HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

VN-sancties omzeild: Noord Korea en Iran sluiten militair samenwerkingsverdrag

Inlichtingendiensten: Noord Korea kan uiterlijk in 2018 Verenigde Staten raken met ICBM’s - Iran kan door miljardencontracten met Europese bedrijven export- en inkomstenverlies Noord Korea door VN-sancties compenseren

 
Iran en Noord Korea onderhouden al geruime tijd nauwe banden met elkaar (foto van een eerdere topontmoeting). (3, Getty Images)

Nadat president Donald Trump Noord Korea ‘fire and fury’ en ‘frontale kracht zoals de wereld nog nooit heeft gezien’ in het vooruitzicht stelde, reageerde het Stalinistische regime in Pyongyang vrijwel onmiddellijk met het dreigement de grote Amerikaanse basis op het eiland Guam in de Stille Oceaan met ballistische raketten te vernietigen. In de wereldpers was er vreemd genoeg geen aandacht voor het feit dat Noord Korea zojuist een militair samenwerkingsverdrag met Iran heeft gesloten, waarmee de VN-sancties worden omzeild. Iran heeft dit jaar net als Noord Korea eveneens diverse ballistische raketten gelanceerd, en met een ruimteraket aangetoond dat het de kunst van het fabriceren van ICBM’s meester is (4). De grote vraag is waarom Noord Korea wel door sancties wordt getroffen, maar Iran door met name Europa juist met nieuwe handelsovereenkomsten wordt beloond.

 

Volgens het Japanse ministerie van Defensie is er bewijs dat Noord Korea kernbommen kan verkleinen, zodat ze op een raket passen. Daarmee zou het land technologisch veel verder zijn dan werd ingeschat. De Amerikaanse inlichtingendiensten schatten dat Pyongyang inmiddels zo’n 30 tot 60 kernwapens heeft geproduceerd, eveneens veel meer dan de tot nu toe aangenomen 10 tot 20. Uiterlijk volgend jaar kan Noord Korea een ICBM op de Verenigde Staten afschieten, zo wordt nu gezegd. (2)

Militaire samenwerking Iran en Noord Korea

Of het allemaal klopt valt natuurlijk nooit te controleren, maar feit is dat de oorlogsretoriek aan beide kanten van de oceaan flink wordt opgevoerd. De massamedia berichten daar uitgebreid over, maar verzuimen tegelijkertijd te berichten dat Noord Korea zojuist een militair samenwerkingsverdrag heeft gesloten met Iran, waar grote Europese bedrijven zoals Airbus en Shell de afgelopen tijd juist weer miljardencontracten mee hebben afgesloten.

De nr.2 van het dictatoriale regime in Pyongyang, parlementsvoorzitter Kim Yong Nam, was tot 7 augustus 10 dagen lang in Iran, officieel om de beëdiging van president Hassan Rouhani bij te wonen en de nieuwe Noord Koreaanse ambassade in Teheran in te wijden. Nam had echter een grote delegatie hoge militairen meegenomen, die urenlange vergaderde met de leiders van de Iraanse Revolutionaire Garde en het Iraanse nucleaire- en rakettenprogramma.

De details van deze ontmoetingen werden natuurlijk geheim gehouden, maar het laat zich raden dat Iran in ruil voor de verder gevorderde Noord Koreaanse technologie miljarden naar Pyongyang zal overmaken (1), geld dat juist omdat de VN-sancties tegen de Shi’itische republiek werden opgeheven beschikbaar is gekomen, en ook Europese bedrijven weer lucratieve contracten met het land afsluiten.

Ook Iran test ballistische lange-afstandsraketten

Iran heeft de afgelopen jaren al talloze malen gedreigd om Amerika, Israël en/of Saudi Arabië te vernietigen. Het voerde dit jaar net als Noord Korea al enige malen testen met ballistische- en ruimteraketten uit, zoals de Safir-2, die componenten van de Noord Koreaanse BM-25 raket bevat en een bereik heeft tot 4000 kilometer, en de Simorgh of Safir-3, die volgens schattingen doelen op 7500 kilometer kan raken (4). De Safir-2 is in staat om Amsterdam te bereiken, De Safir-3 het puntje van Canada, net tekort voor een rechtstreeks aanval op de VS.

Het enige verschil met Noord Korea is dat de Iraanse dreigementen doorgaans niet rechtstreeks door de politieke leiders, maar meestal door militaire en religieuze topfiguren worden geuit. Wat ongetwijfeld zal meespelen is dat Iran één van de grootste olieproducenten ter wereld is, en Noord Korea de wereld niets te bieden heeft.

 

Xander

(1) DEBKA
(2) Infowars
(3) Afbeelding: Getty Images / Vrij voor redactioneel en creatief gebruik
(4) DEBKA

Zie ook o.a.:

30-07: ‘Pentagon bronnen: Trump beveelt binnen jaar militaire aanval op Noord Korea’

05-07: ‘VS, Rusland en China maken neutronenbommen klaar voor aanval op Noord Korea’
19-06: VS legt enorme voorraden aan voor aanstaande grote wereldcrisis
14-04: ‘VS bereidt preventieve aanval op Noord Korea voor en stuurt 50.000 man naar Syrië’
12-04: Noord Korea dreigt kernbom op Amerikaanse vlooteenheid te gooien
11-04: Mensheid stevent gestaag op nieuwe wereldoorlog af (/ China posteert 150.000 man aan grens met Noord Korea, dat opnieuw met kernoorlog dreigt na komst Amerikaanse marine)
13-03: US Navy Seals oefenen op uitschakelen Kim Jong-un in Noord Korea (/ F-35 stealth jagers gaan aanval op Noord Korea simuleren)
24-02: China dreigt met oorlog bij komst Amerikaanse vliegdekschip (/ Flashback: Ex-CIA remote viewers voorspelden Noord Koreaanse kernexplosie gevolgd door wereldoorlog)

2012:
14-02: Remote viewers: Alles verwoestende killshot zonnevlam nabij (/ Derde Wereldoorlog en einde beschaving begint met explosie Noord Koreaanse
kernbom) 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina123
Kees op 10-08-2017 16:59

We hebben dit mede te danken aan het schandalige beleid van Obama tov Iran.

Qromwel op 10-08-2017 17:03

Een ander geluid op 10-08-2017 15:22:

"Ik zou uw instemming toejuichen als we hier op uniforme wijze duidelijker kunnen maken waarop we reageren."

Ik denk dat toejuichen wel mag.

Lodewijk op 10-08-2017 17:10

@Een ander geluid

Hoor het van Poetin zelf waarom hij zich zorgen maakt over de NAVO:

"Putin's Warning: Full Speech 2016" https://www.youtube.com/watch?v=kqD8lIdIMRo

Officiële NAVO video:

"NATO - Ballistic Missile Defence Overview" https://www.youtube.com/watch?v=3LPdmxnBkIU

Hoe zou de VS reageren wanneer Rusland raketten op Cuba zou plaatsen zo vlak bij de VS... oeps, dat weten we al. "Haal ze weg of we vallen je aan met onze atoombommen!"

staedy op 10-08-2017 17:22

  steady/ een ander geluid

hoezo een paar duizend soldaten (een paar tienduizenden) bedoel je

hetzelfde aantal bij de amerikaanse grens

en wij hebben  ogenblikkelijk een derde wereldoorlog zonder uitleg

als de vs noord korea aanvalt dan zijn ze binnen in china, en dan

o zo dicht bij peking. wat denk je

de koreaanse oorlog hebben de vs verloren he, en waarom?

omdat zij vochten tegen china (denk je dat de chinesen dat vergeten zijn)

Shalom

anora op 10-08-2017 17:32

Zeker heeft Amerika dingen in de hand gewerkt, en haat opgewekt, en soms (vaak) best begrijpelijk. Neemt niet weg dat N-Korea een seer serieuze dreiging is, en de leider de obsessie heeft Amerika aan te vallen. Die obsessie zal hij zeker waarmaken als hij de kans heeft. De leider is een psychopaat, mensen moeten gedwongen een musical voor hem opvoeren over een raketaanval op Amerika, waar Kim Yong Un dan verlekkerd naar zit te kijken. Zodra hij Amerika kan vernietigen, aarzelt hij niet en doet hij het. Iran idem. Niet Trump of Amerika staat hier 'terecht', en zijn 'eng' ondanks hun achterlijke en ontwrichtende praktijken die iedereen wel kent. Maar deze achterlijke Noord Koreaanse leider is tot alles in staat. Het Noord Koreaanse volk weet er (helaas) alles van. Kan me dan ook niet vinden in reacties als 'amerika heeft dit zelf in de hand gewerkt.' Ik ben ook geen Amerika-fan, en snap tot in bepaalde mate de haat tegen het land, maar dit vind ik wel.

Robie op 10-08-2017 17:35

Een ander geluid op 10-08-2017 15:02

 
.Idd je hebt gelijk ivm die moorden sorry mijn fout,waren er geen 3 maar zelfs 4.https://en.wikipedia.org/wiki/Harok_family_murderWat ze NAVO luchtruim noemen is internationaal luchtruim,ze tellen zelf de luchtruim tussen ijsland,Noorwegen en engeland als NAVO luchtruim.maar dat is het natuurlijk niet.je luchtruim gaat maar tot 12 mijl uit de kust,en daar zijn geen enkele Russische toestellen gekomen..http://www.zerohedge.com/sites/default/files/images/user5/imageroot/2015/05/Infographic-NATO-Russia.jpghttps://theaviationist.com/wp-content/uploads/2015/05/Infographic-NATO-Russia.jpgallemaal onzin dus..Hoor jij de USA, Navo of EU klagen en/of stemming maken tegen de Russische-Chinese marine oefeningen in de OostzeeNee niet luidkeels maar maar ze volgen deze schepen op een paar meter afstand,als je dit bij VS schepen zou doen zullen ze al schieten,deze schepen worden al gevolgd vanaf de middellandse zee.Amerikaanse Sancties naar Rusland,zijn niet door de VN goedgekeurd en volgens de WTO regels dus illegaal,je kan namelijk niet lukraak willekeurige sancties uitdelen zonder overeenstemming van de VN.hier een link waar je duidelijk ziet dat het dus wel degelijk wat van doen heeft met Syrië,en die onbewezen beïnvloeding van de VS verkiezingen.https://www.reuters.com/article/us-usa-trump-russia-sanctions-factbox-idUSKBN1AL0K1"and its involvement in Syria's civil war".. dus daar waar de VS zelf illegaal bezig is gaan ze een ander die er wel legaal zit van iets beschuldigen............moet echt niet gekker worden...Zal het je sterker vertellen...........als de internationale wetgeving ook zou gelden voor de VS,zou elke gouverneur,senaatslid,regering medewerker vanaf Bush senior,al voor een internationaal tribunaal staan ivm misdaden tegen de menselijkheid,en als ze daar net zo snel zouden zijn met de doodstraf zouden er een hele hoop opgehangen worden.Of wil je die 500.000 dode kinderen die door Mevr Madeleine Albright als rechtvaardig beschouwd worden voor normaal te vinden ??zijn uitspraken die je van Hitler of een van die trawanten zou verwachten in de jaren 40,maar niet in deze tijd.https://www.youtube.com/watch?v=omnskeu-puEof deze"Denis Halliday, VN Assistant Secretary General,.Hij nam ontslag in 1998 en karakteriseerde de sancties tegen de bevolking van Irak als "genocide"hier de link,lees en verbaas je zelf.http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2016/01/18/irak-25-jaar-oorlog-bezetting-dood-en-vernietiging
 
staedy op 10-08-2017 17:50

steady / 10/8

ieder land zit tot over de oren in de schuld

schuld die ze nooit meer kunnen terugbetalen (en dat is nu net de bedoeling)

schuld die ze moeten aflossen aan het IMF

aan de illuminati dus (en die niet wilt of niet kan zoals de meeste landen

die zijn vroeg of laat de pineut)

en dan nog iets

op het einde van de eerste wereldoorlog hebben de amerikanen

al het goud van rusland (vele tonnen) en de rijkdom van de tsaren geroofd

denk je dat poetin dat vergeten is nee he.

Shalom

Robie op 10-08-2017 18:13

Een ander geluid op 10-08-2017 15:02hier nog een link met fotos,zijn ook andere links maar daar kan je niet zomaar op komen,moet je eerst lid worden en/of veteraan zijn.staan nog veel meer dingen die je niet eens wil weten.

http://shakeri.net/1513/us-soldiers-murder-iraqi-civilians-skin-face-off-alive/

staedy op 10-08-2017 18:22

staedy 10/8/2

tot op de dag van nu vanaf de zogenaamde russische revolutie is de russische staatsbank

in handen van de rothshilds,  hallo!!!

dit wetende kan en zal het hier nooit-nooit vrede zijn, om de eenvoudige reden

er is veel te veel geld mee te verdienen met oorlog voeren

Shalom

Qromwel op 10-08-2017 18:26

staedy op 10-08-2017 17:22: De oorlog is niet verloren, maar slechts niet gewonnen. Er was een wapenstilstand, maar Noord Korea heeft die op 8 maart 2013 opgeheven en alle eerdere verklaringen over nucleaire ontwapening ingetrokken. Noord Korea wil dus verder gaan met oorlogvoering, alleen nu met nieuw verworven middelen. Misschien biedt het stimuleren van een paleisrevolutie soelaas. Hopelijk weet men (?) een aantal hovelingen van die Oen van zijn krankzinnigheid te overtuigen. 

Een ander geluid op 10-08-2017 19:57

@ moderator

Dank voor uw instemming

We houden aan: Jantje u zegt : Eerst citaat in cursief van de poster

Maar mijn menig is: en daarna in rechte letters de reactie van de reageerder. Mod.

Ik zal het voortaan volgens uw voorbeeld posten.

Met vriendelijke groet

Een ander geluid op 10-08-2017 20:21

@ staedy op 10-08-2017 17:22

U zegt:

hoezo een paar duizend soldaten (een paar tienduizenden) bedoel je

Mijn mening:

Ik denk dat u sterk overdrijft. Ik tel 7200 soldaten, maar liefst 12 gevechtsvliegtuigen, 250 tanks, wat pantserwagens en artillerie. Hiermee maak je misschien in Mali indruk, maar niet bij supermacht Rusland. Poetin maakt zich hiermee belachelijk !!!

Zie onderstaande link:

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/russia-nato-border-forces-map-where-are-they-positioned-a7562391.html

U zegt:

de koreaanse oorlog hebben de vs verloren he, en waarom?

Mijn mening;

Even goed (!) naar de grens tussen NK en ZK kijken. Volgens mij zijn ze in 1953 geëindigd waar NK in 1950 begonnen is.

Gelijkspel lijkt me juister.

Het Chinese leger zal intussen wel wat professioneler geworden zijn. In 1979 kreeg China in ieder geval militair een flinke tik op de vingers van Vietnam !!! In Hanoi grinniken ze nog steeds :-) 

Een ander geluid op 10-08-2017 20:33

@ Lodewijk op 10-08-2017 17:10

Poetin ziet overal een probleem in; versterkingen, oefeningen, toetreding Montenegro en wat al niet meer. Als USA 200 man in Noorwegen stationeert gaat meneer al de gordijnen in.

Even de aantallen voor u:

Navo versterkingen: 7200 soldaten, maar liefst 12 gevechtsvliegtuigen, 250 tanks, wat pantserwagens en artillerie. 

Legers voormalige Warschaupact landen stellen niet zoveel voor. Materieel is nog oude sovjet-meuk uit de koude oorlog.............. Als ze met die tanks gaan rijden, vallen ze uit elkaar; eerst de toren, dan de zijkanten en tenslotte de rupsbanden..........

USA Raketschild = luchtfietserij. Rusland heeft hetzelfde met S-400 en S-300. 

Om u gerust te stellen:

Rusland: 400.000 zwaar bewapende soldaten aan zijn westgrens, 1389 vliegtuigen, 2550 tanks (+ 12.000 reserve...), artillerie 5436.

7000 kernkoppen.............

Laat u niet gek maken door Poetin.

U kunt rustig gaan slapen, dat doet Poetin ook !!!

Een ander geluid op 10-08-2017 20:59

Robie op 10-08-2017 17:35

Heel triest, die moorden. Je hebt gelijk, inderaad gebeurt........ in 2013. Alleen heeft die Amerikaans staatsburger (Kevin Dahlgren) zijn Tsjechische familieleden niet in opdracht van de US regering vermoord. Otto Warmbier is door Noord-Korea om een flutreden gevangen genomen, gemarteld en vermoord door het NK regime. Al uw vergelijkingen slaan nergens op. 

De politie in Rusland zijn ook geen lievertjes; voorbeeldje: Maart 2015 maar liefst 21 doden door toedoen Russiche politie. Ja, u leest het goed.......... in slechts 1 maand tijd. Dat lukt politie USA nog niet in een heel jaar.

Bron Moscow Times:

https://themoscowtimes.com/news/21-deaths-recorded-in-russian-police-custody-last-month-45368

Politieke moorden FSB zal ik maar er niet bij halen.

Bij gijzelingen staan de Russen ook niet echt bekend om hun maatwerk. Maakt ze geen bal uit, al gaan alle gijzelaars eraan.... Het valt nog mee, dat ze de luchtmacht niet aan het werk gezet hebben in Beslan en Moskou. Paar duikvluchtjes en de gijzeling is over.

AUB niet met 2 maten meten:

Denk je dat Navo vliegtuigen en schepen niet geschaduwd worden door Russen en Chinezen in Zwarte Zee, Zee van Ochotsk, Zuid Chinese Zee, enz. Natuurlijk wel. 

Allemaal niet zo sterk, die argumenten van je. 

Ook nog steeds erg eigenwijs; US sancties Rusland zijn alleen vanwege de Krim en de Donbass. Even objectief je huiswerk doen. Syrië heeft er niets mee te maken, daar gaat de USA lekker zijn gang en Poetin en Assad staan erbij en kijken er naar. 

Een ander geluid op 10-08-2017 21:08

staedy op 10-08-2017 17:50

U zegt:

op het einde van de eerste wereldoorlog hebben de amerikanen al het goud van rusland (vele tonnen) en de rijkdom van de tsaren geroofd

denk je dat poetin dat vergeten is nee he.

Kunt u dat onderbouwen? Ik dacht altijd, dat een deel in Zwitserland is blijven "hangen". Omdat de Bolsjewieken zo dom waren alle Romanovs te vermoorden, kon niemand meer bij de Zwitserse rekening en kluis. Met Zwitserse precisie is een handtekening of volmacht nodig van de eigenaar, de tsaar. En die was morsdood. Ook geen erfgenamen.......... Tsja. Typisch gevalletje van pech.

Verder schijnt er het een en ander in het onmetelijke Rusland verstopt te zijn ter waarde van 50 miljard Engelse pond.......... 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2267748/Search-Russias-50billion-missing-gold-worlds-deepest-lake.html

Nou krijgt in sommige kringen de USA overal de schuld van. Maar hierover kan ik niets vinden.

Wie stelt, die bewijst. Dus aan u de schone taak.................. !

Ike Wilgeen op 10-08-2017 22:13

@Een ander geluid 10-08-2017 14:45

Probeer eerst zelf je huiswerk goed te doen, voordat je een ander beschuldigd van het niet doen van je huiswerk.

eTot op de dag van vandaag bevinden er KMT troepen zich in het grensgebied van Thailand en houden zij zich ook bezig met drugssmer okkel en werden zij gesteund door de VS. Tijdens het communisme in Vietnam, steunden Thailand en de VS hilltribe volkeren als de Mhong en de Rode Khmer die opereerden in het grensgebied van Thailand met Cambodja, omdat ze bang waren voor de dominotheorie en dt na Cambodja, Thailand zou vallen. Daardoor werden ook bloedige staatsgrepen in Thailand gesteund door de VS. De Rode Khmer vermoorden procentueel meer van hun eigen bevolking dan de nazi's deden tijdens hun regime. Vietnam was het op een gegeven moment zat dat Rode Khmer troepen mensen achterna zaten tot in Vietnam aan toe, Daarna kwam er een inval van Vietnam en een bezetting van Vietnam van Cambodja. Laos was door de VS het meest gebombardeerde land tijdens de Vietnam oorlog. Met napalm en andere bommen werd de Ho Chi Mingh trail dat door Laos liep meer gebombardeerd dan er bommen in WWII werden gebruikt.

Net als er nu een Syrische democratische oppositie werd gemaakt door de VS, werd er ook in de oorlog tussen de Khmer vanuit Thailand tegen het Communistische (door Vietnam gesteunde) regime  gevochten door een Witte Khmer van de populaire Prins Shinaouk, die nauwelijks een macht was zonder de machtige door de de CIA gesteunde Rode Khmer.

Vietnam is nu weer redelijk bevriend met de VS en is net zoals Zuid Korea een aartsvijand (uit de geschiedenis) van China.

Thaise generaals en machthebbers steunden groepe in Birma die tegen het militaire regime vochten, maar zich bewapenden via de drugshandel. Thaise generaals als Chavalit (beschermheer een helper van Taksin Shinawatra) voerden zelf artileriebombardementen uit op dorpen in Birma als opiumtransporten op handen waren, om pottekijkers uit te schakelen of op de vlucht te laten slaan. De handel vanuit geboycot Birma was onmogelijk zonder de wereldhaven Bangkoken de Thaise luchthavens. De CIA heeft grote radarstations in Thailand naast luchthavens en oefeningen en DEA (Drug Enforcement Agency) en Interpolagenten. Ze weten dus precies wat er gebeurd in de Thaise drugshandel.

Over de hele wereld is er een patroon. De CIA en haar huurlingen creeeren rebellen of terroristen als IS en Al Qaida (de database) en laten die fondsen maken via de drugshandel. (Nu ook weer een groot probleem in de Arabische landen en de VS). Heroine, Cocaine, Crystal Meth, Captagon zijn allemaal gebruikt en worden gebruikt om de soldaten te laten vechten en alle partijen deden dit al heel lang.

Zo leverde Nederland in Ned Indie geproduceerde opium aan China en leverde ze daar geproduceerde Koninklijke cocainepillen uit Amsterdam aan beide partijen tijdens WWI zodat de soldaten hun hoofd uit de loopgraven staken........

Nederland is altijd een braaf poedeltje geweest van de VS en handel vond ook tijdens WWII plaats via trusts in Amsterdam. Standard Oil, Ford en de gebroeders Dulles met hun OSS en Preston Bush opereerden via bankrekeningen en trusts in Amsterdam tijdens hun contacten met de nazi's in WWII.

NWO? Laat me niet lachen. Het is de Oude Wereld Orde, met mensen van koninklijk bloed, veiligheidsdiensten, politie, multinationals en het gewone volk als frontsoldaat. Na WWII zijn de communisten uitgeschakeld door nazi symphatisant Bernard. 

Ik ben geen communist en zie het communisme ook als iets wat in naam alleen heeft geleid tot slachtingen, maar alles heeft ook niet met democratie te maken. Stemmingsuitslagen die onwelvallig zijn, worden als populisme bestempeld.

Getuigen in Oekraine zijn ook weggebombardeerd door het door de NAVO gesteunde regime na MH17....

Doe je huiswerk. Taiwan is overal aanwezig in Zuid Oost Azie en is tot de tanden bewapend. De ISI van Pakistan bewapende en betaalde de kapers van 9/11 en heeft nukes en kan die aan de Saudi's leveren, de grote mensenrechtenschender van de VN mensenrechtencommissie en leverancier van 9/11 kapers en ISIS terroristen. De laden familie was extreem goed bevriend met de Bush familie en mocht op dezelfde dag het land verlaten terwijl anderen na 9/11 werden gearresteerd.......

Robie op 10-08-2017 23:29
Een ander geluid op 10-08-2017 20:59
van die 21 zijn er 2 onder verdachte omstandigheden om gekomen,is toch heel wat anders dan 1300 in 7 maanden tijd.en ach de CIA  is dat die dienst die mensen overal ter wereld ontvoerde ? naar geheime gevangenissen ? toch niet die dienst die onder Obama weer mensen mocht elimineren ??
Rusland: 400.000 zwaar bewapende soldaten aan zijn westgrens, 1389 vliegtuigen, 2550 tanks (+ 12.000 reserve...), artillerie 5436 graag een betroubaare link hierover,lijkt mij toch echt onzin dit.
leesje die link uberhaupt wel ?? staat toch duidelijk bij reuters dat het ivm syrie is !!   stond vorige week zelf in de krant en bij de persverklaring van het congres          https://www.reuters.com/article/us-usa-trump-russia-sanctions-factbox-idUSKBN1AL0K1
dat china en Rusland zo achter de vs aanzitten zal wel niet zo erg zijn aangezien de VS alles met veel bombarie wereldkundig maakt,heeft niemand er iets over gehoord. lees nu dat ze weer lopen te stoken met een oevening bij china,ook een toeval,wat er ook loos is die zitten er ook altijd met hun neus bovenop.
Wat ze NAVO luchtruim noemen is internationaal luchtruim,ze tellen zelf de luchtruim tussen ijsland,Noorwegen en engeland als NAVO luchtruim.maar dat is het natuurlijk niet.je luchtruim gaat maar tot 12 mijl uit de kust,en daar zijn geen enkele Russische toestellen gekomen.                     .http://www.zerohedge.com/sites/default/files/images/user5/imageroot/2015/05/Infographic-NATO-Russia.jpg              https://theaviationist.com/wp-content/uploads/2015/05/Infographic-NATO-Russia.jpg              allemaal onzin dus.    hoor je hier ook niet meer over ??????????
Lodewijk op 10-08-2017 23:49

@Een ander geluid

Poetin sprak enkel z'n bezorgdheid uit over het z.g. "raket schild." Omdat het vlak bij zijn land staat en daar in zeer korte tijd doelen kan raken. Dat het dus ook gebruikt kan worden voor een aanval. En door de korte afstand zo snel dat de Russen geen tijd hebben ze te stoppen. En ook omdat al die raketten met nucleaire koppen kunnen worden voorzien. 

Intussen heeft hij laten doorschemerem dat ze iets hebben ontwikkeld dat hen toch bescherming geeft. Dus hij zal nu wel geruster zijn. 

En uiterard heeft Rusland troepen bij haar grens voor verdediging. De NAVO staat voor hun deur, geregeld aanvalsoefeningen doend. Inclusief met Amerikaanse troepen. 

staedy op 11-08-2017 09:30

staedy/een ander geluid 10/8/

onderbouwen-ok

voor de geinteresseerden het boek" de dertien satanische bloedlijnen"

uitgever  mayra publications blz 106

de oktober revolution van 1917

korte aanhaling- Eustace Mullins verklaart dat de illuminati zich de schatten van de russische tsaar toeeigenden.

ze hadden daardoor niet alleen al hun geinvesteerde geld terug,

maar er werd ook nog eens meer dan honderd millioen dollar (in die tijd) op de

rekening van de rothshild bank gestort.

De illuminati bankiers verkregen door diefstal eveneens al het russische goud!!

Citaat van N. Lenin  "Achter de oktober revolutie zitten invloedrijker personen dan

de denkers en uitvoerders van het marxisme"

de dertien satanische bloedlijnen Moet men gelezen hebben, dan pas

gaat er een andere wereld open.

dan pas weet men wie en wat de wereld regeert en onder wies supervisie

 aub  doen!!

Shalom

Qromwel op 11-08-2017 10:05

Een ander geluid op 10-08-2017 21:08: Oktober 1936 ging het grootste deel van de Spaanse goudvoorraad, ik meen ter waarde van toen (!) 720 miljoen dollar, op Sovjet Russische oorlogsschepen naar Odessa. Het is nooit teruggekomen.

Een ander geluid op 11-08-2017 13:07

Lodewijk op 10-08-2017 23:49

Zoals u zelf al aangeeft; Rusland heeft vergelijkbare systemen !

Bovendien hebben ze heel Kaliningrad vol geplempd met hoogwaardige raketten (S-400 - S-300 enz.). In Transnistrië (Moldavië) zullen ze ook wel het een en ander achter de hand houden.

Al met al lijkt het me dat Poetin niet zoveel redenen heeft om bij ieder akkefietje met de vinger te wijzen en te dreigen met hel en verdoemenis. 

U zegt:

En uiterard heeft Rusland troepen bij haar grens voor verdediging. De NAVO staat voor hun deur, geregeld aanvalsoefeningen doend. Inclusief met Amerikaanse troepen. 

Mijn reactie:

Dat zijn géén aanvalsoefeningen, maar gewoon oefeningen ter verdediging.

De Navo heeft in Europa niet de middelen voor een aanvalsoorlog. Ik geloof, dat u nog niet objectief gekeken heeft naar de militaire sterkte van Rusland en Navo. Eens een keertje doen, is een eye-opener !!!

Bovendien als Kim Jong-un zich volgens u met 30 tot 60 kernbommen de USA van de hals kan houden. Dan zit Rusland met 7000 kernkoppen toch helemaal safe..........................

Of niet ????

Een ander geluid op 11-08-2017 15:14

Ike Wilgeen op 10-08-2017 22:13

Ik blijf bij mijn opmerking, dat Salamander (10-08-2017 10:55) zijn huiswerk beter moet doen. Hij komt met een lijst van 57 voorbeelden, waarvan er (te) veel kant noch wal raken. De eerste 3 voorbeelden zijn al totale onzin. Nog een voorbeeld "Frankrijk 1965"; welke regime-change ? De Franse verkiezingen op 5 en 19-12-1965 (tussen De Gaulle en Mitterrand) ?

Als in Vanuatu de kokosnoten te vroeg van de palmen vallen, wil dat niet zeggen dat het aan de CIA ligt. Dat is in veel gevallen het niveau van het overzicht van Salamander ! Het is niet aan mij om juist van onjuist te scheiden in dat flut-lijstje !!!

Als ex-KMT soldaten na het verliezen van de Chinese burgeroorlog in de grensregio's van Thailand blijven hangen en al dan niet met narcoticahandel actief zijn, is dat nog géén gerichte actie om de communisten in Beijing af te zetten. Dus de suggestie dat dit een gerichte regime change actie van de CIA zou zijn om Mao af te zetten is totale onzin. Het is tegen de site regels anders zou ik totale onzin in hoofdletters schrijven !!!

In uw motivatie, dat mijn huiswerk niet goed zou zijn, komt u ook niet met zaken die ik zou beweren............ Nee, u vist wat andere voorbeelden / landen van de lijst "Salamander". Voorbeelden waar ik geen woord aan besteed heb, zoals Thailand, Cambodja, Indonesië, Syrië enz. Ik heb het ook niet gehad over de Vietnam oorlog. Komt u eens met zaken, die ik beweer en weerleg die. Nu maakt u zich totaal belachelijk !!! U gaat namelijk in op zaken, waar ik nooit een woord aan besteed heb. 

U zegt:

Tot op de dag van vandaag bevinden er KMT troepen zich in het grensgebied van Thailand

Mijn reactie: dat zullen intussen wel de kleinkinderen zijn van ex-KMT soldaten, die zich bezig houden met drugshandel en criminaliteit. Door de Thaise overheid voor hun karretje gespannen, net zoals Poetin in Tsjetsjenië gebruik maakt van Kadyrov. 

U zegt:

Tijdens het communisme in Vietnam, steunden Thailand en de VS hilltribe volkeren als de Mhong en de Rode Khmer die opereerden in het grensgebied van Thailand

Mijn reactie: De USA hebben de Rode Khmer nooit gesteund. Mocht u het niet weten; de rode Khmer is de militaire tak van de Cambodjaanse communisten, die vochten tegen het door de USA gesteunde bewind van Prins Norodom Sihanouk en generaal Lon Nol. 

U zegt:

die nauwelijks een macht was zonder de machtige door de de CIA gesteunde Rode Khmer.

Ik wordt een beetje moe van u. De CIA heeft de rode Khmer nooit gesteund. In de Vietnam-oorlog, beter gezegd de oorlog in Indo-China, vocht de USA tegen Noord-Vietnam, de Vietcong, Rode Khmer (Cambodja) en Pathet Loa (Laos).

https://nl.wikipedia.org/wiki/Rode_Khmer

U komt met zaken, waar ik het nooit over gehad hebt en stelt dan doodleuk dat ik mijn huiswerk niet goed zou doen.

Bovenstaand even een aantal onjuistheden van uw kant. 

Mijn advies; even goed uw huiswerk doen. Als u reageert op een ander prima, maar dan wel over zaken die gepost zijn en niet over zaken waar men het nooit over had !!!

 

 

 

Een ander geluid op 11-08-2017 18:25

Robie op 10-08-2017 23:29

De reden dat zoveel Russen een dashcam hebben in hun auto, is vanwege de corruptie bij de Russische politie en hun gewelddadigheid......

De Russische politie zijn dus géén lievertjes;

http://www.reuters.com/article/us-russia-police-idUSBRE83419720120405

Sancties Rusland:

Volgens mij was jij degene, die de MSM nooit geloofde en nu zou uitgerekend Reuters jouw argumenten staven......

Neen, beste Robie. De enige ware en juiste bron is nog altijd de US Regering, US Congres en US Senaat, die gelukkig ook op internet publiceren ! Even goed lezen en laten bezinken. De eerdere executive orders zoek je zelf maar op !!! Geen rommel van youtube of van Zero-truth, oeps zerohedge natuurlijk, maar ja het (gebrekkige) waarheidsgehalte...

https://www.congress.gov/bill/115th-congress/senate-bill/341?q=%7B%22search%22%3A%5B%22russia+sanctions%22%5D%7D

Wat die oefeningen betreft; Rusland, China en Navo oefenen er maar lekker op los. Ze doen het allemaal en overal, dus wat maak je je weer (selectief) druk.  Onderscheppingen idem. 

Flats Moskou 1999 opgeblazen door ......... FSB en wie kwam er aan de macht..............? & Russische politieke moorden. Lees en huiver: 

https://www.nrc.nl/nieuws/2006/04/24/de-flatgebouwen-van-1999-a1478312

http://uk.businessinsider.com/list-of-people-putin-is-suspected-of-assassinating-2016-3?international=true&r=UK&IR=T

https://larussophobe.wordpress.com/putinmurders/

Een ander geluid op 11-08-2017 19:22

Qromwel op 11-08-2017 10:05

Dank voor uw reactie !!

Interessant. Was onbekend voor mij. Grote Boef Stalin heeft al dat goud ingepikt. Vreemd dat Spanje daar na WO II niet meer werk van gemaakt heeft of anders na instorting USSR.

Hetzelfde als dat NL de claim op NL goud (gepikt door Hitler) bij Zwitserland (=heling) heeft laten vallen. Eveneens vreemd, dat men die claim (diefstal) na WO II niet bij Duitsland weggelegd heeft. De NL belastingbetaler krijgt al een aanmaning als er nog € 0,10 openstaat. Ja, echt waar........... Van tonnen goud zeggen ze doodleuk, "laat maar zitten", rondje van Den Haag............ 

https://en.wikipedia.org/wiki/Moscow_gold

Salamander op 11-08-2017 20:12

@Een ander geluid:

ja, de lijst is lang, helaas! Zo te lezen zit je nog in een ontkenningsfase, maar ga maar eens wat huiswerk doen!

Voor wat betreft Frankrijk 1965, dat had zeker te maken met de Gaulle, en goud...

zie oa volgende link (wel Engels): http://www.zerohedge.com/article/guest-post-original-dollar-crisis-and-how-it-led-todays-crisis-part-1

Een ander geluid op 11-08-2017 21:08

Salamander op 11-08-2017 20:12

Als je met een lijstje komt, zorg er dan eerst maar eens voor dat het ook klopt.

De eerste 3 fouten op je lijstje heb ik je al uitgelegd. Daarna kon ik het niet meer zo serieus nemen. Er staan ook terechte voorbeelden op, maar ik heb géén zin om groen en rijp te sorteren. Dat lijkt me jouw taak. Gewoon even oogkleppen afdoen en openstaan voor argumenten.

1965 heeft De Gaulle geprotesteerd tegen de monetaire politiek v/d VS en tot ongenoegen v/d USA zijn dollartjes voor echt goud ingewisseld. Heel verstandig van hem. Lange gezichten in Washington DC. Jammer dan. Dat goud zullen de socialisten na hem wel weer verpatst hebben. Behalve dat de Gaulle geen vrienden maakte in politiek USA, vind ik nergens op internet snode plannen / acties van de CIA in het Frankrijk van 1965. Ook na zijn stemmingmakerij (1967) in Quebec: "vive le Quebec libre" (leve het onafhankelijke Quebec) bracht de CIA geen sluipschutter in stelling. 

Het probleem is dat mensen zoals jij, die al wel uit de ontkenningsfase zijn, daarna overal de hand van de USA en de CIA in zien. Objectief bekijken en een beetje nadenken, is er niet meer bij.  Eerst was alles wit, spierwit en eenmaal geherprogrameerd is alles zwart, pikzwart. Men draait vanaf dat moment alles om; wat goed was, is nou fout en omgekeerd. Nou, daar kan je wat mee.

Lodewijk op 11-08-2017 21:44

Alsof we in twee verschillende werelden leefden; een deel dat de MSM volgt en gelooft, en een deel dat de MSM ziet maar daarnaast ook de alternatieve bronnen van informatie. Die alternatieve bronnen maakten b.v. goed gedocumenteerd bekend dat Saddam Hoessein helemaal geen massa vernietigingswapens had, en die ook helemaal niet aan het ontwikkelen was. Zodat het een leugen was om de massa in te laten stemmen met een oorlog op dat land. Terwijl diegenen die enkel de MSM volgden er van overtiigd waren dat Saddam Hoessein wel op het punt stond aanvallen uit te voeren met massavernietigingswapens. En dat hij banden had met Al Qaeda. Niets van dat alles was waar, en diegenen die de leugens hadden verteld bleven later ook liegen over dat ze het beweerd zouden hebben:

"The Iraq War - Total Lies and Total Proof https://www.youtube.com/watch?v=XNFDXSKh17I

En die indoctrinatie en hersenspoeling door de MSM is zo totaal dat er zelfs vandaag de dag nog mensen zijn die er van overtuigd zijn dat Saddam Hoessein dat wapen had en er mee wilde aanvallen:

Doofenschmirtz  10 augustus 2017 at 23:12

 

"Het is dezelfde dreiging als Saddam Hussein gebruikte, serieus bluffen tot op het randje. Hij wist hoe ver hij kon gaan zonder over het randje te gaan, van Kim weet ik dat niet, die zou weleens in al zijn enthousiasme om het volk een angstpsychose aan te praten net iets te ver kunnen gaan in het uitdagen van de VS."
~Noord-Korea dreigt met raketaanval op Amerikaans grondgebied  https://joop.vara.nl/nieuws/noord-koreadreigt-met-raketaanval-op-amerikaans-grondgebied 
Om slechts een uit een eindeloze reekst MSM leugens te noemen, en die gaan ook nu nog gewoon door, maar dat beseffen heel veel mensen nog steeds niet. Die zijn wijsgemaakt dat alternatieve bronnen van informatie toch enkel complitsites zijn die enkel serieus worden genomen door alu-hoedjes dragers... 
Of het nu gaat over Trump, Poetin, Syrië, Noord Korea... de MSM is totaal in handen van de "elite" en die willen dat de massa dingen gelooft die de massa doet instemmen met oorlogen, regime changes, en alles wat de "elite" wil. Inclusief de massa immigratie... ook daarover liegt de MSM dat het een lust is. Zo gaan mensen met welkom bordjes en bloemetjes duizenden jonge moslim mannen met applaus verwelkomen met het idee dat het arme slachtoffers zijn van een wrede dictator, Assad. Want ook over hem hebben de MSM voortdurend gelogen. Maar dat de gas aanvallen door de z.g "rebellen" werden uitgevoerd speciaal als valse vlag operaties on Assad er als moordenaar uit te laten zien zie je enkel op de alternatieve bronnen. En daar kijkt de massa niet naar.
Qromwel op 11-08-2017 22:08

Een ander geluid op 11-08-2017 19:22: Inderdaad, heel vreemd. Misschien (?) zit er ergens een familie Goldfinger die het allemaal verzameld.  Die familie heeft niet een vinger in de pap, maar zit er tot allebei z'n ellebogen in. Een andere weg om je al het goud op deze planeet toe te eigenen is, de absolute wereldmacht verwerven.  N.B. Bij het huiswerk maken is het gebruik van wikipedia toegestaan. Iedereen moet wel goed nadenken over de te bezigen zoekterm. Zo heb ik ooit ergens gelezen dat het Spaanse goud met één sovjet oorlogsschip uit Barcelona is meegenomen. Op internet vind ik echter dat een Sovjet eskader het uit Cartagena heeft meegenomen. Maar hoe kwam het in Barcelona dan wel Cartagena terecht?

Een ander geluid op 12-08-2017 10:28

@ Lodewijk op 11-08-2017 21:44

U zegt:

Assad. Want ook over hem hebben de MSM voortdurend gelogen. Maar dat de gas aanvallen door de z.g "rebellen" werden uitgevoerd speciaal als valse vlag operaties on Assad er als moordenaar uit te laten zien zie je enkel op de alternatieve bronnen. En daar kijkt de massa niet naar.

Mijn reactie:

Lodewijk, ik krijg sterk de indruk dat jij hier willens en wetens leugens verspreidt !!! 

Ik heb je reeds meerdere malen een link van het originele OPCW - VN rapport (EC-83/DEC.5 van 11-11-2016) toegestuurd. De bron is de site van VN / OPCW. Betrouwbaarder en officieler kan het niet !!!

In dat rapport worden een aantal gifgasaanvallen van Assad bewezen

en

een aantal gifgasaanvallen van bepaalde rebellen.

Jij negeert dit rapport op onderdelen bewust, ondanks dat het je bekend is !!!! Het is ronduit schandalig zo te rommelen met de waarheid !!!!

Voor de 4e keer nogmaals het bewijs, dat jij ronduit ontkent:

https://www.opcw.org/fileadmin/OPCW/EC/83/en/ec83dec05_e_.pdf

Bladzijde 2, punt 1 onderaan de bladzijde

Kan je in ieder geval niet zeggen, dat je er niets van wist. Dat wordt wel vaker als excuus gebruikt.................

@ moderator;

sorry ik ga het niet meer vertalen. Ik kan bezig blijven bij Lodewijk:

1. Expresses grave concern with the findings of the third and fourth reports of the OPCW-United Nations Joint Investigative Mechanism that the Syrian Arab Armed Forces had been involved in the use of toxic chemicals as weapons in three cases in the Syrian Arab Republic: Talmenes, on 21 April 2014; Qmenas, on 16 March 2015; and Sarmin, on 16 March 2015; 

 

Een ander geluid op 12-08-2017 14:37

Qromwel op 11-08-2017 22:08

Ik geloof zonder meer dat er groepen zijn, die alle rijkdommen inpikken en streven naar wereldheerschappij. Velen, ook op XN, staren zich blind op de "illuminatie", "deep-state", skull & bones, NWO enz., waarmee de machtige plutocraten van de USA bedoeld worden. Waarschijnlijk op dit moment de machtigste factie van "het duister" op aarde, die niet het beste met ons voor hebben.

Gemakshalve wordt er vergeten, dat er meer van dit soort duistere clubjes zijn die eenzelfde doel dienen. 

Iedereen ziet de illuminatie-symbolen, handgebaren, enz. bij politici, popsterren etc. Wat ze niet zien, is dat ook George Washington, Napoleon, Karl Marx, Lenin, Trotsky, Stalin allemaal de hand "in de borst hadden".......... en raar, maar waar ook Jorge Bergoglio; een vrijmetselaar, die Paus wordt............

Als Lenin, Stalin en Trotsky tot die club behoorden, zijn ze nog steeds actief in Rusland ! 

Men is er dus niet, als men alléén maar de groep in de USA herkent !

Google maar eens op: "de verborgen hand".

http://www.vrijewereld.org/2012/04/04/de-verborgen-hand-van-de-masonische-meesters-afbeeldingen/

http://hetuurvandewaarheid.info/2011/06/21/ww-10-de-verborgen-hand-die-de-geschiedenis-vormde/

Trump en Xi Jinping, die elkaar naar het schijnt een "vrijmetselaars-handdruk" geven. Trump en Poetin idem. 

Lodewijk op 12-08-2017 15:51

@Een ander geluid

Er staat niet in dat OPCW rapport wie de bron is van hun informatie. En iedeereen die de alternative media heeft gezien weer precies wie die bron is:

"Assad blamed for Gas attack Again. Truth about the White Helmets" https://www.youtube.com/watch?v=FGBiqQisEBc

 

"Western Media Bias on Aleppo"  https://www.youtube.com/watch?v=Lig9RZI69X4

 

"false flag syria gas attack" https://www.youtube.com/results?search_query=false+flag+syria+gas+attack+

De OPCW is niet zelf naar Syië gegaan, maar onving de berichten en monsters voor onderzoek van de Witte Helmen. Inclusief die naar Turkije werden gebracht door de z.g. "rebellen" die niets anders dan terroristen zijn.

 

"Chemical agent sarin smuggled from Turkey to ISIS – Turkish MP"  https://www.youtube.com/watch?v=MoQPtub9eLs

"

A shocking video _ Syria Rebels testing chemical weapons on Rabbits"  https://www.youtube.com/watch?v=ck-RpGteHE4

"Syrian Rebels Test Gas on Rabbits - Syrians Next!" https://www.youtube.com/watch?v=YPH-BfKoCr0

 

 

Een ander geluid op 12-08-2017 19:46

Lodewijk op 12-08-2017 15:51

U zegt:

Er staat niet in dat OPCW rapport wie de bron is van hun informatie.

Mijn reactie:

Ik vind uw opstelling en houding in- en intriest. Sinds april dit jaar heb ik u diverse linkjes gestuurd van een aantal OPCW rapporten, waar al uw vragen met bronvermelding beantwoord worden !!!

Alle tussenrapporten kunt u terug vinden op de site van de VN en de OPCW, evenals hun bronnen en onderzoeksmethoden. 

Onder andere: interviews met getuigen en slachtoffers. Bloedonderzoek en resultaten, grondmonsters enz. 

U wilt de waarheid gewoon niet onder ogen zien.

Hoppeta, lees het maar eens lekker door; bronnen, getuigen, slachtoffers, bloedonderzoek verklaringen ziekenhuizen. Men is wel degelijk ter plaatse geweest en heeft grondmonsters genomen.........enz.:

http://www.un.org/ga/search/view_doc.asp?symbol=S/2015/138

http://photos.state.gov/libraries/netherlands/328666/pdfs/THIRDREPORTOFTHEOPCWFACTFINDINGMISSIONINSYRIA.pdf

Wilt u nog een paar VN / OPCW documenten, kan hoor !!!

Werkelijk onvoorstelbaar, dat u meer geloof hecht aan youtube. Iedere malloot kan daar zijn onzin posten,.............. zonder bronvermelding, waar u zo aan hecht.

Dit heeft men allemaal gedaan:

(a) assess the layout of the places, for example by studying the topography of the villages; 

(b) physically evaluate the damage caused by the munitions containing toxic chemicals, for example the size of impact craters, and damage to surrounding structures;

(c) study the remnants of munitions that exploded as well as those that reportedly remained intact, and to collect samples;

(d) collect environmental samples from impact sites for analysis; S/1230/2014 Annex 2 page 5

(e) physically observe the effects of chemicals on vegetation and collect samples where relevant;

(f) visit the hospitals and make assessments of the available facilities; (g) peruse the hospital records including patient registers, treatment records, radiographs, etc.;

(h) interview medical staff; (i) collect testimonies from all persons who were affected by toxic chemicals and underwent treatment;

(j) carry out clinical examinations of those affected;

(k) collect biomedical samples, as necessary; and

(l) document by video all of these activities and observations. 

Vertaling:

(A) de lay-out van de plaatsen beoordelen, bijvoorbeeld door de topografie van de dorpen te bestuderen;

(B) ter plaatse de schade veroorzaakt door de munitie die giftige chemicaliën bevat, bijvoorbeeld de grootte van de slagkraters en de schade aan de omliggende structuren, fysiek evalueren;

(C) de overblijfselen van de ontploffingen van ammunitie bestuderen, alsmede degenen die naar verluidt intact waren en monsters verzamelden;

(D) milieumonsters verzamelen van impactsites voor analyse; S / 1230/2014 Bijlage 2 bladzijde 5

E) ter plaatse de effecten van chemicaliën op vegetatie fysiek observeren en waar nodig monsters verzamelen;

F) de ziekenhuizen bezoeken en de beschikbare faciliteiten evalueren;

(G) de ziekenhuisrecords met inbegrip van patiëntregistraties, behandelrekords, röntgenfoto's, enz. Bekijken;

H) medisch personeel interviewen; (I) getuigenissen verzamelen van alle personen die door toxische chemicaliën waren getroffen en ondergaan behandeling;

(J) klinische onderzoeken van de betrokkenen uitvoeren;

(K) biomedische monsters verzamelen, indien nodig; en

(L) documenteer al deze activiteiten en opmerkingen door video.

Ja, een objectief onderzoek naar de feiten houdt meer in dan een nepnieuws filmpje op youtube bekijken. Je bent er veel langer mee bezig en je moet een beetje nadenken. 

Lastig voor sommige liefhebbers van nepnieuws, die zijn in 4 stappen klaar:

1) Ga naar youtube

2) Blik op oneindig en verstand op nul

3) Selecteer de waarheid die je bevestigd wilt hebben. Er zijn meerdere versies, want de alternatieve media bedient iedere doelgroep. Oekraïners selecteren oorlogsmisdaden v/d Russen en de Russen die van de Oekraïners. Wilt u gruweldaden van Ultra-rechts. Ook dat kan. U vraagt, wij draaien !!!

4) Bekijk de waarheid van je keuze

Speciaal voor u

De alternatieve media bewijst, dat de Holocaust een hoax is. Dat waarheid die op een ranzige manier ontkent wordt. Ook op youtube, dus het zal wel snor zitten..............

https://www.youtube.com/watch?v=uc_cRTc62MQ

Als u in uw nepnieuws comfort-zone wilt blijven, dat is uw zaak. Ik begin een beetje te begrijpen waarom sommigen een ban krijgen op joop.nl...................................

Lodewijk op 13-08-2017 07:55

@Een ander geluid

in de rapporten staat dat het onderzoek plaats vond in een gebieden die hoofdzakelijk niet onder beheer waren van de Syrische regering. Die waren dus onder beheer van de "rebellen." En daar werden ook de getuigenissen afgenomen.  Het onderzoek vond plaatst met medewerking van de Syrische regering die toestond dat het team naar de door de "rebellen" beheerde gebieden reisde, en eenmaal daar vond het onderzoek plaats onder beheer van de leiders van de rebellen. Zie Annex 2, paragraven 1 en 6.

Sorry, maar dat zet alles op losse schroeven voor mij. Maar blijft u gewoon alle video's van de "rebellen" zelf waarin ze trots tonen gas te gebruiken negeren, en blijf u focussen op getuigenissen van die rebellen en hun aanhang die beweren dat Assad het gedaan had.

Verder: "MIT Researcher: Syria WMD ‘Facts’ Were Manufactured to Fit U.S. Conclusion for Ghouta in 2013" http://21stcenturywire.com/2017/04/06/mit-researcher-syria-wmd-facts-were-manufactured-to-fit-us-conclusion-for-ghouta-in-2013/

In 2017:

"MIT expert claims latest chemical weapons attack in Syria was staged" http://www.ibtimes.co.uk/mit-expert-claims-latest-chemical-weapons-attack-syria-was-staged-1617267

 

Welke militair zou trouwens zijn eigen familie en vrienden bombarderen en vergassen? Want die wonen verspreid over het hele land. En er staat niet op de daken of de voordeuren  "Niet aanvallen s.v.p., want hier woont mijn moeder. Bij voorbaat dank, luitenant Ahmend."

 

Uiteraard worden de z.g. "rebellen" -nagenoeg allemaal geen Syriërs- wel aangevallen wanneer die zich in een wijk bevinden van waaruit de Syrische burgers zijn gevlucht en door het leger geëvacueerd:

Reuters: "Over 1,000 Syrian civilians evacuated from near Damascus" https://www.youtube.com/watch?v=5TVDeV7qVjQ

En deze massa feestvierende Syriërs zijn blij dat de man die hun geliefden vermoord herkozen is tegen twee tegencandidaten. (Zie vooral ne 1e minuut): 

"Syria: Damascus celebrates as Assad wins re-election" https://www.youtube.com/watch?v=7zufjMn8Jf0

Lodewijk op 13-08-2017 08:34

PS:

Dit rapport werd niet verder onderzocht:

"BBC News Carla Del Ponte 'stupefied by Syrian opposition sarin use'"  https://www.youtube.com/watch?v=LBsW342pMKM

Gelukkig had het wel dit gevolg:

"Syria crisis: No to war, blow to Cameron

David Cameron was forced to abandon plans for Britain to participate in military strikes against Syria after suffering an unprecedented Parliamentary defeat." http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/10275158/Syria-crisis-No-to-war-blow-to-Cameron.html

Lodewijk op 13-08-2017 10:30

PPS:

U heeft dus gelijk dat OPCW wel zelf naar Syrië is geweest. Maar de terroristen hebben zelf video's gemaakt en op YouTube gezet die duidelijk tonen dat ze gifgas hebbben en gebruiken. Of denkt u dat ze er enkel wat konijntjes mee hebben gedood en niet mensen, al kondigen ze dat zelf aan te zullen doen in een van die twee clips waar ze in hun lab die test uitvoerden?

Er zijn nogal wat vrouwen en families in Syrië die door de terrorisen naar Syrië zijn gehaald zoals bekend. En in die gebieden deed het OPCW onderzoek en ondervroeg de mensen. Die er dus alle belang bij hebben dat het Westen alsnog grootscheeps militair direct Assad aanvalt. Terwijl Assad dat juist wil voorkomen, dus die zou dan blijkbaar die aanval provoceren door burgers die geen gevaar voor hem zijn te vergassen en bombarderen? 

Dit zijn die lui die hier per abuis "Syriërs" worden genoemd, al zijn de meesten dat niet:

"One in 5 Syrians say Islamic State is a good thing, created by U.S.: survey" http://www.washingtontimes.com/news/2015/sep/16/survey-one-five-syrians-say-islamic-state-good-thi/ 

"Libya rebels go gunning for Syria to topple Assad" https://www.youtube.com/watch?v=hODDRa6YUY8

 

Maar ik weet het, verklaringen gegeven met een air van authoriteit door de gevestigde massa media geïllustreerd met schokkende beelden van dode kinderen verlammen het logisch denken van de massa.

Die MIT professor noemt een eerder bericht dat de BBC gaf over een gifgas aanval. Hij doelde op dit:

"BBC News uses 'Iraq photo to illustrate Syrian massacre'"  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/9293620/BBC-News-uses-Iraq-photo-to-illustrate-Syrian-massacre.html

De laatste keer dat ik een ban kreeg van de door u genoemde website was nadat ik daar een van deze berichten postte en het zoals zovelen van mij niet werd geplaatst onder een artikel betreffende de Washington Post:

"washington post cia 600 million" https://tinyurl.com/y8ufrc9q 

Nee, dat mag men niet weten, want anders zou men nog wel eens kunnen gaan denken dat de WP mogelijk niet helemaal neutraal is wat betreft berichten over VS' oorlogen in andere landen.

Maar het is toch goed, want i.p.v. daar te posten post ik enkel nog hier, en dat geeft me zo meer tijd om dit inzichtje in te laten zinken wat ik eergisteren tijdens het zitten en schouwen kreeg:

"Het is enkel de Oorzaal van alle ervaren Die dit wil ervaren en ervaart."

Een ander geluid op 13-08-2017 14:56

Lodewijk op 13-08-2017 07:55

Ook gifgasaanvallen van de rebellen zijn door VN-OPCW onderzocht en bewezen verklaart. Notabene in hetzelfde VN/OPCW onderzoek. Hoe goed leest u die rapporten eigenlijk.....??!! Kunt u ook nalezen !!!

Nog een voorbeeldje van niet goed lezen: het onderzoek vond plaats in gebied dat onder beheer stond van rebellen, dat is wat anders dan onder wiens beheer het onderzoek stond. Dat is natuurlijk de OPCW !!!

Getuigen beschrijven aanvallen vanuit helicopters van vatbommen gevuld met gifgas.

1. Kunt u aub even aangeven welke rebellengroepen over helicopters bezitten. 

Die MIT researcher van u heeft nog nooit een voet in Syrië gezet..................

Daarnaast doet u er goed aan zich te beperken tot voorbeelden waar u een deugdelijke bronvermelding van heeft én een goed inzicht van en documentatie over betreffende de onderzoeksmethoden.

Youtubeclipjes, die staan tussen de bewijzen van eenhoorns, zeemeerminnen en holocaust-ontkenningen, zijn voor ieder weldenkend mens niet zo geloofwaardig. Iedereen kan zich natuurlijk uitdossen als "Syrische rebel", een islamitische vlag op de achtergrond hangen en een mooi clipje opnemen. Ook de Syrische geheime dienst !!! Per slot van rekening is een witte helm en een wit konijn zo gekocht !

U zegt:

Welke militair zou trouwens zijn eigen familie en vrienden bombarderen en vergassen? Want die wonen verspreid over het hele land. En er staat niet op de daken of de voordeuren  "Niet aanvallen s.v.p., want hier woont mijn moeder. Bij voorbaat dank, luitenant Ahmend."

Mijn reactie

Uw kinderlijke naïviteit wordt nu werkelijk bedroevend. In Hitler Duitsland waren genoeg goede vrienden en eigen familie die hun Joodse vrienden / familieleden uitleverden aan hun beulen. Helaas ook in Nederland. Dat zou in uw beleving en redenatie helemaal niet mogelijk zijn...... Toch gebeurt !!!

U laat mij keer op keer dol-enthiousiaste aanhangers van Assad zien, maar op de simpele vraag:

2. waarom ruim 7 miljoen Syriërs niet voor de man hun leven willen wagen heb ik nog nooit een antwoord gehad.

Als mijn land en familie aangevallen wordt door types a la IS en/of ander moslim gespuis hoeven ze mij alleen maar een wapen en munitie te geven !!!

Graag een antwoord op die  2 simpele vragen !!!

Een ander geluid op 13-08-2017 15:43

Lodewijk op 13-08-2017 10:30

U zegt:

Er zijn nogal wat vrouwen en families in Syrië die door de terrorisen naar Syrië zijn gehaald zoals bekend. En in die gebieden deed het OPCW onderzoek en ondervroeg de mensen.

Mijn reactie:

U gaat volledig voorbij aan de onderzoekswijze: 

Het horen van getuigen en slachtoffers wordt ondersteund door onderstaand aanvullend onderzoek:

B) ter plaatse de schade veroorzaakt door de munitie die giftige chemicaliën bevat, bijvoorbeeld de grootte van de slagkraters en de schade aan de omliggende structuren, fysiek evalueren;

(C) de overblijfselen van de ontploffingen van ammunitie bestuderen, alsmede degenen die naar verluidt intact waren en monsters verzamelden;

(D) milieumonsters verzamelen van impactsites voor analyse; S / 1230/2014 Bijlage 2 bladzijde 5

E) ter plaatse de effecten van chemicaliën op vegetatie fysiek observeren en waar nodig monsters verzamelen;

F) de ziekenhuizen bezoeken en de beschikbare faciliteiten evalueren;

(G) de ziekenhuisrecords met inbegrip van patiëntregistraties, behandelrekords, röntgenfoto's, enz. Bekijken;

H) medisch personeel interviewen;

I) getuigenissen verzamelen van alle personen die door toxische chemicaliën waren getroffen en ondergaan behandeling;

(J) klinische onderzoeken van de betrokkenen uitvoeren;

(K) biomedische monsters verzamelen

Die kamergeleerde, waar u zoveel waarde aan hecht, is zijn ivoren toren van het MIT nooit uitgekomen.

Is hij in Syrië geweest ? Nee, nooit !

Onderzoek ter plaatse ? Welnee !

Heeft hij de getuigen / slachtoffers gesproken ? Nee, nooit !

Is hij in de ziekenhuizen geweest, waar de slachtoffers behandeld zijn ? Nee, nooit !

Heeft hij hun medische dossiers bekeken en onderzocht ? Nee, nooit ! 

Heeft hij behandelend artsen gesproken en het personeel ? Nee, nooit !

Toxologische onderzoeken / Biomedische monters onderzocht ?

Ben je mal !!! Nooit !!!

Beste Lodewijk, fijn dat je jezelf nog serieus kunt nemen. Voor mij wordt het moeilijk !!!

Wardje op 13-08-2017 15:51

SEO op 09-08-2017 16:36.  Bron?
Ike Wilgeen op 13-08-2017 15:52

@Ander Geluid

Ik geef maar gewoon een algemen reactie nu op al Uw commentaar, want het lijkt wel alsof ik nu tegen iemand van de NATO of de Nederlandse voorlichtingsdienst spreek. 

Klopt, dat zijn grotendeels kleinkinderen etc. van de oorspronkelijke KMT troepen, maar die troepen functioneren daar nog steeds. Dat de CIA en de VS niet betrokken is in de manipulaties in Thailand is volstrekte onzin. De Rode Khmer was een vijand van Prins Shinaouk tijdens de Vietnam oorlog en een vijand van zowat iedereen en ook de VS tijdens de Vietnam oorlog. Maar sdddurprise, surprise, toen Vietnam een regering installeerde in Cambodja steunde de VS via Thailand en de CIA de Rode Khmer.

Ik heb geschreven over de rode lijn die door vele conflicten loopt. De DEA die de drugshandel moet bestrijden, maar de poppetjes van de CIA die zelf betrokken zijn bij de drugshandel omdat rebellen of terroristen zichzelf financieren met drugs of de handel in gestolen kunst uit musea in de oorlogsgebieden.

Het is niet dat mensen van de CIA zich identificeren als zijnde 'Hier is mij legitimatie en ID en kaartje waarop staat dat ik bij de CIA werk'

Het zijn allemaal bedrijfjes die het vuile werk opknappen en waar zij voor het geld zorgen. Op de Amerikaanse begroting vallen tientallen miljoenen niet eens op met onduidelijke omschrijvingen. Mensen doen er jaren over om achter de posten te komen.

Er zijn heel veel boeken geschreven over de betrokkenheid van de CIA bij de drugshandel. Het Iran Contra schandaal met coke uit Nigaragua was maar een bladzijde uit een heel groot geschiedenis boek vol met drugshandel. Captagon drijft nu vooral de misdaden in Syrie.

Je praat over de VN. Hoe durf je? Del Ponte heeft verklaard dat het Sarin niet afkomstig was van Assad's troepen. Daarna werd ze op een zijspoor gezet een aangevallen. Nu is ze uitgeschakeld. In Turkije werden mensen gearresteerd met de grondstoffen van Sarin. Zij waren hierbij betrokken en hadden geen connecties met de Syrische regering of de Iraanse regering. Er was een Saudische prins gearresteerd in Libanon meet een jet vol met Captagon pillen.

Denk je nu echt dat de Saudi's en Thais hun achterste kunnen afvegen zonder toestemming van de CIA?

De Deep State in Amerika is nu machtiger dan ooit en de Neo Con's hebben het daarin nogsteeds voor het zeggen. Ze hebben nu duidelijk controle gekregen over Trump, als je zijn ongecontroleerde uitspraken volgt. Ze hebben hem of klem gezet, zodat het of lijkt alsof hij geen controle over alles heeft of dat hij werkelijk luisterd naar zijn adviseurs die uit zijn op oorlog.

Jouw gebrek aan kennis omtrent de recente geschiedenis van de laatste honderd jaar, is stuitend. Lees meer. Er zijn vele boeken geschreven over de betrokkenheid van regeringen en veiligheidsdiensten in de drugshandel.

 Een klassieker is 'The Politics of Heroin in Southeast Asia' van Alfred W. McCoy, waarin de geschiedenis van heroine en de handel daarin door leden van het Vietnamese regime en de betrokkenheid van de CIA word uitgelegd.

Er word daarin ook uitgelegd hoe de mafia tijdens WWII betrokken was bij de drugshandel en hoe de OSS (voorloper van de CIA) daarbij betrokken was en de rol van de Corsicaanse mafia.

Ook hoe die troep oorspronkelijk zat in een hoestsiroop van een Duitse multinational. Coke zat oorspronkelijk ook in het recept van Coca Cola.

Probeer het boek te lezen als je echt wat wil begrijpen van alle politiek en niet alleen regeringswoordvoerder wilt spelen.

De film en het boek Air America gaan maar zijdenlings over de handel van de Amerikanen en de produktie van opium (grondstof voor heroine en morfine). Het echte verhaal is nog 100* erger. Vaak word er in boeken terloops een regel gezet over de handelswijzen van regerigen, die vervolgens in een nieuwe druk eruit word gehaald, niet omdat het niet klopt, maar omdat het niet gepubliceerd mag worden.

Ik weet uit eigen ervaring dat het barst van de CIA in Thailand en de rest van Zuid Oost Azie. Ik heb hen en hu familie ook ontmoet in Noord Thailand.

Een ander geluid op 13-08-2017 18:45

Ike Wilgeen op 13-08-2017 15:52

Dank je voor beide uitgebreide toelichtingen op de drugshandel in het algemeen en die in Zuid-Oost Azië in het bijzonder !!! Boeiend.

Echter; het punt dat ik maakte naar Salamander is, dat zijn overzicht van 57 voorbeelden een hoop onzin bevat. Ja, er staan ook correcte voorbeelden op. De USA, als onbezoldigde veldwachter, bemoeit zich met veel. Soms terecht, soms niet. Er zijn een aantal gevallen, waarvan bekend is dat de CIA betrokken was bij staatsgrepen. 

Over de juiste voorbeelden bestaat er voor mijn geen discussie. Ik heb geen behoefte om de waarheid te ontkennen.

Met aantoonbare flut-voorbeelden heb ik wel een probleem. Ik heb mijn argumenten gegeven betreffende China, Albanië, DDR en Frankrijk. Toen was ik wel een beetje klaar met dat flut-lijstje. Regime change Australië 1973-75 ???

Dus als ik met tegenargumenten kom, om een CIA regime change in China, Albanië, de DDR en Frankrijk te weerleggen, verwacht ik van mensen die het met deze 4 specifieke voorbeelden van mij oneens zijn, hun argumenten en visie daarover.

Jij gaat dus helemaal niet in op het punt dat ik maak, maar komt tot 2 x toe met een uitleg over het internationale reilen en zeilen van de internationale drugshandel en de vermeende verwevenheid daarvan met de CIA. 

Nou dat is uiteraard erg boeiend, maar het heeft verder niets te maken met de oorspronkelijke "discussie" tussen Salamander en ik.

In Albanië, de DDR en Frankrijk draaide het in ieder geval niet om de papavervelden en de handel in narcotica. China met 10 KMT dorpjes in het grensgebied van Thailand is heel erg ver gezocht. Daarnaast zijn die lui nooit een factor van betekenis geweest. Laat staan dat ze even een mars op Beijing konden doen.........

Dit is nu al de 2e keer dat ik je moet uitleggen, dat je reageert op zaken die ik nooit aangekaart heb. Waar ik nooit over geschreven heb enz. Als ik het heb over Albanië kan je met mij in discussie treden over Albanië, Als ik wat roep over de DDR idem, enz. Ik heb hier nooit iets geroepen over de narcoticawereld. Dat haal jij erbij.

Als ik een mening poneer over de voetbalkwaliteiten van Ajax, kan je daar met mij over in discussie. Nu heb ik het over Ajax en jij legt me uitspraken over Dafne Schippers in de mond.

Snap je het nu.................................?    

Wat Del Ponte betreft;

zoek even op over welke gifgasincidenten zij het heeft. AUB plaats en datum. Dat praat wat makkelijker. Bij mijn reactie naar Lodewijk kan je een aantal VN OPCW rapporten nalezen, waar Del Monte het niet over had.

Ook de VN / OPCW heeft gevallen van gifgasaanvallen en bezit gifgas van de rebellen onderzocht en bewezen verklaard. Dat heb ik ook bevestigd naar Lodewijk.

Dus voor je het bijdehandje gaat uithangen, moet je:

 • beter lezen, 
 • bij hetzelfde onderwerp blijven en 
 • betreffende Del Ponte wat concreter worden.

Al met al lijk je me iemand die niet goed leest, niet luistert en antwoord geeft op vragen die niet gesteld worden. 

Kunt u me de weg naar het station uitleggen ?

Ike Wilgeen; ja, rechtdoor en dan 1e straat links en komt u vanzelf bij de Hema.

Nou, geweldig ! Bedankt, maar dat vroeg ik niet.

Snap je het nou onderhand..........................................?

Lodewijk op 13-08-2017 19:27

@Een ander geluid

"1. Kunt u aub even aangeven welke rebellengroepen over helicopters bezitten."

Voor zover mij bekend geen een. Maar ik weet wel zeker dat de terroristen alles bij elkaar liegen, en die leugens gaf de OPCW dus als feiten door. Paste precies iin het plaatje wat de "elite" wil dat de massa gelooft.

"2. waarom ruim 7 miljoen Syriërs niet voor de man hun leven willen wagen heb ik nog nooit een antwoord gehad."

Syrië heeft zo'n 18 miljoen inwoners. Dus 7 miljoen is iets minder dan 40 % van de inwoners. En die zouden dus allemaal liever onder IS en Al Qaeda leven dan onder het seculiere bewind van Assad?

Enkel de vele niet-Syrische huurlingen-terroristen-jihadisten en hun families willen dat. En dat is zeker geen 40% van de aanwezigen in Syrië, laat staan van de Syriërs zelf. 

Zelfs de niet-gewapende oppositie in Syrië steunt Assad tijdelijk omdat ze terecht als de dood zijn voor de door de "elite" gesteunde terroristen.

En dit is volgens de MSM de meest "gematigde" NGO in Syrië, die Hollywood een Oscar geeft:

"Witte Helmen Betrapt op het onthoofden van Syrische soldaten en deelnemen aan Executies"

"White Helmets Discovered beheading Syrian soldiers and taking part in Executions" https://www.youtube.com/watch?v=8TKr4gfR8wM

Voorbeelden van hoe de MSM de kluit bedriegt door leugens van de terroristen door te geven als feiten en kinderen te misbruiken om op de emoties van de massa te werken als propaganda.

"CNN Vals Nieuws Amanpour Uitgedaagd de Vader van Allepo Jongetje te Interviewen"

"CNN #FakeNews Amanpour Challenged to Interview Aleppo Boy's Father" https://www.youtube.com/watch?v=f94iqZeAAfs#t=338.098044

"Moet je zien! CNN Laat 7 jarig Syrisch Meisje van Teleprompter Lezen -Bana Alebed is Propaganda"

"MUST SEE! CNN Has 7 yr old Syrian Girl Read From Prompter- Bana Alebed Is Propaganda"  https://www.youtube.com/watch?v=jVE5oDnykxM

Hoor van deze mensen wat er werkelijk aan de gang is in Syrië:

Tulsi Gabbard Zet de Zaken Recht over Syrië"

"Tulsi Gabbard Sets the Record Straight on Syria" https://www.youtube.com/watch?v=FazxlJsifJ4

"Exclusief: Britse journalist vernietigd MSM leugens over Syrië" 

"Exclusive: British journalist destroys MSM lies on Syria" https://www.youtube.com/watch?v=xjOSZ6QgGgY 

"Waarom Alles Wat Je Over Aleppo Niet Waar Is"

"Why Everything You Hear About Aleppo Is Wrong" https://www.youtube.com/watch?v=I8mA0h7dCKI

"

Ex-UK Ambassador: Assad wasn't behind the chemical attack" https://www.youtube.com/watch?v=pS6Oa_aDS6E

Lodewijk op 13-08-2017 21:59

PS:

Met excuses voor de verkeerde URL hierboven. Nu met de juiste:

"Exclusive: British journalist destroys MSM lies on Syria" https://www.youtube.com/watch?v=xjOSZ6QgGgY

Intussen heeft China laten weten dat mocht Noord Korea als eerste de VS aanvallen ze Noord Korea niet zullen verdedigen. Maar valt de VS Noord Korea als eeste aan zullen ze dat wel doen. 

Uiteraard gaat de eerste aanval van de VS nu dus niet door, en Noord Korea zal de VS ook niet als eerste aanvallen, want dat zou zelfmoord zijn.

"China Zal Noord Korea Verdedigen In Geval Van Preventieve Aanval (van de VS op NK)"

"China Will Defend North Korea in Preemptive Strike" https://www.youtube.com/watch?v=TDYpPiKvkWE

Een ander geluid op 13-08-2017 22:45

Lodewijk op 13-08-2017 19:27

U zegt:

"1. Kunt u aub even aangeven welke rebellengroepen over helicopters bezitten."

Voor zover mij bekend geen een. Maar ik weet wel zeker dat de terroristen alles bij elkaar liegen, en die leugens gaf de OPCW dus als feiten door. Paste precies iin het plaatje wat de "elite" wil dat de massa gelooft.

OPCW rapport even goed lezen !!! Ook de gewonde slachtoffers zijn als getuigen gehoord. Eerst slachtoffer van een gifgasaanval en dan Lodewijk uit NL die ze voor buitenlandse rebellen uitmaakt, die alles bij elkaar liegen. Hoe zit het dan met hun medische dossiers, bloedonderzoek dat blootstelling aan gifgas aantoont, behandelend artsen die dat bevestigen, buitenlandse ziekenhuizen idem.

Als die MIT researcher van u, Subratha Ghoshroy (Massachusetts Institute of Technology) een serieus wetenschappelijk tegenonderzoek wil uitvoeren, moet hij alle stappen A t/m K (zie onderzoeks wijze OPCW) nalopen en zijn bevindingen naast het OPCW rapport leggen. Alleen dan kan hij wat zinnigs zeggen !!!

Om een lang verhaal kort te maken; ik kan David Irving (even googlen) meenemen naar Auschwitz en dan nog zal hij met een andere uitleg komen, als u en ik.  

U zegt:

"2. waarom ruim 7 miljoen Syriërs niet voor de man hun leven willen wagen heb ik nog nooit een antwoord gehad."

Syrië heeft zo'n 18 miljoen inwoners. Dus 7 miljoen is iets minder dan 40 % van de inwoners. En die zouden dus allemaal liever onder IS en Al Qaeda leven dan onder het seculiere bewind van Assad?

Mijn reactie:

Dat is geen antwoord op mijn vraag.

Nee, die mensen wilden niet onder IS en Al Qaeda leven, daarom zijn ze gevlucht naar de buurlanden en Europa. Tot dit punt ziet u het goed. Nou gaan we een stapje verder; waarom zijn ze niet naar de veilige gebieden van hun held en lieveling Assad gevlucht ??? Meer dan 1 miljoen jonge mannen gingen alleen naar het verre Europa. Vrouw en kinderen lieten ze achter. De wapens opnemen voor Assad en voor hun geliefde leider en vaderland vechten ??? Nee, barst maar dachten ze. Zoek het maar lekker uit Assad. Daar spreekt veel adoratie uit. Tussen 40-45 hadden wij de Engelandvaders, die met gevaar voor eigen leven de Noordzee overstaken op weg naar Engeland om zich daar te melden bij het leger. De zonen van Syrië zijn nu Europavaarders en wagen hun leven om zich niet te hoeven melden voor hun geliefde leider Assad.

Dat is de vraag die u ontwijkt en dan stuurt u me doodleuk een youtube video waarop "heel" Damascus hem enthousiast toejuicht. Een schril contrast dat van die 7 miljoen helemaal niemand voor de man wil vechten. 

Dat zet u blijkbaar helemaal niet aan het denken. 

U vind het blijkbaar niet vreemd, dat de buitenstaanders van Hezbollah en Iraanse gardisten wel vrijwillig voor Assad vechten en zijn eigen bevolking grotendeels niet.

Nou daar spreekt veel patriottisme uit.

U bent een ijverig baasje met al die youtube video's. Heeft u intussen al de bronnen erbij gezocht, feiten geverifieerd. Wat zijn uw methoden van waarheidsvinding ???

Ik behoor helaas niet tot de goedgelovigen die youtube op zijn mooie blauwe ogen geloofd. Ook al betreft het de de voormalige ambassadeur van de UK in Syrië. Dezelfde man die beweert dat Hitler in 1930 het zionisme steunde................. Nou dan had Hitler geen gaskamers hoeven te bouwen, niet een hele infrastructuur voor vernietiging hoeven aan te leggen enz. Dan had hij die 6 miljoen Joden gewoon op de boot kunnen zetten naar Palestina. Dan had hij veel oorlogscapaciteit en vele, vele tienduizenden mannen extra gehad voor zijn leger. 

Gaat u nog nadenken waarom 40% van de Syriers niet voor hun vaderland wil vechten.........................? Logica brengt u verder dan youtube in dezen !

Lodewijk op 13-08-2017 22:50

Als laatste van mij over Syrië nog dit, want het geeft het meest complete beeld:

"Wat de Media Je Niet Vertellen Over Syrië" 

"What the Media Won't Tell You about Syria" https://www.youtube.com/watch?v=alATb7oLRbo

Dit is het beste kanaal over Syrië wat ik gevonden heb:

"Syriana Analysis" https://www.youtube.com/channel/UClvD6c1VI75QZWJjA_yiWhg

Lodewijk op 14-08-2017 03:19

De meeste vluchtelingen blijven in Syrië zelf als het even kan, vluchtend voor de terroristen naar gebieden die in handen zijn van de regering. Anderen vluchten uit Syrië omdat ze door die terroristen afgesneden zijn van veilige gebieden in Syrië. Dus ze kunnen dan maar één kant op: een land grenzend aan Syrië.

Hier de cijfers van de UNCHR: http://www.unhcr.org/syria-emergency.html

Dit zult u zeker niet op de MSM gezien hebben: 

"Syria: Russian aid distributed at Jibreen refugee camp as ceasefire begins" https://www.youtube.com/watch?v=M8gOe8veghw

Maar nu hoofdzakelijk dankzij het Syrische leger met hulp van Rusland en Iran en Libanon de terroristen verslagen worden keren veel Syriërs terug naar hun geliefde land. Naar gebieden die door genoemde legers veilig zijn gemaakt, zoals Aleppo, Homs, Hama en Damascus (waar ook wijken door de terroristen werden bezet).

BBC: "Syria war: Almost 500,000 refugees return in 2017 - UN" http://www.bbc.com/news/world-middle-east-40460126

Mogelijk zijn het er veel meer, maar zo niet, zullen het er zeker veel meer worden.

Ook belangrijk: meer dan 60,000 Syrische militairen zijn omgekomen in Syrië hun strijd tegen de terroristen, meest buitenlanders:

"Syria Death Toll Beyond the Numbers: Who Died, Who Killed Them and Why" http://russia-insider.com/en/its-not-about-assad-and-never-was/ri13368 

Dit artikel legt er de nadruk op de de MSM berichten in het Westen allemaal gebaseerd waren op beweringen van de terrorisen:

"The Death Toll in Syria: What Do the Numbers Really Say?" https://www.counterpunch.org/2016/05/26/the-death-toll-in-syria-what-do-the-numbers-really-say/

Maar zoals ik eerder zei, we leven blijkbaar in twee verschillende werelden. Het ga u goed in de uwe. Met excuses als ik niet op uw eventuele volgende posts inga.

Een ander geluid op 14-08-2017 13:46

@ Lodewijk op 13-08-2017 22:50

Ik krijg de indruk, dat ik met u géén discussie kan voeren op inhoud. U gaat niet of nauwelijks in op argumenten. Ontwijkt vragen en negeert logica.

Prima, dat u mij vraagt naar bronnen, onderzoeksmethoden enz.

Voor uw zelf legt u de lat niet zo hoog. U bestookt deze site met veel youtube video's, waarvan de meeste bronnen volstrekt vaag zijn. Het ontgaat u blijkbaar dat iedereen een professionele video kan maken, die er weliswaar gelikt uitziet, maar gewoon fake-nieuws kan zijn en dat vaak ook is.

Mooi dat Kevork Almassian, aan de naam te zien Armeense roots, in Duitsland gaat vloggen over zijn vaderland. Ook een heerschap, dat niet de wapens opneemt voor Assad en zijn vaderland..................

Het heeft dus niet zoveel zin bij u onderbouwde argumenten aan te dragen. Die worden toch genegeerd en als antwoord krijg ik video's van vloggers waarvan het waarheidsgehalte vaak twijfelachtig is. 

Als ik u goed begrijp, vechten in Syrië alléén buitenlandse terroristen tegen Assad. U heeft zelf al de conclusie getrokken dat ruim 40% van de Syriërs in het buitenland zit. U vraagt zich ook niet af, waarom deze mensen niet voor het regime van Assad willen vechten........... Dus we hebben een vreemde oorlog, waarin hoofdzakelijk buitenlanders voor Assad moeten vechten, namelijk: Russen, Chinezen, Hezbollah, Iraniërs en wat sjiieten uit Irak. Al deze lieden vechten voor Assad tegen de ook buitenlandse terroristen. De Syrische bevolking zelf zit aan een pot bier in Duitsland of woont in Damascus en juicht af en toe de gevierde leider toe. 

Dat alles roept bij u niet veel vragen op......................

Een ander geluid op 14-08-2017 13:59

Lodewijk op 14-08-2017 03:19

U zegt:

De meeste vluchtelingen blijven in Syrië zelf als het even kan, vluchtend voor de terroristen naar gebieden die in handen zijn van de regering.

Uit onafhankelijke tellingen blijkt, dat ruim 7 miljoen Syriërs naar de buurlanden en Europa zijn gevlucht.

Daarnaast zijn er regelmatig uitwisselingen tussen rebellen en Assad, waarbij burgers naar de regio's van hun keuze kunnen gaan onder vrijgeleide. Vreemd dat er ook nog echte Syriërs (géén buitenlanders !) zijn die niet naar Assad, maar naar rebellengebied willen............

De bijna 2,3 miljoen Koerden hebben in het Noorden van Syrië met steun van Arabische stammen en de USA hun eigen autonome regio gecreëerd.

Anderen vluchten uit Syrië omdat ze door die terroristen afgesneden zijn van veilige gebieden in Syrië. Dus ze kunnen dan maar één kant op: een land grenzend aan Syrië.

Waar een wil is, is een weg. Obama zou zeggen: "Yes we can".

Vanuit Libanon kan je heel makkelijk naar Assad gebied. Vanuit alle andere landen kan je heel makkelijk naar Latakia, vast in handen van Assad en militair steunpunt van de Russen.

Als u hier nu de indruk wil wekken dat die arme mensen wel naar Assad willen, maar niet kunnen dan maakt u zich volslagen belachelijk !!! In ieder Europees land kunnen ze zo een ticket kopen naar Damascus. In de meeste gevallen zouden ze dat zelfs gratis en voor niets krijgen. Ook vanuit Turkije, Jordanië enz. kan je makkelijk naar Damascus, Latakia enz.

U leeft een beetje in uw zelf gecreëerde Syrië-bubbel, in uw eigen wereld met uw eigen waarheid...............

Ike Wilgeen op 14-08-2017 14:56

@Ander Geluid op 13-08 17:45

Del Ponte en niet Del Monte, had het specifiek over de Sarin gas aanvallen en daarna werd ze opeen zijspoor gezet.  Jouw NAVO standpunt is volstrekte onzin. Het was Al Nusrah of IS dat totaal klem zat en luchtsteun nodig had om te overleven nadat het offensief van Assad was ingezet. Ik heb keer op keer als Ike in het verleden URL's gegeven waarin dit tot in detail werd uitgelegd. Zoek zelf maar de Big Data erbij en ga het lezen of weer weggooien. Voor mij heeft het ook geen zin om een regeringswoordvoerder  of een kopie daarvan te overladen met berichten die hem onwelvallig zijn. Daarna is er nog minder te vinden. Wat je stelt in andere berichten over buitenlanders die voor Assad vechten klopt net zo weinig. Er zijn juist extreem vel buitenlanders die voor IS Intelligence Services en Al Nusrah vechten. Deze beesten worden misbruikt als kannonenvlees en volgestopt met Captagon (een soort speed waar je geil van word en een onoverwinnelijkheidsgevoel van krijgt) waarna ze zich nog meer als beesten gaan gedragen.  

Jij bent juist iemand die voor het treinstation staat en vraagt waar de ingang is, omdat je een conducteur verwacht die naarbuiten loopt om jou te begroeten. Ik ben inderdaad iemand ddie je alleen maar zegt dat je jezelf dan moet omdraaien en door de automatische opengaande schuifdeuren naarbinnen moet lopen. Ik ga geen blinde geleide hond opleiden of wit rode stokken maken en jou naar het peron helpen en wachten totdat je ingestapt bent. Daar zijn andere vrijwilligers voor en personeel van de spoorwegen.

De Albanezen waren op grote schaal betrokken bij de prostitutie en kruimeldiefstallen in Europa en waren een grote leverancier van bedelaars in Europa. Heroinelijnen liepe ook via de Albaneze mafia. Er werd veel gestolen kunst uit en via Albanie verhandeld.

Zullen er ook goede Albanezen zijn geweest? Zeker, maar het merendeel was slecht opgeleid en sprak weinig of geen Engels of Nederlands en konden dus niet makkelijk ingezet worden op de arbeidsmarkt in Nederland. Veel van de extremisten die in Kosovo vochten kwamen ook via de Amerikaanse CIA trainers in trainingskampen en vochten daarna voor het Kosovo bedvrijdingsfront. Dit patroo herhaald zich keer op keer in de gechiedenis. Buitenlandse terroristen die zich aansluiten bij 1 of 2 strijders en waarna een complete burgeroorlog word opgestart. Meerdere machtsblokken doen dit, maar in de huidige wereld zijn de Amerikaanse Neo Con's de grootste fascisten die van deze strategie gebruik maken. 

John McCain was de (sarcasme aan) uiterst slimme politicus (sarcasme uit) die nog dreigde dat als ooit het Internationaal Strafhof in Den Haag een Amerikaan zou arresteren voor misdaden, de VS, Nederland zou binnenvallen bezetten en de Amerikaan zou bevrijden.

John McCain is de Amerikaanse politicus die door Nederlandse politici word geraadpleegd als ze willen weten wat de NAVO wil en gaat doen. John McCain was ook een POW tijdens de Vietnam oorlog, die zong als een kanarie en heulde met de Vietcong en was te beluisteren op hun berichten. Hij was nooit een held geweest en een POW die het heel zwaar had.

Deze kanarie word elke keer naar voren gehaald als men oorlog wil met een land. Het is een clown die luisterd naar zijn meesters in de 'Deep State'.  Het is een naam waar het meeste tegenaan gezeken word op openlijk toeganlijke toiletten in de VS.

Veel Amerikanen weten, hoe slecht hij is en toch word hij keer op keer verkozen in zijn staat? Democratie? ROFL

Alle politici ontkomen niet aan mediatraining. Mediatraining die word gegeven door psychologen. Het is zeer grappig dat zoveel strijdlustige opstandige politici op een zeker moment langzaam aan steeds meer een regeringsstandpunt verkondigen en opgenomen worden door het establishment. Zou het komen door de therapie of training die hun geegeven word?

Deze mediatraining word ook gegeven aan de top van instanties, bedrijven en hoger personeel krijgen allemaal psychologische tests. Tests die ook worden gegeven aan werklozen en iedereen op sleutelposities in het veiligheidsapparaat.

Is het niet interresant dat nu werklozen met strafblad wat meer aan hun geloof gaan doen en gaan vechten met een lading Captagon, tegenover Westerse special forces (in uniformen van lokale strijdgroepen) of vechten deze special forces soms met of om deze Westerse IS en Al Qaida (Al Nusrah) terroristen heen. 

Is het soms mogelijk dat hypnose altijd werkt en dat de hypnose die word gebruikt om de waarheid te achterhalen bij psychologische tests word misbruikt om mensen te programmeren om aanslagen te plegen of te vechten voor extremisten? Ik vind hypnoseshows laag entertainment, maar je kan daarin zien dat je mensen alles kan laten doen als je ze verteld dat ze mensen kunnen beschermen waar ze zielsveel van houden of waar ze een bloedhekel aanhebben.

Wie is nu in control van de Amerikaanse regering en wie stuurt wie aan? Is het Trump? Is het de Deep State? Zijn het politici die deze Deep State controleren? (Neo Con's) Of zijn het externe lobbygroepen die deze politici in hun zak hebben? Of zijn het geldschieters die de lobbygroepen controleren? Of zijn het de psychologen die gebruikt worden of bepalen wat er gebeurd?

Kan je ons het regerings en NAVO standpunt hierover mededelen?

Ike Wilgeen op 14-08-2017 15:12

@Een ander geluid.

Nog 1 klein vraagje. Er zijn erg weinig troepen gelegerd boven de olie- en gas-win- en opslagplaatsen in Nederland. Zou jij gaan vechten voor of bij deze opslagplaatsen, wetende dat 1 raket of correct geplaatst explosief jou en je legereenheid opblaast?

Waarom denk je dat zoveel Syriers niet bereid zijn om te vechten voor gas en oliepijplijnen en bronnen op de Golan en voor de kust en in door IS of Assad gecontroleerd gebied? Wie controleerd het luchtruim in de gebieden? Waarom is het luchtoverwicht zo belangrijk? Welke rol speelt de Elekronische oorlogsvoering (EW) hier zo een grote rol in? 1 EMP en het is over, of natuurlijk een doos vol elekronica onder een oude SU24 die boven een Aegis destroyer vliegt in de Zwarte Zee. Of Israelische elektronica en strategieen waarbij het verhaal is dat Israel testen heeft uitgevoerd met oude S300's van Griekenland.

Lodewijk op 14-08-2017 15:51

@Een ander geluid: " U heeft zelf al de conclusie getrokken dat ruim 40% van de Syriërs in het buitenland zit. "

Nee, dat beweerde u met uw 7 miljoen. Syrië heeft zoals ik zei ruim 18 miljoen inwoners -tegen de 19 miljoen- en zoals op deze grafiek te zien is is er slechts een klein dipje in de lijn te zien na het begin van de door de "elite" begonnen proxy oorlog voor regime change in Syrië:

"Syria Population (Live)"  http://www.worldometers.info/world-population/syria-population/

Nogmaals het aantal gevluchte Syriërs die in eigen land zouden zijn gebleven: http://www.unhcr.org/syria-emergency.html

Het blijkt bij wat verder zoeken dat veel data uit Turkije komen. Die vertrouw ik niet.

Over het aantal dat naar het buitenland is gevlucht... het is bekend dat heel veel mensen beweren uit Syrië te komen omdat ze dan meteen als vluchteling worden erkent en niet als economische emigrant worden behandeld. 

Verder, u gelooft de data maar die u gelooft, ik geloof de data die ik geloof. De MSM geloof ik zelden, want ik heb al te vaak gezien hoe die liegen voor de "elite."

Het ga u goed.

 

Pagina123
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl