Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Topjournalist Hersh: RussiaGate is leugen van CIA, wraak op Trump

‘Trump heeft gelijk als hij zegt dat het allemaal leugens over hem zijn’ – ‘Massamedia zijn de echte nepnieuws verspreiders’ - ‘Amerikaanse elite is door-en-door corrupt’

 
Obama’s CIA-directeur John Brennan, die onlangs op TV een feitelijke staatsgreep tegen Trump suggereerde, is de grote man achter de volledig uit de duim gezogen ‘Russische samenzwering’.

’s Werelds meest gelauwerde, nog nimmer ontkrachte onderzoeksjournalist Seymour Hersh, die onder andere aan het licht bracht dat ISIS een creatie van de CIA, Turkije en Saudi Arabië is, en de dodelijke chemische aanval in Damascus in 2013 een ‘false flag’ operatie was die werd uitgevoerd door de door het Westen gesteunde rebellen, heeft in een interview met zijn al even vermaarde collega en onderzoekshistoricus en auteur Eric Zuesse bevestigd dat ‘RussiaGate’, de zogenaamde Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen van vorig jaar, één grote CIA leugen is, als wraak van de gevestigde orde op de totaal onverwachte overwinning van Trump.

 

Hersh heeft zijn info van zijn hooggeplaatste inside bronnen bij de FBI en de politie in Washington. De vorig jaar op WikiLeaks gepubliceerde gehackte emails, die tal van uitermate duistere zaken rond de Democraten en de Clintons aan het daglicht brachten –en om die reden compleet werden en worden genegeerd door de Westerse en ook Nederlandse ‘kwaliteits’media- kwamen niet van buitenaf, en zeker niet uit Rusland, maar van bronnen in Washington zelf. Democratisch staflid Seth Rich was daar één van, maar Hersh geloofd niet dat hij werd vermoord omdat hij die gevoelige informatie naar WikiLeaks lekte.

Volgens Hersh maakt het verder feitelijk helemaal niets uit waar de informatie vandaan kwam, want het staat onomstotelijk vast dat ‘de Democraten deze zooi hebben geschreven’, iets wat ze zelf nooit hebben kunnen ontkennen.

Russische samenzwering is CIA-desinformatie

Over de destijds door Obama benoemde officials is hij hard: ‘John Brennan (oud CIA directeur) is een klootzak. Ik ken al die mensen al jaren. James Clapper (oud Nationale Inlichtingen directeur) is een wat betere vent, maar geen raketgeleerde. Die van de NSA is een ongelooflijke idioot. Het probleem met al deze gasten is dat ze alleen hun positie en wat flinke (overheids)contracten kregen als ze ervoor zouden zorgen dat Hillary bleef. Maar met Trump is het gebeurd met ze, dan moeten ze met pensioen, dan redden ze het niet. En ik vertel jullie: dat willen ze niet, ze willen blijven.’

Dan verhaalt hij dat hij al heel lang een insider kent, een zeer hooggeplaatst persoon, die ‘ongelooflijk accuraat en voorzichtig’ is. Die bevestigt dat de zogenaamde samenzwering van Trump met de Russen een operatie van John Brennan is, ‘Amerikaanse desinformatie, wat ze op zeker moment achter de schermen zelfs aan de pers gaven, en dat ze zogenaamd wisten wie er in de GRU, de Russische militaire inlichtingendienst, achter zaten. Allemaal bullsh*t!’

Amerikaanse pers en politiek door-en-door verrot en corrupt

‘Ik heb zelf bij die verrekte New York Times gewerkt. Het probleem is dat daar slimme jongens zitten, maar ze hebben zich volledig verplicht aan zekere bronnen... Deze jongens (Brennan, Clapper, NSA directeur Michael Rogers) hebben de controle over de Times. Trump heeft het niet verkeerd. Ik zou willen dat hij wat kalmeerde en een betere perssecretaris zou hebben, maar Trump heeft het niet fout dat hij denkt dat ze allemaal liegen over hem.’

Al deze feiten worden door de massamedia en de officiële pers, zowel links als rechts, genegeerd, en daarom zijn zij volgens Zuesse de enige echte nepnieuws verspreiders. ‘Het doel van deze verdraaide ‘nieuws’berichten kan wel eens de wens van zowel de Democratische als Republikeinse aristocraten zijn om de aandacht van het publiek af te leiden van wat Hersh omschrijft, namelijk een door-en-door verrot zijnde Amerikaanse elite, die beide politieke partijen controleert, bedoeld om het Amerikaanse publiek te misleiden.’

‘Het doel is om deze aristocratie te beschermen. Daar mag niet over worden geschreven, dat is Amerikaanse samizdat (Russische term voor ondergrondse, verboden krantjes en lectuur tijdens de Sovjet Unie). Amerika wordt geregeerd door corruptie, niet door het publiek. Dat is het feit dat Hersh omschrijft.’


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: LBJ Library / USA Public Domain / WikiMedia Commons
CIA logo: http://www.law.cornell.edu/uscode/50/403m.html / United States federal government / WikiMedia Commons

Zie ook o.a.:

25-07: Vorige CIA directeur roept op tot staatsgreep tegen Trump
10-07: ‘Russische advocate die Trump info wilde geven ingezet door Democraten’
04-07: (/ ‘Het onbenullige Westerse publiek bestaat voornamelijk uit niet-lezers en internet zombies’)
28-06: CNN kopstuk Van Jones: ‘Russische inmenging verkiezingen is onzinverhaal’
27-06: CNN producent: Samenzwering Trump met Rusland is inderdaad nepnieuws
17-05: Deep State en massamedia gaan vol voor staatsgreep tegen Trump
22-04: Media als propaganda vermenigvuldigers: Drie door CIA aangestuurde persbureaus bepalen het nieuws (/ Vrije nieuwsgaring en onafhankelijke verslaggeving in het Westen vrijwel geheel verdwenen)
03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-Pizzagate te saboteren (/ Woorden van minister Sessions aantoonbaar verdraaid door media – Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)
14-02: (/ Politieke elite VS/EU wil Trump hoe dan ook verwijderen, waarna koers naar Derde Wereldoorlog met Rusland kan worden hervat)

2016:
05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op (/ Door WikiLeaks aangetoonde banden Hillary Clinton met pedo netwerk worden door politiek-correcte Nederlandse desinformatie- en propagandamedia ‘nepnieuws’ genoemd)
05-11: WikiLeaks emails: Feestjes Democraten met 6 jaar oude kinderen in hottubs (/ Washington Post haalt artikel over Podesta’s fotocollectie van naakte kinderen offline)
05-11: WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton
03-11: ‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering
15-10: Wall Street Journal erkent dat media ‘alle zonden van Hillary begraven’
24-07: WikiLeaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart; Democraten controleren de media 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
Een ander geluid op 05-08-2017 14:12

Marinus Ferdinand op 04-08-2017 21:52

Denkt u dat Trump wapens aan Saoedie Arabie verkoopt zonder dat hij een Midden-Oosten visie heeft? Denkt u niet dat Israel akkoord is met zijn visie? Trump, en zijn schoonzoon!, zijn niet stom hoor. 

U heeft helemaal gelijk. Zo heeft Saoedi-Arabië zijn Amerikaanse wapens nog nooit tegen Israël ingezet. Ik denk dat er achter de schermen afgesproken wordt, wat wel en niet de bedoeling is. Met lieden die tegen de politieke afspraken ingaan, loopt het doorgaans niet zo goed af. Bijvoorbeeld Saddam Hoessein. 

Een ander geluid op 05-08-2017 14:15

Lechaiem op 04-08-2017 20:09

Israel heeft de G'd van Israel. Daarna is Green wapen reuven opgewassen. 

Die mening deel ik met u ! Maar dat wil niet zeggen, dat je daar lichthartig mee om moet gaan. 

Een ander geluid op 05-08-2017 14:18

Jean op 04-08-2017 18:29

Amerikaanse elite is door-en-door corrupt’ en wat te denken van de Europese? Even corrupt als het niet meer is dan de Amerikaanse.

Die mening deel ik met u. Overigens zijn de Russische en Chinese elite net zo door en door corrupt. Ik vrees dat het over de hele wereld zo is................

Marinus Ferdinand op 05-08-2017 23:35

@Een ander geluid

Macht corrumpeert op den duur altijd....

Qromwel op 06-08-2017 00:06

Een ander geluid op 05-08-2017 14:18: Vandaar dat er maar één oplossing is.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl