Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Umvolkung: Afgelopen 2 jaar wilde slechts 3% migranten taal van gastland leren

Nieuwste cijfers: Slechts 1,4% van migranten in Italië is Syrische vluchteling - Britse Telegraph berichtte al in 2009 over geheim plan van elite om met massa immigratie een Europese ‘eenheidsmens’ te scheppen, zodat straks iedereen dezelfde huidskleur heeft

 

(Afbeelding: (c) Getty Images, vrij voor redactioneel en niet-commercieel gebruik).

Uit Duitse overheidscijfers blijkt dat in de afgelopen 2 jaar een onthutsend laag aantal van 38.000 migranten, slechts 3% van het officiële totaal (wat officieus bijna 2 x zo hoog ligt), bereid was om een taalcursus te volgen. Sinds een jaar geldt er weliswaar een verplichting, maar die wordt –zoals ook met uitzettingen en gevangenisstraffen gebeurt- zelden of nooit gehandhaafd. De overige 97% kan zich dan ook prima beperken tot het Duitse zinnetje ‘Für mich Haus, Geld, Frau, und Papa, Mama, Oma, Opa, Nichten, Neffen und ganze Familie hier.’ Over integratie heeft dan ook helemaal niemand het meer, of het moet omgekeerde integratie zijn, namelijk het gedwongen opgaan van het autochtone volk in de islam, ook wel Umvolkung genoemd.

 

Eerlijk is eerlijk, er is nog een andere reden waarom het aantal migranten dat Duits leert zo laag is: er zijn te weinig leraren. Althans, ze zijn er wel, maar de overheid wil hen slechts een hongerloontje betalen, en dat terwijl er jaarlijks tientallen miljarden worden uitgetrokken om de migranten in alles gratis te verzorgen, en het hen zoveel mogelijk naar hun zin te maken. (Desondanks sloeg een Iraaks migrantengezin met 10 kinderen in een gebouw van de sociale dienst de boel kort en klein, bedreigde medewerkers met brandblusser, en dreigde zelfs van het balkon af te springen (8)).

En waarom Duits leren als de overheid zelf de islamisering van de complete samenleving met zulke enorme hoeveelheden belastinggeld, nieuwe maatregelen en wetten, en het hard aanpakken van iedereen die het hier niet mee eens is, bekostigt? Linkse politici pleiten nu al voor het verplicht stellen van de Arabische taal op Duitse scholen – voor autochtone scholieren, wel te verstaan. Omgekeerd is Duits leren voor migrantenkinderen wat hen betreft onnodig.

Van uitzettingen van illegalen komt vrijwel niets terecht

Van de door bondskanselier Merkel beloofde uitzettingen van illegalen komt dan ook vrijwel niets terecht. Mecklenburg-Vorpommern is met een percentage van nog geen 9% de deelstaat die nog de meeste uitzettingen uitvoert; het aan Nederland grenzende Nordrhein-Westfalen met slechts 4,4% de minste (3).

De messenterrorist van afgelopen weekend in een supermarkt in Hamburg, waarbij een Duitser werd vermoord en enkele anderen werden verwond, was een Palestijnse illegaal wiens uitzetting nog altijd niet in daden was omgezet. Hetzelfde geldt voor de moslim die in december een dodelijke aanslag pleegde op een kerstmarkt in Berlijn. (4)

De autoriteiten en media bagatelliseren iedere aanslag als een ‘incident’. Ondanks het feit dat de Palestijn in Hamburg zelf volhoudt uit terroristische en islamistische motieven te hebben gehandeld, en volgens getuigen ‘Allahu Akbar’ schreeuwde, blijft de politie volhouden dat het slechts om een psychisch verwarde man gaat (5). Oftewel: heeft allemaal ‘niets te maken’ met de speciaal beschermde voorkeursideologie van de Europese elite, de islam.

Verreweg de meeste afgewezen asielzoekers worden niet uitgezet omdat ze hun identiteitspapieren hebben weggegooid. Zelfs criminele asielzoekers –waar er volgens alle statistieken ontzettend veel van zijn- mogen daarom gewoon blijven, zo heeft ook de SPD al toegegeven.

Massa immigratie om ‘eenheidsmens’ te creëren

Overdreven? In 2009 berichtte de Britse Telegraph al over een uitgelekt geheim plan van de socialistische Labour Partij, die –ongetwijfeld in samenspraak met de collega’s op het vastenland- al in 2000 besloot dat er door middel van massa immigratie een nieuwe Europese ‘eenheidsmens’ moest worden geschapen, een mix van blank, bruin en zwart. De gedachte hierachter was dat als iedereen dezelfde huidskleur heeft, racisme vanzelf verdwijnt. (2)

Acht jaar later moeten we constateren dat ook de Europese christendemocraten en liberalen dit plan hebben omarmd, en net zo hard meewerken aan de Umvolkung van Europa. Teken aan de wand is dat volgens de nieuwste officiële cijfers slechts 1,4% van de migranten die door Europese hulpmensensmokkelorganisaties naar Italië worden gebracht, een Syrische vluchteling is. 98,6% is economische migrant –waarvan minstens 70% alleenstaande jonge mannen (7)- en heeft daarom geen recht op asiel. Desondanks wordt er dus maar een handjevol van hen teruggestuurd. (6)

 


Xander

(1) Anderwelt Online
(2) Telegraph via Michael Mannheimer
(3) Epoch Times
(4) Guido Grandt
(5) Breitbart
(6) Infowars
(7) The Daily Franz
(8) Guido Grandt

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Dewevoga op 02-08-2017 14:50

Dan zal de volgende stap na deze kleurspoeling wel een ombouw tot hermafrodiet zijn, want anders heeft de LGBT weer wat te klagen en zou er wel eens een nieuwe vorm van racisme kunnen ontstaan. En nu onder supervisie van de VN ipv de EU. En heel goed voor de industrie. Er ontstaat een hele nieuwe mode,industrie, Gemengde (sorry) sporten, 'gelijke' betaling . Geen gezeur meer over meer vrouwen aan de top. Allemaal voordelen.

Singleman op 02-08-2017 15:02

Is me bekend, ik heb ook de indruk dat ze de blanke mensen willen gaan uitroeien, ze hebben alléén nog maar domme slaven nodig voor hun nieuwe wereldorde....

Tom Hendrix op 02-08-2017 15:52

Buiten het Britse plan, heeft die hele " Umvolkung", te maken met o.m. het " Coudenhoven-Kalergi Plan", en uiteraard "De Resolutie van Straatsburg". En uiteraard werkt daar het hele partijkartel; te weten; socialisten, sociaal-democraten, liberalen en christendemocraten daar aan mee. Het is ongelooflijk dat de Europese bevolkingen dat allemaal "slikken". Ik hoop dat ik het netjes zo verwoord heb.

Tabris op 02-08-2017 15:53

"Massa immigratie om ‘eenheidsmens’ te creëren"

Dat is niet de echte reden.

De adel en de elite (politiek en economisch) zijn doodsbang voor het volk. Op het moment dat het volk doorheeft dat deze elite hun besteelt en bedondert dan is dat het einde van hun geld, macht en waarschijnlijk ook hun leven. De aandacht moet van hun afgewend worden dmv het creeeren van een nieuwe vijand. De islam heeft een natuurlijke haat voor alles wat niet islam is en door het invoeren van grote aantallen moslims wordt vanzelf tweedracht gezaaid. Alle aandacht is nu op het islamitische terrorisme gericht en we hebben de elite 'nodig' om ons te beschermen. 

Op deze manier wordt de aandacht van de adel en elite afgeleidt en kunnen ze vrolijk doorgaan met ons te bestelen.

En dat de media het volk aan het opfokken is voor een volgende oorlog met Rusland komt hun ook goed uit want met oorlog maak je enorme winsten.

Geloof me maar dat alle ellende dat we op dit moment in de wereld zien, zijn oorzaak bij de elitie heeft dat gewoon zijn hachje probeert te behouden door de mensen dom, arm en hatelijk te houden.

who gives op 02-08-2017 16:24

Heb gesprek gehad met asielzoeker die hier al langer dan 10 jaar woont en nog steeds alleen maar Engels kan als 2e taal:

excuus was: Nederlandse taal is te moeilijk.

O.k. dat kan zo zijn, maar als het te moeilijk is stop dan met inburgen! Die inburgering gaat dan dus wel door waarmee iedere keer met belasting en subsidiegeld die taal wél wordt geprobeerd bij te brengen. Sommige oostblokkers die hier werken tegen een voordeliger tarief (voor werkgevers) kunnen soms beter Nederlands dan asielzoekers die hier al lang verblijven!

Verder is mijn kijk op het leven wat makkelijker geworden sinds ik enkele dagen geleden iemand van een spoorbaan redde ben ik zelf ook blij voor iedere dag die we nog hebben en niet meer denken in jaren etc.

Geniet en deel je vermogen soms met anderen, wees niet zelfzuchtig denk ook aan échte vluchtelingen die alles achterlaten, bidt voor Barneveld die nu getroffen is door een zelfzuchtig persoon die gif heeft gebruikt waardoor vele duizenden eieren verienitigd moeten worden.

Zoals de spreuk van USA is: United we stand; Divided we fall.

Laten we één eenheid blijven vormen.

Tom op 02-08-2017 16:56

Uit o.a. dit artikel blijkt wederom dat de echte racisten en nazi's juist diegenen zijn die dit mensonwaardige plan ten uitvoer brengen.

Dewevoga op 02-08-2017 17:23

Wat Merkel kan kan Bafomet Rutte ook door Amsterdam als spiegel te gebruiken: http://joostniemoller.nl/

ieznogoedh op 02-08-2017 17:48

Eerlijk is eerlijk, er is nog een andere reden waarom het aantal migranten dat Duits leert zo laag is: er zijn te weinig leraren.

Dat mag zo zijn, maar niet moet worden vergeten dat het fatsoenlijk leren van de Duitse taal bepaald geen eitje is. Dus bovenop het tekort aan leraren komt niet onwaarschijnl, of liever gezegd met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, het feit dat al die hoog geschoolden eenvoudigweg veel te dom zijn om zich de Duitse taal machtig te maken. Velen van hen kunnen niet eens hun eigen naam schrijven. Dus ... Duitsers moeten maar arabisch leren. En Turks natuurlijk.

De gedachte hierachter was dat als iedereen dezelfde huidskleur heeft, racisme vanzelf verdwijnt.

Een "mooie" gedachte maar ... nu inmiddels niet al te lang geleden het jaren onontdekt gebleven 'islamitische ras' is ontdekt, gaat dat niet helemaal op, of liever gezegd, gaat dat helemaal niet op.

Daarom wordt door diverse overheden dan ook niet alleen aan het verkleuren van de Europsese blanke mens, maar wordt er met man en macht gewerkt aan het omvormen van Christenen en atheïsten in mislims.

En passant wordt achter de schermen natuurlijk ook nog fijntjes gewerkt aan het terugdringen van de wereldbevolking en dan wel door een van de meest succesvolle delen daarvan te laten verdwijnen in, nog te beginnen (burger)oorlogen.

Marinus Ferdinand op 02-08-2017 18:30

Volgens Europese juridische hoven mogen we geen eens terroristen meer uitzetten.... Culturele zelfmoord dus!!!!!!!!

Tom Hendrix op 02-08-2017 18:40

@Tabris: 15.53. uur. Ook uw conclusies deel ik hierbij.

Marinus Ferdinand op 02-08-2017 18:42

@Tom

Churchill: "De fascisten van de toekomst zullen zich anti-fascisten noemen"...

AJ op 02-08-2017 19:26

De werkelijke reden is niet omvolking of kalergi plan of iets dergelijks, de werkelijke reden is dat er bloed moet vloeien zoveel mogelijk bloed.  Moslims worden tegen westerlingen opgezet en westerlingen tegen moslims, blank tegen zwart en zwart tegen blank, zie bijvoorbeeld Amerika, en ook in bepaalde landen in het midden oosten waar volkeren al eeuwen in vrede met elkaar leven staan ze elkaar plotseling naar het leven. Het is een kwestie van tijd totdat de bom barst. We hebben nu eenmaal te maken met een satanische elite die een satanische agenda aan het uitvoeren zijn. Het trieste is dat het volk zich als makke schapen door deze satanische elite laten sturen.

Polititci nemen geen beslissingen in het belang van het volk maar voeren slechts de bevelen uit van de leiders die boven hen staan, allemaal stuk voor stuk van links tot rechts. We zien al steeds meer aanslagen in Europa en er is dreiging dat er veel meer zelfmoordterroristen naar Europa komen en toch zal de polititek niet in het belang van het volk beslissingen nemen want de grenzen blijven gewoon open staan. Het volk is al zo slaafs dat het zegt bij de volgende verkiezingen stemmen we maar op die en die partij die wel onze belangen behartigd. Snappen mensen nog steeds niet hoe het spel wordt gespeeld, waarom is er links en rechts? Vroeger stond het volk als 1 man op en trapte de leiders eruit als het beslissingen nam die niet in het belang waren van het volk maar nu is het zo verdeeld dat het geen vuist meer kan maken. Nu is het bij volgende verkiezingen dan maar anders stemmen bla bla bla.

We hebben het allemaal aan onszelf te danken en het is niet de schuld van moslims dat het allemaal steeds slechter gaat. We staan zelf toe dat het kwaad steeds meer terrein wint, elke keer weer een stapje. We vinden het namelijk allemaal prima als politici liegen en bedriegen en weer allerlei beloftes verbreken want het hoort er toch een beetje bij hoor je mensen zeggen. We vinden het sllemaal prima als er zoveel met ons eten gesjoemeld wordt nu weer het gif in ei schandaal maar er wordt veel en veel meer met ons eten gesjoemeld maar vinden het allemaal prima, bedrijven doen dat omdat ze graag winst willen maken. Nee het is omdat de satanische kliek de voedsel industrie bestuurd en ons onder de duim wil houden. We vinden het allemaal prima als bijvoorbeeld boeken, muziek, films en computerspellen vol staan met geweld en occulte praktijken. Niemand vind het een probleem dat er nu steeds meer genderloze plees komen en dat je straks niet meer mag zeggen dames en heren en dat alleen maar voor de transgenders die minder dan 1 procent deel uitmaken van het volk. Zo kun je nog veel meer zaken opnoemen wat niemand een probleem vind. Pervisiteiten en leegheid nemen hand over hand toe en we vinden het met z'n allen prima. We vinden het prima dat onze vrijheden stapje voor stapje worden afgenomen in de strijd tegen het terrorisme of criminaliteit. We vinden het allemaal prima en het kwaad glimlacht vriendelijk en zegt dank jullie wel. Wordt wakker!

Opa uit Son op 02-08-2017 19:35

Gisteren een buurman uit Jemen gesproken. We kwamen in gesprek omdat zijn zoontje met de straatkat en mijn hond wou spelen. Meneer is twee jaar hier, spreekt bijzonder goed Nederlands. Zijn zoontje (2)  is hier geboren. Ik was erg verbaasd dat hij de taal zo vlug beheersde. Anderzijds, ik heb in het verleden meer dan eens gesproken met Amerikaanse mormoonse jongemannen die, na een stoomcursus,  hier op zending zijn, en de taal spreken of ze er altijd gewoond hebben. Maar ik ben blij voor die buurman dat hij in Nederland zijn draai gevonden heeft - en zijn zoontje veilig kan opgroeien.

andre op 02-08-2017 19:43

of je krijgt 300 euro boete als je je kind niet naar een moskee laat gaan om de hoek en laat knielen, ja voor wie eigenlijk? voor merkel? in dresden op een mooie zomer avond loopt de familie import vrolijk rond met hier en daar een foto tje voor het thuisfront want in oorlog verscheurd gebied werkt er niets meer behalve de atm waar dollars uitkomen en publiek wifi natuurlijk. Dit vrolijk rond wandelen doen ze natuurlijk omdat dit ze zo is geleerd. Als om 6 uur de volgende dag duitsland ontwaakt dan loopt er alles voorbij behalve deze import familie want die liggen nog op bed zoals het ze is geleerd.

http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/10/Islamisering-300-boete-voor-ouders-die-kind-niet-met-school-naar-moskee-laten-gaan

jottum op 02-08-2017 20:22

Zijn het niet moslims en elite die de wereld vermoorden en de samenleving desintegreren; dan zijn het wel eieren met fipronil (hoewel een probaat middel tegen tekenbeten en gevolgen van Lyme-ziekte), Shell-storingen en branden in raffinaderijen die de lucht vervuilen en chemische bedrijven met genx/c-8 'teflon-uitstoot' die drinkwater van miljoenen besmetten die zorgen voor de omkering aller waarden. 

En alles onder het motto vooruitgang en liberale markt. Gelukkig hebben we betere tijden meegemaakt en zijn nieuwe lichtingen manageable als oude :-)

Maar kijkt u vooral geen champions leaguevoetbal meer.

Marinus Ferdinand op 02-08-2017 20:27

@AJ

De gewone man, dus ook de gewone eenvoudige moslim, is altijd de dupe, dat is het tragische. Toch zal Europa gered worden. Het loopt snel uit de hand, dus de redding is nabij. Let maar op. Er zal wel bloed vloeien, We kunnen alleen nog bidden...

Marinus Ferdinand op 02-08-2017 20:57

@Jottum

De mensen hebben zich zgn. bevrijd van de kerken. En wat is het alternatief? Opgevreten worden door de markt? Is dit vooruitgang? Ik betwijfel het!

Singleman op 02-08-2017 21:04

"De gewone eenvoudige moslim", ik denk niet dat er iets als dusdanig bestaat, tenzij ze zelf de moeite niet genomen hebben om eens een zelfonderzoek te doen waar ze eigenlijk mee bezig zijn door zichzelf moslim te noemen, ik zou beschaamd zijn mezelf zo te willen noemen, begrijp je wat ik bedoel? @Marinus?

Marinus Ferdinand op 02-08-2017 22:17

@Singleman

"De gewone man" heeft mijn volledige respect. Maar... niet iedereen is even goed geschoold. Ik ga er vanuit dat gewone mensen, immigranten, moslims, wel degelijk worden gebruikt door "grote jongens", mensenhandelaren en ander tuig.... en dat vind ik tragisch.

JP op 02-08-2017 23:08

Tabris op 02-08-2017 15:53 

Idd, en door veel verwarring te zaaien, vertroebelen zij het beeld van het volk over wat er echt gaande is. En ook dat blijkt aardig te lukken.

Marinus Ferdinand op 02-08-2017 23:18

Boekje, lezing Thierry Baudet: Pro Europa, dus tegen de EU. 

mientjei op 02-08-2017 23:31

Hoe denken "ze" dan dat we plotseling allemaal een donker gekleurde partner zouden willen ?

@ singleman, inderdaad, m.i. voelt de moslim zich altijd veeeeeeeel beter dan de rest

Marinus Ferdinand op 02-08-2017 23:36

Dan hoort u het eens van een ander, Mw. Merkel:

https://www.geenstijl.nl/5137906/hoort-u-het-van-een-ander/

Tabris op 02-08-2017 23:40

Google images: european people history

En wees verbaast over het voorspellende karrakter van het resultaat.

Oma op 03-08-2017 00:19

@Tabris: inderdaad! Volkomen mee eens maar....het volk mort steeds luider en luider over het politieke gegraai, over het weigeren om hun job te doen waarvoor de belastingbetaler hen betaalt, er komt ook steeds meer corruptie aan het licht en het zal niet lang meer duren of er verliest iemand de pedalen en pakt eens een politieker stevig aan op straat...je merkt aan reacties dat de pot overkookt en ja, daar zijn ze doodsbang voor die elite en........de afleiding werkt niet meer.

Telkens mislukt de manipulatie van de medeplichtige leugenpers om de publieke opinie in een bepaalde richting te duwen. Ipv naar de vluchtelingen te wijzen, is telkens de politiek de kop van jut, ze krijgen telkens de volle laag...waarom hebben afgelopen jaren vele internet kranten hun mogelijkheid om te kunnen reageren voor het publiek afgesloten, denk je? Dat merk ik heel sterk op...het falen en de échte oorzaken worden eindelijk gelegd bij de verantwoordelijken: de politiek en het zal nog escaleren zolang pogingen blijven ondernomen worden om de bevolking wat wijs te maken dmv drogredenen die het volk niet meer slikt.

AJ: het uitspelen van groepen tegen elkaar lukt ook al niet meer...mensen doorzien de methodes die de vastgeroeste politiek tegen beter weten in blijft toepassen: werkenden tegen werklozen, werknemers met bedrijfswagen tegen die zonder bedrijfswagen, allochtonen tegen autochtonen, katholieken tegen moslims, rijken tegen armen, bevolking tegen bedrijven en politie, dieselrijders tegen benzine-elektrische rijders, gewone gepensioneerden tegen ambtenaren, de verschillende vakbonden tegen elkaar uitspelen, etc...de reacties op fora en krant spreekt boekdelen in vergelijking met enkele jaren terug....we kunnen enkel ook hopen dat moslims die hier al jaren wonen, huis gekocht en een leven hebben opgebouwd, dat mee zullen verdedigen, uit angst hun veilig, vrij leven en vaak hangmat-leventje op kosten van de belastingbetalers te verliezen, zich keren tegen de bedreiging voor hun eigen, gemakkelijke leven en in hun moslimgemeenschap, waar sociale controle veel groter is, die invloed aanwenden om aan de kant van de autochtone meerderheid te gaan staan, tegen de politiek en tegen hun geloofsgenoten die hen opnieuw de sharia willen opdringen.

Behalve de domme heethoofden die graag amok maken, de macho, loser en vooral baas willen uithangen, zullen vaders en moeders hopelijk voor hun kinderen een beter leven willen want die herinneren zich de miserie in hun thuisland nog wel en daar willen die ook niet naar terug...die angst bij moslims leeft wel echt (ze weten ook maar al te goed dat ze nog een minderheid zijn) en dat kan in ons voordeel zijn, daar gok ik ook op want intussen weten moslims ook dat de europeaan zich hevig zal verzetten, bechten voor zijn vrijheid en dan is het spel meteen beslecht...

En nog: migranten en vluchtelingen houden zich ver van elk contact met de autochtone bevolking - moslims weigeren zelfs elke verderfelijke, westerse invloed, dat is net de reden van niet integreren dus: vermenging? Dacht het niet....

Bundy op 03-08-2017 01:43

De enkele Europeaan die zich tegen zijn eigen ondergang verzet staat genoteerd , maar lees hier de waarheid :

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&Itemid=71 

Tom Hendrix op 03-08-2017 08:28

@AJ: 19.26. uur, op 2/8.  Heel goed van U verwoord.  @ Oma: 00.19. uur. Kan ik inkomen.

Qromwel op 03-08-2017 09:15

Waar woont die elite? Hoe laat gaan ze 's morgens de deur uit? Waar gaan hun kinderen naar school? Hoe laat komen ze thuis? Waarheen gaan zij op vakantie?

Rom op 03-08-2017 09:51

Goed bericht Sander,

Nopu,dat zou best wel eens kunnen.Het is toch van de zotte,dat ik als"Nedërlander"mij moeten kunnen identificeeren,anders ben je satrafbaar?

De creatie van de massamens.Welke rol gaat het pusdom(Vaticaan)nog spelen in dit eindtijd theater?

Wat is de samenwerking tussen het beest en de valse profeet?

Rom op 03-08-2017 10:13

AJ op 02 08 2017

Je hebt het bijna ontdekt.Al deze duistere figuren zijn:Vrijmetselaars:Satan aanbidders!!!!

Singleman op 03-08-2017 10:59

Marinus, "misbruikt", de meeste moslims die hier komen hadden ginder een goed leven! & ze weten dat wij niet voor een moslimstaat zijn, dus? Die moeten maar in hun moslimstaten blijven!

Mientjei, zo is dat, die zien ons als gebruiksvoorwerpen voor hun belangen, die komen hier niet in vrede & respect, dat is overal al duidelijk gebleken, maar veel mensen letten niet zo goed op, ze beseffen niet dat ze van kindsbeen opgevoed zijn voor haat tegen alles wat geen moslim is, & zo voeden die hun kinderen hier dan ook op, als de media hen komt ondervragen spelen ze komedie, taqiyya! "O ik vind het zo erg dat mijn zoon één jihadist is geworden & naar Syria is getrokken, ik hoop dat hij snel weer naar huis komt, (dan kan hij hier ook nog eens de martelaar komen uithangen), haal mijn zoon toch terug?"

Qromwel op 03-08-2017 11:08

Dit even vermeld op Elsevier:

Op xandernieuws.punt.nl kan men meediscussiëren over:

Umvolkung: Afgelopen 2 jaar wilde slechts 3% migranten taal van gastland leren

Op xandernieuws.punt.nl kan men meediscussiëren over:

Umvolkung: Afgelopen 2 jaar wilde slechts 3% migranten taal van gastland leren

Umvolkung: Afgelopen 2 jaar wilde slechts 3% migranten taal van gastland leren

Op xandernieuws.punt.nl kan men meediscussiëren over:

Umvolkung: Afgelopen 2 jaar wilde slechts 3% migranten taal van gastland leren

Op xandernieuws.punt.nl kan men meediscussiëren over:

Umvolkung: Afgelopen 2 jaar wilde slechts 3% migranten taal van gastland leren
Hubert Luns op 03-08-2017 11:18

Er is niets nieuws onder de zon. In het Oude Testament lezen we dat de Assyriërs hetzelfde hebben gedaan met de noordelijke stammen van Israël. Die werden voor een groot deel naar elders verhuisd en de opengevallen plaatsen werden door anderen uit het grote Assyrische rijk opgevuld. Assyrië besloeg toen wat nu het Midden Oosten heet. En waarom deden ze dat? Omdat ze de volken zo beter onder de knoet konden houden. Nieuw is echter dat het de leiders zelf zijn, zoals Farao Merkel, die dit plan ten uitvoer brengen. Merkel is natuurlijk een zetbaas, een Quisling van het laagste soort.

GT op 03-08-2017 13:26

Verwijderd, zie auteursrechten, siteregels. Mod.

JoKo op 03-08-2017 13:33

Britse Telegraph berichtte al in 2009 over geheim plan van elite om met massa immigratie een Europese ‘eenheidsmens’ te scheppen, zodat straks iedereen dezelfde huidskleur en een IQ van 80 heeft.

Marinus Ferdinand op 03-08-2017 13:53

Demissionar Minister Kamp, Economische Zaken, vindt dat we te veel immigranten hebben toegelaten. Ja, meneer wel een beetje laat om met deze bekentenis te komen, want u bent genoeg gewaarschuwd.

Ik wil er wel aan toevoegen dat hij de moed heeft om zijn fout toe te geven, en dat vind ik goed. Wie volgt? We hebben weinig of helemaal geen tijd te verliezen. Ander beleid: onmiddelijk!!!!!!

Marinus Ferdinand op 03-08-2017 15:23

@JoKO

Ik hoorde eens dat deze plannen er al eind WOII waren bij de besprekingen met o.a. Churchill. Weet u er iets van? Graaf info als u het heeft. Dank vast.

staedy op 03-08-2017 16:10

staedy

als de europese bevolking allemaal hetzelfde kleur hebben

dan zullen de elite en hun kinderen toch   wel blank zijn zeker (zeker weten)

ten tijde van mijn oma eind 1800 begin 1900 bleven de elite des somers binnen

tot de zon ter kimme neigde, om niet bruin te worden

want de mensen zouden eens kunnen denken dat zij ook op het veld moesten werken

ander kleur ander elite, ja ander ras. heel duidelijk zichtbaar

shalom 

als je iemand in jou plaats laat beslisen dan ben je verantwoordelijk voor wat er gebeuren zal. punt

Bundy op 04-08-2017 02:50

@ beste Cromwell 03- 08-2017 op 09:15

Frau Merkel heeft geen kinderen maar zij is op dit moment op vakantie naar haar villa in Uckermark in het voormalige Oost-Duitsland  .  Misschien een leuk vakantie dorpje om eens te bezoeken .

http://muzul.com/nl/celebrity/angela-merkel/ 

Een ander geluid op 04-08-2017 07:39

staedy op 03-08-2017 16:10

als je iemand in jou plaats laat beslisen dan ben je verantwoordelijk voor wat er gebeuren zal. punt

In dat geval kunnen we alle 3e wereld migranten terug sturen naar hun vaderland met de boodschap dat ze hun verantwoordelijkheid daar niet moeten ontlopen. Punt ! 

jottum op 04-08-2017 23:48

@ Marinus Ferdinand op 02-08-2017 20:57

Gelijk u heeft; de ontworsteling en bevrijding van de idee alsmede vormgeving daarvan en de exploratie en exploitatie van de wereld en het zijn levert uiteindelijk minder samenhang op en per saldo het gelijke in materiele waarde.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl