Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Trump effectief gesaboteerd als vredespresident, wordt nu oorlogspresident’


Om het voortbestaan van de mensheid veilig te stellen zou dit uiteindelijk wel eens de enige overgebleven oplossing kunnen zijn. (3)

Het aantal waarschuwingen dat Paul Craig Roberts, hoofd van het Institute for Political Economy en voormalig lid van de regering Reagan, het Westerse publiek geeft volgt elkaar steeds sneller op. En dat is volgens hem niet voor niets, want de meeste mensen weigeren nog altijd te beseffen dat we in sneltreinvaart op een kernoorlog met Rusland en China worden afgestuurd. Roberts acht de situatie nu zelfs gevaarlijker dan tijdens het hoogtepunt van de Koude Oorlog, en dat is omdat het de gevestigde orde is gelukt om Trumps pogingen een vredespresident te worden, te saboteren. In plaats van dreigt hij nu een oorlogspresident te worden, zelfs van een wereldoorlog ‘die ons allemaal het leven kan kosten’.

 

President Trump is verslagen door het militair-industriële complex, en werd afgelopen week door het Congres gedwongen om nieuwe sancties tegen Rusland te ondertekenen, een besluit dat zeer tegen zijn zin ingaat, omdat het de spanningen met het Kremlin tot gevaarlijke hoogte opvoert. ‘Trumps nederlaag heeft de Russen geleerd wat ik hen al jaren probeer te vertellen, en dat is dat Rusland als vijand veel waardevoller voor Washington is dan als vriend,’ aldus Roberts.

‘Verliezen van deze kans op vrede kan ons allemaal het leven kosten’

De Russische premier Dmitry Medvedev twitterde dat Trump nu ‘volslagen machteloos’ is, maar daar is de official die destijds meehielp de Koude Oorlog te beëindigen, het niet mee eens. ‘Trump is een leider, zijn persoonlijkheid eist dat hij aan het front wil staan. Nu het militair-industriële complex, beide politieke partijen, de presstitute media, liberaal-progressief-links, en Washingtons Europese vazallen hebben voorkomen dat hij een vredesleider wordt, zal hij nu een oorlogsleider worden. Dit is de enige rol die hij van de CIA en de wapenindustrie mag vervullen.’

‘Het verliezen van deze kans op vrede kan ons allemaal ons leven kosten. Nu Rusland en China inzien dat Washington weigert het wereldpodium met hen te delen, zullen ze meer de confrontatie zoeken, om te voorkomen dat ze door Washington worden gemarginaliseerd. Om de belangen van beide landen te verdedigen zullen oorlogsvoorbereidingen centraal staan. De situatie is veel gevaarlijker dan op enig moment tijdens de Koude Oorlog.’

Mede dankzij ‘de dwazen van liberaal-progressief-links en de hoeren van de media’

‘De dwazen van liberaal-progressief-links, verzonken in identiteitsbeleid (‘genderneutraal’ en meer van dat soort waanzin) en hun haat tegen de ‘Trump losers’ (en in Europa tegen alles wat rechts en ‘populistisch’ is), hebben zich aangesloten bij de aanval van het militaire/veiligheidscomplex op Trump. Dat deden ook de hoeren, die beweren de Westerse media te zijn, en Washingtons Europese vazallen. Niet één van hen had voldoende intelligentie om in te zien dat het resultaat van deze aanval op Trump een escalatie van het conflict met Rusland zal zijn – een conflict dat niet in de economische- en veiligheidsbelangen van Europa is.’

Volgende oorlog tegen Venezuela?

De volgende Amerikaanse oorlog die volgens Roberts wordt voorbereid is tegen Venezuela, waar vergelijkbare leugens over worden verteld als destijds over Saddam Hussein, Muammar Gadaffi, Bashar Assad, Servië, Iran, Oekraïne en Rusland. De Westerse presstitutes media schrijven gedwee en onverkort de propaganda die hen door de CIA wordt gevoerd, exact zoals onderzoeksjournalisten (wijlen) Udo Ulfkotte en Seymour Hersh hebben onthuld. Met deze leugens zal het almaar onbenulliger en onverschilliger wordende publiek in Europa en Amerika zich laten overtuigen van de ‘noodzaak’ van de zoveelste staatsgreep, bedoeld om een Amerikaans marionettenregime aan de macht te brengen, waardoor de VS grip krijgt op de oliebronnen van Venezuela.

Roberts denkt dat er na Venezuela nog meer landen in Zuid Amerika het slachtoffer zullen worden, en in het Midden Oosten uiteindelijk ook Syrië en Iran. ‘De eenvoudige oorlogen tegen Irak, Libië en Somalië zullen worden gevolgd door veel gevaarlijkere conflicten met Iran, Rusland en China. Dit is het gevolg van John Brennans overwinning over Trump.’

Volgende escalatie met Rusland is in gang gezet

De volgende escalatie met Rusland is inmiddels in gang gezet. Vicepresident Mike Pence heeft eergisteren in Montenegro allerlei valse beschuldigingen geuit aan het adres van de Russen, bedoeld om het land angst aan te jagen en zich te laten aansluiten bij de NAVO. Daarnaast zijn er berichten dat er vanuit het eveneens aan Servië grenzende Macedonië een false-flag operatie op touw wordt gezet met in Servische uniformen gestoken zwaar bewapende Albanese moslims, waarmee een nieuwe illegale NAVO-oorlog tegen Servië moet worden uitgelokt (2).

Roberts besluit: ‘De twee decennia durende opmars van de NAVO naar het oosten, en dat ondanks de belofte van Washington om dat niet te doen, heeft de Russen absoluut geleerd dat geen enkele overeenkomst met Washington kan worden vertrouwd. Dus waarom probeert Rusland het voortdurend eens te worden met Washington?’

Russen zullen niet blijven afwachten

Wellicht is het antwoord dat de Russen sinds de tientallen miljoenen mensen die ze tijdens WO-2 verloren hebben besloten dat als ze door het Westen opnieuw in een hoek worden gedrongen, niet zullen blijven afwachten, maar als eersten keihard zullen toeslaan – precies waar president Vladimir Putin enige jaren geleden letterlijk voor waarschuwde. Dit is echter niet iets wat de Russen graag willen – integendeel.

Het betekent wel dat als de agressieve oorlogskoers van Washington, Brussel, Berlijn en ook Den Haag niet heel snel wordt omgegooid, het vrijwel niet meer te vermijden is dat de Derde Wereldoorlog voor de meeste mensen volslagen onverwacht zal uitbreken, waardoor ons land en werelddeel in één grote rokende asvlakte dreigt te worden veranderd.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Anonymous
(3) Afbeelding: Renegade Tribune (‘no copyright – republishing or sharing invited’)


Zie ook o.a.:

31-07: ‘Nieuwe sancties tegen Rusland net zo crimineel als Hitlers leugen over Poolse inval in 1939’
30-05: De instorting van Frankrijk: Wordt Macron door globalisten gebruikt voor oorlog tegen Rusland?
13-05: ‘Rusland en China overtuigd dat VS kernaanval voorbereidt’
16-01: ‘NAVO op dit moment weerloos tegen Russisch elektronisch wapen’
13-01: Oud vicepresident OVSE: (‘Burgers Europa en Rusland willen vrede, maar gevestigde orde wil oorlog’)
09-01: Tegen Rusland: Massa’s Amerikaanse tanks komen in Duitsland aan; Stealth raketten voor Polen (/ Nieuwste stealth raketten kunnen worden gebruikt voor ‘first strike’ op Rusland – Grootste troepenverplaatsingen in Duitsland sinds einde Koude Oorlog – Donald Trump: Alleen idioten willen oorlog met Rusland)

2016:
12-11: Vindt de gevestigde orde het  blanke Trump tuig’ gevaarlijker dan Hillary’s kernoorlog?
08-11: ‘300.000 NAVO militairen over 2 maanden klaar voor aanval op Rusland’ (/ Flashback: Hoge topmilitairen en (oud) politici die het afgelopen jaar waarschuwden voor een aanstaande (kern)oorlog tegen Rusland
05-10: Amerikaanse generaal dreigt Rusland met totale vernietiging
04-10: 40 miljoen Russen oefenen deze week op kernoorlog met het Westen  

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
Singleman op 06-08-2017 17:09

Wijlen Jim Marrs, van het derde naar het vierde rijk... https://www.youtube.com/watch?v=buWwInZp-l0

Marinus Ferdinand op 06-08-2017 18:17

@Dewevoga

Niks zeggen door te praten? Ik citeer Hans van Mierlo: "dat is het zwijgen van de macht". En... voeg ik er aan toe.... macht is vaak smerig.

Singleman op 06-08-2017 18:27

Jim zei ook nog dat Trump weet welke krachten er allemaal achter zitten maar dat hij geen namen mag noemen of ze vermoorden hem. "Trump weet wie de gebeurtenissen echt beheersen maar als hij namen noemde, zou hij gedood worden!"... https://www.youtube.com/watch?v=CFsc0EkvFQY

Marinus Ferdinand op 06-08-2017 19:13

@Qvic

De huidige elite vergeet dat de mens een individu is, en niet een mens dat aan dogmatische links-liberale humane maatstaven moet voldoen. Tegenover God staan, is individu, waarachtig mens zijn.

Het is allemaal al te lezen in Brave New World van Aldous Huxley. Prachtig boek, waar een jongeman, een dissonant, die boeken van Shakespaeare leest, het systeem ontmaskert. Waarom? Omdat hij waarlijk mens is.

"Links" heeft dogma 's ontworpen, en is bereid die met alle middelen te verdedigen. Ze doen precies wat ze de kerken in hun jeugd verweten. Zie Franse Revolutie, Robespierre: Verlichting verwordt tot staatsterreur/dictatuur. Napoeleon stelde uiteindelijk orde op zaken, en we konden opnieuw beginnen. Het Ancien Regime bleek nog niet zo slecht te zijn geweest. De geschiedensi herhaalt zich.

Lodewijk op 06-08-2017 20:17

@Een ander geluid: 

"Rond de jaarwisseling heeft Rusland voor € 600 miljoen aan wapens (Mig-29 gevechtsvliegtuigen, pantserwagens enz.) geschonken aan Servië. Cadeautjes voor bij de Kerstboom met de complimenten van Santa Poetin. 

Dit zal uw nieuwsbronnen waarschijnlijk ontgaan zijn. 

Moraal van het verhaal; zowel Rusland als de USA leveren wapens aan hun bondgenoten."

.................

Servië ligt zo'n 700 a 800 km van Rusland (Krim). Hoeveel kilometers ligt Oekraïne van de VS?

De VS wil gewoon de macht hebben over de wereld. Rusland dat alleen over Rusland en helpt wat landen om Rusland heen als verdediging tegen de oorlogzuchtige VS die overal gewelddadige regime changes organiseerd en/of steunt. En miljoenen mensen vermoord als het de VS "elite" uitkomt. Als voorbeelden van die psychopathische mentaliteit:

"The Psychopathic Takeover" https://www.youtube.com/watch?v=yr-OCYibwAc 

 

Een ander geluid op 06-08-2017 23:09

Lodewijk op 06-08-2017 20:17

Servië ligt zo'n 700 a 800 km van Rusland (Krim). Hoeveel kilometers ligt Oekraïne van de VS?

Zoals u weet is de USA een gewaardeerd lid van de Navo en het Verdragsgebied grenst aan Oekraïne. Maar liefst 4 Navo landen hebben een rechtstreekse grens met de Oekraïne. Dus u ziet dat de Navo in uw woorden 700 tot 800 km dichter bij Oekraïne ligt, dan Rusland bij Servië. Maar het gaat niet om het aantal km's, maar om het principe.

De VS wil gewoon de macht hebben over de wereld. Rusland dat alleen over Rusland en helpt wat landen om Rusland heen als verdediging tegen de oorlogzuchtige VS die overal gewelddadige regime changes organiseerd en/of steunt. En miljoenen mensen vermoord als het de VS "elite" uitkomt.

Poetin wil het liefste weer een gordel van vazalstaten om Rusland, als veiligheidszone tegen de grote boze buitenwereld. Net als in de tijd van de USSR. Wat u even uit het oog verliest, is dat de steun en toeverlaat van de Oekraïnse separatisten korte metten maakte met de Tsjetsjeense separatisten. Met ruim 100.000 doden tot gevolg. Een volk dat nooit gevraagd heeft om deel van het Russische Keizerrijk te worden en ook geen onderdeel van Poetin's Rusland wil zijn. Alle argumenten die Poetin in de mond neemt betreffende de Krim, gaan ook op voor de Tsjetsjenen. Alleen dat komt hem niet zo goed uit !!!

Ik hoop dat u inziet dat uw idool Poetin op zijn minst met 2 maten meet en ik hoop dat u deze gewoonte niet overneemt :-)

Lodewijk op 07-08-2017 08:49

Ik wil alleen dat er geen oorlog met Rusland komt. En geef daarom wat tegengif tegen de oorlogspropaganda. 

Net zoals enkele anderen op Joop.nl het ook doen, al zijn er die zo gehersenpoeld zijn door de constante barrage van anti-Rusland en Poetin propaganda dat ze het niet kunnen bevatten. 

Singleman op 07-08-2017 13:02

Ik heb het gewoon niet met politiekers & hun globalistisch gezever.....

Een ander geluid op 07-08-2017 17:30

Lodewijk op 07-08-2017 08:49

Ik wil alleen dat er geen oorlog met Rusland komt. En geef daarom wat tegengif tegen de oorlogspropaganda.

Géén enkel weldenkend mens wil een oorlog ! 

Net zoals enkele anderen op Joop.nl het ook doen

Ik krijg de indruk, dat joop.nl een obsessie voor u aan het worden is...........

Als ik me niet vergis, heeft de moderator u er ook al eens op gewezen op deze site niet teveel aandacht aan joop.nl te besteden. 

al zijn er die zo gehersenpoeld zijn door de constante barrage van anti-Rusland en Poetin propaganda dat ze het niet kunnen bevatten. 

U hoeft niet denigrerend te doen naar mensen die er een andere mening op na houden, dan u. Zeker niet als die mening onderbouwt is met feiten en goede argumenten.

Als uw argumenten op zijn, vallen de termen "gehersenspoeld", "geprogrameerd", "MSM propaganda" enz. nogal snel. U stopt daarmee uw vingers in uw oren. Zeer effectief om de ander niet meer te horen. 

Tal van zaken die u aandraagt, zijn makkelijk te weerleggen. Als ik u bijvoorbeeld attendeer op een officieel OPCW-VN-rapport, inclusief linkje naar het officiële document, is dat voor u géén reden om uw mening nog eens tegen het licht te houden. Neen, een paar XN-artikelen (en een paar dagen) verder roeptoetert u enthousiast weer dezelfde onwaarheid........ Ik begrijp eigenlijk niet, waarom u op basis van een officieel OPCW-VN rapport uw mening niet kunt herzien. Zou het kunnen, dat u wellicht die spuit met "tegengif" eens in uw eigen achterwerk moet zetten ? 

Misschien mag ik u verwijzen naar Mattheus 7 : 1 - 12. Daar staat een mooie uitspraak van Jezus over een splinter en een balk.

https://www.yssa.nl/nl/whatjesusdid/1177/mattheus-7-3-5.html

Lodewijk op 08-08-2017 12:00

Ik zie al weer een tijd de constante MSM anti-Rusland en Poetin propaganda om de massa in te laten stemmen met een eventuele "preverntive first strike" op Rusland. En er zijn psychopaten op hoge posten in de VS die dat graag zouden zien. Dat vind ik levensgevaarlijk, daarom wil ik graag de mensen daarop wijzen. 

Onlangs nog zei zo'n hoog geplaatste psychopaat dat het goed zou zijn alle inwoners van heel Noord Korea te doden. Dus dat het niet gaat om de nucleaire wapens van Noord Korea, maar om het uitroeien van alle inwoners van dat land:

"Lindsey Graham: Vergeet de nucleaire wapens, we zouden Noord Korea zelf moeten vernietigen"

"Lindsey Graham: Forget the nukes, we should destroy North Korea itself" https://www.businessinsider.nl/lindsey-graham-destroy-north-korea-itself-2017-8/?international=true&r=US

En dat terwijl Noord Korea nooit heeft gezegd Amerika aan te willen vallen. (Zou zelfmoord zijn, en dat weten ze.) Ze hebben gezien wat er gebeurt met landen die geen nukes hebben -b.v. Irak en Lybië- en willen het lot van die landen niet ondergaan. Dus zorgen ze er voor dat ze stevig terug kunnen slaan in geval ze aangevallen zouden worden. Ze weten dat zolang ze nukes hebben en raketten die de VS kunnen raken Amerika ze niets maakt.  B.v. Pakistan heeft daarom ook geen aanval van de VS te vrezen.

Het regime in NK is een verschrikking, maar het is niet de taak van de VS ook daar in te grijpen om er z.g. "democratie" te brengen. Net zomin als in Rusland. Al is het stukken beter wonen in Rusland dan in Noord Korea lijkt mij na het zien van diverse documentaires over Rusland en verhalen van mensen die er geweest zijn. De MSM doet net of Rusland nog is zoals in de Sovjet dagen. Nooit een positief beeld tonend, altijd negatief. Alsof het land een concentratiekamp is en er niets positiefs gebeurt in dat grootste land v.d. wereld.

Maar ik zie u berichtje aan mij ook als nogmaals een herinnering me niet met de politiek bezig te houden. Nogmaals dank daarvoor.

Een ander geluid op 08-08-2017 14:32

Lodewijk op 08-08-2017 12:00

Maar ik zie u berichtje aan mij ook als nogmaals een herinnering me niet met de politiek bezig te houden. Nogmaals dank daarvoor.

Als de politiek uw interesse heeft, dan is er toch absoluut géén reden waarom u zich daar niet mee bezig zou moeten houden. Het valt toe te juichen dat mensen zich in politieke zaken verdiepen en niet alles passief over zich heen te laten komen ! In discussies als hier op het Forum triggeren wij elkaar om na te denken over andermans standpunten. Hoor en wederhoor en open staan voor argumenten. Het blijft waken om zich niet te laten verblinden door het eigen gelijk.

Ik zie al weer een tijd de constante MSM anti-Rusland en Poetin propaganda om de massa in te laten stemmen met een eventuele "preverntive first strike" op Rusland.

Ik geloof eerlijk gezegd niet in een first strike op Rusland. Een kernaanval is zelfmoord. MAD = Mutual Assured Destruction. Er bestaan géén first strike mogelijkheden, zonder zelf ook vernietigd te worden door de tegenstander. Een ander gevolg is, dat bij een grootschalige kernoorlog de wereld een nucleaire winter tegemoet kan zien en de mensheid weer van voor af aan kan beginngen in het stenen tijdperk..... Ook een conventionele first strike zie ik niet gebeuren. Waarom niet ? Ik denk dat bondgenoot China Rusland te hulp zal schieten. Dat wordt dan een hele zware dobber voor de USA. Aan de Europese Navo landen heeft de USA niet veel, omdat die hun defensie kapot bezuinigd hebben. Dit feit is bevestigd is een XN-artikel (7-7-2017 Trump in Polen). Zoals u weet, moet je voor een succesvolle conventionele aanvalsoorlog over veel meer soldaten en materieel beschikken, dan de verdedigende partij. Rusland heeft bijna 400.000 zwaar bewapende soldaten aan zijn westgrens........... De Navo in Europa kan daar nog steeds géén gelijkwaardig aantal tegenover zetten. Het is eerder de Navo die zich zorgen moet maken over een Russische first strike, dan andersom !!!

Onlangs nog zei zo'n hoog geplaatste psychopaat dat het goed zou zijn alle inwoners van heel Noord Korea te doden. Dus dat het niet gaat om de nucleaire wapens van Noord Korea, maar om het uitroeien van alle inwoners van dat land:

Alstublieft zeg, dit is apert onjuist wat u hier schrijft. Ik mag hopen dat uw Engels goed is.

Quote van uw artikel:

"In a Tuesday interview on The Today Show, Graham said the US should not only take out the country’s nukes, but “North Korea itself.”  Vertaling: In het interview van dinsdag in The Today Show, zei Graham, dat de USA niet alleen de Noord-Koreaanse atoomwapens zou moeten uitschakelen, maar ook het land zelf.

Hiermee wordt "het NK systeem" bedoeld en niet de mensen (25 miljoen.........)

Noord-Korea heeft aantoonbaar de volgende landen regelmatig bedreigd met een aanval, óók met atoomwapens: USA, Zuid-Korea, Japan, Maleisië en Australië. Hoeveel linkjes wilt u van me ???

Het moet u toch te denken geven, dat het óók Rusland en China inmiddels te gortig wordt met NK. Waarom géén veto van die landen tegen de jongste VN sancties ?? Toch niet, omdat het zulke grote vrienden van Trump zijn.......

USA zijn niet van plan om democratie te brengen in NK. Trump laat zich simpelweg niet bedreigen door Kim Jong-un met een kernaanval. Moet je een psychopaat, die inmiddels zijn halve familie (inclusief halfbroer) vermoord heeft, het voordeel van de twijfel geven ???

http://metro.co.uk/2017/07/27/north-korea-threaten-to-annihilate-america-with-missile-strike-today-6809251/

Ik zie eerlijk gezegd géén verschil in het verzoek van Assad aan Rusland om actieve militaire steun en het vergelijkbare verzoek van Zuid-Korea en Japan aan de USA om hen militair te hulp te schieten indien nodig !!!

Verder hoop ik dat u politiek actief blijft en eens objectief naar andere argumenten kijkt. 

Vriendelijke groet.

Kamil op 08-08-2017 20:26

Rusland = Europa .     Amerika, ligt ginds vér over de Oceaan.  

Een samenwerkend Europa, red het wel.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl