HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

WO-3 angst in VS: Stormloop op survival winkels

Grote online keten ziet bestellingen in één week met 1200% stijgen – Ook kleine bunkers zeer in trek – Autoriteiten eiland Guam geven inwoners instructies voor overleven kernaanval – Radiopresentator Michael Savage verwacht plotselinge aanval met neutronenbom, mogelijk wraak op VS met nucleaire kofferbommen

Jodiumtabletten zijn volgens de manager van een dumpstore in Detroit één van de meest gewilde artikelen.

In de Verenigde Staten is een ware stormloop ontstaan op dump-, prepper- en survival stores. Vooral jodiumtabletten, die de schadelijke effecten van radioactieve straling kunnen tegengaan, zijn niet aan te slepen, al zijn ook gasmaskers zeer in trek. De rijkeren schaffen massaal bunkers aan. Al deze bedrijven en winkels spinnen dus duidelijk garen bij de over en weer geuite oorlogsdreigementen tussen Washington en Pyongyang. Of het daadwerkelijk tot een (wereld)oorlog komt valt onmogelijk te voorspellen, maar de bekende conservatieve radiopresentator Michael Savage gelooft in ieder geval dat er een aanval met neutronenbommen wordt voorbereid.

 

‘We hebben het heel druk, ongewoon druk zou ik zeggen,’ verklaarde Ben Orr, manager van een ‘Army Surplus Store’ in Detroit. ‘Er worden absoluut meer ‘prepper’ spullen verkocht, einde-van-de-wereld materiaal. Heel veel voor water en voedsel, en militaire maaltijden.’

Daarnaast vliegen de ‘anti-straling’ jodiumtabletten, waar er normaal maar weinig van worden verkocht, van de schappen. ‘Deze voorkomen dat je schildklier straling absorbeert. Ze vullen je schildklier met jodium, wat die normaal gesproken sowieso al doet.’ Nog een populair artikel is vrijwel uitverkocht: gasmaskers. ‘Die zijn ook enorm in trek, maar die verkopen we alleen nieuw.’

Bestellingen in één week met 1200% gestegen

Ed Thomas, woordvoerder van TopTierGearUSA.com, dat de duurdere beschermende artikelen tegen nucleaire, biologische of chemische calamiteiten verkoopt, zei dat het aantal bestellingen de afgelopen week met 1200% is gestegen. ‘We kunnen het amper verwerken. Ons personeel werkt dubbele uren om alles verzonden te krijgen. De mensen maken zich zorgen over Noord Korea, de Derde Wereldoorlog en wat president Trump zou kunnen gaan doen.’

‘Op deze schaal heb ik dit nog nooit meegemaakt. Echt alles.... anti-stralingspillen, gasmaskers, lichaamspakken en zuurstoffilters... mensen proberen deze cruciale zaken in huis te krijgen voor het geval het echt gebeurt. Onze grootste zorg is dat onze producenten de vraag niet aankunnen.’ De prijzen van al deze artikelen zullen de komende weken vermoedelijk gaan exploderen.

Bunkers niet aan te slepen

Een dreigende wereldwijde kernoorlog is ook voor Ron Hubbard, president van Atlas Survival Shelters in Los Angeles, reden om zich te verheugen, want ook hij noteert ongekende verkopen. ‘Het is gestoord, dit heb ik nog nooit meegemaakt. En het is in het hele land. Ik heb vandaag in tal van staten bunkers verkocht.’ Ook uit Japan heeft hij bestellingen binnen gekregen.

De bunkers kosten tussen de $ 10.000,- en $ 100.000,- moeten zo’n zes meter onder de grond worden geplaatst, en kunnen –afhankelijk van het gekozen model- tot een jaar lang als schuilkelder dienen. (3)

‘Kijk niet in de flits of vuurbal van kernexplosie’

De situatie is dermate gevaarlijk, dat de autoriteiten van het eiland Guam, dat recent met vernietiging werd bedreigd door de Noord Koreaanse dictator Kim Jong-un, een emergency-gids aan de inwoners heeft verstrekt waarin onder andere staat te lezen dat ze beslist niet naar de flits of vuurbal van een kernexplosie moeten kijken (omdat je daardoor in één klap blind kunt worden – X.).

‘Aanval met neutronenbom, wraak met nucleaire kofferbommen’

President Trump is in ieder geval ‘locked and loaded’ voor een eventuele oorlog. Volgens de bekende conservatieve radiopresentator Michael Savage doelt Trump met zijn ‘fire and fury zoals de wereld nog nooit heeft meegemaakt’ op een aanval met een neutronenbom, waarmee vooral de materiële schade wordt beperkt. ‘Ik denk dat het gaat gebeuren, sneller dan je denkt, in een oogwenk, heel plotseling.’ Vervolgens moeten de Amerikanen oppassen voor wraak. ‘Er kunnen Noord Koreaanse agenten met (nucleaire) kofferbommen in het ons land zijn.’ (3)

 

Xander

(1) SHTFplan via Zero Hedge
(2) The Sacramento Bee
(3) Infowars
(4) Afbeelding: Sandra McNeill/WWJ Newsradio 95


Zie ook o.a.:

11-08: China waarschuwt VS: Wij zullen aanval op Noord Korea tegenhouden
10-08: Grootste Britse kranten waarschuwen burgers voor kernoorlog
09-08: VN-sancties omzeild: Noord Korea en Iran sluiten militair samenwerkingsverdrag
30-07: ‘Pentagon bronnen: Trump beveelt binnen jaar militaire aanval op Noord Korea’
05-07: ‘VS, Rusland en China maken neutronenbommen klaar voor aanval op Noord Korea’
19-06: VS legt enorme voorraden aan voor aanstaande grote wereldcrisis
14-04: ‘VS bereidt preventieve aanval op Noord Korea voor en stuurt 50.000 man naar Syrië’
12-04: Noord Korea dreigt kernbom op Amerikaanse vlooteenheid te gooien
11-04: Mensheid stevent gestaag op nieuwe wereldoorlog af (/ China posteert 150.000 man aan grens met Noord Korea, dat opnieuw met kernoorlog dreigt na komst Amerikaanse marine)
13-03: US Navy Seals oefenen op uitschakelen Kim Jong-un in Noord Korea (/ F-35 stealth jagers gaan aanval op Noord Korea simuleren)
24-02: China dreigt met oorlog bij komst Amerikaanse vliegdekschip (/ Flashback: Ex-CIA remote viewers voorspelden Noord Koreaanse kernexplosie gevolgd door wereldoorlog)

2012:
14-02: Remote viewers: Alles verwoestende killshot zonnevlam nabij (/ Derde Wereldoorlog en einde beschaving begint met explosie Noord Koreaanse kernbom)  

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.
Reacties

Pagina12
René van Zalk op 12-08-2017 14:15

Kim Jong-Un heeft ze duidelijk niet op een rijtje, in alle scenario's gaat hij namelijk verliezen.

Greetzzz uut Nunspeet.

Willy op 12-08-2017 14:19

Fel overdreven reactie van de bange Amerikanen. trouwens de Chinese president heeft telefonisch contact gehad met president trump en hem gevraagd om zijn toon te matigen een zeer goede raad. Trouwens de grootste slachtoffers zijn niet de Amerikanen maar de regio Japan , China , Rusland en Australie en Zuid -Korea allemaal onschuldige slachtoffers neen beter geen atoomoorlog de wereld is al genoeg vervuild. alhoewel de angst begrijpelijk is kan men ook andere geluiden horen bij de regering van trump niemand ook niet in de VS zit op zulk groot conflict te wachten !! Shalom

René van Zalk op 12-08-2017 14:19

De gesuggereerde aanval van Kim Jong-Un op het eiland Guam zou ook wel eens een afleidingsmanoeuvre kunnen zijn.

pdbouw op 12-08-2017 14:50

je moet toch wat verzinnen om je spullen te kunnen verkopen . ik zeg volg het geld dan weet je wie er achter zit ,

pdbouw op 12-08-2017 14:53

net als met wapens .hoe kun je die het beste verkopen , door oorlogen te creeren.

Bart op 12-08-2017 15:04

Kernoorlog tussen VS en Noord-Korea komt er niet. Dit is de documentaire waarvan de elite niet wil dat je hem ziet.

http://www.ninefornews.nl/kernoorlog-tussen-vs-noord-korea-niet/

Een ander geluid op 12-08-2017 15:58

Willy op 12-08-2017 14:19

U zegt:

trouwens de Chinese president heeft telefonisch contact gehad met president trump en hem gevraagd om zijn toon te matigen een zeer goede raad. 

De wereld op zijn kop. 

Noord-Korea gilt al sinds 1953 de meest verschrikkelijke bedreigingen de wereld in. Op een bombastische en hysterische toon wordt alles en iedereen bedreigd tot en met vernietigende aanvallen met atoomwapens aan toe. Na dat 65 jaar gepikt te hebben, wordt nu aan Trump gevraagd om zijn toon te matigen.................

Het moet niet gekker worden !!!!

mijn mening op 12-08-2017 15:59

Als Kim Jong wist dat China niet achter hem staat, had hij zich anders gedragen

anora op 12-08-2017 16:24

Stormloop op survivalwinkels? Echt iets voor Amerikanen, sorry hoor. 

Anna op 12-08-2017 16:48

Zo zie je maar weer,....... en het is bijna belachelijk, maar Trump is dus toch goed voor de economie.......... 

Een ander geluid op 12-08-2017 17:00

René van Zalk op 12-08-2017 14:19

U zegt

De gesuggereerde aanval van Kim Jong-Un op het eiland Guam zou ook wel eens een afleidingsmanoeuvre kunnen zijn.

Hoe bedoelt u dat precies ?? Waarom ? Afleiding van wat ?

Theo Kainos op 12-08-2017 17:06

Nou dan is Trump toch zijn belofte nagekomen om de economie van de VS een nieuwe impuls te geven. Maar ik verwacht niet dat er veel zal gebeuren.Beide presidenten doen het in hun broek van angst en wachten totdat de ander de eeste zet doet. Dat heet een patstelling in de schaakwereld.Of om een term uit de vorige eeuw te gebruiken. Het begin van een nieuwe koude Oorlog tussen Amerika en Noord Korea. En voor de rapture (opname) gelovigen.Jullie zullen nog even moeten wachten op de opname van de levenden.1Thess.4:16,17

Arno op 12-08-2017 17:16

Valt allemaal wel mee mensen, de spanningen zijn al 1000 keer opgelopen, het is niet meer dan een storm in een glas water.

Redhorse51 op 12-08-2017 17:29

Heeft deze oorlogsdreiging toch met 21 augustus 2017 te maken? We zullen het binnenkort merken.

Francis op 12-08-2017 17:43

Als er al een kernbom gaat vallen zal het eerder een door Amerika zelf uitgevoerde false flag zijn, waarvan dan Noord Korea dan de schuld krijgt,  want pfoe wat zal dat ver uitgemolken kunnen worden, tot aan een wereld oorlog toe, en dat is toch precies wat ze nodig hebben........................

René van Zalk op 12-08-2017 18:07

@Een ander geluid op 12-08-2017 17:00

Ik denk dat hij iets anders van plan is. Om plan A te laten slagen zegt hij plan B te gaan doen.

Arno op 12-08-2017 18:20

@Een ander geluid, klopt, het is een afleidingsmanoeuvre en ondertussen laat hij diverse scheten zonder dat iemand het merkt

HE op 12-08-2017 18:30

Het einde aller dingen is nabijgekomen!

Qromwel op 12-08-2017 18:34

Zo krijgen ze hun zegelboekje snel vol.

Tante Betje op 12-08-2017 18:51

Redhorse51   wat heeft 21 Augustus er mee te maken?

cas o op 12-08-2017 19:03

Misschien een tip: Documentaire van John Pilger: The coming war on China. Aanrader.

https://vimeo.com/205402683

Hubo op 12-08-2017 19:27

@Rene van Zalk @ Een ander geluid

Voorlopig lijkt er niet direct sprake van een aanval op Guam,maar van het afschieten van raketten,die op 30 km of mijl van Guam in zee moeten komen ,als ik het goed begrijp.Het is natuurlijk wel spelen met vuur al is nog niet helemaal zeker of ze dat ook echt gaan doen.Het is voor mij niet duidelijk wat de precieze bewoordingen zijn.Zoals ik het begrijp is het eigenlijk meer een schot voor de boeg,maar wie kwade bedoelingen heeft of op het paranoiede af achterdochtig is,die kan het natuurlijk in weerwil van de aankondiging wel anders opvatten.En het kan natuurlijk ook wel opgevat worden als een provocatie,maar dat zijn die amerikaanse oefeningen voor de kust van Korea natuurlijk ook.

Het zou natuurlijk even gezichtsverlies voor de amerikanen zijn als ze dit zouden moeten laten passeren,maar Korea wordt voortdurend op die manier vernederd en die sancties dragen er ook alleen maar toe bij dat de armoede van het land wordt vergroot en de leiders hun hakken dieper in het zand zetten.Maar dat is het perverse spel dat de amerikanen al tientallen jaren zo spelen met kleine landen als Cuba,Korea etc. zonder dat het bijdraagt aan een oplossing.

Er schijnen overigens wel nog diplomatieke contacten gaande te zijn tussen de VS en Korea.Rusland en China zouden bovendien ook voorstellen gedaan hebben om te stoppen met die rare amerikaanse vlootoefeningen,maar dat soort geluiden worden volledig genegeerd door de amerikanen.Het is natuurlijk ook maar de vraag of de koreanen dan zomaar met hun programma's zouden stoppen en toezicht daarop zouden accepteren.Wat ze precies willen is ook niet duidelijk.Zijn ze bereid het zuiden voor langere tijd als zelfstandige staat te accepteren als ze zelf voldoende rust en erkenning krijgen?Daar ben ik ook niet helemaal zeker van.Hoe loyaal is China uiteindelijk.Ze houden nog wel veel contacten met Koreaanse burgers en militairen en calculeren ze daarbij ook al een eventuele machtswisseling in?

Hoe dan ook,als nu de vlam in pan zou slaan,lijkt het me toch vooral te wijten aan de amerikanen.

Tom op 12-08-2017 19:41

feitelijk bemoeit China zich er alleen mee zodra de VS de zelfde retoriek doet alswaar NK al tientallen jaren mee bezig is.Als China meent ook te gaan dreigen met "als zus dan zo" dan kan maar een antwoord van de VS volgen dat is dat als China of welk land ook de VS probeert te weerhouden van gepaste actie jegens de zware bedreiging met woord en wapen op land en bevolking, dat de VS dit "weerhouden" opvat als gelijke een oorlogsverklaring van betreffend land.

Als China zoveel gelegen is in het oplossen van dit conflict dan richt China zich als grootmacht ook tegen N-Korea of blijft volledig Neutraal.

Qromwel op 12-08-2017 20:03

Een ander geluid op 12-08-2017 17:00: Ik denk zoiets als het Silezië incident, waarmee Nazi Duitsland dacht Polen als agressor te kunnen aanwijzen.

jottum op 12-08-2017 20:06

Noord-korea hoeft 'alleen maar' een bovengrondse kernproef te doen in interationale wateren nabij de amerikaanse kust.. Land is toch al een paria en staat op de nominatie te verdwijnen. Laat staan wat de gevolgen zijn als de 25 zuid-koreaanse kerncentrales worden geraakt met conventioneel oorlogstuig: wordt geen sushi eten meer dan.  

René van Zalk op 12-08-2017 20:07

Saddam had ook zo'n grote mond, het is slecht met hem afgelopen.

henk Boskamp op 12-08-2017 20:47

Kim weet donders goed dat een aanval op de VS zelfmoord is... En Trump weet dat hij daar niet kan winnen.

Seoul ligt op 50km van de grens en is prima te bereiken met artillerie. Noord Korea heeft zoon 3,5 miljoen soldaten klaar staan en gigantisch veel wapentuig in de versterkte grottenstelsels.

Trump kan daar een MOAB opgooien maar dan vuurt Kim terug... Trump kan een nuke gooien maar dan besmet hij de buurlanden ook.

Een conflict kent enkel verliezers en voor beide geen kans op succes.

Een oorlog verkopen aan het volk is één, het volk achter je houden is een ander verhaal.

Witte Veder op 12-08-2017 20:48

@Bart,  12-08-2017, 15:04 / De technologie van de zogenaamde Aliens komt gewoon van de NASA en mensen-wetenschappers. Als ik het zo lees, dan neemt de bijgelovigheid onder regeringen ook toe. Ze zijn zeker hun geloof in God kwijtgeraakt.  Geloofszaken? --> eventueel verder erover praten op het geloofsforum.  

henk Boskamp op 12-08-2017 20:50

René van Zalk op 12-08-2017 20:07

Achteraf was Saddam ook zo slecht nog niet...

Een ander geluid op 12-08-2017 21:14

René van Zalk op 12-08-2017 18:07

U zegt:

Ik denk dat hij iets anders van plan is. Om plan A te laten slagen zegt hij plan B te gaan doen.

Mijn reactie;

Sorry, u blijft wat te crytisch voor mij. Plan B zouden die raketten richting Guam kunnen zijn, maar plan A ?? Met het knutselen aan kernwapens en ICBM's gaat Kimmetje toch gewoon door. Wat voor plannen zou die mafklapper nog meer kunnen hebben ?? 

Een ander geluid op 12-08-2017 21:21

Francis op 12-08-2017 17:43

U zegt: 

Als er al een kernbom gaat vallen zal het eerder een door Amerika zelf uitgevoerde false flag zijn, waarvan dan Noord Korea dan de schuld krijgt,

@ Qromwel op 12-08-2017 20:03

U zegt:

Ik denk zoiets als het Silezië incident, waarmee Nazi Duitsland dacht Polen als agressor te kunnen aanwijzen.

Mijn reactie:

Ik geloof nooit dat Rusland en China daar in trappen en dat zullen accepteren !

Hitlers list en bedrog met de false flag in Polen werd ook gelijk doorzien en was meteen de aanzet voor WO II

Een ander geluid op 12-08-2017 21:41

@  Hubo op 12-08-2017 19:27

U zegt:

Voorlopig lijkt er niet direct sprake van een aanval op Guam,maar van het afschieten van raketten,die op 30 km of mijl van Guam in zee moeten komen 

Mijn reactie:

Welk land gaat nou afwachten of die raketten echt op 30 à 40 km van het grondgebied in zee plonzen ??? Die gok gaat / kan toch geen enkele president nemen ! Een NK-raket bereikt Guam binnen 14 minuten.... Ziet u het al gebeuren, dat Donald dat eventjes een kwartiertje aankijkt................. ???

Als Kim werkelijk zo dom is raketten richting Guam of de USA te schieten, dan heeft hij na 5 minuten een dik probleem !!!

Qromwel op 12-08-2017 21:58

Een ander geluid op 12-08-2017 21:41: Is het raketschild THAAD in Zuid Korea al klaar?

 26 april 2017: https://www.rtlnieuws.nl/buitenland/vs-bouwt-door-aan-raketschild-in-zuid-korea

Robie op 12-08-2017 22:14
Een ander geluid op 12-08-2017 21:41
Welk land gaat nou afwachten of die raketten echt op 30 à 40 km van het grondgebied in zee plonzen
Volgens mij krijgen ze die niet eens dichter bij Guam,ze moeten bij zijn dat ze de richting goed hebben,dat zal wel max haalbaare zijn voor ze.
don't give up op 12-08-2017 22:23

@ Tante Betje: Totale zonsverduistering in Amerika.

Witte Veder op 12-08-2017 22:45

Reactie op @Arno op 12-08-2017 / 17:16:    Dat mag dan zo zijn, maar de spanningen rijzen nu de pan uit. Dit is geen normale toestand meer.

Witte Veder op 12-08-2017 22:57

En dan te bedenken dat het afschieten van dergelijke bommen ook nog k(n)oppen werk is. Je zou maar per ongelluk op de verkeerde knop drukken.

"Moeder, ik ben zo bang!" Ën als de bom valt!?"  "Is dit alles?"ehhh. Is dit alles, wat er nog maar over is?"

De liedjes van vroeger leken soms wel iets te hebben van angst,  zorg en spot. We kunnen ze nu bij elkaar voegen met zulke dreigende taal.

In feite kunnen we er niets mee. Maar ik zeg niet: "Na mij de zondvloed!" Alles kan.

Inpakken kunnen we al. Maar kunnen we op tijd wegwezen? Ik zie de bui al hangen. Bericht dat er een zware bom is gevallen ergens in de wereld en dat ik als op de grond genageld sta, me niet kunnend verroeren, stokstijf van schrik en een ander is naar buiten gerend en heeft niet meer dan een vliegenmepper in zijn/haar hand. (ik noem maar een kruier, kan ook wat anders wezen, wc. borstel, tandenborstel, beker, het is maa rnet waar je op dat moment mee bezig bent.). Weer een ander weet exact wat ie doen moet en geeft instructies aan anderen, voor zover het ook allemaal mogelijk is.

Dus geen paniek:  "Komt tijd, komt raad" Oud Nederlands spreekwoord. Houdt dus goede moed !! En wees niet bang!!

Lars030 op 12-08-2017 23:06

@ Tante Betje op 12-08-2017 18:51

Op 21-8 vinst een totale zonsverduistering plaats in de VS.

Emile op 12-08-2017 23:33

Even een kort commentaar: Ik heb ergens gelezen dat als je ouder dan 40 bent je geen jodiumtabletten hoeft te nemen bij een kernramp, mdat je schildklier dan al verzadigd zou zijn.

Enne... Kim Jong Un's gedrag kunnen we denk ik niet voorspellen, net als dat van Donald Trump.

Emile op 12-08-2017 23:51

@CAS O Wat een goede documentaire. Een ander geluid zou dit eens moeten zien

mientjei op 13-08-2017 02:13

Love you

Wardje op 13-08-2017 03:46

@Emile 23:51.  Het is me niet duidelijk welke reactie U bedoelt met @CAS.  ---    @Oma. In Portugal was de positie van de vrijmetselarij  tot de dertiger jaren trouwens verregaand vergelijkbaar met die in Mexico.

Qromwel op 13-08-2017 07:48

Een ander geluid op 12-08-2017 21:21: Het smoesje van Hitler was ook alleen maar bedoeld om het eigen volk te bedriegen. Hij wilde oorlog. Dat de anderen daar niet zouden intrappen wist hij heel goed.  Net als Bush jr. En nu dan Trump. Ik denk dat veel Amerikaanse diplomaten graag zouden zeggen: "Man, hou nou eens je grote waffel dicht. Je loopt ons constant voor de voeten. Als je je praatjes niet waarmaakt worden we als natie ongeloofwaardi." 

Qromwel op 13-08-2017 07:54

Weet iemand nog wat er gebeurde op 11 augustus 1999?

Qromwel op 13-08-2017 08:20

Zijn de Amerikanen zo stom of geloven ze echt dat die Oen hen met zijn raketten kan bereiken?

Emile op 12-08-2017 23:33: https://wisenederland.nl/jodiumtabletten-vals-gevoel-van-veiligheid

Een ander geluid op 13-08-2017 08:32

Robie op 12-08-2017 22:14

U zegt:

Volgens mij krijgen ze die niet eens dichter bij Guam,ze moeten bij zijn dat ze de richting goed hebben,dat zal wel max haalbaare zijn voor ze.

Mijn reactie:

U moet dat niet onderschatten.

Atoomspion Abdul Quadeer Khan / Pakistan hebben geavanceerde nucleaire technologie door verkocht aan o.a. Noord-Korea, Iran (en Libië). Iran en Noord-Korea hebben samen in Noord-Korea / Iran atoomwapens en draagraketten / ICBM's ontwikkeld. Daar zijn ze samen al dik 15 jaar mee bezig. Ook in 3e wereldlanden heb je intelligente geleerden en in de wereld is ook veel (kennis) te koop. Daarnaast zijn er altijd wat naïeve landen, die studenten uit Noord-Korea en Iran tot hun elite-universiteiten en hoogwaardige industrieën toelaten.

Met dank aan de sukkels in Den Haag / Nederland is Pakistan op die manier atoommacht geworden. 

Een ander geluid op 13-08-2017 09:14

(@ cas o op 12-08-2017 19:03)

Emile op 12-08-2017 23:51

U zegt:

Wat een goede documentaire. Een ander geluid zou dit eens moeten zien

Mijn reactie:

Laten we niet vergeten, dat het aan de USA te danken is dat de Volksrepubliek China überhaupt nog bestaat !!!

Als het aan de USSR gelegen had, was China in 1969 vernietigd door een grootschalige atoomaanval. Alléén door het njet van Nixon is het nu geen grote dorre vlakte daar.

Zet u de zoekmachine maar eens op: "Nixon voorkwam atoomaanval China" / "USSR nuclear attack on China"

http://historiek.net/qnixon-voorkwam-atoomaanval-op-chinaq/8041/

de^mol op 13-08-2017 11:48

Noord Korea zou gek zijn volgens het westen: immers een aanval van Noord Korea is complete zelfmoord. En ik denk juist niet dat Noord Korea gek is. Ja, ze hebben raketten, maar een reactie van US/Navo is het einde van het regime. NK is gewoon bezig met overleven en heeft die raketten zodat US geen Iraqje of Libietje uithaalt. Ze zijn gewoon bezig met overleven. De US heeft hier een agenda die we niet precies kennen, maar er zijn meerdere mogelijkheden: een ervan is om het volk nieuwe aanschaf van wapens voor het militair industriele complex te accepteren. Andere verklaringen zijn de agenda van de NWO en daarom om te proberen Rusland en China te isoleren, net zoals ze in het midden oosten proberen met het uitschakelen van Assad en daarna met Iran.

Een ander geluid op 13-08-2017 13:09

@ Emile op 12-08-2017 23:51

U zegt:

Wat een goede documentaire. Een ander geluid zou dit eens moeten zien

Een werkelijk goede documentaire geeft een objectieve, evenwichtige kijk op de onderwerpen. In dit geval China versus USA.

De zwarte bladzijdes van de USA worden overbelicht en die van China onderbelicht. Bij het positieve precies andersom.

Misschien kunt u me helpen;

Onder het bewind en beleid van Mao vielen onder het mom van "culture revolutie" maar liefst 60 tot 70 miljoen doden........ Dat is bijna het dubbele van alle doden door Hitler en Stalin bij elkaar op geteld. Daar worden in deze documentaire niet zoveel woorden aan vuil gemaakt. 

Steun en instandhouding regime Pol Pot in Cambodja (2 miljoen doden). Het was China die de Rode Khmer de hand boven het hoofd hield en van wapens voorzag. Toen Vietnam een einde maakte aan de "Killing Fields", viel China Vietnam binnen. Komt ook niet zo prominent over het voetlicht.

China houdt het stalinistische openlucht strafkamp genaamd Noord-Korea in stand. Door wanbeleid stierven in de 1990er jaren bijna 1 miljoen N-Koreanen de hongerdood. Momenteel 200.000 mensen in wrede strafkampen. Chemische wapens die op gevangenen getest worden. Een inkijkje van een linkse krant, die niet echt bekend staat als pro-USA:

https://www.volkskrant.nl/archief/-onbeschrijfelijke-wreedheden-in-n-korea~a3598858/

Geen woord over de bezetting van Tibet en de (culturele) genocide op de Tibetanen. Onderdrukking Oeigoeren idem.

Claim op Zuid-Chinese Zee.......... Heeft de USA al de Golf van Mexico geclaimd ???? Waarschuwt u me aub even tegen die tijd ! 

Daarnaast koloniseert China in een rap tempo veel 3e wereldlanden door al hun bodemschatten en landbouwgronden voor een habbekrats op te kopen. Ik zie geen verschil met de handel en wandel van de multinationals van de USA. 

Deze en nog wat andere zaken kom ik de documentaire van Pilger allemaal niet of volstrekt onvoldoende tegen.

 

Iedere regisseur kan alles zo mooi maken als hij zelf wil. Zelfs Hilter wist zijn vernietigingskampen te verkopen als mooie vakantieparken. U weet wel: "Arbeit macht frei". / Arbeid adelt.......

 

 

rexm op 13-08-2017 13:25

WO-3, Angst in de VS.

Zou me ook ongerust maken als ik de VS was.

Ze staan weer eens schaakmat met hun Rambo politiek.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl