HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Werknemers arbeidsbureau: Maximaal 1 op de 1000 migranten geschikt voor werk

Ook Duitse militairen klappen uit de school: ‘Ons is letterlijk verboden om het volk te beschermen en in te grijpen bij geweld – Hooguit 10% echte vluchtelingen, rest is vrijwel uitsluitend islamitisch en geeft grote problemen’ – ‘Merkel wil na verkiezingen Afrikaanse migranten met vliegtuigen laten ophalen’

Het zou ook 'Der Untergang - Teil 2' kunnen worden genoemd.

De meeste moslimmigranten willen helemaal niet werken, zo fluisteren werknemers van een Duits arbeidsbureau, bang als ze zijn om de waarheid te vertellen, want daar staan harde sancties op. Jonge Turken komen brutaal in dikke BMW’s en eisen onder dreigementen met geweld tegen de medewerkers en hun gezinnen steeds meer geld, wat hen vervolgens gegeven moet worden. Van de migranten die wèl willen werken, is ‘op zijn best 1 op de 1000 daarvoor geschikt’. En zelfs die stopt er weer mee zodra hij merkt dat hij ‘maar liefst 8 uur per dag’ moet werken. Arbeidsprojecten voor migranten mislukken daarom allemaal. ‘Vraag maar bij firma (xxxx), hoeveel van die vakkrachten die wij hebben bemiddeld daar nog werken. Ik kan het je wel vertellen: nul, van de 30 die we er hebben geplaatst.’

 

Achter de door de media opgetrokken politiek-correcte schermen vervalt Duitsland in rap tempo tot een ‘failed state’. De reden: ontelbare aantallen moslimmigranten. Met de nadruk op hun afkomst, want werknemers van arbeidsbureaus vertellen bijna met heimwee over bijvoorbeeld Chinese migranten, die een totaal andere mentaliteit hebben, die wèl heel graag willen werken, zich bijna schamen om van de staat te moeten leven, en zelfs cadeautjes willen geven als ze aan een baan zijn geholpen.

82% permanent aan het uitkeringsinfuus

Hoe anders is het met migranten uit moslimlanden, waarvan het leeuwendeel uit jonge mannen onder de 35 jaar bestaat. Alle lagere ambtenaren hebben er hun buik meer dan vol van. Er wordt alleen maar geëist; de nieuwkomers willen verder niets en nergens aan meewerken. Sowieso zijn ze nergens voor geschikt. Ze spreken niet of niet voldoende Duits en willen dat meestal ook niet leren. Ze hebben geen beroep geleerd en kunnen doorgaans geen enkel diploma overleggen.

De waarheid is dan ook hard: 82% van alle moslimmigranten moet permanent van uitkeringen en toeslagen blijven leven. De overige 18% van Merkels ‘vakkrachten’ is hoogstens geschikt voor de laagst mogelijke gekwalificeerde banen zoals vuilnismannen. En dat geldt dan alleen de zeer weinigen die willen werken. Er vindt dus een massale immigratie in de sociale zekerheid plaats, die uiteindelijk onbetaalbaar wordt en compleet zal instorten. De haat tegen het regime Merkel onder deze ambtenaren is dan ook groot. (1)

Soldaten mogen zich niet verdedigen tegen migrantengeweld

Dat geldt absoluut ook voor de gewone Duitse soldaat. Ook hier angst om met naam en toenaam te worden genoemd, want de sancties op het vertellen van de waarheid zijn streng. Vanaf het allereerste moment dat Merkel eenzijdig besloot de grenzen te openen ‘werd ons gelijk gezegd dat wij ons volledig op de achtergrond moesten houden, ongeacht wat er zou gebeuren. Zelfs als we zouden worden aangevallen, mochten we ons niet verdedigen.’

Duizenden migranten werden ondergebracht op legerbases. Bij de dagelijkse vechtpartijen, waarbij stokken en metalen staven werden gebruikt, mochten de soldaten echter niet ingrijpen, zelfs niet als er mensen bloedend op de grond lagen. Tal van dit soort ‘tijdelijke’ AZC’s werden veranderd in hoerenkasten, waar ook minderjarigen werden geprostitueerd. De prijzen hingen buiten gewoon op een bord te lezen – zelfs dat bord weghalen werd door de autoriteiten verboden.

Waar de soldaten dan wel voor werden gebruikt? Voor het registeren van migranten. Wat per migrant soms twee uur duurde, omdat moslima’s al krijsend weigerden hun boerka’s af te doen om een pasfoto te laten maken.

‘10% is echte vluchteling, rest geeft alleen maar problemen’

De militairen schatten dat hooguit 10% een echte vluchteling is. Meestal zijn dit christenen, Koerden en andere door moslims gehate minderheden. De andere 90% is dan ook moslim, en die veroorzaken doorgaans de grootst mogelijk problemen, om over het gebrek aan hygiëne en het verspreiden van soms ernstige infectieziektes maar te zwijgen. Soldaten mogen zich zelfs niet verweren als er geweld tegen hen wordt gebruikt.

Cameraploegen van de publieke omroepen die kwamen filmen, waren in al deze feiten niet geïnteresseerd. Die hadden slechts de opdracht om een zo positief mogelijk ‘wir schaffen dass’ beeld te schetsen.

‘Duitsland is een gekkenhuis geworden,’ concludeert journalist Hans Mundi. ‘Onder Merkel worden niet alleen de landsgrenzen afgeschaft, maar tegelijkertijd ook het leger. Niet langer enkel ‘zwaarden tot ploegscharen’, maar ‘soldaten tot sociale werkers’ – of gelijk maar tot wc juffrouwen?!’

En het wordt, nadat Merkel volgende maand de volgens diverse bronnen gemanipuleerde verkiezingen zal winnen, de komende jaren nog veel erger, want de bondskanselier wil de miljoenen Afrikaanse gelukszoekers die naar Europa willen een gevaarlijke tocht over de Middellandse Zee besparen, en met vliegtuigen laten ophalen (3). GroenLinks leider Jesse Klaver kan dus zó aanschuiven in Merkels volgende kabinet. Tussen zijn extremistische partij en Merkels CDU bestaan namelijk nauwelijks nog verschillen.


Xander

(1) Anonymous
(2) Anonymous
(3) Anonymous

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gespekspartner uit om op het Geloofsforum

 - Ik Geloof... (Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Pagina12
maria op 15-08-2017 08:48

Merkel hoort bij de Illuminatie club, zo ook Theresa May, zij laten bij officiele gelegenheden het " triangle of power " zien (handen ruitvormig )

Ook Mark Rutte en nog velen horen bij deze club

Rosalie op 15-08-2017 08:55

Qromwell waarom vraag je dat ,wat er gebeurde op 11 augustus 1999 ? Dat was de zonsverduistering, de dag dat onze poes jonkies kreeg. 

Positivo op 15-08-2017 09:11

Weet je wat het probleem is, voor een systeem als dit willen westerse mensen langzamerhand ook niet meer werken.

Als je hard werkt en je ziet dat de revenuen daarvan naar islamtuig gaat, en niet naar jouw en je kinderen dan word je behoorlijk moedeloos en gooi je het bijltje er op een gegeven ogenblik ook bij neer.

Watchman op 15-08-2017 09:36

@ Bundy op 14-08-2017 22:57

Dat niemand de dag noch het uur weet gaat over de wederkomst van Jezus op aarde; niet over de opname.

Ik vermoed dat A. Verlof doelt op naar Israël gaan zodra de opname heeft plaatsgevonden en je bent achtergebleven.

wakker op 15-08-2017 10:00

@ Wardje; 

het is een Vaak gebruikte term om je schrap te zetten voor wat zal  gaan gebeuren.

Infidel4U op 15-08-2017 10:21
@ Witte Veder op 14-08-2017 22:58

"Ik vind dat Merkel hier wel erg zwart wordt afgeschilderd. Ik begrijp dit niet."

Je maakt een grapje zeker!?

Yerik op 15-08-2017 12:58

@ Atina op 15-08-2017 00:44. Jij schrijft: "Nu is hun auto kapot. ..." Hebben ze ook nog een auto van mijn centen, terwijl ik krom moet liggen voor de jaarlijkse keuringen van mijn eigen auto? En dat met al het andere wat ze van mij opmaken en waarvoor onze jeugd straks tot 80 jr. moet doorwerken????

Is dit een ongewapende oorlog tegen ons Nederlanders??? Antwoord: je kùnt het níet ontkennen!!

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/08/09/nee-lubbers-we-hebben-geen-vluchtelingen-nodig-12451574-a1569387

Een ander geluid op 15-08-2017 13:36

mientjei op 15-08-2017 00:13

U zegt:

Ze moesten eens duidelijker zijn, want een christen in Armenie  zijn is niet fijn, zeg dat dan  Jinek

Mijn reactie:

Waarom zou Christen zijn in Armenië niet fijn zijn ?? In Armenië is het Christendom sinds het jaar 301 staatsgodsdienst. Het land is ook nog eens voor ruim 98% Christelijk. Namelijk: 94,7% Armeens-Apostolisch, 4% overige Christelijke richtingen en 1,3% jezidi's. 

Het land is ook niet langer communistisch, dus vanuit het atheïsme géén repressie meer. 

Zoals u ziet géén gevaarlijke of onplezierige omgeving voor Christenen.

Johan op 15-08-2017 13:56

Landverraad! Hoe is het toch mogelijk dat die duitsers het gedwee laten gebeuren....

Rebellio op 15-08-2017 17:33

Ik heb het eerder gezegd, maar wil mijn ervaringen bij dit onderwerp graag delen.

Ik deed het een en ander met statushouders (ja zo heet dat) de afgelopen twee jaar. Ik wil aangeven dat er nuancers zijn aan te geven en het een en ander bevestigen. We spreken in Nederland in hoofdzaak over Eritreers en Syriers. En de eerste groep (ca. 10% in Nederland, 1500 in 2016) zijn in hoofdzaak Christenen en zeer bezig met religie en de tweede groep (ca. 35% in Nederland, 5250) zijn allemaal moslim.

Ze zijn allemaal in gesprekken zeer gemotiveerd om iets te gaan doen en hebben grootse toekomstplannen. De meeste zeggen hier te willen blijven, maar zeggen een paar zinnen verder dat ze na een tijdje wel weer terug gaan. Ik heb via via een Syrier ontmoet die 2 jaar geleden naar Canada was gevlucht, naar Zweden was verhuisd omdat daar de universiteit gratis was en nu zijn nichtje trouwde hier uit Nederland. Hij wil graag iets en gebruikt daarbij alle middelen die voor handen zijn. Wij in het Westen leveren diensten en die gebruiken zij. Net als diverse 3e wereldland-dictators uit de afgelopen decenia eerst gestudeerd hadden in het Westen. Het Westen denkt groots, heeft een groot hart en denkt dus ook de wereld te helpen op deze manier. Er zijn intelligenten mensen bij, maar dat is maar een percentage zoals dat ook bij ons zo is.

In Canada selecteren ze echter kwaliteiten en ze moeten ook kunnen bewijzen dat ze voo (ik geloof 3) weken geld hebben om te overleven. Het grote verschil tussen mensen hier en deze immigranten is dat zij hun eigen leeftijd achter lopen op degene die hier zijn geboren. En dat ze de aangeleerde dingen van de afgelopen jaren juist vaak moeten afleren om hier te overleven. Dat halen ze naar mijn idee nooit in. Daarnaast hebben ze niet de werk ethos zoals wij die hebben geleerd met onze Protestantse achtergrond.

De Eritreers hebben nog wel het voordeel dat ze onze manier van denken enigsinds kunnen begrijpen. De Syriers hebben Nederland dan ook geselecteerd als land om in te wonen, omdat ze hier denken heel veel dingen te kunnen blijven vast houden. Dat zou ik ook doen, cultuur is wie en wat ik ben. Ze zijn altijd erg dankbaar als je iets voor ze doet en ook erg gastvrij en dit zeggen ze ook.

Dit moeten ze zijn volgens hun religie, zeggen ze. Ik heb echter hiernaast het idee dat ze toch ook denken het allemaal wel te weten. Ze gaan hun eigen gangetje en als jij iets voor ze doet dan is dat aan hen om dat te accepteren, of niet.

Als Vluchtelingenwerk dus iets regeld of de gemeente zelf, dan komt gewoon 75% van de Syriers niet opdagen! Dat was ca. 3 jaar geleden zo en dat is nu nog zo, zeer tragisch. De Eritreers die ik ken, komen allemaal of met gegronde rede niet. Deze instanties hebben geen gereedschap om in te grijpen, we zijn volledig afhankelijk van de juristen in Brussel.

mientjei op 15-08-2017 18:09

@ een ander geluid, 13,36   u heeft gelijk, dan begrijp ik deze vrouw niet dat ze haar kinderen niet gewoon meeneemt

Witte Veder op 15-08-2017 19:06

Presient Merkel heeft het met goede bedoelingen gedaan. Dat het nu zo uitpakt kan zij niet helpen En verder vind ik dat we de Islam niet teveel moeten demoniseren. Want ook daar zitten genoeg mensen tussen van goede wil. Het is in zijn totaliteit een kleinere groep die het bederft voor de goeden onder hen. En dat is onder ons eigen volk ook zo. Men laat zich te veel opkloppen door negatief nieuws waardoor er wederzijdse haat ontstaat en blijft groeien.

Wanneer mensen, hebben moslims in de afgelopen eeuw ons land binngengevallen? Niet! Bvendien heeft de regeringen van toen hen zelf hier naar toe gehaald en nu zijn er zoveel vluchtelingen, niet alleen vanwegde de IS of de Taliban. Wat denkt men van de angstaanjagende bommen met zoveel vernietigingskracht? Is hier ooit tot nu toe een bom van moslims hier gevallen? Niet!

Ik ben niet (meer) zo'n voorstander van Amerika. Daar heb ik geen vertrouwen meer in. Maar of ik een voorstander ben van Rusland weet ik ook niet.

"Kinderkens, bemint elkander!" (Uitspraak van Jezus zelf. Hij ziet alles en weet alles en dus ook wat mensen van plan zijn).

Een ander geluid op 15-08-2017 22:44

mientjei op 15-08-2017 18:09

u heeft gelijk, dan begrijp ik deze vrouw niet dat ze haar kinderen niet gewoon meeneemt

Mijn reactie;

Dank u.

Deze vrouw heeft al in 2009 te horen gekregen, dat ze is afgewezen als asielzoeker. Helaas weigert ze zich daarbij neer te leggen. Zij en velen anderen bijten zich erin vast, dat ze perse hier willen blijven. Men moet afgewezen mensen niet de mogelijkheid bieden dan nog 8 jaar door te procederen. Ik snap het persoonlijke drama voor die vrouw, maar we kunnen niet de ellende van heel de wereld oplossen. Het is een triest verhaal, maar nu gebruikt ze haar kinderen als een soort chantagemiddel. Dat vind ik niet fair van een moeder naar haar kinderen !

Witte Veder op 17-08-2017 01:19

Jihãd (Arab.) betekent: inspanning, strijd op Gods weg.

 • Inspanning die iedere moslim moet aangaan tegen zin eigen hartstochten. (Door de profeet Mohammed beschouwd als de 'grote jihad')
 • Strijd om het domein van de Islam te verdedigen (Beschouwd als de 'kleine jihad')

Zijn vrouw kwam om het leven bij een aanslag van IS in het Station van Brussel. Het is een aangrijpend verhaal. Hij kan zijn werk niet meer doen, want hij was een chauffeur in de stad Brussel. Hij laat ook kinderen na, drie zonen.

In de christelijke wereld zegt men: "Elk huisje heeft zijn kruisje."  Dat geldt niet alleen voor christenen. Ook moslims komen hun moeilijkheden tegen en laten geliefden na zoals hier in dit boek. Bij bomaanslagen raken hele gezinnen familieleden kwijt en ook worden hun huizen verwoest.

Moslims vermoorden elkaar, de soennieten de sjiïeten en andersom. Net zoals christenen dat vroeger ook deden. Denk aan Ierland. De strijd tussen katholieken en protestanten hebben over en weer vele levens gekost. Denk aan Bloody Sunday.

Ik zie het verschil niet tussen het leed van een christen of van een moslim. De pijn en het verdriet zijn hetzelfde bij zo'n gebeurtenis.

Er is ook een verhaal bekend van een moslim die zijn leven heeft gegeven voor een christenvriend. Wie weet gebeurt dat vaker dan we denken en/of (willen) weten.

Ik raad iedereen aan het boek getiteld: 'Een Jihad van Liefde' van Mohamed El Bachiri te lezen. Opgetekend door David Van Reybrouck. Het is in de Boekhandel verkrijgbaar.

Witte Veder op 17-08-2017 08:34

@Rebellio op 15-08-2017 17:33 |

Men kan niet onze cultuur*, wat hier wel gebeurd, aan een andere cultuur opdringen, alsof onze cultuur de enige de beste zou zijn.   Dit gebeurt, mijn inziens, namelijk ook in Afghanistan, vandaar dat het verzet daar zo groot is, vooral de Taliban blijft strijden voor een onafhankelijk Afghanistan en ze hebben al twee oorlogen gewonnen, een van Engeland en de tweede van Rusland. Rusland is nu degene die Amerika waarschuwt. 

*cultuur: Hedendaagse cultuur wordt wellicht deze: NWO - New World Order/Nieuwe Wereld Orde d.w.z.: Eenheidsreligie; Eenheidsregering; Eenheidsmunt - (Wereld)Onderdrukking)!? Dit lijkt wel volop in ontwikkeling 

Rebellio op 17-08-2017 13:57

@Witte Veder, wat verstaat u onder cultuur dan? Ik ben er toch echt van overtuigd dat er zoiets als Goed en Kwaad bestaat hoor, u blijkbaar niet? Al zou een maatschappij volledig seculier zijn dan nog moeten we als samenleving afspreken wat Goed en Kwaad is en daarop handhaven, dat is toch logisch? En als jouw voorouders er dan een zootje van gemaakt hebben in een ver land en jezelf niet voor een betere wereld wil vechten en als je dan maar naar een land gaat waar het Wel beter geregeld is, dan moet je je aanpassen aan die cultuur want anders ben je aan het slopen wat jou juist aantrok om, in dit geval hier, te komen. Er is absoluut WEL een gradatie in culturen en de systemen in het Westen hebben hun fouten, maar zijn staan toch echt vele koppen en schouders uit boven de achterlijkheid die islam voorschrijft. Daarnaast is het zo dat ik Nationaal-Socialisme ook niet ga beschermen omdat dat "een andere cultuur" is. En aangezien islam nog vele malen ernstiger is dan wat onze oosterburen ooit hebben geproduceerd ben ik van mening dat islam verboden moet worden. Plain and simple. Dus het zal wat mij betreft toch echt aanpassen of opstappen zijn. Maar ik heb het helaas niet voor het zeggen....

Rebellio op 17-08-2017 16:23

@Witte Veder, nog even een reactie op een eerdere reactie en opmerking van u: u geeft aan samen met zovele dat er toch ook goede moslims zijn. En u destileerd uit dat gegeven dat de islam dan toch ook wel mee valt? Natuurlijk zijn er moslims die zich niet aan hun wet houden, die hun grote voorbeeld niet als voorbeeld houdt. Net zoals er christenen zijn die niet "hun naaste liefhebben als zichzelf en God boven alles". Maar maakt iemand die zich niet aan de voetbalregels houd het voetbalspel een slecht spel? Helaas kunnen we de spelregels van de islam niet veranderen, mohamet heeft die in beton gegoten. Wanneer je je niet aan de sharia houdt maakt je een hipocriet, een leugenaar of een afvallige. Permanent of tijdelijk. Maar de islam is onveranderlijk. De Bijbel kun je om verschillende redenen interpreteren, bestuderen, er over discuseren. De koran is er niet om over te discuseren, die is wat hij is. Je kunt hoogstens discuseren over wanneer en hoe je de Christ, de Jood en de ongelovige moet doden. Het kan niet ter discussie staan dat je wordt opgedragen dat te doen, want mohamet heeft het diverse keren opgedragen. Een moslim kan niet zeggen dat islam vrede betekend als het oproept tot geweld. Als hij dat wel doet dan is hij een hipocriet, een leugenaar of een afvallige. En hoe blij ik ook ben met al die mensen die zeggen moslim te zijn maar er niet naar leven, ik wil niet van die willekeur afhankelijk zijn. De islam MOET verboden worden.

Oma op 25-08-2017 05:15

@patatje oorlog: volledig akkoord!

Wat betreft de nazi merkel in duitsland: al enkele jaren worden in het geheim afrikaanse mohammedanen overgevlogen met nachtelijke vluchten naar berlijn! Nu wil ze het dan openlijk gaan doen om wat? Te provoceren? Een burgeroorlog uit te lokken?

Wat het gebrek aan hygiëne betreft: wie ooit een moslimland bezocht heeft: zelfs beesten schijten niet waar ze eten, dat soort mensen wel: hun straten en huizen zijn vuilnisbelten, ze kieperen hun rotzooi gewoon uit de ramen waar kakkerlakken in grote getale op afkomen en nu doen ze dat ook hier...http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-aalst/buurtbewoner-is-wantoestand-beu-a3239384/

In vele sociale woonwijken waar veel n-afrikanen/marokkanen en turken, mohammedanen uit de woestijn dus, bijeen hokken kun je zo aanwijzen welk huis bewoond wordt door moslimmigranten/vluchtelingen door het vuil en de overlast. Van de tuinen maken ze kale woestijnen, trekken elk spiertje groen uit of houden kippen en geiten die tussen de rotzooi rondscharrelen.

Totaal gebrek aan respect voor hun omgeving, voor de natuur, voor buren, gebrek aan opvoeding van de kinderen (kleuters die al bedreigen, beledigen en het gebaar maken van de keel oversnijden waarmee de ouders dan nog lachen...) gebrek aan hygiëne, werkschuw enzovoort. Zulk soort willen wij hier niet, zij vernietigen de samenleving, zij verpesten het leven voor elke andere mens en richten onze maatschappij ten gronde.

Bovendien: ons werd wijsgemaakt dat in syrië een oorlog woedt....wel, er is enkel een klein deel in dat immens grote land waar oorlog is en waar mensen moeten vluchten....200 km van een oorlogszone zouden ze veilig zijn dus waarom reizen ze met gevaar voor eigen leven dan 5000 km en méér???? Voor zogenaamde 'veiligheid?

Dat bewijst toch overduidelijk dat ze binnengehááld worden en niet zelf naar hier 'vluchten'! Dat bewijst net de misdadige opzet Van de politieke gangsters.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl