HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Putin: ‘Paus Franciscus is geen man van God’

Leider Katholieke Kerk wil zo snel mogelijk federale EU-superstaat met onbeperkte islamitische immigratie, één-kind politiek voor de blanken, een Centrale Bank voor de wereld, en uiteindelijk een wereldregering

President Vladimir Putin en paus Franciscus hebben hemelsbreed verschillende ideeën over de toekomst van de wereld.

De Russische president Vladimir Putin heeft als enige wereldleider hardop uitgesproken wat veel christenen, ook katholieken, eveneens denken: ‘Paus Franciscus is geen man van God, althans, niet van de christelijke God. Niet de God van de Bijbel. Hij droomt van een wereldregering en een wereldwijd communistisch onderdrukkend systeem.’

 

‘Paus Franciscus gebruikt zijn platform om overal ter wereld aan kwetsbare mensen een gevaarlijke extreemlinkse politieke ideologie op te dringen, mensen die hem vertrouwen vanwege zijn positie... Maar we hebben eerder in de communistische staten gezien (en nog steeds in bijv. Noord Korea) dat dit systeem niet verenigbaar is met het christendom.’

EU-superstaat en wereldregering

De eerste Jezuïtische leider van de Katholieke Kerk onderstreepte met tal van uitspraken dat hij één van de belangrijkste centrale figuren in de globalistische ‘Nieuwe Wereld Orde’ is. Zo pleitte hij voor de oprichting van een wereldwijde Centrale Bank en financiële autoriteit, en verklaarde hij later dat ‘de Amerikanen voor hun eigen bestwil zo snel mogelijk door een wereldregering moeten worden geleid.’

Franciscus riep de EU op om op korte termijn één federale Superstaat te vormen, met één centrale regering. Ook is hij een groot voorstander van de massale immigratie van miljoenen moslims uit Afrika en het Midden Oosten, en wil hij tegelijkertijd dat de blanke bevolking in het Westen -net als in het verleden in China- een één-kind beleid adopteert. Vorig jaar april vroeg hij vergeving aan alle moslimmigranten omdat Europa hen niet genoeg welkom zou heten, en hen niet meteen het recht op al onze welvaart en voorzieningen geeft.

Islamisering in gevaar, en moslim terrorisme ‘bestaat niet’

In juli waarschuwde de paus voor een ‘zeer gevaarlijke alliantie’ tussen Trump en Putin, omdat daarmee de enorme immigratiestroom naar Europa – letterlijk door hem toegejuicht als een ‘Arabische invasie’- en de islamisering van ons werelddeel in gevaar zou worden gebracht, en er een alliantie dreigde te ontstaan die de islam zou kunnen verslaan. De Europeanen moeten zich volgens hem geen zorgen maken over de islam, maar over de ‘ecologische crisis’, die weliswaar wetenschappelijk zeer omstreden is, maar ‘om ideologische standpunten en economische belangen niet ontkend mag worden’.

In februari beweerde Franciscus dat het moslim terrorisme ‘niet bestaat’, dat alle religies vrede promoten, en dat ook het christendom en Jodendom gewelddadige fundamentalisten herbergt. Hij kon echter niet één voorbeeld noemen van een dodelijke zelfmoordaanslag op burgers gepleegd door ‘Jezus is Heer’ schreeuwende christenen, of ‘HaShem is de grootste! krijsende Joden.

‘ISIS net als Jezus’

In het voorjaar van 2015 vergeleek Franciscus in een interview met de Franse krant La Croix ISIS zelfs rechtstreeks met Jezus: ‘Het klopt dat het veroveringsconcept inherent is aan de ziel van de islam. Het is echter ook mogelijk om dit doel uit het evangelie van Matteüs te halen, waar Jezus, in termen van hetzelfde idee van verovering*, zijn discipelen naar alle volken stuurt.’ Daarmee stelde hij de opdracht van Jezus om alle volken in Zijn naam de dopen (Matt.28:19) gelijk met het bevel van Allah en Mohammed om alle volken met misleiding, dwang, geweld, oorlog, moord en terreur te dwingen zich tot de islam te bekeren.

Idee van persoonlijke relatie met Jezus ‘gevaarlijk en schadelijk’

Tijdens een kerkdienst in Rome vertelde hij zijn toehoorders dat het idee van een ‘persoonlijke relatie’ met Jezus ‘gevaarlijk en schadelijk’ is.

Dat doet sterk denken aan een van de redenen waarom het christendom in (neo-) communistische staten zoals China en Noord Korea wordt onderdrukt: het concept dat een mens niet in alles onderdanig hoeft te zijn aan een (politieke en religieuze) menselijke autoriteit, maar dat daar een God boven staat. Ook Franciscus lijkt –overigens zoals de meeste van zijn voorgangers in de historie- te vinden dat gelovigen zich in eerste instantie moeten schikken naar wat hij zegt dat ze volgens God wel of niet zouden moeten doen.

Franciscus in select gezelschap van George Soros en Bill Gates

Putin, zelf een orthodoxe christen –en vermoedelijk mede daarom zo gehaat door de Westerse elite-, uit maar zelden rechtstreeks kritiek op buitenlandse leiders, en geeft doorgaans de voorkeur aan (stille) diplomatie. Paus Franciscus is naast de ultralinkse globalist en miljardair George Soros, die er dezelfde (waan)ideeën over Europa en de wereld op nahoudt, een ander die fel door de Russische president werd bekritiseerd. Hetzelfde geldt voor Jacob Rothschild en Bill Gates.

Katholieke lekenleiders: Extreemlinkse paus niet legitiem

Een groep katholieke lekenleiders heeft president Trump gevraagd om onderzoek te doen naar diverse bronnen en bewijzen –waaronder WikiLeaks emails- waaruit zou blijken dat president Obama, Hillary Clinton en multimiljardair annex globalist George Soros verantwoordelijk zijn voor een coup in het Vaticaan, waardoor ze paus Benedictus in 2013 tot aftreden dwongen, en hem vervingen door de extreemlinkse paus Franciscus. Die viel vervolgens vooral op door zijn afbraak van traditionele katholieke waarden, zijn knieval voor de islam, zijn Marxistische ideeën voor de wereldeconomie, zijn steun voor de oprichting van een VN-wereldregering, en het virulent promoten van de massale immigratie van miljoenen moslims naar Europa.

‘Benedictus is vervangen door een paus wiens duidelijke missie is een spirituele stem te geven aan de radicale ideologische agenda van internationaal links. Het pontificaat van paus Franciscus heeft daarna talloze keren zijn eigen legitimiteit in twijfel getrokken,’ aldus de bezorgde katholieke leiders in hun brief aan Trump.

‘Wij blijven verbijsterd door het gedrag van deze ideologisch geladen paus, wiens missie lijkt de seculiere agenda’s van links te bevorderen, in plaats van het leiden van de Katholieke Kerk in haar heilige missie. Het is simpelweg niet de juiste rol van een paus om dermate met politiek bezig te zijn, dat hij nu wordt gezien als de leider van internationaal links.’

 


Xander

(1) YourNewsWire
(2) Afbeelding:
http://www.kremlin.ru/events/president/news/49681/photos / Auteur: Пресс-служба Президента Российской Федерации ; President of the Russian Federation / WikiMedia Creative Commons Attribution 4.0

 

Zie ook o.a.

15-07: Vaticaan verkettert blanke evangelische christenen als onwetende eindtijd fanatici
10-07: Paus Franciscus: ‘Gevaarlijke alliantie’ VS en Rusland bedreiging voor immigratie (/ Vaticaanse leider hamert op oprichting federaal Europa)
22-04: Paus tegen migranten: Vergeef ons dat wij jullie niet genoeg welkom heten (/ Franciscus vindt dat alle migranten recht hebben op Europese welvaart en voorzieningen)
05-03: Paus spreekt van Arabische invasie van Europa en juicht die toe
19-02: Angela Merkel en Paus Franciscus: Moslim terrorisme bestaat niet (/ Franciscus: er is geen islamitische, maar een ecologische crisis)
03-02: WikiLeaks: Obama, Clinton en Soros dwongen paus Benedictus tot aftreden

2015:
28-09: Paus pleit in VS voor globalisering en immigratie en bidt opnieuw tot Allah
28-03: Paus Franciscus: Wrede geweld van terrorisme moet worden bestreden met liefde (/ Bijbelboek Openbaring: Ideologie van ‘antichrist’ niet gestopt door liefde, maar door ‘vuur en zwavel’)
11-01: Eén-wereld-religie: Paus verklaart dat alle geloven naar zelfde God leiden

2014:
30-11: Paus Franciscus bidt in moskee Istanbul tot Allah en Mekka
09-09: Paus Franciscus en Shimon Peres praten over Verenigde Naties van Religies

2013:
27-11: Paus Franciscus roept op tot socialistische Nieuwe Wereld Orde

18-10: Bisschop Fellay, hoofd Orde van Pius, suggereert dat de Antichrist nabij is (‘We zijn nu al doodsbang voor paus Franciscus’)
12-06: Zenith 2016 (8): De rol van de laatste paus in de Nieuwe Wereld Orde
10-06: Paus Franciscus wil vredesconferentie drie grote religies in Rome 
11-04: Secretaris-generaal VN: Paus Franciscus spirituele leider van de wereld
15-03: Zal paus Franciscus het christendom en de islam samenvoegen?
14-03: Franciscus van Assisi voorspelde paus die vernietiging zal brengen

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.


Reacties

Pagina123
daantje op 08-08-2017 23:07

Die auteur die met die Putin uitspraak op de proppen komt spuwt de een na de andere disinfo uit, de nieuwe Sorcha Faal. Onzinverhaal.  Verder ben ik het helemaal met dit stuk eens, maar dat Putin dit gezegd zou hebben is waarschijnlijk niet waar.

mientjei op 09-08-2017 00:54

@ Bibi 22.00  "het westen " is niet decadent, en zeker niet decadenter dan de rest

ben je zo n blanke zelfhater misschien?  

5318537 op 09-08-2017 00:56

Het is maar hoe (echt) christelijk men is,waarbij deze paus als duur voorbeeld wel de kroon spant met zijn satanse voorliefdes.          Iets sadisties door corruptie als zware teleurstelling is het tegenstemmen in de tweede kamer over een voorstel van Dion Graus (PVV) en Esther Ouwehand (PvdD) om een bestaand ontsnappingssysteem verplicht te laten stellen zodat niet weer 200.000 dieren per jaar levend verbranden in een brandende stal.       De laatste stalbrand kostte 20.000 varkens hun leven.           Was het opzet voor verzekering (?) omdat deze en andere dieren gewoon als materiaal worden gezien.

En het voortel kwam er niet door omdat de christelijke partijen CDA,CU,en de SGP,evenzo VVD en D66 tegen stemden.( )     Motie verworpen.     (Satans(kerk)

De vleeslobby heeft succes geboekt.         200.000 dieren,en dat voor wat geld.       Er bestaat al een goed werkend systeen wat werkt voor varkens (het meest inteligente huisdier),maar ook voor kippenschuren.       Video link van het systeem   https://www.youtube.com/watch?v=bhs7nCcJJiI

Witte Veder op 09-08-2017 02:10

Zoek de verschillen tussen em paus Benedictus XVI en paus Franscisus.

Er zijn katholieken die de laatste niet de ware paus vinden en hem alleen paus Bergoglio noemen. Dat zegt wel iets over hoe men over paus Bergoglio staan. De kritieken, ook onder katholieken zijn niet mals. Andere katholieken hadden weer veel meer kritiek op de toenmalige paus Benedictus XVI.

Inmiddels zijn we een paar jaar verder. Paus Fransciscus brengt heel veel verwarring onder de gelovigen, niet alleen in Europa, maar ook in Argentinië zelf.

vlokje op 09-08-2017 04:04
Hans van Tamelen alias Jack Terrible op 08-08-2017 21:03

De Paus zie ik als de Hoer van Babylon. Want de godin van Babylon is als de godin van Rome,Maria.    

ik zie de overeenkomst met de baal verering nimrod vrouw met zoon tammu die samen weer cupido op de wereld zette uit incest verwekt.        

Ik denk dat Rome zal vallen omdat de Openbaring zegt dat de vrouw die gij gezien hebt, de Hoer van Babylon, een stad is. Rome.

jaaaa tuurlijk 

De Hoer van Babylon speelt de hoer met de koningen van de aarde. Dat is de Paus natuurlijk.

in de middeleeuwen was dat over duidelijk  

De Paus is dronken van het bloed van Heiligen en gelovigen die geslacht zijn.

inderdaad  dronken van hun heiligen en verafgoden van mensen die tekst staart mij al jaren aan

bedankt, ben toch nog niet gek. zou deze verwisseling  van personages de beet in jezus hak zijn? waarna de kop vermorzeld wordt.  maria en jezus hebben dit mogelijk gemaakt, want die, andere moeder met kind bestond toen al 1000de jaren, moet wel een geschénk voor satan zijn, oudste religie (zelfs ouder dan het jodendom) in een nieuw jasje, zeker plan van God! , maar hoe?


Vlokje en allen:

Inhoudelijke geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Mod.

Iansnuco op 09-08-2017 04:09

De paus, volgens alle reformatoren de anti-christ. Dit bewezen de reformatoren door bijbel plaatsen maar vooral door specifieke hoofdstukken uit het bijbelboek openbaring, de hoofdstukken 13 en 17. 

Dus niets nieuws onder de zon. Door de eeuwen heen hebben pauzen getracht dit te ontkrachten, door misleiding en onderdrukking en het verbieden te lezen van de bijbel door rooms katholieken. Maar er staat er Een boven. 

Het einde van deze tijdsbedeling waar we nu in zijn lijkt aanstaande, niemand weet wanneer dit is, maar het lijkt niet ver weg.

Grote gebeurtenissen zullen elkaar opvolgen, verwoesting van het RK en haar wereldoverheersing zal ten einde komen om nooit meer terug te keren, waar men zich in de toekomst zal afvragen hoe het mogelijk is geweest dat dit rijk zoveel macht had en voor zovele eeuwen, maar dit alles in de raad Gods. 

Laat ons berusten in deze raad.

maria op 09-08-2017 08:30

Benny op 18.47

Wie de anticrist moet zijn/worden is mij nog niet duidelijk, hij kan pas actief worden als de christenen van de aarde zijn weggenomen ( opname )

Wol op 09-08-2017 09:35

De paus is niet `geen man van God`, hij is de antichrist als dat nu nog niet duidelijk is! De paus heeft geen leer, het scheelt hem niks, rome hoereert met alle valse godsdienst die er maar bestaat als het de leer van Jezus Christus maar niet is! En putin hoort ook bij de koningen die hun kracht en macht aan het beest overgeven! Trap er niet in het is allemaal show, fake en bedrog! de één zegt dit de ander dat maar ze dienen allemaal hetzelfde belang! Politiek is verraad, een middel om het volk zoet te houden, maar de echte besluiten zijn allang genomen! 

Rom op 09-08-2017 09:38

Hééé zien jullie Openbaringen 13 dan niet werkelijkheid worden?Dan moet je wel stekelblind zijn!

Even terzijde: Deze paus is een vrijmetselaar!!

Marinus Ferdinand op 09-08-2017 10:13

@Moderator.

Dank.

Ik heb besloten me teru te trekken omdat ik de teneur van de site te radicaal vind, en de kritiek op de RK kerk, buiten proportioneel.

Dag vogels, dag bloemen, dag beste mensen.

Jerommeke op 09-08-2017 10:42

Er is volgens mij geen enkele Paus geweest die een man van God was.

De Paus is per definitie de tegenpool van alles waar God voor staat.

roodborst op 09-08-2017 10:51

@karel op 8-8 je bent wel erg dom  om dit te zeggen . Je uitlating zegt wel dat jij het woord god wel kan spellen maar niet begrijp wat de mening van het woord is

Virgo op 09-08-2017 11:04

Laat je niet bespelen. Het politieke, religieuze en commerciele systeem wordt geregeerd en gecoordineerd door Satan. Zijn overgebleven tijd wordt steeds korter. Zijn hoop was al vervlogen na de eerste leugen in de tuin van Eden maar helemaal toen Jezus de dood had overwonnen. Laat je dus niet gek maken. 

Willy op 09-08-2017 11:27

Deze Paus is een valse profeet die een moreel relativisme invoert in de Roomse kerk en hij heeft al veel meer rechtse kardinalen ontslagen!!! Shalom

Qromwel op 09-08-2017 12:49

Singleman op 08-08-2017 21:37: Met Nostradamus kun je alle kanten op. Met Nostradamus meer mans!

Qromwel op 09-08-2017 12:54

Abel op 08-08-2017 22:00: Als hij de lagen- en koppenmaat maar goed in de gaten houdt en onder de lijn metselt. En niet vergeet de stand van de profielen te controleren! Ik heb ook gemetseld.

Tom op 09-08-2017 12:57

Marinus Ferdinand op 09-08-2017 10:13, zei:

"de teneur van de site te radicaal"

Deze site geeft zonder te verbloemen weer wat er op het  wereldtoneel speelt, een compliment aan Xander! als je daar niet mee om kan gaan dan is de MSM zoals NPO zenders en de NOS het juiste nieuwsmediums voor jou gelijke aan de fabeltjeskrant.

 

Enige nuancering is gewenst. Er zijn ook integere katholieke gelovigen, daar zou ook rekening mee gehouden mogen worden in de veelal harde reacties. Mod.

Lodewijk op 09-08-2017 13:37

De ware Kerk is niet van deze wereld. "Mijn Koninkrijk is niet van deze wereld" zei Jezus. "Kerk" komt van het Griekse "ἐκκλησία, ας, ἡ" wat "Gemeenschap" -of "Gemeente"- "van Christelijke gelovigen" betekent. Het is een geestelijke gemeenschap. Ook wel "het Jerusalem van boven" genoemd omdat het een gemeenschap van Gods vrede is.  Er staat ook dat God niet woont in tempels gemaakt van steen. Diegenen die geloven zijn de tempels van God. Hun lichamen en geesten -bewustzijnen- zijn de geesten en bewustzijnen die God ervaart te hebben als mens. Daarom staat er dat onze geesten en lichamen niet van ons zijn maar van God. Het is God Die ervaart mens te zijn als wij:

"Of weet gij niet, dat ulieder lichaam een tempel is van den Heiligen Geest, Die in u is, Dien gij van God hebt, en dat gij uws zelfs niet zijt?

Want gij zijt duur gekocht: zo verheerlijkt dan God in uw lichaam en in uw geest, welke Godes zijn." 

~1 Korinthiërs 6:19-20

http://www.statenvertaling.net/bijbel/1kor/6.html

Singleman op 09-08-2017 13:46

Qromwel, ik weet niet wat ik aan Nostradamus heb, ik volg liever mijn eigen intuitie in die dingen....

Een ander geluid op 09-08-2017 14:01

Marinus Ferdinand op 09-08-2017 10:13

Ik heb besloten me teru te trekken omdat ik de teneur van de site te radicaal vind, en de kritiek op de RK kerk, buiten proportioneel.

Beste Marinus Ferdinand,

Ik hoop, dat je nog eens kan nadenken over je besluit !

Ook ik heb als RK kritiek op de persoon van deze Paus. Maar je kan de zaken ook van elkaar scheiden; de Kerk en het ambt van de Paus zijn een ding, de persoon en de invulling van dit ambt is een ander ding. Wat mij betreft is "Zijne Heiligheid", niet onaantastbaar en boven iedere kritiek verheven. Dat was 100 jaar geleden zo. Nu worden ambtsdragers terecht beoordeeld op hun functioneren. Niet alleen de Kerkelijke, maar ook de politieke. Vroeger stonden pastoor, dokter en de burgemeester op een voetstuk en waren verheven boven het "gewone volk". Om niet te spreken van hen, die nog hoger op de maatschappelijke ladder stonden. Nu heeft zo ongeveer 50% van de bevolking een gelijkwaardige opleiding (HBO / WO). Dus we moeten af van de idee dat de elite weet wat goed is voor het volk. De meesten hebben hun mandaat misbruikt en van de samenleving (en Kerk) een puinhoop gemaakt. Respect krijg je niet langer automatisch op basis van je functie, maar moet je verdienen op basis van je handelen............

Bij mij staan Kerkelijke en politieke leiders niet meer op een voetstuk, zij zijn slechts Primus Inter Parus (eerste onder zijn gelijken). Niets meer en niets minder. Wat mij betreft zou ik in ieder TV praatprogramma de heren Rutte, Bergoglio enz. graag eens de maat nemen !!!

diem op 09-08-2017 14:06

Verwijderd, dit hoort thuis op het Geloofsforum. Mod.

Witte Veder op 09-08-2017 14:14

Naar het geloofsforum, zie onder het artikel bij siteregels. Mod.

Singleman op 09-08-2017 14:48

Alléé, Marinus, dat vindt ik spijtig, dat je daarvoor weg gaat blijven.... freedom of speech is belangrijk, als dat niet meer kan, dan pas krijgen we de ergste dictaturen te verduren.

Marinus Ferdinand op 09-08-2017 15:44

@Een ander geluid.

OK, ik al er over nadenken.

Natuurlijk moet (zware) kritiek mogelijk zijn, en vind ik dat aanvaardbaar. Maar ivm RK kerk met een zekere frequentie over anti-christen, valse profeten, hoeren van babylon, en satanische maffiafiguren spreken, is wel extreem.

Met vriendelijke groet.

MF

vlokje op 09-08-2017 16:35

xander mag ik Marinus Ferdinand op 09-08-2017 10:13 een hart onder de riem steken.

een aanval op de rk moet je niet persoonlijk nemen, wees kritisch ipv beledigd, ik zie xander nieuws als opbouwend voor mij persoonlijk 

ik ben protestant opgevoed, en daarom is mijn denk wijze is protestants , ik ben ook zeer kritisch naar mijn eigen achtergrond, ik het begin voelde ik mij ook een ketter als dingen niet rijmen en ik zo mijn eigen gedachten kreeg.

alle afscheiding van de rk hebben hun wijsheid daar ook vandaan, het zit m īn de leer niet in de kerk of religie.

zet die gevoelens aan de kant, je heb een goede stuk hersenen gekregen, laat je door de kerk,pastoraal medewerker dominee, pastoor en paus geen hap klare brokken meer vorzetten, je gedachten worden gestuurd door de hg, de meeste mensen en organistatie's zijn stoor zenders.

voel je namens ons niet beledigd, want dan houdt je op met naar de waarheid zoeken, zelfs de grootste kriticus op de rk kerk gunnen dat jou niet zou dat niet op hun geweten willen hebben

Dank Vlokje.

Het beheer heeft ook al een opmerking gemaakt ten aanzien van integere katholieke gelovigen, die zich terecht aangevallen voelen als er wordt gesuggereerd dat de paus de antichrist , de valse profeet of van de duivel is.

Allen: houd rekening met de woordkeuze in uw schrijven, u kunt uw mening geven zonder onnodig te kwetsen. Mod. 

Qromwel op 09-08-2017 17:03

Bij de pauskeuze wordt in het conclaaf gebeden om steun door de Heilige Geest. Als men dan gelooft, dat (mede) daardoor de keuze tot stand is gekomen, met welk recht treedt dan de gekozen paus af om een andere keuze te (kunnen) maken? De vraagt rijst (bij mij tenminste) wat heeft zich achter de schermen afgespeeld, waarover de broeders & zusters in De Heer in het ongewisse gelaten worden?

Hoeder op 09-08-2017 17:11

Deze paus is een echte Jezuiet, dus volstrekt onbetrouwbaar. Vanaf het begin was duidelijk dat dit een foute man is. Helaas bezit hij veel macht en vele katholieken zullen de "stedenhouder" van Christus blind volgen. In concreto is dat pure zelfmoord voor blanke christen. Doodeng deze gek.

Sjakie op 09-08-2017 17:25

@Abel; Jezelf in het occulte verdiepen is demonische banden oplopen; oftewel een vloek of vloeken over je afroepen.

Sjakie op 09-08-2017 17:36

@Abel, Ps, die banden kun je laten verbreken in de naam van Jezus Christus door bevrijdingspastoraat bij bijvoorbeeld iemand als Wilkin van de Kamp. Google zijn naam maar eens of google maar eens : Vrij Zijn

Een ander geluid op 09-08-2017 17:37

Marinus Ferdinand op 09-08-2017 15:44

OK, ik al er over nadenken.

Fijn, dat te horen ! 

Het is mooi, dat u erg loyaal bent aan- en veel vertrouwen heeft in de RK Kerk. Voor iemand, die zich erg verbonden voelt met de RK Kerk kunnen bepaalde uitingen erg kwetsend zijn. Maar zoals u weet, is de ketting net zo sterk als de zwakste schakel. Naast veel goede en integere geestelijken heeft de RK Kerk helaas ook de nodige zwarte schapen in zijn gelederen. De vele misbruikschandalen zijn daar een voorbeeld van. Zoals u weet, zijn op de aarde de krachten van het licht en de duisternis met elkaar in gevecht. Ieder mens maakt elke dag keuzes die goed of minder goed zijn. Soms op een onbeduidend niveau en soms kiest men partij op hoofdniveau (Licht en duister). Dat men een functie heeft in de RK Kerk en wellicht zelfs één hoog in de hiërarchie, betekent niet per definitie dat men hierdoor ook een goed mens en/of RK geestelijke is, die het licht dient. Het ambt verleent de drager geen absolutie en maakt van iemand ook niet automatisch een dienaar van het licht. Het zijn de handelingen die bepalen wiens kant men gekozen heeft; die van God of die van de gevallen engel. Ik vrees, dat tot in de hoogste regionen van de kerk sommige personen niet de God van Licht en Liefde dienen......

Daarom moeten we kritische geluiden, hoe kwetsend ook, objectief onderzoeken. Er valt daarover genoeg op internet te vinden. In de middeleeuwen dachten slechte en zondige mensen de gevolgen van hun (wan)daden te kunnen afkopen met een aflaat. Even de knip trekken en zonder spijt en berouw lekker op de oude voet verder gaan. Ik heb betaald en mijn plaatsje in de hemel is verzekerd. Zo werkt het dus niet. Net zomin als God er met een filter voor zorgt, dat alléén goede en integere mensen hoge politieke- of kerkelijke posities kunnen verwerven. Ook mensen die de duistere agenda dienen, schoppen het ver in het maatschappelijke, politieke en kerkelijke leven. Daarom mogen we ons niet blindstaren op het ambt, maar moeten we de ambtsdrager beoordelen op zijn handelen !!!

Witte Veder op 09-08-2017 18:55

@Moderator, Geachte moderator.

Ik Weet niet wat ik verkeerd doe. Het artikel gaat min of meer over het geloof, al is het wat zijdelings. en dan verwijzen naar het geloofsforum? Daar wordt verder nog niet op gereageerd, sinds ik daar 2 reacties heb geplaatst. Ik vind dit heel vreemd. Ik heb me al drie keer laten inschrijven. Moet je per artikel inschrijven? Ik begrijp het niet. Ik kan reageren, maar er staat zowel boven als hieronder dat ik niet ben ingelogd. Volgens mij kan ik beter nu al stoppen. Dit heeft zo totaal geen zin en werkt frustrerend.

Misschien moet men deze website wat vereenvoudigen en overzichtelijker maken. En mensen gelegenheid geven alleen de dag zelf te reageren en bijvoorbeeld niet meer dan 2 reacties te mogen plaatsen. Dat leert ons weer om meer zelfbeheersing ook aan de dag te leggen. Sommigen reageren zeer hard en ongenuanceerd. Heel jammer.

Voortaan vul ik nergens meer in dat ik op de hoogte wil worden gehouden. Want ik krijg dan soms te veel emails binnen. En het staat hier dan ook onder. Ik vind het dan wel weer. Met vriendelijke groet, Witte Veder.

 

U hoeft zich niet in te schrijven om te posten. Plaats uw nicknaam en uw email, verder niets en post uw reactie. Vink niet aan hou mij op de hoogte. Mod.

Witte Veder op 09-08-2017 19:21

@Jerommeke - 09:08-2017 / 10:42 uur.

Ik ben het niet met u eens dat er nooit pausen zijn geweest die geen mannen van God waren. Er zijn zowel goede als slechte pausen geweest. Persoonlijk heb ik veel meer moeite met de huidige paus Franciscus dan met de vorige pausen. Er is heel veel kritiek onder vooral orthodoxe kathlieken én orthodoxe protestanten. Ook in Argentinië staat is hij niet onomstreden en staat hij onder kriitek van zijn landgenoten. Soms lijkt of hij een dubbele agenda heeft die te maken heeft met een één-wereld-religie en een Nieuwe Wereld Orde (N.W.O.).

Witte Veder op 09-08-2017 19:30

@Marinus Ferdinand,  De kritieken op zowel protestantchristenen en en op katholieken is de laatste jaren ook veel harder geworden en deze taal komt vaak van toch heel vaak van meer extreem protestantse groeperingen.  Ik deel uw mening wat dat betreft. De Pinkstergemeente dragen hier en daar ook die gedachten uit van de Hoer van Babylon m.b.t. tot het Vaticaan en de paus.

Getuigen van Jehovah drukken zij zich wat beschaafder uit, maar ook zij delen soms venijnige tikken uit naar de R.K. Kerk. Het zijn sowieso wederzijdse vijanden omdat ze tegengestelde leerstellingen hebben en dat verdraagt elkaar niet.

Wardje op 09-08-2017 19:41

'Pants on fire', broek in de hens, zo politifact.com over het bericht over de zogenaamde uitspraken van Poetin. Met andere woorden: fake, iedereen in de val gelokt. Daan had het bij het rechte eind. In 2013 heeft Poetin paus Franciscus trouwens juist wél "een man van God" genoemd.  Over de zin "Tijdens een kerkdienst in Rome vertelde hij zijn toehoorders dat het idee van een ‘persoonlijke relatie’ met Jezus is." : dit is al op de site ontkracht, toen die 'uitspraak' hoofonderwerp was.  ---   http://www.politifact.com/punditfact/statements/2017/aug/08/blog-posting/vladimir-putin-said-pope-francis-not-man-god-blogg/

Lodewijk op 09-08-2017 21:27

@Wardje

Dank voor die link. Daarmee bevestig je wat ik gisteren al postte 08-08-2017 21:08.

Om links klikbaar te maken, gewoon even de URL markeren (blauw maken) na het posten er van, en zorgen dat hij blauw blijft al je je cursor verplaatst. Als het goed is verschijnt er dan een ikoontje links onderaan (twee schakels). Klik daarop en er verschijnt een paneeltje waarin je de link kan plakken. Klik op "Bijvoegen", dan verschijnt hij zo:

http://www.politifact.com/punditfact/statements/2017/aug/08/blog-posting/vladimir-putin-said-pope-francis-not-man-god-blogg/

Abel op 09-08-2017 21:35

@sjakie: die demonische banden ben ik in het geheel niet bang van. Je in het occulte verdiepen is niets meer of minder dan gebruik (leren) maken van je eigen aangeboren vermogens.  Daar is niets ongoddelijks aan, integendeel! Jezus zelf maakte hier gebruik van, en heeft aangegeven dat wij dat ook kunnen. Alles wat nodig is, is geloof; te weten geloof in het eigen kunnen. Het is dus volstrekt onnodig dit soort banden te verbreken.

Wardje op 09-08-2017 22:19

@Lodewijk op 09-08-2017 21:27: hartelijk dank voor de praktische wenk.  De tweede helft van mijn reactie werd tamelijk betekenisloos doordat enkele woorden ontbraken. Hij moest luiden: Over de zin .  Dit is al op de site ontkracht, toen die 'uitspraak' hoofonderwerp was. 

vlokje op 09-08-2017 22:33

Laat het even rusten Vlokje. Geen katholieke items nu. Mod.

Mijn kunstwerk over Paus Franciscus. Het schilderij is nog niet af. https://plus.google.com/u/0/105792476709984401449/posts/VPEyaQrGiWv

Josef op 10-08-2017 10:19

@Hans van Tamelen alias Jack Terrible op 08-08-2017

Helemaal mee eens het rk. instituut is sinds de oprichting de hoer van Babylon.

De vervolgde kerk in het Romeinse Rijk (n.a.v. de brief aan Smyrna, Openb. 2)http://www.bijbelengeloof.com/index.php?option=com_content&view=article&id=171:de-vervolgde-kerk-in-het-romeinse-rijk-nav-de-brief-aan-smyrna-openb-2&catid=152&Itemid=93

Qromwel op 10-08-2017 10:46

Singleman op 09-08-2017 13:46: Ik denk dat je niks hebt aan Nostradamus (Michel de Nostre-Dame). Een vriendin van m'n zuster zweert er bij. "O, dat heeft Nostradamus allang voorspeld!" Hij voorspelde o.a. dit: Op 11-8-1999 wordt Hendrik de Gelukkige koning van Frankrijk. En in deze eeuw: Hendrik verslaat de Arabieren en bevrijdt Europa van alle indringers. Hendrik verovert Engeland na een aanval met onderzeeboten.  Atlantische broederstrijd tussen Frankrijk en Engeland-Amerika. Amerika verdrijft China uit de Pacific. Hendrik verslaat het Aziatisch-Arabisch invasieleger: 7 miljoen doden en gewonden. Hendrik wordt uitgeroepen tot koning (president) van de Verenigde Staten van Europa. Hendrik neemt de wereldregering op zich en schenkt alle volkeren de aarde. 57 jaar vrede. Uit het boek van Dr. N. Alexander Centurio.

Qromwel op 10-08-2017 12:14

5318537 op 09-08-2017 00:56: Het welzijn der dieren is is alleen van belang voor zover dit samenvalt met het financieel-economische. Verzekering dekt de schade.

Richard op 10-08-2017 12:39

Sinds het lezen van de dode zee rollen, ben ik erachter dat iedereen de kerk van petrus aan het volgen is.

petrus is weggestuurd uit jeruzalem vanwege onenigheid met de gemeente daar, over de manier hoe het leven en het geloof doorgegeven zou moeten worden, ipv de leer die was doorgegeven door jezus

Misschien zou hier eens een stuk aan gewijd kunnen worden? ipv paus bashen?.

b.t.w. ik lees graag de stukken die xander schrijft, vanwege een andere kijk op het nieuws

met vriendelijke groet

Richard

Singleman op 10-08-2017 13:07

Qromwel, ik zei, "ik weet niet wat ik aan Nostradamus heb, ik volg liever mijn eigen intuitie in die dingen...."

Qromwel op 10-08-2017 13:26

Singleman op 10-08-2017 13:07: Ik heb er ook niets aan, maar indertijd interesseerde het mij. Volgens mij is er nog nooit iets van uitgekomen, maar deze eeuw is nog niet voorbij.

don't give up op 10-08-2017 14:48

YouTube: 'Alert Vatican claims Jesus is the son of Lucifer'. Ze verbergen degene die ze werkelijk dienen niet eens meer.

Google afbeeldingen van het Nervi Auditorium in het Vaticaan: Binnenzijde betreft het design van een slang (satan/lucifer), compleet met schubben, ogen, bek met giftanden (podium) en reptielentong (gangpad). 

Marinus Ferdinand op 10-08-2017 16:12

@Josef

@Moderator

@Een ander geluid

Tsja, weeer die hoer van babylon..... Het is goed zo. Ik ben definitief weg!!!!

 

Marinus, we kunnen niet alle reacties aanpassen maar u kunt het ook negeren.

Zie de wijze woorden van Anna, topic VN-sancties-omzeild-Noord-Korea-

Anna op 10-08-2017 08:08

er zijn meer hoeren dan alleen de kerk...... De hoer in de Bijbel is de religie......en die is er in veel verschijnings vormen.

Mod.

Marinus Ferdinand op 10-08-2017 17:47

@Moderator

Ik neem u niets kwalijk, maar mijn besluit staat vast.

Witte Veder op 10-08-2017 18:49

@Moderator, dank voor uw antwoord op mijn reactie op 9 aug. 2017 om 18:55 uur. Ik vink niets meer aan. Scheelt een hoop werk voor iedereen. M.vr.gr., W.V.

Anna op 10-08-2017 20:10

Ja, ik ben soms ook scherp in mijn reacties. Ik zal u uitleggen hoe dat zo gekomen is.

Zelf geloof persoonlijk in de  de Here Jezus als mijn verlosser en middelaar..... ik mag weten dat Hij voor mij gestorven is op Golgotha dat hij mijn zonden heeft weggedragen en dat ik, hoe en wat er ook zal gebeuren op de wereld eenmaal als ik kom te sterven bij hem mag zijn......Dat is het blij  vooruitzicht dat mij streelt..... (Met of zonder een atoombom ) 

Dit persoonlijke geloof heb ik uit de Bijbel, en niet vanuit mijn religie......( alhoewel ik wel religieus opgevoed nen en een trouwe kerkganger ben) Maar  alle religie's of je nu RK. of NH of pinkster gemeente of zevendedag adventisten of gereformeerde gemeente of christelijk gereformeerd of gewoon gereformeerd of evangilisch of oud gereformeerd of oud katholiek remonstrants het zoeklicht, ... en vul maar in wat je dan ook bent.......... een religieuze stroming is " mensenwerk" is een organisatie die door mensen in het leven is groepen, en die fouten maakt. grote fouten soms..... Fouten die het in de weg staan dat mensen persoonlijk tot God komen.... omdat de " leer " daartussen staat.......en dat is kwalijk..... en daarvan was in bovenstaand artikel sprake.... en dan wordt ik fel want het gaat in het geloof om een persoonlijke relatie tussen God en u en mij en alle ander mensen  op de wereld.....

Op grond van de vele verschillende dingen die mensen mij vertelden over religies, ben ik de Bijbel uitgebreid gaan bestuderen en kom ik tot de conclusie dat wat mensen zeggen "ondergeschikt is aan wat God zelf Zegt in de Bijbel......... en dat wil ik hier uitdragen....U kunt mijn bijdragen zien als iets om over na te denken......Soms inderdaad erg fel omdat het volslagen en aanwijsbare dwalingen zijn.......Daar ligt de sleutel;--------- Bijbelstudie... Bijbelstudie en nog eens Bijbel studie en dan zult u zien dat de Bijbel zeer actueel is op dit moment..... 

 Ik heb ontdekt dat God de Vader van onze Here Jezus Christus. Geen fouten maakt....... ... en hij heeft ons Zijn Woord de Bijbel gegeven..... De Bijbel is door God zelf ( zijn Heilige Geest) geïnspireerd.......en door zijn profeten ( mannen van God ) opgeschreven......  Deze mannen manipuleren maar al te vaak...de Bijbel ..... ..... Daarom zeg ik ; toets alles aan de Bijbel....... en door het niet goed bestuderen en de Bijbel als uitgangspunt  te nemen krijg je al de kerkscheuringen.........Naarmate de jaren verstrijken,  ben ik gaan inzien dat in iedere religieuze stroming veel onbijbelse dingen zijn geslopen die tot " waarheid" zijn verheven en daar stel ik me tegen te weer..... ook in mijn eigen kerkgenootschap....... Ook daar zijn vele onbijbelse dingen......... Ik geloof de Bijbel van Kaft tot kaft en nog wel letterlijk ook... want als je de Bijbel niet letterlijk neemt maar er zelf nog dingen moet bij gaan invullen hoe kun je dan zeker zijn van je behoud.....Dan zou God niet betrouwbaar zijn..... nee geloof onvoorwaardelijk wat er staat... !!! Dat is heel wezenlijk.....

En dan staat er een kerntekts in de Bijbel die ik in dit verband graag wil noemen..... dat is Joannes  3: 16.... Alzo lief heeft  God  de wereld gehad dat hij zijn enig geboren Zoon gezonden  heeft , opdat een ieder die in Hem geloofd niet verloren ga maar het eeuwige leven  hebbe....

 • Het is Jezus zelf die die tegen Nicodemus zegt..... dus dat is uit de eerste hand..... een ieder  en daar mag iedereen zijn eigennaam invullen als je in Jezus geloofd dan zul je behouden wordenDit is heel essentieel..... en als dan de paus zegt dat hij een persoonlijk geloof in Jezus niet nodig acht dan spreekt hij tegen wat Jezus zelf zegt...... sorry maar dan liegt hij. en misleid hij mensen (  een paar weken gelden was dat ook op deze site met een brief van een mede werker van de Paus dat we het niet zo nauw moeten nemen met het oude testament..... ook dat is... onjuist.... ) . Juist op dit moment zien we de hele oude Bijbelse profetieën in vervulling gaan...... en daar pas de het huidige wereld gebeuren helemaal in.... 
 • Hoe weten we dat.........?????? . de Bijbel heeft een begin en een eind.... en we dan moeten we weten voor wie de Bijbel geschreven is en door wie en over wie de Bijbel handeld.

De Bijbel is een door en door Joods Boek. Het  is geschreven Door Joden, en geschreven voor Joden en het handeld voor 80% over Joden.....Pas in Handelingen 10 komen wij, de niet Joden erbij.....Wij mogen door ons geloof in de Here Jezus nu Medeburgers en mede erfgenamen zijn van al hetgeen God in Zijn Woord beloofd heeft aan zowel de Joden als aan de niet Joden............En de joden hebben nu al 2000 jaar een stapje opzij moeten doen, en zij zijn verblind voor wie Jezus is om onzentwil zegt Paulus tegen de Romeinen....Maar straks zal Jezus zichzelf met grote glorie in Jeruzalem openbaren aan zijn " oudste broeder"  de joden, en dan zal gans Israël zalig worden dan zullen de schellen  van hun ogen vallen en Hem zien.....en hem aanbidden als hun verlosser daar werkt God met de Bijbel op dit moment naar toe.... 

En wat zien we nu in het wereld gebeuren.... De Here God wend zich in zijn handelen met het wereld gebeuren weer tot de Joden, tot het land wat Hij aan de Joden beloofd heeft , m.a.w. God wend zich tot Israël. Dat lezen we op vele plaatsen in het oude testament.... dat ze terug zullen komen naar het beloofde land...... en dat dit zal gaan  gebeuren zegt Jezus ook tegen zijn discipelen in Matheus 24. Dit geeft aan dat we " in het zogenaamde einde der tijden zijn aangekomen" en alle tekenen wijzen erop dat het niet meer zo lang zal duren voordat God zijn rechtvaardige eindafrekening zal maken met de totale wereld en mensheid en zelfs met de schepping....... En dat is wat we nu zien gebeuren en daar wijs ik steeds op in mijn bijdragen  aan de Xander artikelen..... Om dit te zien is enige Bijbel kennis wel nodig.....

De RK kerk, kortom de religies, weten en of zien onvoldoende of sommige denominaties zien het helemaal niet dat de vervangingsleer een dwaling is.......En dan met name de RK kerk die in feite de oorsprong van de kerk is heeft lang geleden de zogenaamde " vervangingsleer " ( Augustinus) zelf ingesteld, wat, naar we nu weten een grote dwaling blijkt te zijn.....  De RK kerk heeft grote moeite om dit te erkennen.... want dan moeten ze toegeven dat ze veel dingen verkeerd hebben gezien of nog steeds verkeerd zien....en dat valt niet mee....... Ook evenals ( sommige) andere kerken....die glashard de vervangingsleer blijven aanhangen en dat valt ook niet mee want dan moet je tegen je volgelingen zeggen dat je dingen verkeerd doet....... En deze vervangingsleer, druist geheel in tegen het wereld gebeuren van vandaag..... En het wereld gebeuren van vandaag staat letterlijk in de Binbel... helaas geen tijden en exacte plaatsen maar wat er gebeurt kun je zo lezen..... daar komt het beest, de hoer en de antichrist vandaan..... jammer als je de Bijbel noet goed kent want dan mis je veel op dit moment....

Ik ben ook door schade en schande tot deze kennis gekomen... door heel veel te reizen gesprekken te voeren en vooral Bijbel studies, en teksten uit de Bijbel met elkaar te vergelijken.... ( schrift met schrift vergelijke heet dat!!! )     en soms heb ik ook dingen die ik niet goed weet en dan vraag ik aan God of Hij mijn ogen ervoor wilt openen en soms doet hij dat,soms ook niet.......maar jaren later kom je er dan achter dat je het wel goed ziet.....

In de zogenaamde eindtijd staat nadrukkelijk beschreven dat in de laatste tijd van de wereld ( zo hij nu bestaat) de religie.... samen met de wereldlijke machten zullen samenspannen tegen God en zijn werk..... Dit is het zogenaamde Beest en de Hoer..... Dit is voluit Bijbels ik kan  u alleen maar aansporen om het zelf te gaan bestuderen......Dat klinkt inderdaad niet zo lief en vriedelijk maar het hoort wel bij de tijd waarin wij leven......Want deze tijd 2017....is wel tot een grote puinhoop aan het verwonden over de hele wereld.....

Moderator.......; In het stukje wat ik vanmorgen 8.08 uur  schreef ........ over de alliantie tussen Iran en Noord Korea..... heb ik dit ook aangegeven dat niet alleen de RK kerk maar alle relgie's tot de hoer behoren.... want het " bondje  " tussen Iran ( religie) en Noord Korea  ( beest ) is niets ander......dan een hoer en een beest........

 

Het is een lang persoonlijk verhaal geworden.... Ik wil niemand kwetsen of beledigen maar onjuistheden zal ik blijven weerspreken..... Ook van de paus..... Ik heb op mijn reizen ook vaak dominee's mee in mij gezelschap  ( vaak in Israel ) en die weerpreek ik ook vaak en later zeggen ze mij " ik heb  veel van je geleerd" Ik wil ook niemand wegjagen van deze site dus blijf a.u.b. En leer van elkaar... en bovenal onderzoek de dingen die ik  schrijf..... als ik tijd en gelegenheid heb ( en niet op reis ben ) zal ik er zeker op ingaan......

Shalom allemaal en een gezegende  zondag Anna 

Pagina123
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl