weet dat er nog maar weinig tijd over is, daarom gaat de doos van Pandora wagenwijd open.

Qromwel op 14-08-2017 16:50

Wat let die militairen een putsch uit te voeren? 

@Xander; is er in Duitsland geen site als deze?

SEO op 14-08-2017 17:15

AD bericht vandaag uitgebreid over achtergronden van de moordenaar in Charlottesville, maar Islamitische aanslagen zijn altijd 'gewoon' aanslagen. AD is een partijblad geworden. Brrrrrrrrr.

Wardje op 14-08-2017 17:18

Irakese helpster van vluchtelingen in Wenen waarschuwt dringend over wat deze over ons zeggen. "Politici moeten ingrijpen, anders zal het Oostenrijk in hoogstens 20 jaar zo zijn als Afganistan nu". Irakese vluchtelingen worden er opgevangen door radicale organisisaties. "Die vertellen hun dat ze hun godsdienst in rust kunnen uitoefenen en dat Oostenrijk spoedig aan hen zal toebehoren."   ---  http://www.kath.net/news/60546

Dewevoga op 14-08-2017 17:18

Kunnen de overheden dit uitleggen?

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/14/zo-waar/

anora op 14-08-2017 17:19

Toch denk ik dat er heel veel geschikten zijn onder asielzoekers. Onder de 'normale' asielzoekers. Zeker wel.

A. Verlof op 14-08-2017 17:28

6 miljoen Joden  vergast en verbrand,dat was Duitsland in WO2,G-D,s volk uitroeien,daar was alle om te doen.

Nu zijn we op het punt beland ,dat juist de grootste vijanden van G-D,s volk binnengehaald worden in Duitsland,en overbeschermd worden door de regering  van Duitsland.

Werken doen-hoeven-en gaan ze niet doen.

De Joden vormden een rijke positieve bijdrage aan Duitsland en de landen er om heen.

Nu moet het G-D,s volk hatende volk omarmd worden.

Ik huiver bij deze gedachten,de schulden van Duitsland worden onmetelijk groot door de zogenaamde vluchtelingen.

Zij krijgen straks stemrecht,en dan betekent het dat ze de macht  overnemen.

Hun vrouwen lopen vaak zwanger rond, massale geboorte stijging onder de moslims.

Het eigen volk word dudanig onder financiele druk gebracht,dat ze niet in staat zijn om een gezin te kunnen stichten.

Binnenkort is het over hier in NW europa.

Mijn advies is,ga naar Israel bij de Joden G-d,s volk ,daar ben je Veilig.

23 september is de opname,en dan gaat alles instorten hier,maar de Joden G-d,s volk,het Zionisme is dan veilig  opgenomen

Dewevoga op 14-08-2017 17:38

Nog even een opfrisser voor wie het nog niet weet: En vergeet deel 1 niet

https://ejbron.wordpress.com/2017/08/12/islam-voor-westerlingen-deel-2/

Anna op 14-08-2017 18:34

Op deze manier ontstaat er weer een geheel nieuwe situatie in Europa. 

De " legers " in Europa ; de NAVO zitten financieel al onder hun minimum, wat betreft bezetting en financieel........  en Trump eiste dat we als Europa eerst maar eens ons budget en materieel op peil moesten brengen..... en hij maakte pijnlijk duidelijk dat de steun van Amerika aan de NAVO niet " eindeloos" is....... Nu mogen soldaten dus ook niet meer ingrijpen als en iets onrechtmatigs gebeurt......Terwijl we overspoeld worden door mensen die onze maatschappij volstrekt niet kennen en niet van plan zijn om te integreren maar de boel te frustreren / chaos te veroorzaken..... onze " normen en waarden " omver te werpen...... Wat doen de regeringen van de betreffende landen??????? Niets.....  en waarom niet??????? Zij hebben toch de plicht om hun burgers te beschermen.........Waarom mogen soldaten niets zeggen en niet ingrijpen?????? Wat is er in Europa toch aan de hand.???? Het wordt steeds gevaarlijker....! 

Qvic op 14-08-2017 18:43

Het enige wat ons autochtonen bevolking nog rest is gewoon masaal te gaan staken, de boel letterlijk plat leggen in het land. Als iedere autochtoon sollidair er mee is, is het zo over en uit met die politieke waanzin van de EU lidstaten en de EU. Want zonder ons kunnen zij helemaal niets.

jottum op 14-08-2017 19:12

Sprak een haagse turk dit weekend die vreest dat turkije op afzienbare tijd de top van westerse telecombedrijven als kpn, t-mobile, vodafone en at&t zal gaan vervolgen wegens faciliteren van de mislukte turkse coup door e-mails van aanhangers en sympathisanten in het westen door te zenden (destijds).

En in (juridisch) europa levert iedereen elkaar uit als het maar geen geld kost of juist oplevert en zodoende kruipt de spin voort, toch?

Willem op 14-08-2017 19:44

Wanneer, hoe ver buigt de boog voordat hij breekt? Hoe lang hebben we nog, want dat dit fout gaat staat als een paal boven water. En dat de duitsers dit al zo lang pikken verbaasd me toch wel of moet ik me verbazen over de politieke correctheid zoals ook in Engeland, Zweden en hier. Er komt een dag dat we zullen moeten knokken en hard ook want we kunnen niet toestaan dat de islam hier de overhand krijgt. Ik wil Victor Orban als president van Europa, een van de weinigen die ziet wat er gebeurt en zijn mond open doet. Merkel is misdadig bezig.

Patatje Oorlog op 14-08-2017 21:11

Merkel wil de tweede wereldoorlog nog eens dunnetjes overdoen, maar in plaats van Duitsers in te zetten, daar waakt Europa wel voor, laat ze het vuile werk opknappen door een bevolkingsgroep die onaantastbaar op een voetstuk staat en zelf niet doorheeft dat ze voor die doeleinden naar Europa worden gehaald. War by proxy. Dat de Duitsers uiteindelijk ook zullen verdwijnen zal haar verder worst zijn. Ze heeft toch geen nageslacht.

Qromwel op 14-08-2017 21:14

SEO op 14-08-2017 17:15: Over de aanleiding tot eea. schrijven ze niet? Waarom moet 'ineens' het beeld van Lee verwijderd worden? Omdat men geschiedenis wil uitwissen. Maar voor veel zuidelijken heeft het emotionele betekenis. Zo raken gemoederen verhit. De doodrijder is uiteraard een rechtse terrorist, geen verwarde man.

Qromwel op 14-08-2017 21:15

Kamil op 14-08-2017 15:49: Er valt anders heel wat puin te ruimen.

Qromwel op 14-08-2017 21:18

Ik zal het nog eens vragen: weet iemand wat er gebeurde op 11 augustus 1999?

Tom op 14-08-2017 21:26
Anna op 14-08-2017 18:34
..... Wat is er in Europa toch aan de hand.???? Het wordt steeds gevaarlijker....! 
 

We worden geregeerd door psygopaten betreffende het misdadige beleid wat heden gevoerd wordt dit beleid wordt aangestuurd door de veelal “onzichtbare” elite die vertegenwoordigd zitten in de BIS (bank of international settlement) sedert 1930 opgericht, toenmalig ondertekend door alle landen over de wereld, deze bandieten regeren het financiele systeem en hiermee ook het beleid van landen met hun regeringen.

Deze organisatie is de grondlegger van de te vormen NWO in samendracht met de VN en de linkse socialisten, Onderstaande link van een klokkenluider die met gevaar van eigen leven uit de illuminatie gestapt is verduidelijkt een en ander.

Ronald Bernard ..

 • Deel 2

  http://youtu.be/9MX99tN7-uE

   

  onderstaande link (foto) laat zien wat ons mogelijk in de straten te wachten staat..

   

  http://tribaltheocrat.com/wp-content/uploads/2016/02/HereComesDiversity.jpg

Blauwe op 14-08-2017 21:38

Wat wij nodig hebben is poetin. Hij. Beschermt de  cristenen , in plaats van die regeringsleiders van ons. Met de homo parade doen ze mee watjes dat zij ze

Witte Veder op 14-08-2017 22:02

Het ligt niet alleen aan de Islam. Ik ken ook moslims die hier jarenlang in Nederland gewerkt hebben. Juist de ontkerstening heeft veroozaakt dat er minder kinderen kwamen in Nederland. En door de vrije seksuele moraal én door abortus (het vermoorden van ongeboren kinderen) én het promoten van levensvormen buiten het (monogame) huwelijk tussen man en vrouw. Met andere woorden, de regering liet te veel toe en het gevolg is een zeer laag geboortecijfer. Als dat zo doorgaat zie ik Nederland als Natie en als Volk geheel verdwijnen. En ik ben niet de enige die dit denkt. Moslims hebben hun ogen ook open hoor. De liefde voor dieren hier is buitenproportioneel en wordt bijna nog belangrijker gevonden dan de liefde voor mensen. Voorbeelden genoeg.

Ad op 14-08-2017 22:16

Inmiddels heb ik de indruk dat de Eurpese leiders suesidaal zijn met hun vluchtelingenbeleid en dat het de bedoeling is dat het autochtone bevolking op termijn uitgereroeid moet worden. Maar wat moeten de woestijnratten dan beginnen? Ze snappen niet hoe de hazen lopen.

Mark S. op 14-08-2017 22:27

Brekend nieuws hedenavond Parijs: 

http://www.telegraaf.nl/buitenland/28933770/__Auto_rijdt_in_op_pizzeria_bij_Parijs__.html

8 jarig meisje is dood, 5 anderen gewond. Dader is aangehouden, wilde zelfmoord plegen en is volgens Franse media natuurlijk een verwarde man.

wakker op 14-08-2017 22:55

Aan iedereen: lock and load! 

Bundy op 14-08-2017 22:57

@ A. Verlof op 14-08-2017 17:28

Waarom zou je naar Israël gaan voor de opname .  Niemand weet de dag of het uur staat er letterlijk , dus noem a.u.b. geen datum .  De minste hoeveelheid Christenen bevinden zich in Israël , dus zal daar de opname ook de kleinste zijn .      Blijf maar gewoon waar je bent .

Witte Veder op 14-08-2017 22:58

Ik vind dat Merkel hier wel erg zwart wordt afgeschilderd. Ik begrijp dit niet.

Eelke Piers op 14-08-2017 23:02

@ Qromwel op 14-08-2017 16:50

Vroeger gebruikte Xander deze site veel:

https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/

Tot je er voor moest betalen

Witte Veder op 14-08-2017 23:16

@Moderator/Xandernieuws

Gelooft u Anonymous? Of toch niet?

Anonymous is mij te revolutionair. Dat betekent een (plotselinge bloedige) burgeroorlog. Zij zijn haatdragend en vergeven niet. Dat staat in hun eigen vijfregelige slogan: 'We are Anonymous. We are Legion. We don't forgive. We don't forget. Expect us!"

Dat klinkt nogal bedreigend en intimiderend.

Yerik op 14-08-2017 23:33

@ Qromwel op 14-08-2017 21:18. 11 Aug. 1999 was er een Zonsverduistering. Ik weet dat nog zo goed omdat ik op die dag mij moest melden bij De Koepel in Arnhem voor een 3-jarig verblijf.

mientjei op 14-08-2017 23:56

@ witte veder 22.58   ik vrees dat de dag dat je het wel begrijpt nog gaat komen

Wardje op 15-08-2017 00:06

Actie @Qvick op 14-08-2017 18:43 Ik vind het opwekkend dat er een concreet voorstel tot actie wordt gedaan. Je zegt:  "Het enige wat ons autochtonen bevolking nog rest is gewoon masaal te gaan staken, de boel letterlijk plat leggen in het land." Je vervolgt:"Als iedere autochtoon sollidair er mee is, is het zo over en uit met die politieke waanzin van de EU lidstaten en de EU."  Er zijn wel mensen met een flink onbehagen, maar dat onbehagen lijkt weinig gearticuleerd Praat aan  de borreltafel onder min of meer gelijkgezinden is nog wat anders dan flink je nek uitsteken, zeker in een een staking die alles platlegt.  Ambtenaren is het verboden te staken. Voor anderen lijkt me er alleen een recht te bestaan tot staken in verband met gerechtvaardigde eisen inzake loon of arbeidsomstandigheden. Publiciteit als van deze page kan - als men er niet schouderophalend aan voorbij gaat - al als een vorm van obstructie worden gezien. Dat is al winst dan.  Heb jij, of iemand anders, ideeën die zand kan strooien in de hele machine en machinaties voor een toestroom van economische vluchtelingen? Concrete voorstellen met waarschijnlijk direct effect op kleinere schaal ? Het lijkt me dat demonstraties, ingezonden brieven en zo, heel weinig opleveren in vehouding tot de grote inspanningen die ervoor aan de dag worden gelegd. Als er dan maar weinig effect wordt gesorteerd, is de animo voor een tweede keer belangrijk kleiner. Met de frustaties van 2005 en het Oekraïne-referendum zijn de SP en het FvD wel goed omgegaan in de zin dat ze die proberen uit te buiten en keer op keer hameren op het bedrog in kamer en MSM-publiciteit. De laatste organisatie schijnt goed gebruik te maken van de sociale media. Ik heb daar geen verstand van - wil er ook niet aan meedoen - maar het lijkt me dat die media geschikt zjin voor korte felle prikacties.  Grootste euvel en oorzaak is naar de mening van hen die het kunnen weten abortus, euthanasie en genderideologie. Het is niet alleen een onderwerp voor het geloofsforum. Het is niet alleen een onderwerp voor het geloofsforum , omdat alledrie ook een zaak zijn van natuurrecht en rechtvaardigheid. * Het is de Achilleshiel van de NWO, en die kun je daarrmee welzeker treffen. Gebedsacties en posten bij abortusklinieken is een doorn in het oog , en dat niet alleen van direct betrokkenen (ik bedoel daarmee de zg. ''klinieken"), maar van állen die deze zaken voorstaan.  Mij is onbekend wat in het buitenland écht werkt.  Het is een beetje off topic, maar toch NWO in de weg zitten: ik heb gevraagd naar één iemand die met me mee wil doen privé betalen per chip zoveel mogelijk te vermijden. Geen respons helaas. ---  Je reactie  was toch een opsteker. Om een concreet , hoewel nmm praktisch niet uitvoerbaar - voorstel tot actie te lezen. Dank. --- *Om te zwijgen van kunstmatige contraceptie

Wardje op 15-08-2017 00:09

@Lodewijk.  Je aanwijzingen om links in een direct bruikbare vorm te posten werken helaas niet. Ik werk met een 9 jaar oude computer op Windows 7.

mientjei op 15-08-2017 00:13

Vanavond bij Jinek zat een vriendin van de Armeense vrouw die uitgezet is, terwijl ze haar kinderen niet mee wou nemen.

Ik kreeg sterk het gevoel dat deze vriendin instructies had gekregen wat  wel te zeggen en wat niet. Ze zei niet gewoon

het zijn christenen, maar begon dan maar over een kerk die hielp. Het is toch idioot dat deze vrouw zonder strafblad weg

moet, terwijl miljoenen twijfelachtige personen binnen komen en met rust worden gelaten?  Ze moesten eens duidelijker zijn, want een christen in Armenie  zijn is niet fijn, zeg dat dan  Jinek

Wardje op 15-08-2017 00:17
wakker op 14-08-2017 22:55

"Aan iedereen: lock and load! "

Uw bericht is nogal lapidair. Ik neem aan dat je van wiki's 20 referenties de eerste bedoelt: https://en.wikipedia.org/wiki/Lock_n%27_Load_with_R._Lee_Ermey  Daar worden een groot aantal wapens genoemd.  Maar ik weet niet welk wapen ik waarvoor moet bestuderen.

Wardje op 15-08-2017 00:17

anora op 14-08-2017 17:19.  Eens!

mientjei op 15-08-2017 00:40

@ Mark S 22.27   als je zelfmoord wil plegen spring je van een brug af,denken ze nu echt dat we dit soort flauwekul geloven?

Atina op 15-08-2017 00:44

Ik kan alleen maar uit directe ervaring spreken over mentaliteit:

 

Ik heb naast me een vluchtelingen gezin wonen. Aardige mensen. Ik ben ook aardig.  Zelfs neigend naar willen helpen. 

Ik heb verder niet te veel last van ze. 

 

Maar nu komt het :  Ik sprak de vader van het gezin. Zijn vrouw heeft al 2 keer de inburgeringsexamen gedaan. Gezakt. Hij zei dat ze nu niet meer van het DUO de lessen vergoed gingen krijgen. Maar dat gaf niets want er waren genoeg vrijwilligers die wel hielpen. Ik zei :  Waarom kijkt ze geen nederlandse films ofzo. Daar leert ze van. Maar nee , dat wilde zijn vrouw niet. Alles arabisch. 

En joh , vrijwilligers genoeg. Wel vond hij zijn vrouw eigenwijs en hij zuchte er ook bij. Ik hoor ze ook geregeld flinke ruzie maken . Maar gelukkig niet al te laat 's avonds. 

 

Nu is hun auto kapot. Dus zei ik :  Als er nood is dan bel maar aan . ( In Noodsituaties dus ) 

 

Vervolgens kwam een uur later zijn vrouw met een schaal koekjes aan de deur. Praatje hier en daar en op het einde : Morgen moet ik naar het ziekenhuis voor een foto kun je brengen ?  Maar daar begin ik dus niet aan. Hun dochter gaat iedere dag met de bus naar school terwijl mijn eigen kinderen gewoon fietsen dus zei ik dat ze de bus kan nemen. 

 

Dag later : we hebben om 4 uur bruiloft . Kun je ons brengen ? Nee daar begin ik niet an 

 

Dag later : We hebben geen wifi . Pas morgen weer om 6 uur. Mogen we je wachtwoord van jullie wifi ?  Nee dat geef ik niet .

 

Kortom : Geef 1 vinger ................

mientjei op 15-08-2017 01:07

@ Witte veder op 22.02  ik heb mijn kinderen en kleinkinderen al  , maar durf je op deze  wereld nog een kind neer te zetten?

bert op 15-08-2017 04:16

als ik onder het artikel kijk, dan zie ik bij de bronvermelding drie artikelen staan van "anonymous" , los van het feil dat ik zelf ook niet blij wordt van de islamisering van Europa, en los van het feit dat ik een grafhekel heb aan Merkel, vind ik het wel een erg magere bron om een dergelijk artikel te kunnen schrijven. ik ben toch wel beter gewend. ( en ook niet dom )

De tijd zal  het uitwijzen. Mod.

Witte Veder op 15-08-2017 05:14

@Mienjte 15-08-2017 01:07

Beste Mientje. Ik plaats mijn reactie op het geloofsforum. Daar zul je mijn reactie zien, tenminste als deze en de volgende reactie zal worden geplaatst. Vrede voor jou!

Witte Veder op 15-08-2017 05:42

@Mienjtei, 15-08-2017 01:07

Moslims durven wel kinderen op deze wereld te zetten. Maar chistenen en niet-gelovigen hebben het grotendeels verleerd. En dat door de invloed van... het atheïsme, het feminisme, de promotie van, gek genoeg, de vrije seksuele moraal; seks zonder ware liefde voor elkaar stelt dus niets voor. als laatste dus ook het egoIsme. Even kort door de bocht zo gesteld, maar ik geloof dat ik er niet ver naast zit.

De gevolgen ervan zien we al jarenlang gebeuren: vele echtscheidingen en vele abortussen. Het is nog altijd niet echt teruggedrongen en vindt nog steeds op grote schaal plaats. En het wordt zelfs in het onderwijs platvoers gemaakt. Let vooral op wat men jullie kinderen onderwijst op dit gebied (...) op sommige scholen.

Qromwel op 15-08-2017 07:14

Dewevoga op 14-08-2017 17:52: Misschien hoeft het merendeel niet te zoeken, maar wordt zonder meer binnengehaald.

Qromwel op 15-08-2017 07:19

Yerik op 14-08-2017 23:33: U was dus mooi onder de pannen, voor geval er 'iets' mocht gebeuren. En nu nog maar een kleine week geduld hebben.

Qromwel op 15-08-2017 07:24

Wardje op 15-08-2017 00:06: Als ook alle ambtenaren de boel platleggen, wat willen politici daar dan aan doen? Een kwestie van volhouden lijkt me. Een koperstaking zet misschien ook zoden aan de dijk. Komt er geen btw binnen. Maar ik moet bekennen dat eea. me naïef voorkomt, het gebeurt toch niet.

Econoom op 15-08-2017 07:48

@mientje  weet jij wel dat Armenië een volledig christelijk land is? 

maria op 15-08-2017 08:35

A. Verlop 15.28

het maakt toch niets uit waar je zit

Israel zal daar helaas niet bij zijn, zij zullen door de verdrukking moeten gaan

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl