HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Putin: ‘Paus Franciscus is geen man van God’

Leider Katholieke Kerk wil zo snel mogelijk federale EU-superstaat met onbeperkte islamitische immigratie, één-kind politiek voor de blanken, een Centrale Bank voor de wereld, en uiteindelijk een wereldregering

President Vladimir Putin en paus Franciscus hebben hemelsbreed verschillende ideeën over de toekomst van de wereld.

De Russische president Vladimir Putin heeft als enige wereldleider hardop uitgesproken wat veel christenen, ook katholieken, eveneens denken: ‘Paus Franciscus is geen man van God, althans, niet van de christelijke God. Niet de God van de Bijbel. Hij droomt van een wereldregering en een wereldwijd communistisch onderdrukkend systeem.’

 

‘Paus Franciscus gebruikt zijn platform om overal ter wereld aan kwetsbare mensen een gevaarlijke extreemlinkse politieke ideologie op te dringen, mensen die hem vertrouwen vanwege zijn positie... Maar we hebben eerder in de communistische staten gezien (en nog steeds in bijv. Noord Korea) dat dit systeem niet verenigbaar is met het christendom.’

EU-superstaat en wereldregering

De eerste Jezuïtische leider van de Katholieke Kerk onderstreepte met tal van uitspraken dat hij één van de belangrijkste centrale figuren in de globalistische ‘Nieuwe Wereld Orde’ is. Zo pleitte hij voor de oprichting van een wereldwijde Centrale Bank en financiële autoriteit, en verklaarde hij later dat ‘de Amerikanen voor hun eigen bestwil zo snel mogelijk door een wereldregering moeten worden geleid.’

Franciscus riep de EU op om op korte termijn één federale Superstaat te vormen, met één centrale regering. Ook is hij een groot voorstander van de massale immigratie van miljoenen moslims uit Afrika en het Midden Oosten, en wil hij tegelijkertijd dat de blanke bevolking in het Westen -net als in het verleden in China- een één-kind beleid adopteert. Vorig jaar april vroeg hij vergeving aan alle moslimmigranten omdat Europa hen niet genoeg welkom zou heten, en hen niet meteen het recht op al onze welvaart en voorzieningen geeft.

Islamisering in gevaar, en moslim terrorisme ‘bestaat niet’

In juli waarschuwde de paus voor een ‘zeer gevaarlijke alliantie’ tussen Trump en Putin, omdat daarmee de enorme immigratiestroom naar Europa – letterlijk door hem toegejuicht als een ‘Arabische invasie’- en de islamisering van ons werelddeel in gevaar zou worden gebracht, en er een alliantie dreigde te ontstaan die de islam zou kunnen verslaan. De Europeanen moeten zich volgens hem geen zorgen maken over de islam, maar over de ‘ecologische crisis’, die weliswaar wetenschappelijk zeer omstreden is, maar ‘om ideologische standpunten en economische belangen niet ontkend mag worden’.

In februari beweerde Franciscus dat het moslim terrorisme ‘niet bestaat’, dat alle religies vrede promoten, en dat ook het christendom en Jodendom gewelddadige fundamentalisten herbergt. Hij kon echter niet één voorbeeld noemen van een dodelijke zelfmoordaanslag op burgers gepleegd door ‘Jezus is Heer’ schreeuwende christenen, of ‘HaShem is de grootste! krijsende Joden.

‘ISIS net als Jezus’

In het voorjaar van 2015 vergeleek Franciscus in een interview met de Franse krant La Croix ISIS zelfs rechtstreeks met Jezus: ‘Het klopt dat het veroveringsconcept inherent is aan de ziel van de islam. Het is echter ook mogelijk om dit doel uit het evangelie van Matteüs te halen, waar Jezus, in termen van hetzelfde idee van verovering*, zijn discipelen naar alle volken stuurt.’ Daarmee stelde hij de opdracht van Jezus om alle volken in Zijn naam de dopen (Matt.28:19) gelijk met het bevel van Allah en Mohammed om alle volken met misleiding, dwang, geweld, oorlog, moord en terreur te dwingen zich tot de islam te bekeren.

Idee van persoonlijke relatie met Jezus ‘gevaarlijk en schadelijk’

Tijdens een kerkdienst in Rome vertelde hij zijn toehoorders dat het idee van een ‘persoonlijke relatie’ met Jezus ‘gevaarlijk en schadelijk’ is.

Dat doet sterk denken aan een van de redenen waarom het christendom in (neo-) communistische staten zoals China en Noord Korea wordt onderdrukt: het concept dat een mens niet in alles onderdanig hoeft te zijn aan een (politieke en religieuze) menselijke autoriteit, maar dat daar een God boven staat. Ook Franciscus lijkt –overigens zoals de meeste van zijn voorgangers in de historie- te vinden dat gelovigen zich in eerste instantie moeten schikken naar wat hij zegt dat ze volgens God wel of niet zouden moeten doen.

Franciscus in select gezelschap van George Soros en Bill Gates

Putin, zelf een orthodoxe christen –en vermoedelijk mede daarom zo gehaat door de Westerse elite-, uit maar zelden rechtstreeks kritiek op buitenlandse leiders, en geeft doorgaans de voorkeur aan (stille) diplomatie. Paus Franciscus is naast de ultralinkse globalist en miljardair George Soros, die er dezelfde (waan)ideeën over Europa en de wereld op nahoudt, een ander die fel door de Russische president werd bekritiseerd. Hetzelfde geldt voor Jacob Rothschild en Bill Gates.

Katholieke lekenleiders: Extreemlinkse paus niet legitiem

Een groep katholieke lekenleiders heeft president Trump gevraagd om onderzoek te doen naar diverse bronnen en bewijzen –waaronder WikiLeaks emails- waaruit zou blijken dat president Obama, Hillary Clinton en multimiljardair annex globalist George Soros verantwoordelijk zijn voor een coup in het Vaticaan, waardoor ze paus Benedictus in 2013 tot aftreden dwongen, en hem vervingen door de extreemlinkse paus Franciscus. Die viel vervolgens vooral op door zijn afbraak van traditionele katholieke waarden, zijn knieval voor de islam, zijn Marxistische ideeën voor de wereldeconomie, zijn steun voor de oprichting van een VN-wereldregering, en het virulent promoten van de massale immigratie van miljoenen moslims naar Europa.

‘Benedictus is vervangen door een paus wiens duidelijke missie is een spirituele stem te geven aan de radicale ideologische agenda van internationaal links. Het pontificaat van paus Franciscus heeft daarna talloze keren zijn eigen legitimiteit in twijfel getrokken,’ aldus de bezorgde katholieke leiders in hun brief aan Trump.

‘Wij blijven verbijsterd door het gedrag van deze ideologisch geladen paus, wiens missie lijkt de seculiere agenda’s van links te bevorderen, in plaats van het leiden van de Katholieke Kerk in haar heilige missie. Het is simpelweg niet de juiste rol van een paus om dermate met politiek bezig te zijn, dat hij nu wordt gezien als de leider van internationaal links.’

 


Xander

(1) YourNewsWire
(2) Afbeelding:
http://www.kremlin.ru/events/president/news/49681/photos / Auteur: Пресс-служба Президента Российской Федерации ; President of the Russian Federation / WikiMedia Creative Commons Attribution 4.0

 

Zie ook o.a.

15-07: Vaticaan verkettert blanke evangelische christenen als onwetende eindtijd fanatici
10-07: Paus Franciscus: ‘Gevaarlijke alliantie’ VS en Rusland bedreiging voor immigratie (/ Vaticaanse leider hamert op oprichting federaal Europa)
22-04: Paus tegen migranten: Vergeef ons dat wij jullie niet genoeg welkom heten (/ Franciscus vindt dat alle migranten recht hebben op Europese welvaart en voorzieningen)
05-03: Paus spreekt van Arabische invasie van Europa en juicht die toe
19-02: Angela Merkel en Paus Franciscus: Moslim terrorisme bestaat niet (/ Franciscus: er is geen islamitische, maar een ecologische crisis)
03-02: WikiLeaks: Obama, Clinton en Soros dwongen paus Benedictus tot aftreden

2015:
28-09: Paus pleit in VS voor globalisering en immigratie en bidt opnieuw tot Allah
28-03: Paus Franciscus: Wrede geweld van terrorisme moet worden bestreden met liefde (/ Bijbelboek Openbaring: Ideologie van ‘antichrist’ niet gestopt door liefde, maar door ‘vuur en zwavel’)
11-01: Eén-wereld-religie: Paus verklaart dat alle geloven naar zelfde God leiden

2014:
30-11: Paus Franciscus bidt in moskee Istanbul tot Allah en Mekka
09-09: Paus Franciscus en Shimon Peres praten over Verenigde Naties van Religies

2013:
27-11: Paus Franciscus roept op tot socialistische Nieuwe Wereld Orde

18-10: Bisschop Fellay, hoofd Orde van Pius, suggereert dat de Antichrist nabij is (‘We zijn nu al doodsbang voor paus Franciscus’)
12-06: Zenith 2016 (8): De rol van de laatste paus in de Nieuwe Wereld Orde
10-06: Paus Franciscus wil vredesconferentie drie grote religies in Rome 
11-04: Secretaris-generaal VN: Paus Franciscus spirituele leider van de wereld
15-03: Zal paus Franciscus het christendom en de islam samenvoegen?
14-03: Franciscus van Assisi voorspelde paus die vernietiging zal brengen

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.


Reacties

Pagina123
maria op 08-08-2017 13:50

is/ wordt hij misschien de valse profeet ??

Singleman op 08-08-2017 14:21

Wat heeft politiek met God te maken? Waarom bemoeit die er zich ook nog eens mee? Dat zijn dan vragen die bij deze topic bij mij opkomen. Natuurllijk zegt hij dat, maar niet om de juiste reden, de reden is omdat hij een orthodoxe pilarenbijter is. Poetin zorg jij maar voor Uw land ja, gooi de moslims daar buiten! https://nl.wikipedia.org/wiki/Oosters-orthodoxe_kerken Ik geloof niet in zogenaamde mannen van God, waar zijn de vrouwen van God dan? Niemand is een man van god, allemaal geboren uit een fysieke moeder, of proefbuis ook al tegenwoordig... Als er mensen van God zijn, je zal ze nooit horen.

Rosalie op 08-08-2017 15:06

Helemaal waar wat Poetin zegt. Deze man is een wolf in schaapskleren. Hij ontslaat priesters die het niet met hem eens zijn zonder opgaaf van reden. En als ze vragen waarom luidt het antwoord :" Ik ben de paus en ik doe wat ik wil. " op restkerk.net vind je heel veel info over hem. Zo knielt hij niet voor het Allerheilgst Sacrament, hij bidt niet mee, zegt dat de Rozenkrans alleen maar kralen tellen is enz. Hij knielt overigens wel voor moslims om hun voeten te wassen .... Ik heb hem allang in de smiezen en voel me allang niet rooms meer, maar wel katholiek Zonder Rome. Hij kan de pot op ! 

Rosalie op 08-08-2017 15:08

Maria om 13.50 : ik denk dat je gelijk hebt !

Bundy op 08-08-2017 15:30

@ maria op 08-08-2017  13:50

Ja natuurlijk is deze de voorzegde valse profeet .  De plannen kunnen niet extremer .  De machtigste satanisten op aarde zijn zijn vrienden , uit zijn /hun gedachtengoed volgt de totale vernietiging van de mensheid .   Samen met de anti-Christ ( die ik hier niet mag noemen ) zal dit duistere duo gaan doen wat er voorzegd is .      De enige opluchting voor mij is dat deze paus al oud is en er voor de drie en een half jaar schijnvrede ( werelddictatuur ) waarvoor hij gebruikt zal worden niet écht veel tijd meer is .     Het zal dus  binnenkort beginnen , dan zijn wij links- of rechts om verlost  .

Singleman op 08-08-2017 15:33

De keizerrijken weer herboren zeker? Vroeger bemoeiden de keizers zich ook met de kerk, gevolgen kennen we ondertussen ook al.... Het monsterverbond tussen politiek & godsdiensten, dat vindt ik pas echt gevaarlijk, als men zoveel aandacht blijft geven aan deze paus dan maakt men hem sowieso tot een soort politieker!

Eelke Piers op 08-08-2017 15:41

Ik wacht er op dat deze paus Jesus ter verantwoording roept en Hem vraagt waarom Hij niet alle mensen in Palestina en de hele wereld genas. Hij had er immers de macht en de kracht voor maar hielp alleen diegene die in geloof, hoop of vertrouwen bij Hem kwamen.

Ik denk dat deze paus Jesus maar een grote egoïst vindt

Eelke Piers op 08-08-2017 15:45

Eén koninkrijk op aarde waar Christus regeert en liefde heerst. Dat is het ideaal waar ik in geloof.

Misschien is dat wat de paus wil wel een voorloper ervan.

Tijgertje op 08-08-2017 15:49

Geloof het of niet, maar deze paus is de valse profeet uit Openbaringen, die de weg voor de antichrist baant. No doubt about it!! 

Een ander geluid op 08-08-2017 15:52

Deze Paus misbruikt zijn gezag om de globalistische agenda te dienen. Om die reden is hij een wolf in schaapskleren. 

Men had deze Argentijnse "bevrijdings" theoloog nooit Paus moet maken. De man is een ultra linkse globalist. In plaats van het woord van Jezus te verspreiden, het enige bestaansrecht van de RK Kerk, verkiest hij ervoor om het globalisme te verspreiden.

Hij heeft meermaals aangegeven een voorgevoel te hebben dat hem niet veel tijd meer vergund is. Ik hoop dat we snel een nieuwe Paus krijgen, die oog heeft voor Europa, haar autochtone volken en het ware christendom. Dan kan dit dwaallicht aan de Hoogste Rechter uitleggen wat hem bezielde............

https://www.catholicculture.org/news/headlines/index.cfm?storyid=31259

Tom Hendrix op 08-08-2017 15:59

Geheel eens met de conclusies in het artikel.

Tabris op 08-08-2017 16:03

Als al het bovenstaande waar is dan was Benedictus volgens de voorspellingen van Saint Malachy dan toch de laatste echte paus en hebben we nu met een sujet van de duistere machten te maken.

En als je ziet wat er tegenwoordig zoal in Rome rondloopt (ze zijn net van de boot af) dan kan ik me voorstellen dat de destructie van Rome niet meer lang op zich zal laten wachten.

Singleman op 08-08-2017 16:03

De paus kan eigenlijk alléén maar over geloof spreken tegen zijn eigen aanhang, hij is hun leider, hij is geen wereldleider, geen politieker, maar hij bemoeit zich wel met politiek, dat mag hij niet, dat is niet zijn terrein, zijn terrein is geloof, niet politiek, Poetin is een politiek figuur van Rusland, die moet zijn land besturen, met andere landen moet die zich ook niet bemoeien, maar waarom zitten politiekers zich op een ander te bemoeien? Omdat ze de aandacht willen afleiden van hun eigen onbekwaamheid de problemen echt op te lossen in hun eigen land!

Rienus op 08-08-2017 16:15

Niet dat ik het zinvol acht het te onderzoeken, maar ik betwijfel of er überhaupt veel mannen van God op die plek hebben gezeten. Eerder machtswellustelingen en idioten zoals nu dus niets nieuws.

linda texel op 08-08-2017 16:23

In een kerk iets  buiten Rome, de San Paolo fuori le Mura, is een lange rij portretten van alle pausen die er zijn geweest. ook waren er nog enkel lege portretten in de tijd dat ik in Rome was ( 1979). Er werd mij toen  verteld dat als alle portret medalions vol waren de valse paus zou opstaan en de kerk ten onder zou gaan. Enkele 10 tallen jaren later zie ik dat dit klopt, de laatste en echte paus was Ratzinger ( paus Benedictus) de valse paus is nu hier en zal de roomse kerk ten onder laten gaan door zich over te leveren aan de islam. Wat een merkwaardig iets, deze legende en verbijsterend dat dit waarheid is geworden.

Marinus Ferdinand op 08-08-2017 16:45

Slaat nergens op!!!

Comsol op 08-08-2017 16:46

Wie is hij????? 

http://www.franklinterhorst.nl/Is%20paus%20Franciscus%20de%20valse%20profeet.htm

FinalCountDown op 08-08-2017 16:48

Franciscus gaat z'n boekje ver te buiten. Dat hij de valse profeet is weten we ondertussen al. Dat heeft hij zelf bewezen door zijn uitspraken. Ik wist het eigenlijk al vanaf het moment dat hij op het balkon verscheen toen hij "paus" werd.  Toen ik z'n gezicht zag  was het duidelijk.   En wat hij ondertussen allemaal al gezegd heeft, en zijn houding t.o.v. de mensen, waarbij het soms in woede uitbarst... Moet er nog meer bewijs zijn...?

SEO op 08-08-2017 17:07

Als overtuigd katholiek christen zeg ik nogmaals dat Franciscus allang geen katholiek meer is. Want zijn standpunten betekenen al automatische excommunicatie. Hij is meer dan waarschijnlijk vrijmetselaar en dat betekent eveneens automatische excommunicatie. Hij is niet volgens de Kerkelijke wet gekozen en dat betekent dat hij nooit paus is geweest. Sterker, hijzelf stelt dat hij slechts bisschop is van Rome en geen paus. Verder komt het nummer 13, het getal van rebellie, overal terug in zijn CV. Vrijmetselaarij heeft een coup gepleeg in de RKK, maar er zijn nauwelijks katholieke christenen die dat willen beseffen. En hij is de laatste 'paus' in de Malachy Prophecy (Youtube). Na deze Franciscus De Terugkomst en Het Oordeel van Christus. The End. 

Abel op 08-08-2017 17:31

Uit mijn hoofd gezegd: had Nostradamus niet een valse paus voorspeld rond deze tijd?

Sjakie op 08-08-2017 18:06

Nostradamus was zwaar occult belast vanwege astrologie. Geen waarde hechten aan demonische voorspellingen/zinloos geratel van hem aub!!!

Tom op 08-08-2017 18:08
Abel op 08-08-2017 17:31

Onacceptabel, waarschuwing, post verwijderd. Mod.

Tom Hendrix op 08-08-2017 18:19

@Bundy: 15.30. uur. Bij uw reactie kan ik mij heel veel voorstellen. Dus ik ben het met U eens.

Michaël ;-{> op 08-08-2017 18:22

@ linda texel op 08-08-2017 16:23

Mooie legende, maar ik zie op deze foto (zie link) dat er links van Francisco Uno nog een lege plek is… Misschien zijn er nog wel meerdere lege plekken, dat is op deze foto niet te zien.

https://www.google.nl/search?client=firefox-b&biw=1787&bih=883&tbm=isch&sa=1&q=San+Paolo+fuori+le+Mura+le+pape&oq=San+Paolo+fuori+le+Mura+le+pape&gs_l=psy-ab.3...11716.15144.0.16086.16.16.0.0.0.0.93.1185.16.16.0....0...1.1.64.psy-ab..0.0.0.b74OUEDbdRM#imgrc=UoXUVJtJbvRybM:

Met vriendelijke groet, Michaël

staedy op 08-08-2017 18:23

rosali

waarom katoliek en géén christen

graag een antwoord aub.

Shalom

Marinus Ferdinand op 08-08-2017 18:25

Ik ben het niet met de paus eens, en dat zeg ik als RK, maar ik vind het artikel en vele reacties , zwaar gedramatiseerd.

Anna op 08-08-2017 18:25

De Rooms Katholieke kerk  delegitimeerd zichzelf  met z' on Paus.

Als een paus " de RK kerkleider " nog wel durft te beweren dat een persoonlijk geloof in Jezus gevaarlijk en zelfs schadelijk is dan is hij onBijbels  bezig.

Met andere woorden dan liegt hij.

Het hele evangelie staat vol met oproepen tot een persoonlijk geloof in Jezus..... Als hij dit ontkent spreekt hij Christus tegen, Dan is hij antichristelijk bezig.....Dan manifesteerde hij zich hier als een van de vele antichristen..... en dat is zeer kwalijk.

De RK kerk wordt hier door zijn eigen leider ontmaskerd.... als een beweging tegen Christus, tegen Jezus zelf........dit is een duivelse, valse leer......    Jezus zei immers zelf; Zal ik bij mijn terugkomst nog geloof vinden, nou van deze kerkleider niet,  dat moge duidelijk zijn. 

Zijn andere ambities zijn al net zo verwerpelijk..... één  grote wereld religie....

De Bijbelse profeten spraken er al over, maar dat dit door een paus in werking gezet zou worden  is op zijn zachts gezegd " verrassend" beter gezegd een grote misleiding.............Een  kerkleider die politiek en religie wil verenigen,  kent de schriften ( Bijbel ) niet.....Het is hier " de hoer"  uit openbaringen die het " beest"  berijdt... Het beest in Openbaringen staat voor  een grote wereld macht geregeerd door de antichrist, en deze wereldmacht zal zich dan samen met  èèn wereld religie die tegelijkertijd gevormd wordt, verenigen en aansluiten. Samen zullen ze dan vreselijk te keer gaan op deze wereld en de " geboorte weeen " ( voorspel ) van z' on situatie zien we al rondom ons....... ISIS die razend en moordend rondgaat en w.s. straks in west Europa met zijn moord partijen door zal gaan, samen met de linkse " wereld verbeteraars". En volgens deze dwalende kerkvader lijkt ISIS op Jezus...... Hoe gestoord kun je zijn..... Ik heb door deze onzin van de paus. bijna last van plaatsvervangende schaamte omdat  ik ook Christen ben.......

We zien in het extreem linkse gedrag van de paus, wel een waarschuwing van God dat hij doorgaat met zijn grote plan met de wereld..... Dit lijkt op een van de bazuin oordelen; die de vrede op de aarde zal worden weggenomen..........Lees Opb 6. ......De Bijbel zegt dat er vele valse profeten zullen komen..... nou Dit , deze kerkleider, is een aantoonbaar valse profeet......

Het is ook zeer kwalijk voor alle lieve gewone en volgzame mensen die tot deze RK geloofs gemeenschap behoren en dit onderscheid niet zien.... Zij worden misleid....... Maar Ook de paus zal zich eenmaal voor deze misleiding moeten verantwoorden want ook hij ontloopt het oordeel van God niet. De paus kan ik alleen maar voor bidden dat God zijn ogen zal openen en hem laat zien met welke dwaalleer hij  bezig is......... En verder moet ik het aan God over laten....... en zelf loslaten...... Maar let op de tijd waarin we leven en wat er allemaal voor " raars" gebeurt......Dit is er zeker onderdeel van..... Shalom allemaal... Anna 

Michaël ;-{> op 08-08-2017 18:29

@ Moderator

Ik kreeg net na het posten deze melding in beeld. ''Je reactie is aangemerkt door de spamfilter als mogelijk spam. Het kan even duren voordat deze hier verschijnt.''

Het was een reactie op Linda Texel (08-08-2017 16:23) plus een link naar een foto waarop te zien is dat er in de San Paolo fuori le Mura links van Francisco Uno nog een lege plek is...

Met vriendelijke groet, Michaël

 

U bent uit het spamfilter gehaald. Mod.

 

staedy op 08-08-2017 18:33

linda texel 8/8

het is enkel het katolisisme dat zal ten onder gaan

en niet het christendom

shalom

Benny op 08-08-2017 18:47

Maria om 13 uur 50

100% Mee eens Ik had het ook willen plaatsen,maar zo ie het ook gedaan Ja wie zou dan de ac moeten zijn/worden?

Johannes68 op 08-08-2017 19:06

Graag wil ik op dit artikel van Xander reageren:

Ga naar Youtube https://www.youtube.com/watch?v=v_bvGTc6SM8 of als de link niet werkt copy/paste v_bvGTc6SM8 in de youtube link. En hoor de uitspraken van de paus zelf. Ik spreek geen italiaans maar als ik het kan volgen jullie ook. In de ongeveer 2 minuten clip kom je 2 dwaze uitspraken van de paus te horen. Op tijdlijn 0:38 gaat het over een personlijke relatie met Jezus Christus = pericoloso oftewel in nederlands 'gevaarlijk'. En op tijdlijn 1:50 verteld de paus dat als je niet tot een kerk behoort je geen Christen bent. Kortom wederom een goed artikel van Xander maar jullie moeten zelf ook onderzoek doen. Eindconclusie zullen we aan God's word overlaten: Johannes 10:27 Even zelf opzoeken i.v.m. anders een Xanderreactie 'Reactie Naar Geloofszakuh '

staedy op 08-08-2017 19:25

seo 8/8

ben je overtuigd katoliek of christen?

de paus is en blijft katoliek maar géén christen

is trouwens nooit geweest (géén enkele paus trouwens)

remember "pontifex maximus" opperpriester van de romeinse afgod jupiter

op zestien jarige leeftijd eiste de fameuse julius caesar de titel op van "pontifex maximus"

een blady moordenaar als voorloper van het pausdom

die tevens een afkooksel was van de griekse god zeus

die tevens een afkooksel was van de assyrische god bell

Shalom

Maitreya op 08-08-2017 19:37

Ik denk niet dat de paus in alle opzichten gek is. Een 1-kind politiek wordt in het westen verwezenlijkt door de emancipatie en het bevorderen van LGBT. Links is nagenoeg weg, dat is ook niet helemaal gezond. Hebzucht is nu de filosofie. Ook bij de gewone man die de verkeerde kant koos op de kermis. Daar wringt ‘m de schoen. Het Russische volk heeft nog enige realiteitszin over door jarenlang communisme. Het westen ligt overhoop met racisme en geld. Wel handig dat de jongens van het geld ook antiracistisch zijn, daarmee staat iedereen schaakmat. Daartussen zit ergens geloof klem. Het zijn traditioneel gegroeide patronen waar niemand vanaf komt. Wat de persoonlijke relatie met Jezus betreft, gaat het in de eerste plaats om de relatie tot de medemens: Jezus gaf daar zelf tal naar verwijzingen naar. Als we iedereen aan zijn al te individuele smaak in relatie tot God overlieten, zouden we de facto een soort veelgodendom krijgen.

Rom op 08-08-2017 19:49

Nou,:Wat kan je anders verwachte van deze vrijmetselaar die zijn grondslagen heeft als Jezuiet!

Gog awees!

jawel op 08-08-2017 20:29

Afzetten die paus , en neem de rest ook even mee.

Qromwel op 08-08-2017 20:42

Franciscus spreekt nogal wat uit. Maar heeft hij al wat geprofeteerd? Er is in Openbaring sprake van drie onreine geesten, waarvan er ÉÉN uit de mond van de valse profeet. Hou het ventje dus in de gaten!

Wiljo op 08-08-2017 20:45

Of de paus een man van God is weet ik niet, dat weet de Eeuwige alleen. Wij zien de mens aan maar God ziet het hart aan. Waar ik wel vrij zeker van ben is, dat het instituut waar hij aan de leiding staat, niet van God is. Ik zeg niet dat de mensen die, door geboorte deel uit maken van dit door mensen bedachte instituut geen kinderen van God kunnen zijn. Maar het instituut zelf is absoluut onbijbels. Daar hoef je geen diep inzicht in Gods Woord voor te hebben. Shalom

Marinus Ferdinand op 08-08-2017 20:49

@Moderator

"Tom 8/8 18.08"

Als u dit accepteert, dan is dit mijn laatste boodschap op deze site.

 

Dank voor uw melding, post is er doorheen geglipt bij het modereren. Post is verwijderd met waarschuwing. Mod.

Ik denk dat de Valse Profeet Mohammed uit de zevende eeuw is. De Paus zie ik als de Hoer van Babylon. Want de godin van Babylon is als de godin van Rome, Maria. Ik denk dat Rome zal vallen omdat de Openbaring zegt dat de vrouw die gij gezien hebt, de Hoer van Babylon, een stad is. Rome. De Hoer van Babylon speelt de hoer met de koningen van de aarde. Dat is de Paus natuurlijk. Hij speelt de hoer voor alle moslims en de islam. En voor de valse profeet Mohammed. De Paus is dronken van het bloed van Heiligen en gelovigen die geslacht zijn. Terwijl christenen en dus Katholieken afgeslacht worden in islamitische landen speelt de Paus de hoer met islamitische leiders en hun volgelingen (de slachters). Ik ben bezig om een schilderij van de Paus te maken met op zijn voorhoofd de tekst in het Engels; "Mysterie, Babylon de Grote, Moeder van alle hoeren en walgeljikheeden op de aarde."

Lodewijk op 08-08-2017 21:08

Laten we voorzichtig zijn met zulke berichten zonder verificatie voor waar aan te nemen. Het lijkt me sterk dat deze intelligente man -Poetin- zo'n ondiplomatische en beledigende uitspraak zou hebben gedaan. En zeker niet in het publiek. Ook al zou het het denken.

Er  staat geen bron bij dat artikel op YouNewWire. 

Hier hoor je hem niets zeggen:

"Russian Navy Day 2017: Putin Visit to St Nicholas' Naval Cathedral in Kronstadt" https://www.youtube.com/watch?v=8HNVFVhJYYc En wie zou dat gesprek hebben overhoord en hebben gelekt?

Hier zegt Poetin er ook niets over op die dag (Engelse transcriptie van zijn toespraak) http://thesaker.is/russian-president-vladimir-putin-attends-the-ceremony-of-navy-day-parade-2017-in-saint-petersburg/

Het zou best een truckje kunnen zijn om haat tegen hem onder Katholieken op te roepen. Want de meesten vinden hun Paus altijd geweldig, al zijn er ook dissidenten. Maar als de Katholieken over de hele werld -en speciaal in Amerika- horen hoe Poetin hun geliefde Paus beledigd... het past precies in de anti-Poetin campanje. 

Niet dat ik het niet eens zou zijn met Poetin als hij dat gezegd zou hebben. of zo denkt. 

Maar ook de Paus is God vermomd als mens, net als iedereen. Hoe verwaald die man ook zou mogen zijn.

Singleman op 08-08-2017 21:37

Nostradamus of niet, Hitser is nog steeds geen Hitler, men interpreteert achteraf dat het dit of dat is geweest, dus van echt op voorhand iets weten kan men dan ook niet spreken, er zullen nog wel andere pausen komen hoor, maar ik heb ze niet nodig.

Abel op 08-08-2017 21:58

@sjakie: en wat is daar mis mee? Ik geloof ook niet in astrologie; occultisme betekent niets meer dan 'het verborgene'; Nostradamus deed veel van zijn voorspellingen dmv een psychomanteum. In zijn geval dmv een zilveren, met water gevulde schaal. Niets beter of slechter als men in het grijze verleden al deed bij bijv. Het orakel van Delphi. Hoe men hier ook over mag denken, veel van deze uitspraken hebben wel degelijk hun waarde. Toegegeven, bij Nostradamus is eea erg versleuteld, maar toch.

Laten we wel wezen: veel van de hedendaagse paragnosten doen het even goed, of slecht, zo U wilt, welke vorm men ook kiest. Gezien mijn eigen ervaringen zou ik dat niet zomaar terzijde schuiven.

bibi op 08-08-2017 21:59

De paus heeft zich bekeerd tot de islam 

Abel op 08-08-2017 22:00

@ Rom: op zich is er mwt een vrijmetselaar niets mis. Een jezuiet daarentegen...?

bibi op 08-08-2017 22:00

de paus haat het decadente westen zo erg dat hij liever onder de IS leden leeft

Michaël ;-{> op 08-08-2017 22:06

@ Moderator

Dank U.

Michaël ;-{> op 08-08-2017 22:27

@ Abel op 08-08-2017 17:31 & Sjakie op 08-08-2017 18:06 & Tom op 08-08-2017 18:08

Nostradamus zei ook:

‘’ Als lichaam, ziel en geest, dezelfde macht hebben; zal het onder de voeten der mensen zijn als boven op de hemeltroon’’

Is wel een mooie ‘zin’ om over na te denken. Ik begrijp ‘m.

Met hartelijke groeten, Michaël

Albert op 08-08-2017 22:29

Putin is een man van zijn tijd en vanuit zijn systeem, maar Putin is zo dom nog niet. Ik ga hem steeds meer waarderen, ondanks de gevaren die ook aan hem kleven, maar dat is een mensenkind eigen, "stel op prinsen geen vertrouwen."

mientjei op 08-08-2017 22:33

Waar en wanneer zei de paus in hemelsnaam dat blanke westerlingen maar een kind zouden moeten krijgen?

Karel op 08-08-2017 22:57

Poetin zou nog niet eens weten hoe je God spelt...

Pagina123
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl