Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Vrije pers? Journalist die niet positief over migranten schrijft keihard aangepakt

Net als in de DDR / Sovjet Unie: Comités stellen vast hoe zenders en journalisten over bepaalde onderwerpen moeten berichten

Of het nu om migranten, Syrië, Rusland, Oekraïne of tal van andere onderwerpen gaat: de overheid bepaalt inmiddels grotendeels op wat voor manier hierover bericht mag worden.

Een vrije en onafhankelijke pers wordt algemeen beschouwd als één van de vier belangrijkste pijlers van een democratie. In Europa, en zeker in Duitsland, wordt die pijler in snel tempo afgebroken. De Duitse journalist Claudia Zimmermann, die het waagde kritisch over de massa immigratie van miljoenen moslims te berichten, en onthulde dat de pers in Duitsland gedwongen wordt zich aan de instructies van Berlijn te houden, werd keihard aangepakt.

 

Afgewezen artikelen, geboycotte telefoongesprekken, een publicatie waarin ze rechtstreeks wordt tegengesproken – freelance journalist Claudia Zimmermann moest het allemaal ondergaan nadat ze had onthuld dat de WDR, onderdeel van de staatszender ARD, door de regering in Berlijn verplicht wordt om uitsluitend positief over de massa immigratie te berichten, en grote druk uitoefent op alle journalisten om geen enkele kritiek te uiten op het open-grenzen beleid van bondskanselier Angela Merkel.

DDR-achtige comités bepalen wat het publiek (niet) te horen mag krijgen

‘We zijn een publieke zender, we worden uit belastinggeld betaald, en dat betekent dat wij de visie van de overheid interpreteren, en niet die van de oppositie,’ had Zimmermann al in januari 2016 tijdens een interview met de Nederlandse radiozender L1 Limburg gezegd. Haar meerderen hadden haar te verstaan gegeven dat ze ‘op een positievere manier’ over het migrantenbeleid moest schrijven. ‘

‘Er zijn verschillende comités die het beleid van de programma’s bepalen, en die de redacteurs hebben geïnstrueerd dat ze het beleid van de regering Merkel moeten steunen.’ Dit doet sterk denken aan de voormalige Sovjet Unie en DDR, waar zoals u weet Angela Merkel zelf werkzaam was bij de beruchte Stasi, die op vergelijkbare wijze alles controleerde en bepaalde wat de burgers van de pers te horen en te lezen kregen.

Instructies uit Berlijn mondeling afgedwongen

‘In de media, niet alleen in de WDR, wordt Merkels migrantenbeleid door journalisten zeer krachtig gesteund. Sommige journalisten, inclusief ikzelf, probeerden meer kritische onderwerpen te belichten, maar die werden niet goedgekeurd.’ De instructies uit Berlijn staan volgens haar overigens niet letterlijk op papier, ‘want dat zou te opzichtig zijn geweest en protesten hebben ontlokt. De druk komt (mondeling) van bovenaf. Niet gewenste onderwerpen krijgen simpelweg geen groen licht, dus een journalist heeft geen enkele kans bij het aanbieden van zo’n onderwerp.’

Zo beloofde de WDR weliswaar om Zimmermann niet te ontslaan, maar weigerde de zender vervolgens wel een groot aantal van haar bijdragen, ook over andere onderwerpen. Enkele van deze verworpen bijdragen werden vervolgens aan andere WDR journalisten gegeven. Hen werd tevens van hogerhand ‘aanbevolen’ om een verklaring te ondertekenen waarin ze afstand namen van Zimmermann, en de WDR prezen vanwege diens ‘integriteit’.

Zimmermann: ‘Het grappigste hieraan was dat de helft van alle medewerkers dat niet wilden ondertekenen. Er was een verhitte interne discussie over ontstaan.’ Uiteindelijk weigerde meer dan de helft de verklaring te ondertekenen, maar werd tegenover het publiek doodleuk beweerd dat het een ‘unanieme veroordeling’ van haar onthullingen was. Enkele van haar collega’s fluisterden in haar oor dat ze de opdracht hadden gekregen niet meer met haar te praten.

Ook eenzijdig nieuws over Oekraïne, Rusland en Syrië

Naast de migrantencrisis wordt er in Duitsland en Europa over nog een onderwerp zeer eenzijdig bericht: Oekraïne en daarmee verbonden Rusland, waarvan nog steeds ten onrechte wordt beweerd dat het land de Krim heeft ‘geannexeerd’, terwijl in werkelijkheid sprake is van een 100% democratische hereniging. ‘Ik zou willen dat de berichtgeving hierover veel substantiëlere en meer gebalanceerd zou zijn, ‘ aldus Zimmermann.

Hetzelfde geldt voor het conflict in Syrië, vervolgde ze. Ze wees op een collega die vorig jaar een reportage wilde maken over de andere kant van het leven in Syrië, wat niet getekend is door de oorlog. ‘Ze wilde het prachtige Syrië laten zien, de schoonheid van het land, over hoe ze daar vakantie vieren, en dat het daar lang niet overal oorlog is.’ Maar deze journaliste kreeg te horen dat zo’n bijdrage niet op prijs zou worden gesteld. ‘Het betekent dat ze alleen oorlogsberichten over Syrië willen, geen mooie beelden. Dat is volgens mij ook een vorm van eenzijdige verslaggeving.’ (1)

 Umvolkung, maar dat mag u niet weten of zeggen

Het mocht eens dat het publiek ontdekt dat Syrische ‘vluchtelingen’ helemaal niet naar Europa, maar doorgaans maar enkele tientallen kilometers hoeven te reizen om in veilig gebied met meer dan voldoende voedsel en voorzieningen te komen, nota bene in eigen land. De Europese elite wil beslist niet dat de burgers dan ontdekken dat de migranten’crisis’ een extreemlinks ideologisch besluit is geweest, pure leugenpropaganda, waarmee onze grenzen, culturen en volken door islamisering doelgericht worden uitgewist. En daar is als conclusie weer dat beruchte woord wat dit beleid het beste omschrijft: Umvolkung.

Eenzelfde vorm van staatspropaganda kennen we helaas ook in Nederland, ook al mag er hier en daar in een column nog wel een kritische vraag over de massa immigratie worden gesteld. Maar dat is dan ook alles, want ook hier is de exploderende migrantencriminaliteit in de massamedia een zo goed als verboden onderwerp. Van tal van zo kort en neutraal mogelijk omschreven steekpartijen en andere gewelddaden mag beslist de identiteit, afkomst en/of huidskleur van de daders niet worden vermeld.

 

Xander

(1) Russia Today

Zie ook o.a.:

03-08: Topjournalist Hersh: RussiaGate is leugen van CIA, wraak op Trump (/ ‘Massamedia zijn de echte nepnieuws verspreiders’)
01-08: Nieuwe documentaire over Jodenhaat door moslims in Europa gecensureerd
04-07: (/ ‘Het onbenullige Westerse publiek bestaat voornamelijk uit niet-lezers en internet zombies’)
01-05: Welt journalist: Beleid Angela Merkel is late wraak van DDR op West Duitsland
22-04: Media als propaganda vermenigvuldigers: Drie door CIA aangestuurde persbureaus bepalen het nieuws (/ Vrije nieuwsgaring en onafhankelijke verslaggeving in het Westen vrijwel geheel verdwenen)
06-04: Censuur een feit: Tot € 50 miljoen boete voor verspreiden neit politiek-correct nieuws (/ EU-, immigratie-, en islamkritische, en pro-Russische websites dreigen te verdwijnen)
22-02: (Migrantenprofessor:... Europa heeft objectiviteit en vrijheid van meningsuiting vervangen door politiek correcte, anti-Westerse en anti-democratische linksgroene ideologie)
31-01: ‘EU heeft zwarte lijst van iedereen die niet tegen Rusland is’

2016:
28-12: Na de VS richt ook de EU een ‘ministerie van Waarheid’ op (/ Vrijheid van meningsuiting wordt gecriminaliseerd: Duitsland gaat half miljoen euro boete geven aan verspreiders van niet-politiek correct ‘nepnieuws’)
15-12: Facebook schakelt extreemlinkse organisatie in tegen ‘nepnieuws’
05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op (/ Door WikiLeaks aangetoonde banden Hillary Clinton met pedo netwerk worden door politiek-correcte Nederlandse desinformatie- en propagandamedia ‘nepnieuws’ genoemd)
03-12: Globalisten in VS en EU openen frontale aanval op vrijheid van meningsuiting
02-12: Nieuwe EU-richtlijn bestempelt iedere burger tot potentiële terrorist – net als in Turkije
24-11: Einde persvrijheid: Europees Parlement stemt in met censuur niet-politiek-correct nieuws
20-11: Dit zijn de echte valse nieuwssites van Nederland (Vrijheid om andere mening dan politiek-correcte elite te hebben wordt steeds minder getolereerd)
18-11: Google, Facebook en WhatsApp besluiten niet-politiek-correct nieuws te gaan censureren

06-10: ‘Europese commissie eist dat pers terroristen niet langer moslims noemt’ (/ Persvrijheid in Europa door Brussel sterk aan banden gelegd)
28-07: Angela Merkel laat deze ex-Stasi spion het vrije internet terroriseren
11-06: Oorlog tegen vrijheid meningsuiting: Bekende ‘rechtse’ internetmedia en personen monddood gemaakt
10-06: (/ Westerse elite maakt komende jaren einde aan vrijheid van meningsuiting op het internet – Eerste internetter in Duitsland 6 maanden gevangenis in omdat hij negatief over migranten schreef)
22-05: VN, Microsoft en Facebook willen conservatieve sites van internet weren
11-05: Facebook censureert conservatieve, maar promoot linkse en pro-islam berichten 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.
Reacties

Singleman op 11-08-2017 14:43

We zullen maar inpakken dan zeker? Het internet staat ook al onder controle van hun gedachtenpolitie, maar ja, sommige mensen bloggen alléén maar voor hun hobby, dat is eigenlijk het enige dat je nog kan op het internet. Zwijgen over politiek & islam is een plicht geworden, dan kan je blijven bloggen. Enfin voorlopig nog wel, maar hoe lang zal het nog kunnen? Ze hebben in ieder geval al controle over bezoekers van bloggers, ze beperken het als het te veel over politiek & islam gaat, het is een dictatuur met alle censuur dat erbij hoort.

ohje op 11-08-2017 14:44

Zoals met alles zal de rekening uiteindelijk door het volk betaalt moeten worden.

Yerik op 11-08-2017 14:49

"Van tal van zo kort en neutraal mogelijk omschreven steekpartijen en andere gewelddaden mag beslist de identiteit, afkomst en/of huidskleur van de daders niet worden vermeld."  Welnu, juist als dat Niet wordt vermeld, weet je wat Wel vermeld had moeten worden.

Overigens, het valt op dat we in het nieuws de laatste tijd minder tot geen 'verwarde' mannen meer hebben. Klaarblijkelijk hebben de domkoppen iets doorgekregen... Dit wordt dus helemáál doodgezwegen. Reden temeer dat als er niets vermeld wordt, er van uit te gaan dat de kans dat de dader een 'vluchteling' is, zeer groot is.

positivo op 11-08-2017 15:09

De DDR met de Stasi waren nog maar kleine jongens bij het huidige Europa, dat we zo snel zo diep konden zinken is verbazingwekkend.

Dat de bevolking het allemaal pikt is echt verbazingwekkend.

Patatje Oorlog op 11-08-2017 15:22

Vroeger zei de directeur tegen de pastoor: houd jij ze dom dan houd ik ze arm. Nu dat met de moderne Westerse bevolking niet meer kan en ook niet meer teruggedraaid kan worden, is besloten de inheemse bevolking dan maar te vervangen door domme, goedgelovige en arme mensen van elders. De (nu) imam en directeur staan weer op hun voetstuk en de bevolking is weer onmondig. Het communistisch ideaal.

Tom Hendrix op 11-08-2017 15:54

Dit artikel is volkomen realiteit anno: 2017. En de hele politieke elite, in samenwerking met de EUSSR, eisen dat de pers alleen hun welgevallige zaken berichten. Helaas is een groot deel van de Europese bevolking al dusdanig gehersenspoeld, dat ze het liegen en bedriegen door de pers en de media, voor "zoete koek", slikken. Tenminste dat is mijn bescheiden mening.

Tabris op 11-08-2017 15:59

Wie heeft er echt baat bij een verdeel en heers strategie in Europa?

Als je dat weet dan weet je precies wie er echt achter ongebreidelde immigratie en islamisatie zitten.

Om hun macht en rijkdom veilig te stellen zullen zij de eerste leiders zijn die zich zullen bekeren op het moment dat islamitische dominantie een feit is.

De linkse politiekers zijn alleen maar marionetten en pionnen die denken dat ze heel wat zijn, maar na gebruik net zo makkelijk weer afgedankt worden.

De Terugkeer op 11-08-2017 16:01

En hoe lang pikt het 'gewone volk van Europa' dit nog?Kom op, niet 'alle' mensen zij al murw, hoor...........tja...de meesten al wel...die weten zelfs niet meer 'hoe' ze zich zorgen moeten maken, want zowat 'dood' in de bovenkamer: de gemakkelijke prooien. Zeggen ja en amen of gewoon helemaal niets...zijn er niet meer bij...sitting targets.

Onno op 11-08-2017 16:30

De NOS is echt beter hoor......Niks opdrachten van de RVD, AIVD (onder opdracht van de CIA, NSA e.d.), MIVD  enzovoort. Niet steeds dezelfde politiek correcte "deskundigen" , kortom alles 'gender'-neutraal en NWO.

Tom Hendrix op 11-08-2017 17:22

@ De Terugkeer: 16.01. uur. Wat de "sitting targets", betreft, heeft U (helaas) gelijk.

Gewoon op 11-08-2017 17:45

tja, de ' burgers' hebben toch gestemd op de partijen die dit mogelijk maken, ook in Nederland.

Dus niet zeuren.

Rosalie op 11-08-2017 18:01

Wij zijn voor het echte nieuws aangewezen op de zgn alternatieve media. Daar lees je nog dat miljoenen ouders in Italiaanse steden demonstreerden tegen verplichte vaccinaties. Daar lees je nog hoe het echt zit met Putin/  Oekraïne. Wie er achter zitten zoals Soros die O.a artsen zonder grenzen en Amnesty International en Planned Parenthood, en demonstraties tegen Trump subsidieert. Ulfkotte, een andere Duitse journalist die de waarheid wilde zeggen was ook ineens dood. 

Robie op 11-08-2017 19:43

Zag je al duidelijk met die Maidan rellen,hoe die demonstranten los gingen op de politie,zouden ze in Nederland niet pikken dat er zoveel geweld gebruikt wordt tegen ze,toen werd me al duidelijk dat ze liegen dat ze barsten over dat wat er werkelijk gaande is.Wat die daar gedaan hebben zou de Politie op dag een al zijn gaan schieten.

zelf de tijdstip was heel verdacht,Rusland heeft ze een beter handelsaanbod gedaan dan de EU en toch brak er een opstand uit !!

zelf over die tekst van het verdrag tussen de EU en Oekraïne werd eerst ontkent dat er een militair gedeelte bij zat,iets wat pas een beetje boven kwam bij die Oekraïne referendum

waar de Russen al -- geen hoofdletters lang er voor waarschuwden,maar dit zelfs eerst --- werd door de westerse media.

Rienus op 11-08-2017 20:09

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Voltaire

Een baken in een wereld die vals is.

Lars030 op 11-08-2017 20:10

Het getuigt van intellectuele leegte als je je informatie haalt van staatspropagandazender NPO en RTL-Soros.

Rienus op 11-08-2017 20:12

Overigens is Diderot de feitelijk grondlegger van de verlichting en ontwikkeling waar we nu op bogen.

waarachtig een Reus.

Jammer dat er alleen maar lilliputters over zijn.

Mattias op 11-08-2017 20:39

Ik dacht aanvankelijk het volgende: De Zionisten willen wraak op blank Europa voor de Holocaust. Als wraak overspoelen zij Europa met kansloze mensen. Zij hebben de macht en invloed om dit voor elkaar te krijgen. Politiek en media zitten in hun achterzak. Maar dit is niet voor mij niet meer helemaal logisch. Het waren namelijk de Zionisten zelf die Hitler geld hebben gegeven voor zijn gemoord en verderf. Ik denk nu echter dat het nogsteeds de Zionisten zijn achter deze crisis. Alleen willen zij gewoon chaos creëren. En net zoals bij de tweede wereldoorlog hier gewoon aan verdienen.

Qromwel op 11-08-2017 21:03

Mattias op 11-08-2017 20:39: Het loopt heel slecht af met die lieden!

Tom op 11-08-2017 21:23
Gewoon op 11-08-2017 17:45

tja, de ' burgers' hebben toch gestemd op de partijen die dit mogelijk maken, ook in Nederland.

Dus niet zeuren.

Ik ga er vanuit dat met de stemformulieren gefraudeerd is.

Ron op 12-08-2017 01:08

Probeer maar eens op een of ander leugen artikel over asielparasieten  in de telegraaf te reageren als je alleen al de worden 

Islam Mohammed terrorist gebruikt geheid dat je reactie afgekeurd wordt. 

Witte Veder op 12-08-2017 01:33

@Tom op 11-08-2017 / 21:23 / Stemformulieren gefraudeerd? Is het jullie al opgevallen dat de aanduiding man (m) en (v) ontbrak op de stembiljetten van het afgelopen jaar. Straks ontbreekt het ook op andere soorten passen. Genderneutraal. Ik heb het er stiekem toch op gezet. Want ik ben niet genderneutraal. Voor zover ik weet heeft het stembureau het niet in de gaten gehad. Ze kunnen toch ook niet overal op letten. Mijn eerste actie tot burgerlijke ongehoorzaamheid met een potlood. Ik ben nog nooit zo stout geweest tegenover de Overheid. Ze kunnen er ook eigenlijk niets van zeggen. Het was geen agressieve actie. En zo hoort het ook.

Witte Veder op 12-08-2017 01:37

@Ron 12-08-2017 / 01:08 uur.

Dat soort woorden moet je ook helemaal niet gebruiken, dat is kwetsend voor een hele doelgroep. Andersom moeten ze dat ook niet doen. Nogal logisch als dergelijke reacties afgekeurd worden. Het moet geen vrijheid van kwetsen worden. Men kan niet meer zeggen dat alleen moslims korte lontjes zouden hebben. Ik zie dat Hollanders ze ook steeds meer krijgen hier en daar.

Bundy op 12-08-2017 02:54

De enige manier om niet staatsgecontroleerd nieuws te brengen omtrent de multicul was door het uitbrengen van een verzetsblad .     Dit werd gefinancieerd met het spaargeld van een Kolonel ( b.d )  die zich in de Tweede Wereldoorlog oók al verzet had tegen de bezetting van Nederland .               Bij mij stond een half jaar lang iedere dag tussen de liquidaties in het criminele-marokkanen milieu door , de toenmalige BVD voor de deur .      Tevens werd er in mijn huis ingeslopen en mijn computer doorzocht , hetgeen met simpele middelen is waar te nemen .

Ook in de redactieruimte werd ingebroken en door de BVD het ledenbestand meegenomen .  Het resultaat van bedreigingen aan andere medewerkers was dat deze hun functie's neerlegden .    Ik word nog regelmatig gevolgd , telefoon en internet berichten altijd meegelezen , en bij staandehoudingen blijven de verdedigers van het Koninkrijk  staan lezen in hun ( blue-view ) computers .   Daarna krijg ik mijn I.D bewijs naar mijn hoofd gegooid .               Dus vrijheid van meningsuiting , vrijheid van drukpers en van vergadering bestaan wel , maar alleen in je eigen hoofd .

Tom Hendrix op 12-08-2017 08:57

@Tom: 21.23. uur, op 11/8. Inderdaad, ook ik heb heel sterk het vermoeden, dat er met de stemmen gesjoemeld is geworden. Ik heb de stelling onthouden, van iemand die gezegd zou hebben: " Als verkiezingen iets zou oplossen, zouden ze ( de politieke elite en heersers op deze wereld), verkiezingen verbieden".

Qromwel op 12-08-2017 10:01

Ron op 12-08-2017 01:08: Al tijden geleden heb ik het kennelijk verbruid bij de WUZ-Redactie. Om met Tijl Uilenspiegel te spreken: "De mensen hebben een hekel aan me, maar ik heb het er zelf naar gemaakt".  Maar de aarde is niet uit haar baan gedreven.

Nieuw Begin op 12-08-2017 11:22

Sorry Xander vergat me naam etc dus:

wat we allang weten

http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/asielzoeker-brengt-oerconservatief-gedachtegoed-mee/ar-AApRbqW?ocid=mailsignout

Helgoland op 12-08-2017 11:23

Mijn advies is om in dergelijke gevallen dezelfde averechtse strategie te volgen als de KLM, zoals in bijgaande pro-homo advertentie:

http://www.breitbart.com/big-government/2017/08/09/klm-royal-dutch-airlines-pro-lgbt-message-backfires/

Campert op 12-08-2017 13:58

Dank voor je aandacht voor dit feit!

Oma op 12-08-2017 16:10

Och, eenmaal de geest uit de fles, is hij er met geen mogelijkheid meer terug in te krijgen...via internet heeft iedereen de kans om meer en objectieve nieuws berichten te verifiëren en zelfs erover te discussiëren. Dat kan onmogelijk helemaal ondér controle gekregen worden door dat misselijkmakend clubje idioten die denken internet aan banden te leggen, kan nooit want is inmiddels ver boven hun kop gegroeid....en intussen maak je de massa ook niks meer wijs, dat merkt eenieder die zowat reacties volgt op eender welk medium of forum.

anora op 12-08-2017 16:27

Vrije pers, in Servië bijvoorbeeld is dit nu om zeep geholpen, en ik denk dat het hier minder openlijk is, maar ook zo is. 

Spyfromthesky op 12-08-2017 19:53

https://www.goudstandaard.com/column-bestrijding-nepnieuws-wordt-censuur?utm_source=Alle+emailadressen&utm_medium=email&utm_campaign=Week+32+145322

Ik denk wel dat ik deze link mag zetten onder het onderwerp van "vrije pers". Maar dit betreft internet. De bovenstaande link laat daarwerkelijk al meer zien waarom bepaalde item nu al niet meer zichtbaar worden op internet. Dat is iets dat is al vanaf 2007 op het oog had. Dat ook het vrije internet waar XanderNieuws nog dankbaar gebruik van kan maken, dat dit onder de mom van het zgn echte nieuws dat de elite ons wilt voorschotelen.

Maar naast google. zal facebook en youtube en ongetwijfeld nog meer sociale media daarmee te maken krijgen.

Wie hier al langer zit en mij mogelijk van dit schrijven ook kent is dat ik vooral rondom Openbaringen 13 enz mij afvraagt wat het beeld zou kunnen zijn dat tot leven komt.

Ik schreef al dat de technieken zover zijn via internet overall dat via geprojecteerde hologrammen of 3D technieken dit zeker al denkbaar is.

http://wibnet.nl/techniek/mobiel/smartphone-van-de-toekomst-is-flexibel-en-heeft-3d-beeld

De bovenstaande link laat ook al zien voor wat is weggelegd voor de volgende smartphone generatie.

Het hebben van een smarphone is nu is niet alleen een noodzaak zoals ze ons willen laten wijsmaken, maar is ook een norm.

https://fd.nl/ondernemen/1164613/smartphone-vervangt-ov-chipkaart-en-bankpas

En deze link vertelt eigenlijk al dat ov-chipkaarten en bankpassen ook verleden tijd zouden kunnen worden.

De sleutel tot deze techniek ligt in het chipje dat met NFC wordt afgekort.

https://www.iphoned.nl/nieuws/ios-11-nfc-chip/

https://tweakers.net/nieuws/128191/sns-maakt-nfc-betalingen-met-android-smartphones-mogelijk.html

https://tweakers.net/nieuws/118361/abn-amro-brengt-wallet-app-uit-voor-android.html

https://www.nfcworld.com/about/

https://emspay.nl/Contactloos-betalen-de-toekomst

Een andere, verdere? of gelijktijdige ontwikkeling is het NFC chipje te laten inplanten in je hand. Dit komt tussen de duim en wijsvinger.

In Zweden willen ze dit best wel doorzetten, zie link hieronder:

http://www.independent.co.uk/travel/news-and-advice/sj-rail-train-tickets-hand-implant-microchip-biometric-sweden-a7793641.html

En Zweden is al het enige land waar het betalingsverkeer binnenkort bijna richting de 100% gaat voor contactloos betalen. Dit erg socialistische land heeft dan zeker de vrijheid voor de burger dan op het oog? Het dunkt mij dat dit juist niet het geval is. Het komt omdat socialisme in beginsel de mens lui en niet nadenkend maakt. Het gemak dient de mens staat daarin voorop. Dit land gaat al aardig lijken op 1984 van Big Brother van George Orwell.

Maar de mens trapt er geleidelijk in. Nederland is onder andere voor de elite een experimenteer land. De gewone bevolking wordt al in de supermarkten zoals Jumbo gereed gemaakt om zelf de boodschapjes te scannen. Dit zijn allemaal voorbereidingen om de bevolking al warm te maken, vooral via de snelle geleidelijkheid van contactloos betalen.

Spyfromthesky

Oma op 13-08-2017 00:10

@Spyfromthesky: inderdaad, maar je vergeet dat de bewustwording onder de mensen steeds sneller groeit...het cash geld bannen is het doel maar steeds meer mensen keren zich af van plastiek/digitaal geld. Ik zag een enorme toename van mensen die nog domiciliëringen weigerden, eens de beruchte europese sepa-domiciliëringen werden ingevoerd (waarbij enkel de code in het bankprogramma, nodig om onterecht afgehouden bedragen terug te halen, te wijzigen elke cent kan afgehaald worden)..het gevaar dat eu zomaar ieders bankrekening zou kunnen leegroven is niet denkbeeldig. Bovendien kan cash geld niet verboden worden omdat het een wettelijk betaalmiddel betreft en de tegenstand onder de bevolkingen te groot zou zijn om het meteen te verbieden. Door van de gemakzucht van de mens misbruik te maken als drogreden, hebben ze al veel beperkingen door onze strot geduwd...nu staat het betalen via de smartphone op stapel alsook de slimme meter voor electriciteit in BE maar ik hoor van vooral senioren tegenkantingen voor beide.

De slimme meter is de tool bij uitstek om machtscontrole te kunnen uitoefenen waardoor de roverheid uiteindelijk kan bepalen wie, wanneer, hoeveel gezinnen nog gebruik mogen maken van electriciteit, om te koken, te wassen, te verwarmen etc...pure afpersing en chantage dus en dat onder het mom dat 'men zo het verbruik zelf kan controleren en bijsturen' - ze liegen dat de bevolking meer controle krijgt terwijl het net andersom is: de volledige controle wordt uit handen gegeven en kan vanop afstand afgesloten worden...blijkbaar zijn er nog steeds domoren die het risico op misbruik onderschatten...

En ja, de landen zijn om beurt proefkonijn voor verschillende proeven, lijkt wel...in NL werd reeds jaren geleden al eens een ingeplantte chip ingevoerd, om in exclusieve clubs te kunnen betalen...maar niks meer over gehoord, zal niet aangeslagen hebben, zeker? Reeds in 2004 kregen Mexicaanse ambtenaren een chip ingeplant voor de veiligheid om op hun werkplaats/ministerie binnen te kunnen....

Wardje op 13-08-2017 03:40

Mexico @Oma.  In aanvulling op uw laatste zin: In Mexico heeft tijden lang de vrijmetselarij het voor het zeggen gehad. Hoe dat nu is zou ik niet weten. In de vorige eeuw werd de katholieke kerk er zeer sterk vervolgd, tot en met moorden op priesters.

Witte Veder op 13-08-2017 12:29

NFC | RFID-Chip. in 2005 heeft de ChristenUnie er al vragen over gesteld of het veilig zou zijn of een gevaar. Ik geloof stellig het laatste: Een Groot Gevaar! En heel veel mensen denken nog altijd dat het zo'n vaart niet loopt. Maar de ontwikkelingen gaan dus heel snel in Zweden, maar ook in India, een Engelse kolonie.

Verder, chips zitten al in onze passen, waarmee men contactloos kan betalen. Men kan dat wel zelf uitschakelen. Maar wel blijven controleren of het uitgeschakeld blijft. Ik heb een verhaal gelezen, waar een Bank het gewoon weer op 'ingeschakeld' had gezet.

Soms neem ik bewust geen betaalpas mee als ik om gewone boodschappen ga, wel mijn ID-kaart, dat is sowieso verplicht. Tot nu worden Nederlanders voor zover ik weet niet zomaar aangehouden om je ID-kaart te laten zien.

Verder verdwijnt de aanduiding man of vrouw op je paspoort, ID-kaart, OV-chipkaart, studentenkaarten etc. En zitten daar ook chips in. Dit speelt de Genderideologie geheel in de kaart.

In Amerika (you-tube video) zijn was er een Amerikaans Christengezin die geprotesteerd heeft tegen de verplichte studentenkaarten met chips erin. Die chips dienen dan voor hun veiligheid naar en van school e.d. zodat ouders en school? ze elk moment kunnen traceren waar ze zijn. Andere studentenkaarten werden niet meer geaccepteerd. Met succes hadden ze geprotesteerd en kregen gelijk van de rechter. Maar dit is slechts één verhaal van een dergelijk protest die ik gezien heb op you tube.

Nederlandse verhalen zijn mij hierover niet bekend. Hebben alle studentenkaarten in Nederland ook chips? Dat weet ik niet. Zo ja, zijn er hiertegen dan al protesten geweest ? En zo ja, komt het in de media naar voren? Of wordt het toch nog altijd stilgezwegen? Over de rfid-chip en de NWO lees je nagenoeg niets over in de seculiere media. Heel vreemd!!

Het grootste gevaar schuilt m.i. in de onderhuidse chip op de re. arm en op de re.voorhoofd die het getal van Het Beest zou bevatten en dus van de Satan afkomstig is, waar de Bijbel over spreekt. Er zouden al vele mensen in Amerika, Zweden , maar ook enkelen (hoevelen?) in Nederland hebben zo'n chip in hun hand.

Witte Veder op 13-08-2017 21:24

"De wereld gaat kapot aan de digitialisering." Uitspraak van een geleerde in de techniek.

Volgens mij ook aan de robotisering.

Ik ben geen robot! U die dit leest (of toevallig leest, maar toeval bestaat niet) bent ook geen robot, neem ik aan.

Witte Veder op 13-08-2017 23:10
@Helgoland, 12-08-2017 / 11:23 | Het is geen pro-homo advertentie van de KLM, maar een advertentie die in wezen is voor het gebruikelijke huwelijk tussen man en vrouw. Men laat eigenlijk zien met deze advertentie dat een homohuwelijk feitelijk niet juist is en ook niet kan.
En hoe lang staat het woord 'homohuwelijk' al in het Nederlands Woordenboek? Nog niet zo gek lang, want zo lang bestaat het homohuwelijk ook nog niet.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl