HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

WO-3 angst in VS: Stormloop op survival winkels

Grote online keten ziet bestellingen in één week met 1200% stijgen – Ook kleine bunkers zeer in trek – Autoriteiten eiland Guam geven inwoners instructies voor overleven kernaanval – Radiopresentator Michael Savage verwacht plotselinge aanval met neutronenbom, mogelijk wraak op VS met nucleaire kofferbommen

Jodiumtabletten zijn volgens de manager van een dumpstore in Detroit één van de meest gewilde artikelen.

In de Verenigde Staten is een ware stormloop ontstaan op dump-, prepper- en survival stores. Vooral jodiumtabletten, die de schadelijke effecten van radioactieve straling kunnen tegengaan, zijn niet aan te slepen, al zijn ook gasmaskers zeer in trek. De rijkeren schaffen massaal bunkers aan. Al deze bedrijven en winkels spinnen dus duidelijk garen bij de over en weer geuite oorlogsdreigementen tussen Washington en Pyongyang. Of het daadwerkelijk tot een (wereld)oorlog komt valt onmogelijk te voorspellen, maar de bekende conservatieve radiopresentator Michael Savage gelooft in ieder geval dat er een aanval met neutronenbommen wordt voorbereid.

 

‘We hebben het heel druk, ongewoon druk zou ik zeggen,’ verklaarde Ben Orr, manager van een ‘Army Surplus Store’ in Detroit. ‘Er worden absoluut meer ‘prepper’ spullen verkocht, einde-van-de-wereld materiaal. Heel veel voor water en voedsel, en militaire maaltijden.’

Daarnaast vliegen de ‘anti-straling’ jodiumtabletten, waar er normaal maar weinig van worden verkocht, van de schappen. ‘Deze voorkomen dat je schildklier straling absorbeert. Ze vullen je schildklier met jodium, wat die normaal gesproken sowieso al doet.’ Nog een populair artikel is vrijwel uitverkocht: gasmaskers. ‘Die zijn ook enorm in trek, maar die verkopen we alleen nieuw.’

Bestellingen in één week met 1200% gestegen

Ed Thomas, woordvoerder van TopTierGearUSA.com, dat de duurdere beschermende artikelen tegen nucleaire, biologische of chemische calamiteiten verkoopt, zei dat het aantal bestellingen de afgelopen week met 1200% is gestegen. ‘We kunnen het amper verwerken. Ons personeel werkt dubbele uren om alles verzonden te krijgen. De mensen maken zich zorgen over Noord Korea, de Derde Wereldoorlog en wat president Trump zou kunnen gaan doen.’

‘Op deze schaal heb ik dit nog nooit meegemaakt. Echt alles.... anti-stralingspillen, gasmaskers, lichaamspakken en zuurstoffilters... mensen proberen deze cruciale zaken in huis te krijgen voor het geval het echt gebeurt. Onze grootste zorg is dat onze producenten de vraag niet aankunnen.’ De prijzen van al deze artikelen zullen de komende weken vermoedelijk gaan exploderen.

Bunkers niet aan te slepen

Een dreigende wereldwijde kernoorlog is ook voor Ron Hubbard, president van Atlas Survival Shelters in Los Angeles, reden om zich te verheugen, want ook hij noteert ongekende verkopen. ‘Het is gestoord, dit heb ik nog nooit meegemaakt. En het is in het hele land. Ik heb vandaag in tal van staten bunkers verkocht.’ Ook uit Japan heeft hij bestellingen binnen gekregen.

De bunkers kosten tussen de $ 10.000,- en $ 100.000,- moeten zo’n zes meter onder de grond worden geplaatst, en kunnen –afhankelijk van het gekozen model- tot een jaar lang als schuilkelder dienen. (3)

‘Kijk niet in de flits of vuurbal van kernexplosie’

De situatie is dermate gevaarlijk, dat de autoriteiten van het eiland Guam, dat recent met vernietiging werd bedreigd door de Noord Koreaanse dictator Kim Jong-un, een emergency-gids aan de inwoners heeft verstrekt waarin onder andere staat te lezen dat ze beslist niet naar de flits of vuurbal van een kernexplosie moeten kijken (omdat je daardoor in één klap blind kunt worden – X.).

‘Aanval met neutronenbom, wraak met nucleaire kofferbommen’

President Trump is in ieder geval ‘locked and loaded’ voor een eventuele oorlog. Volgens de bekende conservatieve radiopresentator Michael Savage doelt Trump met zijn ‘fire and fury zoals de wereld nog nooit heeft meegemaakt’ op een aanval met een neutronenbom, waarmee vooral de materiële schade wordt beperkt. ‘Ik denk dat het gaat gebeuren, sneller dan je denkt, in een oogwenk, heel plotseling.’ Vervolgens moeten de Amerikanen oppassen voor wraak. ‘Er kunnen Noord Koreaanse agenten met (nucleaire) kofferbommen in het ons land zijn.’ (3)

 

Xander

(1) SHTFplan via Zero Hedge
(2) The Sacramento Bee
(3) Infowars
(4) Afbeelding: Sandra McNeill/WWJ Newsradio 95


Zie ook o.a.:

11-08: China waarschuwt VS: Wij zullen aanval op Noord Korea tegenhouden
10-08: Grootste Britse kranten waarschuwen burgers voor kernoorlog
09-08: VN-sancties omzeild: Noord Korea en Iran sluiten militair samenwerkingsverdrag
30-07: ‘Pentagon bronnen: Trump beveelt binnen jaar militaire aanval op Noord Korea’
05-07: ‘VS, Rusland en China maken neutronenbommen klaar voor aanval op Noord Korea’
19-06: VS legt enorme voorraden aan voor aanstaande grote wereldcrisis
14-04: ‘VS bereidt preventieve aanval op Noord Korea voor en stuurt 50.000 man naar Syrië’
12-04: Noord Korea dreigt kernbom op Amerikaanse vlooteenheid te gooien
11-04: Mensheid stevent gestaag op nieuwe wereldoorlog af (/ China posteert 150.000 man aan grens met Noord Korea, dat opnieuw met kernoorlog dreigt na komst Amerikaanse marine)
13-03: US Navy Seals oefenen op uitschakelen Kim Jong-un in Noord Korea (/ F-35 stealth jagers gaan aanval op Noord Korea simuleren)
24-02: China dreigt met oorlog bij komst Amerikaanse vliegdekschip (/ Flashback: Ex-CIA remote viewers voorspelden Noord Koreaanse kernexplosie gevolgd door wereldoorlog)

2012:
14-02: Remote viewers: Alles verwoestende killshot zonnevlam nabij (/ Derde Wereldoorlog en einde beschaving begint met explosie Noord Koreaanse kernbom)  

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.
Reacties

Pagina12
Johan op 13-08-2017 14:11

Mensen hoeven niet hysterisch te reageren, maar goed voorbereid zijn is gewoon verstandig.

Je kan in andere landen zien dat een hongersnood of tekort aan voedsel snel kan ontstaan.

Hubo op 13-08-2017 14:57

@ Een ander geluid,12-8,21.41u

Als ik alle mooie verhalen moet geloven,is er in 14 minuten vanaf de lancering genoeg tijd om 4 raketten te traceren en te onderscheppen.Op zich lijkt dat me wel legitiem zonder direct een oorlog te beginnen.

Eerst maar eens afwachten wat er gebeurt.Als deze mededelingen correct weergegeven worden is het voor Korea wel wat lastiger hier nog vanaf te zien,dan  voor de VS om niet direct een aanval te beginnen.

emile op 13-08-2017 15:31

@een ander geluid: helder ! Zo zien we maar weer China en Rusland zijn niet beter of slechter dan de USA.

Wat u zegt is volgens mij feitelijk juist.

Een ander geluid op 13-08-2017 16:32

emile op 13-08-2017 15:31

U zegt:

helder ! Zo zien we maar weer China en Rusland zijn niet beter of slechter dan de USA. Wat u zegt is volgens mij feitelijk juist.

Mijn reactie:

Dank u ! Sportief van u !!!

Een ander geluid op 13-08-2017 17:33

Hubo op 13-08-2017 14:57

NK moet gewoon niet met vuur spelen.

In principe mogen ze van de VN (inclusief Rusland & China) dit soort testen niet houden. Kim denkt: "waarom mag ik iets niet, dat jullie zelf wel mogen?" Ik trek me er lekker niets van aan....

Als NK dan zonodig raketten willen testen, kunnen ze ook een gebied in de Stille Oceaan tot testgebied verklaren dat niet gelijk als een bedreiging opgevat kan worden. Criteria; ver weg van Japan en de VS, van de bewoonde wereld en buiten scheepvaart- en vliegroutes. Ruim van te voren even aankondigen en iedereen de gelegenheid geven daarop te anticiperen. 

Als hij dan toch op Guam, Hawaï of het vaste land van de USA schiet, dan blijft er weinig anders over dan die raketten uit te schakelen. Trump kan de gok niet nemen of die dingen inderdaad 40 km voor de grens in de zee plonzen en of er wel of géén kernkop op zit. 

Oeps; "even Apeldoorn bellen" kan de president van de USA zich niet veroorloven !!!

Witte Veder op 13-08-2017 20:56

@Mientje 13-08-2017 02:13 | "Love you"

Wie is de gelukkige?

potito op 13-08-2017 21:08

https://youtu.be/bRO8seBDNHw

potito op 13-08-2017 21:09

https://www.youtube.com/watch?v=bRO8seBDNHw

 

Schrijf introductie bij uw youtube. Mod.

mientjei op 14-08-2017 01:31

Witte veder op 20.56 @   you  kan ook jullie betekenen, ik bedoel  jullie allemaal,

al die oorlogstaal hier ,  ik wou een  boodschap van liefde brengen, voor iedereen hier

wandel in het licht van de Heer

Witte Veder op 14-08-2017 19:07

Mientje op 14-08-2017 01:31 Ja, natuurlijk. Mooie boodschap in ieder geval.

Hier op al deze turbulente artikelen is niet veel eer te behalen voor gelovigen. Wilt u ook met mij op het Geloofsforum van gedachten wisselen? Later op de avond kijk ik of er berichten zijn. van. ca. 21:00 tot 23:00 uur. Later wil ik het niet meer maken. Met vr. groet, Witte Veder.

Hubo op 15-08-2017 19:28

@Hubo 13-8

https://www.volkskrant.nl/4511172?utm_source=VK&utm_medium=email&utm_campaign=20170815|ochtend&utm_content=Kim%20Jong-un%20wacht%20acties%20VS%20af,%20beslist%20dan%20over%20Guam&utm_term=41270&utm_userid=0a633b66-e461-4f6d-90dd-a65884e81264

Ik geloof niet dat dit soort links goed doorkomen.Ik krijg altijd van die reclame artikelen van de Volkskrant in de mail en in ieder geval kan ik ze dan nog wel helemaal lezen.Het zal hier verder ook wel doorgedrongen zijn dat Kim Jong Un er voorlopig vanaf gezien heeft 4 raketten in de richting van Guam af te schieten.Dat staat dan ook in dit artikel en hij komt er zo nog wel goed mee weg ook is mijn indruk,maar aan het eind van het artikel wordt nog een professor aan het woord gelaten die opmerkt dat er voor Korea geen weg terug meer is.Ik ben ook geneigd er zo over te denken en ergens hoop ik ook dat de amerikanen en het westen er eens een keer niet meer zomaar mee wegkomen met hun voortdurende politiek van dreiging,chantage en verloedering van landen die niet hun lijn willen volgen.

https://www.volkskrant.nl/buitenland/staatspersbureau-noord-korea-kim-jong-un-wacht-acties-vs-af-beslist-dan-over-guam~a4511172/

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl