HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Topjournalist Hersh: RussiaGate is leugen van CIA, wraak op Trump

‘Trump heeft gelijk als hij zegt dat het allemaal leugens over hem zijn’ – ‘Massamedia zijn de echte nepnieuws verspreiders’ - ‘Amerikaanse elite is door-en-door corrupt’

 
Obama’s CIA-directeur John Brennan, die onlangs op TV een feitelijke staatsgreep tegen Trump suggereerde, is de grote man achter de volledig uit de duim gezogen ‘Russische samenzwering’.

’s Werelds meest gelauwerde, nog nimmer ontkrachte onderzoeksjournalist Seymour Hersh, die onder andere aan het licht bracht dat ISIS een creatie van de CIA, Turkije en Saudi Arabië is, en de dodelijke chemische aanval in Damascus in 2013 een ‘false flag’ operatie was die werd uitgevoerd door de door het Westen gesteunde rebellen, heeft in een interview met zijn al even vermaarde collega en onderzoekshistoricus en auteur Eric Zuesse bevestigd dat ‘RussiaGate’, de zogenaamde Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen van vorig jaar, één grote CIA leugen is, als wraak van de gevestigde orde op de totaal onverwachte overwinning van Trump.

 

Hersh heeft zijn info van zijn hooggeplaatste inside bronnen bij de FBI en de politie in Washington. De vorig jaar op WikiLeaks gepubliceerde gehackte emails, die tal van uitermate duistere zaken rond de Democraten en de Clintons aan het daglicht brachten –en om die reden compleet werden en worden genegeerd door de Westerse en ook Nederlandse ‘kwaliteits’media- kwamen niet van buitenaf, en zeker niet uit Rusland, maar van bronnen in Washington zelf. Democratisch staflid Seth Rich was daar één van, maar Hersh geloofd niet dat hij werd vermoord omdat hij die gevoelige informatie naar WikiLeaks lekte.

Volgens Hersh maakt het verder feitelijk helemaal niets uit waar de informatie vandaan kwam, want het staat onomstotelijk vast dat ‘de Democraten deze zooi hebben geschreven’, iets wat ze zelf nooit hebben kunnen ontkennen.

Russische samenzwering is CIA-desinformatie

Over de destijds door Obama benoemde officials is hij hard: ‘John Brennan (oud CIA directeur) is een klootzak. Ik ken al die mensen al jaren. James Clapper (oud Nationale Inlichtingen directeur) is een wat betere vent, maar geen raketgeleerde. Die van de NSA is een ongelooflijke idioot. Het probleem met al deze gasten is dat ze alleen hun positie en wat flinke (overheids)contracten kregen als ze ervoor zouden zorgen dat Hillary bleef. Maar met Trump is het gebeurd met ze, dan moeten ze met pensioen, dan redden ze het niet. En ik vertel jullie: dat willen ze niet, ze willen blijven.’

Dan verhaalt hij dat hij al heel lang een insider kent, een zeer hooggeplaatst persoon, die ‘ongelooflijk accuraat en voorzichtig’ is. Die bevestigt dat de zogenaamde samenzwering van Trump met de Russen een operatie van John Brennan is, ‘Amerikaanse desinformatie, wat ze op zeker moment achter de schermen zelfs aan de pers gaven, en dat ze zogenaamd wisten wie er in de GRU, de Russische militaire inlichtingendienst, achter zaten. Allemaal bullsh*t!’

Amerikaanse pers en politiek door-en-door verrot en corrupt

‘Ik heb zelf bij die verrekte New York Times gewerkt. Het probleem is dat daar slimme jongens zitten, maar ze hebben zich volledig verplicht aan zekere bronnen... Deze jongens (Brennan, Clapper, NSA directeur Michael Rogers) hebben de controle over de Times. Trump heeft het niet verkeerd. Ik zou willen dat hij wat kalmeerde en een betere perssecretaris zou hebben, maar Trump heeft het niet fout dat hij denkt dat ze allemaal liegen over hem.’

Al deze feiten worden door de massamedia en de officiële pers, zowel links als rechts, genegeerd, en daarom zijn zij volgens Zuesse de enige echte nepnieuws verspreiders. ‘Het doel van deze verdraaide ‘nieuws’berichten kan wel eens de wens van zowel de Democratische als Republikeinse aristocraten zijn om de aandacht van het publiek af te leiden van wat Hersh omschrijft, namelijk een door-en-door verrot zijnde Amerikaanse elite, die beide politieke partijen controleert, bedoeld om het Amerikaanse publiek te misleiden.’

‘Het doel is om deze aristocratie te beschermen. Daar mag niet over worden geschreven, dat is Amerikaanse samizdat (Russische term voor ondergrondse, verboden krantjes en lectuur tijdens de Sovjet Unie). Amerika wordt geregeerd door corruptie, niet door het publiek. Dat is het feit dat Hersh omschrijft.’


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: LBJ Library / USA Public Domain / WikiMedia Commons
CIA logo: http://www.law.cornell.edu/uscode/50/403m.html / United States federal government / WikiMedia Commons

Zie ook o.a.:

25-07: Vorige CIA directeur roept op tot staatsgreep tegen Trump
10-07: ‘Russische advocate die Trump info wilde geven ingezet door Democraten’
04-07: (/ ‘Het onbenullige Westerse publiek bestaat voornamelijk uit niet-lezers en internet zombies’)
28-06: CNN kopstuk Van Jones: ‘Russische inmenging verkiezingen is onzinverhaal’
27-06: CNN producent: Samenzwering Trump met Rusland is inderdaad nepnieuws
17-05: Deep State en massamedia gaan vol voor staatsgreep tegen Trump
22-04: Media als propaganda vermenigvuldigers: Drie door CIA aangestuurde persbureaus bepalen het nieuws (/ Vrije nieuwsgaring en onafhankelijke verslaggeving in het Westen vrijwel geheel verdwenen)
03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-Pizzagate te saboteren (/ Woorden van minister Sessions aantoonbaar verdraaid door media – Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)
14-02: (/ Politieke elite VS/EU wil Trump hoe dan ook verwijderen, waarna koers naar Derde Wereldoorlog met Rusland kan worden hervat)

2016:
05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op (/ Door WikiLeaks aangetoonde banden Hillary Clinton met pedo netwerk worden door politiek-correcte Nederlandse desinformatie- en propagandamedia ‘nepnieuws’ genoemd)
05-11: WikiLeaks emails: Feestjes Democraten met 6 jaar oude kinderen in hottubs (/ Washington Post haalt artikel over Podesta’s fotocollectie van naakte kinderen offline)
05-11: WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton
03-11: ‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering
15-10: Wall Street Journal erkent dat media ‘alle zonden van Hillary begraven’
24-07: WikiLeaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart; Democraten controleren de media 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
J-M op 03-08-2017 14:43

Ergo: het boek van de Duitse journalist (Gekaufte Jourmaliste) die moest meewerken met de CIA om hun artikelen te publiceren en die op  mysterieuze 'ge-hartaanvalled' werd, Udo Ulfkotte, wordt niet meer in het Engels vertaald. Gedoofd coute-que-coute.

http://www.paulcraigroberts.org/2017/08/02/memory-hole-goes-truth/

Singleman op 03-08-2017 14:55

De Amerikanen zijn ook niet verplicht de officiele media te geloven, als ze misleidt worden is het wel hun eigen schuld? Maar kunnen we daar wel iets van weten als we daar niet zelf terplaatse gaan neuzen? Maar ja, gewone burgers zullen in die bureaucratie niet mogen gaan neuzen, het probleem is dat overal de bureaucratie heerst. De democraten kunnen waarschijnlijk niet goed tegen hun verlies ondanks het grote aantal stemmen meer op Hillary Clinton.

De democraten hebben er heel lang aan geweest, nu moeten ze Trump ook maar tijd geven om te bewijzen dat hij het beter kan dan hen..... ze zullen toch moeten wachten op de volgende verkiezingen.

Weesie op 03-08-2017 14:56

In Nederland is het ook niet anders. De pers is gelijk geschakeld inclusief de meeste omroepen. Alleen de fabeltjeskrant is betrouwbaar.

Qromwel op 03-08-2017 15:48

Veel mensen informeren zich via het medium waarin ze hun mening bevestigd zien. Als ik daar tegenin ga krijg ik mot.

joga op 03-08-2017 15:50

Clinton had niet meer stemmen, (3 miljoen) omdat 25 mijoen illegalen, waaronder 1.5 miljoen doden  vanzelfsprekend democratisch (Clinton) stemden. Met andere woorden Donald Trump won ook de electoral vote met een landslide, wanneer er door de democraten geen bedrog was gepleegd. Ze zijn dan ook bij elke volgende verkiezing kansloos, omdat daar nu door iedereen, zoals bij ons, een identificatie zal moeten worden overlegd. Ja u gelooft het niet, dit was in diverse staten niet nodig. Ook zullen de computers (door Soros gemanipuleerd) worden vervangen door rode potloden. Geen krant die hierover schrijft, maar de internetkanalen geven per uur de  nieuwste waarheidsverhalen en die zijn 100% niet mals voor Obama, Clinton en de verdere democratische leugenbende.

vlokje op 03-08-2017 15:52

Amerikaanse elite, die beide politieke partijen controleert, bedoeld om het Amerikaanse publiek te misleiden.’

heb ik toch gezegd.....

Qromwel op 03-08-2017 16:01

Singleman op 03-08-2017 14:55: Men zou het 19e eeuws systeem van kiesmannen kunnen afschaffen. Maar dat doen ze niet. Overal waar sprake is van "the winner takes all" krijg je een vertekend beeld.

JoKo op 03-08-2017 16:09

Stel je voor dat Europa ipv de JSF de nieuwe Russische Mig-35 zou kopen, een gevechtsvlegtuig dat veel goedkoper en beter is dan de JSF. Dat moet natuurlijk niet kunnen.  

Anna op 03-08-2017 16:25

Trump zei het al bij zijn inauguratie dat hij Amerika zal gaan terug geven aan de gewone Amerikanen.... 

Daar is hij  nu mee bezig....  Amerika " zuiveren " van de machtszieke bijna dronken naar macht, elite groep..................

Amerika, de poltiek was door en door verrot, en dat zag Trump.... daarom heeft hij alle middelen uit de kast gehaald om te kunnen winnen en dat is gelukt.... tot grote teleurstelling van de gevestigde orde en links Amerika; zij likken nog steeds hun wonden, en dit doen ze zeer agressief...... let op Obama die speelt hier ook nog een heel vuil spel in.....Want alle burelen zijn nog niet " gezuiverd " van de linkse aanhang..... dus de deep state wroet en stookt nog steeds verder......... ( let ook eens op Trey Growdy ( you tube)een republikeinse gouverneur die zeer scherpe verhoren afneemt) Hij heeft Obame en Clinton ook al in het vizier,  het lijkt erop dat hij wacht totdat er meer bewijzen zijn......

Het winnen van Trump Daar waren de " machthebbers, de elite" niet van gediend..... Ook in Nederland niet..... ik zie Twan Huys nog verdwaasd daar zitten in de studio in New York...... Hij was sprakeloos.....en dat is hij niet vaak..... En dagelijks produceert hij bij " trumpnieuws uit de usa " een bijzondere " grimas"..... 

Het is te hopen dat Trump zich met goede mensen kan omringen die hetzelfde doel hebben dan hij;;;; De politiek in de USA " opschonen" . Helaas zijn er nog teveel wisselingen in het Witte Huis.......Jammer.....

Deze situatie is internationaal gezien wel gevaarlijk omdat deze krachten aan kunnen sturen op een oorlog met Rusland.....( daar was Clinton al volop mee bezig).....  het is te hopen dat Putin, behalve het uitzetten van diplomaten zich nog een tijdje in kan houden.... totdat de zuivering in Amerika wat meer gestalte krijgt......Maar Trump is soms ook een ongeleide projektiel.... Hopelijk kan Kelly hem een beetje in de hand houden dat hij niet zomaar roeptoeterd.......

Het positieve is wel dat het nu aan het licht is gekomen dat het een vooropgezet spel ( zeer kwaadaardig overigens ) was...... Het heeft er zelfs nog een tijdje naar uit gezien dat Obama nog tijdens de laatste dagen van zijn ambtstermijn een oorlog zou ontketenen, met NK of Rusland...... en hierdoor de noodtoestand uit kon roepen, waardoor hij aan de macht kon blijven....... maar de Democraten waren zo " verzekerd " van de winst van Hilary dat dit niet nodig was.......   Moest Trump dan toch om een andere reden president worden????? De tijd zal het leren...ik volg het met belangstelling.....God bless Amerika..... !!!! en Trump!!! 

vlokje op 03-08-2017 16:41

een slinger naar  links, wordt een ruk naar rechts en crashen links, en weer van voren aan eeuw in eeuw uit

of andersom

en zo drijven "ze" de bevolking in hun bestemde hok

Een ander geluid op 03-08-2017 17:00

JoKo op 03-08-2017 16:09

Volgens "Military Today" is de Mig-35 alleen beter dan de F-16. In de top-10 beste gevechtsvliegtuigen staat F16 op 10 en Mig-35 op plaats 9. Er zijn dus 8 toestellen die beter zijn dan de Mig-35.

India heeft uiteindelijk de voorkeur gegeven aan de Franse Rafale (nummer 6 in de top 10), boven de Mig-35.......... Nu schijnt er intussen een veel betere versie van de Mig-35 te zijn ontwikkeld, maar ik weet niet wat die verbeteringen inhouden. 

In alle lijstjes scoort de Russische Sukhoi SU-35 overigens een stuk beter dan de Mig-35 !!

http://www.military-today.com/aircraft/top_10_fighter_aircraft.htm

http://top10reviewof.com/top-ten-fighter-jets-world/

who gives op 03-08-2017 17:11

Seymour Hersh is wel controversieel. Kijk bijvoorbeeld naar de dood van Osama Bin Laden in 2011. Seymour Hersh beweert dat Pakistan hem al asiel had verleend en maakt de rol van Seal Team Six ondergescikt. Ik weet niet of het waar is ik heb onlangs een hele documentaire gezien over Seal Team Six de elite der elite jagers... The NewYorker waar Seymour voor werkte weigerde toen het Bin Laden verhaal te publiceren. Ik laat het in het midden zolang ik geen bewijs heb, hoe kunnen wij deze man zonder meer geloven?

Singleman op 03-08-2017 17:12

Qromwel, de kiesmannen zijn anders wel goed om de domme meerderheden te doorbreken....

Qromwel op 03-08-2017 17:18

http://theduran.com/seymour-hersh-confirms-in-new-audio-that-seth-rich-was-connected-to-wikileaks-audio/

Qromwel op 03-08-2017 17:21

http://theduran.com/donald-trump-and-the-sanctions-law-supreme-court-challenge-coming/

http://theduran.com/syrian-army-just-700-metres-isis-held-al-sukhnah-battle-deir-ezzor/

Marinus Ferdinand op 03-08-2017 17:26

@Anna

Trump voert ook een ideologische strijd, een dubbele: tegen de Democraten en tegen een groot deel van de Republieinen. Is Trump een ongeleid projectiel? Tsja, hij is wel erg emotioneel, maar zijn "gut feeling" is goed.

Marinus Ferdinand op 03-08-2017 17:37

@Weesie

Maar het NPO journaal dan, dat we met zijn allen betalen? (Grapje, hoor, haha).

Singleman op 03-08-2017 17:40

Ze kreeg 2 miljoen stemmen meer... http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20161123_02587360

gijs meulenmeesters op 03-08-2017 17:58

joga kan jij de internet kanalen die jou bekend zijn ook bekend maken of na mij mailen

groetjes gijs meulenmeesters

Tom Hendrix op 03-08-2017 18:00

@Anna: 16.25. uur. Ik ben het eens met uw reactie, Anna.

Tabris op 03-08-2017 19:31

Als je precies wilt weten hoe de vork in de steel zit bekijk dan deze film: 

JFK to 911 Everything Is A Rich Man's Trick  

https://www.youtube.com/watch?v=U1Qt6a-vaNM

Hij duurt 3.5 uur maar op het eind weet je precies wie de slechterikken zijn en waarom en wat er in de wereld gebeurt.

Dan kan je ook inzien wat een inmense taak Trump voor zich heeft en hoe voorzichtig hij moet zijn. Eigenlijk vecht hij tegen de bierkaai.

Het laat ook zien hoe de koningshuizen hun vieze vingertjes in de historische pap hebben gehad en over de ruggen van miljoenen doden extreem rijk en machtig zijn geworden. En ons koningshuis is een van de grote spelers. Waarom ons belastinggeld daar nog naar toe moet gaan is steeds een groter raadsel aan het worden.

Je krijgt ook inzicht in het waarom van de massa immigratie, en het is niet om een gemixt ras te creeeren. Dat idee is alleen maar afleiding om de ware redenen te verbergen.

Econoom op 03-08-2017 19:40

@joga  het probleem in de VS is dat ze niet zoals in NL en overal elders in Europa een centrale bevolkingsadministratie hebben. Daardoor is het inderdaad mogelijk dat kiezers een dubbele oproep krijgen of dat overledenen een oproepkaart krijgen. Voor het overige is uw betoog een verzameling nepnieuws.

henk Boskamp op 03-08-2017 20:57

Een ander geluid op 03-08-2017 17:00

Dat zijn verouderde lijsten. De Russen hebben nu de T50 (sinds 2015) welke erg indrukwekkende specificaties heeft. Zet daar de S-400 bij en je bent koning van het luchtruim.

Maitreya op 03-08-2017 22:04

Heel goed mogelijk, en niet al te verrassend voor mij. Er zijn verhalen dat de CIA zelfs koeien verminkte en dat in de schoenen van de Ufonauten schoof om hen in een kwaad daglicht te plaatsen. Mogelijk vanwege de veelvuldig toegenomen waarnemingen van Ufo’s ten tijde van de Koude Oorlog die het belang van die machtsstrijd voor de CIA definieerde. Zonder dat hierbij, ook niet in het publiek, genoeg is nagedacht over het belang van de Ufo-missies voor de bedreigde mens zelf.

Een ander geluid op 03-08-2017 22:27

henk Boskamp op 03-08-2017 20:57

Dank voor uw aanvulling ! 

F-22 en een nieuwe generatie Patriot en je bent konig in het luchtruim :-)   S-400 systeem wordt uitgeschakeld met de AGM-158 JASSM-ER

M.vr.gr.

Rom op 03-08-2017 22:57

Of jhe nou links kijkt  of rechts.Veijmetselaars dat zijn het.Satan aanbidders met duistere rituelen.Bohemian grove!

joga op 03-08-2017 23:11

@Gijs Meulenmeesters

Next News Network,  Gotcha News Network, The Hill Gossip,  Anonymous Exposed,  Hot News,  World Broadcast,  Breaking News 365,  Trump Nation, H.A. Goodman,  Breaking News 24

Marinus Ferdinand op 03-08-2017 23:13

Het gaat goed met de EU: Juncker wil blijven praten met Turkije, haha. Gezellig hoor. Spreekt Timmerfransje ook Turks trouwens? Kan hij mooi oefenen als hij daar is, haha.... 

Wat is "Please to meet you, mr. Erdogan" in het Turks?

jottum op 04-08-2017 00:05

@ marinus ferdinand 23.13

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4758126/Syrian-refugees-wear-lingerie-Turkish-soldiers.html

en nou en: de eu/ec is ook een knieën knikkende op geld beluste nichtenbende.

Als we allemaal zouden leven als 'Luxebug' zou de aarde elk jaar al op 17 februari op de pof leven. https://www.scientias.nl/mensheid-leeft-vanaf-vandaag-weer-op-pof/

mientjei op 04-08-2017 02:06

I love Trump, hou vol man, 

Qromwel op 04-08-2017 11:26

Singleman op 03-08-2017 17:12: Maar die kiesmannen zijn gewoon domme partij adepten. Ook zij behoren tot de te doorbreken vermolmde politiek.

Qromwel op 04-08-2017 11:41

Een ander geluid op 03-08-2017 17:00: Volgens RussiaFeed heeft Rusland dit staan op de Kheimim luchtmachtbasis in Syrië: 

11 stuks Sukhoi Su-24, 3 Sukhoi Su-25, 3 Sukhoi Su-27, 6 Sukhoi Su-35, 4 Sukhoi Su-39 en 6 Sukhoi Su-34. Totaal dus 33. Ze staan allemaal in de open lucht. Als Israel kwaad zou willen kan het zo toeslaan, net als in 1967.

Qromwel op 04-08-2017 11:44

Marinus Ferdinand op 03-08-2017 23:13: Een kwestie van rekken en er bij blijven, denk ik. Als de EU en de NAVO zich distanciëren van Turkije zal Putain zich in z'n klamme handjes wrijven!

Anna op 04-08-2017 12:18

Marinus Ferdinand 17.26 

Trump lijkt mij van inborst een goede man met een groot rechtvaardigheids gevoel. Ik mag dat wel..... fatsoen 😀terug in de samenleving.....! ( zou hier in Nederland ook wel weer terug mogen komen!).     Vandaar zijn strijd tegen de gevestigde media, de corrupte en zichzelf verrijkende democraten en de republikeinen die ook met dit corruptie virus besmet zijn..... En de " gewonen Amerikaan" laat kreperen  omwille van jou baantje.......Dit  willen "opschonen" is een goede  intentie van hem.

Ik geloof oprecht dat hij Amerika " terug wil geven aan de burger " zo hij zei, ( en daaronder versta ik dat hij de corrupte kliek die hun eigen belangen nastreven ( en zakken vullen ) eruit wil gaan werken!), maar hij is geen politicus en hij onderschat het venijn van de " gevestigde orde" die vele maken sterker en gemener is dan hij ooit in zijn loopbaan als zakenman is tegen gekomen............Dat geeft behoorlijk frictie..... en bij hemzelf ook frustratie..... Deze onmacht en frustratie bij Trump lijkt zich te uiten in het ongenuaceerd twitteren en roepen wat hem in de mond komt..... dit is gevaarlijk en onpresidentieel.... te impulsief ....dit kan niet.... hierdoor springt juist keer op keer heel de pers op zijn berichten om hem onderuit te halen.....Dat is een ordinair kat en muis spelletje ...... Ik hoop nu dat hij, Trump, Kelly zo gaat vertrouwen dat deze man een " filter" voor hem kan zijn.....zodat hij eerst overlegd met Kelly voordat hij een kritische twitter laat uitgaan...En uiteraard besluiten neemt..... 

Wat ik ook aangeef in bovenstaande is , dat door de geheel,onverwachtse verkiezing van Trump mogelijk een oorlog met Rusland of enig ander land " lijkt " te zijn afgewend..... Althans voorlopig....... want Hilary en Obama waren op het oorlogspad...... En wij weten niet alles maar de " wapenlobby " kan deze corrupte kliek ook wel hiertoe hebben aangezet..... ( met de belofte van veel geld o.i.d.). Maar de ambtenaren die nog onder Obama benoemt zijn, lijken nog heel veel invloed te hebben.... Het kost misschien wel jaren om die weg te werken als dit al lukt..... want er is ook veel tegenstand tegen Trump.....

Het lijkt " uitstel van executie ". De chaos in Amerika wordt zeker door het presidentschap van Trump vertraagd...........Daarom blijf ik mezelf afvragen " moest Trump dan toch om een andere reden President worden " ?  Ik wens hem veel sterkte en Gods zegen op zijn werk..... 

Marinus Ferdinand op 04-08-2017 13:07

@Anna

Trump is een zakenman, en dus niet heel erg politiek georienteerd. Hij wil "deals" maken en zaken oplsossen. Ongetwijfeld zal het politieke gezuig hem irriteren. Hij is echter wel miljardair en kan zich daardoor heel wat permitteren, want hij is onafhankelijk.

Moest hij om een of andere reden president worden. Zou best eens kunnen. Hij gaat nl. aan de onbeperkte vrijheden (die in de kern bandeloos zijn) eindelijk een grens stellen. Dat is goed. Hem wordt verweten dat hij egoistisch is en (in economische zin) protectionistisch. Die verwijten kloppen m.i. niet.

Trump gaat uit van het individu, van zijn identiteit, en die wordt door onbeperkte "vrijheid" juist ondermijnd, die juist niet open, vrij en humaaan is, maar het tegenovergestelde. Trump is niet tegen vrijhandel, en komt met "America first" en daarmee stelt hij wel beperkingen aan de totale open grenzen politiek, en dat is m.i. juist wel reslistisch en niet egoistisch of eng concentratie op alleen Amerika. Ik sta dus achter Trump, en neem zijn "enigszins"onbehouwen optreden erbij. We hebben gezien wat het tot gevolg heeft als we altijd maar weer "soft": zijn: het leidt tot niets, want zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

Marinus Ferdinand op 04-08-2017 13:17

@Qromwell

Rekken en strekken? Zou had ik het niet bekeken. Dank.

Turkije ligt geopolitiek gezien uiteraard zeer strategisch. Het enorme gevaar van "ingesprek blijven" met Turkije is wel dat Erdogan profiteert. Tsja, het is wel koorddansen, hoor.... Zie Turkijedeal....

Een ander geluid op 04-08-2017 13:35

Qromwel op 04-08-2017 11:41

Volgens RussiaFeed heeft Rusland dit staan op de Kheimim luchtmachtbasis in Syrië: 11 stuks Sukhoi Su-24, 3 Sukhoi Su-25, 3 Sukhoi Su-27, 6 Sukhoi Su-35, 4 Sukhoi Su-39 en 6 Sukhoi Su-34. Totaal dus 33. Ze staan allemaal in de open lucht. Als Israel kwaad zou willen kan het zo toeslaan, net als in 1967.

Daar zou Israël niet zoveel mee opschieten. Rusland heeft nog genoeg vliegtuigen achter de hand. Daarnaast is het op 1 na sterkste leger ter wereld een maatje te groot voor Israël. Op dit moment zou het ook geen enkel doel dienen. 

Een ander geluid op 04-08-2017 13:47

Qromwel op 04-08-2017 11:44

Marinus Ferdinand op 03-08-2017 23:13 Een kwestie van rekken en er bij blijven, denk ik. Als de EU en de NAVO zich distanciëren van Turkije zal Putain zich in z'n klamme handjes wrijven!

Inderdaad. U heeft helemaal gelijk. EU houdt Turkije zo lang mogelijk aan het lijntje. Zo hou je nog een beetje invloed en loopt Erdogan niet over naar Poetin. 

@ Marinus Ferdinand op 04-08-2017 13:17

Het enorme gevaar van "ingesprek blijven" met Turkije is wel dat Erdogan profiteert.

U geeft zelf al het antwoord: Turkije ligt geopolitiek gezien uiteraard zeer strategisch.

EU gaat Erdogan zijn zin niet geven betreffende visumvrij reizen. Ook EU lidmaatschap zit er niet in. Om hem uit de klamme handjes van Poetin te houden, moet je de portemonnee flink trekken. Het is niet anders. 

Singleman op 04-08-2017 13:58

Qromwel, belangrijk is wel dat Trump een anti-islam agenda heeft & de rest niet....

Marinus Ferdinand op 04-08-2017 14:06

Hadden wij maar een Trump.

De kabinetsformatie moet nu geforceerd worden door wergevers en vakbonden erbij te halen. De politici kunnen het dus niet. Het is om te huilen, zo kinderachtig. Nederland heeft een krachtfiguur (nee, linkse vrienden, geen dictator of fascist) nodig!

Marinus Ferdinand op 04-08-2017 15:24

@Een ander geluid

Ik zie het dilemma met Turkije. Wat ik echter zo eng vind is dat je hetzelfde krijgt als "Chamberlain-Hitler". Je probeert hem zoet te houden, maar het gaat toch fout...  

Qromwel op 04-08-2017 15:38

Een ander geluid op 04-08-2017 13:47: Voorlopig blijft het bij tandenknarsend de knip trekken. 

Qromwel op 04-08-2017 16:37

Singleman op 04-08-2017 13:58: Is dat zo? Voorlopig pompt hij zijn islamitische bondgenoten vol wapens. T. is gewoon een opportunistische zakenman. 

Jean op 04-08-2017 18:29

‘Amerikaanse elite is door-en-door corrupt’ en wat te denken van de Europese? Even corrupt als het niet meer is dan de Amerikaanse.

Als ik het woord elite lees begin ik al te braken door de gigantische walging voor al dat gespuis onder de noemer 'elite'.

Lars030 op 04-08-2017 18:56

@Qromwel op 04-08-2017 16:37

Klopt, maar Trump heeft al meteen bij zijn aantreden gezegd 'America First'. Hij verkoopt inderdaad wapens aan moslimlanden (= veel inkomsten voor Amerika, en wat moslims daarmee doen maakt 'm weinig uit zolang het maar niet in Amerika is) + hij wil zo min mogelijk moslims binnenlaten in Amerika. Dat is opgeteld 3x America First. Oftewel terug naar waar het voor hem om draait: Amerika. Geef 'm eens ongelijk, laat de rest van de wereld het voortaan lekker zelf uitzoeken. Amerika heeft onder o.a. Bush sr. en jr. en Obama al meer kapot gemaakt wereldwijd, en in Amerika, dan Trump lief is. Vooralsnog krijgt ie van mij het voordeel van twijfel. Nieuwe bezems vegen schoon. Alles beter dan een establishment-Democrat, laat staan Hillary.

Singleman op 04-08-2017 19:59

Qromwel, zou kunnen, maar ik kan zijn gedachten niet lezen....

Lechaiem op 04-08-2017 20:09

Een ander geluid. 

Israel heeft de G'd van Israel. Daarna is Green wapen reuven opgewassen. 

Shabat Shalom.

Marinus Ferdinand op 04-08-2017 21:52

@Lars030

Denkt u dat Trump wapens aan Saoedie Arabie verkoopt zonder dat hij een Midden-Oosten visie heeft? Denkt u niet dat Israel akkoord is met zijn visie? Trump, en zijn schoonzoon!, zijn niet stom hoor. 

P.S. Ik ben geen kenner, maar zo dom als u Trump inschat, bestaat volgens mij echt niet!!!!

jottum op 05-08-2017 00:32

De wereld zou beter kunnen stoppen mondiaal te denk-schaken en toekomstige problemen op eigen continent aanpakken: verdroging, afsmelting, zeespiegelrijzing, overstromingen, voedseltekorten, importziekten etc. zullen spoedig genoeg hun lokale tol gaan eisen: hier en daar.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl