Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Putin: ‘Paus Franciscus is geen man van God’

Leider Katholieke Kerk wil zo snel mogelijk federale EU-superstaat met onbeperkte islamitische immigratie, één-kind politiek voor de blanken, een Centrale Bank voor de wereld, en uiteindelijk een wereldregering

President Vladimir Putin en paus Franciscus hebben hemelsbreed verschillende ideeën over de toekomst van de wereld.

De Russische president Vladimir Putin heeft als enige wereldleider hardop uitgesproken wat veel christenen, ook katholieken, eveneens denken: ‘Paus Franciscus is geen man van God, althans, niet van de christelijke God. Niet de God van de Bijbel. Hij droomt van een wereldregering en een wereldwijd communistisch onderdrukkend systeem.’

 

‘Paus Franciscus gebruikt zijn platform om overal ter wereld aan kwetsbare mensen een gevaarlijke extreemlinkse politieke ideologie op te dringen, mensen die hem vertrouwen vanwege zijn positie... Maar we hebben eerder in de communistische staten gezien (en nog steeds in bijv. Noord Korea) dat dit systeem niet verenigbaar is met het christendom.’

EU-superstaat en wereldregering

De eerste Jezuïtische leider van de Katholieke Kerk onderstreepte met tal van uitspraken dat hij één van de belangrijkste centrale figuren in de globalistische ‘Nieuwe Wereld Orde’ is. Zo pleitte hij voor de oprichting van een wereldwijde Centrale Bank en financiële autoriteit, en verklaarde hij later dat ‘de Amerikanen voor hun eigen bestwil zo snel mogelijk door een wereldregering moeten worden geleid.’

Franciscus riep de EU op om op korte termijn één federale Superstaat te vormen, met één centrale regering. Ook is hij een groot voorstander van de massale immigratie van miljoenen moslims uit Afrika en het Midden Oosten, en wil hij tegelijkertijd dat de blanke bevolking in het Westen -net als in het verleden in China- een één-kind beleid adopteert. Vorig jaar april vroeg hij vergeving aan alle moslimmigranten omdat Europa hen niet genoeg welkom zou heten, en hen niet meteen het recht op al onze welvaart en voorzieningen geeft.

Islamisering in gevaar, en moslim terrorisme ‘bestaat niet’

In juli waarschuwde de paus voor een ‘zeer gevaarlijke alliantie’ tussen Trump en Putin, omdat daarmee de enorme immigratiestroom naar Europa – letterlijk door hem toegejuicht als een ‘Arabische invasie’- en de islamisering van ons werelddeel in gevaar zou worden gebracht, en er een alliantie dreigde te ontstaan die de islam zou kunnen verslaan. De Europeanen moeten zich volgens hem geen zorgen maken over de islam, maar over de ‘ecologische crisis’, die weliswaar wetenschappelijk zeer omstreden is, maar ‘om ideologische standpunten en economische belangen niet ontkend mag worden’.

In februari beweerde Franciscus dat het moslim terrorisme ‘niet bestaat’, dat alle religies vrede promoten, en dat ook het christendom en Jodendom gewelddadige fundamentalisten herbergt. Hij kon echter niet één voorbeeld noemen van een dodelijke zelfmoordaanslag op burgers gepleegd door ‘Jezus is Heer’ schreeuwende christenen, of ‘HaShem is de grootste! krijsende Joden.

‘ISIS net als Jezus’

In het voorjaar van 2015 vergeleek Franciscus in een interview met de Franse krant La Croix ISIS zelfs rechtstreeks met Jezus: ‘Het klopt dat het veroveringsconcept inherent is aan de ziel van de islam. Het is echter ook mogelijk om dit doel uit het evangelie van Matteüs te halen, waar Jezus, in termen van hetzelfde idee van verovering*, zijn discipelen naar alle volken stuurt.’ Daarmee stelde hij de opdracht van Jezus om alle volken in Zijn naam de dopen (Matt.28:19) gelijk met het bevel van Allah en Mohammed om alle volken met misleiding, dwang, geweld, oorlog, moord en terreur te dwingen zich tot de islam te bekeren.

Idee van persoonlijke relatie met Jezus ‘gevaarlijk en schadelijk’

Tijdens een kerkdienst in Rome vertelde hij zijn toehoorders dat het idee van een ‘persoonlijke relatie’ met Jezus ‘gevaarlijk en schadelijk’ is.

Dat doet sterk denken aan een van de redenen waarom het christendom in (neo-) communistische staten zoals China en Noord Korea wordt onderdrukt: het concept dat een mens niet in alles onderdanig hoeft te zijn aan een (politieke en religieuze) menselijke autoriteit, maar dat daar een God boven staat. Ook Franciscus lijkt –overigens zoals de meeste van zijn voorgangers in de historie- te vinden dat gelovigen zich in eerste instantie moeten schikken naar wat hij zegt dat ze volgens God wel of niet zouden moeten doen.

Franciscus in select gezelschap van George Soros en Bill Gates

Putin, zelf een orthodoxe christen –en vermoedelijk mede daarom zo gehaat door de Westerse elite-, uit maar zelden rechtstreeks kritiek op buitenlandse leiders, en geeft doorgaans de voorkeur aan (stille) diplomatie. Paus Franciscus is naast de ultralinkse globalist en miljardair George Soros, die er dezelfde (waan)ideeën over Europa en de wereld op nahoudt, een ander die fel door de Russische president werd bekritiseerd. Hetzelfde geldt voor Jacob Rothschild en Bill Gates.

Katholieke lekenleiders: Extreemlinkse paus niet legitiem

Een groep katholieke lekenleiders heeft president Trump gevraagd om onderzoek te doen naar diverse bronnen en bewijzen –waaronder WikiLeaks emails- waaruit zou blijken dat president Obama, Hillary Clinton en multimiljardair annex globalist George Soros verantwoordelijk zijn voor een coup in het Vaticaan, waardoor ze paus Benedictus in 2013 tot aftreden dwongen, en hem vervingen door de extreemlinkse paus Franciscus. Die viel vervolgens vooral op door zijn afbraak van traditionele katholieke waarden, zijn knieval voor de islam, zijn Marxistische ideeën voor de wereldeconomie, zijn steun voor de oprichting van een VN-wereldregering, en het virulent promoten van de massale immigratie van miljoenen moslims naar Europa.

‘Benedictus is vervangen door een paus wiens duidelijke missie is een spirituele stem te geven aan de radicale ideologische agenda van internationaal links. Het pontificaat van paus Franciscus heeft daarna talloze keren zijn eigen legitimiteit in twijfel getrokken,’ aldus de bezorgde katholieke leiders in hun brief aan Trump.

‘Wij blijven verbijsterd door het gedrag van deze ideologisch geladen paus, wiens missie lijkt de seculiere agenda’s van links te bevorderen, in plaats van het leiden van de Katholieke Kerk in haar heilige missie. Het is simpelweg niet de juiste rol van een paus om dermate met politiek bezig te zijn, dat hij nu wordt gezien als de leider van internationaal links.’

 


Xander

(1) YourNewsWire
(2) Afbeelding:
http://www.kremlin.ru/events/president/news/49681/photos / Auteur: Пресс-служба Президента Российской Федерации ; President of the Russian Federation / WikiMedia Creative Commons Attribution 4.0

 

Zie ook o.a.

15-07: Vaticaan verkettert blanke evangelische christenen als onwetende eindtijd fanatici
10-07: Paus Franciscus: ‘Gevaarlijke alliantie’ VS en Rusland bedreiging voor immigratie (/ Vaticaanse leider hamert op oprichting federaal Europa)
22-04: Paus tegen migranten: Vergeef ons dat wij jullie niet genoeg welkom heten (/ Franciscus vindt dat alle migranten recht hebben op Europese welvaart en voorzieningen)
05-03: Paus spreekt van Arabische invasie van Europa en juicht die toe
19-02: Angela Merkel en Paus Franciscus: Moslim terrorisme bestaat niet (/ Franciscus: er is geen islamitische, maar een ecologische crisis)
03-02: WikiLeaks: Obama, Clinton en Soros dwongen paus Benedictus tot aftreden

2015:
28-09: Paus pleit in VS voor globalisering en immigratie en bidt opnieuw tot Allah
28-03: Paus Franciscus: Wrede geweld van terrorisme moet worden bestreden met liefde (/ Bijbelboek Openbaring: Ideologie van ‘antichrist’ niet gestopt door liefde, maar door ‘vuur en zwavel’)
11-01: Eén-wereld-religie: Paus verklaart dat alle geloven naar zelfde God leiden

2014:
30-11: Paus Franciscus bidt in moskee Istanbul tot Allah en Mekka
09-09: Paus Franciscus en Shimon Peres praten over Verenigde Naties van Religies

2013:
27-11: Paus Franciscus roept op tot socialistische Nieuwe Wereld Orde

18-10: Bisschop Fellay, hoofd Orde van Pius, suggereert dat de Antichrist nabij is (‘We zijn nu al doodsbang voor paus Franciscus’)
12-06: Zenith 2016 (8): De rol van de laatste paus in de Nieuwe Wereld Orde
10-06: Paus Franciscus wil vredesconferentie drie grote religies in Rome 
11-04: Secretaris-generaal VN: Paus Franciscus spirituele leider van de wereld
15-03: Zal paus Franciscus het christendom en de islam samenvoegen?
14-03: Franciscus van Assisi voorspelde paus die vernietiging zal brengen

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.


Reacties

Pagina123
Een ander geluid op 10-08-2017 21:11

Marinus Ferdinand op 10-08-2017 17:47

Jammer Marinus. Voor nu het beste. Groet !!

Een ander geluid op 10-08-2017 21:15

Marinus Ferdinand op 10-08-2017 16:12

By the way; er is een theorie, dat met de gewraakte uitspraak de islam bedoeld is en de Kaäba. Er valt veel over te vinden :-)

http://www.wimjongman.nl/artikelen/babylon/babylon.html

Wardje op 10-08-2017 22:23

@EAG/MFerd. 21:15 Zie ook https://www.youtube.com/watch?v=dF3YDwQIFMM

Witte Veder op 10-08-2017 23:53

@Anna, 10-08-2017 / 20:10 / Beste Anna, lang verhaal. Wel boeiend, maar ook heftig wat je hier schrijft. Ik ben van origine katholiek en kan het sinds de huidige paus Franciscus, nu ook helemaal niet meer volgen. Dat was met de vorige paus toch wel heel anders. Het jaar 2017 wordt nu al het jaar van de rampen genoemd. Shalom Aleichem, Witte Veder.

P.S. De naam 'Witte Veder' was een Indiaan uit een Nederlandse boekenserie.

U.G. Kempenaer op 11-08-2017 01:10

Grappig hoe veel christenen de bewuste vaagheden, waar je alle kanten mee uit kunt, uit de bijbel proberen in te vullen en er voorspellingen over doen.

Deze paus is een bijzonder lafhartig creatuur, die mij mede heeft gemotiveerd om uit de katholieke kerk te stappen. En als je er buiten staat dan wordt het aleen nog maar helderder wat voor corrupt en geperverteerd boevennest die Roomse kliek is.

Arme christenen in het MO die zijn afgeslacht zonder enige steun en bescherming vanuit Rome. Niet eens een poging werd gedaan om ze te redden. Wat een schande.

Dewevoga op 11-08-2017 12:23

@U.G. Kempenaar 11-08-17

Las net dat een dominee leerlingen liet bidden in een moskee. De vervangingsleer heeft veel kwaad gedaan niet alleen bij de rkk maar ook bij de protestanten. De 3eenheidsleer uitgebeeld in een gelijkzijdige driehoek met het alziende oog, lijkt verdacht veel op de vrijmetselaars. Maar ook het oog (Osiris?)en een zijde van een piramide gaat nog verder terug. Eigenlijk tot Cush. Hoe satanisch. 

Witte Veder op 11-08-2017 13:47

Al die voorspelllingen worden mensen maar bang van. In prinicpe staat in de Bijbel wat we weten moeten, ook voor deze tijd. En aan de hand van de Bijbel en actuele gebeurtenissen zouden christenen zeker daar veel meer op kunnen inspelen.

Qromwel op 11-08-2017 22:34

Witte Veder op 10-08-2017 23:53: Ik heb ze ooit bijna allemaal gehad. Geen idee waar ze gebleven zijn. Op de Arendsoogwebsite is alles te vinden.

Witte Veder op 12-08-2017 01:17

@Qromwel 11-08-2017 / 22:34 uur /

Bij ons thuis hadden we ook veel boeken. Ik mocht ze graag lezen, al ben ik een vrouwspersoon. Off-topic eigenlijk / mijn laatste reactie hierover.

@Eenandergeluid op 10-08-2017 om 21; 15 Ik heb je link gelezen. Toch denk ik dat de hoer van Babylon Rome afbeeldt omdat de zeven koppen waar de hoer op zit zeven heuvels afbeelden en Rome op zeven heuvels gebouwd is. Het getal van het beest waar ze op zit is 666. Dat betekent volgens mij; 6+6x6=72 Maagden. Moslims die sterven in de strijd tegen 'ongelovigen' verwerven in het hemels paradijs 72 maagden. Ik denk dus dat het beest de islam is. En ik denk daarom de vrouw die op het beest met zeven koppen zit een afbeelding is van de paus, de leider van de katholieke kerk, zie mijn voltooid schilderij; inclusief de tekst op haar (zijn) hoofd; "Mysterie, Babylon de Grote, de moeder van alle hoeren en walgelijkheden op de aarde."

https://plus.google.com/u/0/105792476709984401449/posts/emDMFPdjmPk

Praat verder op het geloofsforum. Mod.

Albert op 12-08-2017 12:28

@Anna

Met verbazing je betoog gelezen, kan niet nalaten te ondersteunen,  Zeer Van Harte  mee eens!!!

Anna op 12-08-2017 17:15

Albert  12.28 uur Dank.

En ook vele anderen die dit gelezen hebben dank..... Witte veder wil ik apart noemen dank! ( geen angst hoor Witte Veder  het komt goed als je in Jezus geloofd).........maar helaas geloven ook heel velen dit niet en blijven zij liever bij " hun eigen fabels"....... .... en van mij mag dat hoor... want mensen zijn vrij om te geloven wat ze willen............. Vrijheid blijheid.......iemand schreef " altijd kermis" en ja zo zal de wereld ten onder gaan......... om daarna met de mensen die dit wel geloven geheel vernieuwd te kunnen worden..... Het is heel jammer maar dit geloof in God is wel een scheidslijn..... en dat kan iedereen weten.....

Helaas is het ongeloof ook Bijbels want er staat geschreven ; " En zij bekeerden  zich niet" 

Mijn insteek is...; Onderzoek  het of het waar is wat ik zeg..... Het zijn geen fabels  het zijn profetieën....! Ze komen rechtstreeks van God. 

Jammer dat ik ook minachting en spot proef en dat vind ik heel jammer want dat probeer ik zelf ook te vermijden naar anderen toe...... Soms  stel ik een onderwerp wel heel scherp dit om ook weer tot nadenken aan te sporen...... De reacties op de site van Xander worden helaas steeds harder en dat is jammer......

En u hoeft dit niet te geloven omdat ik het zeg.... maar onderzoek het ten minste..... en ook dat gebeurt niet.... Jammer....De Bijbel wordt helaas door velen gezien als een " fabeltjes boek " terwijl het momenteel zo actueel is..... Maar als je dat niet wilt zien is dat naar mijn gevoel en grote misser...... Jammer. 

Shalom allemaal en een " vredig" weekend...Anna 

 

Praat verder op het geloofsforum. Mod.

Josef op 13-08-2017 07:20

@Dewevoga op 11-08-2017 12:23

Bezoek deze site  en u ziet het aantal "christelijke" scholen dat er mee doet met de islam aanbidding.

Kinderen indoctrieneren met Het Geloof mag niet maar indoctrieneren met deze smerige ideologie moet  van "onze"  totaal verknipte  Haagse cq EU.overheid.

Klap uit de school - Stop islamisering en indoctrinatie op school! http://klapuitdeschool.nl/

andre op 20-08-2017 14:56

Inderdaad en of putin dit nu gezegd heeft of niet. Hoeveel paus is de paus nog. Sinds de firma rothschild zich er mee heeft bemoeid is het allemaal niet meer zo paus en een sinterklaaspak huren zijn nu ook niet echt de kosten. Trouwens de firma rothschild betaalt nooit net als die rare keuninklijke familie in nederland

Pagina123
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl