Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Rellen Charlottesville door links op touw gezet om rassenoorlog tegen blanken te starten’

In Charlottesville vielen 1 dode en 26 gewonden toen een 26 jarige man met zijn auto op de menigte inreed.(5)

Beelden van een ‘extreemrechtse’ demonstratie in Charlottesville voor het behoud van een standbeeld van generaal Lee gingen de hele wereld over, en iedereen sprak er schande van. Maar wat is er nu werkelijk gebeurd? Journalisten van onder andere Infowars en Breitbart waren ter plekke, en zagen tot hun verbijstering dat de politie extreemlinkse Antifa anarchisten opzettelijk op de conservatieve demonstratie afstuurde. Enkele tientallen extreemrechtse racisten doken plotseling voor deze demonstratie op om voor de camera’s een aanval uit te lokken, een aanwijzing dat ze in werkelijkheid door Antifa werden ingeschakeld. Infowars voorspelt het al maanden, en nu lijkt het zover te zijn: links probeert een rassenoorlog in de VS ontketenen, Trump ten val brengen, en uiteindelijk zoveel mogelijk blanke conservatieven te laten vermoorden.

 

Miljardair en ex Waffen-SS’ er George Soros, via zijn Open Society stichtingen partner van de Europese Unie, volgens zijn eigen woorden hater van zijn eigen (Joodse) afkomst en van de Verenigde Staten, lijkt het met zijn enorme financiële steun voor extreemlinkse anarchistische en fascistische groepen zoals Antifa dan toch te gaan lukken: Amerika in chaos storten, een ‘Paarse Revolutie’ en burgeroorlog ontketenen, met massale slachtpartijen op de blanke conservatieve bevolking. En Trump? Voormalig vicedirecteur Mueller verklaarde enkele dagen letterlijk op TV dat de Deep State hem zal vermoorden.

Denkt u eens in als dit omgekeerd was geweest, als dit een paar jaar geleden publiekelijk over de nog altijd verafgode Barack Obama was gezegd. Alle Westerse nieuwszenders zouden dit hun enige hoofdthema maken, en vrijwel alle politici zouden er schande van spreken. Maar nu? Nu kan hun stilzwijgen als instemming worden geïnterpreteerd.

Democraten planden rassenoorlog voor het geval Trump zou winnen

U denkt dat een rassenoorlog overdreven is? In een aantal van de door WikiLeaks gepubliceerde gehackte Democratische emails –waarvan de inhoud nooit is ontkend, maar de aandacht werd afgeleid door valselijk de Russen de schuld te geven- staat letterlijk te lezen dat de Democraten bij het toen nog onwaarschijnlijk geachte winst van Trump een plan hadden opgesteld om een rassenoorlog te ontketenen, het land in chaos te storten en zo alsnog de macht te grijpen.

Geweld is iets wat links graag inzet als ze hun zin niet krijgen; Project Veritas journalisten filmden undercover hoge Democraten die verklaarden dat het geweld bij enkele campagnebijeenkomsten van Trump door hen was opgezet, om hem en zijn supporters in een zo negatie mogelijk daglicht te stellen. Het is dus zeker aannemelijk dat de Infowars verslaggevers in Charlottesville het goed hebben gezien, en het grove geweld –waarbij één dode en 26 gewonden vielen toen een 26 jarige man met zijn auto op de menigte inreed (5)- inderdaad opnieuw door linkse Antifa groepen werd uitgelokt, mogelijk inclusief het inhuren en inzetten van enkele extreemrechtse racisten of mensen die zich als zodanig voordeden.

‘Blanken, wij zullen jullie wijken platbranden’

Op Twitter en Facebook doen zwarte racisten weer van zich spreken, zoals de 19 jarige ‘Jay Versace’ die een foto van zichzelf met getrokken mes plaatste, met de tekst “blanken, dit is jullie eerste en laatste waarschuwing’. Ze dreigt dat de zwarten inderdaad een oorlog tegen de blanken zullen beginnen, en ‘wij jullie wijken zullen platbranden’. (2)

Antifa geweld in Hamburg: slechts één relschopper veroordeeld

De Antifa relschoppers in Charlottesville werden door de politie beschermd en zelfs naar de conservatieve demonstranten gedirigeerd, die bewust door de politie in een fuik waren gelokt. Dat de extreemlinkse anarchisten ook in Europa heimelijk door zekere politieke krachten worden beschermd, bleek onlangs opnieuw in Hamburg, tijdens de G20 top, toen ze de stad in een waar slagveld veranderden waar tienduizenden agenten urenlang niet tegen opgewassen waren.

Dan zou u denken: er zullen wel veel relschoppers zijn gearresteerd en veroordeeld, mede omdat een flink aantal agenten zwaar gewond was geraakt, en er voor miljoenen schade was aangericht? Mis. Tot op heden werd welgeteld één geweldpleger veroordeeld. Dat klopt precies met de onthullingen in 2015  dat Antifa in Duitsland nauwe banden onderhoudt met Die Linke en de sociaaldemocratische regeringspartij SPD, en zelfs deels door hen gefinancierd wordt. Waren het ‘rechtse’ demonstranten geweest, dan waren ongetwijfeld die allemaal opgepakt en achter slot en grendel gezet.

Trump veroordeelde alle partijen die geweld pleegden

Terug naar Charlottesville. De almaar hypocrieter wordende reguliere Nederlandse media huilen zoals gebruikelijk weer mee met hun Amerikaanse collega’s, en verketteren Trump omdat hij het ‘extreemrechtse geweld’ niet zou hebben veroordeeld. Ook dat is weer een leugen, want Trump veroordeelde het geweld ‘van alle kanten’. In de ogen van de NOS, NU.nl, de bekende linkse kranten zoals de Volkskrant en het NRC bestaat er schijnbaar alleen maar ‘rechts geweld’, zodat linkse Antifa terroristen ook van hen een ‘free pass’ krijgen om te doen en laten wat ze willen, vooral als conservatieven het doelwit zijn.

Pact tussen links en islam

Misschien wilt u het nog steeds niet beseffen, maar ‘progressief / links’ heeft de oorlog verklaard aan alle conservatieve- en vrijheidspartijen en groepen, die met almaar erger wordende misleidende propaganda in het ‘extreemrechtse’ verdomhoekje worden gezet. Ironisch genoeg is het juist links dat de grootste voorstander is van het binnenhalen van miljoenen volgelingen van uitgerekend de meest racistische, discriminerende, antisemitische, vrouwen- en minderheden onderdrukkende en vervolgende, en slaven houdende ideologie die de wereld ooit heeft gekend: de islam.

Burgeroorlog

De bekende conservatieve Amerikaanse radiopresentator Michael Savage herhaalde vorige week dat ‘rechts’ langzaam maar zeker door links over een grens wordt geduwd, en als de Democraten, de ‘Soros’ globalisten, en hun ‘presstitutes’ van de media op zeker moment te ver gaan, men niet anders kan dan de wapens oppakken en zich te verdedigen tegen Antifa, Black Lives Matter en andere haatgroepen, voordat die erin slagen om het complete land over te nemen tijdens hun ‘Paarse Revolutie,’ en een moorddadige tirannie te starten waarin iedereen die weigert hun ‘principes’ te volgen in concentratiekampen zal worden gestopt en afgemaakt.

 

Xander

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Breitbart
(4) Infowars
(5) Zero Hedge


Zie ook o.a.:

08-07: G20 Hamburg: Links wil dit geweld en deze anarchie over heel Europa verspreiden
04-07: Rutherford Institute: Toekomst Westerse burgers is totalitaire controle en onderdrukking
11-06: Het Vierde Keerpunt: Westen op rand van periode vol chaos en geweld
17-05: Deep State en massamedia gaan vol voor staatsgreep tegen Trump
22-04: Media als propaganda vermenigvuldigers: Drie door CIA aangestuurde persbureaus bepalen het nieuws (/ Vrije nieuwsgaring en onafhankelijke verslaggeving in het Westen vrijwel geheel verdwenen)
31-03: ‘Deep State’ oorlog van elite tegen Trump gaat door totdat hij is uitgeschakeld (/ Nieuwe kleurenrevolutie (de Paarse) in de maak, en wel in de VS zelf)
19-02: Advocaat hooggerechtshof VS: Obama verantwoordelijk voor soft coup tegen Trump
14-02: (/ Politieke elite VS/EU wil Trump hoe dan ook verwijderen, waarna koers naar Derde Wereldoorlog met Rusland kan worden hervat)
29-01: Linkse partijen Den Haag verdedigen islamitische haatideologie met verketteren Trump
28-01: ‘Steeds openlijkere alliantie tussen links en islam wil Westerse beschaving vernietigen’
13-01: Oud vicepresident OVSE: Verenigde Staten op rand burgeroorlog
11-01: Hongarije opent frontale aanval op linkse organisaties globalist George Soros

2016:

03-12: Globalisten in VS en EU openen frontale aanval op vrijheid van meningsuiting
11-11: Geweld en haat tegen Trump kiezers toont ware gezicht intolerant links Amerika
19-10: Undercover video’s bewijzen massale verkiezingsfraude door Democraten
24-07: Wikileaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart;.. (/ Extreemlinkse anti-Trump demonstraties blijken deels gepland te zijn door Democraten)
14-07: Obama overlegt 3 uur met leider BlackLivesMatter ‘voor starten rassenoorlog’
10-07: Zwart en links creëren chaos in VS
11-06: Oorlog tegen vrijheid meningsuiting: Bekende ‘rechtse’ internetmedia en personen monddood gemaakt

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Wardje op 13-08-2017 22:22

Weldadige berichten over stilaan terugkomende levensstijl, in contrast met alle slecht nieuws. Brieven uit Syrië 11 augustus:  http://vcd-vl.be/source_brieven/source_brieven.html

Jean op 13-08-2017 22:36

De linkse rotzooi wil oorlog en de linkse rotzooi zal oorlog krijgen.

Maitreya op 14-08-2017 00:52

Te zien aan een bericht in the Independent en de moderatie is het een opgefokt verhaal. Lang kan ik die dingen niet aanzien. Will Gore, die onder andere artikelen schrijft over media-ethiek voor the Independent en the Evening Standard waar de vroegere minister van financiën onder Cameron George Osborne nu editor is was niet voor commentaar te bereiken waarna de regels aangescherpt werden. Er verscheen ook al een waarschijnlijk aangedikt verhaal over Amsterdam en racisme. De reden dat je beleefd moet zijn, is duidelijk. In Share verscheen er destijds een commentaar van Benjamin Creme op de veronderstelde eerste verschijning van Maitreya in Virginia die een symbolische kant zou hebben.

Bundy op 14-08-2017 02:45

Weet niet of Breitbard of Infowars dit gezegd heeft , maar het verpest een heel goed nieuwsartikel .   George Soros is lid van de in Brooklyn N Y gevestigde bende van Chabad , ook wel de NWO genoemd .        Het Duitse leger zag wegens gebrek aan manschappen heel wat door de vingers maar iemand met het voorkomen van George Soros kan onmogelijk een oud SS soldaat zijn .  De jongste van hen zijn nu overigens ongeveer 95 jaar oud .  Totale nonsens .

Tom Hendrix op 14-08-2017 08:47

Het artikel is voor mij zeker relevant. Duistere krachten zijn hier aan het werk (de duivel en zijn trawanten). En organisaties als de eu, bilderberg,de nwo en de illuminati, zijn de aardse hulp voor de duistere demonen. Uiteraard is ene Soros als persoon ook onderdeel van de samenzwering tegen de hele mensheid. Maar Christus overwint.

Emile op 14-08-2017 08:48

Ironisch genoeg is het juist links dat de grootste voorstander is van het binnenhalen van miljoenen volgelingen van uitgerekend de meest racistische, discriminerende, antisemitische, vrouwen- en minderheden onderdrukkende en vervolgende, en slaven houdende ideologie die de wereld ooit heeft gekend: de islam.

De media hebben de propaganda oorlog al lang verloren, wie kijkt er nog naar CNN, NOS? Wie lezen er nog kranten zoals NRC, de Volkskrant? Ik ken ze niet. Ondanks de propaganda tegen hen groeien websites als geen stijl en bijvoorbeeld de dagelijkse standaard. Mensen zien dat de dagelijkse realiteit niet overeenkomt met wat de NOS ons voorspiegelt.

Doordenker op 14-08-2017 09:47
Over het voortdurende ‘politiek correcte’ geweld door linkse terreurgroepen in bijvoorbeeld Berkeley University natuurlijk geen enkel woord van veroordeling en verontwaardiging in de (zelfverklaarde) 'objectieve en betrouwbare' linkse fakestream media...
Qromwel op 14-08-2017 10:30

Mijn reactie staat al op Elsevier. En daar is ook al op gereageerd. En vervolgens weer door mij! In een mum van tijd menigten op de kast! Waarom moet nu (ineens?) dat beeld van Lee weg?

Yerik op 14-08-2017 10:34

Waar een klein land groot in kan zijn:Armeense moeder uitgezet, terwijl haar kinderen hier achterblijven. Het zal dus een niet-islamitische vrouw zijn, want zowel dan had ze waarschijnlijk mogen blijven op 'humanitaire gronden', of omdat ze op de één of andere wijze bedreigd zou worden of omdat ze zweetvoeten had.

https://nos.nl/teletekst#104

rescue op 14-08-2017 11:04

Links is nu eenmaal de goddeloze meerderheid en wat dat voor het volk Israel betekende in het verleden, zal het ook betekenen voor de linkse wereldkliek, namelijk totale vernietiging. Laat nu maar komen wat komen moet, de bijbel heeft het allang voorspelt, Openb.6-19. Lijdzaamheid in gebed is het wapen van de gelovigen.

Lars030 op 14-08-2017 11:39

'Links-progressief' is als een klein kind dat zijn zin niet kijgt. Dan gaat ie schelden en schoppen. Ook wij zijn kind geweest en weten allemaal wat dan de enige oplossing is: eerst praten en als dat niet lukt een corrigerende tik. That simple.

Qromwel op 14-08-2017 12:17

De anti-racisten klagen aan. Wat betekent de naam satan ook weer?

Henk op 14-08-2017 12:48

"... men niet anders kan dan de wapens oppakken en zich te verdedigen tegen Antifa, Black Lives Matter en andere haatgroepen, voordat die erin slagen om het complete land over te nemen tijdens hun ‘Paarse Revolutie,’ en een moorddadige tirannie te starten waarin iedereen die weigert hun ‘principes’ te volgen in concentratiekampen zal worden gestopt en afgemaakt." 

Nou nou, zou het zo erg zijn? Dat we door 'links' in concentratiekampen worden gestopt en daar worden afgemaakt? Dat het niet anders kan dan dat we de wapens oppakken?

Tom Hendrix op 14-08-2017 13:54

@Emile: 08.48. uur. Geheel met U eens, Emile.

Rom op 14-08-2017 14:09

Of je nou linkse goddelozen hebt of rechtse maakt in princiepe weinig uit.

Van atheïstsche ideologieén en hun denkbeelden,heb ik zelden iets goed gezien

Bundy op 14-08-2017 15:08

@ Henk op 14-08-2017  12:48

Henk ,kijk zelf maar naar Fema-kamp Nederland ;

https://www.youtube.com/watch?v=ER_F4F_uO5A 

Tom op 14-08-2017 16:01

Bundy op 14-08-2017 02:45

Vergeet de jeugdafdelingen niet, In 1932, het laatste jaar van de Weimarrepubliek, had de Hitlerjugend ongeveer 100.000 leden. Dat was niet veel vergeleken met de ongeveer tien miljoen leden van de Reichsausschuß Deutscher Jugendverbände(de rijksorganisatie voor Duitse jeugdverenigingen).

bron wikipedia

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Hitlerjugend

Henk op 14-08-2017 16:53

@ Bundy op 14-08-2017 15:08Je filmpje gaat over het Justitieel Complex Zaanstad (JC Zaanstad), een nieuwe vestiging omdat andere in het land gesloten worden. Niks bijzonders.

de^mol op 14-08-2017 18:07

Het is inderdaad gestaged, vele bewijzen voor, oa oproep van de locale regering voor die tegenprotesten:

https://congregatecville.com/

Georganiseerd door de overheid dus. Erger wordt het dat blijkbaar die linkse partijen opgehitst worden tot een laagte niveau waar de vogels geen brood van lusten:

https://twitter.com/barbspitz/status/896757569003425792

En hier een bijdrage van hoe onlogisch het is dat nazi's (die op foto's met de linkerarm zwaaien: dat doen nazi's niet), samen met de confederatie vlag zwaaien. Historisch nog nooit gebeurd:

https://twitter.com/American1765/status/896769590390210560

Ook hier een mooie bijdrage hoe je kan zien dat vooral links zeer agressief en intimiderend lopen te provoceren tijdens de 'tegen' protesten, vakkundig verzwegen door de media:

https://twitter.com/barbspitz/status/896757569003425792 

 

De manipulatie door de #NWO is gigantisch.

Witte Veder op 14-08-2017 19:00

@Bundy 14-08-2017 15:08

Één zo'n filmpje is al een bewijs dat dit een FEMA-kamp is of nog gaat worden? Dit kan alleen worden gezegd als er harde bewijzen voor zijn.

De tijd zal het echter leren. In de U.S.A. zijn er in ieder geval FEMA-kampen. Het zit niet goed met de 'Walmart' voorheen winkels daar.

Hubo op 14-08-2017 21:03

Ik vind dit niet erg verhelderend."...een aanwijzing dat ze in werkelijkheid door antifa waren ingeschakeld......"?De geschiedenis leert dat meestal rechtse krachten hun voordeel doen met dit soort conflicten al is het in west europa inderdaad wel het geval dat antifascisten erop uit zijn de confrontatie aan te gaan.Hoe het in Amerika is,weet ik niet,maar het zou best wel eens zo kunnen zijn dat wat van die rechtse groepjes zich daar sterk genoeg voelden om zelf het initiatief te nemen.Die man die er met zijn auto op in reed,lijkt meer in een impuls gehandeld te hebben.In zijn gevolgen is het natuurlijk een terroristische daad,maar het wordt wel een beetje demagogisch uitgebuit.Het is natuurlijk zo dat de overwinning van Trump deze groepen het gevoel heeft gegeven dat ze sterk staan,maar Trump zou er versandig aan doen zich nadrukkelijk te distantieren van iedere suggestie dat hij als president van de steun van fascistische knokploegen afhankelijk is.Dat heeft hij intussen overigens ook gedaan,maar je vraagt je toch af in hoeverre hij er zelf met zijn hoofd bij is.

Atina op 15-08-2017 00:22

Onder ;leiding van hitler obama   https://www.obama.org/    let op dat handgebaar   en let erop dat hij zich nog steeds president obama noemt 

En deze bij zijn eiondspeech :  https://www.youtube.com/watch?v=76rpXrnGKOM      Een hitlergebaar van obama  

 

En dat kwam na aanleiding van dit artikel van een onderzoeker  :  http://www.wimjongman.nl/nieuws/2017/saboteurs/saboteurs1.html    

 ------ Geen hoofdletters

 

En dat deed me weer denken aan die joodse jongen die zei dat obama de oorlog zal ontketenen :  https://www.youtube.com/watch?v=jisGSNg7KtI

Bundy op 15-08-2017 14:49

Aan alle reageerders ; van dit type guillotine hebben de Amerikanen er inmiddels honderden voor  in hun Fema-kampen .   De foto waarop Joe Biden er éen lachend inspecteert is van internet verdwenen .

http://www.tomsachs.org/work/chanel-guillotine-breakfast-noo 

JamesTKirk op 15-08-2017 14:52

Wat ik zag was ultra rechtse haat.

Elke vorm om dit in de schoenen van links te schuiven is ontkennen wat er werkelijk is gebeurt.

We klagen en schreuwen als de islam geweld gebruikt, en nu praten we datzelfde geweld goed.

Links of rechts allemaal fout

Religie (elke vorm) is de voedingsbodem van dit soort haat.

En ik wordt gewoon misselijk hoe mensen proberen hun eigen straatje schoon te vegen.

Die idiote Trump voorop.

 

Witte Veder op 15-08-2017 17:50

@JamesTKirk op 15-08-2017 14:52

Vergel. Deut.6-4-7 / Deut. 10:12 / De opdracht van God is God boven alles lief te hebben. Maar ook de naasten als jezelf.

Dat is sowieso moeilijk voor alle mensen, zowel voor niet-gelovigen als ook voor de mensen die een Godsdienst aanhangen.

Ik vind het tekort door de bocht om alleen de Godsdienst als de enige schuldige aan te wijzen. Dat er verschillen in leerstellingen bestaan staat buiten kijf. Maar ook bijvoorbeeld het Communisme en het "Vrijheid, Gelijkheid en Broederschap' een slogan van de revolutionairen (Frankrijk) is allemaal niet zonder bloedvergieten geweest.

Men wil altijd een zondebok hebben. En dáár moeten we vanaf!

Rebellio op 15-08-2017 18:10

Nou James T Kirk gaat u nu maar wat nieuwe sterrenstelsel ontdekken want uw redenering klopt van geen kanten...

JamesTKirk op 16-08-2017 09:42

Niemand wordt geboren als racist.

Dat gebeurt na " opvoeding"

Amerika stond men met bijbels te zwaaien en kruizen te verbranden toen ze mensen die ze niet waardig achten ophingen.

In het MO gebeurt het met de koran in de hand.

Zelfs christenen noemen deze gebeurtenis een gevecht tussen satan en god.

De meeste  vormen van racisme hebben geen voedingsbodem meer als er geen religie meer was.

1tekst uit de bijbel halen verhuld niet dat de bijbel enorme groepen mensen veroordeeld die niet bij het christelijke clubje hoort.

Doordat mensen (die meestal niet blank waren) andere religies hadden was de zwarte mens al snel "ondergeschikt"

En dat geldt voor alle grote religies.

Nee misschien is religie niet de enigste reden, maar zeker de grootste reden.

Zo nu nog even een sterrenstelsel opzoeken......

Robie op 16-08-2017 10:58

JamesTKirk op 15-08-2017 14:52Wat verwachten ze dan die "linkse"  betogers dan,gezellig een bqq ?Je weet als je een tegen demo houd (wat ze ook altijd doen) is dat er klappen vallen,zie je ook in Nederland,Duitsland elke rechtse of anti immigratie demonstratie komen die linkse figuren de boel weer verzieken,nu krijgen ze zelf klappen en dan gaan ze zielig lopen janken ??.

Zijn niet mijn types die daar rondlopen,maar ze hebben recht erop net als elk ander,kan en wil je ze deze recht niet gunnen ben je zelf net zo.
Ga je erheen voor een tegen demo zoek je de ellende zelf op,je bent er dan zelf schuld aan.
 
onlangs een pro Trump demo in New York,tientallen pro Trump demonstranten en honderden tegen,en die delden ook alle klappen uit,dezelfde in Texas maar daar waren de pro Trump demonstranten gewapend met semi automatische wapens...........en niet een linkse tegenstander met losse handjes was er te vinden..........
Henk op 16-08-2017 11:49

“Niemand wordt geboren met haat voor een ander persoon vanwege zijn huidskleur, zijn achtergrond of geloof. Mensen léren te haten, en als ze kunnen leren te haten, dan kunnen ze ook leren lief te hebben. Want liefde is natuurlijker voor het menselijk hart dan het tegenovergestelde.”  Nelson Mandela

Een ander geluid op 16-08-2017 16:45

Robie op 16-08-2017 10:58

Daar sluit ik me helemaal bij aan !!!

JamesTKirk op 17-08-2017 10:05

@robie

Dat heet tegengeluid.

Ik vind trouwens links en rechts zo gek als een deur.

Weg blijven omdat zaken uit de hand kunnen lopen.....

Sorry hoor, maar als in mijn stad een demonstratie zou plaatsvinden met nazi vlaggen (wat hier niet mag)

Ga ik ermaar toe om een tegengeluid te laten horen.

Als alle vrijheidstrijders net zo dachten als jij spraken we hier duits.

En hadden de gealieerden beter thuis kunnen blijven.

Ik keer niet de wijze goed hoe links de boel aanpakte, maar thuisblijven omdat je bang bent voor excalatie is gewoon je kop in het zand steken

Witte Veder op 17-08-2017 14:49

Waarom het gevaar opzoeken met gevaar voor eigen leven? Met demonstraties is het wel zo, van welke kant het ook komt, het gemakkelijk kan escaleren. Paniek kan van de ene mens ook gauw naar een andere mens overslaan. Massapschychose kan heel gevaarlijk zijn. Het geobserdeerd zijn door een bepaald idee(racistisch vaak / of om haat-ideologische gronden IS/Nazi's). Ik huiver al als ik dat alleen al op televisie zie. Het is meer dan beangstigend. Wat zou ik daar moeten zoeken? Ik wil niet de haat die ik daar soms in de ogen van mensen zie.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl