HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Paus eist zelfde rechten illegalen als Europeanen; Merkel haalt nog eens 1,5 miljoen migranten op

Merkel en Macron willen het miljoenen Afrikanen nog makkelijker maken naar Europa te komen door ze met vliegtuigen uit de Sahara op te halen

Bondskanselier Merkel wil in samenwerking met de Franse president Macron en de EU volgend jaar miljoenen nieuwe moslimmigranten naar Europa halen. (Afbeelding: (4))

In Berlijn, Brussel, Parijs en Rome – de ‘kop van de Nieuwe Wereld Orde slang’ in Europa – laten de globalistische leiders opnieuw hun anti-Europese gezicht zien door de weg vrij te maken voor de komst van miljoenen moslimmigranten, voor een groot deel uit Afrika – waarvan er 4 deze week bij Rimini een Pools toeristenechtpaar beroofden, verkrachtten en mishandelden (8). Paus Franciscus vindt dat alle illegalen meteen dezelfde rechten als autochtone Europeanen moeten krijgen, en dat zij hier hun eigen cultuur mogen behouden. Ook voor bondskanselier Angela Merkel is het nog lang niet genoeg; zij heeft aangekondigd dat volgend jaar bijna 400.000 ‘Syriërs’ hun familie mogen laten overvliegen, waardoor er op zijn minst 1,5 miljoen migranten bijkomen. Brussel eist ondertussen een ‘vrijwillige’ eerlijke verdeling van al deze migranten over de hele EU.

 

Merkel en Macron willen het miljoenen Afrikanen nog makkelijker maken

Angel Merkel en de Franse president Emanuel Macron beweren dat zij met zogenaamde ‘hotspots’ in de Sahara het aantal migranten willen reduceren, maar een korte blik op dit plan onthult dat juist het tegendeel zal gebeuren. Beide leiders willen het ‘legale vluchtelingen’ makkelijker maken om naar Europa te komen, zodat ze niet meer de gevaarlijke oversteek over de Middellandse Zee ‘hoeven maken’ (alsof ze daartoe worden gedwongen, terwijl het toch echt hun eigen keuze is).

De boodschap dat je straks met gerieflijke vliegtuigen naar Europa zal worden gebracht, zal een ongekende aanzuigende werking hebben, en deze hotspots –àls ze er al komen- overspoelen met miljoenen Afrikanen. De ervaring leert dat het kinderlijk eenvoudig is om als ‘vluchteling’ in aanmerking te komen, omdat tot nu toe nauwelijks migranten die reeds in Europa zijn, werden uitgezet.

Bovenop deze gigantische Afrikaanse migrantenstroom, die alles wat we tot nu toe hebben gezien in de schaduw zal stellen, gaat de nieuwe Duitse de-facto-dictator volgend jaar bijna 400.000 zogenaamde ‘Syriërs’ het recht geven om hun familie te laten overkomen. Conservatieve schattingen gaan uit van een aantal van 1,5 miljoen extra migranten die in 2018 legaal naar Duitsland worden gehaald. Het kunnen er net zo goed twee keer zoveel worden. (1)(2)(3)

Merkel overal uitgefloten, maar Umvolkung en islamisering gaan door

Dat Merkel bij alle 16 campagnebijeenkomsten die ze tot nu toe in het land hield werd uitgefloten door een aanzienlijk deel van het publiek (6)(7), maakt haar niets uit. De ‘alternativlose’ Umvolkung en islamisering van Europa zal en moet doorgaan, en daar zal ze van de Duitsers volgende maand een nieuw mandaat voor krijgen – al dan niet via gemanipuleerde verkiezingen, waar de afgelopen tijd al tal van aanwijzingen voor zijn geweest, zoals het vervalsen van opiniepeilingen, waarin het aantal AfD stemmers soms met tientallen procenten werd teruggeschroefd. (8)

Paus wil alle illegalen zelfde rechten geven als Europeanen

Van een andere top globalist en Nieuwe Wereld Orde kopstuk, de neomarxistische paus Franciscus, krijgt ze daar de volle steun voor. De leider van het Vaticaan eist zelfs dat alle illegale migranten in Europa onmiddellijk dezelfde rechten krijgen als de autochtone burgers, inclusief officiële ID-bewijzen en uitkeringen. Kinderen van illegalen moeten onmiddellijk Europese staatsburgers worden. Ook vindt hij dat de migranten hun eigen (islamitische) cultuur mogen behouden, en dat wij Europeanen ons aan hèn moeten aanpassen. Voor migranten die desondanks vrijwillig terug willen naar hun land, moeten ‘reïntegratieprojecten’ worden opgestart. (5)

EU verleent alle medewerking bij bewerken ondergang van Europa

Merkel, Macron en de paus krijgen zoals altijd alle medewerking van Brussel, dat van de lidstaten eist dat ze alle migranten –niet alleen die uit het Midden Oosten, maar ook die uit Afrika- ‘vrijwillig’ eerlijk over de hele EU verdelen. Iets ‘vrijwillig moeten doen’ is een erg doorzichtige Nieuwspraak-spagaat, een contradictio in terminis zoals ‘het moet gezellig zijn’ of ‘je moet leuk doen’. Maar welke Europeaan maakt dat nog iets uit? Immers, er zijn belangrijkere dingen in zijn leven, zoals dat volgende maand de Champions League weer begint. ‘Brood en spelen’, totdat alles om hen heen ‘plotseling’ instort en in brand vliegt – net als tijdens de val van het Romeinse Rijk.

 

Xander

(1) Epoch Times
(2) Bild
(3) Wochenblick
(4) Afbeelding: Achtergrond/FS Media; Merkel/ Flickr, Simon Zeimke, CC BY-NC 2.0 / Screenshot / Bildkomposition "Wochenblick"
(5) Anonymous
(6) Anonymous
(7) YouTube 1 (Vacha, Thüringen) / YouTube 2 (Quedlinburg)/ YouTube 3 (Fulda) / YouTube 4  (Bayreuth) / YouTube 5 (Bergisch Gladbach) / YouTube 6 (Herford) / YouTube 7 (Apolda) / YouTube 8 (Annaberg-Buchholz) / YouTube 9 (Bremen) / YouTube 10 (Gelnhausen)
(8) Breitbart
(9) Michael Mannheimer Blog / YouTube
(10) Epoch Times

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gespekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Pagina12
ohje op 29-08-2017 14:39

Best raar dat er zoveel meelopers zijn die achteraf als eerste zullen roepen ,das haben wir nicht gewust.

Als leminge in het ravijn.

JP op 29-08-2017 14:47

Zoals Putin onlangs zei: "De paus is geen man van God".

Palma op 29-08-2017 14:55

Ff wat anders is het nou zo moeilijk om die raketten, die oen lanceert uit de lucht te schieten. 

De us hebben toch een goed afweersysteem. 

Oma op 29-08-2017 14:58

Is dit plan bekend in Duitsland zelf? En als schultz de verkiezingen wint ipv nazi merkel, gaat dit dan ook door? Waarschijnlijk wel.....ook deze verkiezingen gaan tussen cholera of de pest zoals overal in europa. En zullen vast gemanipuleerd en vervalst worden. De vraag blijft waar het breekpunt van de autochtonen ligt, in deze de Duitsers, om de politiek hardhandig duidelijk te maken dat hun hoogverraad niet onbestraft zal blijven. Dit zijn oorlogsmisdaden, genocide op de europese bevolkingen. Laten we hopen dat Orban en andere oostblokleiders zich nog duidelijker en verregaander zullen verzetten tegen hun politieke collega-judassen en vooral de eu criminelen om ons over te leveren aan de kanker islam. Zelfs de paus verraadt zijn eigen kerk en gelovigen....dit tart elke verbeelding, binnenkort verklaren ze nog openlijk dat ze genocide plegen op de inwoners van europa om onze beschaving vernietigen en te vervangen door islam gif.

Shadow1100 op 29-08-2017 15:00

Geen complot theorie, maar officieel EU doel zoals beschreven in officiële EU-stukken in 2008.

 

Een blik op de EU stukken:

Legale migratie

11. is van mening dat legale migratie nog steeds noodzakelijk is om te voorzien in de behoeften van Europa op het gebied van demografie, de arbeidsmarkt en de benodigde vaardigheden en door de gevolgen van demografische krimp en vergrijzing voor de economie; zij levert tevens een bijdrage aan de ontwikkeling van derde landen, door de uitwisseling van kennis en know how en door middel van betalingen door migranten; roept op tot de tenuitvoerlegging van veilige systemen om deze overschrijvingen naar derde landen te vereenvoudigen;

12. is van mening dat reguliere migratie het alternatief moet vormen voor niet-reguliere immigratie, aangezien het een legale, veilige en georganiseerde toegangsweg tot de Europese Unie vormt;

13. roept in herinnering dat er rond 2050 volgens de prognoses van de Commissie naar schatting 60 miljoen migrerende werknemers nodig zijn, hetgeen de noodzaak met zich meebrengt om migratie langs legale weg mogelijk te maken;

De EU heeft voor u bedacht dat de EU 60 miljoen (il)legale migranten nodig heeft om de veroudering van de samenleving tegen te gaan. Nou, met succes, klaarblijkelijk, want de migranten komen binnen met miljoenen tegelijk. Deze EU afspraken verklaren direct waarom de EU geheel niets onderneemt tegen de illegale stromen en zich alleen inzet voor migranten en hen vooral een warm welkom wil heten:

  https://langleveeuropa.nl/2016/05/gratis-woning-gratis-inboedel-en-gratis-studeren-wat-is-nl-toch-mooi/ – op ons aller kosten uiteraard.

 

Dit is geen incompetentie dus, van de EU, of een goed bedoelde verspreking van Merkel, of stompzinnig gedrag van Rutte, het is bewust zo gepland! Het is gepland gedrag dat al terug gaat tot ruim voor het Verdrag van Lissabon. De rode loper wordt uitgerold voor migranten, precies zoals gepland door de EU, en dan heb je het als burger uiteraard maar te accepteren en betalen.

linda texel op 29-08-2017 15:11

Dit zal blijven doorgaan en doogaan, de Europeaan doet niets. Zolang wij niet ook maar een grammetje verzet gaan plegen blijft dit doorgaan. Dat is ook de bedoeling, net zo lang Afrikanen en Islamieten naar binnen persen totdat er een ( burger) oorlog uit breekt, dat is de bedoeling. Daarna kan het los, er zijn gewoon te veel mensen op deze aardbol en heer SOROS heeft besloten daar wat aan te doen. Deze keer is Europa aan de beurt.

Jean op 29-08-2017 15:13

Daar zitten  ze voor, op bevel van God de israelieten in zeer grote benauwdheid brengen vanwege hun zonden. Good bye en dat zal voor de meesten Definitief blijken te zijn.

Doordenker op 29-08-2017 15:16

"Those whom the gods wish to destroy, they made first." - Prometheus.

"Als de goden een volk willen vernietigen, maken ze het eerst gek." - Prometheus.

Jerommeke op 29-08-2017 15:17

Misschien kunnen wij beter met z'n alle  als vluchtelingen naar het Vaticaan emigreren?  Kijk hoe Christelijk de paus dan wel is.

Infidel4U op 29-08-2017 15:17

Met wie de omvolking en islamisering van Europa faciliteert zal in de niet al te verre toekomst afgerekend worden. Als het los gaat zal er geen onderscheid gemaakt worden ben ik bang. De deur naar een vreedzame oplossing staat nog op een kier, maar hoe lang nog? 

Arik op 29-08-2017 15:26

Politiek asiel aanvragen in "Trumpland" wordt steeds aantrekkelijker...

Terex op 29-08-2017 15:35

Zo blij dat ik weg ben uit dat ... Europa !! Ik hoef niet meer op dat onbetrouwbare .... te stemmen wat van alles belooft maar uiteindelijk toch hun eigen zin doet. En het belangrijkste is dat ik me niet krom hoef te werken om maar een cent te betalen voor al die gasten wat binnen wordt gehaald. Succes met de ondergang. Maar het is eigenlijk te gek voor woorden dat het gewoon maar doorgaat.

In welk land woont u nu ? Mod.

Eelke Piers op 29-08-2017 15:49

Zoals met A. Hitler rennen de Duitsers nu als kippen zonder kop achter Merkel aan en zullen zeker op haar stemmen. Het is Das Volk gewoon eigen

Een ander geluid op 29-08-2017 15:51

Als uitfluiten niet helpt, moet men maar eieren en tomaten meenemen !!!

Dion op 29-08-2017 15:55

de Paus staat het vrij om al die mensen in zijn eigen landje vacticaanstad op te nemen en alles kosten en problemen te dragen......

en merkel moet d'r mond houden en maar een anti overgangss pil innemen , ze heeft waanideeën

Virgo op 29-08-2017 16:03

@Terex op 29-08-2017 15:35

Ik heb serieus gekeken naar Zuid-Amerika. Uruguay of Paraguay. Thuis zijn de ontwikkelingen zoals hierboven beschreven nog niet doorgedrongen en men hoopt dat het met een sisser afloopt of steekt gewoon de kop in het zand. Ik kan dat niet begrijpen. Ik zie het gevaar dat steeds groter wordt en niet zal ophouden totdat...

Dit gaat een keer goed fout en dat gaat al fout zoals in Italie. Het zal zich als een olievlek uitbreiden. Totdat de 'blanke man' wakker wordt en alles op alles zet om het tij te keren en met nucleaire wapens gaat smijten en Afrika als een rokende puinhoop achterlaat. Reken maar dat dan de rapen gaar zijn en er weinigen zullen ontkomen.

Tom Hendrix op 29-08-2017 16:04

Tja, de bevolkingen van Europa; schijnen het wel goed te vinden, gezien de uitslag van de verkiezingen in Nederland, Frankrijk en op 24 september in Duitsland. Maar, ook ik twijfel zeer aan de uitkomst van de verkiezingen, in Nederland en laatst in Frankrijk. Het artikel wijst daar zeer terecht op.  Hoe deze gang van zaken te stoppen?  Als ik eerlijk ben, ik weet het momenteel ook niet meer.

Een ander geluid op 29-08-2017 16:10

De Paus is van God los !

rescue op 29-08-2017 16:21

Zondag weer heel Holland bakt. Zolang we ons daar nog mee bezig houden maken we ons geen zorgen.       Ook in Duitsland is er binnenkort weer een bierfestival, kleine sorgen, problemen sind morgen.

Steven op 29-08-2017 16:34

60 miljoen migrerende werknemers???

 

Ze slaan de plank nu al mis...er is er bijna geen één die er ook maar aan denkt te gaan werken.

Ze kunnen beter 60 miljoen uitkeringen gaan reserveren!

Qromwel op 29-08-2017 16:43

Dion op 29-08-2017 15:55: Wat zou 8 km kunstgalerij opbrengen?

Een ander geluid op 29-08-2017 16:10: Velen met die titel altijd al geweest.

Steven op 29-08-2017 16:44

Tom Hendrix: Ik denk zelf dat het stemmen zelf gewoon een fata morgana is, en de uitkomst van al die verkiezingen allang bekend zijn. Het stemmen is er alleen om de bevolking het idee te hebben gegeven dat er eeerlijk gehandeld is...

Je wordt tegenwoordig niks anders dan in de maling genomen door regeringen. De enige die eerlijk moeten zijn zijn de burgers...

Die hele EU is een bij elkaar geraapt zooitje geworden. De enige die nog verzet bieden zijn de oostblok landen, en ik mag hopen dat het verzet daar steeds groter wordt...dan valt er toch weer een stuk van het plan met Europa in duigen!

yerik op 29-08-2017 16:54

Tom. Laten wij ons richten op het Land boven. Groet van Yerik uit Saarburg.

Johan op 29-08-2017 16:55

Wij eisen de zelfde rechten als de paus.

cefas op 29-08-2017 17:14

De omvolking gaat gewoon door. Europa gaat, onder aanvoering van Merkel, Macron en Franciskus, haar ondergang tegemoet en het gewone volk wordt zoet gehouden met brood en spelen. Hoe blind zijn zij en de boosaardige politieke en religieuze elite gaan gewoon door met hun verdorven aktiviteiten, maar dan ineens barst de bom en dan gaat de domino-steen vallen en komt de Grote Verdrukking in zicht.

FinalCountDown op 29-08-2017 17:35

Op www.hln.be staat een artikel over Merkel waar ze beweert dat de vluchtelingeninstroom in 2015 een 'uitzondering' was en dat er maatregelen werden getroffen om te vermijden dat zoiets zich herhaalt...

Tja.. Wie moet je nog geloven...

http://www.hln.be/hln/nl/34662/Vluchtelingencrisis/article/detail/3245056/2017/08/29/Merkel-noemt-vluchtelingenbeslissing-uit-2015-humanitaire-uitzondering.dhtml?show=art

Bundy op 29-08-2017 17:46

Toch zal mutti Merkel de a.s. verkiezingen winnen , dat bedoelen ze natuurlijk met : Wir schaffen das .         Met zulke wereldwijde corruptie in de " hoogste " kringen concludeer ik dat de opname dichter bij is dan ooit tevoren .

Hier goed uitgelegd : https://appie.abspoel.nl/planeet-x-en-openbaring-12/ 

Tom Hendrix op 29-08-2017 18:05

@Steven: 16.44. uur. Ik heb volledig begrip voor uw standpunt, Steven. Maar ik zie vanuit de politiek en de mensheid; geen oplossingen komen. Ik verwacht mijn Heiland Christus.

@Yerik: 16.54. uur. Inderdaad Yerik. Ik wacht op de komst van de Messias, Jezus.

Groet uit het Limburgse land van Tom.

Qvic op 29-08-2017 18:07

De EU sloopt Europa met hun waanzin. Wij autochtonen kunnen beter onze biezen pakken en vertrekken naar elders, waar deze waanzin nog onbekend is. Verkoop je huis nu het nog een waarde heeft, straks worden alle huizen geconfisceerd door de regeringen. Om de invasie te kunnen huisvesten of we worden verplicht om die ellende in je eigen huis op te nemen. Wachten op de mede autochtoon om deze waanzin te stoppen, kunnen we lang wachten. Want het over grote deel van de autochtonen heeft nog steeds zijn oogkleppen op en beseffen nog steeds het aanstormende gevaar niet. Een enkeling heeft het er over, maar doet zelf niets om het tij te willen keren. De verkiezingen zijn voor het volk democratisch en maar de uitslagen wordt theocratisch gedaan, door de zittende partijen. Die pro EU, pro migranten en pro omvolking zijn. Hierdoor komen er geen opstanden en lijkt het net als of de bevolking steeds opnieuw voor de zittende ellende her verkiest. Zo ook hier in Nederland waar zogenaamd 4 partijen bijna de zelfde hoeveelheid zetels hebben en de grootste partij die amper zetels heeft verloren door hun eigen wanbeleid is wel heel toevallig hè. Zo ook de nieuw komer in Frankrijk, die enkel pro EU was/is en voor de rest niets te bieden had aan het volk, dat hij dan de president dan wordt is wel heeeeel toeval hè. Volgens de EU moet elke lidstaat ten gronde gericht worden en in een chaos veranderen, zodat de EU uit deze chaos hun gedroomde utopia kunnen laten verrijzen.

Terex op 29-08-2017 18:38

Moderator ik woon in het caribbisch gebied. Iedere dag prachtig weer en van al dat gezeur in Europa hoor of merk je helemaal niets.

Welk land in het caribisch gebied ? Mod.

jose op 29-08-2017 18:38

Twee maanden niet op de site geweest en nog hezelfde nieuws!?

Is het niet zo dat t maar geacepteerd moet worden zoals bij alles in dit ...land.

Slaven van het systeem,ook jou huis wijst binnenkort naar mekka en ook jou dochter of kleinkind zal in een boerka rondlopen.

Komt nooit meer goed!

Bomans op 29-08-2017 18:50

Onze Sociale zekerheid beschermen? Ziehier wat een Duitse asielzoeker krijgt!

https://www.facebook.com/flandren/photos/a.1052859664812802.1073741829.1052788518153250/1370776729687759/?type=3&theater

1857.55 euro netto iedere maand!

Kfir op 29-08-2017 19:14

Democratie......! Of anders gezegd 666! Tweederde tallen! Het getal van de "democratische" meerderheid.....!

Het getal van de mens (of beter gezegd, het beest).......!

Door deze meerderheid worden "menselijke" goddeloze besluiten doorgevoerd!!

Slechts een kleine minderheid houd rekening met Gods wil! Die trekken vooralsnog aan het kortste eind!

Maar er komt een tijd dat de rollen worden omgedraaid!!!!

Lodewijk op 29-08-2017 19:18

Dit kan goed zijn, of gebruikt worden om massaal mensen uit Afrika met Jumbo Jets tegelijk binnen te vliegen:

NOS: "EU-landen willen asielaanvragen in Afrika regelen" https://nos.nl/artikel/2190300-eu-landen-willen-asielaanvragen-in-afrika-regelen.html

We zullen wel zien. Als het misbruikt wordt komt daar ook snel genoeg opstand tegen. Want die maatregel zelf komt al ook voort uit publieke druk. 

Lodewijk op 29-08-2017 19:25
JP op 29-08-2017 14:47

Zoals Putin onlangs zei: "De paus is geen man van God".

.........

Dat heeft Poetin nooit gezegd. Hij zou wel gek zijn. Zelfs al zou hij het denken, hij zou het zeker niet zeggen. (Ik heb die berichtjes ook gezien. Er staat nergens een verifieerbare bron bij, zoals meestal met fake news.)

Dat fake news komt vermoet ik van een anti-Poetin bron, om Katholieken tegen Rusland in het harnas te jagen.

Lodewijk op 29-08-2017 19:34

Een van de argumenten is dat de vergrijzing jonge immigranten nodig maakt. Alsof die meest moslim mannen zelf niet ouder worden en dan ook zelf verzorging nodig zullen hebben. Waarvoor er dan nóg meer moslim mannen hier naartoe moeten worden gehaald. (Want moslima's mogen geen mannen verzorgen.) En zo ad finitum........ tot in eeuwigheid. Steeds meer.

Zal niet gebeuren, want hoemeer moslims, hoe meer aanslagen, hoe meer eisen van de bevolking die krankzinnige opwaardse spiraal te stoppen.

Lodewijk op 29-08-2017 19:49

Voor wie wel van een spelletje "Mens Erger Je Niet" als uitdaging houdt moet dit even lezen met de commentaren er onder:

"Merkel staat vierkant achter ‘Wir schaffen das’" https://joop.bnnvara.nl/nieuws/merkel-staat-vierkant-wir-schaffen-das

Gewoon blijven lachen. Het is maar een droom. En steeds meer mensen worden wakker. Zelfs daar. : D

Pat op 29-08-2017 19:58

Het zit allemaal in het plan van de Elite...Ze hebben bang van de vergrijzing...omdat er straks geen knechten/slaven genoeg meer zullen zijn om hun superdeluxe luilekker leventje te kunnen blijven garanderen...!

jawel op 29-08-2017 20:08

De paus , de bis bank , merkel , macron en nog wat uitschot in den haag , smerige verraders.

Dit is mijn bijdrage voor vandaag .  Ik zag vanmiddag een auto met Frans kenteken stoppen voor een kleuterschool , ben onmiddelijk gestopt om te kijken wat de bedoeling was van de 2 kerels die erin zaten , ze stapten uit , maakten geen verwarde indruk en geen getinte huid , waarom vertel ik dit , ik was namelijk van plan als ze iets kwaads wilden doen op die school om me om te draaien en ze met hoge snelheid van de stoep te rijden , Nog nooit is het nodig geweest om zo allert te zijn , nu wel.

Lodewijk op 29-08-2017 20:38

Voor wie wel van een spelletje "Mens Erger Je Niet" als uitdaging houdt moet dit even lezen met de commentaren er onder:

"Merkel staat vierkant achter ‘Wir schaffen das’" https://joop.bnnvara.nl/nieuws/merkel-staat-vierkant-wir-schaffen-das

Gewoon blijven lachen. Het is maar een droom. En steeds meer mensen worden wakker. Zelfs daar. : D

SEO op 29-08-2017 20:39

Franciscus is een vrijmetselaar, wijkt af van de Katholieke doctrine en is dus automatisch geexcommuniceerd. Hij kan dus nooit paus zijn. Merkel en Macron aanbidden de boze en zijn dus de facto uit op zoveel mogelijk schade toebrengen aan de mensheid. Wolven in schaapskleren, net als alle Nederlanders die abortus steunen en dus de haat (zonde is haat) omarmen en de liefde afstoten. Enige wat helpt is gebed, maar wie doet dat nog?

Wgt een van de laatste traditioneel katholieke christenen in Nederland. En dus, oh ironie, ben ik niet graag gezien in de Nederlandse Katholieke Kerk. Noch bij geestelijken en noch bij leken. Zo werkt dat.  Snif. 

Qromwel op 29-08-2017 21:49

Het lijkt wel of één van onze voornaamste bezigheden het beledigen van bevriende staatshoofden is.

Kees op 29-08-2017 21:57

De populariteit van Macron zakt met de dag, gelukkig. Maar veel gevaarlijker vind ik dat ze in Duitsland, net als 80 jaar geleden weer kritiekloos achter een leider aan marcheren.

Wardje op 29-08-2017 22:15

@SEO 29-8 20:39 "paus is geexcommuniceerd."  In zaken van bestuur heeft de paus de hoogste macht die hij zelfs direct mag uitoefenen. Hij kan ook naar believen het kerkelijk recht (dat oa exc. regelt) veranderen. Hij kan en mag niet het overgeleverde geloof veranderen.  Mod. wil niet dat we over dit soort zaken verder discussieren maar hier een link:https://ronconte.wordpress.com/2015/10/09/can-a-pope-be-excommunicated-is-he-above-canon-law/http://www.mennenpr.nl/Een_procedure.html

Wardje op 29-08-2017 22:25

Lodewijk 29-8 19:25. Inderdaad, hier heb je het bewijs:   ---  http://www.politifact.com/punditfact/statements/2017/aug/08/blog-posting/vladimir-putin-said-pope-francis-not-man-god-blogg/

Rienus op 29-08-2017 23:12

@Linda Textiel op 29-08-2017 15:11

Nu is Europa aan de beurt? Volgens mijn geschiedenis lesjes is Europa al een paar keertjes eerder best aan de beurt geweest hoor. Laten we denken drie keer is scheepsrechts.

mientjei op 30-08-2017 00:12

Wil iets zeggen over de laatste regels van deze Xandernieuws, heel jammer  deze laatste regels , zo demotiverend.

Ik zie om me heen mensen heel hard werken, de schoorsteen moet roken, de kinderen moeten verzorgd en naar school,

het dagelijks leven moet door, en daar hoort ook lachen en vermaak bij, anders wordt je ziek of gek, maar intussen merken steeds meer mensen, ook steeds vaker door persoonlijke ervaringen, dat er iets schuurt in  de maatschappij . Maar zoals ik al

zei plezier hoort er bij, en ja ook een voetbalwedstrijd

Daar heeft u gelijk in en u wordt dan ook niet bedoeld. Mvg. Mod.

Bundy op 30-08-2017 01:36

@ Lodewijk op 29-08-2017 19:49

Ik heb het gelezen , dank voor je link . Een enkeling wordt wakker maar het leeuwendeel willen de dramatische feiten niet erkennen .  Dan rest ze niets anders dan jaren 60 gehersenspoeld links fundamentalistisch Freek de Jonge -achtig door te drammen .

bert op 30-08-2017 03:37

wow, wat een indrukwekkende lijst van bronnen zeg..anonymous, epochtimes, en als klap op de vuurpijl ook nog eens bild magazine...ik zou het bijna gaan geloven.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl